Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
18
apr

FRIDAY FAVOURITES: 131


Favourite Views – Pink Blossoms
 photo Desktop461.jpg

Ik hou van de roze bloesems die overal in bloei zijn, waarom kunnen die niet altijd bloeien? Ik denk dat er na dit weekend nog maar weinig roze blaadjes aan de bomen hangen, daarom heb ik deze week maar extra veel foto’s gemaakt.


Posted in FF
11
apr

FRIDAY FAVOURITES: 130


Favourite Runs – #weownthenight training with my sister
 photo RecentlyUpdated437.jpg

Ik geniet heel veel van rennen in mijn eentje, maar rennen met mijn zusje geeft me ook héél veel voldoening. Roos liep vorig jaar in een aantal weken van 0 naar 10K in 55.04, daarna hing ze haar hardloopschoenen weer aan de wilgen. Een kort sprintje vlak na haar 10K race zorgde voor een hamstringblessure waar ze tot een maand geleden last van heeft gehad. Nu is ze vastberaden om op 7 juni de #weownthenight run in Amsterdam te lopen, natuurlijk juich ik dat alleen maar heel hard toe. Zaterdag liepen we ons eerste rondje (4,5K), twee dagen later ons tweede rondje (5K) en tijdens die 5K liep ze meteen een PR op die afstand (27.02). Ik zeg… daar zit potentie in. Nu is het zaak dat ze rustig blijft en niet meteen teveel wil. Steeds een klein beetje afstand aan haar rondje toevoegen, zodat ze over een paar weken weer 10K kan lopen zónder geblesseerd te raken. Oh ja en dan op 7 juni natuurlijk die 55.04 verbeteren, want dat móet kunnen.


Posted in FF
4
apr

FRIDAY FAVOURITES: 129


Favourite Project – Nike #WOTN

Ik loop de run zowel in Milaan (30 mei) als Amsterdam (7 juni) en heel misschien zelfs in Londen (10 mei) (als ik genoeg geld bij elkaar weet te verzamelen) en ik heb dus zoveel zin om na de marathon op snelheid te gaan trainen. Waarschijnlijk denk ik daar tijdens mijn trainingen anders over en wil ik tegen de tijd dat de wedstrijden zijn niets liever dan trainen voor de New York Marathon… maar hé het gras is altijd groener aan de overkant ;-).


Posted in FF
28
mrt

FRIDAY FAVOURITES: 128


Favourite Memory – Wintersport Presstrip

Echt, het beste persreisje ooit. Ik heb nog steeds heimwee, ondanks dat ik weet dat ik over acht maanden naar New York ga, ik heb heimwee, naar Serfaus-Fiss-Ladis. Maar het is wel gezonde heimwee, geen heimwee als in “ik ga de hele dag zielig in bed liggen heimwee”. Het verslag dat ik voor Girlscene schreef lezen jullie trouwens hier.


Posted in FF
21
mrt

FRIDAY FAVOURITES: 127


Favourite Dinner – Dinnerdate
 photo RecentlyUpdated24.jpg

Ik heb er helaas de Girls Love 2 Run Crew Meeting voor moeten missen, maar ik genoot afgelopen maandag wel van een heerlijk diner, gemaakt door mijn vriend. De laatste tijd ben ik meer van huis dan dat ik thuis ben en ook al was mijn goede voornemen begin dit jaar ‘stop met nee zeggen EN GO OUT!’, maandag moest ik gewoon even pas op de plaats maken en rustig thuis blijven. Niet vervelend als er zo voor je gekookt wordt, denk ik zo…


Posted in FF