Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
12
dec

FRIDAY FAVOURITES: 161


Favourite City – London
 photo IMG_5184.jpg

Ik heb Londen nog nooit zo gezien als ik Londen afgelopen woensdag zag.. Met een strakblauwe lucht! Dat, in combinatie met de kerstverlichting maakte Londen nog mooier en fijner dan ik Londen normaal al vind. Wil je komende weken nog een snelle citytrip maken? Ga naar Londen! Eet een chocolade koekje bij Ben’s Cookies en eet een hotdog bij Winter Wonderland in Hyde Park. En schaats een rondje voor mij, dat kon ik woensdag helaas niet doen.


Posted in FF
5
dec

FRIDAY FAVOURITES: 160


Favourite Memories – Tirol Presstrip

 photo RecentlyUpdated207-1.jpg

Ik heb heel veel mooie persreizen mee mogen maken. Het begon in januari 2012 allemaal met een super luxe reis naar Monaco, ik ging op cruise, naar Curaçao en ging op wintersport naar mijn favoriete bestemming Serfaus-Fiss-Ladis. Aan die laatste reis hield ook nog eens super goede vriendin en collega Marloes over. Maar mijn favoriete persreis tot nu toe moet toch wel de persreis die ik afgelopen week naar Tirol had zijn. We hebben vier dagen lang alleen maar gelachen en zelfs op het moment dat ik met mijn hoofd in het toilet hing (Jägermeister) had ik nog de tijd van mijn leven. Ook heb ik zes nieuwe vrienden (hopelijk voor het leven). Thanks Noortje, Bonnie, Mike, Tommie, Susanne en Stan!


Posted in FF
28
nov

FRIDAY FAVOURITES: 159


Favourite Transport – Cortina U5 Bike

 photo unnamed-1.jpg

Aaaaah, na vier maanden lang fietsloos te zijn geweest in Den Haag, heb ik dankzij Cortina sinds woensdag eindelijk een fiets! Het hele verhaal horen jullie volgende week, maar ik kan je vertellen, zonder fiets in een stad is alles behalve fijn. Mijn leven wordt er nu ZOVEEL makkelijker op! En hij is ook zo mooi. Met pijn en moeite heb ik gisterochtend afscheid genomen van mijn fiets toen ik naar Oostenrijk vertrok. Ik heb helaas geen schuur hier, dus op dit moment staat mijn fiets buiten. Ik ben heel benieuwd hoe ik hem zondagavond aantref, mijn nieuwe baby.


Posted in FF
21
nov

FRIDAY FAVOURITES: 159


Favourite place to run – Westbroekpark

 photo IMG_3895.jpg

Wanneer ik een rondje hardloop, loop ik eigenlijk altijd eerst richting het zuiden. De reden hiervoor? De wind komt meestal uit het zuidwesten, op deze manier heb ik op de terugweg vrijwel altijd meewind. Dat ik hierdoor nogal wat mooie plekken om hard te lopen mis, daar kwam ik afgelopen week achter. Ik besloot richting het Westbroekpark te lopen, dat ten noorden van mijn studio ligt. Wauw, wat is het daar mooi. Bovenstaande foto behoefde absoluut geen bewerking in Photshop, laat staan een filter.


Posted in FF
14
nov

FRIDAY FAVOURITES: 158


Favourite Food – Kruidnoten

 photo kruidnootjes.jpg

Ain’t gonna lie, kruidnoten, ik kan er niet vanaf blijven.. Geen gewone kruidnoten van Bolletje, alleen de kruidnoten van de bakkersafdeling van de Albert Heijn. Weet je waar ik ook trek in heb? Kruidnootjesijs! Jammer dat ik hier alleen geen ijsmachine heb…


Posted in FF