Advertise

Adverteren op Annemerel.com ?

Dat kan! Ik ben aangesloten bij FemmeFab Voor meer informatie over tarieven en mogelijkheden bekijkt u de website.

Wilt u mij graag uw product sturen voor redactionele aandacht? Neemt u dan contact op met mij via annemerel@annemerel.com

 

 

 

35 Reacties

 1. september 12, 2016 / 14:07

  Beste Annemerel

  Heb je een mail gestuurd met een verzoek in Metro.

  Waarschijnlijk lukt dit niet via annemerel@annemerel.nl.
  Wil je mij doorgeven hoe ik je kan bereiken. .?
  Alvast bedankt.
  Hartelijke groet

 2. Mart
  december 9, 2016 / 20:45

  Beste Annemerel,

  Rare vraag misschien, maar is je boek ‘live love run’ alleen voor vrouwen, of ook heel goed te gebruiken voor een man ?

  Ik lees goede recensies over je boek en was dus benieuwd of het ook wat voor mij zou zijn als erg beginnende hardloper.

  • Annemerel
   Auteur
   december 11, 2016 / 17:00

   Het stukje over sportbeha’s kun je natuurlijk overslaan, maar weet dat veel mannen het een leuk boek vonden om te lezen.

   • Mart
    december 20, 2016 / 20:35

    Beste Annemerel,

    Je boek heb ik besteld bij Paagman :) !!

   • Vanja
    februari 11, 2017 / 21:51

    ik heb het ook gelezen, meer om praktische tips van hardlopen eruit te halen.
    een sportbh zal ik nooit snel ana doen als man zijnde haha

 3. Sarah
  januari 3, 2017 / 14:52

  Hallo Annemerel,

  Beste wensen voor 2017 !
  Bedankt voor al je tips ivm Marathon, ervaring, lekkere recepten (alles is altijd superlekker en heel eenvoudig) en vooral je energie !
  Ik volg je schema voor de voorbereiding Marato Zurich Barcelona en zelfs de pannekoeken voor de lange duurlopen zijn op het programma elke zondag. Ik vraag mij af hoe kan ik weten in welke SAS moet ik staan voor de start. Hebt u een idee of waar ik deze info kan terugvinden. PR – 10 km is 49 min
  Groetjes,

 4. Marij
  januari 24, 2017 / 21:48

  Hoi Annemerel,

  Even een vraag of je toffe haarband van POC. Draag je deze onder je helm? Waar heb je deze besteld? Net als je helm en goggle.

  Ik hoor graag van je. :)

  • Annemerel
   Auteur
   januari 25, 2017 / 14:02

   Hola! Ik heb de haarband niet gedragen onder mijn helm, heb hem gekocht in Leogang. Helm en bril van Bever Sport :)

   • Marij
    januari 26, 2017 / 13:28

    Top! Bedankt voor je reactie ?
    Kijk met plezier je vlogs!

 5. maart 18, 2017 / 17:45

  Hoi annemerel.

  Wat een leuke blog heb jij!! Ik ben pas begonnen met hardlopen en heb vandaag mijn eerste start to run les gehad. Ik moet je zeggen na de derde keer 2 minuten was ik kapot! Schaamtevol. Hoe heb jij het zo opgebouwd dat je zelfs 30km kan hardlopen?

  Heb je een tip voor mij?

  Groetjes Jessica

 6. april 7, 2017 / 17:26

  Hoi Annemerel.

  De vraag die ik je hierboven stelde..? Het antwoord heb ik zelf maar uit je boek gehaald. ;-)

  Super leuk! Ik kijk uit naar je volgende!!

  Groetjes Jessica

 7. juni 21, 2017 / 11:22

  Dear Annemerel, I am Maximilian Kliem from Vitamina C, the European press office of CamelBak (https://www.camelbak.com/). The Lavaredo Ultra Trail press office informed us that you will be at the Lavaredo Ultra Trail this year. I tried to contact you via your two email addresses to invite you to an exclusive Q&A with the CamelBak athletes GEDIMINAS GRINIUS & DIDRIK HERMANSEN on Saturday 5pm. Have you received it? Please let me know :) Best regards, Maximilian, Vitamina C

 8. marloes
  oktober 20, 2017 / 09:16

  Hee Annemerel,

  Ik had een vraag over de subway running club. Ik heb mij aangemeld om mee te doen met de bruggenloop in Rotterdam op 10 december. Nou vroeg ik me af, wanneer je ongeveer te horen krijgt of je hebt gewonnen en ook of je te horen krijgt als je het niet bent geworden.

  Thanks alvast!

