LET’S TALK ABOUT: Fitshe (+WIN!)

Foto: Fitgirlcode

Ik ben meerdere keren voornemens geweest om te beginnen met het toevoegen van extra eiwitten aan mijn maaltijden. Als je – zoals ik – traint voor een marathon is het voor je herstel belangrijk dat je genoeg eiwitten binnenkrijgt. Maar de stap om daadwerkelijk proteïne poeder te gebruiken was steeds toch iets te groot. Ik wist niet precies wat ik nodig had, ik wist ook niet precies wat nu een goed product was (en waarom dan) en ik was ook een beetje bang voor de smaak. Maar toen verscheen Caroline van Fitshe op het toneel.

Caroline bracht anderhalf jaar geleden Fitshe op de markt, een lijn met voedingsmiddelen die de actieve levensstijl van de vrouw ondersteunt. Het belangrijkste product is op dit moment het eiwitpoeder, te koop in drie verschillende smaken; aardbei, banaan en chocola. Wat het product onderscheidt is dat het gebaseerd is op recepturen van echte producten, er komen dan ook geen artificiële kleur-, geur- en smaakstoffen aan te pas. Ook is er extra magnesium toegevoegd, dat ervoor zorgt dat het eiwit beter door je spieren wordt opgenomen.

Maar hoe weet je nu of je het nodig hebt? Dat vroeg ik me hardop af toen ik sprak met Caroline. Ze legde me uit dat het als volgt zit, volgens de wereldgezondheidsorganisatie heb je ongeveer 0,8 tot 1 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht per dag nodig. Stel dat jij 60 kilo weegt, dan heb je dus tussen de 48 en 60 gram eiwit per dag nodig. Als jij dat uit je normale voeding kunt halen, prima, maar het is lastiger dan je denkt zegt Caroline. Ze raadde me dan ook aan om een keer een week mijn voeding te tracken zodat ik er achter kom hoeveel eiwit ik daadwerkelijk eet op een gemiddelde dag. Hier ben ik nog niet aan toegekomen en het idee staat me ook een beetje tegen, maar wellicht zou een weekje voor mijn gezondheid geen kwaad kunnen.

Maar goed, die 48 tot 60 gram heb je nodig als je verder niet intensief sport. Doe je dat wel, dan heb je meer nodig. Tijdens een intensieve training (bijvoorbeeld een lange duurloop, of een intervaltraining) ontstaan er kleine spierscheurtjes in je spieren. Dat is niets ernstigs, dat herstelt wel weer, maar daarvoor moet je je lichaam wel de juiste bouwstenen geven en die bouwstenen (aminozuren) zitten dus in eiwitten. Maar het is nu ook weer geen goed idee om in het wildeweg een mega grote hoeveelheid eiwitten tot je te nemen, want je lichaam kan maar een bepaalde hoeveelheid eiwitten opnemen. Om je lichaam een beetje te helpen bij de opname van de eiwitten, gebruik je magnesium.

In de serving size van Fitshe zitten 18 gram eiwitten, dit zou genoeg moeten zijn om te herstellen na een intensieve CrossFit of hardlooptraining. Daarnaast zit er dus magnesium in, magnesium uit zeewier (natuurlijk dus!) dat er voor moet zorgen dat al die eiwitten door je lichaam op de juiste manier gebruikt worden. Top.

Afgelopen donderdag was mijn eiwitpoeder ontgroening, na mijn lange (en snelle) duurloop van 20 kilometer deed ik de aardbei variant door mijn smoothie en dat was niet alleen super lekker (pfieeew) de volgende dag voelde ik helemaal niet dat ik de dag ervoor had hardgelopen. Dat kan ook te maken hebben met het feit dat ik getraind begin te raken (ik loop sinds begin dit jaar iedere week een lange duurloop) en het kan ook te maken hebben met het feit dat ik na het lopen meteen een compressietight van Nike heb aangetrokken (compressie zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor je spieren beter kunnen herstellen), maar waarschijnlijk is het – zoals Fitshe onder mijn Instagramfoto al reageerde – een combinatie van alles bij elkaar.

Ik weet in ieder geval wat ik morgen na mijn lange duurloop drink.

Eigenlijk best bijzonder trouwens dat ik zeven marathons heb gelopen en zelfs een boek over hardlopen geschreven heb en nog nooit eiwitpoeder gebruikt heb. Momentje om bij stil te staan hoor.

Maar zoals ik aan het begin van deze blog al zei, Fitshe is een merk met producten dat vrouwen met een actieve levensstijl ondersteunt. En dat doen ze niet alleen met eiwitpoeder, dat doen ze ook met de prachtige zachtroze Fitshe Goalplanner, een notitieboek waardoor jij jouw doel niet uit het oog verliest. Je schrijft dagelijks niet alleen op wat je allemaal moet doen, maar ook waar je dankbaar voor bent en waar je op dat moment aan denkt. Een mooie oefening vind ik. Dagelijks vliegen er namelijk wel honderd verschillende gedachten door mijn hoofd, maar als je ze opschrijft kun je ze pas loslaten.

Ook niet geheel belangrijk: tijd voor ontspanning, tijd voor jezelf. En hoe kun je die beter besteden dan in een lekkere zachte warme trui? Ook daar heeft Fitshe aan gedacht. Ik heb afgelopen week erg veel tijd in mijn zachte warme Fitshe sweater doorgebracht.

Samen met Caroline heb ik een mooi pakket samen weten te stellen met daarin het eiwitpoeder in de (nieuwe) donkere chocoladesmaak, een heerlijke warme trui én een goalplanner.  En that’s not all… de winnaar krijgt niet alleen een pakket voor zichzelf, maar ook voor haar beste vriendin. Hoe leuk is het om dit mooie pakket cadeau te kunnen doen?

Meedoen? Vul je gegevens in in het formulier hieronder en laat in de reactie onder deze blog weten waarom jij en je beste sportieve vriendin dit pakket nodig hebben (en verdienen!). (zorg dat je in de reactie hieronder en in het formulier hierboven hetzelfde mailadres gebruikt, zodat we de reacties aan elkaar kunnen linken).

Liefs,
Annemerel

Delen:

253 Reacties

 1. Runningblondee_
  februari 21, 2017 / 12:07

  Mijn vriendin Leonie en ik gaan samen met onze mannen in Juni de Mont Ventoux beklimmen. Naast het hardlopen en m’n wekelijkse krachttrainingen worden hier dus ook nog 1 of 2 fietstrainingen per week aan toegevoegd. Wat extra heerlijke eiwitten en een goalplanner zouden dus zeker van pas kunnen komen aangezien ikzelf ook nog nooit eiwitpoeder gebruikte (shame on me). Ik hoop dus echt dat ik dit win, kan wel een opkikkertje gebruiken na wat slecht nieuws op werkvlak deze week.

 2. Lisa
  februari 21, 2017 / 12:08

  Ik en mijn sporty beste vriendin hebben dit pakket nodig omdat we vrij impulsief hebben besloten om in april deel te nemen aan de Ten Miles in Antwerpen en we wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken om daadwerkelijk aan onze training te beginnen… anders gaan we vrees ik afgaan als een gieter, haha.
  Veel liefs,
  Lisa

 3. Kimberly
  februari 21, 2017 / 12:12

  Ik doe graag mee! Ik kende Fitshe eigenlijk nog niet, moet ik eerlijk zeggen. Maar het ziet er super goed uit. De sweater en goalplanner zijn sowieso heel erg instagrammable en het eiwitpoeder klinkt super gezond, goed en ook nog eens lekker. Ik bedoel, chocoladesmaak….. <3

  Ik doe mee voor mijzelf en mijn vriendinnetje Wendy. We zijn sinds kort samen bezig met Weight Watchers en zijn elkaar elke dag aan het motiveren. Ook hebben we sindsdien besloten dat we moeten gaan sporten en zijn nu bezig met zwemmen (elke week een uurtje), hardlopen (twee keer per week een half uurtje) en fitness hoepelen (elke dag een half uurtje, lekker voor de TV). Het is soms lastig voor ons beiden maar we willen die bikini-bodyyyyyy!! Dus ik zou haar graag willen verrassen hiermee!

 4. februari 21, 2017 / 12:13

  Mijn vriendinnetje en ik zijn echte sportgekkies! Niets gaat ons te ver. Zo liep ik de NYC marathon en zij de 2 Oceans Ultra in Kaapstad. Belangrijk is dan natuurlijk dat we goed voor ons lichaam zorgen. Verder kunnen we wel wat hulp gebruiken bij het stellen ban nieuwe doelen en daar zou de goalplanner perfect voor zijn!

 5. Roos
  februari 21, 2017 / 12:14

  Super leuke actie! Ik ben sinds kort weer begonnen met een intensief trainingsschema maar heb ook nog nooit eiwitpoeder gebruikt. Ben erg benieuwd naar wat het voor mijn lichaam kan doen!

 6. Viviën
  februari 21, 2017 / 12:16

  Ik en mijn beste vriendin zijn dit jaar alweer 20 jaar vriendinnen (we worden dit jaar 24). Om dit te vieren gaan we in april naar Australië. Nu willen we natuurlijk wel met een beetje oké lichaam op het strand verschijnen. Hiervoor zijn we daarom hard aan het trainen. Om ons doel voor ogen te houden, zou dit pakket heel welkom zijn! :)

 7. februari 21, 2017 / 12:17

  Gaaf pakket! Op dit moment ben ik aan het trainen voor een halve marathon en daarnaast een roeitocht van 100km. Oftewel, genoeg zware trainingen waar ik goed van moet herstellen. Mijn vriend sport op hoog niveau, dus er zijn genoeg poedertjes en gelletjes thuis te vinden, maar ik durf dus echt niet in de buurt van zijn eiwitpoeder te komen. Die geur, maar ook de smaak die blijft hangen in zijn shakebekers vind ik dus echt vreselijk. Tot er een eiwitpoeder is wat wel lekker is, durf ik het dus niet aan. Nu ben ik ondertussen dus wel benieuwd naar Fitshe, misschien dat ik dan over mijn angst voor eiwitpoeder heen kom….

