SUMMER READING: Win!

 photo Desktop2800.jpg

Als ik een boek gelezen heb krijg ik vaak de vraag of het boek ook in het Nederlands beschikbaar is. Dat is niet altijd het geval, omdat ik het liefst boeken lees die nog niet zo lang uit zijn in het Engels, dan duurt het vaak een paar maanden voordat ze ook in het Nederlands vertaald zijn. Maar meestal gebeurt dat uiteindelijk wel. Zoals met deze vier boeken die ik in het afgelopen jaar allemaal gelezen heb en in de Summer Reading voorbij zijn gekomen. Mooiste van dit verhaal, jij maakt kans om dit complete boekenpakket te winnen!

Maar voordat ik je ga vertellen hoe je kans maakt op een van de drie boekenpakketten, ga ik eerst nog even wat over de boeken vertellen. In het pakket zit een thriller, een roman, een young adult boek en een zelfhulpboek. Mooie mix, toch?

Paula Hawkins – Meisje in de trein / Girl On The Train
Deze thriller was eigenlijk al een bestseller voordat ik hem ging lezen. Het boek wordt vaak vergeleken met Gone Girl, maar ik vind hem misschien nog wel beter. De film is inmiddels ook in de maak, met Emily Blunt in de hoofdrol. Het gaat over een vrouw – Rachel – die niet over haar ex heen kan komen en iedere dag in de trein naar Londen ziet. De trein rijdt altijd langs een huis waar een man en een vrouw wonen, Rachel heeft een compleet leven voor deze man en vrouw verzonnen en heeft het gevoel dat ze ze kent. Wanneer de vrouw van de aardbodem verdwijnt kan ze dan ook niet anders dan zich met de zaak bemoeien. (klik hier voor mijn review) (Bol.com)

Liane Moriarty – Grote kleine leugens / Big Little Lies
Dit boek was echt een verrassing voor mij. Het gaat over een paar schoolmoeders in een klein kustplaatsje in Australië. Ik noem dit een roman, maar ergens heeft het ook een thriller aspect, want er zit genoeg spanning in het boek. De vrouwen lijken van de buitenkant allemaal het perfecte leven te hebben, maar wat zich achter gesloten deuren afspeelt… na nog geen 100 pagina’s kon ik me met alle drie de vrouwen identificeren en hield ik van ze allemaal. (klik hier voor mijn review) (Bol.com)

Jandy Nelson – Ik geef je de zon / I’ll give you the sun
Dit young adult boek heeft grote indruk op me gemaakt. Het beste YA-boek dat ik las na We Are Liars en The Fault in our Stars. Het boek gaat over een onafscheidelijke tweeling die door omstandigheden niet meer met elkaar om kunnen gaan. Hartverscheurend, maar tegelijkertijd ook zo mooi. Een aanrader voor iedereen die van YA houdt. (klik hier voor mijn review) (Bol.com)

Jen Sincero – Jij bent een Badass / You are a Badass
Dit boek geeft je een heerlijke schop onder de kont. Op hilarische wijze beschrijft Jen hoe zij haar droomleven gecreëerd heeft en hoe jij dat ook zou kunnen doen. Vooral de inspirerende quotes werkte stimulerend voor mij. Soms een beetje cliché, omdat je het eigenlijk allemaal wel weet, maar het is toch fijn om er weer even aan herinnerd te worden (Klik hier voor mijn review) (Bol.com)

Winnen!
Jij maakt dus kans op een van de drie zomerboeken pakketten waarin alle vier de boeken zitten. Wat je daarvoor moet doen? Reageer hier onder waar jij deze boeken van de zomer wil gaan lezen. Op vakantie, aan het strand, of gewoon ’s avonds in bed na een lange werkdag? TELL ME! En houd vrijdag je mailadres in de gaten, want dan stuur ik de drie winnaars een mailtje.

Liefs,
Annemerel

Delen:

360 Reacties

 1. juni 29, 2016 / 12:02

  Aah wat cool! Hoewel ik de middelste twee boeken al heb gelezen, lijkt het me heel leuk om het pakket te winnen. Dan kan ik m’n moeder de andere twee boeken geven en kunnen we de boeken in Italië lezen waar we deze zomer met de familie naartoe gaan!

 2. Marieke
  juni 29, 2016 / 12:03

  Ik ga deze boeken lekker in Frankrijk lezen wanneer ik in september 3 weken ga roadtrippen met m’n vriend. We gaat met de camper dus geen restricties qua gewicht dat je mee mag nemen :)

 3. N
  juni 29, 2016 / 12:03

  Midden augustus vertrek ik op een lange vliegreis om daarna vier maanden in San Francisco te gaan studeren.. Ik zou de boeken dus heel graag in het vliegtuig en op het strand bij de Golden Gate willen lezen!

 4. juni 29, 2016 / 12:04

  Waaaaahhh wat een toffe actie Annemerel! Lijkt me heerlijk om met de boeken in de tuin te ploffen na een van mijn trainingen voor de marathon van Amsterdam. Ik ben deze week met het schema uit jou boek begonnen. Wie weet duik ik deze keer onder de 3:30u :)

 5. Marly
  juni 29, 2016 / 12:04

  Aaah YES! Ik ben zó benieuwd naar de boeken, heb alleen Het meisje in de trein gelezen. Ik kan niet wachten om na een lange werkdag met een wijntje binnen handbereik neer te ploffen op mijn terras met een goed boek. Lekker ontsnappen in andermans wereld, beter dan dan wordt het niet. Kortom: een superleuke winactie!

 6. Ytje
  juni 29, 2016 / 12:04

  Lezen van boeken wordt een thuisvakantie, omdat we helaas niet op vakantie gaan dit jaar ivm werk van mijn vriend. Dus ik zou deze boeken graag winnen!

 7. Laura
  juni 29, 2016 / 12:04

  Helaas zit er deze zomer voor mij geen grote vakantie in (maar ik kom net terug van 3 maanden australie/azie dus ik mag niet klagen ;).
  Wel moet ik de hele zomer werken, en ik vind het dat heerlijk om voor het slapen even een paar hoofdstukken te lezen. Ik ben nu bijna door mijn vooraadje boeken heen en kan wel weer wat nieuw leesvoer gebruiken! Dit zijn ook boeken die ik na de summer readings wilde lezen maar helaas niet in het nederlands kon vinden. Mijn engels is verder prima maar ontspan toch meer met het lezen van een nederlands boek!

 8. Anne
  juni 29, 2016 / 12:05

  Eind augustus vertrek ik voor 2 weken naar Florida. Gedurende mijn 11 urige vlucht wil ik graag deze boeken lezen. Kan ik alvast aan mijn engels werken :P

 9. Eline
  juni 29, 2016 / 12:05

  Annemerel! Lekker of topic dit, maar ik heb je advies nodig! Ik wil een hardloophorloge kopen en twijfel tussen de TomTom spaak cardio+music en de Garmin forerunner 235. In je boek raad je de TomTom aan, de laatste tijd zie ik bij jou vaak de Garmin voorbij komen. Welke raad jij aan???? (P.S. Ik heb een smalle babypols)

  • Manon
   juni 29, 2016 / 12:22

   Ik heb de Garmin 225 via Coolblue gekocht, aanrader! Garmin kan veel meer met voorgeprogrammeerde trainingen, op hartslag/ afstand / tijd e.d., dat kan Tom Tom geloof ik minder. Maar als je graag muziek draadloos wil luisteren of nóg meer extra’s wil zijn die andere twee horloges wel weer beter.

 10. Marielle
  juni 29, 2016 / 12:05

  Wat super leuk!! Deze zomervakantie ga ik samen met mijn vriend 2 weken door Oostenrijk, Zwitserland en Italië rijden met de auto. Het lijkt me super fijn om de tijden dat mijn vriend aan het stuur zit, ik kan genieten van mooie omgevingen terwijl ik deze boeken lees!!

 11. Lidewij Kosters
  juni 29, 2016 / 12:05

  Jaaa echt 3 van de 4 van deze boeken staan op mijn ’to read-list’!! Dus dit boekenpakket zal zeker heel erg van pas komen als ik straks een weekje met mijn moeder in de zon zit. Ons doel was namelijk heerlijk relaxen en daar valt lezen zeker onder :)

 12. Aukje
  juni 29, 2016 / 12:06

  Jeeej wat cool! Mijn eerste zomertripje bestaat uit het rijden van een rally door Europa. Als ik nou gewoon het navigeren laat voor wat ’t is en m’n teamgenootje laat sturen, kan ik gewoon in de cabrio genieten van een goed boek, inclusief goed uitzicht.

 13. Sarah
  juni 29, 2016 / 12:07

  Ik ga de boeken elke avond lezen na een hele dag studeren. Ik heb examens in augustus dus de ontspanning is welkom!

 14. Milou
  juni 29, 2016 / 12:07

  Wat leuk! Ik zou graag de boeken winnen om te lezen op vakantie. Ik ga naar Italie rijden met mijn vriend, en als ik hem even zat ben, kan ik mezelf verdiepen in 1 van de boeken. X

 15. Stephanie
  juni 29, 2016 / 12:08

  Wat een toffe actie! Ik sla altijd je summer readings op, zodat ik in de zomer een mooie leeslijst heb om te verslinden: mijn ultieme ontspanning op vakantie. Ik zou graag zo’n boekenpakket willen lezen op mijn vakantietrip door Noorwegen, relaxen with a view!

 16. Hannah
  juni 29, 2016 / 12:09

  Het lijken me echt heerlijke boeken voor de zomer! Ik lever maandag mijn scriptie in en hoop daarmee mijn bachelor psychologie af te ronden. De afgelopen periode was bizar druk, dus het lijkt me heerlijk om even helemaal te ontspannen met deze boeken! En omdat het er zoveel zijn kan dat op een heleboel plekken :D. In het vliegtuig onderweg naar vakantie, op het strand, op mijn heerlijke balkonnetje als het hier eindelijk ook een keer mooi weer wordt of gewoon lekker languit in mijn veel te fijne bed! Opties genoeg dus en ik zie het helemaal zitten haha!

 17. esther
  juni 29, 2016 / 12:09

  Wat een leuke winactie! Voor mij helaas geen fijne vakantie in het vooruitzicht. Ik wil de boeken graag gaan lezen tijdens mijn herstelperiode na een komende operatie. Een beetje afleiding is welkom :-)

 18. Moesje
  juni 29, 2016 / 12:11

  Hoi Annemerel,

  Leuke actie :) ik zou graag deze boeken willen winnen, omdat ik al heel lang zo druk ben met baantjes en studie dat ik niet aan boeken lezen toe kom. Maar deze zomer ga ik in mijn eentje een maand naar Istanbul, dus leek het mij perfect om mezelf dan te verliezen in de wereld van een boek. Door jou summer reading artikelen had ik sowieso al ‘we are liars’ gekocht en netjes bewaard tot de zomer. Deze 4 zouden een leuke uitbreiding zijn.

  Groetjes

 19. Diana
  juni 29, 2016 / 12:12

  Leuk! Als (nu nog maar ik hoop heel snel niet meer) koos-werkloos zijnde ga ik deze boeken lekker thuis op de bank lezen aangezien ik ook niet echt op vakantie ga. Ik vind het altijd heerlijk om helemaal in een boek te duiken maar doe het eigenlijk veel te weinig!

 20. Josien
  juni 29, 2016 / 12:13

  Boeken lezen geeft het ultieme vakantiegevoel, daarom zou ik ze graag meenemen naar Frankrijk! Is het meteen een schop onder m’n kont om weer eens wat meer te lezen en wat tijd voor mezelf te hebben! So, I’m in!

 21. Maaike
  juni 29, 2016 / 12:14

  Jaaa wat leuk! Ik ga deze zomer ook met mijn ouders mee op vakantie, naar Sicilië! Dus daar zou ik heerlijk aan het strand een boekje lezen, met een lekkere gelato in mijn hand haha.
  Als we terugkomen uit Sicilië ga ik met een vriendinnetje naar Warschau en Krakau, dus hier zou ik een van de boeken mee naartoe nemen, fijn lezen in het vliegtuig. En als ik terugkom van deze reis ga ik ook nog met m’n lieve vriendinnen (nog van de middelbare school!) naar NICE! Ook voor hier boekjes lezen aan het strand aan de Côte d’Azur… Het wordt een heerlijke reiszomer en ik kijk er zooo naar uit!
  Maar nog heel eventjes geduld, eerst nog 2 tentamens rocken!

 22. Ellen
  juni 29, 2016 / 12:14

  Wat leuk om deze boeken te kunnen winnen! Jammer genoeg heb ik geen mooi of spannend verhaal waar ik de boeken deze zomer zou willen gaan lezen, want mijn zomer is volgepland met werk.. Er moet namelijk aardig wat geld verdient worden voor een reis die ik hopelijk ooit hoop te kunnen maken. Wat ik dan wel weer heerlijk zou vinden is om na een lange werkdag mijn bedje in te kunnen duiken met een heerlijk boek en wie weet laat het weer het dit jaar toe om op een vrije dag met een boek naar het strand te kunnen gaan!

 23. Maaike
  juni 29, 2016 / 12:15

  Super leuke actie, lijkt me te gek om dit pakket te winnen :) Heerlijk om te lezen op onze vakantie naar Zakyntos. Moet ik alleen vriendlief even aankijken om achter onze kleine smurf van 2 aan te rennen ;-)

 24. Inneke
  juni 29, 2016 / 12:17

  Oh, waar ik deze boeken zou lezen?
  Eerst waarom ik ze zou willen winnen :
  omdat
  – je me elke keer weer ongelooflijk “leesgierig” maakt met je summer reading
  – ik ongelooflijk graag lees
  – ik deze boeken gewoon allemaal wil lezen
  – lezen mijn ultieme ontspanning is
  – ik deze middag een uitstapje naar de boekhandel had gepland en dit nu toch nog maar even uitstel tot na het weekend ;-) – wie weet is het helemaal niet nodig en het zou toch ongelooflijk zonde zijn om die boeken dubbel te hebben.

  Waar ik ze zou lezen?
  ik deze lekker op mijn vakantie in Nederland (zelf woonachtig in België) en Zwitserland lekker kan lezen aan het zwembad, in het bos, in de zetel binnen (mits slecht weer), op een bergpadje naast een riviertje, op een terrasje, in de auto onderweg,… (goh eigenlijk overal en altijd wanneer ik gewoon een momentje voor mezelf tijd heb of kan maken)

 25. Manon
  juni 29, 2016 / 12:18

  Oh wat goed deze update! Ik ben zo iemand die veel liever in het Nederlands leest, ik ga de middelste twee boeken op mijn lijstje zetten. Ik krijg nog vaak de bibbers van het Meisje in de Trein, dat stuk dat ze het wondje op haar vinger open trekt… Brrr! Heb afgelopen week een e-reader gekregen voor mijn verjaardag, dus gun iemand anders deze boeken graag!

 26. Jessica
  juni 29, 2016 / 12:18

  Wat een leuke actie! Ik moet helaas deze hele zomer aan mn masterscriptie werken en daardoor helaas geen tijd voor vakantie… Ik zou ’s avonds voor het slapen gaan graag lekker een paar hoofdstukken gaan lezen, zodat ik even aan iets anders kan denken dan mn theoretisch kader, China’s buitenlands beleid, vredesoperaties en de Verenigde Naties!

 27. tessa
  juni 29, 2016 / 12:19

  Wat cool! Ik ga over twee weken op vakantie naar Italië en wil dan graag heerlijk ontspannen aan t strand met een muziekje en boeken :) En mn goede voornemen is om echt meer te lezen want ik word er altijd zo heerlijk zen van!

 28. Kelly
  juni 29, 2016 / 12:21

  Ik zou ze lekker in het Vondelpark (mijn voortuin) lezen na werk, aangezien ik deze zomer niet op vakantie ga! Zo kan ik toch nog beetje genieten van een welverdiend rustmomentje met heerlijk leesvoer(en hopelijk mooi weer!).

 29. Marla
  juni 29, 2016 / 12:21

  Woeee leuke actie! Ik vertrek volgende week met mijn vriend naar Noorwegen voor een roadtrip van elf dagen, heb er súúúper veel zin in!
  Helaas heb ik nog niet veel boeken die ik mee kan nemen. Ik ben van plan om nog langs de bibliotheek te gaan voor we vertrekken, en drie van de vier boeken uit dit pakket staan op m’n to-read lijstje. Het zou dus perfect uitkomen als ik dit pakket zou winnen! Zo kan ik me in de auto lekker helemaal verliezen in één van de boeken.

  Daarnaast ga ik deze zomer ook nog twee weken naar Italië met mijn ouders, dus als ik de boeken tegen die tijd nog niet uit heb, lees ik ze sowieso daar uit!Lekker op het strand of aan het zwembad op de camping, ik kan nu al niet wachten…

  Liefs, Marla

 30. Elsa
  juni 29, 2016 / 12:22

  Ik wil deze boeken heel graag lezen en het liefst op de camping. Ik ga ieder jaar met vriendinnen naar Belt Schutsloot, een heel klein dorpje in de buurt van Zwartsluis en Zwolle. De camping zelf is heel saai, maar met zn vieren hebben we altijd veel plezier. Vorig jaar was het slecht weer en toen besloot ik Paper Towns te gaan lezen. Dat was echt een heel goed idee omdat je op de camping heel veel mooie leesplekjes hebt. Wat dacht je van op de kade, onder de bomen of gewoon in ons huisje? :) Ik wil deze boeken allemaal graag lezen (+ we were liars en me before you ) en het zou te gek zijn als dat deze zomer kan ik Belt Schutsloot. Liefs, Elsa

 31. Milou
  juni 29, 2016 / 12:24

  jaaaa! Ik ben een snelle lezer en heb over een maandje een fikse reis gepland staan.. Naar Colombia en daarna door naar de VS. In colombia is een vriendinnetje van mij, die ook wel weer eens wat Nederlands kan gebruiken. Lees ik er gewoon twee alvast uit in het vliegtuig (zo’n 12 uur vliegen). En de dag daarna de rest hihi. Hebben we er samen plezier van :)

 32. Maaike
  juni 29, 2016 / 12:25

  Leuke actie Annemerel!

  Vind het leuk om te lezen wat andere mensen van boeken vinden die op mijn wishlist staan. Laten er nou net drie van mijn wish-list boeken in dit pakket zitten. Ik geef je de zon kende ik niet, maar kan kloppen aangezien het een Young Adult boek is. Dit jaar gaan we in verband met onze demente bulldog niet op vakantie (ze wordt 15 jaar en kan niet meer mee). Dus dat wordt voor ons alleen boekjes lezen in de tuin met de hond in zijn mand liggend.

