Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
22
mei

FRIDAY FAVOURITES: 183


Favourite New Adventure – YouTube

Serieus, ik had écht niet verwacht dat er zo positief op mijn YouTube kanaal gereageerd zou worden. Ik had me voorbereid op het ergste (100 views en alleen maar duimpjes omlaag) dus dan valt natuurlijk alles mee, maar wat ik echt nooit verwacht had was 1000 subscribers ruim binnen de 24 uur en 150 reacties op mijn blog. Ik dacht even, misschien had ik eerder moeten beginnen met YouTube, maar ik denk het toch niet. Ik was er gewoon niet klaar voor en nu ben ik dat wel, dat verklaart misschien ook het ‘succes’. Nogmaals DANK DANK DANK! Ik hoop dat ik jullie niet teleur ga stellen.


Posted in FF
15
mei

FRIDAY FAVOURITES: 182


Favourite Day – 1205
 photo Desktop758.jpg

Hoewel ik ieder jaar een jaartje ouder word, blijft twaalf mei mijn favoriete dag. Het is één van de weinige dagen waarop ik uit principe echt NIET werk. Nooit gedaan ook. Ok, toen ik nog op school zat moest ik natuurlijk gewoon naar school, maar nadat ik van de middelbare school af was heb ik mijn verjaardag altijd écht gevierd. Dagjes Amsterdam, een hele dag op het strand (mijn negentiende verjaardag… oh shit, maar toen heb ik uiteindelijk wel gewerkt een paar uurtjes omdat ik zag dat mijn collega’s het super druk hadden en omdat ik het niet over mijn hart kon verkrijgen om ze in de steek te laten), vorig jaar was ik in Londen en dit jaar was ik in Italië. Ik spendeerde dit jaar mijn verjaardag precies zoals ik wilde. Ik liep hard, ik at Nutella croissants, ijsjes, pasta Vongole, dronk Aperol Spritz en deed verder he-le-maal niets anders dan in de zon liggen. Hoe fijn is dat? HEEL FIJN.


Posted in FF
8
mei

FRIDAY FAVOURITES: 181


Favourite Food – George Brunch

 photo brunch01.jpg

Need I say more? Ik zou iedere dag wel bij George kunnen brunchen (ik word helaas niet gesponsord in voedsel noch geld om dit te zeggen).


Posted in FF
1
mei

FRIDAY FAVOURITES: 180


Favourite Feeling – Runner’s High + Friends

 photo Recently Updated29.jpg

Gistermiddag zat ik om half zes in de auto in Roosendaal, ik bracht een collegaatje naar het station en zou vervolgens doorrijden naar Den Haag. Op donderdagavond is altijd de Run2DayxNike Training in Amsterdam maar omdat ik vandaag in Roosendaal was, kon ik daar niet aan mee doen. Maar toen ik om half zes in de auto zat dacht ik daar ineens heel anders over. Ik kon ook gewoon naar Amsterdam doorrijden. Het collegaatje (die vanaf vandaag trouwens geen collega meer is omdat ze een nieuwe baan heeft) woont toevallig in Amsterdam, dus die kon fijn meerijden. Tien seconden twijfelde ik, daarna besloot ik gewoon naar Amsterdam te rijden. Ik zou waarschijnlijk te laat zijn (en dat was ik ook), maar het komt altijd goed.

En dat kwam het dus ook. Mijn groep was al lang vertrokken, maar ik kon ook gewoon met de beginners meelopen. Daar dacht Nike Trainer Quentin anders over en we begonnen aan een inhaalslag. Damn, dit was zwaar, maar goed what doesn’t kill you makes you stronger, na vier kilometer hadden we mijn groep ingehaald en de rest van de tien kilometer liep ik met de rest. Na tien kilometer was ik officieel gesloopt maar tot mijn verrassing stond er wel een PR in mijn Nike App (46:00) en dat voelt goed. Wat ook goed voelt? Nog drie kwartier napraten na afloop, mijn (ex)collegaatje Claire naar huis brengen en allebei een soort van in extase zijn omdat we zo lekker gelopen hebben (Claire liep uiteindelijk ook mee, dankjewel Jenny voor het lenen van de sportbeha, dankjewel Francien voor het meenemen van de legging en thanks Nike voor het lenen van de schoenen). Ik hou van dit soort spontane uitjes, hier heb ik nog drie dagen energie van.


Posted in FF
24
apr

FRIDAY FAVOURITES: 179


Favourite Eye-catcher – Adidas Superstar
 photo adidassuperstarpink.jpg

Ze staren me al een tijdje aan, maar ik wilde ze eerst pas dragen als ik knalroze sokken had. Deze schoenen draag ik namelijk niet met wit of zwart. Omdat ik nog geen roze sokken gevonden heb (eerlijk gezegd ook nog niet gezocht heb), maar toch niet kon wachten, trok ik ze deze week maar gewoon zonder sokken aan. Heerlijk toch, die Annemerel.com-roze Adidas Superstars van Pharrell Williams? Zelfs in maat 42.


Posted in FF