  Liefs, Marloes

 9. Kirsten
  november 17, 2017 / 17:27

  Hey Annemerel!
  Ik heb jou/jullie gevolgd als het gaat om #TEAMANNEMERELRUNSNYC2017
  Het lijkt mij super leuk om ook eens te kunnen deelnemen aan jou team! Komt er toevallig iets leuks in 2018 waar ik mij voor kan aanmelden & hopelijk uit zoveel meiden kan worden gekozen? (-;

  Liefs, Kirsten

 10. Kimberley
  november 20, 2017 / 02:22

  vond die met die 2 bhs top,ik draag graag sport bhs dagelijks voor alles dus niet alleen sport maar ook gewoon op de dag en kijk vaak voor wat probeer op youtube over het product aangezien sport bhs me vaak niet zitten of ondersteunen heb ook een maatje c en gewone bhs passen me niet eens door me rare borst vorm maargoed dan kom je dus allemaal nep borsten tegen waarbij alles natuurlijk past zelfs een slechte sport bh en nu vond ik jou bericht via google en dacht hey eindelijk een echte review en ga deze zeker proberen.

 11. Ellen
  januari 6, 2018 / 23:56

  Hi Annemerel,

  Ik heb een vraag. Ik ben op zoek naar Nike dunk sky high sneakers en ik zie dat jij er ook verliefd op bent/ was. Ik kan ze echter nergens meer vinden (behalve nog in een paar kleuren bij Footlocker). Weet jij wat er gebeurd is? Groet Ellen

  • Annemerel
   Auteur
   januari 7, 2018 / 19:58

   HI Ellen, ik denk dat ze uit de collectie gehaald zijn.

 12. Ellen H
  april 3, 2018 / 19:52

  Hoi Annemerel,

  De afgelopen 16 weken heb ik een bijna perfecte voorbereiding gehad voor de marathon van Rotterdam komende zondag. Sinds vannacht heb ik buikgriep……
  Heb jij nog tips hoe ik zondag nog enigszins fit aan de start kan verschijnen?

 13. Thomas Smeulders
  oktober 16, 2018 / 16:36

  Hey Annemerel,

  Een zeer pragmatische vraag uit België. Ik ben zelf fervent marathonloper en kwam per ongeluk op je YouTube kanaal terecht toen ik op zoek was naar filmpjes over het parcours van de Chicago Marathon. Sindsdien heb ik al met veel plezier gekeken naar je hele leuke en zonnige (vaak letterlijk maar bijna altijd ook figuurlijk) video’s. Ikzelf ben geen millenial en daarom ook iets minder bedreven met YouTube en videobewerking. En hier komt dan mijn erg sobere vraag: welke software gebruik je om je filmpjes te editen?

  En ook een volgende vraag. Ik vraag me met bijzonder veel interesse af of jij op termijn voor de zes grote majors gaat gaan. Je liep al in Berlijn, Londen, Newy York en Boston. Ikzelf liep op 7 november mijn vierde major.

  Heel veel complimenten trouwens voor je kanaal. Hopelijk zie ik een antwoordje van je verschijnen.

  Alvast bedankt, Thomas

 14. Danny
  oktober 30, 2018 / 15:55

  HoI Annemerel,

  Wat een leuk stuk over de New York marathon!
  Voor mij de eerste keer bas zondag en kan me van alles bedenken en me ook voorstellen dat alles wat je schetst mij gaat overkomen. Indien dat het geval is , ik zal aan je 50 punten denken! Super veel zin in en jij ook veel succes daar! Ik loop voor KIKa en dat geeft mij een heel trots gevoel.
  Succes met al het moois waar je mee bezig bent.

  LIeve sportieve groet !, Danny

 15. Michael Piscitelli
  november 13, 2018 / 00:24

  Hallo, Annemerel!
  (Ik gebruik een vertaler, dus hopelijk werkt dit). Ik kwam je YouTube-video tegen van de Boston Marathon van 2017 en vroeg me af of ik sommige beelden die je hebt gemaakt kon gebruiken tijdens het hardlopen van de race voor mijn documentaire? De documentaire gaat over het volgen van één narcisbol uit de grond in Nederland (prachtig land dat je hebt!), Via een serre in de VS en naar de finish bij Marathon Sports in Boston. We zijn de film nu aan het afronden en zouden het graag in première zien gaan tijdens een filmfestival in Boston in april. We zullen het ook voorleggen aan filmfestivals in Nederland, omdat zoveel ervan daar plaatsvindt. De beelden die we graag zouden gebruiken, zijn een paar seconden van het “eerste persoon” -standpunt als je de finishlijn nadert – we willen dit gebruiken als de POV voor onze eigen renner als ze oversteekt. Is dit iets waar u in geïnteresseerd bent? Bedankt dat je de tijd neemt om dit te overwegen, en gefeliciteerd met al je resultaten. Je bent een zeer volleerd hardloper!
  -Mike Piscitelli
  Los Angeles, CA

 16. Teha
  maart 17, 2019 / 18:59

  Hoi Anne Merel. Als ik onder een vlog of blog een reactie plaatsen wil(nu al voor de vierde keer) staat ie er niet. Doe ik iets verkeerds?
  Als ik m opnieuw plaatsen wil,staat er dat dit al gezegd is door mij?

