Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
17
okt

FRIDAY FAVOURITES: 155


Favourite euro’s well spent – ‘New Hair’

Iedere keer vergeet ik weer hoe fijn het is om net van de kapper terug te komen. Verse highlights, dag dode punten. Haren weer als nieuw.


Posted in FF
10
okt

FRIDAY FAVOURITES: 154


Favourite Run – 35K, last endurance run before NYC

Vanmorgen liep ik mijn laatste lange duurloop voor New York, net als vorige week een afstand van 35 kilometer. Verschil met vorige week? Het ging heel erg makkelijk. Ok, niet overdrijven, de eerste 10 kilometer waren wat zwaar. Ik had veel te veel ontbeten en had niet lang genoeg gewacht na mijn ontbijt, waardoor ik de eerste kilometers dus hopeloos misselijk was. De eerste 10K liep ik dan ook met een gemiddelde van 5’30. Uiteindelijk liep ik met een gemiddelde van 5’18, wat betekent dat ik in het tweede gedeelte echt heel veel heb ingelopen. De laatste twee kilometers liep ik (lachend) met 5’07. Tijdens die kilometers had ik het gevoel dat ik de laatste mijl door Central Park liep, er waren geen mensen, maar voor mijn gevoel stonden er rijen mensen langs het fietspad waarop ik op liep en ze juichten allemaal voor mij. Ik weet niet waar die verbeelding vandaan kwam, maar het voelde goed. Ik liep stralend en met kippenvel over mijn hele lichaam die laatste twee kilometer. Nu maar hopen dat een goede generale ook een goede repetitie betekent…


Posted in FF
3
okt

FRIDAY FAVOURITES: 153


Favourite Smell – Autumn in Riga
 photo RecentlyUpdated246.jpg
Van die knisperige frisse lucht die je op wintersport ook hebt, strakblauwe luchten, de zon… Ooooh en dan die bomen in alle tinten groen en oranje. Ik hou van herfst (in deze conditie).


Posted in FF
26
sep

FRIDAY FAVOURITES: 152


Favourite Food – Rose Petale Macarons
 photo rosepetale.jpg

Serieus, PROEF deze macarons bij Ladurée, er is echt geen lekkerdere smaak macarons, geloof me. Afgelopen weekend hadden mijn ouders een doosje voor me meegenomen uit Antwerpen, dat doosje was binnen een half uur leeg. Oeps.


Posted in FF
19
sep

FRIDAY FAVOURITES: 151


Favourite Preparations – New York tickets

Vliegtickets (met als we geen vertraging hebben hele gunstige tijden) en een hotelkamer die ik deel met vriendinnetje Carlissa. New York is geboekt en ik kan niet wachten!!! Van 29 oktober tot en met 3 november ben ik in New York. YES! (maar de marathon komt nu wel heel erg dichtbij!)


Posted in FF