Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
11
nov

WIN: The Hunger Games – Mockingjay Part I tickets+goodies


 photo dc30f0dc-6539-11e4-bb81-bc764e11a888.jpg
Nog anderhalve week wachten mensen, nog anderhalve week geduld, op 19 november draait The Hunger Games: Mockingjay I eindelijk in de bioscoop! 19 november, de datum staat bij mij al eventjes geblokkeerd in mijn agenda. Ik kan niet wachten!Posted in Movies, Win
16
okt

WIN: Outfit at BON’A PARTE


 photo notice-win-complete-outfit.jpg
Herinner je mijn najaarslook van Notice nog? Was je enthousiast over de look? Goed nieuws voor jou. Ik mag de look (broek, shirt, jasje) aan één van jullie weggeven!


Posted in Win
2
okt

WIN: 20x proefpakket Astis


 photo DSC_8431.jpg

Er is een nieuwe frisdrank in town, en die is een stuk gezonder dan de Cola waar ik zo verslaafd aan ben. Astis heeft geen suiker, chemische toevoegingen en is 100% natuurlijk. Het is eigenlijk too good to be true, maar na het inspecteren van de ingrediëntenlijst kwam ik écht niets schokkends tegen. Het bestaat uit gezuiverd bronwater, toegevoegd koolzuurgas, rechtsdraaiend melkzuur, fruit-, vruchten- en kruidenextracten, propionzuur ( dit dient ter ondersteuning van bepaalde organen en zorgt voor een positief effect op het lichaam) en magnesiumchloride. Het drankje krijgt zijn smaak door de fruit-, vruchten- en kruidenextracten.


Posted in Win
23
sep

WIN: Uzuma juice-pakket


 photo bijlagen-16.jpg

Remember dat dagje juicen dat ik vorige week probeerde te doen? Dat deed ik met de sapjes van Uzuma. Een paar weken geleden kreeg ik een groot pakket met 28 verschillende groene sapjes van Uzuma thuis gestuurd. Het idee was om twee weken lang twee sapjes per dag te drinken. Helaas ging het de laatste dagen van mijn ‘kuur’ een beetje fout en had ik dus nog een aantal sapjes over, deze dronk ik op één dag allemaal leeg. Zo’n juice-dagje als ik deed zou ik niemand willen aanraden (zeker niet met zo’n slechte voorbereiding als die van mij), maar die twee sapjes per dag waren heerlijk en super gezond. Het zijn namelijk niet zomaar groentesapjes, het zijn raw green slow juice sapjes.


Posted in Win
16
sep

WIN: 5x €100,- shopping money at Perry!


 photo Desktop35-1.jpg

Herinner je mijn artikel over nieuwe hardloopkleding voor de herfst nog? Ik zocht een aantal mooie items uit bij Perry en vroeg je of nieuwe hardloopkleding jou ook helpt je hardloopschoenen aan te trekken. Goed nieuws als je daar JA op geantwoord hebt, ik mag namelijk vijf van jullie 100 euro shopping money bij Perry aanbieden! (En ook als je toen niet volmondig JA zei, maak je natuurlijk kans!)


Posted in Win