Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
21
nov

FRIDAY FAVOURITES: 159


Favourite place to run – Westbroekpark

 photo IMG_3895.jpg

Wanneer ik een rondje hardloop, loop ik eigenlijk altijd eerst richting het zuiden. De reden hiervoor? De wind komt meestal uit het zuidwesten, op deze manier heb ik op de terugweg vrijwel altijd meewind. Dat ik hierdoor nogal wat mooie plekken om hard te lopen mis, daar kwam ik afgelopen week achter. Ik besloot richting het Westbroekpark te lopen, dat ten noorden van mijn studio ligt. Wauw, wat is het daar mooi. Bovenstaande foto behoefde absoluut geen bewerking in Photshop, laat staan een filter.


Posted in FF
14
nov

FRIDAY FAVOURITES: 158


Favourite Food – Kruidnoten

 photo kruidnootjes.jpg

Ain’t gonna lie, kruidnoten, ik kan er niet vanaf blijven.. Geen gewone kruidnoten van Bolletje, alleen de kruidnoten van de bakkersafdeling van de Albert Heijn. Weet je waar ik ook trek in heb? Kruidnootjesijs! Jammer dat ik hier alleen geen ijsmachine heb…


Posted in FF
7
nov

FRIDAY FAVOURITES: 157


Favourite Lunch – The Butcher’s Daughter
 photo Desktop358-1.jpg
Er is geen plek waar bietensap (met gember en peer) beter smaakt, er is geen plek waar ze eieren beter kunnen pocheren. Het is maar goed dat The Butcher’s Daughter geen locatie in Den Haag heeft, want dan zou ik al lang bankroet geweest zijn. Absoluut mijn favoriete lunch van afgelopen week.


Posted in FF
24
okt

FRIDAY FAVOURITES: 156


Favourite Thought – New York

Ik zweer het je, ik kan nergens anders meer aan denken. New York. New York. New York. Over vijf dagen loop ik daar gewoon rond. Over negen dagen loop ik daar gewoon een marathon. Nee niet ‘een marathon’ DE New York Marathon. Het wordt zo echt en het is ook echt en AAAAAH!


Posted in FF
17
okt

FRIDAY FAVOURITES: 155


Favourite euro’s well spent – ‘New Hair’

Iedere keer vergeet ik weer hoe fijn het is om net van de kapper terug te komen. Verse highlights, dag dode punten. Haren weer als nieuw.


Posted in FF