 33. Merin Bezemer
  juni 29, 2016 / 12:25

  Heel leuk! Ik ga deze zomer voor het eerst naar Griekenland. Omdat het net iets korter vliegen is dan 4 uur (ongeveer 3 uur en 3 kwartier) zijn er geen tv’tjes aanwezig. Ik zou de boeken graag willen lezen in het vliegtuig, heen en terug. En natuurlijk aan de rand van het zwembad, nadat ik s’ochtends hardgelopen heb en lekker aan het bakken ben.
  x

 34. Janine
  juni 29, 2016 / 12:29

  Ah super leuke boeken!
  Ik ga niet op vakantie dus ik ga de boeken de hele dag vanuit mijn bed lezen haha. Ik heb toch niets beter doen :)
  Perfecte zomervakantie!

 35. Lieke
  juni 29, 2016 / 12:29

  Heel graag op vakantie op Sicilië :) Heerlijk een boek lezen aan het strand in de zon is voor mij een perfecte vakantiedag!

 36. Caroline
  juni 29, 2016 / 12:34

  Tof! Komende zomer naar Noorwegen, ook nog steeds lekker met de family mee. Deze boeken zouden dan wel goed van pas komen!

 37. Sylvia
  juni 29, 2016 / 12:35

  Die ga ik lezen op de veranda van ons nieuwe huis. Jep nieuw huis en dus geen vakantie…mijn collega’s zijn daar uiteraard heel blij mee, want die mag ik allemaal tegelijkertijd vervangen tijdens hun vakantie. Drukdrukdruk dus. Een beetje ontspanning in de avond waarbij ik gelijk leer om een badass te zijn zou mij dus wel uitkomen ;-)

 38. Rianne
  juni 29, 2016 / 12:37

  Wat een super leuke boeken! Ik moet deze zomer veel werken. Hopelijk wordt het mooi weer en kan ik de boeken na mijn werkdagen heerlijk ontspannen gaan lezen op de loungeset in de tuin.

 39. Marloes
  juni 29, 2016 / 12:37

  Wat een leuke winactie!! :) En ook net de boeken die ik wil lezen haha.
  Het lijkt me heerlijk om deze boeken te lezen op vakantie naar Zakynthos, waar ik lekker 8 dagen heenga halverwege juli. Afgezien van dat ik in de zomer in de horeca werk, is het voor mij ook zaak te genieten van de tijd als ik vrij ben, en hoe kan dat nou idealer zijn met een aantal goede boeken?

 40. Yolande
  juni 29, 2016 / 12:38

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Deze zomer zal ik in de trein naar mijn nieuwe baan veel gaan lezen. Dit boekenpakket zou daardoor goed uitkomen

 41. Roxanne
  juni 29, 2016 / 12:41

  Na een schooljaar keihard werken breekt nu eindelijk voor mij de vakantie aan! Heb een jaar keihard moeten vechten, maar heb m’n propedeuse binnen.
  Heb er maanden naar uitgekeken, maar kan nu eindelijk gaan relaxen met een goed boek!
  Ik werk in de vakantie altijd in de thuiszorg in Monster, dus het lijkt me heerlijk om na m’n dienst lekker met een boek wat uurtjes op het strand door te brengen!

 42. Nathalie
  juni 29, 2016 / 12:42

  Heel erg leuk! Ik ben net geslaagd dus heb nu alle tijd om te lezen. Ik ga over een paar weken nog voor 2,5 week naar Frankrijk, de ideale plek om lekker te lezen!

 43. Mieke
  juni 29, 2016 / 12:44

  Vorig jaar naar aanleiding van je Summer Reading ’the girl on the train’ tijdens mijn vakantie gelezen, dat was echt een aanrader! Dit jaar gaan mijn vriend en ik weer kamperen in Noorwegen, ditmaal op de Lofoten. We hopen goed weer waardoor we ’s avonds heerlijk voor de tent kunnen zitten lezen terwijl de middernacht zon schijnt c-:

 44. Tjitske
  juni 29, 2016 / 12:46

  Super gaaf!
  Ik denk dat ik deze boeken overal en nergens zou kunnen lezen. Het is alweer super lang geleden dat ik voor m’n plezier een boek heb gelezen, dus het wordt hoog tijd. Ik ga een weekje op vakantie, dus dan zou er sowieso een boek meegaan. Lekker lezen op de camping. En verder heerlijk in de tuin of als het regent onder een dekentje op de bank!

 45. Kirsty
  juni 29, 2016 / 12:46

  Ik ga over een weekje naar Milaan en Bergamo, dus tussen het shoppen en lekker eten door lijken me dit echt geweldige boeken om te lezen aan het zwembad!

 46. Sterre
  juni 29, 2016 / 12:47

  Wat een super leuke winactie! Ik heb een spannende vakantie voor de boeg; sinds een week is mijn relatie uit, over twee weken ben ik mijn werk kwijt (ik heb zelf ontslag genomen dus dat is mijn eigen schuld) en ik heb de komende 2,5 maand ook geen school (studie). Ik moet me dus voor een groot deel zelf zien te vermaken, deze boeken zouden me daar zeker wel bij helpen!
  Ik ga ze het liefst lezen in het park hier ergens in Utrecht of begin Augustus in het vakantiehuisje op het Hollandse platteland waar ik dan met mijn familie zit, met uitzicht op een kudde koeien haha
  Ik denk dat ik dat badass-boek met name wel op dit moment goed kan gebruiken; kom maar door met dat fantastische nieuwe leven!

 47. Fleur
  juni 29, 2016 / 12:49

  Waarom ik wil winnen?
  Ik wil winnen omdat ik deze zomer helaas thuisblijf en mijn vriend juist 4 maanden weg is voor zijn werk.
  Omdat ik hem zo lang moet missen kom ik met deze boeken mijn tijd wel door:)

  Liefs Fleur

 48. Merel
  juni 29, 2016 / 12:50

  Voor het eerst in 25 jaar (ik ben nu 25 jaar!) breng ik deze zomer werkend door, in Nederland, in hopelijk niet al te regenachtig weer. Het is natuurlijk super de luxe dat ik alle andere jaren wel in het buitenland was, maar ik moet hier nog wel even aan wennen. Mijn voornemen is om na het werk de zon op te zoeken zodra die er is, op mijn balkon te zitten of in het park, bikini aan, een lekker drankje erbij en een goed boek zou het natuurlijk afmaken. Alleen al de titel ‘I’ll give you the sun’ geeft mij vast een zomergevoel!

 49. Dindi
  juni 29, 2016 / 12:51

  Lezen op vakantie is het fijnst, vind ik!! Samen met mijn zus in Porto over 2 weken! Om en om een boek uitlezen, aan t strand of op het balkon!

 50. Lianne
  juni 29, 2016 / 12:52

  Ik weet nog niet waar ik deze boeken ga lezen. ik hoop in de tuin in het zonnetje, maar de Nederlandse zomer moet zich daarvoor nog iets meer laten zien. Anders wordt het s avonds in bed. En natuurlijk bewaar ik ook een boek voor als ik op vakantie ben. Waar ik heen ga weet ik nog niet, maar genieten wordt het sowieso!

 51. juni 29, 2016 / 12:53

  Aangezien ik mezelf heb voorgenomen meer te lezen dit jaar maakt het voor mij niet zoveel uit waar ik ze lees. Als het weer tegenzit lekker op de bank met een kop thee, en bij mooi weer lekker in het park met een koel drankje!

 52. juni 29, 2016 / 12:53

  Dag lieverd, ik zou die boeken graag willen lezen in m’n tentje in Zwitserland bij het licht van m’n zaklamp. Dat ging goed vorig jaar! Deze boeken passen ook goed bij de fase wat ik nu doormaak. In ieder geval bedankt Annemerel. *kijkt uit naar de komende book reviews * :)

 53. Lisa
  juni 29, 2016 / 12:55

  Ik zou ze ook heel graag winnen! Ik ga in augustus 4 weken met een camper door Scandinavie touren samen met mijn vriend. Omdat dit mijn laatste echte onbezorgde vakantie is (afgestudeerd, maar vanaf september begint het werkende leven) lijkt het me superchill om nog even lekker te kunnen lezen deze zomer. Boek 1, 2 en 3 stonden al op mijn to read lijstje, dus ik zou ze heel graag winnen!

 54. Rianka
  juni 29, 2016 / 12:57

  Avonds thuis in bed. Ik moet de hele zomer werken en deze boeken zouden de pijn wat verzachten! Ik ben gek op lezen en zou graag de boeken winnen.

 55. Thyra
  juni 29, 2016 / 12:57

  Wat ontzettend leuk! Ik wil de boeken graag lezen tijdens onze rondreis door Denemarken deze zomer. Ergens aan het strand, aan een fjord, of in de tent terwijl we voor de regen schuilen.. :) Nu al zin in!

 56. Lieke
  juni 29, 2016 / 12:57

  Oee wat gaaf dat we boeken kunnen winnen! Ik zou de boeken lezen in ons vorig jaar aangelegde tuintje (op het zuiden) wat nu volop in bloei staat en waar ik heerijk al zonnend en beschut kan genieten van deze leuke boeken. Ooh en ook op Texel bij mijn paps en mans, en dan het liefste in de Slufter, het mooiste plekje op Texel waar ik heerlijk kan ontspannen!

 57. gerjannedoppenberg@hotmail.com
  juni 29, 2016 / 12:58

  Hoi!

  Elk vrij momentje probeer ik een boek er bij te pakken. Onderweg of thuis, tijdens de koffie of het eten, voor het slapen of diep in de nacht, als m’n vriend voetbal kijkt of een te enge film, en ga zo maar door..

  Ik heb alle 4 deze boeken nog niet gelezen, je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt! Vast en zeker een mooie aanvulling in m’n boekenkast (nadat ik ze gelezen heb ;-))

  Groetjes!

 58. juni 29, 2016 / 12:59

  Superleuk!!! Ik ben zoooo benieuwd naar het Badass boek, Aranka vond het ook al een aanrader! Daarbij moet ik echt weer meer tijd gaan nemen om te lezen. Zoals het er nu uitziet blijf ik helaas thuis dit jaar, dus geen zon voor mij ben ik bang! ;-) Hoe lekker is het dan om met een boek lekker op de bank te kruipen! <3

 59. juni 29, 2016 / 12:59

  Ah wat een super leuke winactie!
  Ik zou de boeken heel graag willen hebben. Ik vind het heerlijk om te lezen maar kom er eigenlijk alleen tijdens vakanties aan toe. Ik ga dit jaar voor het eerst met alleen m’n ouders drie weken weg (zonder broers of zussen) en hoewel dat hartstikke prima is ben ik wel een beetje bang dat dat na een paar dagen gaat vervelen. Deze boeken zouden perfect zijn om mijn dagen te vullen. (en wat is er nou heerlijker dan een nieuw, écht papieren boek?!)

 60. Jenny
  juni 29, 2016 / 13:00

  Hoi!

  Deze winactie komt precies op het goede moment, ik had me namelijk net voorgenomen om weer eens wat meer te gaan lezen en een boeken verlanglijstje gemaakt op bol.com. Toevallig zitten twee van de boeken die ik uitgezocht had hier ook tussen (het meisje in de trein en you’re a bad ass)! Ik ga deze zomer niet op vakantie, maar ik ga keihard werken op Schiphol (bijbaantje in de horeca), arme ik! Het lijkt me heerlijk om in de avonden en op vrije dagen uit deze boeken te lezen, zo worden mijn tripjes naar het strand/lunches op een zonnig terras/avonden in de tuin nóg beter!

  Liefs Jenny

 61. Amber
  juni 29, 2016 / 13:00

  Ik ga de boeken volgende week lezen in Peschiera en volgende maand op Gran Canaria! Op het strand of bij het zwembad, heerlijk.

 62. Leonie
  juni 29, 2016 / 13:01

  Hi annemerel! Hoewel ik helaas niet op vakantie ga (ben zzp dus het eerste jaar nog niet zo veel inkomen) heb ik wel lekker 2.5 week vakantie met m’n nieuwe vriendje, dus ik ga dit lekker lezen op de bank, of in het park, of bij het zwembad! En als ik ze uit heb kan hij ze lezen!

 63. Myrna
  juni 29, 2016 / 13:01

  Super leuke actie! We gaan dit jaar voor het eerst kamperen in een tent, (in plaats van reizen van het ene hotel naar het nadere) dus ik denk dat er veel gelezen gaat worden in Port Grimaud.

 64. Vera
  juni 29, 2016 / 13:06

  3 van deze boeken heb ik de afgelopen tijd al aan mijn ’to read’ lijstje toegevoegd. Dit lijstje is het afgelopen jaar flink veel langer geworden en ik heb er bijna niks van kunnen afstrepen.. Gelukkig heb ik bijna vakantie en dus eindelijk de tijd en rust om weer lekker wat boeken te gaan lezen! Deze boeken zou ik lezen in de hangmat in de tuin van m’n ouders, op mijn eigen balkonnetje of aan het zwembad in Spanje..

 65. Britt
  juni 29, 2016 / 13:07

  Deze zomer waarschijnlijk niet op het strand (snif snif) omdat ik niet op vakantie ga, maar ik ga dan sowieso de boeken heerlijk in de tuin lezen, luchtbedje in het zwembad in de tuin, drankje erbij. En de boeken waar ik niet aan toekom, die bewaar ik voor de vakantie naar Gran Canaria die ik in oktober ga doen!

 66. Monique
  juni 29, 2016 / 13:07

  Wat een leuke winactie! Ik heb alle vier de boeken nog niet gelezen en ben erg nieuwsgierig geworden na jouw reviews. Over 2,5 week ga ik met m’n ouders en zusje naar Orbetello, Toscane. Lijkt me de perfecte omgeving en gelegenheid om deze boeken te lezen!

 67. Eveline
  juni 29, 2016 / 13:08

  Superleuke actie en boeken! Deze zomer ga ik samen met mijn vriend naar Toscane. Het lijkt me heerlijk deze boeken op het strand te kunnen lezen of in het appartement na een lange dag stadverkennen of een rondje hardlopen. Vandaag kwam ik er achter dat ons appartement geen internet heeft en daarom zouden die boeken éxtra goed van pas komen :)

 68. Madebyuna
  juni 29, 2016 / 13:08

  Wat een leuke winactie! Ik heb de afgelopen maanden keihard gewerkt aan mijn scriptie en over 3 weken kan ik eindelijk met mijn benen languit. Naja languit, na 11 uur vliegen dan… want ik ga deze zomer met mijn vriend een maand naar Mexico! Samen gaan we rondreizen naar 3 verschillende steden (backpacken, maar dan op een langzame manier haha. Niet van stad naar stad rennen). We reizen naar 2 grotere steden, een eiland & een kustplaats. Ik vind het onwijs spannend, Mexico is toch even iets anders dan Zuid Frankrijk, maar kijk er ook onwijs naar uit. Op vakantie heb ik alle tijd en geniet ik met volle teugen van lezen, deze boeken staan door jou al op mijn readinglist maar het zou natuurlijk helemaal perfect zijn als ik ze zou winnen.

 69. Maaike
  juni 29, 2016 / 13:09

  Ik ga deze zomervakantie op vakantie naar de twee ‘C’ ’s zoals ik het zelf noem.
  Eerst een weekje naar Corfu, en aan het einde van de vakantie naar Cuba!

  Ik heb door het jaar heen nooit tijd om te lezen, maar op vakantie verslind ik juist boeken.
  Dus lijkt me heerlijk om deze boeken op het strand op Corfu of Cuba te lezen.
  Ultiem genieten #loveit

 70. Rianne
  juni 29, 2016 / 13:09

  Wat een leuke winactie! Ik ga na 4 jaar weer eens een weekje op vakantie en daar horen natuurlijk boeken bij. De boeken staan door jou ook al op mijn lijstje om te lezen!

 71. juni 29, 2016 / 13:12

  Wat super pakket!! Ik ga dit jaar niet op vakantie dus ik zal ze lekker in bed lezen. En als het weer nog opklaart, lekker in de achtertuin :) nu al zin in

 72. Linda
  juni 29, 2016 / 13:12

  Goede smaak heb jij :) Zelf heb ik Het meisje in de trein gelezen en Jij bent een Badass staat al in de boekenkast. Het meisje in de trein heb ik vorig jaar aan de Atlantische Oceaan uitgelezen, als ontspanning na het surfen!

  Dit jaar ga ik weer de golven trotseren en het lijkt me heerlijk om hiernaast Ik geef je de Zon of Grote kleine leugens te lezen. Lekker rustgevend vind ik dat altijd, lezen op het strand. (:

  Liefs,
  Linda

 73. Lisa
  juni 29, 2016 / 13:13

  Super leuke actie! In september ga ik na heel lang sparen en fantaseren met een vriendin roadtrippen door Australië, wat echt een droom is die uit komt. Nou zijn we daar natuurlijk ook om een beetje bij te komen van het behalen voor onze bachelor dus genoeg tijd om heerlijk op het strand deze boeken te lezen! Ook tijdens onze vlucht van 23 uur kan ik ze goed gebruiken, haha

 74. Noortje
  juni 29, 2016 / 13:13

  De boeken zou ik graag lekker ’s avonds in mijn bed lezen. De vakantie zit er al op voor mij en nu ik weer zwanger ben en er al twee kleintjes rondlopen lig ik ’s avonds het liefst in bed te lezen.

 75. Charity
  juni 29, 2016 / 13:15

  Aah super gaaf! Op vakantie in Cuba:-)
  In de ochtend spaanse lessen en in de middag relaxen met een goed boek!!!

 76. Tessa
  juni 29, 2016 / 13:16

  Leuke winactie! Ik lees vrijwel alleen in de zomervakantie boeken, want ivm mijn studie heb ik simpelweg geen zin om tussen de colleges en tentamens door nog meer boeken te lezen! Over 5 weken ga ik lekker naar het Gardameer in Italië. Ik zou dan ook daar deze boeken gaan lezen onder het genot van een lekkere Aperol ;-)

 77. juni 29, 2016 / 13:17

  Omdat ik de hele zomer gewoon aan het werk ben, zijn deze boeken de perfecte manier om aan het eind van een lange dag te ontspannen!

 78. Linda
  juni 29, 2016 / 13:18

  Ooooooooo zo zo zooooooo graag!!! Ik ga niet op vakantie … en ze lijken me naar aanleiding van je reviews alle 4 zo gaaf!!! Ik zou ze graag lezen in de zon in de tuin … EN ( het zijn er maar liefst 4 ! ) als m’n kindjes op bed liggen zelf ook lekker om 7 uur m’n bedje in met deze boeken… even me-time! Wat een geweldig gave actie!!!

