FRIDAY FAVOURITES: 205

Favourite Feeling – Holding my book for the first time

 photo IMG_0615.jpg

Het moment dat je de drukker binnen loopt en daar overal je boek ziet. Op een lopende band, bij de snijmachine, op een andere lopende band, op de plek waar gestickerd wordt, OVERAL LIVE LOVE RUN! Heel bizar en onwerkelijkheid. Ik probeer het allemaal heel bewust mee te maken, maar het blijft onwerkelijk.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 204

Favourite Feeling – Seeing my book being printed

 photo IMG_0251.jpg

Het is ZO gaaf en ZO bijzonder om je eigen boek door de printer in de drukkerij te zien gaan. Ik kan het amper nog bevatten dat er volgende week gewoon een boek van mij in de winkel ligt. Met mijn kop erop. Bizar.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 203

Favourite View – Fjords

 photo IMG_9813.jpg
Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een mooier uitzicht gehad heb. Echt.. wauw. En deze foto is dus gewoon met mijn iPhone gemaakt en niet bewerkt in een speciaal programma (ik heb alleen het contrast een beetje aangepast in Instagram zelf). Nogmaals, wauw. Oh ja en deze foto is gemaakt op een boot die op dat moment met 80 kilometer per uur over het water ging. Ook nog even een complimentje voor de camera van mijn iPhone dus.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 202

Favourite Feeling – Book to the printers

 photo Screen Shot 2016-01-14 at 15.57.06.png

OMG! Het is zover, mijn boek is een soort van klaar. Althans, ik kan er niets meer aan doen. En ik heb net gehoord hoeveel boeken mijn eerste druk is en daar schrok ik wel een beetje van, dus ik heb zo’n vermoeden dat er niet snel een tweede druk gaat komen, hahaha. Dus: of er moeten heel veel boeken verkocht worden zodat er een tweede druk moet komen en dan kan ik aanpassingen doen. Of: ik hoef nooit meer een letter voor dit boek te schrijven. Ik herhaal: OMG! Het is een heel bijzonder gevoel, maar aan de andere kant ook wel weer een beetje beangstigend. Ik durf mijn boek nu dus niet meer te bekijken, bang dat ik een fout gemaakt heb. Dit is trouwens het omslag van mijn boek, met quotes van Aranka (Fitgirlcode), Jordy (Run2Day) Olivier (Runner’s World) en Annette (Women’s Health). Cool he? Heb je hem al besteld ;-)

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 201

Favourite Feeling – Having a goal

 photo IMG_8637.jpg

Voor sommigen is de stress van het hebben van een duidelijk doel misschien te veel. Mij wordt die stress soms ook te veel (dan gooi ik met iPhones enzo), maar ik heb nu ook beseft dat ik een stuk gelukkiger ben met een klein beetje tijdsdruk. Ik hoop dat ik mezelf hier ook aan kan herinneren op het moment dat ik weer mijn iPhone door de lucht dreig te smijten. Ik heb zo zo zoveel zin in de komende maanden. Nog 32 dagen tot mijn boeklancering… AH! En dan die trainingen voor de marathon, welke marathon weet ik nog steeds niet (keuzes maken is niet altijd mijn sterkste kant), maar die marathon loop ik. Waar dan ook.

Bekijk bericht