Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
27
mrt

FRIDAY FAVOURITES: 176


Favourite Monday Morning Activity – First Tracks

 photo IMG_2143.jpg

Niks Blue Monday afgelopen maandag, ik stond samen met Marloes al om half negen bovenaan de berg om als eerste een spoor op een super gladde piste te maken. Niets is lekkerder. Toen ik maandagmiddag terug in de auto zat dacht ik ‘ja, het is goed geweest, ik heb nu wel genoeg geskied, ik overleef het zeker de komende acht maanden wel. Inmiddels denk ik daar toch iets anders over. WANNA GO BACK!


Posted in FF
20
mrt

FRIDAY FAVOURITES: 175


Favourite Buy – Oakley Sunnies
 photo Desktop410.jpg

Spontane aankopen zijn bij mij vaak de beste. Pas als ik ergens niet naar op zoek ben, doe ik miskopen. Deze Oakley bril is sowieso geen miskoop, want eh.. hij was super spontaan. Alhoewel, ik loop al jaren naar een Oakley-bril te kijken, maar iedere keer vind ik ze toch niet zo leuk als ik ze op mijn neus zet. Met deze bril was dat anders, hij zat op mijn neus en hij mocht er eigenlijk meteen al niet meer vanaf. En eigenlijk is het super verantwoord, want skiën met een ‘normale’ zonnebril is eigenlijk helemaal niet zo goed voor je ogen en de huid rond je ogen, ik had dit gewoon nodig…


Posted in FF
13
mrt

FRIDAY FAVOURITES: 174


Favourite Run – CPC

We zijn alweer vijf dagen verder maar ik geniet nog steeds na van de CPC. Er gaat niets boven het lopen van een PR, er gaat helemaal niets boven het lopen van een VET PR. Van kilometer 15 tot en met 20,5 vond ik het allemaal even niet zo leuk, maar alle andere momenten genoot ik volop. De mensen, het parcours, het weer, mijn haas, mijn ‘fans’, alles was gewoon perfect. Zo fijn om een keer een wedstrijd te lopen waarin ALLES goed gaat. Dat is in 2014 geen enkele keer gelukt. Of nou ja, de Vredesloop ging wel lekker, daar liep ik een PR op de 10K, maar de euforie van zondag was (en is) veel groter! Nog 358 dagen tot de CPC van 2016!


Posted in FF
6
mrt

FRIDAY FAVOURITES: 173


Favourite Shoes – Nike Lunar Tempo
 photo IMG_0518_1.jpg

Deze schoenen (de Nike Luanr Tempo) zijn helaas niet geschikt voor lange duurlopen (voor mij), maar voor het snelle werk kan ik deze wel gebruiken. Ze zijn super licht (nog lichter dan de Nike Free) en de zool is te vergelijken met de LunarGlide (maar dan iets lichter). Ze zijn niet geschikt voor mensen die overproneren (zoals ik), maar hoe harder ik loop, hoe minder ik overproneer, dus met snelle loopjes kan ik ze wel gebruiken. Mocht het nu toch niet werken, dan kan ik ze altijd nog gewoon onder mijn boyfriend jeans dragen, want ze zijn ZO cool.


Posted in FF
27
feb

FRIDAY FAVOURITES: 172


Favourite New Activity – Ski-Touring

 photo Desktop236_1.jpg

Voor je lol naar boven lopen met ski’s onder je voeten… Een jaar geleden had ik je voor gek verklaard, maar geloof me, ski-touring is HEEL erg leuk en helemaal niet zo zwaar als ik aanvankelijk dacht. Je loopt naar boven met ski’s die iets lichter zijn dan normale ski’s en speciale bindingen hebben  (tijdens het omhoog lopen zit je hiel niet vastgeklemd in de binding, waardoor je dus echt kunt lopen, glijden). Je komt op plekken waar je met de lift niet zo makkelijk komt en vervolgens ski je naar beneden.

Als ik in de bergen zou wonen zou ik dit dus op ieder vrij moment doen. Ik zou mijn hardloopschoenen aan de wilgen hangen en alleen nog maar ski-touren. Met vriendinnen (want je kunt prima praten tijdens het lopen) of gewoon alleen met mijn iPod in mijn oren.


Posted in FF