WIN: Pandora Charm Bracelet

 photo IMG_0339.jpg

Dingen krijgen is heel leuk, maar dingen geven is misschien wel nog leuker. In samenwerking met Pandora geef ik dit jaar vijf Pandora charm bracelets met een bedel uit de essence collectie weg aan de vrouwen die mij het meest dierbaar zijn. Zo gaf ik onder andere mijn moeder een bedel voor moederdag. Nu wil ik één van jullie in de gelegenheid stellen om ook iemand uit je omgeving te verrassen met een Pandora charm-bracelet.

Bekijk bericht

WIN: De liefste moeder van het jaar?!

 photo unnamed.jpg

Natuurlijk vind ik mijn moeder de aller liefste. Gelukkig. Want het is niet dat ik haar zou kunnen inruilen als ik een lievere moeder zou vinden. De meeste mensen worden geboren met slechts één moeder en daar moet je heel, maar dan ook heel zuinig op zijn. En dat ben ik dan ook. Natuurlijk is mijn moeder iedere dag van het jaar belangrijk, maar op haar verjaardag en natuurlijk ook op moederdag.

Bekijk bericht

WIN: My S.Oliver moment

 photo Desktop619.jpg

Sponsored – Herinneren jullie je mijn blog met s.Oliver outfits nog van een paar weken geleden? Naast de outfits stelde ik je ook nog een aantal vragen over kleding en winkelen. De resultaten zijn bekend en ik vind ze zeer opvallend!

Bekijk bericht