 8. Judith
  februari 21, 2017 / 12:17

  Superleuk pakket zeg!! Ik doe zeker mee. Samen met een vriendinnetje waar ik elke week mee bootcamp. We zijn nog zoekende zijn naar wat we na de bootcamp moeten eten / drinken voor het meest gunstige herstel. Ik denk dat Fitshe daar zeker bij kan helpen! Verder vind ik die trui ook gewoon superleuk haha.

 9. februari 21, 2017 / 12:18

  Als ik win geef ik een pakket aan mijn zus, zij heeft als doel dit jaar project 12, 12 medailles, 12 kilo afvallen in 12 maanden. Ze is al op de goeie weg en een beetje motivatie kan ze daarom gebruiken ? En het tweede pakket hou ik zelf zodat ik fit het jaar door kom ?

 10. februari 21, 2017 / 12:19

  Ik wil en mijn beste vriendin hebben dit pakket nodig omdat wij fit, gezond en strak willen zijn voor mijn grote dag. Halverwege juli 2017 ga ik namelijk trouwen! :D Ik wil er natuurlijk super mooi uit zien in mijn jurk, mijn beste vriendin is mijn getuige en ook zij wil er natuurlijk mooi uit zien die dag :D Dit pakket zal hierbij goed van pas komen :D

 11. Henrike
  februari 21, 2017 / 12:21

  Ik wil graag dit pakket cadeau doen aan men zus Karlien ! Ze combineert lopen met tennis en is elke dag wel actief bezig ! Zo’n pakket komt zeker goed van pas dan !

 12. jill
  februari 21, 2017 / 12:22

  waarom wil ik dit pakket graag winnen? Omdat ik en mijn beste fitfriend heel graag sporten, maar noobs zijn als het op voeding aankomt. Of toch de voeding die ons een helpt beter te herstellen en presteren. Vraag onze raad over koekjes en taartjes en wij geven jouw de beste tips.

  We weten echter allemaal dat balans key is, dus dit zou een mooie start zijn!

  ps. eiwitrijke chocolademelk drinken in matching truien is #friendshipgoals ( en zou een schitterende instagramfoto opleveren).

 13. februari 21, 2017 / 12:23

  Hoi Annemerel,

  Ik zou dit pakket ontzettend graag willen winnen om deze samen met mijn bestie te delen.
  Wij zijn begonnen met een lifestyle design blog voor professionals, CAREERLIONS. Om dit tot een groot success te brengen naast onze fulltime banen zou deze goalplanner een grote aanwist zijn.
  Verder zijn we allebei ook veel bezig met trainen. Ik ben nu weer aan het trainen voor het WK en kwalificeren in November voor iersdansen. Zelf heb ik ook nog nooit eiwitpoeder gebruikt, maar nu ik jouw blog lees ben ik toch ook wel nieuwsgierig geworden naar wat het voordelen zou kunnen hebben.
  De trui is uiteraard gewoon een must! Naast al het werk en trainen, chillen we allebei maar als te graag op de bank met een kop thee in een lekkere trui.

  Ik hoop dat je ons blij gaat maken!

  Bedankt voor het leuke artikel.

  Groetjes,

  Ashley

 14. Tessa
  februari 21, 2017 / 12:23

  Laura verdient dit! Afgelopen jaar heeft ze hard getraind voor de dam-tot-damloop én de wandelvierdaagse. Helaas kon ze door een wandelblessure de dam-tot-damloop niet starten. Om nu weer een positieve boost na het lange herstellen te geven, gun ik haar dit pakket enorm!

 15. Lilian
  februari 21, 2017 / 12:25

  Ik zou he graag deze prijs winnen zodat ik hopelijk gemakkelijker mijn doelen kan behalen in 2017, stage lopen, afstuderen, halve marathons lopen. Dit zijn enkele doelen die ik heb in 2017. En het zou helemaal fantastisch zijn als ik deze prijs zou kunnen delen met mijn vriendin Sophie. Zodat we samen goed op weg kunnen gaan naar ons diploma!

 16. Bente
  februari 21, 2017 / 12:25

  Ik zou super graag de goalplanner en de rest van het super awesome pakket willen om samen met mijn fitmaatje Lisanne hardloopwedstrijden te gaan plannen en doen komend voorjaar/zomer! En we zouden super blij zijn met de rest van de producten!

 17. Lotte
  februari 21, 2017 / 12:25

  Mijn beste vriendin en ik hebben dit nodig voor de motivatie, beide hebben we soms geen zin om te sporten maar dan motiveren we elkaar zodat we savonds lekker thee kunnen drinken samen, en misschien wel in de trui binnenkort. Een goalplanner ideaal om onze doelen in op te schrijven en aan vast te houden, en die eiwit poeder ik ben heeeeuuuul benieuwd naar de smaak (ook nog nooit gedronken), ideaal na een lang duurloopje om vervolgens samen op te drinken in de trui. Liefs Lotte

 18. Thisa
  februari 21, 2017 / 12:26

  Hoi,
  Ik denk dat ik en mijn sportieve zusje ;) dit pakket nodig hebben. We zijn namelijk dol op sporten, maar we zijn ook vegetariër, waardoor het een stuk moeilijker is om aan genoeg eiwitten te komen. Verder is een cozy trui precies wat je nodig hebt na een pittig hardlooprondje toch? Leuke blogpost!
  X Thisa

 19. Tessa
  februari 21, 2017 / 12:28

  Ahh wat een gave winactie weer (fluffy trui en een planner in een pakket, het wordt niet beter dan dit)!! Mijn beste sportieve vriendin en ik zitten allebei bij atletiek en waar zij meer bezig is met technische onderdelen, train ik voor de halve marathon. Als studenten zijnde hebben we het altijd maar drukdrukdruk en onze doelen schieten er regelmatig bij in. Ik weet zeker dat dit pakket ons een schop onder onze (vet gespierde ahum) hardloopbilletjes gaat geven om de draad naar onze doelen weer op te pakken!

 20. Anneloes
  februari 21, 2017 / 12:29

  Dit jaar is er veel om te plannen en te bereiken. Ik ben me voor aan het bereiden op mijn allereerste marathon in April! Omdat ik een carrièreswitch ga maken en mijn zus (Chantal)een eigen bedrijf gestart is dit jaar valt er veel leuks moois te plannen. Vooral ook tijd voor onszelf en de gezinnen zodat er genoeg energie is om onze doelen te bereiken.Met dit pakket wil ik haar in elk geval uitdagen om te gaan trainen voor haar eerste halve marathon.

 21. februari 21, 2017 / 12:30

  Aurelie en ik zouden het Fitshe-pakket zeker kunnen gebruiken, wij gaan namelijk keihard trainen voor de Annemerel & Friends Run NYC 2017! ;-)

 22. Margo van Uffelen
  februari 21, 2017 / 12:32

  Ik wil graag winnen omdat ik wel iets leuks voor mijn vriendin en mezelf wil ontvangen.
  Ben zelf aan het trainen voor de cpc en de marathon in april in Rotterdam. En wil wel wat leuks winnen!

 23. Elise
  februari 21, 2017 / 12:33

  Oo, wat tof! Ik zou dit graag voor mij en mijn BFF winnen omdat we niet in dezelfde stad wonen en elkaar dus moeten motiveren via social media: en wat is er nou leuker als we gewoon op instagram kunnen twinnen door in dezelfde trui in onze zelfde goal planner te schrijven terwijl we allebei een chocoladeshake drinken? :D

 24. Jennifer
  februari 21, 2017 / 12:34

  Superleuke winactie! Mijn bff Laura en ik hebben dit pakket nodig, omdat wij aardig wat aftrainen en die eiwitten goed voor het herstel kunnen gebruiken. Maar bovenal omdat wij door blijven gaan, ook al is er niet altijd direct resultaat te zien. En omdat wij elkaar motiveren en elkaar die figuurlijke schop onder de kont geven (die soms ook nodig is)

 25. Petra
  februari 21, 2017 / 12:35

  Ik kan dit pakket goed gebruiken omdat ik aan het trainen ben voor mijn eerste marathon. Voor de 2e keer, helaas. De 1e keer raakte ik geblesseerd. Met nog ruim 6 weken te gaan tot Rotterdam wil ik dat graag zo houden, dus kan ik de lekkere eiwitjes wel gebruiken. Alles om mn kuitblessure achterwege te laten en meer kilometers te maken! En natuurlijk voor mijn lieve vriendinnetje, die geen marathon gaat rennen, maar wel heel veel trainingen met mij meeloopt! Iedereen zou wel zo’n fit best friend als haar willen! ♡

 26. februari 21, 2017 / 12:35

  Hele leuke winactie!! :) Het lijkt me heel tof om dit pakket te winnen. Mijn hooffddoel is om mijn eerste halve marathon te hardlopen dit jaar. Ik hou ook van fitness, en daar komt de grote issue: ik vind het soms nogal lastig om een balans te vinden tussen beide. Wanneer plan ik wat precies? Wat zijn mijn fitness goals en hoe kan ik deze het beste combineren met dat doel om een halve marathon te lopen? Ik heb een doel, maar mis een stukje goede planning. Ook vind ik het fijn dat er in het boekje mogelijkheid is om positieve dingen op te schrijven, of juist gedachten die je even kwijt moet. Dit is iets waar ik met faalangsttraining nu ook mee bezig ben, maar het is fijn dat het verwerkt zit in het boekje zelf. Mijn niet-helpende gedachten zorgen er nu namelijk nog wel eens voor dat ik een run skip, of uiteindelijk niet in de sportschool sta, haha! ;) Daarom denk ik dus dat dit boekje mij veel zal gaan helpen op weg naar die halve marathon en mijn fitness goals die ik nog steeds wat moet verduidelijken!