  • Annemerel
   Auteur
   maart 18, 2019 / 07:47

   Hi Teha, dat komt doordat ik de reacties eerst goedkeur voordat ze gepubliceerd worden! Dank voor je lieve reactie en je doet dus helemaal niets verkeerd ;-)

 17. Sofie
  maart 21, 2019 / 00:55

  Hoi Annemerel!

  Heb vandaag ook de Nike vaporfly 4% binnengekregen, maar vraag mij nu af of deze schoen kleiner valt dan normaal….draag normaal bij Nike +1 grotere maat tov normale schoenen, wat jij?:)

 18. Rhanie Maes
  april 10, 2019 / 21:03

  Dag Annemerel, tijdens onze skivakantie in Serfaus lees ik vol enthousiasme jouw boek ‘trainen als een topatleet’, terwijl de marathon van Hamburg op 28 april me opwacht. Niet ideaal wat timing betreft, want mijn langste duurloop moest deze week plaatsvinden en hier in de bergen geraak ik niet verder dan een dagelijkse 5km op de loopband van het hotel. (Verschrikkelijk zo’n loopband!) Wat denk je: zondag lange duurloop nog doen of verder afbouwen naar de start? Wat fijn trouwens om dezelfde passie voor hardlopen terug te vinden tussen de lijnen van jouw boek. Proficiat met al je prestaties!

 19. Paul
  november 26, 2019 / 20:35

  Annemerel

  Dido is op spotify en you tube te vinden en te volgen. Wanneer komt Roos weer eens in de blog voorbij, blijf doorgaan met bloggen want ik kijk er elke dag naar uit

 20. december 17, 2019 / 14:30

  Hoi Annemerel,

  In je blogberichten lees ik soms dat je aan loopscholing doet tijdens het lopen. Zelf kan ik nog heel veel snelheid behalen door aan mijn techniek te werken. Heb jij qua loopscholing misschien tips? In januari ga ik lopen bij Olympus70 (ik ga meedoen met het lopersproject) en hoop natuurlijk dat ik daar ook met tips naar huis kan maar ik hoop dat jij mij ook alvast op weg kunt helpen!

  Bedankt alvast voor je antwoord :)

 21. Mieke
  februari 17, 2020 / 19:20

  Hallo Annemerel,

  In mijn zoektocht naar de oorzaak van mijn plotselinge acne kwam ik bij je blog BEAUTY: ZORGT HARDLOPEN BIJ MIJ VOOR ACNÉ? uit. Het stuk is heel herkenbaar voor me; ik ren sinds een aantal maanden, voel me beter dan ooit en zit beter in mijn vel, alleen mijn ‘gezichtsvel’ is een ramp geworden. Ik constateer dat je geen vervolgblog hebt gemaakt over dit onderwerp, maar zou je me misschien kunnen zeggen wat je verder voor stappen hebt genomen en of dit een verband heeft opgeleverd of een oplossing heeft geboden? Alvast bedankt!

 22. Thomas
  februari 28, 2020 / 20:08

  Hoi Annemerel,
  Wanneer je krachttraining gaat doen, hoeveel reps doe je dan?
  En is dat dan met hoog of laag gewicht?

  Ik hoorde al eens dat je met laag gewicht zou moeten trainen en veel reps zou moeten doen.
  Ongeveer de helft van je trapfrequentie op 1 minuut.

  Heb je hier ervaring mee?

  Grt
  Thomas

 23. Jessica
  maart 18, 2022 / 09:10

  Over drie weken staat de marathon van Rotterdam op mijn programma. Voor mij de eerste keer dat ik hem ga lopen en met de leeftijd van bijna 50 merk ik dat alle duurlopen hun tol beginnen te eisen. Afgelopen week heb ik de 32 aangetikt. Nog een week te vroeg om te taperen, maar mijn spieren geven aan: geen 30 plus afstanden meer en zelfs over 25 plus heb ik nu mijn twijfels.
  Wat is verstandig voor dit weekend om nog te lopen in de wetenschap dat ik wellicht een week te vroeg die langste duurloop heb gelopen?

 24. december 19, 2022 / 22:15

  Hey Annemerel!

  Leuke website, veel info over hardlopen. Ik zou het leuk vinden als je wat zou doen met supplementen voor hardlopers. Leuk om samen wat op te zetten?

  Meer info over onze supplementen op http://www.core-nutrition.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.