FRIDAY FAVOURITES: May 2020

Beeld: Jorrit Ooyen

Mijn favoriete maand van het jaar is omgevlogen voordat ik goed en wel doorhad dat ‘ie al gearriveerd was. Damn. Het was wel een hele mooie maand.

Favourite Feeling – Iets nieuws doen

Ik ‘hikte’ er al een tijdje tegenaan en besloot het deze maand gewoon te doen. Een Have a Good Summer Run E-book, inclusief luisterboek, workoutvideo’s en schema’s. Ik was even bang dat er niet genoeg geïnteresseerden zouden zijn en het dus vooral een heel erg tijdrovende hobby zou worden, maar we hebben super veel leuke en enthousiaste deelnemers waardoor ik er gelukkig iets meer dan een stagiaire loontje aan over hou. Ik vind het nog steeds heel erg spannend, want ik moet wel iedere week iets moois leveren en mensen moeten het natuurlijk wel leuk vinden. Maaaaaaar het levert tegelijkertijd zoveel positieve energie op dat ik die spanning voor lief neem. Het wordt een mooie zomer.

Favourite Brand – Tracksmith

Aan de ene kant ben ik zo blij met mijn ‘Tracksmith’ ontdekking aan de andere kant denk ik… dit is zo slecht voor mijn portemonnee. Voor degenen die het merk niet kennen, het is een hardloopmerk uit Boston dat heerlijke retro hardloopkleding maakt van een hele mooie kwaliteit. Je kunt het naar Nederland laten verzenden en dan heb je het via DHL binnen een week in huis, maar het is nogal kostbaar. 24 euro verzendkosten, een percentage aan invoerrechten en een percentage aan BTW. Als je de verzendkosten niet meerekent worden de meeste items nog zo’n 30% duurder dan op de website vermeld staat.

Maar goed, ik had dus bedacht dat ik voor de video’s en foto’s van Have a Good Summer Run alle kleding in dezelfde stijl wilde, dus ik ‘moest’ wel een bestelling plaatsen en omdat Tuur het ook zo mooi vond (en hij ook in mijn video’s verschijnt) moest ik natuurlijk ook wat voor hem kopen.

Favourite Song – Martin Garrix – Higher Ground

Ik hou van de meeslepende nummers van Martin Garrix. Tijdens het hardlopen, tijdens het was opbouwen, tijdens het schrijven, altijd en overal. Dit nieuwe nummer dat afgelopen maanden al veelvuldig geteased werd kwam uit op Martijn’s verjaardag (14 mei) en is weer een pareltje. Kijk ook vooral naar de show die hij op het water gaf, wat een heerlijke setlist en wat een fijne backdrop.

Favourite Show – Dead To Me

Yes! Seizoen 2 van Dead To Me staat op Netflix. We hebben het seizoen in een week afgezien, wat niet heel moeilijk is met 10 afleveringen van 30 minuten en een – op werk en sporten na – lege agenda. Als je seizoen 1 gezien hebt, ga kijken! Als je seizoen 1 nog niet gezien hebt, ga dan eerst die kijken. Het is grappig, het is spannend en het is bizar. Ik hoop heel hard dat er een seizoen 3 komt want het einde van seizoen 2 smeekt er gewoon om!

Trouwens ook nog een eervolle vermelding voor Modern Family. In de VS zonden ze vorige maand de laatste aflevering van seizoen 11 (het allerlaatste seizoen!) uit, in Nederland staat sinds een week seizoen 9 en 10 van Modern Family op Netflix. YES! Oh en Dynasty seizoen 3 staat ook op Netflix, maar daar ben ik nog niet aan toe gekomen (afleveringen duren twee keer zo lang als Modern Family en Tuur heeft seizoen 1 en 2 niet gezien, dus we kunnen het niet samen kijken). Tot zover het Netflix-journaal ;-)

Was mei een mooie maand voor jou? Wat waren jouw favorieten?

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie