Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
27
jan

WIN: Welk sieraadtype ben jij?


 photo Desktop863-2.jpg

Herinneren jullie je mijn blog en fotoshoot van Pandora nog? Ik was niet de enige blogger die was uitgenodigd voor de shoot. Ook Esmée van Fashion-Fever, Debbie van Beautyscene en Tess van Fashionscene deden mee aan de shoot. We kregen alle vier een thema toebedeeld, bohemian (Esmée), klassiek (Debbie), rock (Tess) en romantisch (ondergetekende).


Posted in Advertorial, Win
21
dec

WIN: 10x Mi-Pac Backpack


 photo mi-pac02.jpg


Posted in Win
18
dec

WIN: Gossip Girl season 1-6


Het is inmiddels twee jaar geleden dat de laatste aflevering van Gossip Girl werd uitgezonden. Twee jaar geleden schreef ik een uitgebreide blog over de laatste aflevering. Vorig jaar haalde ik op 18 december de mooiste herinneringen op aan de hand van YouTube video’s. Dit jaar gooi ik het over een andere boeg, ik ‘vier’ de dood van Gossip Girl met het weggeven van twee DVD-boxen met daarin alle zes de seizoenen!


Posted in Gossip Girl, Win
17
dec

WIN: Cortina U5 De Luxe DamesfietsPosted in Win
3
dec

WIN: 3x The Big Bang Theory Season 7


 photo thebigbang.jpg
Een paar maanden geleden begonnen al mijn favoriete series weer. Nashville, The Vampire Diaries, The Originals, Modern Family.. Inmiddels zitten we een paar weken voor kerst en dat betekent dat onze favoriete series er weer even tussenuit gaan. Ineens niet meer iedere week een nieuwe aflevering, maar gewoon weer een paar weken keihard afzien. Een mooie periode dus om weer eens een (voor mij) nieuwe serie te ontdekken.


Posted in Advertorial, Win