Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
29
aug

FRIDAY FAVOURITES: 148


Favourite New Gadget – Lifeproof

 photo 20140825GirlsLove2RunSurfen-3019.jpgFoto: DTS Foto

Toen ik zondag tijdens mijn duurloop door een hagelbui van ruim een kwartier getroffen wordt was het enige wat ik dacht “HELP MIJN IPHONE!”. Gelukkig overleefde hij de hagelbui, maar dat moet ‘ie ook niet te vaak hoeven doorstaan. Volgende keer heb ik daar gelukkig geen last meer van, want ik ben sinds deze week in het bezit van een Lifeproof cover voor mijn iPhone. Dit hoesje maakt mijn telefoon volledig waterdicht. Ik heb hem zelfs al een paar keer meegenomen onder de douche, instagrammen onder de douche OMG!


Posted in FF
22
aug

FRIDAY FAVOURITES: 147


Favourite Sportswear – Nike Pro Rival Bra

 photo DSC_8174.jpg

Eindelijk een sportbeha waar ik mijn voorgevel in behoud en die ook nog eens heel erg lekker zit, de Nike Pro Rival Bra (de knalroze op deze foto). Ik heb er op het moment van schrijven nog niet mee gerend, maar ik heb er al wel de ‘springtest’ mee gedaan en alles bleef netjes op zijn plaats. Maar mijn favoriet (alleen na één keer passen en springen) is de Nike Pro Core Fierce Medium Compression, deze zit ZO lekker en… het schijnt dat een Europees sprint kampioene precies deze beha droeg tijdens haar winnende wedstrijden. Meervoud inderdaad. Jullie weten nu denk ik wel over wie ik het heb….


Posted in FF
15
aug

FRIDAY FAVOURITES: 146


Favourite piece of furniture – Kitchen Table
 photo RecentlyUpdated155.jpg

Nu ik mijn keukentafel heb voelt mijn studio helemaal als thuis. Ik hou van werken aan een keukentafel en mijn keukentafel is daarnaast ook nog eens de mooiste. Het is precies dezelfde tafel die ik in mijn oude appartement ook al had, de stoelen zijn ook precies hetzelfde, maar dat maakt allemaal helemaal niet uit, never change a winning team toch? Ik krijg veel vragen waar ik mijn tafel en stoelen vandaan heb. De tafel liet ik maken bij Steigerhout.nu en de stoelen vond ik op Marktplaats.


Posted in FF
8
aug

FRIDAY FAVOURITES: 145


Favourite Gadget – Tivoli Audio Pal BT
 photo tivalipalbt.jpg

Het eerste dat ik twee weken geleden verhuisde was de Tivoli Audio. Hij stond al ruim een jaar op de Girlscene Redactie en omdat we allemaal met koptelefoons in onze oren zitten, maakte niemand er gebruik van. Genoeg reden voor mij om het ding mee naar huis te nemen. De Tivoli Audio is een radio die je met en zonder stekker kunt gebruiken en die met Bluetooth werkt. Dat wil zeggen, als ik in bed lig en met mijn iPhone verbinding maak met de Tivoli Audio, mijn Spotify afspeellijst op de Tivoli Audio aan de andere kant van mijn kamer begint te spelen. Heel erg fijn wakker worden.


Posted in FF
1
aug

FRIDAY FAVOURITES: 144


Favourite Spending – My Ikea Home

 photo Desktop59.jpg

Er staan op dit moment vijf meubels in mijn studio. Of nou ja meubels, je kunt het beestje ook gewoon bij zijn naampje noemen, Ikea-bouwpakketten bedoel ik natuurlijk. Maar who cares… Stiekem vind ik het NU al super leuk worden. Baal nu alleen dat er straks ook spullen in moeten enzo, ik vind het juist zo mooi dat het zo clean is. Maar ik moet natuurlijk die spullen ook wel ergens kwijt kunnen..


Posted in FF