 79. Sophie
  juni 29, 2016 / 13:18

  Ik zou heel graag dit leuke boekenpakket willen winnen! Ik lees heel wat af maar deze heb ik allemaal nog niet gelezen. Deze zomer gaat mijn reis naar Bali waar ik heerlijk wat uurtjes heb om te lezen, helaas moet ik op vakantie ook studeren voor een herkansing voor mijn allerlaatste vak van mijn bachelor maar een beetje afleiding met leuke boeken is zeer gewenst!

 80. Esmee
  juni 29, 2016 / 13:18

  Ooh leuk!
  Ik zou ze ’s avonds in de tuin onder genot van een wijntje willen lezen. Mijn vakantie zit er namelijk al op. Dus ik moet er deze zomer, als die komt, er thuis wat van maken. Net doen alsof de tuin de camping is en het werk niet bestaat!

 81. juni 29, 2016 / 13:19

  Ooooh! Veel van jouw Summer Reading boeken heb ik inmiddels ook gelezen, maar deze allemaal nog niet!
  Ik ga in augustus twee weekjes met mijn vriend roadtrippen door zuid Duitsland, en onze missie is: hiken, lezen en chillen. En vooral NIET bezig zijn met onze bruiloft in September. Deze boeken zouden dus heeeeel goed van pas komen :)

 82. Melissa
  juni 29, 2016 / 13:21

  Wat leuk! Ik ga met mijn vriendinnen naar het Oneill Surfcamp in Mimizan. Het lijkt mij super om na de hele dag te hebben gesurft op de wilde golven, deze boeken te kunnen lezen in de hangmat. Hoe relaxt zou dat zijn?! :)

 83. Imre
  juni 29, 2016 / 13:24

  Aah wat vet!! Ik heb sinds vandaag VAKANTIE dus ben al druk met een boekenlijst bezig! En deze staan er toevallig alle 4 op, aangezien ik altijd m’n inspiratie van je summer readings haal ? ik lees m’n boeken het liefst op vakantie, aan het strand/zwembad! Met lekker eten binnen handbereik en de zon op m’n huid, en tussen het lezen door een duik nemen als het me te warm wordt… Ideaal!

 84. Yvonne Haagmans
  juni 29, 2016 / 13:25

  Wat een leuke actie! Vooral you’re a baddass en I’ll give you the sun staan sinds jouw revieuw op mijn lijstje!
  Helaas heb ik deze zomer weinig vakantie, omdat ik sinds kort een baan heb. Het meeste zal ik dus lezen om af te schakelen van het werk voordat ik het bed in duik. Maar 1 boek gaat zeker mee naar Spanje om mee te nemen naar het strand en zwembad. Wat nieuw en inspirerend leesvoer kan ik wel gebruiken!

 85. Malou
  juni 29, 2016 / 13:26

  Woehoe! Leuke winactie! :-) Ik wil de boeken graag lezen tijdens mijn vakantie in Italië aan het Iseo meer! Vakantie staat bij mij gelijk aan heel veel zonnen, boeken lezen en af en toe (als het boek te spannend wordt;) afkoelen in het zwembad!

 86. Jannieke
  juni 29, 2016 / 13:28

  Hoi!

  Wat een leuke winstje. Op Terschelling, heerlijk een weekje niets! Zon (hopelijk, en anders ik een strandtent), zee, strand en een heerlijk boek.

  Jij ook alvast een hele fijne vakantie!

 87. juni 29, 2016 / 13:29

  Oh, super leuk! Ik zocht nog goede boeken voor m’n vakantie, want die zijn echt nodig en deze lijken me erg leuk! Ik wil ze graag gaan lezen op het strand van Ibiza, waar ik over 2 weekjes heen ga! Yay :-) XX

 88. Maaike
  juni 29, 2016 / 13:32

  Oeh wat een gaaf pakket! Ik zou dit boekenpakket heel goed kunnen gebruiken :) Ik ga deze zomer voor het eerst in mijn eentje op reis, naar Maleisië! En hoewel dit heel gaaf is met genoeg bezigheden, zullen er ook vaak momentjes alleen zijn: bijvoorbeeld al in het vliegtuig. Dan zouden deze boeken heel goed van pas komen!

  Vooral leuk, omdat na aanleiding van deze summer reading ik de boeken al op mijn to read lijstje had staan :D

  Liefs, Maaike

 89. reiny
  juni 29, 2016 / 13:34

  In oostenrijk op de camping… Omdat we na wintersport in oostenrijk ook eens de bergen zonder sneeuw willen zien!
  Lekker relaxen met een boek op de camping!

 90. juni 29, 2016 / 13:35

  Oeh! Wat zou ik deze boeken graag winnen! Ik vertrek volgende week zondag voor 3 weken naar de Spaanse zon waar ik op het strand gráág m’n tijd met deze boeken zou spenderen! :)

 91. juni 29, 2016 / 13:39

  Ohh ik zou ze meenemen op mijn reis naar thailand waar ik oa les ga geven! Heerlijk voor de lange vliegreis(afleiding want vliegangst, bleh), lekker in de bus, aan het strand of gewoon savonds in bed om me even alleen terug te trekken, ze zijn in ieder geval onwijs welkom in mijn tas!
  En nu duimen, hihi

 92. Julie
  juni 29, 2016 / 13:39

  Wauw, was na enkele van je reviews reeds van plan om enkele boeken te bestellen aangezien je mening nooit teleurstelt.
  Deze boeken zouden dan ook perfect van pas komen op mijn 14 uur durende reis naar San Fran. Ik ben uitgenodigd om te gaan spreken op een congres (#zenuwen) & de motiverende quotes uit “You’re a badass” zijn dan misschien net dat extra duwtje in de rug dat ik nodig zal hebben voor ik op het podium stap..

  Fingers crossed :)!

 93. Anouk
  juni 29, 2016 / 13:41

  Ik kom vrijdag thuis na een jaar in Canada gewoond te hebben. Kijk er nu al aan om weer in Amsterdam, mijn stad, op een bankje te zitten en een boek te lezen, dat maakt me het allergelukkigst namelijk, kan geen maple syrup tegen op!

 94. Merel
  juni 29, 2016 / 13:41

  Wat een leuke winactie! Ik houd zo erg van lezen, vooral in de zomer. Deze boeken zou ik dan ook heel graag willen lezen tijdens mijn relax vakantie in Griekenland.

 95. Tine Vander Sype
  juni 29, 2016 / 13:42

  Hey Annemerel! I’ll give you the sun stond sowieso al op mijn to read lijstjes, dus zou helemaal geweldig zijn als ik niet meer naar de winkel hoef ;-)
  Mijn vriend en ik gaan deze zomer gaan hiken in Zweden, ik denk dat de Kungsleden trail wel een belletje doet rinkelen?
  Groetjes,
  Tine

 96. Iris Roest
  juni 29, 2016 / 13:46

  Jaaa superleuk! Ik ga deze zomer 3 weken naar Amerika. Dus 12 uur heen en 12 uur terug in het vliegtuig en heel veel rijden. Aangezien ik geen tijd heb om te lezen wanneer ik werk lijkt deze vakantie me de perfecte tijd om weer eens lekker te lezen!

 97. Anne van der Stelt
  juni 29, 2016 / 13:46

  Ik lees normaal ook graag boeken in het Engels voordat ze in het Nederlands zijn uitgekomen, maar toevallig heb ik deze allemaal nog niet gekocht (zo jammer dat boeken zo prijzig zijn…) . Onderweg naar onze werkvakantie in Hongarije zou ik deze boeken graag lezen, dan gaan die 16 uur vast sneller! Liefs

 98. Milou
  juni 29, 2016 / 13:47

  Wat een leuk pakket met mooie boeken die ik allemaal nog niet heb gelezen! Ik zou deze boeken graag willen lezen tijdens onze vakantie naar Griekenland deze zomer! Kan ik ze mooi afwisselen met mijn zusje (en dan hoef ik ze tenminste ook niet allemaal in mijn eigen koffer te doen :) )

 99. Sheila
  juni 29, 2016 / 13:47

  Ik was van plan om lekker veel te gaan lezen nu ik m’n scriptie ingeleverd had. Maar helaas moet ik nog even door omdat ie nog niet goedgekeurd is (op een hele vervelende, onterechte manier). Evengoed heb ik ontzettend veel zin om te lezen in Frankrijk deze zomer, waar ik toch nog deels van mijn vakantie mag genieten :)

 100. juni 29, 2016 / 13:51

  In september ga ik 14 dagen naar gran Canaria naast dat ik er (natuurlijk) ga hardlopen, ga ik voor de rest ontspannen op het strand en daar horen natuurlijk goeie boeken bij!

 101. Janneke
  juni 29, 2016 / 13:52

  Wat leuk dat je dit boekenpakket weg mag geven. Ik als boekenwurm zou dit heel graag winnen. The girl on the train heb ik al gelezen, dus dat boek zou ik weggeven aan een vriendin die deze zomer niet op vakantie gaat: met een goed boek ben je toch in een andere wereld.
  De overige drie boeken zou ik heel graag willen lezen tijdens mijn vakantie. In de zon, met in mijn ene hand een koel drankje en in de andere hand een goed boek. My kind of heaven!

 102. Inge
  juni 29, 2016 / 13:54

  Super leuk! Ik zou graag winnen :) ik ben 13 jaar en ik lees je blog elke dag en ik hou heel veel van lezen ik zou ze op het strand lezen ?
  liefs
  Inge

 103. Jessica
  juni 29, 2016 / 13:54

  Ik vertrek begin augustus op kamp met een bende 15/16-jarigen naar Kroatië. Om goed te kunnen ontspannen lan ik wel wat lectuur gebruiken. Me-time is tussendoor uitaard ook nodig. In de bus, aan het strand, in bed, …

 104. Marie
  juni 29, 2016 / 13:55

  Oooooh ik zou deze boeken zo graag winnen! ☺️ ik kan overal genieten van een goed boek. S avonds in bed, op mijn eentje in een koffietentje, maar ik zie me ook al liggen aan de Belgische kust deze zomer met een van deze boeken in mijn handen.

 105. Karen
  juni 29, 2016 / 13:56

  Ik zou de boeken meenemen naar Denemarken. Vanaf augustus ga ik daar namelijk een halfjaar studeren om dan af en toe in een andere wereld te stappen is altijd fijn!

 106. Jessie
  juni 29, 2016 / 14:03

  Oh wat leuk zeg!!
  Ik heb alle boeken nog niet gelezen dus dat is helemaal mooi.
  Ik ga dit jaar eerst een week naar Drenthe met mijn ouders en vriend, en daarna gaan mijn vriend en ik een roadtrip maken door Zweden en Noorwegen. De boeken gaan dan zeker mee!! Waar ze dan allemaal gelezen gaan worden is nog de vraag; alleen het begin van onze roadtrip is gepland, we gaan gewoon rijden en we zien wel.

 107. eva
  juni 29, 2016 / 14:03

  Wat een leuke boeken deze zomer als ik gewoon door moet werken in de Kinderopvang! Heerlijk met een boek in de tuin na een lange dag.

  Super leuk!

 108. Elcke
  juni 29, 2016 / 14:06

  Super leuk! Ik zou deze boeken heel graag thuis in de zon in m’n nieuwe tuin lezen, perfecte ontspanning tussen het werken door!

 109. Jessi
  juni 29, 2016 / 14:16

  Beste Annemerel,

  Ik heb me voorgenomen om deze zomer, tijdens mijn zuurverdiende twee weken verlof, alle afleiding (lees: Instagram en werkgerelateerde e-mails) in een diepe la op te bergen en met een boek in de Fatboy-hangmat van mijn ouders of in bad te kruipen met een ijskoude gin-tonic en zoute ribbelchips binnen handbereik <3

  Aftellen tot 8 augustus!!!

  Groetjes,

  Jessi

 110. Angela
  juni 29, 2016 / 14:17

  Hoi Annemerel! Super leuke winactie! Ik vertrek 27 juli naar Argentinie om een halfjaar te studeren. Het zou super fijn zijn als ik mijn Spaans dan verbeterd. Toch wil ik ook mijn nl onderhouden en zou het super fijn om wat leesvoer te hebben. En stiekem ben ik ook gewoon een leesfanaat haha.

 111. Flavia
  juni 29, 2016 / 14:19

  Wow tientallen reacties op boekpakketten! Dat kan ook niet anders. Leuke boeken lijken me! In de zomervakantie ga ik 3x op vakantie: Nice, Oostenrijk en een keer met srprs.me. Verschillende bestemmingen. De boeken zijn ook verschillend net als mijn bestemmingen voor de zomervakantie. Hoe leuk?! In Nice lees ik boek op de strand, in Oostenrijk op berg en met srprs.me in vliegtuig. En een boek lees ik gewoon thuis in mijn zonnige tuin of in mijn bed net voor slapengaan! :)

 112. juni 29, 2016 / 14:21

  Voor ik hardlopen ontdekte was lezen het enige waarbij ik even kon ontspannen. Even nergens aan denken en gewoon lekker in en ander wereldje kruipen. Sinds vrij kort ben ik erachter dat hardlopen dit ook voor mijn kan doen maar lezen blijft mijn eerste (iets luiere liefde). Of ik nu optijd in bed kruip of met iets teveel wijntjes op onder de dekens stap, mijn boek gaat nog open. Eerlijk is eerlijk, soms moet ik de volgende dag even terugbladderen ;) Ik ga helaas niet op zomervakantie vanwege mijn New York marathon avontuur maar lezen ga ik deze zomer zeker veel doen. MIjn boekenplanken staan bomvol maar voor dit pakket maak ik graag plek!
  Fijne vakantie alvast!

 113. Judith
  juni 29, 2016 / 14:22

  Wat een heerlijke winactie, geweldig! Lezen is echt mn favo tijdsbesteding, komt er alleen minder van dan ik zou willen. De boeken zou ik lezen in het vliegtuig op weg naarde srprs.me bestemming met vriendinnen, als we niet te veel kletsen natuurlijk. En anders in de trein naar werk of ’s avonds om te ontspannen. In het zonnetje, met een lekker wijntje of stuk chocola natuurlijk ;)

 114. Sanne
  juni 29, 2016 / 14:25

  Yes please! Vooral naar Jij bent een badass ben ik erg benieuwd!
  Ik wil de boeken het liefst lezen tijdens mijn vakantie, op mijn net opgeknapte balkonnetje, in mijn nieuwe zelfgekochte appartementje, in het prachtige zonnetje dat we in juli-augustus nog gaan krijgen… Fingers crossed dus!

 115. Elena
  juni 29, 2016 / 14:26

  Gave winactie!!
  Ik doe graag mee;) Waar ik van plan ben om de boeken te lezen?? Nou overal, als ik eenmaal begin met lezen kan ik niet meer stoppen. Dus op het strand, in het zwembad, in de auto op weg naar Kroatië, op m’n bed na een dag werken, in de tuin, …

 116. natalie
  juni 29, 2016 / 14:27

  Heel simpel, ik onderga operatie twee in de zomer… Een zeldzame ziekte is de boosdoener. ?

 117. Julia
  juni 29, 2016 / 14:33

  Ah wat een leuke actie!
  Ik zou je de boeken gaan lezen op het strand in Griekenland!
  Voor de rest van de zomer ga ik werken in een strandtent en een ijssalon dus misschien na mijn werk nog even nagenieten op het strand in Noordwijk!
  Om een lang verhaal kort te maken, ik zou de boeken gaan lezen op mijn favoriete plek: het STRAND!

 118. Alissa
  juni 29, 2016 / 14:35

  Wat een superleuke winactie! Drie van deze boeken was ik van plan aan te schaffen na jouw reviews dus het zou heel leuk zijn als ik win! Ik zou deze boeken gaan lezen op het strand in Mallorca maar ook als vermaak in de trein tijdens mijn interrail reis naar Berlijn, Praag en Boedapest! Dan zal het zeker van pas komen om de uren snel voorbij te laten gaan!

 119. Eline
  juni 29, 2016 / 14:35

  Oeh, yes! Ik ben gek op lezen en deed in mijn studententijd niets anders, maar sinds ik fulltime werk, vind ik er de tijd niet meer voor. In september staat een roadtrip langs de westkust van Amerika op het programma. Die 11 uren in het vliegtuig hoop ik te overleven met een slaappil en misschien een glas Aperol (vliegangst…), maar nog liever verdwaal ik met mijn gedachten in de boeken uit dit zomerpakket. Veel gezonder ook ;-)

 120. juni 29, 2016 / 14:36

  Super tof! Ik stond net toevallig ook nog in de boekenwinkel met ‘grote kleine leugens’ in mijn handen. Ik kan echt overal lezen, maar dit zou wel een ideaal pakketje zijn voor wanneer ik (deze zomer) ga verhuizen. Even tussen het klussen door in mijn nieuwe huisje gaan lezen. In het begin zal ik er vast genoeg tijd voor hebben als er geen internet aanwezig is.

 121. Gwendolyn
  juni 29, 2016 / 14:40

  Wat leuk! Ik zou de boeken lezen in de trein, omdat ik full-time ga werken om geld te sparen voor mijn backpack reis naar Azië met mijn zus. Tussen al het heen en weer gereis lijkt het mij heel fijn om in de trein onderuit te kunnen zakken met een goed boek! :)

 122. Mariëlle
  juni 29, 2016 / 14:41

  Wat een leuke winactie! Ik lees je Summer Reading artikelen altijd met heel veel plezier. Ik heb inmiddels een aardig verlanglijstje opgebouwd bij bol.com. Deze boeken staan er ook allemaal op. Aan het einde van de zomer ga ik samen met mijn vriend 2,5 week naar Sri Lanka. Er staan een paar lange vluchten op het programma, dus één van deze boeken zou goed van pas komen… :-)

 123. Jikke
  juni 29, 2016 / 14:45

  Oh hele fijne win actie! Deze boeken zou ik heerlijk gaan verslinden na al het geklus in het eerste huisje van mijn vriend en ik.
  Helaas daarom geen vakantie gepland maar ik breng het liefst mijn vrije uurtjes op de lounge bank buiten in de zon of binnen op de bank door!

 124. Anouk
  juni 29, 2016 / 14:45

  Wat een leuke actie!
  Ik zal deze boeken heerlijk in de tuin van mijn nieuwe huisje gaan lezen. Vrijdag krijg ik de sleutel en dan eerst klussen en verhuizen. Om vervolgens heerlijk in de zon met een wijntje (of 2…) deze boeken te gaan lezen.

  Liefs Anouk

  P.S. Je bent echt leuk en het is altijd weer een feestje om jou blog te bezoeken.

 125. Babette
  juni 29, 2016 / 14:48

  Jaaa dit wil ik zo graag winnen! Ik sla altijd een stapel boeken in bij de kringloop voor de zomer (echt een tip, nieuwste boeken voor een eurotje). Maar deze zijn zo nieuw die zou ik echt graag hebben!