  Ik weet dat een van mijn vriendinnen, Lyla, dit ook wel goed kan gebruiken! Ook zij is into fitness en hardlopen (we gaan samen de kwart marathon in Rotterdam lopen in April) maar dat zij het dan weer juist moeilijk te combineren vind met haar werk, en hoop dat dit haar dan nét een duwtje in de rug kan geven om met een handige goalplanner alsnog haar fitness/running goals te bereiken! :D

 27. Vera
  februari 21, 2017 / 12:35

  Heey Annemerel,

  Ik zou het onwijs leuk vinden als mijn moeder en ik het pakket zouden winnen. Mijn moeder is als een beste vriendin voor me en zij heeft mij 3 jaar geleden aangespoord om te gaan hardlopen wat mijn leven compleet heeft veranderd. Ik gun het haar omdat ze met hardlopen veel ups en downs heeft maar nu ze jou vlogs kijkt is ze weer heel goed bezig!
  We willem graag samen gaan trainen voor een halve marathon en met dit pakket zou het trainen een stuk leuker zijn!

 28. Mandy
  februari 21, 2017 / 12:36

  Ik kan een beetje planner gebruiken, maar met name m’n beste vriendinnetje kan heel goed een planner gebruiken. Ze is er (eindelijk) achter dat hardlopen niet alleen goed is voor je conditie, maar vooral om je hoofd leeg te maken. Maar naast een 70-urige werkweek, omdat ze geen nee kan zeggen en soms iets te ambitieus is, kan ze die planner zeker gebruiken! Die eiwit shakes en trui zijn stiekem een beetje bijzaak, maar wel beide hele fijne bijzaken. (En het antwoord op de vraag hoe je té ambitieus kan zijn? Op een gegeven moment ga je jezelf voorbijlopen, en op dat punt is ze wel zo goed als beland.) Een beetje extra liefde krijgt ze al, maar dit cadeautje is de kers op de taart!

 29. Anne
  februari 21, 2017 / 12:37

  Oeh alles ziet er zo leuk en vrouwelijk uit, eindelijk eens een merk dat zich richt op vrouwen!

  Ik zou dit graag winnen voor mijn beste vriendin Lisa, want we zijn eindelijk begonnen met hardlopen. Ik zelf ben ook regelmatig in de sportschool te vinden, dus ik heb wel eiwit nodig voor mijn herstel. Hopelijk smaakt dit beter dan andere merken, want vaak drink ik het tegen mijn zin op. Het ziet er in ieder geval al heel mooi uit ?

 30. februari 21, 2017 / 12:41

  Wat een leuke actie! Aangezien ik voor mijn eerste marathon aan het trainen ben (Rotterdam; nog 7 weken, aaaaah!) kan ik dit pakket mooi gebruiken! Ik neem na mijn lange duurlopen vaak wel een eiwitreep maar heb nog nooit eiwitpoeder gebruikt. Daar ben ik ook wel erg nieuwsgierig naar! En die trui lijkt me gewoon heerlijk om na een lange duurloop in te relaxen. De goalplanner iets anders moois. Ik stel altijd enorm veel doelen voor mijzelf, maar die spoken dan rond in mijn hoofd en ben ik een dag later (of zelfs een paar uur later) alweer vergeten. Lijkt me handig en leuk om dat in dit boekje op te schrijven. En hij is mooi roze, mooie bijkomstigheid!

  Ik zou dit pakket met een vriendin van mij willen delen die door mijn enthousiasme ook aan het hardlopen is geslagen! Ze loopt inmiddels 5km en is nu hard op weg om de 10km te halen. De topper!

 31. Ilse
  februari 21, 2017 / 12:42

  Toen jij vorige week begon over het product was ik gelijk al enthousiast omdat het er leuk uit zag (ook niet onbelangrijk). En de afgelopen maanden ben ik heel erg aan het kwakkelen geweest met mijn gezondheid en hardloopmotivatie. Na veel bloedprikken en onderzoeken is daar uitgekomen dat chronische lymfatische leukemie heb. Heel erg schrikken maar wel in een beginstadium dus ik kan mijn gewone dingen blijven doen en hardlopen is daar een grote baat bij (mijn hoofd leegmaken) en daar zijn deze producten goed bij te gebruiken. :)

 32. Monique
  februari 21, 2017 / 12:43

  Ik vind dat ik en mijn beste sportvriendin (mijn zusje) dit pakket verdienen omdat we elkaar altijd weten te motiveren in het hardlopen en regelmatig samen naar buiten gaan voor een run. Dit pakket zal ons, naast dat het gewoon heel erg leuk is om te krijgen, een extra boost geven!

 33. Dionne
  februari 21, 2017 / 12:44

  Mijn moeder is eigenlijk mijn sportieve vriendin!
  Allebei lopen we hard en over 3 weken gaan we voor de derde keer alweer de Antwerp Urban Trail samen lopen :) Mijn Moeder is echt een bikkel, elk weekend loopt ze een cross en valt daar eigenlijk altijd mee in de prijzen! Ik daar en tegen kan eindelijk weer is een beetje echt hardlopen na een jaar revalideren.. Dus daarom denk ik dat we dit pakket heeel goed kunnen gebruiken!
  Het doel is om over een tijdje samen een halve marathon te lopen, en daarna als het kan een hele natuurlijk! Maar dat kan alleen als er goed gepland wordt en de beentjes het toe laten.

 34. Myrthe
  februari 21, 2017 / 12:44

  Hoi! Wij hebben het nodig omdat we hard aan het trainen zijn voor de wings for life run! Samen met een team van de TU Delft gaan we proberen zo ver mogelijk te komen om zo veel.mogelijk geld op te halen! Een lekker warme trui na een lange dag en eiwittenshakes mogen daar natuurlijk niet bij ontbreken!

 35. Michelle van den Berg
  februari 21, 2017 / 12:44

  Mijn zusje en ik, zodat we helemaal happy en in shape zijn voor ons tripje naar Aruba in mei!

 36. Iris
  februari 21, 2017 / 12:46

  Mijn beste vriendin Jill en ik hebben dit sportieve pakket nodig, omdat we momenteel samen aan het afstuderen zijn. Naast het afstuderen motiveren we elkaar ook om ’s avonds nog de sportschool in te duiken of een lekker rondje te hardlopen. Ons goal van 2017 is samen afstuderen. Dan kunnen we dat vast in de goalplanner noteren :)

 37. Stephanie
  februari 21, 2017 / 12:48

  Eens kijken of dit pakket wel m’n brievenbus/voordeur weet te vinden (Nivea helaas niet ?)!

  En ik en m’n beste vriendin verdienen dit omdat we deze maand al 25 jaar vriendinnen zijn! Door dik en dun. Ik iets meer sportief dan zij! Maar onze verschillen zijn juist onze kracht

 38. Judith
  februari 21, 2017 / 12:49

  Superleuk, ik doe mee! Een paar jaar geleden gebruike ik regelmatig eiwitpoeder na mijn trainingen, maar de smaak en structuur stond me altijd een beetje tegen en daarom ben ik er mee gestopt… Op dit moment train ik echter voor mijn eerste halve marathon en zou het dus niet verkeerd zijn om wat extra eiwitjes binnen te krijgen. Het eiwitpoeder van Fitshe wil ik zeker een kans geven en de goalplanner zal me vast en zeker kunnen helpen met het plannen van en de gedachten over mijn trainingen :-) Daarnaast gun ik het mijn vriendin omdat ook zij weer fanatiek bezig is met sporten en van plan is binnenkort na lange tijd weer een 10km wedstrijd te lopen!

 39. Fransinda
  februari 21, 2017 / 12:51

  Ik heb ook nog nooit eiwitpoeder geprobeerd, maar ben daar zeker benieuwd naar, wat voor invloed het heeft.
  Daarnaast lijkt me die goalplanner geweldig, ik houdt van het bijhouden van lijstjes en volgens mij is dit boekje daar helemaal geweldig voor!

 40. Martine
  februari 21, 2017 / 12:52

  Ik kan hier maar aan een bestie denken en dat is Lydia! Deze powerchick combineert een drukke en verantwoordelijke baan met haar gezin met twee jonge zoontjes. Daarnaast vindt ze ook nog de tijd en de motivatie om twee keer per week door de Soesterduinen te rennen om in shape te blijven. Niet altijd makkelijk, maar ze doet het toch maar mooi. Dikke, vette respect voor deze dame hoor!

 41. Corine
  februari 21, 2017 / 12:53

  Samen met mijn vriendin train ik voor de CPC Den Haag halve marathon! Alle lange duurlopen doen we samen. Dit is niet alleen super gezellig, maar we slepen elkaar er ook doorheen! Het maakt onze vriendschap zoveel sterker dan dat het al was! Maar al dat hardlopen vergt veel van ons lichaam dus ik weet zeker dat we beiden zo’n mooi pakket kunnen gebruiken! Ik ben iig reuze benieuwd naar de eiwitshake en of het helpt bij het herstel van mijn lichaam.. :)

 42. februari 21, 2017 / 12:53

  Ik zou deze pakketten heel graag winnen voor mij en m’n sportieve vriendin Anouk! Afgelopen oktober hebben we samen onze eerste halve marathon gelopen, die van Amsterdam. Het komende half jaar scheiden onze wegen zich helaas, ik ga nog even knallen in de horeca voor ik in september aan een nieuwe studie ga beginnen, zij gaat een paar maanden reizen door Zuidoost Azië. Ik zou het superleuk vinden als ik dit pakket aan haar zou kunnen geven, zodat we toch nog een beetje aan elkaar kunnen denken en het ons herinnert aan ons volgende goal, opnieuw aan de start verschijnen van die halve marathon van Amsterdam in oktober en natuurlijk onze tijd van vorig jaar verbeteren!

