Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
24
apr

FRIDAY FAVOURITES: 179


Favourite Eye-catcher – Adidas Superstar
 photo adidassuperstarpink.jpg

Ze staren me al een tijdje aan, maar ik wilde ze eerst pas dragen als ik knalroze sokken had. Deze schoenen draag ik namelijk niet met wit of zwart. Omdat ik nog geen roze sokken gevonden heb (eerlijk gezegd ook nog niet gezocht heb), maar toch niet kon wachten, trok ik ze deze week maar gewoon zonder sokken aan. Heerlijk toch, die Annemerel.com-roze Adidas Superstars van Pharrell Williams? Zelfs in maat 42.


Posted in FF
17
apr

FRIDAY FAVOURITES: 178


Favourite Feeling – Spring & Happy Family

 photo Recently Updated18.jpg

Bloemetjes in bloei, groen aan de bomen, een blauwe lucht, heel veel zon en aangename temperaturen. Tel er een gezellige barbecue op woensdag met de familie en héél veel spontane ijsjes bij op en je hebt wat mij betreft de perfecte lente.


Posted in FF
10
apr

FRIDAY FAVOURITES: 177


Favourite Run – Sunset Runs
 photo Desktop575.jpg

Het voordeel van zomertijd? De zon gaat pas na 20.00u onder. Het voordeel van het feit dat de zon zo laat onder gaat? Je kunt ‘s avonds nog lekker hardlopen. Het liefst loop ik op het moment dat de zon onder gaat, ik vind dat altijd zo magisch. Vaak stop ik ook eventjes op het moment dat de zon de zee in zakt, ik vind dat zo mooi om te zien.


Posted in FF
3
apr

FRIDAY FAVOURITES: 176


Favourite Delivery – Dorstlust

 photo DSC_0401.jpg

Toen ik zondagavond thuis kwam uit Londen lag er een leuke verrassing op me te wachten, een pakketje van de webshop Dorstlust. Ik kreeg een bon ‘de soda surprise’ waarmee ik voor 40 euro limonade kon bestellen*. Geen Coca-Cola en 7up, maar bijzondere frisdranken die je niet in de supermarkt vindt. Ik stelde zelf een kratje met frisdrank samen en bestelde onder andere zes verschillende soorten cola (van verschillende fabrikanten en met verschillende smaakjes) en mijn favoriet, de rozen limonade van Fentimans. Ik vind dit een super gaaf initiatief, mede omdat je dus ook je eigen kratje kunt samenstellen en je dus heel veel verschillende drankjes kan uitproberen. Als je in Amsterdam heb je het helemaal goed, want dan betaal je dus geen verzendkosten (anders zijn die 7 euro, maar je hebt het wel de dag na je bestelling het kratje binnen via PostNL.


Posted in FF
27
mrt

FRIDAY FAVOURITES: 176


Favourite Monday Morning Activity – First Tracks

 photo IMG_2143.jpg

Niks Blue Monday afgelopen maandag, ik stond samen met Marloes al om half negen bovenaan de berg om als eerste een spoor op een super gladde piste te maken. Niets is lekkerder. Toen ik maandagmiddag terug in de auto zat dacht ik ‘ja, het is goed geweest, ik heb nu wel genoeg geskied, ik overleef het zeker de komende acht maanden wel. Inmiddels denk ik daar toch iets anders over. WANNA GO BACK!


Posted in FF