  Ik zou ze in frankrijk gaan lezen aan de rand van het zwembad tijdens mn ritueel: uur zonnen, 10 min in t water en dan weer opdrogen in de zon (beste gevoel dat er is)
  Duimen!!!! xx

 126. juni 29, 2016 / 14:57

  Heel leuke winactie! Ik moet toegeven dat ik bijna alleen in de zomer lees dus zou superblij zijn met een boekenpakket.
  Ik zou de boeken lezen op de cruise die ik ga maken met mijn ouders en zus in september. Puuure ontspanning :-)

 127. Elske
  juni 29, 2016 / 15:02

  Op vakantie in Frankrijk maar ook in de weken dat ik ” in between jobs” ben. Ik ben hard toe aan wat me-time na jaren hard werken en moeder van 2 kleine kinderen zijn en sporten. Lezen is naast hardlopen het moment van ontspanning voor mij… ik zou heel blij worden als ik naast love life run ook deze boeken mee kan nemen. Daar maak ik plek voor, ergens tussen de tent en de bikini ;-)

 128. Sacha Brune
  juni 29, 2016 / 15:02

  Alle 4 superleuke boeken (maar mijn favoriet is toch Jij bent een Badass!!!). Ik denk dat ik me met deze boeken wel goed kan amuseren als ik deze zomer 16 uur lang, alleen, moet wachten op het vliegveld van Peking op weg naar de Filippijnen haha…

 129. Marjon
  juni 29, 2016 / 15:03

  Oooooh wat ontzettend leuk dit!!! Ik wil super graag meedoen!

  Deze zomer ga ik voor het eerst kamperen in Italië samen met mijn vriend. Roadtrip, tentje, kokkerellen op een gaspit, chillen, zonnen, ijsjes eten, Italië leren kennen, zwemmen, winkelen en vooral ook LEZEN! Vakantie is niet compleet zonder een paar lees-toppers. Ik ga dus heel hard duimen want ik ben super benieuwd naar al deze 4 boeken.

  XXX

 130. Kim
  juni 29, 2016 / 15:05

  Leuke actie weer! Ik hou van lezen, maar helaas komt het er niet veel meer van. Overigens nu wel lekker in jouw boek bezig :-)
  Dit jaar hoop ik eindelijk weer een langere vakantie te hebben zonder verhuizen/klussen dus dan gaan deze zeker van pas komen.

 131. Marjolein
  juni 29, 2016 / 15:06

  Eind van de zomer ga ik drie weken naar Noorwegen met de camper en ik heb me later laten vertellen dat we nogal een regenachtige periode hebben uitgekozen. Dus niks lekkerder dan samen in bed lekker boekjes lezen terwijl je opdroogt van de regen. En een heerlijke afwisseling met flinke wandelingen en beklimmen van bergen!

 132. Laura
  juni 29, 2016 / 15:10

  Ik ben een van de zielepootjes die deze boeken gaat lezen ’s avonds na de lange werkdag. Met een stage die tot en met augustus loopt en een scriptiedeadline aan het einde van de vakantie, kan ik wel wat ontspannend (en motiverend) leesvoer gebruiken. ;-) By the way, big fan!

 133. jolanda
  juni 29, 2016 / 15:12

  Heerlijk lezen op vakantie! Bijna is het zover, 2 weken Frankrijk. Als m’n (kleine) mannen me de kans geven lees ik het liefst heerlijk op een terras in de zon. Dat is pas echt vakantie!
  Ik ben vooral benieuwd naar dat laatste boek; ik wil die ‘schop onder m’n kont’ wel :)

 134. Annemay
  juni 29, 2016 / 15:12

  Super toffe actie! Ik ga deze zomer als au-pair naar Spanje, dus een paar goede boeken tussen alle leuke kinderboeken zou geweldig zijn.

 135. Lian
  juni 29, 2016 / 15:15

  Wat leuk dat je dit doet! Ik zou deze boeken lezen tijdens de roadtrip die ik deze zomer ga maken naar Salzburg, Slovenië en Kroatië. Na een druk dagje sightseeing in een nieuwe stad, ga ik ’s middags graag even lekker relaxen in een parkje met een goed boek!

 136. Denise
  juni 29, 2016 / 15:17

  Jaaaaaaa, ik wil dit heel graag winnen!!! Ik kan gewoon niet slapen, zonder eerst iets gelezen te hebben. Mijn smaak is erg breed en ik heb nog geen enkel boek van dit pakket gelezen. Please, kies mij ?…

 137. Tjitske
  juni 29, 2016 / 15:18

  Wat een fijn pakket! Toevallig allemaal boeken die ik nog wilde lezen!
  Waar ik ze ga lezen? Op het balkon, strand, terras en heerlijk op de bank/in mn bed!

 138. Michele
  juni 29, 2016 / 15:19

  Yesss dit wil ik graag winnen! Aangezien de Nederlandse zomers zo fantastisch zijn stel ik me voor dat ik de boeken lees in bed, met schone lakens, een kop thee + chocola terwijl het buiten regent. Is er iets fijners dan dat?

 139. Annerieke
  juni 29, 2016 / 15:19

  Oh dit boekenpakket zou perfect zijn voor tijdens mijn stage de komende maand! Lekker om te relaxen na een stagedag, even bij te komen.

 140. Dagmar
  juni 29, 2016 / 15:20

  Omygod wat veel reacties. Maar goed, wie niet waagt, wie niet wint ;-). Deze vakantie ga ik heerlijk met mijn moeder, zusje en broertje op vakantie naar Italië (ja ik ben al 28, maar ik ga nog met mijn familie op vakantie ;-)!). Omdat het een flinke autorit wordt (we gaan niet vliegen) kan ik onderweg wel wat goede boeken gebruiken. En wie weet heb ik dan nog een boek over, die ik dan onder het genot van een limoncello (en pizza, pasta of ijs) heerlijk ga verder lezen!!

 141. Chantal
  juni 29, 2016 / 15:21

  Ik wil ze lezen in Bella Italia; in Merano, Verona en Milaan om precies te zijn !!! Ennuh daarna … ook in Zwolle, mijn woonplaats, lekker in de achtertuin :) Lijkt me heeeeeeeeeerlijk !!!

 142. Michelle Korthout
  juni 29, 2016 / 15:21

  Ik ga de boeken lekker in mijn ziekenbed lezen. Ik heb CVS en daardoor ben ik aan mijn bed gekluisterd. Deze boeken zouden mijn zomer kunnen opfleuren!

 143. Ellen van Daal
  juni 29, 2016 / 15:21

  Super mooi actie dit! Je inspireert mij niet alleen met hardlopen maar ook nog eens met het lezen! Ik zou dolgraag dit pakketje willen winnen zodat ik deze na mijn workouts chill in de tuin of misschien wel lekker in bed deze zomer kan gaan lezen. Rustmomentjes zijn namelijk heeeeel belangrijk :P

 144. juni 29, 2016 / 15:26

  Supertof! Als ik het pakket zou winnen dan prop ik alle boeken in mijn backpack om deze zomer tijdens mijn reis naar Indonesië te lezen, heb ik wat te doen tijdens die 20-urige vlucht :-)

 145. juni 29, 2016 / 15:29

  LEUK!
  Ik pak graag tussen 17.33 uur en 18.46 uur de laatste zonnestralen van de dag op m’n mini-balkon. Prima plek om elke dag een paar uurtjes te lezen na een werkdag! Nu al zin in :)

 146. Amber
  juni 29, 2016 / 15:31

  Heb vorig jaar ook jouw summer readings boeken meegenomen op vakantie! Dit jaar helaas geen vakantie voor mij, maar ik ga ze lezen in mijn nieuwe kamertje (of appartement, 27 m2 iets minder dan jouwe) in Den Haag of all places! Voor mij best spannend want ik kom uit Twente (help grote stad), wat ontspanning tijdens het inrichten lijkt me wel erg leuk en vooral met deze boeken!

 147. juni 29, 2016 / 15:33

  Wauw, wat een tof boekenpakket! Ik zou in eerste instantie “Grote kleine leugens” bij m’n zoon aan het ziekenhuisbed gaan lezen, als hij geopereerd moet worden aan zijn neus.
  En vervolgens “Het meisje in de trein” en “Ik geef je de zon” op de camping in Karinthië! Tot slot “Jij bent een badass” zou ik niet mee wachten tot eind juli, maar direct in beginnen! Het liefst op een heerlijke ligstoel in de tuin natuurlijk.

  Nicole

 148. Cathlyn
  juni 29, 2016 / 15:35

  Wat een super leuke win-actie, ik denk dat ik deze boeken wel ga uitkrijgen in mijn 7 weekse zonvakantie. Ik mag het dan eindelijk roepen vakantie!!

 149. Hannah van Meel
  juni 29, 2016 / 15:37

  Wat een superactie! Lees ontzettend graag maar door drukke en stressvolle werk en leven kom ik er veel te weinig aan toe. Zou het goed kunnen gebruiken om wat rustmomenten te creëren in mijn leven. Ga pas in oktober voor het eerst in lange tijd weer op vakantie en merk dat ik op mijn tenen loop. Hopelijk kan ik met deze boeken en daarbij horende rustmomenten wat meer mijn rust pakken.

 150. juni 29, 2016 / 15:38

  Wat een gave winactie! Ik zou deze boeken op vakantie lezen en gewoon in mijn vrije tijd! Owja, ook voor het slapen gaan natuurlijk!

 151. Jill
  juni 29, 2016 / 15:38

  ohhh.. dit vind ik echt een hele leuke actie!

  Mijn ‘grote’ vakantie is pas gepland in september dus als ik deze boeken win, dan ga ik niet kunnen wachten tot dan! Ik denk dat ik deze dan in het weekend zou lezen.

  Vrijdag avond in bed kruipen met een boek, lezen tot m’n ogen het niet meer volhouden. Vervolgens zaterdag morgen uitgeslapen wakker worden, koffie zetten en terug in bed kruipen. Rond 10u opstaan, pannenkoeken bakken en met een half oog verder lezen. Om mij vervolgens te verplaatsen naar het terras ( mits goed weer) of naar de zetel met een dekentje en verder lezen. Tegen 14u krijg ik dan opnieuw een hongertje en pak ik snel iets uit de koelkast en lees ik met een dubbel gevoel de laatste pagina’s van het boek om dan de rest van de zaterdag nog na te genieten van het verhaal!

 152. juni 29, 2016 / 15:39

  Ahh wat gaaf zeg! Het meisje in de trein staat echt al maanden op mijn to-read list! Daar ben ik zo benieuwd naar. Zeker nu je zegt dat het nog beter is dan Gone Girl! Grote kleine leugens doet me enorm aan Desperate Housewives denken, dus JA, leuk! En ik geef je de zon lijkt me een erg mooi en boeiend verhaal. Ik doe heel graag mee, zodat ik een aantal leuke boeken voor mijn eigen Summer Reading Challenge in Turkije heb!

 153. Johanna de Jongste
  juni 29, 2016 / 15:42

  Wajoo Annemerel, toffe actie! Laat ik nu deze zomervakantie samen met mijn beste dinnie gaan Interrailen door Europa en wij dus heel wat luttele uurtjes in de trein door gaan brengen. Wij, leesfreaks, lezen altijd dezelfde boeken om hier vervolgens lekker over te ouwehoeren. Laten wij nu toevallig nog op zoek zijn naar een paar goede boeken.. Jij kunt ons uit de brand helpen!!

 154. Marthe Nonneman
  juni 29, 2016 / 15:46

  Super leuke winactie! Normaal neem ik bijna nooit deel aan winactie, maar als er boeken mee gemoeid zijn ontzettend graag :-)
  Ik vertrek volgende week aan een marathon van reizen; van Catalonië, naar Italië om vervolgens ook nog eens Zuid-Frankrijk en de Ierse kliffen te ontdekken. Een specifieke plaats kan ik dus niet opnoemen, wellicht verslind ik ze alle vier ergens in/tussen één van bovenstaande landen :-). Al gun ik het alle andere lezer(s)(essen) ook van harte!

  Liefs!

 155. juni 29, 2016 / 15:46

  Ik zou ze niet voor mezelf willen winnen maar voor een heel lief vriendinnetje van mij! De laatste zit ik zelf niet echt lekker in mijn vel en zij staat altijd voor mij klaar, dag en nacht. Ik weet dat ze graag van lezen houdt alleen vind ik het altijd lastig om een boek aan iemand te geven die veel leest. Gelukkig weet ik dat ze hiervan alle 4 de boeken wil lezen dus dat komt mooi uit! En als zij ze uit heeft dan ga leen ik ze gewoon even van haar maar dat weet ze nog niet haha!

 156. juni 29, 2016 / 15:46

  Haha wow, wat een reacties! Ik ga nog een poging wagen ;)

  Ik ga dit jaar voor het eerst op een zon-zee-strand vakantie, dus daar komen deze boeken vast wel van pas. Niet dat de zee ooit gaat vervelen, maar hé, je moet toch wat haha. De reis gaat trouwens naar Corfu, Griekenland! Met ongeveer een gemiddelde van 40 graden vrees ik dat ik niet veel van mijn strandstoel ga afkomen haha.

 157. juni 29, 2016 / 15:47

  Oooh, ik wil die boeken nog zo graag allemaal lezen! Lijkt me echt leuk! Waar ik ga ze ga lezen? Nou ik heb nog geen vaste vakantieplannen, maar SOWIESO lekker op een handdoekje op het strand in de zon! <3

 158. Sandra
  juni 29, 2016 / 15:47

  Leuk!! Na weken alleen maar studieboeken te hebben gelezen, ben ik echt toe aan leuk leesvoer! Hopelijk wordt het snel echt zomer en kan ik deze boeken heerlijk in de tuin in de zon lezen!

 159. Laura
  juni 29, 2016 / 15:47

  Supertoffe actie! Ik ben student en ga in de zomer veel aan het werk. Ik vind het heeerlijk om na een lange werkdag op de bank te ploffen met een boek :)

 160. Liset
  juni 29, 2016 / 15:47

  Wat ontzettend leuk en lief! Dit jaar woon ik voor het eerst in 5 jaar weer op mezelf, nadat mijn relatie van 9 jaar is over gegaan. Over 2 weken ga ik verhuizen. Ik zie mezelf al helemaal op mijn balkon zitten en even helemaal weg dromen. Beentjes omhoog, glaasje wijn erbij en genieten maar!

 161. Nancy Gunter
  juni 29, 2016 / 15:49

  Gewoon heerlijk in ons tuintje in mijn ligstoel, na een trainingsrondje met een glaasje rose en hopelijk in de zon. Geluk zit in kleine dingen. Na een burn-out en een jaar lang niet kunnen hardlopen (mtss) mag ik nu weer langzaam opbouwen en oh wat geniet ik hier van. Ik heb het gevoel dat ik weer leef! Ik ben weer helemaal enthousiast en zou na jouw inspirerende boek graag van deze nieuwe boeken genieten om weer andere en nieuwe inzichten op te doen. Succes en geniet van alles wat je doet!
  Nancy

 162. Annemarie
  juni 29, 2016 / 15:51

  Wat leuk! Als ik deze boeken zou winnen dan lees ik ze op de camping in Frankrijk. Heerlijk in het zonnetje, met een drankje (aperol!;)) in m’n ene hand, boek in de andere. Op de camping is er geen wifi, dus ik zal iets anders moeten lezen dan jouw blogs! :( Maar dit is wel een goede vervanging ;) groetjes!

 163. Loes
  juni 29, 2016 / 15:56

  Wat een leuke winactie! Ik zou deze boeken lezen op de camping in Italië, lekker in het zonnetje aan het zwembad of bij de caravan.

 164. Helen
  juni 29, 2016 / 15:57

  Deze leuke boeken zou ik graag willen lezen in Griekenland, uitkijkend op het kapelletje waar de film mama mia is opgenomen :)

 165. Eva
  juni 29, 2016 / 15:58

  HOE leuk! Deze boeken ga ik lezen na een drukke werkdag! Net begonnen aan een nieuwe functie dus kan wel wat ontspanning gebruiken na werk :) Waar ik het lees is afhankelijk van het weer, heerlijk in een park op een kleedje of op het strand, maar als het dit weer blijft word het lekker onder een dekentje op de bank!

 166. Jolanda
  juni 29, 2016 / 15:58

  Wat een gave actie! Waar ik ze ga lezen in Frankrijk op de camping, heerlijk onder het genot van een wijntje en Franse kaasjes ;p

 167. Bonita
  juni 29, 2016 / 15:59

  Oooh heerlijke boeken voor op het Nederlandse strand, de wind door je haren voelen blazen en ook die verschrikkelijke wind die je bladzijden omwaait maar we laten ons niet kennen! Genieten:)

 168. Tamara
  juni 29, 2016 / 16:00

  Ik zou deze boeken het liefst op een prachtig zonnig strand lezen. Helaas kan ik door een gebroken rug niet op vakantie en zal ik me thuis op bed moeten vermaken. Boeken zijn een zeer welkome afwisseling!
  Ik ga duimen :)

 169. Danielle
  juni 29, 2016 / 16:03

  Ik mag van mezelf pas op vakantie als ik m’n scriptie heb gehaald, en aangezien ik een 5,3 heb teruggekregen is dat nog niet gelukt. Geen wereldramp, want dan kan ik deze zomer keihard aan het werk en in oktober, als ik hem hopelijk wel heb gehaald, naar een heerlijk ver zonnig land! Ik zou deze boeken dus lekker ’s avonds na een lange werkdag lezen in (hopelijk) de tuin, met een avondzonnetje en een lekker drankje!

 170. Anneloes
  juni 29, 2016 / 16:03

  YAY!

  Dit jaar ga ik samen met mijn vriend rondreizen. Want wanneer ik niets liever doe dan lekker op het strand liggen is hij meer een actieveling. Ook niet vervelend maar ik hoop stiekem toch wat tijd te kunnen doorbrengen op verschillende mooie stranden. We hebben een auto gehuurd en gaan rondrijden over het prachtige Mallorca. Mallorca is echt een ontzettend mooi eiland met veel ‘hidden treasures’.