 43. Milou
  februari 21, 2017 / 13:00

  Wat een leuke winactie! Ik ben sinds kort weer gemotiveerd aan het sporten maar doordat ik dit een hele poos niet heb gedaan, loop ik vaak heel slecht de volgende dag ;-) eiwitpoeder heb ik nog niet geprobeerd maar wie weet helpt dit mij bij het herstel! Mijn zusje is een fanatieke voetbalster en kan volgens mij haar spieren wel eens belonen met wat lekkers.
  Als ik niet win, koop ik die trui sowieso want wat is ‘ie mooi!

 44. Anouchka
  februari 21, 2017 / 13:01

  Ja echt super leuk. Ik zag in je vlog al die leuke trui voorbij komen. Ik kon hem alleen nergens vinden en nu kan ik het soms winnen. Dat is nou echt gaaf. Ben ook wel benieuwd naar de shake, omdat ik daar normaal niet zo goed tegen kan. Ik zou dit pakketje ook willen delen met me vriendin Wendy. Aangezien ze zelf ook lekker bezig is met trainen en wij dit jaar 15 jaar bevriend zijn.

 45. Jessie
  februari 21, 2017 / 13:02

  Oeh, interessant! Naast hardlopen doe ik ook regelmatig aan krachttraning (met lichaamsgewicht, geen gewichten) om de kans op blessures te verkleinen. Ik vraag me dan ook af of ik daarom meer eiwitten zou moeten eten, echter heb ik geen problemen met het herstel van mijn spieren. Maarja, mijn langste duurloop is dan ook 10 km :P
  Ik heb ook meegedaan aan de winactie, het lijkt me erg leuk om het pakket te winnen voor mijzelf en mijn vriendin Lisanne, ik heb haar aagestoken met het hardloopvirus en ze loopt nu bijna een jaar hard, het gaat super goed!

  Ps: een ander vraagje; bevallen de sportbh’s van yogha goed? Geven ze voldoende ondersteuning voor het hardlopen of kan ik beter bij Nike blijven? :P

 46. Maartje
  februari 21, 2017 / 13:02

  Ik in Australië, Alice in Nederland… maar met dit pakket kunnen we toch n beetje “samen” trainen!

 47. jette gaasbeek
  februari 21, 2017 / 13:02

  super leuke actie! Vooral mijn beste vriendin verdient dit pakket, ze is onlangs begonnen met hardlopen en het veranderen van haar levensstijl en ik ben ontzettend trots op hoe ze dit allemaal doet. In juni lopen we samen de 10km op de ladiesrun in Rotterdam dus dat is haar doel. met al haar harde werk en motivatie verdient ze een beloning!

 48. februari 21, 2017 / 13:03

  Ik zou de goalplanner zelf goed kunnen gebruiken om twee studies, een parttime baan en een fulltime bestuursjaar goed te kunnen combineren, zonder negatieve gedachten! In drukke en stressvolle periodes is het makkelijk om negatief te worden, des te mooier vind ik het idee achter de planner om óók elke dag positieve dingen op te schrijven.

  Daarmee zou ik hem ook graag voor de andere vrouw in mijn bestuur winnen, die er eenzelfde schema al ik op na houd, en dat tot nu toe echt fantastisch doet!

 49. Janine
  februari 21, 2017 / 13:03

  Ik zou dit heel graag willen winnen!
  Ik wil al heel lang graag eiwitpoeder uitproberen om te kijken hoe ik erop reageer en hoe het smaakt, maar ik vind het net als jou altijd zo’n gedoe om uit te zoeken welke je precies moet hebben. En ook de prijs vond ik altijd aan de hoge kant..
  Dus dit zou echt de ultieme kans zijn!

 50. Henrike
  februari 21, 2017 / 13:03

  Ik kan dit pakket heel goed gebruiken. Ben fanatiek CrossFitter en loop al een tijd met een blessure af en aan, deze week ook weer stap terug moeten doen en daardoor geen wedstrijden voor mij die komende zaterdag beginnen :(….. dus ik kan de planner goed gebruiken om stap voor stap mijn doelen uit te schrijven om weer te herstellen en dit keer goed te herstellen (hopelijk) zonder te snel te willen! en hierin dus ook goed mijn rust te plannen. Het eiwit kan ik goed gebruiken voor het herstel van mijn spieren en een lekkere trui is nooit weg. Vriendin van mij (Irene) staat op het punt te bevallen en is ook fanatiek sporters, die kan de planner dus ook zeker goed gebruiken om straks weer back on track te komen en alles te plannen met een baby erbij.

 51. Natasja de Haan
  februari 21, 2017 / 13:03

  Omdat we aan het trainen zijn voor een halve marathon, na een mislukte eerste keer de halve marathon gelopen te hebben. Deze mislukte keer was zonder eiwitpoeder én zonder mooie doelen op papier. Hopelijk helpen deze doelen + eiwitpoeder voor een mooie tijd. Uiteraard zal de fijne trui na iedere training heerlijk zitten!

 52. Gwendolyn
  februari 21, 2017 / 13:07

  Wat een tof product! Ik zou heel graag dit pakket geven aan mijn zus, mijn liefste reisbuddie en sinds kort ook mijn hardloopbuddie. We zijn afgelopen maanden samen op reis gegaan en tijdens de reis had m’n zus het goede voornemen om weer fit te worden en om een halve marathon te lopen. Dus dat hebben we gedaan, 6 weken tussen dat we terugkwamen en de halve marathon, dus redelijk pittig, vooral omdat het haar eerste halve marathon is, maar ik vind het heel stoer van haar!. We gaan het halen! Ik heb afgelopen oktober mijn eerste marathon gelopen, en dat wordt ons volgende doel, om samen een marathon te lopen. Daar heb ik zo veel zin in! Mijn eerste marathon was met mijn vader, nu lijkt het me heel bijzonder om met z’n drieën de eindstreep te halen!

 53. Eva
  februari 21, 2017 / 13:08

  Mijn beste vriendin en ik zijn momenteel aan het trainen voor onze eerste halve marathon die we tegelijk, en hopelijk ook echt samen, gaan lopen in April. Hiernaast doen we allebei nog andere sporten en hebben we een druk sociaal leven en met onze studies, hierdoor is het ook wel eens fijn om jezelf extra te kunnen verwennen en alles even op een rijtje te zetten :) verder merk ik dat ik sinds ik begonnen ben met boksen (aanrader om een keer te doen trouwens!) meer op moet letten dat ik dagelijks genoeg van alle voedingsstoffen binnenkrijg, doordat de trainingen best lang en erg intensief zijn, oftewel, we kunnen dit pakket zeer goed gebruiken!

 54. Amanda
  februari 21, 2017 / 13:10

  Omdat we allebei afgelopen periode wat minder hard hebben kunnen sporten door blessures en weer graag terug willen komen op ons oude niveau! Een planner zou ons daar goed bij kunnen helpen!

 55. Emmely
  februari 21, 2017 / 13:10

  Voor mij en mijn mama! Mijn moeder heeft net het sporten weer opgepakt na jaren niks doen, dus zij (en ik een beetje) verdient dit pakket meer dan ooit!

 56. fleur
  februari 21, 2017 / 13:14

  Hai Annemerel!
  Ook ik train voor een marathon, en wel die van Utrecht op 19 maart! Wat extra eiwitten in de periode hier naar toe zijn dus niet verkeerd, en die trui kan mij na de finish mooi warm houden!
  Mijn zusje is mijn sportieve vriendin, die na haar 2 zwangerschappen weer is begonnen met hardlopen en home workouts. Zo trots op wat zij in korte tijd al bereikt heeft! Dit pakket is een nooie motivatie om door te gaan!

 57. Malou
  februari 21, 2017 / 13:15

  Ik ben samen met mn sportvriendinnetje Sem de laatste tijd hard aan het sporten geslagen! Ter motivatie en als beloning zou ik dit graag willen winnen voor ons beide! :-)

 58. Clara Ignasse
  februari 21, 2017 / 13:15

  Hoi! Leuk artikel! Het lijkt me super gaaf om dit pakket te winnen. Ik ben al fan van de Fitshe vanille en gooi daar soms zelf cacaopoeder door heen. De smaak dark chocolate lijkt me heerlijk!! ?
  En mijn sportmaatje in goede en slechte tijden verdient ’t gewoon omdat ze het met mij uithoudt. Ze is super hard bezig in shape te komen voor de zomer en ik weet nu al dat ze de goalplanner geweldig gaat vinden! Ik gun het haar ontzettend.

  Leuke actie!
  Groetjes, Clara

 59. Celine
  februari 21, 2017 / 13:19

  Samen met mijn goede vriendin Daphne ben ik begonnen met hardlooptrainingen. We zijn nu bezig met opbouwen naar de 5 kilometer maar mijn droom is om een keer een hele marathon te lopen! De goalplanner lijkt me hier perfect voor. Daarnaast zijn wij momenteel bezig met onze scriptie en het doel is om juni 2017 ons hbo diploma toerisme management te halen!

  Kus,
  Celine

  Ps. Ik heb sinds kort je instagram ontdekt en ben erg geïnspireerd door jouw manier van doen!

