FRIDAY FAVOURITES: June 2020

Het is eind juni, na deze week zitten we officieel op de helft van 2020. Waar is de tijd gebleven? Op het moment van schrijven zit ik op mijn zonnige dakterras. Zomer. Ik hou ervan en ik geniet er maar van voordat het weer voorbij is. Over genieten gesproken… het is de laatste vrijdag van de maand en dat betekent dat ik de dingen waar ik deze maand het meest van genoot op een rijtje zet.

Favorite Song – Fedez – Problemi Con Tutti

Sinds Corona volg ik Fedez op Instagram. Fedez is de man van Chiara Ferragni, voor degene die haar niet kennen… ze is in fashion influencer met meer dan 20 miljoen (!) volgers. Ik volg haar al ruim 10 jaar en heb dus altijd een speciaal plekje in mijn Instagram-hart voor haar. De laatste jaren volgde ik haar wat minder, omdat haar leven zo ver van mijn realiteit af stond dat ik het niet meer interessant vond. Maar toen kwam Corona, spendeerde ik ineens veel meer tijd met mijn telefoon en herontdekte ik Chiara, die nu een keertje niet als een bezetene de wereld over vloog in designer jurken, maar net als de rest van de wereld thuis zat. Haar tweejarige zoontje werd mijn nieuwe ‘crush’ en haar man – die ik op foto’s nooit echt aantrekkelijk vond – bleek hilarisch. Fedez is een populaire zanger/rapper in Italië (10 miljoen volgers op Instagram) en heeft afgelopen maanden ook wat muziek uitgebracht. Zijn nummer ‘Problemi con Tutti’ brengt me even in Italië en heeft een super lekkere best om op hard te lopen.

Favorite Show – Modern Family

Seizoen 9 en 10 van Modern Family staan op Netflix en daar heb ik zo lang op gewacht. Het is een van mijn favoriete shows ooit gemaakt en moet echt iedere aflevering hardop lachen. In de VS is seizoen 11 net uitgezonden, maar wij zijn inmiddels halverwege seizoen 10. Kruis mijn vingers dat het elfde seizoen ook binnen afzienbare tijd op Netflix verschijnt. (Bovenstaande video niet kijken als je seizoen 9 en 10 nog niet gezien hebt en niet houdt van spoilers).

Favorite Book – Untamed

Untamed van Glennon Doyle zag ik al een paar maanden op social media voorbij komen. De cover is met glitter en roze en paars en had direct mijn aandacht. Untamed is een memoires van Glennon Doyle vol levenslessen over ‘het leven’. De quote die het meest tot mijn verbeelding sprak ‘there are worse things than being criticized… like being a coward’.

Favorite Feeling – Uitlopen na een drempeltraining 

Sinds 1 juni begin ik iedere week met een drempeltraining. In deze training loop ik blokjes net onder mijn drempel. We begonnen met 3x 7 minuten met 3 minuten rust en afgelopen week liep ik in totaal 28 minuten rond mijn drempel en had ik steeds maar 90 seconden pauze. Het vergt altijd wat overtuigingskracht om mezelf over de (letterlijke) drempel te krijgen en tijdens het lopen is het nooit heel makkelijk, maar na afloop voel ik me mega voldaan. Omdat het meestal de zwaarste training van de week is heb ik ook het idee dat ik het ‘ergste’ van de week gehad heb. Zo fijn!

Favorite Thing To Look Forward To – Onze bruiloft 

Ja! Het gaat door! Nog een kleine twee maanden en ik ben Mevrouw van Dijk (ik ben er alleen nog steeds niet over uit of ik daadwerkelijk voor deze naam ga of dat ik mijn eigen naam hou of een combinatie of… oeps, ik heb nog maar twee maanden. Anyway, so little time so much (fun things) to do. Morgen taart proeven bijvoorbeeld! Dat we nog naar de notaris moeten is net iets minder leuk, maar daar komen we ook wel weer overheen.

Waar werd jij deze maand mega gelukkig van?

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Linda
    juni 26, 2020 / 17:47

    Annemerel van Dijk, echtpaar Van Dijk, ik vind het prachtig! En je voornaam op zich is al uniek als handelsmerk… Haha sorry, vond het even leuk om te reageren 😉

  2. Marion
    juni 28, 2020 / 16:36

    Annemerel van Dijk. Ik vind het prachtig. Ik ben zelf nog steeds mijn eigen achternaam (nog niet getrouwd), maar mijn kinderen hebben “alvast” de naam van mijn man. En dat is toch raar, dat er hier drie wonen met de ene achternaam, en eentje met haar meisjesnaam. Dus ik zou lekker kiezen voor de naam van je man! (Maar ieder voor zich natuurlijk! Alle keuzes zijn ok!)