Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
7
apr

WIN: 4x Nike Free Flyknit


 photo free2.jpg
Weten jullie nog dat ik zaterdag schreef over de mooie aanbieding met Nike Free Flyknits bij de Nike Factory Outlet in Designer Outlet Roermond? Ik heb een leuke verrassing voor jullie, ik mag vier paar weggeven aan vier van jullie. Jup, dat lees je goed, vier paar!


Posted in Win
7
feb

WIN: De Blog Bijbel


 photo DSC_5055.jpg

Een paar maanden geleden werd ik door Freelance journaliste Carlijn Bekker (o.a. Fashionista Magazine) gemaild met de vraag of ze me mocht interviewen. Ze was namelijk bezig met het schrijven van een boek over bloggen, de Blog Bijbel. Shit, dacht ik, waarom ben ik zelf niet op het briljante idee gekomen zo’n boek te gaan schrijven, nu is Carlijn me voor. Maar natuurlijk antwoordde ik al snel met ‘JA NATUURLIJK!’ op haar vraag. Dus zo gebeurde het dat ik een paar weken later met Carlijn bij het DE-café in New Babylon in Den Haag zat om geïnterviewd te worden over mijn ervaringen met ‘persoonlijk bloggen’. Inmiddels zijn we weer een paar maanden verder en ligt sinds deze week Carlijn’s Blog Bijbel in de winkel. En ik mag er drie weggeven.


Posted in Win
16
jan

RUN BABY RUN: Runspiration


 photo Desktop190.jpg

Op 16 juli 2012 schreef Zélia het volgende: “Zo heb ik ook echt bewon­der­ing voor Annemerel “….” Annemerel is aan het trainen voor de marathon. Nee niet halve maar gewoon die hard de hele. 42 KILOMETERS! Zelf heeft ze, als ik me niet ver­gist, 2 keer de halve marathon gelopen en haar uitdag­ing was nu om dus de hele te doen. Ze plaatst ook elke week haar ver­slag over hoe haar week ging en elke keer vind ik het zo leuk om te lezen dat ze nog steeds ervoor gaat. Ja, je kan eigen­lijk wel een beetje zeggen dat ik door haar ben gaan ren­nen. Tuurlijk heeft zij een lichaam waar je u tegen zegt en natu­urlijk zou ik dat ook graag willen maar dat  laten we even voor wat het is. Haar moti­vatie en haar kracht, dat spreekt me zo aan.  Rolmodel to the max!”


Posted in Inspiration, Run Baby Run, Running, Win
4
jan

WIN: I Will Always Make Time For You


 photo DSC_4539.jpg


Posted in Win
3
jan

RUN BABY RUN: Garmin Forerunner 620 + WIN!


 photo 080613_FIT_19781.jpg

Afgelopen week heb ik de nieuwe Garmin Forerunner 620 mogen testen. Niet het eerste het beste sporthorloge dat de standaard hardloopdata voor je meet, maar een complete personal trainer. De hoeveelheid functies van het horloge duizelde me in het begin, maar inmiddels weet ik al niet meer hoe ik in godsnaam afstand moet gaan nemen van dit horloge. Want halleluja, dit is hét horloge voor een statistiekenjunkie zoals ik. Wat dit horloge zoal doet?


Posted in Win