 60. Lina Van den Eynde
  februari 21, 2017 / 13:19

  Ik zou dit pakket heel graag winnen! Ik zou het delen met mijn tante die nu al 8kilo is afgevallen en hoop haar zo verder te motiveren! Ik heb 3 maanden een blessure gehad waardoor ik een paar loopwedstrijden heb moeten missen en heel die tijd niet heb kunnen sporten. Met het boek zou ik al mijn toekomstige plannen goed kunnen opvolgen. Na het lopen of fitnessen kunnen mijn tante enn ik dan samen in onze nieuwe trui de eiwitshake opdrinken.

  Groetjes Lina

 61. Jan
  februari 21, 2017 / 13:20

  Mijn lieve vriendin Marit (@marithon) heeft me geïnspireerd om ook te gaan rennen, en stimuleert me om altijd het beste beentje voor te zetten. Zo hebben we samen de dam tot damloop te hebben gedaan om geld op te halen voor kankeronderzoek. Ik vind dat Marit als sporter een schouderklopje verdiend en gun haar daarom dit pakket!

 62. februari 21, 2017 / 13:20

  Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mijn sportieve vriendin Lieke. Haar liefde voor sport maakt dat zij niet alleen wekelijks traint met haar roeivereniging, maar op de andere dagen het liefst ook nog in de gym te vinden is. En ook ik kan wel wat extra eiwit gebruiken na mijn trainingen voor mijn volgende run, de Zandvoort Circuit Run, waarbij ik mijn PR van vorig jaar hoop te verbeteren! Beiden zijn we nog niet bekend met de producten van Fitshe, maar het belooft veel goeds!

 63. Daisy
  februari 21, 2017 / 13:21

  Deze willen we heel graag winnen! Samen met mijn beste vriendin Eline. Ik kan er honderd redenen voor bedenken maar de voornaamste is toch wel om het goal boekje te gebruiken en mijn sport stijl te verbeteren! Duimen maar :)

 64. Josefien
  februari 21, 2017 / 13:24

  Wauw, wat een enorm toffe actie! Ik ben al een tijdje enorm benieuwd naar het merk Fitshe dus dit lijkt mij de ideale manier om met het merk en de producten kennis te mogen maken. Samen met mijn fit buddy motiveren wij elkaar telkens weer in de sportschool, zo kunnen we beiden het optimale eruit halen. Om haar eens even in de watten te leggen, zou het super zijn als ik haar blij kan maken met zo’n pakketje. Want door haar blijf ik keer op keer naar de sportschool gaan, ook al heb ik even geen zin of ben ik lui! Na mijn trainingen kan ik dan mijn goals bijhouden in het boekje, super! Je hebt snel niet door hoe grote stappen je maakt en dit is wel mogelijk met deze goalplanner. Kei en kei hard duimen en hopen dat ik geluk heb! ✨ Ik weet zeker dat ik dan mijn prestaties nog meer kan verhogen en mijn doelen nog meer kan nastreven.

 65. Marjolijn
  februari 21, 2017 / 13:25

  Hoi, leuke actie! Ik ben net afgestudeerd, druk aan het solliciteren & train daarnaast voor mijn eerste 1/2 marathon (CPC!). Beste vriendin die me heel erg geholpen heeft bij thesis-frustratie gaat binnenkort een eigen Bed & Breakfast beginnen (incl opknap-sores a la “Ik vertrek”) dus ik denk dat vooral dat boek heel erg van pas gaat komen om onze werkdoelen helder te houden en daarnaast te blijven sporten ;)

 66. Sandra Westdorp
  februari 21, 2017 / 13:25

  Om fit te blijven als stewardess bij TUI loop ik in mijn vrije tijd heel veel hard. Vorig jaar m’n eerste halve marathon gelopen en het is geweldig hoe jij mij inspireert! In de Goalplanner kan ik aan m’n volgende doel beginnen; een tweede halve marathon of een hele ? Nu zijn mijn vriendin Nienke en ik daarnaast sinds enkele maanden aan het Crossfitten en we zijn nog steeds op zoek naar de juiste eiwit shakes! Na dat vele sporten willen we graag in de fitshe trui samen op de bank Boer Zoekt Vrouw kijken! Ons favo programma!

 67. Ida
  februari 21, 2017 / 13:26

  Zodat wij samen nog heel lang en gezond sportief kunnen zijn :) met een wijntje af en toe natuurlijk!

 68. februari 21, 2017 / 13:28

  Mijn vriendin en ik zouden dit goed kunnen gebruiken in onze voorbereiding op de halve marathon van Amsterdam in oktober dit jaar. Samen sporten zorgt voor betere resultaten en voor leukere sport sessie immers!

 69. Ingrid
  februari 21, 2017 / 13:29

  Wauw, dit lijkt me een super prijs én motivatie! Sinds een paar weken doe ik mee aan een hardloop Clinic voor de halve marathon. Heel toevallig hadden we het gister over eiwitpoeder, ik ben nog op zoek naar een goed product en dit lijkt me perfect! Het grappige is dat ik een hele leuk meid heb leren kennen bij de clinic, iedereen noemt ons al vriendinnen en ik gun haar het twee pakket! (Sinds 4 mnd moeder en geeft nog borstvoeding, ze kan het dus meer dan gebruiken!)

 70. Tessa
  februari 21, 2017 / 13:31

  Wat een leuke winactie! Ik zou heel graag een pakket voor mijn vriendin Janca en mezelf willen winnen.
  We zijn beiden besmet met het hardloopvirus, maar hebben helaas ook allebei regelmatig te kampen met pijntjes en/of blessures, waardoor we ons (hardloop)doel soms uit het oog verliezen. De goalplanner lijkt me een mooie hulp zodat we onze doelen niet opgeven, maar er 100% gaan! Uiteraard zullen we in onze goalplanner schrijven terwijl we in onze Fitshe sweater aan het relaxen zijn ;-)

 71. februari 21, 2017 / 13:32

  Waarom ik en mijn beste vriendin dit verdienen? Nu mijn beste vriendin (mijn buurmeisjevan toen ik nog thuis woonde bij mij ouders) heeft een loopdip wegens veel te veel werk en kan dus een aanmoediging gebruiken en ik train voor een halve marathon in het voorjaar en een hele in het najaar dus kan wel extra eiwit gebruiken.

 72. Ilse
  februari 21, 2017 / 13:35

  Ah tof! Terwijl ik en m’n bestie uitgedijd en opgeblazen op de bank hangen, liggen en vallen, beide 37 weken zwanger, hebben we besloten dat wij dit toffe pakket ontzettend leuk vinden en graag zouden willen gebruiken, als we geen babymachines meer zijn over een week of 3 (hopen we! OMG) en langzaamaan weer kunnen terug transformeren naar ons oude vertrouwde zelf. Die trui kunnen we nu wel al gebruiken met onze dikke buiken, heerlijk oversized ;)

 73. Marly
  februari 21, 2017 / 13:35

  Als beginnende fitnessblogger zou ik het super gaaf vinden om dit te winnen! Ik ben sinds dit jaar begonnen met instagram @fitwith.marly en krijg al veel positieve reacties. Het eiwitpoeder zou ik erg graag willen testen voor Mijn volgers en ik weet zeker dat mijn fitness-vriendinnetje graag met me mee test!

 74. Kelly van Ginneken
  februari 21, 2017 / 13:35

  Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mij en mijn zusje. Ik ga een maart een drukke periode tegemoet en dan zou een planner om me op schema te houden perfect zijn, vooral omdat ik sinds kort druk bezig ben met mijn gezondheid en een echte fit girl te worden.

 75. Wendy
  februari 21, 2017 / 13:36

  Wat super leuk!
  Ik kan die planner best goed gebruiken omdat ik heel graag doelen stel en ze wil halen! Meestal stel ik ze uit als het niet gelijk lukt, maar wanneer je ze hebt opgeschreven ga je je er vast meer aan houden!
  Mijn nichtje is ook super goed bezig met sporten en laatste tijd dus die andere ga ik zeker aan haar geven!

 76. Josien van Stokkom
  februari 21, 2017 / 13:37

  Lieve Annemerel.
  Ik vind het totaal niet raar dat jij, ondanks al je ervaring, niet zo van de eiwit poeder bent/was. Het is toch een vreemde ‘poeder’ en lijkt wat chemisch naar mijn mening. Deze eiwitpoeder is daarentegen anders en het lijkt me fijn om dit uit te mogen testen!!
  Mijn vriendin Chereen en ik gaan 3 a 4 dagen samen naar de sportschool en doen daar voornamelijk krachttraining. Daarbij loop ik minimaal 2 dagen per week hard. Heerlijk vind ik het om bezig te zijn!
  Wij verdienen dit geweldige pakket, omdat we allebei wel wat extra eiwitjes kunnen gebruiken.

  Groetjes, Josien

 77. Daniëlle
  februari 21, 2017 / 13:38

  Hoi Annemerel!

  Wat een superleuke winactie weer, kan altijd zo genieten van je blogs! Dit pakket zou fantastisch zijn voor mij en mijn beste vriendin Elza. We gaan deze zomer voor het eerst een long distance hike doen ik Schotland en moeten daarvoor natuurlijk helemaal in shape zijn (fysiek en mentaal!). Een beetje planning en goede voeding zou dus geen kwaad kunnen :) Succes met trainen voor Boston, ik kijk alweer uit naar de blogs (en vlogs) over je voorbereiding!

  Daniëlle

 78. februari 21, 2017 / 13:39

  Ik zou hem delen met mijn vriendin Sarah, we hebben allebei een nieuwe doelstelling op het programma staan die we samen willen halen.
  Ik wil mijn eerste run doen en daarbij blijven fitnessen dus een extra hulp kan nooit kwaad!

