Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
19
sep

FRIDAY FAVOURITES: 151


Favourite Preparations – New York tickets

Vliegtickets (met als we geen vertraging hebben hele gunstige tijden) en een hotelkamer die ik deel met vriendinnetje Carlissa. New York is geboekt en ik kan niet wachten!!! Van 29 oktober tot en met 3 november ben ik in New York. YES! (maar de marathon komt nu wel heel erg dichtbij!)


Posted in FF
12
sep

FRIDAY FAVOURITES: 150


Favourite Garment – ZARA Jumper

 photo RecentlyUpdated207.jpg
Na bijna een half jaar zonder aankopen bij ZARA ging ik vorige week dinsdag los. Ok, los ging ik niet, dat liet mijn bankrekening niet toe, maar ik kocht een streeptruitje van TRF en een lekkere sjaal. De sjaal was afgelopen week nog een beetje te warm, maar de trui is inmiddels goed gebruikt. Als ik hem niet aan heb hangt ‘ie als een museumstuk aan mijn deur. Hij hangt zo leuk dat mijn moeder me na het zien van een Instagramfoto sms’te ‘nieuwe trui? staat mooi in je interieur!!!’ Gotta love my mom!


Posted in FF
5
sep

FRIDAY FAVOURTIES: 149


Favourite Library – My Own

 photo DSC_8243.jpg

Afgelopen zondag kwam mijn vader met acht verhuisdozen vol boeken aanzetten. Eerst dacht ik, WAAROM?! Nu denk ik, thanks pap, toch wel leuk om al mijn mooie boeken weer te hebben. Ik heb inmiddels twee verhuisdozen vol met boeken die ik op de één of andere manier wil verkopen, de rest staat in mijn Kallax-kast. Ik heb heel veel mooie boeken, maar als ik besef dat ik al ruim tien jaar deze boeken aan het ‘sparen’ ben valt het eigenlijk ook wel weer mee (natuurlijk kocht ik hiervoor ook wel boeken, maar deze boeken staan niet meer in de kast haha).


Posted in FF
29
aug

FRIDAY FAVOURITES: 148


Favourite New Gadget – Lifeproof

 photo 20140825GirlsLove2RunSurfen-3019.jpgFoto: DTS Foto

Toen ik zondag tijdens mijn duurloop door een hagelbui van ruim een kwartier getroffen wordt was het enige wat ik dacht “HELP MIJN IPHONE!”. Gelukkig overleefde hij de hagelbui, maar dat moet ‘ie ook niet te vaak hoeven doorstaan. Volgende keer heb ik daar gelukkig geen last meer van, want ik ben sinds deze week in het bezit van een Lifeproof cover voor mijn iPhone. Dit hoesje maakt mijn telefoon volledig waterdicht. Ik heb hem zelfs al een paar keer meegenomen onder de douche, instagrammen onder de douche OMG!


Posted in FF
22
aug

FRIDAY FAVOURITES: 147


Favourite Sportswear – Nike Pro Rival Bra

 photo DSC_8174.jpg

Eindelijk een sportbeha waar ik mijn voorgevel in behoud en die ook nog eens heel erg lekker zit, de Nike Pro Rival Bra (de knalroze op deze foto). Ik heb er op het moment van schrijven nog niet mee gerend, maar ik heb er al wel de ‘springtest’ mee gedaan en alles bleef netjes op zijn plaats. Maar mijn favoriet (alleen na één keer passen en springen) is de Nike Pro Core Fierce Medium Compression, deze zit ZO lekker en… het schijnt dat een Europees sprint kampioene precies deze beha droeg tijdens haar winnende wedstrijden. Meervoud inderdaad. Jullie weten nu denk ik wel over wie ik het heb….


Posted in FF