FRIDAY FAVOURITES: 189

Favourite Buy – Stan Smith Gold + Silver

Het was liefde op het eerste gezicht met deze schoenen. Ik bedoel… Stan Smith’s met zilver en goud? Het kan heel erg fout gaan als je wit met zilver en goud in de mix gooit, maar ik denk dat het hier juist heel goed gaat. Ik doe ze voorlopig niet meer uit… (ik bestelde ze trouwens (zelf) op Adidas.nl, je vindt ze bij de mannencollectie!)

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 188

Favourite Feeling – Going Fast
 photo Desktop1300.jpg
Ik was het bijna vergeten, maar als ik wil kan ik best snel rennen. Ik voelde het al tijdens mijn duurloop afgelopen zondag, toen ik in de laatste vijf kilometer nog zo erg kon versnellen en de laatste kilometer zelfs in 4:35 kon lopen (wow!) en gisteren werd het weer bevestigd, toen ik een PR op de vijf kilometer liep (21:57). Ik focus me de laatste tijd iets meer op afstand, maar gelukkig kan ik nog steeds versnellen als het nodig is. Niet altijd natuurlijk, ik moet me wel goed voelen, maar dat voelde ik me afgelopen zondag en gisteren dus zeker.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 187

Favourite Experience – (part of the) Fjällräven Classic

 photo Recently Updated310.jpg

Ik had niet verwacht dat ik het hiken door Zweeds Lapland zó leuk zou vinden. Binnenkort kom ik met een post waarin ik jullie vertel WAAROM ik het nu precies zo fijn vond, maar het komt er op neer dat de natuur prachtig was en het lopen heel goed voelde. Mocht ik ooit de liefde van mijn leven tegen het lijf lopen, ga ik hem zeker overhalen om met mij de wildernis in te trekken. Het is waarschijnlijk een van de weinige manieren om me helemaal uit mijn iPhone en werk te trekken. De spullen heb ik al, het enige dat ik nog nodig heb is een ticket naar Zweeds-Lapland en een man, of vriendin misschien.. want alleen lijkt het me dan weer niet zo leuk..

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 186

Favourite Food – Albert Heijn verse sushi

 photo IMG_9964.jpg

Ik hou van de Albert Heijn’s waar ze verse sushi verkopen. Mijn favoriete box is een box met 18 stukjes met vooral veel zalmrolletjes. Ik zou dat prima iedere dag kunnen eten en als het geen 12,90 per keer zou kosten, zou ik dat ook zeer zeker doen. Maar oooooooohhhh. Afgelopen zondag at ik de sushi vlak na mijn duurloop en weet je waar ik achter kwam? Sushi is eigenlijk perfect herstelvoedsel. Proteïnen, koolhydraten, het zit er allemaal in.. en dan de sojasaus, daar zit ontzettend veel zout in en daardoor houd je vocht vast. Niet echt fijn, veel vocht vasthouden, maar na het lopen kan ik dat wel gebruiken, dan ben ik namelijk zoveel vocht verloren dat ik mijn vocht nodig aan moet vullen. Nee, ideaal dus, sushi als herstelmaaltijd.

Bekijk bericht