FRIDAY FAVOURITES: 194

Favourite Feeling – Running the Berlin Marathon

 photo 346021_205404451_XLarge.jpg

Wat een voorrecht, om een kleine drieenhalf uur hard te lopen en van ieder moment te kunnen genieten. Geloof me, dat had ik van te voren niet verwacht. Ik was voorbereid op pijn, heel veel pijn. Misschien was dat juist wel hetgeen dat er voor zorgde dat het zo makkelijk ging. Ik had het in mijn hoofd zo erg gemaakt dat het echt zo fijn was toen dat niet zo bleek te zijn. Ik vraag me af of het ooit beter wordt dan in Berlijn.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 193

Favourite supermarket discovery – Bakkerskruidnoten are back!

 photo IMG_3058.jpg

Kijk… gewone kruidnoten en kruidnoten met chocola? Daar geef ik echt niet om. Maar bakkerskruidnoten? Daar kun je me voor wakker maken. Meestal komen die iets later in het ‘kruidnotenseizoen’ ik was dan ook best verbaasd toen ik ze zag liggen. Ik was niet op zoek, was op zoek naar rietjes die ik tijdens de marathon kon gebruiken en daar lagen ze ineens! Kon het niet laten om ze in mijn mandje te stoppen.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 192

Favourite Drink - Pumpkin Spice Latte

 photo IMG_2598.jpg

Hij is terug!!!!! Vanmorgen liep ik een kort rondje Westbroekpark, normaal is dat een rondje van zes kilometer, dit keer stopte ik al na 4,5 kilometer. Bij Starbucks welteverstaan, voor de PSL! Hij is nog steeds fantastisch. Maar wat ik wel gemerkt heb… ik heb de afgelopen tijd een stuk minder zoet gegeten, want halleluja, in mijn herinnering was ‘ie een stuk minder zoet. Maakt hem niet minder lekker hoor, maar de volgende keer vraag ik denk ik wel of ze er iets minder siroop in kunnen doen, haha.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 191

Favourite view – Mountain view

 photo Desktop1381.jpg

De bergen hier in Oostenrijk zijn niet alleen prachtig bedekt met een dikke laag sneeuw, zo in september ziet het er ook best goed uit.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 190

Favourite Collaboration – Aperol Spritz
 photo Desktop1359.jpg

Aperol Spritz is mijn favoriete alcoholische drankje, al tweeënhalf jaar. Onlangs vond ik een foto uit mei 2013 waarin ik mijn aller eerste Aperol Spritz dronk, ik durf niet te bedenken hoeveel ik er daarna gedronken heb, haha. Maar dat begon dus zelfs Aperol Spritz op te vallen dus benaderden ze mij voor een samenwerking. Alle merken waar ik mee samenwerk sta ik natuurlijk volledig achter, maar hoe cool is het als je kunt samenwerken met een merk waar je echt een klein beetje verliefd op bent. Wat de samenwerking precies inhoudt kan ik je hopelijk volgende week laten weten!

Bekijk bericht