  Je snapt natuurlijk dat het voor mij gelijk dé challenge van deze zomer wordt; het mooiste
  -niet toeristische- strand vinden van Mallorca. Maar eerst moet er nog een week of 6 keihard gewerkt worden voordat het zover is. Toch kan ik het niet laten om af en toe weer wat inspiratie te zoeken op pinterest met to-do’s en mooie stranden op Mallorca. Ik betrap mezelf er dan weer op dat ik naar mn laptop aan het staren ben maar in plaats van dat ik hard werk zie ik mezelf met een cocktailtje in m’n hand op het strand liggen. Shit happens!
  De boeken zou ik lezen wanneer ik lekker op strand lig op het perfecte strand van Mallorca, lekker genieten van een boek, elkaar en verder niets. Heerlijk!
  Laat de zomer maar komen

 171. Bren
  juni 29, 2016 / 16:05

  Whoohoo leuke actie!!
  Ik zou het boekenpakket graag willen winnen. Deze zomer ben ik in NL, dus kan ik deze fijne boeken lekker na mijn saaie werkdagen op kantoor bij een strandtentje op Scheveningen lezen! Uiteraard met een heerlijk koud biertje erbij (sorry ik <3 van biertjes haha!) En ach als het hard regent, lees ik ze fijn op de bank, dekentje erbij en een kopje thee :-)

 172. Danique Beijer
  juni 29, 2016 / 16:06

  Ik zou deze boeken lekker gaan lezen naar een drukke avond werken in de horeca! Dan kom ik altijd met een boek in bed pas echt tot rust.

 173. Ilse
  juni 29, 2016 / 16:06

  Wat een onwijs leuke winactie! Ik lees je reviews van summer Reading altijd met veel plezier en er komen altijd weer nieuwe boeken bij op mijn lijstje dankzij jou! Mijn vriend en ik gaan dit jaar helaas niet op vakantie omdat we net verhuisd zijn. Maar ik zou het heerlijk vinden als ik een dagje vrij ben van mijn werk of daarvoor te lezen. (Daarna word een beetje laat, horeca hè)

 174. Femke Verhoeven
  juni 29, 2016 / 16:09

  Wat een leuke boeken zo te lezen! Ik ga mijn boeken lezen in mijn dan ingerichte appartementje waar ik gisteren de sleutel van heb gekregen. De perfecte manier om te wennen aan mijn nieuwe huisje ?

 175. juni 29, 2016 / 16:10

  Wat een super fijne actie dit!! Ik wil heel graag kans maken :) Ik kijk altijd weer uit naar de zomer, omdat ik dan weet dat jou Summer Readings eraan zitten te komen. Ik heb al zeker 5 boeken meteen gekocht na het lezen van jouw reviews, waaronder You Are A Badass en Gone Girl.

  Ik kan me erg vinden in jouw keuze van boeken, lees dezelfde genres graag en net daarom wil ik dit pakket ook zo graag! Deze staan namelijk nog op mijn ‘To Read’-lijstje!

  You Are A Badass heb ik net in het Engels gekocht en gelezen, dus ik zou dan graag deze Nederlandstalige versie cadeau doen aan een goede vriendin van mij die het momenteel wat moeilijk heeft.

  Annemerel, keep rocking my reading list!

  Groetjes uit België :)

  • juni 29, 2016 / 16:11

   Oh ja en ik zou ze tijdens de zomervakantie lezen in de zetel/bed na het werk en in september op een strand in Ibiza! :D :D

 176. Willeke bikker
  juni 29, 2016 / 16:14

  Dit jaar op vakantie (rally) met mijn man en 6 van zijn (mannelijke) vrienden. Hoe lekker zou het zijn als ik gewoon een beetje me time kan creëren door een stapeltje te gekke boeken. Natuurlijk liggen er al tijdschriften klaar.! Maar dit maakt het plaatje compleet!!

 177. Tessa
  juni 29, 2016 / 16:15

  Aahh wat een leuke winactie! Ik weet nog dat ik deze boeken meteen op ging zoeken nadat je erover geschreven had, maar ze hadden ze helaas niet bij mijn bibliotheek. Het zou heel leuk zijn als ik ze nu alsnog kan lezen!! Je houdt echt precies van hetzelfde soort boeken als ik, dus dat komt goed uit. Ik ga ze lezen tijdens mijn rondreis door Spanje (met mijn ouders), dus ze gaan mee naar oa Sevilla en Cordoba! Als ik ze dan nog niet uit heb (wat waarschijnlijk wel het geval is) krijgen ze een plekje in mijn koffer naar Boedapest.

 178. Sanne
  juni 29, 2016 / 16:17

  Wat een super leuke actie! Ik ben nog op zoek naar een paar heerlijke boeken om lekker in het Nederlandse zonnetje in de achtertuin te lezen. Ik heb mijn vakantie er helaas alweer opzitten, maar een paar mooie boeken maken dat thuisblijven toch weer wat leuker :)

 179. valerie
  juni 29, 2016 / 16:19

  Wat een leuk pakket! Ik zou het heel graag willen winnen! Ik ga deze zomer met mijn ouders en zusjes op vakantie naar Noord-Holland. Hopelijk kan ik het daar lekker op het strand lezen. Ik heb mijn eigen voorraad boeken inmiddels uitgelezen dus een paar nieuwe boeken zouden heel goed uitkomen!

 180. Melissa
  juni 29, 2016 / 16:20

  Dat lijkt me echt super om te winnen en heerlijk om te lezen!!
  Ik loop helaas al 10 maanden met enorme rug klachten waardoor ik nu niet meer kan hardlopen en omdat hardlopen altijd mijn afleiding was als ik een drukke dag had gehad op het werk.
  Lijkt dit me een fijne afleiding en zou ik graag deze boeken willen lezen.

 181. Eleni
  juni 29, 2016 / 16:21

  Ah wat leuk! Ik ga deze zomer niet op vakantie, dus ik zou op de mooie dagen in Nederland naar het park gaan en daar lekker lezen <3

 182. Caro
  juni 29, 2016 / 16:26

  Ik heb nu vakantie, dus als ik deze boeken win, krijg ik ze pas na mijn vakantie. Maar geen nood, want voor mij hoeft het geen vakantie te zijn om te lezen. Ik lees ’s morgens in bed voor ik opsta, ik lees tijdens de middagpauze, ik lees terwijl ikaan het koken ben, terwijl mijn man voetbal kijkt en ‘ s avonds in be. Geen van deze boeken heb ik al gelezen, dus deze boeken zouden niet lang ongelezen blijven.

 183. Jaimy
  juni 29, 2016 / 16:27

  In mijn bed voordat ik ga slapen of tijdens mijn vakantie naar Italië!

 184. Anniek
  juni 29, 2016 / 16:30

  Het lijkt me heerlijk om deze boeken te winnen, omdat ik naast een fulltime baan EN een deeltijd studie wel toe ben aan een vakantie vol leesplezier. Daarnaast geef ik Nederlands op een middelbare school, dus met dat young adult boek kan ik na de vakantie mooi mijn leerlingen vervelen tijdens het (verplichte) 10 minuten lezen in de les ;)

 185. Anneroos
  juni 29, 2016 / 16:31

  Wat een super leuke win-actie! Ik hou van lezen en zou deze boeken meenemen naar Lissabon, waar ik deze zomer naar toe ga. Heerlijk met een boek op het terras zitten!

 186. Tessa
  juni 29, 2016 / 16:34

  Op vakantie in Canada, wanneer we met z’n alle buiten de camper bij ons kampvuur aan het kamperen zijn. Lijkt me heerlijk om dat deze goede boeken te verslinden! :)

 187. Charlotte
  juni 29, 2016 / 16:35

  Op m’n balkon, hopelijk in de zon, met m’n zoontje slapend in z’n bedje of spelend in de box. Heerlijk! Even iets anders dan voorlees- en plaatjesboeken ?

 188. Lieselore
  juni 29, 2016 / 16:39

  Ik ga deze zomer niet op reis en vier vakantie in eigen land. Ik kijk er wel al naar uit om mij ’s avonds na het werk of in het weekend in de tuin in mijn hangmat te installeren met een heerlijk boek. Zalig!

 189. Lianda
  juni 29, 2016 / 16:39

  Ik zou de boeken gaan lezen in mijn tuin, ik mag hopen in de zon. Lekker rustig en genieten van een paar goede boeken deze zomer! Zo aan het leren en lezen in studieboeken dat ik graag ook weer eens wat anders in mijn handen zou willen hebben!
  Wat een ontzettend toffe winactie! ^_^

 190. Carlijn
  juni 29, 2016 / 16:40

  Als ik win, dan pak ik een boek er bij na een lange dag scriptie. Doordat ik twee masters doe helaas geen tijd om op vakantie te gaan, maar deze pijn te verwachten zou een boek toch wel fijn zijn. Hierdoor ga je misschien toch een beetje op in een verhaal wat kan voelen als vakantie (dat hoop ik dan tenminste)

  Liefs

 191. Danique
  juni 29, 2016 / 16:40

  Ten eerste: wat een super leuke actie!! Allemaal boeken die ik heel graag zou willen lezen.
  Deze zomer ga ik met een vriend een roadtrip maken langs de westkust van de USA. Nu denk je natuurlijk: wanneer wil je dan in hemelsnaam deze boeken gaan lezen? Ten eerste moet ik 10 uur heen en terug vliegen, waar ik al een goede start kan maken. Daarnaast moet mijn vriend tussendoor ook studeren, waardoor we een aantal avonden in hotels door zullen brengen. Voor mij dus de ideale gelegenheid om lekker deze boeken te lezen!

 192. Linda
  juni 29, 2016 / 16:45

  Ik lees het liefst op vakantie, in mei heb ik in Wales het boek Wild gelezen van Cheryl Strayed. Wat een geweldig boek is dat, echt een aanrader! Doordat je in een andere omgeving zit en de tijd hebt kan ik op vakantie helemaal in een boek opgaan. Als het een goed boek is dan en die zitten vast in dit pakket! En ik heb nog nooit een zelfhulpboek gelezen, naar deze ben ik heel benieuwd ook!

 193. Anne-Linde
  juni 29, 2016 / 16:46

  Wat een superleuke actie! Ik doe graag mee, want ik zou mijn boeken graag in Barcelona gaan lezen. Daar zit ik deze zomer vier weken om een cursus Spaans te doen. Ondanks dat ik het hier vast heel gezellig ga hebben in mijn gastgezin, met de andere studenten en dat ik er ontzettend veel kan bekijken, lijkt het me super leuk om tussendoor te lezen! Bijvoorbeeld wanneer ik even genoeg heb van het Spaans spreken (wat ik nu nog totaal niet kan), als ik aan het strand lig of natuurlijk in het vliegtuig op de heen- of terugreis.

 194. juni 29, 2016 / 16:48

  Uiteraard moest ik nu een stúk verder naar beneden scrollen om ook een reactie achter te kunnen laten, want hallo iedereen die ook mee wil doen :)
  Ik zou de boeken meenemen op mijn vakantie naar Keulen en Praag over een paar weken. We gaan lekker met de auto dus plek genoeg! Ik hou erg veel van lezen en heb er in de vakantie ook lekker de tijd voor. Dus ’s avonds met een glaasje wijn en een boek in de hotelkamer… Ik zie het wel voor me!

 195. Joska
  juni 29, 2016 / 16:49

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik ben echt dol op lezen maar doe het vooral in de vakantie omdat ik er normaal gesproken slecht aan toe kom. Echter heb ik deze zomer niet echt vakantie, ik moet gewoon fulltime bij mijn afstudeerbedrijf zijn om aan mijn afstudeerproject te werken waar ik hopelijk in December klaar mee ben. Ik had mezelf al voor genomen om wat mooie nieuwe boeken te kopen en minstens 2 avonden in de week lekker s’avonds thuis (in Den Haag natuurlijk!) op ons dakterrasje een boek te lezen om te ontsnappen aan het saaie programmeren en artikelen lezen. Dit zou natuurlijk een erg mooie uitkomst bieden!

 196. Juliette
  juni 29, 2016 / 16:52

  Oehhh mega leuke boeken en winactie! Ik zou deze boeken graag lezen als ik een lange dag werken en het bikkelen aan mijn scriptie even wil ontspannen! Ik associeer boeken lezen met vakantiefeelings, dus als ik een tropisch muziekje opzet en mijn nieuwe boeken opensla, waan ik me (met een beetje fantasie) zo in Italië!

 197. Marie-Cécile
  juni 29, 2016 / 16:52

  Leuke actie, en zeker omdat ik wel een schop onder mijn kont kan gebruiken haha. En omdat ik heel erg van lezen hou komen boeken zeker van pas. Ik volg je al een tijdje maar ik heb nog nooit gereageerd. Ik was op zoek naar nieuwe titels om te lezen, en na je reviews ben ik overtuigd dat dit leuke boeken zijn om te lezen

 198. Bianca
  juni 29, 2016 / 16:54

  Wat leuk!!! Ik zou deze boeken gaan lezen in de avondzon op de veranda in de tuin bij ons nieuwe huis, waar we in augustus de sleutel van krijgen!!! Heerlijke manier om te ontspannen na een paar weken klussen en om me meteen lekker thuis te voelen! Er gaat namelijk niets boven ontspannen een goed boek lezen in het zonnetje met een drankje erbij :-)

 199. Bionda van Roosendaal
  juni 29, 2016 / 16:58

  Met twee dochters van 2 en 5 jaar, een 4 daagse werkweek en mijn eerste marathon dit jaar in London kijk ik uit naar mijn aanstaande vakantie. Zou fantastisch zijn om nu weer eens tijd te hebben voor wat ontspannen lezen ipv (letterlijk) van hot naar her rennen ;-) Plus zo’n tof boeken pakket zou ook een super verjaardagskado zijn voor mijn 35ste verjaardag op 18 juli aanstaande!

 200. juni 29, 2016 / 16:58

  Super leuke boeken! Ik ga deze zomer twee weken naar Denemarken en na een druk schooljaar is de ontspanning meer dan welkom :)

 201. juni 29, 2016 / 16:58

  Poeh ik ga toch een gokje wagen tussen alle reacties hier. Niet op vakantie dit jaar, maar werken om t laatste studiejaar te betalen. Als ontspanning voor t laatste jaar begint lijken me deze boeken handig!

 202. Marleen
  juni 29, 2016 / 16:59

  Wat een leuke boeken, die ken ik nog niet! Ik ga deze zomer lekker op vakantie naar Indonesië en zou ze graag meenemen op reis. En anders lees ik ze heerlijk in de zon in de achtertuin, aangezien ik door prive omstandigheden heel weinig werk. Hier kan ik lekker mee ontspannen :)

 203. Yasmin
  juni 29, 2016 / 17:01

  Wij kunnen deze zomer helaas ook niet op vakantie vanwege werk maar elke dag een paar uur lezen zorgt toch wel voor vakantiestemming. Leuke winactie!

 204. Merel
  juni 29, 2016 / 17:09

  Aaahh wat een superleuke winactie!
  Ik zou deze boeken meenemen op vakantie naar Noorwegen en hopelijk lezen in het zonnetje op het terras daar. Het is daar namelijk zo lekker rustig, er is daar ook geen wifi dus dat is ideaal om helemaal tot rust te komen en zeker met zo’n goede en leuke boeken! En voor het slapen gaan lees ik ook altijd een hoofdstukje uit een boek, dan slaap ik gewoon veel beter en sneller dus dat is ideaal :)

  Liefss,

  Merel <3

 205. Sara
  juni 29, 2016 / 17:11

  Supergave actie :)
  Ik zou deze boeken gaan lezen tijdens mijn eerste stedentrip helemaal alleen.
  Wat ik stiekem best spannend vind! Maar ben geïnspireerd door jouw tripjes alleen, dus ga ik het ook eens wagen ;) Ik zie me zelf al zitten tijdens het ontbijt of op een bankje in het park met een goed boek.

 206. Lizzy
  juni 29, 2016 / 17:12

  Wat een gave winactie! Ik ben oprecht benieuwd naar alle boeken! :) Ik doe daarom graag mee! Ik zou deze boeken graag willen lezen op het cruiseschip. Deze zomer ga ik namelijk met mijn familie voor het eerst op cruise, en het lijkt me super leuk om daar deze boeken te lezen!

 207. Marloes
  juni 29, 2016 / 17:14

  Het lijken me alle 4 toffe boeken! Ik heb mijn vakantie begin dit jaar al gehad, dus werk deze zomer gewoon. Ik zou de boeken graag willen lezen als ontspanning tussen mijn werk door. Ik werk onregelmatig en vooral na nachtdiensten is het altijd heerlijk om te lezen.

 208. Maaike
  juni 29, 2016 / 17:23

  Deze boeken lijken me alle vier stuk voor stuk super mooi om te lezen, mede door jouw enthousiaste reviews. Vind het leuk dat je summer reading als onderdeel van je blog hebt!

  Ik zal deze boeken met heel veel liefde lezen in het zonnige Frankrijk aan het zwembad, maar ook in de trein op weg naar mijn nieuwe kamer in Enschede waar nog flink wat geklust moet worden, lijkt me het heerlijk om ze te lezen!

 209. J
  juni 29, 2016 / 17:25

  Leuke winactie Annemerel! Hierbij mijn reactie:

  Jij bent een badass: als ik aankomende zomer met mijn gespierde ;) ass op het strand aan de Zeeuwse kust lig wil ik zeker dit boek gaan lezen!
  Als ik met mijn grote zonnebril en een cocktail op het balkon zit, zou ik graag ‘Ik geef je de zon’ erbij willen pakken. Mijn zonnebril draag ik niet vanwege de titel, wel vanwege de tranen die ongetwijfeld gaan vallen en dan maskeer ik het toch graag nog een beetje.
  ‘Meisje in de trein’ wil ik ’s avonds in bed gaan lezen, zodat ik diep onder de dekens weg kan kruipen als het net iets te spannend wordt & aangezien ik toch altijd doorlees midden in de nacht omdat ik niet kan stoppen, kan ook gelijk ‘Grote kleine leugens’ erachter aan lezen -en ook hier zal ik me af en toe wel lekker onder de dekens willen wegkruipen, denk ik zo.

 210. Claudia
  juni 29, 2016 / 17:27

  Gave actie.
  Ik zou deze boeken graag willen lezen op vakantie in Duitsland want in 1 week zonder WiFi heb ik genoeg tijd om boeken te lezen.

 211. Margot
  juni 29, 2016 / 17:32

  Ohhh lijken me heerlijke boeken voor in het vliegtuig en op het strand van Sri Lanka, tussen de safari trips door even relaxen :)

 212. Tanghe Michèlle
  juni 29, 2016 / 17:32

  Helloooow Annemerel
  Schitterend om deze boeken te kunnen winnen, ook helemaal mijn stijl!!?
  Jammer genoeg ga ik deze zomer niet op reis, wegens wilde plannen ( huis, restaurant beginnen,…), maar toch lijkt het me fantastisch om na een lange werkdag even te kunnen verzinken in deze boeken.
  Je hoeft immers niet altijd te reizen om dat vakantiegevoel te hebben, toch?!?

 213. Sanne
  juni 29, 2016 / 17:33

  Ik zie mezelf al op mijn bedje langs het zwembad liggen met een fijn boek, maar jammer genoeg moet ik deze zomer gewoon werken… Gelukkig heb ik de momentjes in de trein en die worden een stuk leuker met deze boeken!

