Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
25
jul

FRIDAY FAVOURITES: 143


Favourite Memory – Italy
 photo Desktop33.jpg

20 dagen op vakantie met mijn ouders, zusje en later ook mijn broertje. Ik voel me gezegend dat ik zo’n fijne lieve familie heb waarmee ik dit soort dingen kan doen. Ik mis het foto’s maken nu al. Het was zo gek om de eerste dag na mijn vakantie niet van iedere scheet een foto te maken.


Posted in FF
4
jul

FRIDAY FAVOURITES: 142


Favourite Cheering Squad – Girls Love 2 Run Crew
 photo Desktop602.jpg
Met onze Samba-shirts en een bij elkaar geraapt zooitje aan chips, alcohol en cola hebben we zondag keihard aangemoedigd. Ik overigens alleen de eerste 85 minuten, daarna ben ik naar het toilet gegaan en toen scoorde Sneijder. Nu had ik de meiden al verteld dat het nooit goed ging als ik naar voetbal keek en dat werd nu weer bevestigd. Ik mocht de rest van de tijd dan ook niet meer de woonkamer inkomen. Shit happens. Maar hé het werkte wel!!! Wat zal ik morgenavond eens gaan doen? Hahahaha.


Posted in FF
27
jun

FRIDAY FAVOURITES: 141


Favourite Zen – Beach Runs

 photo Desktop592.jpg

Niets lekkerder dan de dag eruit lopen. Ik was altijd een ‘first thing in the morning-loper’, maar de laatste weken vind ik het zo lekker om ‘s avonds na een dag werken mijn hardloopschoenen aan te trekken.


Posted in FF
20
jun

FRIDAY FAVOURITES: 140


Favourite Drink – Blue Curaçao
 photo RecentlyUpdated688.jpg

Blue Curaçao was – zelfs toen ik 15/16 was – nooit mijn favoriete drankje, maar op Curaçao smaakte er niets beter! Mijn favoriete combinaties? Blue Curaçao met Sprite, Vodka en Limoen! Of het ook in Nederland zo lekker smaakt? Waarschijnlijk niet… Ik hoop het niet, want erg goed voor mijn figuur zal dit mixje niet zijn.


Posted in FF
13
jun

FRIDAY FAVOURITES: 139


Favourite Runs – After Work Runs
 photo Desktop571.jpg

No pressure, rust, de zon onder zien gaan, even de dag eruit lopen. Deze week genoot ik twee keer van zo’n run door de duinen. Woensdag ging ik alleen en ik heb werkelijk niemand gezien in de duinen. Ik was moe en een beetje gestresst door van alles dat ik nog moest doen en dat rennen werkte echt zo ‘helend’. Op een gegeven moment ben ik zelfs met mijn muziek gaan meezingen (ik en zingen + rennend zingen… het was maar goed dat er niemand in de buurt was). Gisteravond ging ik samen met mijn vader een stukje rennen en liep een 5 kilometer uit op een 11 kilometer run. Heerlijk. Nogmaals, geen druk, geen pace die ik mezelf opleg, gewoon rennen waar mijn benen me naartoe nemen en tegelijkertijd genieten van een prachtige zonsondergang. Ik heb serieus getwijfeld of ik niet naar Amsterdam moest verhuizen, maar door dit soort beach runs ben ik zo blij dat ik dat niet gedaan heb.


Posted in FF