Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
20
feb

FRIDAY FAVOURITES: 180


Favourite Destination – Austria
 photo RecentlyUpdated4.jpg

Witte bergen, blauwe luchten en een paar ski’s… meer heb je niet nodig om mij gelukkig te maken.


Posted in FF
13
feb

FRIDAY FAVOURITES: 170


Favourite App – Snapchat
 photo Desktop126.jpg

Waar ik van WhatsApp nog wel eens helemaal knettergek word, vind ik Snapchat alleen maar leuk. Weet je wat ik nou zo leuk vind aan Snapchat? Je kunt wat sturen en je hoeft niet te gaan zitten wachten op een reactie. Ook fijn… jij hoeft niet perse te reageren. Ik krijg altijd een beetje de kriebels als ik het getal in het rode bolletje bij WhatsApp weer omhoog zie lopen, dan denk ik… oh nee, wat nu weer… Vaak valt het reuze mee, maar bij WhatsApp word je wel geacht te reageren op de vragen die je gesteld worden. En soms heb ik daar gewoon geen zin in.

Afspraken maken via WhatsApp, dat is toch niet te doen? Als je iets af wilt spreken dan bel je. Als je zin hebt om foto’s te sturen, dan gebruik je Snapchat. Deal? Ook fijn… ik kan ongegeneerd selfies maken en mijn tong uitsteken.. die tong probeer ik op Instagram een klein beetje binnen te houden tegenwoordig ;-)


Posted in FF
6
feb

FRIDAY FAVOURITES: 169


Favourite Wintersport Destination – Livigno 
 photo Collages6.jpg
Ik skiede afgelopen weekend voor het eerst buiten Oostenrijk en hoewel ik dacht dat het echt niet beter zou kunnen dan Oostenrijk, zat ik best wel aardig mis. OK, skiën in Oostenrijk blijft mijn eerste en grootste liefde, maar skiën in Livigno is geweldig. De sneeuw was afgelopen weekend super en dat is al heel snel het geval, het dorp ligt namelijk op 1816 meter en de hoogste lift gaat tot 3000 meter, dat betekent dat de sneeuwzekerheid in Livigno redelijk hoog is. Oh, en dat het al snel heel erg koud is. Ik heb geskied met -20 en dat was bést wel even heel erg koud, maar daar tegenover stond dat de sneeuw fantastisch was.

Ook fijn: de meeste pistes zijn heel erg breed. Oh en had ik al gezegd dat je in Livigno geen belasting betaalt? Alles is belastingvrij! Dat scheelt toch redelijk wat geld! Ik ben fan. Oooooh en dan dat hardlooppad van veertien kilometer langs het dorp, de sneeuw op het pad is perfect geprepareerd en ARGH, ik zou daar altijd willen lopen.


Posted in FF
30
jan

FRIDAY FAVOURITES: 168


Favourite Delivery – Adidas Superstar
 photo IMG_7799.jpg

Vorig jaar stapte ik al van mijn geloof af toen ik een paar Adidas Stan Smith’s bestelde bij Sarenza, inmiddels is mijn collectie aangevuld met een paar Adidas Superstar’s. Het schijnt dat de Stan Smith heel erg 2014 was en dat de Superstar 2015 over gaat nemen… Ik doe er voorlopig nog geen uitspraken over, ik zeg alleen dat ik er voorlopig niet mee naar buiten ga want ik vind ze zo spierwit het allermooist ;-). Ik heb de Stan Smith’s echt maar een paar keer gedragen (ik heb ook nog een paar witte Air Max staan, naast 100.000 paar Nikes, luxe-positie, ik weet het), maar ze zijn toch niet wit meer en dat vind ik eigenlijk best wel jammer…


Posted in FF
23
jan

FRIDAY FAVOURITES: 167


Favourite Trip – Austria

 photo RecentlyUpdated222-1.jpg

Als jullie nu nog niet weten dat ik het afgelopen weekend HEEL erg leuk gehad heb in Oostenrijk, dan hebben jullie duidelijk mijn blog niet gelezen deze week. Het waren vier hele fijne dagen, met iets minder slaap, maar ik heb me geen enkele keer moe gevoeld. Adrenaline kan erg veel voor je betekenen op zo’n moment en skiën geeft mij die adrenaline. Nu is de vraag, wanneer mag ik terug? Sowieso ga ik volgende week zaterdag een paar dagen skiën in Italië (zo zielig!), maar het is geen Oostenrijk.. ach, misschien vind ik skiën in Italië wel veel leuker!


Posted in FF