 214. Pim Duteweert
  juni 29, 2016 / 17:36

  Superleuk!
  Ik ben een echte bookaddict, dus volgensmij komen deze zeer goed van pas in het vliegtuig naar NY! Of de rest van de vakantie heerlijk in de tuin als ik lekker luier na mijn marathontraining ?
  Mij maak je hier zeer blij mee!

 215. Eefje
  juni 29, 2016 / 17:40

  Oh wat leuk!!
  Als ik deze boeken zou winnen zou ik ze denk ik lezen in bed, op de bank, in het vliegtuig, tijdens mijn citytrip Londen en mijn vakantie naar Amerika eind augustus… Als ik eenmaal begin met lezen lees ik namelijk overal! (En vind altijd wel een goed excuus om nog even een paar bladzijdes te lezen ;-))
  Fingers crossed! ♡

 216. Jamie
  juni 29, 2016 / 17:44

  Ik houd al sinds ik kan lezen heel erg van lezen. Ik wil deze boek super graag lezen maar ben er door de drukte van dit schooljaar nog niet aan toegekomen. Deze zomer heb ik er eindelijk tijd voor! Ik ga lekker een week naar Italië.
  Mijn moeder zal ook veel plezier hebben van deze boeken, dat weet ik zeker. Fingers crossed dan maar! ♥

 217. Diede
  juni 29, 2016 / 17:56

  Ah wat leuk! Ik zou het pakket graag willen winnen omdat ik zo van lezen houd! Deze vakantie wordt een echte werk-vakantie en dan kan ik ’s avonds in het zonnetje lekker rustig lezen.

 218. Hanna
  juni 29, 2016 / 17:59

  Wat een toffe actie! Deze zomer ga ik op vakantie naar Bali! Aangezien ik zo’n 20 uur in het vliegtuig kan ik wel wat leesplezier gebruiken. Ook op het strand zullen de boeken goed van pas kopen. Liefs, Hanna

 219. sofie
  juni 29, 2016 / 17:59

  Ik ben echt een boekenworm en zou graag deze boeken meenemen tijdens mijn vakantie naar Denemarken/Noorwegen. Ze zullen leuk zijn om te lezen na onze vele wandelingen om mijn voeten te laten bekomen.
  Geen een van deze 4 heb ik al gelezen, dus het zou fantastisch zijn om ze toe te voegen.

 220. Yamina
  juni 29, 2016 / 18:06

  Leuk!

  Heb al een aantal keren het boek ‘het meisje in de trein’ gehad. Toch iedere keer ook weggelegd vanwege het geld.
  Als ik win, lees ik de boeken hoogstwaarschijnlijk op mijn dakterras. Ik werk de hele zomer door, dus na een lange dag nog even genieten van de zon die onder gaat met een goed boek. Even ontspannen en weg van alle hectiek.

 221. Wieke
  juni 29, 2016 / 18:06

  Leuke actie!
  Als ik win ga ik deze boeken gewoon thuis op mijn bank lezen, ik ben namelijk net begonnen met een nieuwe baan dus vakantie zit er voorlopig niet in!

 222. Cynthia
  juni 29, 2016 / 18:08

  Aangezien in ik pas in november op vakantie ga en deze zomer gewoon moet werken. Wil ik wel wat te lezen hebben tijdens de Hollandse (lees natte) zomeravonden. De boeken lijken me echt super leuk:)!

 223. Misha
  juni 29, 2016 / 18:16

  Van Liane Moriarity heb ik twee weken geleden haar andere bestseller gelezen. In 2 dagen versleten. Echt heerlijke schrijfstijl. Nu zit ik helemaal in de lesmodus en wil dit vasthouden. Een paar goede boeken kan ik dus wel gebruiken. Waarschijnlijk wordt het lezen op het balkon of bij gebrek aan zomer gewoon in bed. Lekker ontspannen na een lange werkdag terwijl alle collega’s lekker op vakantie gaan en ik de zomer doorknal. Vakantie in het najaar gaan ze als het goed is niet redden.

 224. Marije
  juni 29, 2016 / 18:19

  Jaaa lijkt me geweldig! Ik lees ontzettend veel maar deze heb ik nog niet gelezen. Als ik de boeken win, gaan ze mee op roadtrip met een vintage VW camper waarmee we door Europa gaan touren! Als we dan ergens stil staan genieten van de natuur en wat goede boeken. Echt vakantiegevoel!

 225. Lieneke
  juni 29, 2016 / 18:19

  In september ga ik met zwangerschapsverlof en zou het dus heerlijk zijn om nog even tot rust te komen met deze leuke boeken, voor alle hectiek met een klein baby’tje weer begint. Maar ik weet niet of ik me zo lang in kan houden, dus misschien lees ik er alvast één in de zomer op mijn mini dakterrassen, zodat het toch nog een beetje voelt als zomervakantie

 226. juni 29, 2016 / 18:19

  Wat een toffie winactie! Ik lees nu lekker met een dekentje op de bank door dit “zomer” weer in Nederland, maar mochten de zonnestralen doorkomen ben ik te vinden met (hopelijk deze vier!) boeken op het balkon of in het park met een wijntje erbij. Al lig ik ook vaak hartje zomer op de bed/bank met een boek, omdat ik zó graag wil doorlezen maar het ondertussen bloedheet heb (lees: cant. stop. reading.) Helaas pas eind september op vakantie, dus genoeg tijd tussen het werken door om deze pareltjes te lezen!

 227. Amanda
  juni 29, 2016 / 18:30

  Wat leuk! Ik houd heel erg van lezen maar kom er de laatste jaren heel weinig meer aan toe, behalve op vakantie. En nu is het jammere dat ik de hele zomer in NL blijf en fulltime doorwerk. Op zich leek het me niet zo erg (ik woon ook in Den Haag, dus lekker dichtbij het strand!), maar met dit weer zie ik de Nederlandse zomer steeds somberder in. Dit superleuke boekenpakket zou me er door heen slepen! Lekker op mn balkon met een kop koffie (of glas wijn) en mijn kitten aan mijn zijde, ik zie het al helemaal zitten! :)

 228. juni 29, 2016 / 18:30

  Ik zou deze boeken ontzettend graag lezen op het strand van Bali waar ik eind augustus heen ga! Heerlijk ontspannen na het afronden van mijn scriptie! Hoop ik tenminste… (Alleen nog verdedigen. Spannend!) En mijn eerste keer buiten Europa, dus vermaak tijdens de lange vlucht is welkom!

 229. Elise
  juni 29, 2016 / 18:33

  Ik ben dit jaar voor het eerst beginnen werken als leerkrachten in het buitengewoon onderwijs (speciaal onderwijs in Nederland?) en dit was echt geweldig! Toch ben ik toe aan vakantie en zou hert dan ook heel leuk vinden om de boeken thuis in het zonnetje (dat hopelijk komt) te kunnen lezen! Zalig ontspannen ;)

 230. R
  juni 29, 2016 / 18:42

  Leuk! Ik wil Het meisje in de trein lezen.
  Het boek is zo’n hype geweest dat ik benieuwd ben of dat een reden heeft.
  En gelukkig is het bijna zomervakantie want dan kan ik het boek lezen in alle
  rust met een glas wijn er bij op het balkon van m’n nieuwe appartement :)

 231. Mandy
  juni 29, 2016 / 18:43

  Geld voor een vakantie is er niet. Ik heb een huis gekocht en de tuin gerenoveerd. Dat betekent dat ik een zwembadje, een loungeset en een zonnetje (hopelijk) heb. Het enige dat ontbreekt is een goed boek, en tot nu toe vind ik al je summer readings top!

 232. juni 29, 2016 / 18:44

  Ik zou heel graag dit boekenpakket winnen!

  Gisteren heb ik de eerste cursus van mijn werk afgerond en hoewel ik de hele zomer gewoon door werk, hoef ik twee maanden even niet bezig te zijn met een cursus (wat voelt als een vakantie). In september start ik met de vervolgcursus dus in juli en augustus wil ik lekker veel genieten van het lezen van leuke boeken. Als het weer meewerkt doe ik dat het liefst buiten in een luie stoel in de zon met een lekker drankje. Dus hopen op mooi weer en fingers crossed voor het winnen van dit boekenpakket :-)

 233. Isabelle
  juni 29, 2016 / 18:51

  Ik zou de boeken lezen in Kroatië, deze zomervakantie. Dan sta ik op een camping met mijn vader, mijn moeder en mijn zus. Waarschijnlijk wordt het mooi weer, dus dan kan ik veel boeken lezen in het zonnetje op een campingstoel of aan het strand :)

 234. Charlotte
  juni 29, 2016 / 19:02

  Zo leuk!! Ik ga een halfjaar in Sydney studeren dus ik zie mezelf deze boeken wel lezen op BONDI BEACH! :D

 235. juni 29, 2016 / 19:03

  Waar ik deze boeken zou willen lezen deze zomer? In mijn piepkleine, maar o-zo gezellige tuintje waar de zon – als die er is! – de hele dag opstaat. Kom maar door met die boeken! :D

 236. juni 29, 2016 / 19:04

  Ik zou deze boeken dolgraag meenemen naar Zuid-Frankrijk om ze daar bij het zwembad of voor de tent te lezen! Het lijken me stuk voor stuk leuke boeken!

 237. Charlotte
  juni 29, 2016 / 19:06

  Het lijkt me heel leuk om de boeken te winnen zodat ik me, wanneer ook over drie weken voor het eerst sinds zeker 13 jaar met familie op vakantie ga ( roadtrippen door Scandinavie) af en toe kan afzonderen met een heel fijn boek!

 238. Nicole
  juni 29, 2016 / 19:12

  Oh wat leuk, en allemaal boeken die op mijn to read lijst staan! Ik zou de boeken lezen in de tuin, op onze nieuwe loungeset (hopelijk in een lekker zonnetje).

 239. Maryam
  juni 29, 2016 / 19:41

  Omg ik wil zoo graag winnen! Geen vakantie voor mij dit jaar helaas. Wel neem ik verlof van werk en blijf ik lekker in Nederland. Ik zal deze boeken lekker in de tuin lezen! En hopen op mooi weer!!

 240. Floor
  juni 29, 2016 / 19:44

  Ik ga deze zomer naar Tosacane. Voor het eerst zonder mijn tweelingzus, maar wel met mijn oma en ouders. Ik ben gek op lezen in de vakantie. En omdat mijn zus niet meegaat, ga ik me wel vervelen, dus van de boeken ga ik zeker gebruik maken in de zomer. Liefs xx

 241. Lisa
  juni 29, 2016 / 19:55

  Wat een leuke win actie. Ik heb nog geen plannen gemaakt voor deze zomer omdat ik opzoek ben naar nieuwe woonruimte. Nieuwe woning, wijntje en een van deze boeken lezen… Lijkt me top!!!

 242. Sanne
  juni 29, 2016 / 20:03

  Wat een heerlijke actie! Ik lees sowieso al erg graag, en omdat ik deze zomer veel alleen zal zijn (relatie uit, wonend op kamers en vriendinnen die allemaal op vakantie gaan) komen de boeken erg goed van pas!

  Liefs,
  Sanne

 243. juni 29, 2016 / 20:10

  Superleuke winactie! Ik ben in training voor de Paralympische Spelen in RIO DE JANEIRO in september. Ik ga daar verspringen! Naast het vele trainen heb ik ook rustdagen en die breng ik graag door met deze boeken!

 244. Janine
  juni 29, 2016 / 20:11

  Aah super gaaf! Iedere zomer heb ik eindelijk het gevoel dat ik weer tijd heb om lekker een paar boeken te lezen! Als ik dan eenmaal aan het lezen ben vind ik het altijd zo zonde dat ik niet wat vaker lees! Het maakt voor mij niet uit waar ik lees, maar als ik langs het zwembad lig met een goed boek wordt ik wel intens gelukkig!

 245. juni 29, 2016 / 20:12

  Oeh wat een leuke actie! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen om mee te nemen als ik deze zomer voor het eerst alleen op reis ga. Dat maakt die avonden alleen op een hotelkamer al een heel stuk leuker :)

 246. Merel
  juni 29, 2016 / 20:16

  Wat een leuke actie! Ik ben een stage aan het doen in Londen en ik zou deze boeken lezen in de metro als ik heen en weer naar kantoor ga!

 247. Aimee
  juni 29, 2016 / 20:18

  In de trein! =D Van en naar mijn werk. Altijd het hoogtepunt van mijn werkdag, lekker een half uurtje lezen met het geluid van de trein en medereizigers op de achtergrond =)

 248. Lianne
  juni 29, 2016 / 20:22

  Hi Annemerel! Ik werk de hele zomer door, dus ik wil de boeken graag lezen als ik ’s avonds in een avondzonnetje een glas wijn drink :-).

 249. Romy
  juni 29, 2016 / 20:27

  Sindskort ben ik voor een afstudeerproject werkzaam bij het AMC,
  Voor mij dus helaas geen zomervakantie dit jaar, nee.
  Maar wat zou het fijn zijn om onderweg te genieten van een boek,
  En laat vooral ‘Het meisje in de trein’ nou net zijn wat ik zoek.
  Om toch wat te genieten deze hele zomer lang,
  Ben ik voor wat extra leesuurtjes zeker niet bang.
  Dit pakket komt voor mij dus zeker goed van pas.
  Elke dag een boek mee in mijn aktetas!

 250. Leila
  juni 29, 2016 / 20:29

  Ik ben erg benieuwd naar ‘Meisje in de trein’. Heb laatst de film ‘Elle’ gekregen in de bioscoop en toen zag ik de trailer van de film met Emily. Het trok gelijk de aandacht van mij en mijn vrienden. Die wilden we zeker gaan zien. Lijkt me leuk als ik dan eerst het boek heb gelezen :)

 251. Margot
  juni 29, 2016 / 20:35

  Hi Annemerel,

  Wat een leuke winactie! Na jouw boek verslonden te hebben, ben ik zeker op zoek naar nieuwe lectuur :-) Mijn vakantie laat nog even op zich wachten, dus ik zal de boeken voornamelijk lezen tijdens het pendelen met de metro. In september ga ik een weekje naar Spanje, wie weet kan ik daar nog een boek lezen, terwijl ik naast het zwembad lig te genieten!

  Groetjes,
  Margot

 252. juni 29, 2016 / 20:39

  Hi Annemerel, ik ga deze boeken lezen in Dublin net zoals ik al je blogs lees en als je video bekijk vanuit Dublin. Ik woon nu ruim 2.5 jaar in Dublin maar ik volg je op de voet! En waarschijnlijk lees ik deze boeken tijdens mijn voorbereiding voor mijn eerste marathon!

 253. juni 29, 2016 / 20:44

  Fijn dat ze er nu alle vier in het Nederlands zijn! Drie van de vier staan erg hoog op mijn leeslijstje en de ander kan er ook wel bij, altijd handig om te weten hoe ik een badass kan worden. In verband met mijn challenge om 50 boeken te lezen dit jaar hoop ik natuurlijk (stiekem heel erg) dat ik win.

  De boeken ga ik dan zeker lezen in de tweeënhalf durende treinreis richting Zeeland waar mijn lieve vriend woont. En als ik dan uiteindelijk lekker op het strand lig na die lange treinreis haha ;).

 254. Noor
  juni 29, 2016 / 20:55

  Niet heel origineel, maar wel de waarheid: ik zou deze boeken mee op reis nemen naar een van mijn toekomstige bestemmingen deze zomer: Oostenrijk, Porto en Bali. Helaas hebben de afgelopen jaren de leesboeken plaats moeten maken voor studieboeken, maar op vakantie is er niks fijner dan hele dagen lezen in een echt leesboek op het strand/aan het zwembad (en natuurlijk ook in het vliegtuig).

 255. juni 29, 2016 / 20:57

  Ik werk als lerares en ik kan de tijd niet vinden om doordeweeks/weekenden een boek te pakken. Dus zodra mijn heerlijke lange zomervakantie weer aanbreekt, pak ik de draad weer op met het lezen. Afgelopen zomers ontzettend veel boeken gelezen die ook in jou Summer Readings stonden en dus moet het met deze boeken ook zeker goed komen. Ik zou de boeken graag op de camping in Italië gaan lezen. We gaan dit jaar richting Florence. Vroeg op staan, opkrullen in de campinstoel en dan heerlijk te lezen. Lezen bij het zwembad, lezen voor het naar bed gaan. Het relaxen afwisselen met dagjes uit naar mooie dorpjes en steden en heel veel lekker eten. En me dan weer verheugen om verder te kunnen lezen. Ik zie het al weer helemaal voor me! :)

 256. Anne
  juni 29, 2016 / 20:58

  Ik weet direct waar ik deze boeken ga lezen. Achter, in onze nieuwe tuin! Afgelopen dinsdag hebben wij de sleutel gekregen en daarom zijn we momenteel erg druk bezig om ons droomhuis zo mooi mogelijk te maken. Afzien, want ik heb een hekel aan behangen, verven en – nog erger- rommel in mijn huis. Ik kan niet wachten tot het moment dat onze tuin ook af is en ik onderuit gezakt in mijn mooie ligstoel 1 van deze boeken kan lezen!

 257. Eline
  juni 29, 2016 / 21:02

  Ik ga in de avonden lezen, als ik thuiskom van mijn werk de laatste zonnestralen meepak met een goed boek erbij. Wij hebben een huis gekocht (suuuper leuk!!) dus hierdoor zit een vakantie er eventjes niet in.. Daarom extra hard genieten van onze ‘nieuwe’ tuin, hopelijk met een paar leuke boeken :) xx

 258. Moniek
  juni 29, 2016 / 21:10

  Deze boeken ga ik lezen na een lange werkdag in de horeca, even lekker ontspannen, in bed of buiten in de tuin!

 259. Jackie
  juni 29, 2016 / 21:18

  Leuk!! Ik ken ze alle vier nog niet, maar ze lijken me heel leuk om te lezen! Vooral you are a badass.. Waar? Dat zal voornamelijk thuis zijn in de achtertuin, aangezien ik deze zomer mijn bachelorscriptie -thuis- ga schrijven en dus niet op vakantie ga…

 260. Anne
  juni 29, 2016 / 21:19

  Wat een gave winactie! Ik ga pas na de zomer op vakantie en werk in juli en augustus gewoon door. Tijdens mijn dagelijkse treinritjes van R’dam naar Den Bosch en terug ben ik een heuse boekenverslinder, en ik denk zomaar dat deze boeken mij de zomer kunnen doorhelpen!