 79. Marieke Lammers
  februari 21, 2017 / 13:40

  Ik vind dat Wendy en ik allebei dit pakket verdienen omdat we goed bezig zijn met sporten/hardlopen zodat we topfit naar Australië kunnen afreizen :)

 80. Iris
  februari 21, 2017 / 13:42

  Wat een leuke actie Annemerel! Mijn vriendin Esther en ik kunnen wel een goalplanner gebruiken om fit de zomer in te gaan! Vooral mijn lieve vriendin verdient deze prijs omdat ze na weken klussen nu tijd heeft om van haar huisje te genieten maar daardoor heeft moeten inleveren op het sporten. Ja klussen is ook een workout maar niets is zo lekker om te in- en ontspannen dan buiten en in de sportschool aan de slag gaan! Daarnaast kunnen we dan met een matchende sweater onze eerste pyjama party gaan houden!

 81. Anne
  februari 21, 2017 / 13:43

  Moment dat ik begon te lezen was ik getriggerd want: voor mij is de stap op poeder te gebruiken ook wel groot. Ik heb ook geen idee wat ik nodig heb, en wat een goed product is (na het zien van keuringsdienst van waarde over whey helemaaaaaaaal niet meer zelfs haha!). Toch train ik best veel met een vriendinnetje en lijkt het me wel verstandig om proteïne poeder te gaan gebruiken omdat ik sowieso weet dat ik te weinig binnen krijg. En helemaal leuk als ik mijn trainingsmaatje kan verrassen met een leuk cadeautje :-)

 82. februari 21, 2017 / 13:45

  Omdat ik in april de kwart marathon loop (later dit jaar de halve van Amsterdam) en hiermee geld inzamel voor onderzoeken van het KWF zodat we kanker terug kunnen dringen naar een ziekte waaraan niemand meer overlijdt. Dus ben ik erg benieuwd naar het effect van het eiwitpoeder. Want dit wordt dan ook mijn eiwitontgroening. En natuurlijk voor die heerlijke trui om ’s avonds lekker op de bank te kruipen.

 83. Ellen van Daal
  februari 21, 2017 / 13:45

  Wat een super gave winactie. Ik had Fitshe vorige week al opgezocht en wilde dit boekje gaan bestellen voor mijn beste vriendinnetje. Ik ga samen met haar de marathon in Berlijn lopen dit jaar en dit is voor ons beide de eerste marathon. We vinden het dan ook reuze spannend en soms ook een beetje eng. Ik denk dat de goalplanner ons stapje voor stapje kan gaan helpen om die marathon ook daadwerkelijk uit te gaan lopen!!! Ik hoop dat ik dit pakket mag winnen en aan m’n lieve bestie kan geven!!!! Zij staat altijd voor mij klaar, ook nu ik heb bedacht dat we samen een marathon gaan lopen :P….

 84. Rachelle schuimer
  februari 21, 2017 / 13:50

  Dit is echt de perfecte prijs voor mij en mijn goede vriendinnetje Alexandra. Zij heeft onlangs haar hele bedrijf verkocht zodat ze haar dromen achterna kan gaan! Ondanks dat ze al super goed bezig is, moet ze alles vanaf het begin opbouwen en daarbij is een goalplanner wat mij betreft onmisbaar!
  Ik kan ook niet wachten om mijn dromen echt achterna te gaan en op nog grotere podia te spreken, te strijden voor gelijke kansen en vrouwen overal ter wereld te empoweren om hun eigen succesverhaal te schrijven.
  We geloven dat succesvol powervrouw zijn alleen kan als je ook fysiek en mentaal fit bent, en fitshe lijkt wel de perfecte partner voor dit alles. Dus winnen zou heel veel voor me betekenen en ik zou het heel graag aan Alexandra cadeau doen, want deze powervrouw verdient het echt!!

 85. Marlinde van den Berg
  februari 21, 2017 / 13:51

  Graag zou ik het tweede pakketje willen geven aan mijn moeder! Sinds haar tienerjaren vecht ze al met de kilo’s en ze heeft eindelijk afgelopen januari zich ingeschreven voor de sportschool! En ik wil haar graag bedanken dat ze probeert haar lifestyle te veranderen, want ik was vaak wel bang dat ze er misschien gezondheidsklachten van krijgt.

 86. Ram
  februari 21, 2017 / 13:52

  Mijn beste vriendin en ik kennen elkaar al sinds onze eerste jaren! Nog steeds spreken we elkaar meerdere keren op een dag, maar we zien elkaar onwijs weinig. Het enige moment waar wij elkaar zien is op onze wekelijkse sportdate! We sporten beiden erg intensief (crossfit, fietsen, hardlopen) dus kunnen wel wat extra proteïne gebruiken! Als wij dit toffe pakketje winnen hebben we weer een extra excuus om na de wekelijkse date te blijven hangen om een shake te drinken!

 87. Merel
  februari 21, 2017 / 13:54

  Omgg wat een toffe winactie!
  Wij verdienen dit pakket omdat we allebei een wat lastig jaar achter de rug hebben en we dit jaar weer helemaal vol positiviteit zijn begonnen met sporten.

  Toffe winactie en je vlogs en blogss zijn echt heeel leuk om te kijken en lezen i love it!

  xxx Merel

 88. Stephanie
  februari 21, 2017 / 13:54

  Wat een toffe winactie!
  En je bent niet de enige hoor, ook ik heb nog nooit eitwitpoeder oid gebruikt. Maar klonkt veelbelovend! Ik keek gisteren na je vlog al op de website van Fitsche en zag dat de goalplanner helaas al uitverkocht is. Lijkt me ideaal alles in 1 boek, momenteel maak ik namelijk een planning in een A4 schriftje en die deel ik vervolgens (een spread) in 8 gelijke blokjes voor alle dagen (komt t je al bekend voor ;) ?).

  Ik zou het andere pakket aan mijn vriendinnetje geven die al zeker 5 jaar kampt met anorexia en hierdoor niet mag sporten, maar juist de goalplanner kan denk ik helpen bij het maken van kleine behapbare doelen naast het ene grote doel. En daarnaast de positieve dingen op te schrijven die je die dag meemaakt. Ik hoop haar op deze manier een extra positief steuntje in der rug te geven en door te vechten!

 89. Annemieke
  februari 21, 2017 / 13:54

  Wat een leuke win actie! Ik heb al eens eerder een aardbeiensmaak geprobeerd, superlekker! Omdat ik over een maand de halve marathon in Lissabon ga lopen kan ik wel wat extra eiwitten gebruiken. En mijn lieve vriendinnetje Judith is weer die hard aan het fitnessen dus haar gaat het ook zeker helpen :). Na het sporten natuurlijk lekker op de bank neer ploffen met die heerlijke trui!

  :)

  • Judith
   februari 21, 2017 / 22:46

   Hahahaha Miek wat lief! Ik heb net ook gereageerd met jou ♥

 90. Lilian
  februari 21, 2017 / 13:55

  Lijkt me super!

 91. februari 21, 2017 / 13:55

  Toch een poging wagen :) samen met een vriendin ben ik namelijk hard aan het trainen om éindelijk eens de tien kilometer met onze partners mee te kunnen rennen. Momenteel hijgen en puffen we ons ergens achter hen aan, maar het doel is om toch echt een keer de tien km te lopen! Niet zo ambitieus als een marathon op de planning, maar wel een lekker doel om hard voor te werken!

 92. Sabine
  februari 21, 2017 / 13:55

  Mijn beste sportieve vriendin en ik verdienen dit pakket, omdat we deze maand goed gestart zijn met de c9 kuur. Dit heeft voor ons beide goed uitgepakt, nu alleen nog doorzetten om goed in ons fel te komen/blijven zitten. Dit pakket zal ons zeker helpen!

 93. Sandra Peeters
  februari 21, 2017 / 13:58

  Wauw wat een gave winactie!

  Mijn vriendin Yldau en ik kunnen dit pakket zeer goed gebruiken. Wij zijn namelijk beide in training voor een eerste halve marathon. Hierbij horen natuurlijk eerst kleine doelen om tot het uiteindelijke doel te komen. De goalplanner zou hier heel goed bij passen om alles goed bij te kunnen houden! Daarnaast zijn wij ook nog eens yoga-maatjes en hebben nog wat goals voor ogen voor acro-yoga en andere poses. in de goalplanner van Fitshe kunnen wij onze doelen zo mooi bijhouden! En in de sweater kunnen wij na onze work-outs deze doelen heel mooi omschrijven. Dit zou echt top zijn om te winnen samen!

 94. Minke
  februari 21, 2017 / 14:00

  Om samen met mijn vriendinnetje te blijven sporten en een killerrr summer body te krijgen / verdienen / creëren ???

 95. februari 21, 2017 / 14:00

  Omdat ik zelf vrij intensief sport, meestal in groepsverband, wil ik graag mezelf en een van mijn sport buddies kennis laten maken met Fit She!
  Momenteel koop ik m’n eiwitshakes steeds bij ons op de sportclub, omdat ik het bos door de bomen online niet meer zie. Je hebt zoveel variaties in eiwitsupplementen, maar voor een gewone fitgirl is dat vaak niet helemaal te begrijpen.

  Dan ga ik liever mee in iemands (goede) ervaringen over een product. Ik loop geen marathons zoals Annemerel, maar doe wel andere zware workouts waardoor ik erna ook mijn eiwitten moet kunnen aanvullen.

  Ik ben heel benieuwd naar de Fit She poeder!

