FRIDAY FAVOURITES: 185

Favourite Gadget – Apple Watch
 photo Recently Updated65.jpg

Even was ik bang dat ik – dankzij mijn vakantie in Italië – de Apple Watch zou missen. Maar niets bleek minder waar, toen ik zondag even binnenliep bij Apple in Den Haag bleken ze alle modellen op voorraad te hebben. Sindsdien loop ik met een Apple Watch Sport 38mm met een roze band om mijn pols. De witte band heb ik ook in mijn bezit, maar die zit nog netjes in het doosje. Wat ik er tot nu van vindt? Nou hij staat niet voor niets in mijn Friday Favourites. Maar ik moet nog even iets meer testen om een goede review te kunnen schrijven.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 189

Favourite Feeling – Summer

 photo Desktop948.jpg

DAMN wat was (en is het) heet de afgelopen dagen, maar ja het is ook nooit goed natuurlijk. Laten we genieten van het mooie weer, voor we het weten regent het weer. Niet dat ik daar in Nederland de komende weken last van zal hebben, want ik ben niet in Nederland, maar in Italië kan het natuurlijk ook regenen. Mijn allerfavorietste bezigheid met dit soort temperaturen? Barbecuen! Lekker buiten eten, een glaasje Aperol Spritz erbij en genieten. Oooh en heerlijke rijpe aardbeien natuurlijk. Het seizoen is alweer bijna voorbij, voor mijn gevoel heb ik er nog veel te weinig gegeten. Shit.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 188

Favourite Run – 25.5K door de nacht

Ik heb er een overbelaste voet/kuit aan over gehouden, heb de laatste kilometers met tranen in mijn ogen gelopen omdat ik zoveel pijn had, maar wow, wat een ervaring. Het is toch bizar dat je midden in de nacht loopt en dat het nog gewoon licht is buiten. Dan loop je in Lapland, samen met Annette van Women’s Health en een Britse hardloopblogger, bergje op, bergje af op een onverhard weggetje ergens tussen Abisko en Lulea. Er zijn geen bordjes waar je naartoe moet, maar je kunt ook niet veel anders dan gewoon de weg volgen. We kwamen geen auto’s tegen, alleen de auto’s van de organisatie die ons filmden, fotografeerden en een volgwagen die op gepaste afstand achter ons reed voor het geval dat er iets mis zou gaan. Echt onwijs bijzonder en ik ben heel blij dat ik over een paar weken weer naar Lapland mag, want ik heb nog lang niet genoeg gezien!

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 187

Favourite Lunchspot – San George

 photo Recently Updated38.jpg

George heeft een zusje, een Italiaans zusje wel te verstaan. Op de Stadhouderskade in Amsterdam vind je sinds kort San George en als ik je alvast even mag waarschuwen.. ga daar niet met een lege portemonnee heen. Niet omdat alles nou zo verschrikkelijk duur is (nou ja, echt goedkoop is het ook niet eigenlijk), maar als je die kaart ziet wil je gewoon alles. Zo hadden wij Vongole met knoflook en witte wijn, heerlijke verse buratta met tomaat, een pasta met truffel en parmezaan en een risotto met buratta en pesto. ZO GOED! De citroentaart was ook goed te doen trouwens. En de witte wijn… Fan.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 186

Favourite Hotspot – Stan & Co

 photo Desktop866.jpg

Afgelopen woensdag had ik een aantal afspraken in Utrecht. Ik kom eigenlijk nooit in Utrecht dus een leuk plekje kende ik eigenlijk niet, gelukkig kende één van de mensen waarmee ik had afgesproken een leuk tentje, Stan & Co. Ik had het niet opgezocht, maar vertrouwde op haar oordeel en dat vertrouwen werd niet beschaamd. Stan & Co ziet er niet alleen heel tof uit, het menu is ook heel goed. De Fish & Chips waren heerlijk, de cappuccino was perfect en de limonade’s waren zo mogelijk nog beter. Dus ben je binnenkort in Utrecht (of Arnhem, want daar zitten ze ook) dit is zeker een bezoekje waard.

Bekijk bericht