Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
28
nov

FRIDAY FAVOURITES: 159


Favourite Transport – Cortina U5 Bike

 photo unnamed-1.jpg

Aaaaah, na vier maanden lang fietsloos te zijn geweest in Den Haag, heb ik dankzij Cortina sinds woensdag eindelijk een fiets! Het hele verhaal horen jullie volgende week, maar ik kan je vertellen, zonder fiets in een stad is alles behalve fijn. Mijn leven wordt er nu ZOVEEL makkelijker op! En hij is ook zo mooi. Met pijn en moeite heb ik gisterochtend afscheid genomen van mijn fiets toen ik naar Oostenrijk vertrok. Ik heb helaas geen schuur hier, dus op dit moment staat mijn fiets buiten. Ik ben heel benieuwd hoe ik hem zondagavond aantref, mijn nieuwe baby.


Posted in FF
21
nov

FRIDAY FAVOURITES: 159


Favourite place to run – Westbroekpark

 photo IMG_3895.jpg

Wanneer ik een rondje hardloop, loop ik eigenlijk altijd eerst richting het zuiden. De reden hiervoor? De wind komt meestal uit het zuidwesten, op deze manier heb ik op de terugweg vrijwel altijd meewind. Dat ik hierdoor nogal wat mooie plekken om hard te lopen mis, daar kwam ik afgelopen week achter. Ik besloot richting het Westbroekpark te lopen, dat ten noorden van mijn studio ligt. Wauw, wat is het daar mooi. Bovenstaande foto behoefde absoluut geen bewerking in Photshop, laat staan een filter.


Posted in FF
14
nov

FRIDAY FAVOURITES: 158


Favourite Food – Kruidnoten

 photo kruidnootjes.jpg

Ain’t gonna lie, kruidnoten, ik kan er niet vanaf blijven.. Geen gewone kruidnoten van Bolletje, alleen de kruidnoten van de bakkersafdeling van de Albert Heijn. Weet je waar ik ook trek in heb? Kruidnootjesijs! Jammer dat ik hier alleen geen ijsmachine heb…


Posted in FF
7
nov

FRIDAY FAVOURITES: 157


Favourite Lunch – The Butcher’s Daughter
 photo Desktop358-1.jpg
Er is geen plek waar bietensap (met gember en peer) beter smaakt, er is geen plek waar ze eieren beter kunnen pocheren. Het is maar goed dat The Butcher’s Daughter geen locatie in Den Haag heeft, want dan zou ik al lang bankroet geweest zijn. Absoluut mijn favoriete lunch van afgelopen week.


Posted in FF
24
okt

FRIDAY FAVOURITES: 156


Favourite Thought – New York

Ik zweer het je, ik kan nergens anders meer aan denken. New York. New York. New York. Over vijf dagen loop ik daar gewoon rond. Over negen dagen loop ik daar gewoon een marathon. Nee niet ‘een marathon’ DE New York Marathon. Het wordt zo echt en het is ook echt en AAAAAH!


Posted in FF