 96. Anne
  februari 21, 2017 / 14:01

  Wat een ontzettend gaaf pakket! Na jarenlang aan topsport te hebben gedaan heb ik ben ik de laatste jaren steeds meer in balans gekomen met weer 2 nieuwe liefdes, namelijk hardlopen en yoga. Uiteraard heeft daar ook een periode ingezeten waarin ik de beste moest zijn, maar langzaam aan wordt sporten weer echt leuk en helpt het mij ontspannen. De goalplanner zou hierbij echt heel goed kunnen helpen. Want sporten is niet allen presenteren, maar ook lief zijn voor je zelf en voor jezelf zorgen. Het vinden van balans is mijn doel en extra aandacht voor herstel en ontspanning zijn hier heel belangrijk in. Mijn sportvriendinnetje gaat het juist gebruiken om weer helemaal fit en gezond te worden in 2017! Kortom 2 vriendinnen die van een andere plek komen, maar wel hetzelfde einddoel hebben! Gezond en fit zijn.

 97. Nook
  februari 21, 2017 / 14:03

  Mijn zusje en ik hebben dit pakket echt nodig omdat we al een lange tijd 5 keer per week trainen maar helaas te weinig resultaat zien. We zijn allebei allergisch voor soja en kunnen dus de meeste eiwitshakes niet nemen. We zijn daarom erg benieuwd naar deze!

 98. Anita te Gussinklo
  februari 21, 2017 / 14:05

  Graag verras ik mijn vriendin met dit leuke pakket omdat ze het verdiend en ik haar graag wil verrassen.

 99. februari 21, 2017 / 14:05

  Wat een leuk pakket! Ik wil hem graag winnen voor mij en ilse. We lopen altijd samen hard en willen samen trainen voor de 10 km. We wonen sinds kort ook samen in een studentenhuis. Waardoor het nog makkelijker is om samen te gaan trainen. Ze staat ook altijd voor mij klaar wanneer ik het moeilijk heb. Ze komt met de beste tips en ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten. Als bedankje voor alles zou ik dit heel graag voor haar winnen!

 100. Pauline
  februari 21, 2017 / 14:07

  Ik en mijn beste vriendin Shady zijn onafscheidelijk en zeker ook als het gaat om sporten. Every fit blonde needs a fit brownie ;-) 4 keer per week dagen we elkaar uit het beste in onszelf naar boven te halen. Om haar te laten weten dat ik blij ben met haar als vriendin en als sportbuddy is dit fitte cadeau een leuke verrassing!

 101. Bonita
  februari 21, 2017 / 14:10

  Wat een mooie producten, zeker de goalplanner, zodat elke keer als je to do list erbij pakt, een herinnering aan de mooie en dankbare dingen in het leven voorbij komen. En die trui en de Dark Chocolate eiwitpoeder maken het plaatje compleet.
  Ik wil dit pakket heel graag winnen voor mij en mijn vriendin, omdat we ondanks alle dagelijkse verplichtingen ons blijven motiveren om lekker samen te sporten, van hardlopen tot yoga, wij houden van de afwisseling.

 102. Annemarijn
  februari 21, 2017 / 14:13

  Wat een leuke actie! Ik zou het tweede pakket aan mijn zus geven. We zijn beide fanatieke sporters, maar met een ander doel. Zij is een hardloopster en vindt daarin haar ontspanning, uitlaatklep en voldoening. Ik doe vooral krachttraining om sterker te worden en om aan te komen. Maar bovenal doen we het natuurlijk voor ons plezier! Hoe leuk zou het zijn dat we na onze sportmomenten samen op de bank kunnen ploffen met een chocolade shake (geen andere smaak die beter bij ons past ;)) in die ontzettend leuke truien!

 103. Eline
  februari 21, 2017 / 14:18

  Na al jaren te hebben geprobeerd om een gezonde levensstijl aan te nemen, heb ik meerdere keren gefaald. Eindelijk ben ik nu op dat punt gekomen dat niet alles perfect kan lopen en dat er meer obstakels zijn dan een rechte trap omhoog. Ik geniet veel meer en mag van mezelf veel meer, ik voel me niet meer schuldig en geniet van het leven. Al zijn er nu nog genoeg saboteurs in mijn leven, ik heb de ergste ni durven te schrappen. En daar ben ik trots op! Ik ga gewoon verder en hoewel ik een planner ben, leef ik bij mn lichaamsdoelen met de dag :) stap voor stap!

 104. Marrit
  februari 21, 2017 / 14:19

  Wat ontzettend leuk! Ik gun het mijn nichtje Jannah. We doen vaak samen mee met een run. Hoe leuk na een run die trui beide aan te kunnen doen en onze doelen voor de volgende run op te schrijven! Daarnaast zijn we beide wel benieuwd naar eiwitpoeder, en doordat dit uit alleen maar natuurlijke stoffen bestaat, klinkt het toch wat minder ‘eng’!

 105. Marjolein Dilven
  februari 21, 2017 / 14:24

  Het zou gewelding zijn voor mij en mijn sporty bff, we zijn sinds de zomer echt actief gaan sporten en sinds een paar maanden nemen we dus ook eiwitpoeder als toevoeging op onze dagelijkse inname eiwitten uit voeding. Dit heeft ons geholpen sneller te herstellen en ook meer te motiveren, en om deze lijn door te trekken zou ik heel erg graag dit willen winnen. Zo kunnen we niet alleen lekkere chocolade havermout ontbijtjes maken, maar ook concreet naar onze doelen toe werken waardoor je grijpbaarder en beter bereikbaar zullen zijn!

 106. februari 21, 2017 / 14:26

  Ik doe mee voor mijn vriendin. Zij is goed bezig met het sporten waardoor zij mij motiveert ook te sporten. Aan de andere kant motiveer ik haar om dingen op te schrijven en wat positiever tegen het leven aan te kijken en hoe je doelen kan behalen. Het pakket zal ons allebei dus helpen! Daarbij zijn we allebei aan het afstuderen dus is zo’n planner heel handig. Zij verdient dit omdat ze mij altijd steunt en helpt.

 107. Smilla
  februari 21, 2017 / 14:27

  Ohhh die chocoladesmaak lijkt me dus echt goddelijk. Maar ik zou dit pakket willen winnen zodat Juultje en ik deze zomer de perfecte bikinibody voor elkaar kunnen krijgen (okay niet echt) zonder te klagen over al te veel spierpijn als we naar dansen fietsen (ik bedoel werken in de horeca is soms ook een workout) ja en die trui die vind ik dus echt zo leuk, ik zag dus je post op insta en ik hartje je trui

 108. februari 21, 2017 / 14:30

  Superleuke actie! Ik ben met vriendinnetje Lisa eind december begonnen met krachttraining, wat volledig nieuw was voor ons beiden. Ik liep ervoor enkel hard, Lisa deed niets. Hoewel tot nu toe alles goed gaat, blijft het soms moeilijk om gemotiveerd te blijven! Dit pakketje zou daar dus supergoed mee helpen! Met krachttraining is het uiteraard enorm belangrijk om je spieren daarna voldoende herstel te gunnen, zowel door rust te nemen als voldoende eiwitten binnen te krijgen. Als vegetariër is dat niet altijd gemakkelijk, dus deze proteïnepoeder is zeker welkom!

 109. Silke
  februari 21, 2017 / 14:30

  Hoi Annemerel,

  wat een leuk artikel weer, fijn dat jij altijd kritisch blijft bij dit soort producten en niet bang bent om vragen te stellen. Ik volg je al jaren maar laat bijna nooit een reactie achter haha, maar deze winactie laat ik niet zomaar aan mij voorbij gaan.
  M’n lieve vriendin Annemieke heeft een super zware tijd doorgemaakt afgelopen maanden: niet alleen werd haar vader ongeneeslijk ziek en overleed hij veel te jong na een extreem kort ziekbed, als gevolg hiervan moest ze haar paard een paar weken na de begrafenis (haar steun en toeverlaat in deze hectische periode) verkopen omdat dit zonder de financiële ondersteuning van haar vader onbetaalbaar werd.
  Maar dapper en optimistich als ze is liet ze haar hoofd niet hangen: ze staat voor iedereen klaar, blijft altijd positief, haalt haar tentamens, maakt grote plannen voor de toekomst én heeft een nieuwe sport gevonden: ze is nu bijna dagelijks in de fitness te vinden en ik ga graag gezellig met haar mee. Dat dit pakket in hele goede aarde valt lijkt me dus duidelijk, ik ben ongelooflijk trots op haar en als iemand dit verdient is zij het!

  Liefs,

 110. Merel
  februari 21, 2017 / 14:49

  Mijn vriendin Mirjam en ik verdienen dit omdat we sinds kort samen trainen voor sowieso de dam tot dam loop dit jaar en volgend jaar willen we een halve marathon rennen. Vorig jaar ben ik bij het trainen voor de dam tot dam loop geblesseerd geraakt aan mijn knie, helaas heeft dat lang geduurd, nu met nieuwe aangemeten schoenen gaat het goed! Maar helaas moet ik dus opnieuw beginnen met trainen, en daar ervaar ik uiteraard ook spier kwaaltjes bij, eiwit lijkt me erg interessant. Maar ook het goal boek spreekt me erg aan! Ik moet altijd doelen hebben, anders kan ik mezelf niet motiveren. Tegenwoordig train ik dus niet helemaal meer alleen maar samen, daarom verdient ook mijn vriendin dit pakket zodat we er samen vol tegenaan kunnen blijven gaan :).

