FRIDAY FAVOURITES: 217

Favourite Package – Juniqe frames

 photo IMG_6260.jpg

Een paar weken geleden werd ik gemaild door webshop Juniqe of ik wellicht interesse had in producten uit hun webshop. Meestal zeg ik nee tegen dit soort dingen, maar toen bekeek ik de webshop en zag ik ontzettend veel gave posters. Ik vergat het weer, maar toen ik was een paar dagen later bij vriendinnetje Laura in haar prachtige nieuwe huis en die vertelde me dat ze net wat gave dingen besteld had bij Juniqe, posters in frames die ze boven haar bank ging hangen. Het plaatje zag er zo cool uit en toen schoot me ineens te binnen dat ik daar ook een bestelling mocht plaatsen. De volgende dag was mijn bestelling geplaatst en hij is net binnen. Nu alleen nog een manier vinden om ze allemaal netjes op te hangen boven mijn bed zonder mijn muur voor eeuwig te verpesten.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 216

Favourite Experience – Sleeping on the beach
 photo IMG_6009.jpg
Ik woon al mijn hele leven dichtbij het strand. Tot mijn 21ste woonde ik op 800 meter, inmiddels op zo’n twee kilometer. Ik heb zes jaar lang op het strand gewerkt, soms wel 80 uur per week. Maar slapen op het strand, dat had ik nog nooit gedaan. Tot maandag, toen ik door Marloes in haar bloggershuisje werd uitgenodigd op het strand. Hoe cool is dat. Wakker worden, opstaan en binnen drie seconden met je voeten in het zand staan. Echt bizar. En die bedden, die lagen dus echt fantastisch. Alleen daarvoor wil ik terug. Helaas zit het meeste tot en met augustus al helemaal volgeboekt.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 215

Favourite Beauty Product – Estée Lauder Advanced Night Repair
 photo IMG_5500.jpg
Ik gebruik dit product al minstens tien jaar regelmatig, maar nooit had ik een eigen flesje en nu dus wel. Ik zit nu dus in een tweestrijd, aan de ene kant wil ik er heel zuinig mee zijn, aan de andere kant denk ik… dit wil ik de hele dag op mijn gezicht smeren. Dit serum zorgt namelijk voor herstel van de huid en zorgt ervoor dat je huid beter vocht vast kan houden. Dit doe je niet alleen ‘s avonds vlak voor het slapen op je huid, maar ook ‘s ochtends voordat je je make-up aanbrengt en je kunt het zelfs gedurende de dag met een kwast over je make-up heen aanbrengen. Ik ben fan en mijn huid ook. Als ik een wondje op mijn gezicht heb, breng ik dit product trouwens ook aan op die plek, iets dikker dan ik normaal op mijn gezicht zou gebruiken. Ik heb het idee dat wondjes hierdoor een stuk sneller genezen.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 214

Favourite Look – Black & white

 photo 3outfit8.jpg

Ik kom er gewoon voor uit, de enige ‘kleuren’ die ik draag zijn zwart en wit, oh en soms wil ik nog wel wat spijker of grijs toevoegen, maar daarbij houdt mijn kleurenpallet wel een klein beetje op. Ik heb afgelopen week drie outfits in Black&White gefotografeerd samen met mijn zusje, die foto’s zie je de komende weken op mijn blog, met daarbij een verhaal over waarom ik zo van deze ‘kleuren’ hou, mijn liefde voor comfortabel en makkelijk en verliefd worden op kledingitems. Ik hoop dat jullie het leuk vinden geworden, hierboven al even een sneak peek van een van mijn favoriete outfits.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 212

Favourite Shopping – POC Headband
 photo IMG_4395.jpg

Ik ging toer skiën en iedereen heeft met toer skiën altijd een stoere haarband. Ik had geen haarband en zag een hele mooie hangen in de winkel waar we onze spullen voor het skiën huurden. Je begrijpt dat ‘ie binnen no time op mijn hoofd zat. OK, dit is echt het laatste wintersport-gerelateerde dat ik dit jaar koop. Ok…. behalve als het een investering voor volgend jaar is natuurlijk ;-).

Bekijk bericht