 261. Sandra
  juni 29, 2016 / 21:20

  Geen vakantie voor mij dit jaar wat niet betekend dat je niet kunt ontspannen en genieten.. Ik lees graag in bed, kaarsje aan, koffie met een zelfgemaakte schuimlaag en een beetje cacao.. Of heerlijk op het balkon, terwijl het konijn rondjes rent met wat kouds te drinken.. Zomer of winter altijd tijd voor een goed boek!!

 262. Linda
  juni 29, 2016 / 21:21

  Wat leuk Annemerel! Ik ben gek op boeken en lees altijd graag in de trein heen en weer naar stage (van Utrecht naar Rijswijk is ruim een uur!). Ook op vakantie mag natuurlijk geen boek ontbreken, samen met mijn vriend ga ik deze zomer naar Kroatië en Montenegro en soms kunnen we uren samen lezen met een glas wijn erbij! Perfecte summer readings dus ;) Ben benieuwd, leuke actie!

 263. Kara
  juni 29, 2016 / 21:41

  Ik wil ze samen met een vriendin lezen als wij in juli op roadtrip naar Spanje vertrekken. Dan zit ook onze “op elke doordeweekse dag hardlopen”-week erop, geïnspireerd door jouw blog :)

 264. Elvira
  juni 29, 2016 / 21:41

  Leuke actie, ik ding niet mee (heb 1 en 2 al gelezen en 3 en 4 lijken me niet heel erg mijn type boek). Maar ik wilde je wel nog een tip geven, als je Girl on the train goed vond! Door mijn ogen van Michael Robotham. Die is oorspronkelijk engels, weet alleen even de engelse titel niet. Maar is een heeele vette thriller die ik in 3 dagen uitgelezen heb (net zo snel als girl on the train).

 265. Lotte
  juni 29, 2016 / 21:42

  Ik zou deze boeken lekker in de tuin in het zonnetje (altijd positief blijven over het Nederlandse weer?) lezen. We zijn net verhuisd en zitten in een grote verbouwing, dus geen vakantie dit jaar en volgend jaar. Maar met deze boeken waan ik mij gewoon op het strand in een lekker warm land!! Wijntje erbij en gewoon genieten!!

 266. Anne
  juni 29, 2016 / 21:44

  De summer readings lees ik altijd met plezier, maar kan ze meestal niet vinden in de bibliotheek. Dit zou de perfecte manier zijn, zodat ik nog wel kan lezen. Deze zomer ga ik waarschijnlijk niet op vakantie, maar wie weet beland ik nog op een lekker strandje! Zo niet, ga ik lekker lezen in het Vondelpark!

 267. Joyce
  juni 29, 2016 / 21:58

  Ahh, I need this! Over 9 dagen heb ik vakantie na een te drukke periode waardoor ik er heel erg naar uitkijk om tot rust te komen door uuuren te lezen. Lekker in bed of op het terras in de stad!

 268. Ilona
  juni 29, 2016 / 22:07

  Ja, wat wil ik graag winnen! Afgelopen maandag heb ik te horen gekregen dat ik ben geslaagd wat me bloed, zweet en tranen heeft gekost! Over 2 weken ga ik op vakantie om lekker te ontspannen aan de kust van Ibiza, deze boeken zouden mij daar goed kunnen helpen!

  Fijne vakantie in Italië!!

 269. Vaya
  juni 29, 2016 / 22:14

  Hee Annemerel,
  Ik zou deze boeken gaan lezen op de camping in Frankrijk, waar ik met mijn moeder en zusje naartoe zal gaan. Het zal een heerlijke afleiding zijn omdat mijn andere zusje op dat moment in Indonesië zit. Ze gaat daar backpacken. Vind het ontzettend leuk voor haar, maar zal haar zo enorm missen. Zeker omdat we normaal gesproken altijd met z’n alle op vakantie gaan en we een hele hechte band hebben. Daarom zou ik het onwijs tof vinden als ik deze mooie boeken zou winnen :D

 270. Lisa
  juni 29, 2016 / 22:22

  Hoi Annemerel
  Ik zit momenteel in Nice dus zal hier de boeken niet kunnen lezen maar ik ben er van overtuigd dat het weer in België ook wel eens wat zonniger zal worden dus dan lees ik de boeken wel gewoon lekker thuis, in mijn hangmat met een cocktail in de hand. En moesten de weergoden toch van olan zijn het de komende 2 maanden non stop te laten regenen, dan lees ik de boeken wel gezellig in bad, geurkaarsje aan en wijntje langs de badrand. Zoals je kan lezen weet ik altijd wel een leesplek te vinden. En nu duimen maar!
  Veel liefs
  Lisa

 271. Richelle van Dinter
  juni 29, 2016 / 22:22

  Als ik deze boeken zou gaan lezen dan wordt dat in Italie. Waarschijnlijk stiekem omdat mijn vriend niet van lezen houdt ?.. Maaaaar misschien zit hier een boek bij die hij wel leuk vindt en kunnen we samen lezen! Zin in ?

 272. Rozemarijn
  juni 29, 2016 / 22:24

  OOOH YES!! Dit is leuk! Ik ben een ontzettende boekenworm en je maakt mij bijna niet gelukkiger dan met een goed boek in de papieren versie. Ik heb een e-reader maar de pagina’s voelen met je vingers en er echt -letterlijk- in kunnen duiken kan niet verslagen worden. Ik lees eigenlijk overal. Zeker als ik de e-reader meeneem. In de trein, in mijn bed, op de bank, in een park, in de bergen met mijn backpack nog op mijn rug, op het strand, in de stad, mag ik nog even door? Als ik eenmaal in een boek zit kan ik niet meer stoppen en bedenk ik de stomste excuses om nog éventjes dat hoofdstuk uit te lezen? In ieder geval, alle vier de boeken heb ik nog niet dus ik waag of course een kansje!

 273. Britt
  juni 29, 2016 / 22:25

  Jee Annemerel wat een gave actie! Ik ben gek op lezen en probeer dan ook elke dag wel even te lezen. Door jouw blogs zou ik ook eens een boek in korte tijd uit willen lezen, dit is me nog niet gelukt. Of net zoals jij, lekker op tijd mijn bed inkruipen met een boek. In Nederland, want ik ga deze zomer niet mee op vakantie met mijn ouders.

 274. Hailey
  juni 29, 2016 / 22:28

  Hoi Annemerel,
  Allereerst, wat een super toffe win-actie! Leuk dat je op deze manier toch weer mensen aan het lezen kunt krijgen. :)
  Als ik zou winnen zou ik de boeken gaan lezen in de trein op weg naar m’n vriend in Denemarken. In de trein heb ik tijd zat om te lezen en deze boeken zouden daar zeker van pas komen!
  Liefs Hailey

 275. Hanna
  juni 29, 2016 / 22:31

  Super leuk klinken deze boeken. Ik zit iedere dag 2 uur in het openbaar vervoer en het lijkt me super tof om dan wat te lezen. Ben ik stiekem al mee begonnen hoor, maar wat extra leesvoer is dan altijd fijn. En je bent er zo heerlijk enthousiast over, dus dat klinkt extra goed. X Hanna

 276. Lies
  juni 29, 2016 / 22:38

  Hahahah wat erg, ik heb duidelijk een minder spannende vakantie voor de boeg in vergelijking met bovennstaande reacties. Namelijk: ik wil graag de boeken lezen in de trein op weg naar stage, twee uur heen en twee uur terug per dag. Ik hoop dat de NS, net zoals de luchtvaartmaatschappijen, ook aan frequent treinreizer voordelen doet! :D

 277. Sophie
  juni 29, 2016 / 23:05

  Wat een toffe winactie! Ik zal deze 4 boeken denk ik op vier verschillende plekken lezen aangezien ik 3 weken naar Maleisië ga! Voor het eerst vliegen en dan al gelijk zo lang, dan zijn – naast films ;) – ook deze boeken een goede afleiding. Ik lees snel een boek uit dus het volgende boek zal ik lezen bij het zwembad in het hotel in Kuala Lumpur, de volgende in de lange busreis naar het Georgetown en het laatste boek in bikini en een muziekje aan het strand in Langkawi! Twee van de boeken staan hoog op mijn to read- wishlist dus fingers crossedddd!

 278. Monique
  juni 29, 2016 / 23:05

  Yes! Over een paar weken ga ik naar Frankrijk met mijn 2 dochtertjes. Overdag zwemmen tot we erbij neervallen en dan ’s avonds, als de kids op bed liggen, langzaam instorten met een wijntje: alleen de boeken ontbreken nog! Zou de boeken dus heeeel graag mee naar Frankrijk nemen!

 279. Marit
  juni 29, 2016 / 23:07

  Jaaa, wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik zou de boeken gewoon lekker in de tuin lezen. De afgelopen maanden heb ik alles op alles gezet om mijn vwo te halen (wat overigens gelukt is!) en nu staan de komende weken in het teken van ontspannen. De hoofdingrediënten hiervoor zijn hardlopen en lezen. Deze boeken zou ik dan ook lekker meenemen de tuin in of naar het bos om in alle rust en met heerlijke vogelgeluiden op de achtergrond te kunnen lezen. En dan in september helemaal fris het studentenleven induiken!

  Liefs Marit

 280. Eline
  juni 29, 2016 / 23:08

  Wat een leuke actie!! Dit boekenpakket zou voor mij perfect zijn om mee te nemen op vakantie naar Limburg, waar ik na de EK atletiek lekker ga bijkomen van de 9 dagen vrijwilligerswerk in het olympisch stadion die ik daarvoor gehad heb. Deze boeken kan ik heel goed gebruiken daarbij!

 281. jasmijn
  juni 29, 2016 / 23:12

  Voor mij geen verre oorden deze vakantie want verhuisd :) maar mij hoor je niet klagen. Lekker genieten van mijn huis en dan een paar toffe boeken!

 282. Jana
  juni 29, 2016 / 23:23

  Drie van deze vier boeken hadden het door jouw reviews al tot op mijn bol verlanglijstje geschopt, dus ik zou er wel een weg mee weten :D Voor mijn vakantie in Italië komt deze actie wellicht net te laat (niet erg, daarvoor heb ik al vier andere boeken klaarliggen haha) maar als ontspanning tussen het werken door in augustus kan ik nog wel wat boeken gebruiken!

 283. Stephanie
  juni 29, 2016 / 23:42

  Kort maar krachtig om je een hoop leeswerk te besparen (en hopelijk levert het mij een hoop leesvoer op);

  Op de wc!!!

 284. Marlinde
  juni 29, 2016 / 23:45

  Ik lees de boeken lekker in mijn eigen bedje!

 285. Renske
  juni 30, 2016 / 00:08

  Wat een super leuke actie! Graag zou ik de boeken meenemen naar Spanje, waar ik heerlijk met een vriendin vakantie gaan vieren. We zijn al druk bezig om een lijstje te maken van boeken die we mee moeten (en kunnen delen). Deze boeken zou ik heel graag in mijn koffer stoppen.

 286. juni 30, 2016 / 00:46

  Deze boeken wil ik graag thuis lezen. In mijn achtertuin of als het regent zoals nu, lekker binnen met een kopje thee langs me.

 287. juni 30, 2016 / 00:57

  Deze mooie boeken wil ik graag in het zonnetje op mijn balkon lezen en als het regent in mijn relaxstoel in de woonkamer. Kopje groen thee erbij en ik ben helemaal gelukkig ;)

 288. Linda
  juni 30, 2016 / 05:43

  Oh wat leuk! Toch maar even een kansje wagen, ook al staan er al bijna 300 reacties. Door jouw summer readings ben ik ontzettend nieuwsgierig geworden naar onder anderen deze boeken. Ideaal voor deze zomer. Omdat er veel mensen weg zijn wordt het verschrikkelijk druk op kantoor, dus het lijkt me heerlijk om aan het einde van de dag (of in de pauze als ik mezelf de tijd gun om pauze te nemen) te ontspannen met deze boeken! Hopelijk lekker buiten in het zonnetje natuurlijk, als we die nog mogen zien deze zomer.

 289. Ine
  juni 30, 2016 / 05:48

  Ik wil deze boeken graag lezen deze zomer s’ avonds thuis in de tuin. Ik werk heel de zomer door. Ik heb pas in het najaar een weekje vrij. Ik kan dus wel wat afleiding gebruiken na de drukke werkdagen?

 290. Joke peekstok
  juni 30, 2016 / 06:17

  Wat een super actie. Binnenkort ga ik met mijn dochter op vakantie, voor haar het young adult boek. Maar ik kan het ook gebruiken op m’n werkdagen waarbij ik minimaal 2,5 uur resttijd heb per dag. Of als het echt zomer wordt lekker in de tuin een boek lezen. Oh ja of ’s avonds voor het slapen nog een uurtje. Ik hou gewoon van lezen.

 291. Lonneke
  juni 30, 2016 / 07:32

  Wat een super leuke winactie!! Ik ga 2 weken met mijn vriend op vakantie naar Italië, en we nemen altijd samen een extra handbagage koffertje mee in het vliegtuig voor onze boeken hahahha dus deze zouden zéker een ereplekje in dit koffertje krijgen!

 292. Pauline
  juni 30, 2016 / 07:39

  Ik zou de boeken rouleren met mijn zusjes en mijn moeder in Spanje! Zo hebben wij alle 4 op elk moment een ander leuk boek en krijgen we geen ‘ruzie’ over wie welk boek nu mag lezen! ;)

 293. juni 30, 2016 / 08:08

  Zalig, zo’n boekenpakket als dit!
  Ik zou de boeken gewoon hier thuis in de zetel of in bed lezen, om eerlijk te zijn, omdat ik nog altijd ziek thuis zit. Maar kan ook gezellig zijn! Het meisje in de trein bv. wil ik al heel lang lezen. :-)

 294. Betty
  juni 30, 2016 / 08:21

  In de zon in mijn hangmat in de tuin. Mocht de zon wegblijven dan lekker onder een dekentje op de bank samen met thee en chocola

 295. juni 30, 2016 / 08:30

  Aaah ja dit vind ik zo leuk, ik doe graag mee! Ik ga dit jaar (waarschijnlijk) niet op vakantie en ben dus al aan het verzinnen wat ik hier thuis allemaal voor leuks kan doen, en boeken lezen is daar wel één van. Dan komen deze 4 boeken natuurlijk perfect uit ;)

 296. Eline
  juni 30, 2016 / 08:34

  Leuke winactie! Waar ik deze boeken zou gaan lezen? Over een maand vertrek ik richting mijn vriend die op dit moment in Arizona, Amerika verblijft voor zijn vliegopleiding. Omdat hij doordeweeks gewoon naar school moet, ben ik gedoemd om iedere dag aan het zwembad op de campus te zitten, wachten tot hij klaar is met school… Deze stapel boeken kan ik goed gebruiken om de tijd door te komen!

 297. Tessa
  juni 30, 2016 / 08:50

  Ik zou deze boeken lezen terwijl ik in Thailand. Ik ga voor het eerst samen met een vriendin voor een maand backpacken, dus zou deze boeken dan lezen tijdens de vlucht en terwijl we op een super mooi strandje liggen!

 298. Ilsa
  juni 30, 2016 / 08:52

  Wat een super leuke win actie! Twee van deze boeken (grote kleine leugens en het meisje in de trein) stonden al een tijdje op mijn wishlist, en samen met de andere twee boeken die je weggeeft maakt het, het nog leuker! Ik zou de boeken lekker na mijn werk lezen savonds in de tuin, want ik heb wel vakantie van school, maar ik moet alsnog fulltime werken de hele vakantie.. Een boek ter ontspanning na een werkdag is dan wel heel fijn!

 299. Annejet
  juni 30, 2016 / 09:02

  Wat een leuke winactie, ik doe heel graag mee! Deze zomer gaan we voor het eerst naar Italië (Toscane) op vakantie met de familie. Heb al veel blogs teruggelezen over jouw vakanties in Italië, dus er staan al diverse uitstapjes op het programma. Nu alleen nog een paar goede boeken om te relaxen bij het zwembad :)!

 300. Silvia
  juni 30, 2016 / 09:19

  Jaaa! leuk! Ik vind het heerlijk om ’s avonds op de bank of in bad nog even een boek te lezen. Ik ga met een vriendinnetje nog een weekje naar italië en ook aan het zwembad zou dit prima van pas komen!

 301. Marie
  juni 30, 2016 / 09:35

  Ik zou dit boek graag op het strand op vakantie lezen. Waar weet ik nog niet want de vakantie is nog niet geboekt ?

 302. Femke
  juni 30, 2016 / 09:39

  Wat een leuk pakket! Deze boeken zouden goed van pas komen tijdens mijn roadtrip door de VS. Ik heb genoeg tijd te overbruggen in het vliegtuig en de auto, maar het is natuurlijk ook heerlijk om na een lange dag met een boek op bed te ploffen :)

 303. Judith
  juni 30, 2016 / 09:52

  Ook ik behoor tot degenen die gewoon werkt tijdens de zomermaanden (welke zomer trouwens, maar ok). Ik zou deze boeken dus s’avonds op de bank lezen of in de tuin, als het al een beetje is afgekoeld en je lekker in de tuinstoel onder het genot van een Aperol Spritz kunt relaxen!

 304. miranda
  juni 30, 2016 / 09:58

  Aangezien ik zelf niet meer in de young adult categorie val :) (Maar wel trouw lezer van je blog.) Zou ik het supergaaf vinden om de boeken te winnen voor mijn dochter. Ze is net zo’n boekenwurm als ik en neemt altijd stapels mee op vakantie. Dit jaar wordt het Frankrijk en wat is er heerlijker voor een puberdochter om je af te zonderen met een lekker boek? En misschien lees ik ze dan stiekem zelf ook wel :)

  p.s. Ik hoop dat ze, net als jij nog steeds gezellig met je ouders en zusje op vakantie gaat, ook nog lang met ons mee wil op vakantie!

 305. Sophie
  juni 30, 2016 / 10:18

  Hoi Annemerel!
  Ik ga deze zomer lekker naar Oostenrijk en ik zit in een appartementje met een prachtig uitzicht op de bergen en precies daar, vanaf het balkon, zou ik deze boeken wel willen lezen! Lekker na mijn ochtend duurloopje opwarmen in het zonnetje met een lekker boek. ?
  Ik vind het echt een hele toffe actie!

  Liefs van Sophie

 306. Elmi
  juni 30, 2016 / 10:38

  Ik zou de boeken willen lezen op een bankje op het plein van campus van de University of Illinois waar ik vanaf Augustus een semester ga studeren :)

 307. Dané
  juni 30, 2016 / 10:53

  Een te gekke actie! Ik vertrek precies over een week naar Gran Canaria waar ik twee van deze geweldige boeken graag zou willen lezen. Aangezien ik vorige week geslaagd ben voor de opleiding doktersassistente kan ik dan dubbel genieten op vakantie. Hopelijk komen ze voor woensdag aan hihi. In augustus ga ik nog twee weken samen met mijn ouders op vakantie naar Italië. Waar ik graag de twee andere boeken zou willen lezen. En… Misschien kan ik ze lezen aan het strand met een groot glas aperol spritz ?.

