Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
21
dec

WIN: 10x Mi-Pac Backpack


 photo mi-pac02.jpg


Posted in Win
18
dec

WIN: Gossip Girl season 1-6


Het is inmiddels twee jaar geleden dat de laatste aflevering van Gossip Girl werd uitgezonden. Twee jaar geleden schreef ik een uitgebreide blog over de laatste aflevering. Vorig jaar haalde ik op 18 december de mooiste herinneringen op aan de hand van YouTube video’s. Dit jaar gooi ik het over een andere boeg, ik ‘vier’ de dood van Gossip Girl met het weggeven van twee DVD-boxen met daarin alle zes de seizoenen!


Posted in Gossip Girl, Win
17
dec

WIN: Cortina U5 De Luxe DamesfietsPosted in Win
3
dec

WIN: 3x The Big Bang Theory Season 7


 photo thebigbang.jpg
Een paar maanden geleden begonnen al mijn favoriete series weer. Nashville, The Vampire Diaries, The Originals, Modern Family.. Inmiddels zitten we een paar weken voor kerst en dat betekent dat onze favoriete series er weer even tussenuit gaan. Ineens niet meer iedere week een nieuwe aflevering, maar gewoon weer een paar weken keihard afzien. Een mooie periode dus om weer eens een (voor mij) nieuwe serie te ontdekken.


Posted in Advertorial, Win
11
nov

WIN: The Hunger Games – Mockingjay Part I tickets+goodies


 photo dc30f0dc-6539-11e4-bb81-bc764e11a888.jpg
Nog anderhalve week wachten mensen, nog anderhalve week geduld, op 19 november draait The Hunger Games: Mockingjay I eindelijk in de bioscoop! 19 november, de datum staat bij mij al eventjes geblokkeerd in mijn agenda. Ik kan niet wachten!Posted in Movies, Win