Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
15
aug

FRIDAY FAVOURITES: 146


Favourite piece of furniture – Kitchen Table
 photo RecentlyUpdated155.jpg

Nu ik mijn keukentafel heb voelt mijn studio helemaal als thuis. Ik hou van werken aan een keukentafel en mijn keukentafel is daarnaast ook nog eens de mooiste. Het is precies dezelfde tafel die ik in mijn oude appartement ook al had, de stoelen zijn ook precies hetzelfde, maar dat maakt allemaal helemaal niet uit, never change a winning team toch? Ik krijg veel vragen waar ik mijn tafel en stoelen vandaan heb. De tafel liet ik maken bij Steigerhout.nu en de stoelen vond ik op Marktplaats.


Posted in FF
8
aug

FRIDAY FAVOURITES: 145


Favourite Gadget – Tivoli Audio Pal BT
 photo tivalipalbt.jpg

Het eerste dat ik twee weken geleden verhuisde was de Tivoli Audio. Hij stond al ruim een jaar op de Girlscene Redactie en omdat we allemaal met koptelefoons in onze oren zitten, maakte niemand er gebruik van. Genoeg reden voor mij om het ding mee naar huis te nemen. De Tivoli Audio is een radio die je met en zonder stekker kunt gebruiken en die met Bluetooth werkt. Dat wil zeggen, als ik in bed lig en met mijn iPhone verbinding maak met de Tivoli Audio, mijn Spotify afspeellijst op de Tivoli Audio aan de andere kant van mijn kamer begint te spelen. Heel erg fijn wakker worden.


Posted in FF
1
aug

FRIDAY FAVOURITES: 144


Favourite Spending – My Ikea Home

 photo Desktop59.jpg

Er staan op dit moment vijf meubels in mijn studio. Of nou ja meubels, je kunt het beestje ook gewoon bij zijn naampje noemen, Ikea-bouwpakketten bedoel ik natuurlijk. Maar who cares… Stiekem vind ik het NU al super leuk worden. Baal nu alleen dat er straks ook spullen in moeten enzo, ik vind het juist zo mooi dat het zo clean is. Maar ik moet natuurlijk die spullen ook wel ergens kwijt kunnen..


Posted in FF
25
jul

FRIDAY FAVOURITES: 143


Favourite Memory – Italy
 photo Desktop33.jpg

20 dagen op vakantie met mijn ouders, zusje en later ook mijn broertje. Ik voel me gezegend dat ik zo’n fijne lieve familie heb waarmee ik dit soort dingen kan doen. Ik mis het foto’s maken nu al. Het was zo gek om de eerste dag na mijn vakantie niet van iedere scheet een foto te maken.


Posted in FF
4
jul

FRIDAY FAVOURITES: 142


Favourite Cheering Squad – Girls Love 2 Run Crew
 photo Desktop602.jpg
Met onze Samba-shirts en een bij elkaar geraapt zooitje aan chips, alcohol en cola hebben we zondag keihard aangemoedigd. Ik overigens alleen de eerste 85 minuten, daarna ben ik naar het toilet gegaan en toen scoorde Sneijder. Nu had ik de meiden al verteld dat het nooit goed ging als ik naar voetbal keek en dat werd nu weer bevestigd. Ik mocht de rest van de tijd dan ook niet meer de woonkamer inkomen. Shit happens. Maar hé het werkte wel!!! Wat zal ik morgenavond eens gaan doen? Hahahaha.


Posted in FF