 308. juni 30, 2016 / 10:56

  Oe, deze boeken wil ik heel graag lezen in de dagen die ik vrij ben rondom mijn bruiloft op 18 augustus, om mijn gedachten af te leiden van alle mogelijke doemscenario’s!

 309. Trudy Hollander-Rotteveel
  juni 30, 2016 / 11:06

  Ik wil ze aan mijn schoonzoon geven. Zij kan niet hardlopen door een voet operatie.

 310. Ilse
  juni 30, 2016 / 11:16

  Oeeh, wat super leuk!
  Normaal lees ik boeken op mijn Ipad, maar omdat we deze vakantie 3 weekjes naar Kroatië gaan ben ik nog op zoek naar ‘papieren’ boeken. Ik ben namelijk als de dood dat mijn Ipad nat wordt, met krasjes bedekt zal zijn en vol met zand zal zitten na een dagje strand (Apple verslaafd, net als jij!). Het zou mij dus onwijs goed uitkomen wanneer ik zou winnen! :)

 311. Lilian
  juni 30, 2016 / 11:17

  Super leuk!
  Ik zou ze lezen in m’n tentje in bed. Helemaal in m’n slaapzak met zo’n lelijke lamp op m’n hoofd en op de achtergrond geluiden van krekels! Wel het gaas dicht want ik ben als de dood dat er insecten de slaaptent in komen :’)

 312. Emma
  juni 30, 2016 / 11:17

  Ik ga over een paar weekjes naar Moldavië, ik ga daar vrijwilligerswerk doen! Aah so excited :) Een paar goede boeken zouden daar goed van pas komen, van internet hebben ze daar nog niet gehoord.. Hehe!

 313. Evelien
  juni 30, 2016 / 11:27

  Aankomende zomervakantie is de laatste zomer dat mijn vriend en ik met zijn tweeën zijn. We verwachten namelijk in het najaar onze eerste zoon of dochter. Hoe fijn zou het zijn als ik de laatste maanden nog even wat me-time heb voordat ik straks geen tijd meer heb om boeken te lezen ;) Heb ik meteen lees vermaak voor tijdens mijn verlof!

 314. Tine
  juni 30, 2016 / 11:41

  Hoihoi. Ik ben 6ejaars geneeskunde studente, en deze zomer zal ik nog veel avonden in het ziekenhuis doorbrengen van wacht op spoedgevallen.
  Als het even rustig is lijkt het me zalig om even te kunnen ontsnappen in mijn ziekenhuiskamertje met deze boeken, even alle patiënten en problemen te vergeten, en gewoon volop te genieten van deze verhalen <3

 315. juni 30, 2016 / 11:45

  Gewoon lekker thuis op de bank in bed of de tuin, maakt eigelijk niets uit zolang ik maar kan lezen.

 316. Thea
  juni 30, 2016 / 12:18

  Thuis … in bed. Helaas slijt ik mijn dagen in bed en dat is dan ook de plek waar ik heel graag deze boeken zou willen lezen…

 317. Margreet
  juni 30, 2016 / 12:37

  Wow!
  In Italie over een paar weken! Aan het zwembad na een rondje rennen door de Umbrische heuvels, wijntje erbij, heerlijk! Ik lees het hele jaar niet maar in de zomervakantie hele dagen, kan niet wachten! Ben erg benieuwd naar de boeken, ze stonden al op mijn lijstje.

 318. Patricia
  juni 30, 2016 / 12:39

  Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik lees erg veel gebruik jouw readings ook altijd ter inspiratie.
  Ik zou deze boeken lezen tijdens mijn vakantie maar ook zodra het lekker zonnig is op het luchtbed in ons zwembad, heerlijk! Ik ben zwanger dus kan veel relax momentjes gebruiken en hoe kun je nou beter chillen dan met een goed boek, een reep chocola en een lekker drankje (alcoholvrij voor mij natuurlijk :) )

  Veel plezier in Italie, geniet ervan!

 319. Stefanie Vrakking
  juni 30, 2016 / 12:39

  Ik ga deze zomer verhuizen samen met mijn vriend. Ik zie mijzelf dus al helemaal in ons nieuwe huis lekker in de tuin met deze boeken zitten. Heerlijk in de zon, boekje lezen en een drankje binnen handbereik!

 320. Masha
  juni 30, 2016 / 12:44

  Waarschijnlijk gewoon lekker in een stoeltje op de camping, perfecte plek :)

 321. T.halassa
  juni 30, 2016 / 13:09

  Leuke winactie! Ik hoop de boeken te lezen op het strand! Daar past het boek ‘I’ll give you the sun’ natuurlijk goed bij, helemaal als mijn tweelingzusje naast me ligt. Ook onafscheidelijk maar hopelijk wél altijd in de mogelijkheid om met elkaar om te blijven gaan. ‘Jij bent een badass’ klinkt wel echt als een boek om te lezen in bed, zodat ik er tijdens/na het lezen van het boek hopelijk uit ga door de tips die worden gegeven ;-). Misschien is de bank/het bed sowieso wel een goed idee, wanneer de zomer niet veel meer zal voorstellen dan de paar hete dagen die al achter ons liggen. Maakt niet uit, een boek is overal leuk!

 322. juni 30, 2016 / 13:12

  Leuk! Op mijn lees lijstje staan o.a. Brave New World, The Circle en de hele Game Of Thrones reeks; best een hoop dus. Maar deze boeken kunnen er zeker wel bij want lezen in de zomer is echt de hemel voor mij ;)

 323. Natalia
  juni 30, 2016 / 13:21

  Wat een onwijs leuke winactie!! Leuk dat het vier zo verschillende boeken zijn :)
  Ik ga deze zomer met mijn vriend roadtrippen door IJsland. Naast dat ik natuurlijk naar buiten moeten kijken onderweg naar de mooie natuur, is het ook heerlijk om onderweg een boek te lezen (wanneer ik niet aan het stuur zit natuurlijk..), dus dit zou helemaal van pas komen!

 324. Amber
  juni 30, 2016 / 13:23

  Wow, wat veel mensen die het boekenpakket willen winnen! En ik behoor ook tot die mensen :)

  Als ik eerlijk moet zijn lees ik alleen boeken op vakantie, en dan 90% van de tijd op het strand. Ik ga heel de zomer bij mijn ouders zijn, met een fijne tuin en het strand om de hoek. Nieuw leesvoer is dus zeker welkom. Alle boeken en tijdschriften die ik lees worden daarna altijd doorgegeven aan mijn moeder. Die leest altijd wel veel het hele jaar door. Dus je maakt niet 1, maar direct 2 personen heel blij.

 325. Koen
  juni 30, 2016 / 13:44

  Ik ben een van de minder gelukkige zielen deze zomer. Terwijl iedereen uitwaait voor vakanties in een zonnig land, exotische bestemming of mooie stad, zit ik opgesloten in mijn kantoortje. Iedere keer de verhalen aan horen van collega’s die terug zijn, of juist vol zitten van de komende vakantie.

  Dus het lijkt me heerlijk om die 4 boeken te kunnen lezen. Gewoon in de trein naar huis, op een van de zonnige dagen in Nederland(als die nog ooit komen), of gewoon s’avonds net voor het slapen gaan.

 326. Kim
  juni 30, 2016 / 13:45

  Lijkt me heel gaaf om dit pakket te winnen! Die gaan dan mee in mijn koffer naar Santorini. Heerlijk leesvoer voor op het strand!

 327. Gonny Aarts
  juni 30, 2016 / 14:08

  Zooooo…
  Eerst 328 enthousiaste reacties voorbijgescrold…
  Ik zou de boeken graag lezen op onze vakantie in Bari… lekker genieten van de zon de rust en een paar mooie boeken!

 328. Anniek
  juni 30, 2016 / 14:12

  Wauwie, hele leuke boeken! Ik ben net afgestudeerd voor mijn HBO-opleiding en ga deze vakantie lekker uitrusten en genieten in Malta en Valencia. Ik zie mezelf wel liggen op het strand met deze boeken! :)

 329. Nel Crea
  juni 30, 2016 / 14:44

  Wat een prachtige pakketten. Ik zou er heel blij mee wezen en de rest van ons gezin ook natuurlijk.
  Lekker lezen in ons eigen tuintje in de zon, en als het zo regent als nu gewoon binnen op de bank met warme sokken aan en een kopje koffie. Kan me er nu al op verheugen.

 330. Sandra
  juni 30, 2016 / 14:49

  Op het strand van Rhodos☀️

 331. Evelien
  juni 30, 2016 / 15:02

  Ik zou ze heerlijk in de tuin lezen of op de bank, afhankelijk van wat het weer deze zomer wordt. Maar met deze boeken zou mijn zomer niet meer stuk kunnen. Het voordeel van de zomer blijft gewoon tijd hebben om de hele dag te lezen :)

 332. Anouk
  juni 30, 2016 / 15:07

  De beste titel ooit; I’ll give you the sun…. Dat heeft toch iedereen nodig in z’n leven :). Helaas is dat hier in Dublin (waar ik woon & werk) wat lastiger, dus ik kan wel wat zonnige boeken gebruiken! Daarnaast ga ik op vakantie naar IJsland (ook niet echt bekend om de zon), maar ook met regen is het heerlijk een goed boek te kunnen lezen (al helemaal na een run door de regen, want 7 augustus eerste halve marathon).

 333. Sanne
  juni 30, 2016 / 15:16

  Tijdens mijn vakantie in Sri Lanka! In het vliegtuig, trein, bus en op het strand!:)

 334. Maria
  juni 30, 2016 / 15:21

  In mijn huis-tuin-en keuken!

 335. juni 30, 2016 / 15:55

  Ik doe zeker mee!
  Ik ga deze zomer cityhoppen in Italië en voor onderweg als aan het strand zou ik zeker deze boeken willen lezen!

  Liefs, Zoë

 336. Manon
  juni 30, 2016 / 16:32

  Lijken me stuk voor stuk leuke boeken! Ik ga deze zomer weer naar het Lago Maggiore op de grens van Zwitserland en Italië. Best of both worlds want: Italiaans IJS & Zwitserse bergen. Vorig jaar helaas niet kunnen hardlopen vanwege een blessure, maar dit jaar gaat dat me niet gebeuren. De boeken lees ik al zonnebadend met mijn voeten in het water na een mooie morning run!

 337. Fransinda
  juni 30, 2016 / 17:09

  Lijkt me heerlijk om deze boeken op het Franse strand in de zon te kunnen lezen!! ☀️

 338. Tjeska
  juni 30, 2016 / 18:15

  Ik kom eindelijk meer aan lezen toe nu ik vakantie heb. Het lekkerste is natuurlijk om ’s avonds in bed voor het slapen nog even lekker te lezen, maar ik kan niet wachten tot ik over 3 weken in Portugal op het strand rustig een boekje kan lezen!

 339. juni 30, 2016 / 18:48

  Ik denk dat ik deze boeken ga lezen op vakantie in Italië en Frankrijk. Na eerste heel ‘fancy’ een berg op te klimmen, en hopen dat ik er niet afval, of een rondje hardlopen rond het meer. Laat ik het een semi sportieve vakantie noemen!

 340. Hanna
  juni 30, 2016 / 19:30

  Ik lees deze boeken graag deze zomer tussen het verhuizen door! Eindelijk een huisje waar ik naar buiten kan, op een dakterras, en ik zie mezelf daar al helemaal zitten met een goed boek ;-). Leuk dat je een boeken win-actie doet zeg!

 341. Franca
  juni 30, 2016 / 19:42

  Op texel! Ik ga twee week naar texel met m’n moeder en m’n zusje, dat doen we elk jaar. Ik hoop dat ik kan zeggen, buiten in de tuin op texel. Maar eventueel wordt het, op de bank, binnen op texel omdat het regent. Deze boeken passen er in ieder geval nog prima bij in de auto :)

 342. Isabelle
  juni 30, 2016 / 20:22

  Oehh ik wordt heel blij van deze boeken. Ik mag deze zomer gewoon lekker werken op de buitenschoolse opvang. Allemaal leuke dingen doen. Dus ik zou de boeken lekker thuis op de bank of ’s avonds in bed lezen.

 343. J
  juni 30, 2016 / 20:32

  Thuis, hopelijk in een avondzonnetje. Tussen werken, een klein beetje vakantie vieren en vooral ook voorbereiden op mijn eindstage moeten deze boeken goed van pas komen. Lekker ontspannen lezen, maar ook een goed schop-onder-je-kont-boek zoals Jij bent een badass komen goed van pas voor ik aan het laatste, en drukste jaar van mijn studie ga beginnen!

 344. Joep
  juni 30, 2016 / 20:36

  Ik wil graag mijn vriendin verrassen met deze boeken. Ze leest sinds een klein jaartje je blogs en eigenlijk kan ik de naam Annemerel niet meer aanhoren zo vaak praat ze over je. (Grapje!)

  Ze leest heel veel en wanneer ze leest zit ze ook echt in haar eigen wereldje en hoort ze het niet meer als je tegen haar praat. Deze boeken zouden bij haar dan ook op de juiste plek zijn. We gaan samen op vakantie naar Puerto Rico en ze gaat nog met haar ouders voor de laatste keer op vakantie naar Italie. Dus de boeken worden op mooie plekken gelezen worden.

 345. Esther
  juni 30, 2016 / 22:07

  WoW gave boeken! Ben altijd blij als je je tips deelt! Ik vertrek volgende week vrijdag naar Italië! Een kleine camping aan het Gardameer om heerlijk bij te komen! Die boeken komen dan zeker van pas met een cappuccino na mijn ochtend run!
  Liefs

 346. Marieke
  juni 30, 2016 / 22:14

  Ah leuk!! Altijd als ik een review van jou lees en het boek lijkt me wat, dan zet ik ze op mijn bol.com verlanglijst. Deze staan er allemaal op, behalve het zelfhulpboek ;-)

  Ik ga niet echt op vakantie deze zomer, want we hebben net ons eerste eigen huis gekocht en om het leuk om te richten moeten we nog even sparen. Dus het wordt nu nog even lezen op het balkon, of met dit weer: in bed of op de bank met de kat op schoot haha.

 347. Sanne
  juli 1, 2016 / 00:13

  Deze zomer verblijf ik helaas op een gesloten behandelafdeling. Deze boeken zouden toch voor wat ontspanning en een klein beetje `vakantiegevoel` kunnen zorgen :)

 348. juli 1, 2016 / 10:05

  Noooo het is al vrijdag, please vertel me dat ik nog niet te laat ben?!
  Ik ben nu bijna 29 weken zwanger en ga deze zomer helaas niet meer op vakantie. Ook het werk zal op een laag pitje staan, maar I’ll need that! Om de lege momentjes op te vullen kan ik dus best wel wat leesvoer gebruiken! Liefs

 349. Eva
  juli 1, 2016 / 10:11

  Wat veel reacties al! Ik zou ze lezen in mijn ‘kraambed’. Ben 24 juli uitgerekend van onze zoon. Had me echt erop verheugd om boeken te gaan lezen tijdens mijn verlof maar ik kan me er gewoon niet op concentreren. Na 2 zinnen weet ik al niet meer wat ik gelezen heb (schijnt erbij te horen ;) ). Ik hoop zo dat ik er daarna weer van kan genieten om een boek te lezen want ik mis het wel!

 350. juli 1, 2016 / 12:34

  Ik zal misschien wel te laat reageren, maar ik waag het er toch op.
  Als de zon er dit jaar nog wil doorkomen, lees ik deze boeken graag op mijn terras; zoniet zal het in mijn luie zetel worden of in mijn bed. Op verplaatsing lees ik op de bus

 351. juli 1, 2016 / 12:57

  HOLY MOLY!!! Ben ik nog op tijd??

  Licht uit, spot aan. Wat een ge-wel-di-ge winactie. Ik dacht dat je kon kiezen uit één van de vier boeken… blijkt dat je ze allemaal kunt winnen! O mijn god. Ik als boekenwurm kan geen genoeg krijgen van nieuwe verhalen… Zou echt helemaal uit m’n stekkerdoos gaan van blijdschap als ik deze pareltjes mocht toevoegen aan mijn geliefde kast. Want zeg nou zelf, dit is echt de crème de la crème op dit moment in boekenland. Je hebt het heel goed samengesteld, mijn complimenten!!

  Ik zou een traantje wegpinken… en dat bedoel ik niet als grapje. Direct mee in m’n hangmat duiken en er de komende drie uur niet meer uit vandaan komen… Mocht je al winnaars hebben gekozen, je hebt een top blog! Love it.

  Heel veel liefs,

  Larissa

 352. Michelle
  juli 1, 2016 / 13:52

  Aah ik zou graag nog op de valreep mee willen doen! Als ik mijn scriptie heb gehaald willen we 24 juli met de auto op vakantie gaan richting Frankrijk en Italië. Eerst gaan we dan lekker een dagje aan het zwembad liggen, luieren en ook lekker lezen in de buurt van Avignon. Vervolgens door in de richting van de Côte d’Azur en Cinque Terre in Italië, waar ook lekker wat boekjes verslonden gaan worden.
  Helemaal leuk deze winactie en jij ook een fijne vakantie met je familie!

 353. Linda
  juli 1, 2016 / 19:31

  Hee hoi!

  Zijn de winnaars al gemaild ?
  Ik zit nog steeds met een spanning steeds m’n mail te checken.. :) dan weet ik of ik nog in spanning af moet wachten of dat het pech is voor mij :)

  Dankje

  Liefs linda

  • Dané
   juli 1, 2016 / 22:26

   Haha ik zit ook de hele tijd mijn mail te controleren ^^

   • Annemerel
    Auteur
    juli 1, 2016 / 22:28

    Haha, heb de winnaars net een mail gestuurd :) Next time!

 354. Celina
  juli 2, 2016 / 10:03

  Ik ga deze zomer helaas niet op vakantie maar het zou heerlijk zijn om deze boeken te lezen op de bank in mijn nieuwe appartement onder het genot van een lekker wijntje

 355. Anita te Gussinklo
  juli 2, 2016 / 16:21

  Ik zou deze boeken graag willen lezen aan het zwembad, heerlijk relaxend en als het me te warm word, dan neem ik een duik in het water.

 356. juli 4, 2016 / 19:04

  In het vliegtuig naar Rio de Janeiro waar ik in augustus naar de Olympische Spelen ga kijken! Mijn broertje is ook in Rio, maar hij gaat er eerder heen en blijft langer, dus het zou heerlijk zijn om deze boeken te kunnen lezen tijdens de lange vlucht!