FRIDAY FAVOURITES: 195

Favourite Street – My Street
 photo Recently Updated121.jpg

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie woont er in de mooiste straat van Nederland?! IK!!! Of het nu pietjepruimenweer is, of dat de zon schijnt..

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 194

Favourite Office Buy – ParcSlope
 photo IMG_6259_1.jpg

Begin dit jaar zag ik de ParcSlope al een keer voorbij komen op een gadgetwebsite toen ik aan het werk was voor DutchCowboys, hij was toen nog niet te koop. En nu dus wel! Op de Nederlandse Applewebsite verkopen ze hem helaas niet, maar met een beetje googelen kwam ik wel een Nederlandse website tegen waar ik hem kon bestellen, nog geen 24 uur later had ik hem in mijn bezit. Wat maakt de ParcSlope zo bijzonder? Nou.. hij voelt heel degelijk en mijn MacBook staat super stabiel, ondanks dat mijn tafel alles behalve een glad tafelblad heeft (toen ik mijn MacBook nog direct op tafel zette ging mijn MacBook altijd heen en weer tijdens het typen). Je MacBook wordt een beetje verhoogd, maar hij staat niet zo hoog dat je het toetsenbord niet meer kunt gebruiken. Ik vind het heel fijn om op deze manier te typen omdat ik hierdoor mijn armen een beetje voor me uit kan strekken en ik mijn schouders dus niet optrek tijdens het werken, wat ik wel doe als mijn toetsenbord plat ligt en dichterbij me ligt. Ik heb de ParcSlope pas een paar dagen dus kan niet spreken over de lange termijn, maar nu ben ik echt fan.

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES (on sunday): 193

Favourite shopping – Nike Flash

 photo IMG_5914.jpg

Had ik echt nog meer hardloopkleding nodig? Ik denk dat nodig een relatief begrip is ;-). De Nike Lux Flash tight wilde ik gewoon HEEL graag hebben. Ik had hem nodig omdat… ik hem heel mooi vond?! En omdat ik geen lekker zittende reflecterende tight in mijn collectie had?! Goed excuus dus. De Flash Zoom Structure’s had ik ook nodig want… op het paar dat ik vorig jaar kocht zit al ruim 600 kilometer en ik draag ze altijd als ik ga hardlopen in de sneeuw en dat ga ik hopelijk dit jaar ook weer regelmatig doen…

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 192

Favourite Lunch – Flammkuchen at Foodzie

 photo IMG_5478.jpg

Kan iemand me vertellen of je ergens ook kant en klare flammkuchen bodems kunt kopen? Want ik wil de Flammkuchen di eik dinsdag bij Foodzie at heel graag zelf fabriceren.. lijkt me niet al te moeilijk, gewoon wat zalm, rucola en wasabi mayonaise. Maar zo’n goede bodem is ook essentieel. Want damn… wat lekker!

Bekijk bericht

FRIDAY FAVOURITES: 191

Favourite Food – French Fries on the slopes

 photo IMG_5164.jpg

Ik weet niet wat het is, maar frietjes smaken zoveel beter boven op de piste, buiten, in de zon, in de sneeuw. Ze hebben alleen een beetje zout nodig, geen mayo, geen ketchup, helemaal niets. Ik weet zeker dat diezelfde frietjes hier in Nederland een stuk anders smaken. Het gaat om het complete plaatje. Gelukkig, anders zou de verleiding om iedere dag frietjes te eten veel te groot zijn.

Bekijk bericht