 111. Marjon
  februari 21, 2017 / 14:58

  Jaaaaa deze wil ik! Superleuke actie :D

  Mijn oud-huisgenootje & supergoeie vriendinnetje en ik zijn allebei mega druktemakers die van hot naar her vliegen en het soms lastig vinden om rust te pakken – waardoor we onszelf nog wel eens voorbij willen lopen. De planner om ons hierbij te helpen & de chilltrui voor de spaarzame relax momentjes? PER-FECT! Kom maar door. Ook qua trainen & voeding liggen we 100% op één lijn. Naast dat ik veel hardloop en aan het trainen ben voor Berlijn, is het plan dan ook om vaker samen een avondje/ochtendje de sportschool in te duiken – vooral omdat we elkaar een stuk minder zien nu we niet meer in hetzelfde huis wonen. En wat kan ons dan beter helpen bij het herstellen dan dit eiwitpoeder? Ik zou haar hier dan ook heel graag heel gelukkig mee maken :D

 112. Wendy
  februari 21, 2017 / 15:04

  Mijn vriendin is een fanatiek trailrunner, maar ze eet niet altijd even handig na zo’n run. Zelf ben ik een fanatiek hiker en ik ben net begonnen met buitensporten en hardlopen. Nog nooit spierpijn gehad, maar nu wel! Ben dus benieuwd of FITSHE iets voor ons zou zijn.

 113. Rianne
  februari 21, 2017 / 15:07

  Leuke winactie! Ik zou hem delen met een vriendin die op mijn aanraden is begonnen met hardlopen, we zijn op dit moment allebei aan het trainen voor een wedstrijd. Zij haar eerste wedstrijd en ik de halve marathon en daarna de hele. Daarnaast doe ik zelf ook nog aan CrossFit!

 114. Floortje van Lieshout
  februari 21, 2017 / 15:09

  Super leuke actie!!

  Ik wil het graag voor mij en voor mijn tante ! :-)
  Ik zou het zelf super leuk vinden en ook om te kijken of het mij bevalt voor dat ik het echt wil gaan gebruiken.
  Maar het lijkt mij super leuk om mijn tante dit cadeau te doen !

  Ze bleef op haar benen staan na een heel heftig jaar toen haar man (mijn oom) kanker kreeg.
  maar ze bleef sporten!!! en voor haar gezin zorgen.
  Nu is alles weer goed :-)
  Maar ik gun haar dit onwijs !
  Mijn tante mag ook wel is een keer in het zonnetje worden gezet.
  Zodat we samen na het sporten een heerlijke en mooie warme trui aan kunnen en samen aan onze doelen Kunnen werken ! je zou ons allebei super blij maken!

  Liefs en alvast super bedankt
  Floortje en ook alvast van Linda ( mijn tante)

 115. Marijn
  februari 21, 2017 / 15:10

  Ik doe heel graag mee! Begin februari ben ik voor het eerst naar de stad van mijn dromen geweest: New York! Het was precies zoals ik me had voorgesteld en ik ben echt verliefd geworden op deze prachtige en magische stad. Ik bezocht daar mijn beste vriendin en heb een geweldige tijd gehad. New York heeft mij enorm geïnspireerd, zo erg zelfs dat ik besloten heb om samen met mijn vriendin een marathon te lopen en dat zonder enige hardloopervaring. Dit wordt een hele uitdaging natuurlijk, maar ik heb er ontzettend veel zin in! Voor mijn gevoel ben ik er al helemaal klaar voor vanwege al jouw hardloopartikelen die ik altijd lees. Ik zou het heel leuk vinden om te winnen zodat ik net nog even die extra motivatie heb om straks die marathon te lopen. Al heb ik die motivatie eigenlijk niet nodig, want Annemerel jij inspireert al genoeg!

 116. Jacqueline
  februari 21, 2017 / 15:19

  Een goede goalplanner en een lekkere eiwitshake zijn echt een must met sporten! Het plannen zit nu wel in mijn hoofd, maar als je het opschrijft wordt het pas het echte werk! Dan kan ik er ook eens een standaard van maken om die eiwit shake te nemen, niet alleen als ik er toevallig aan denk wanneer ik uitgeteld ben na een zware training! Samen met mijn vriendinnetje Emma die net zo hard aan het sporten is komt dit perfect van pas!

 117. Melanie
  februari 21, 2017 / 15:25

  Mijn beste vriendinnetje Kim en ik hebben elkaar ontmoet door onze personal trainer op de sportschool vorig jaar. Voor we het wisten waren de dikste diehard fitgirl besties. Ik zou haar heel graag willen verassen met een sportief, lief en speciaal gebaar en cadeau. Ik weet heel zeker dat ze hier super blij mee zal zijn.

 118. Simone
  februari 21, 2017 / 15:26

  Mijn lieve sportieve vriendinnetje Christel, kennen elkaar sedert de middelbare school (we waren destijds nog wel een aantal kilootjes zwaarder).
  Hebben elkaar opgetrokken om fitter, slanker door het leven te gaan. Dit is wel redelijk gelukt, thans dat kunnen we wel veronderstellen zo na bijna 15 jaar. We delen een actieve leefstijl, gaan naar dezelfde sportschool en we cheaten dan wel ook nog af en soms met sushi/ tapas of een grote zak popcorn tijdens een leuke film in de bios.
  Ikzelf, Simone, ga in juni dit jaar trouwen en Christel is hierbij ook een belangrijk persoon deze dag. Ook vooraf, want zij helpt mede organiseren van mijn vrijgezellenfeestje.
  Ze is mijn lieve vriendin en partner in sportieve crime, ze is er altijd voor me en daarom verdiend zij dit meer dan ooit! Op naar een sportief en liefdevol jaar, *fingers crossed!*
  Liefs, Simone

 119. Angela
  februari 21, 2017 / 15:29

  Hi Annemerel,

  Wat een ontzettend leuk en leerzaam artikel. Mijn sportieve vriendin Michelle en ik kunnen deze spullen zeker gebruiken omdat we allebei sinds januari bijna dagelijks in de sportschool te vinden zijn. Afgezien van het feit dat we beste vriendinnen zijn, zijn we ook huisgenootjes en is het heel fijn om samen vervolgens op de bank te ploffen met de truien!

 120. Tina
  februari 21, 2017 / 15:38

  Mijn schoonzus en ik zijn het jaar sportief gestart. We lopen op 23 april de 10 Miles van Antwerpen. We trainen regelmatig samen en proberen goede doelen te stellen. Natuurlijk moeten we goed kijken dat we onze lichamen goed blijven “fuelen”. Ook moeten we opletten dat we niet te veel hooi op ons vork nemen. Zeker aangezien zij moeder is van 2 kleuters en ik een nieuwe job als directeur van een school gestart ben. Druk druk druk, dus goed plannen is key! Hopelijk kan dit Fitshe-verwenpakket (want dat is het!!!) ons op de goede weg houden!

 121. Dagmar
  februari 21, 2017 / 15:40

  Superleuke actie! Mijn huisgenoot en ik sporten samen, maar moeten soms ook wel echt motivatie vinden, ik denk dat we door dit pakket die motivatie zeker gaan verhogen! Sowieso vooral door de shakes en de goalplanner, maar ook door het superfijne vooruitzicht van die trui na het sporten!!

 122. Daisy Poesen
  februari 21, 2017 / 15:43

  Mijn beste vriendin is terug begonnen met studeren. Hierdoor is het moeilijk voor haar om de tijd en motivatie te vinden om nog te gaan lopen. Dit pakket lijkt mij de perfecte aanmoediging voor haar om ervoor te zorgen dat ze terug regelmatig haar loopschoenen aantrekt.

  Ikzelf ben de afgelopen jaren regelmatig gestart en gestopt met lopen. Ditmaal heb ik mezelf als doel gesteld de Ten Miles in Antwerpen te lopen. Na enkele maanden aan mijn basisconditie gewerkt te hebben, start ik deze week met een pittig trainingsschema waarbij wat extra proteïne misschien geen overbodige luxe zijn.
  En omdat de trainingen zo vlot gaan en ik meer en meer begin te genieten van het hardlopen, begin ik ook meer en meer na te denken over wat mijn volgende doel zal zijn. Hierbij zou de goal planner goed van pas komen.
  Misschien kan dit pakket mij wel helpen om de vage droom van een Marathon te lopen voor ik 30 word om te zetten naar realiteit.

 123. Kirsten
  februari 21, 2017 / 15:44

  Mijn lieve vriendin en BFFF is geblesseerd. En nu heeft ze in maart 3 leuke loopjes in haar planning staan. Ze werkt zo hard om fit te zijn en is de grootste hardloopgenieter die ik ken. Ik wil haar ook nog bedanken voor haar support en aanmoedigingen tijdens mijn Berlin Marathon, dat was zó lief!!!

 124. Esmee
  februari 21, 2017 / 15:47

  Wat een top pakket! Maartje en ik lopen onze 2e 10km wedstrijd in mei en kunnen wel wat planning en ondersteuning gebruiken. Voor de singelloop afgelopen jaar schoot onze training er vaak bij in waardoor we niet de tijden liepen die we vantevoren in gedachten hadden. Wel waren we super trots, ikzelf had nog nooit de 10km aangetikt, die primeur had de finish van de singelloop. Dit jaar willen we het beter aanpakken, we hebben onze hardloopschoenen alweer te lang in de kast staan. Dus dat wordt deze keer wel goed plannen en natuurlijk goed herstellen & relaxen. Daarnaast zijn we ook erg zoekende, dus de gedachte achter de goalplanner spreekt ons heel erg aan. We gaan voor een healthy body, healthy mind dit jaar, hopelijk met een steuntje in de rug van Fitshe!

 125. Marjoleine
  februari 21, 2017 / 15:48

  …Omdat ik half december mezelf ineens een weddenschap hoorde afsluiten om samen met 3 anderen een halve marathon te gaan lopen! Annemerel, ik volg je al een paar jaar zonder dat ik serieus overwogen heb om hard te lopen, maar nu ik het onder druk van een racedatum toch ben gaan doen ben je des te meer een inspiratie voor me geworden! Dit pakket zou ik mooi kunnen verdelen onder ons viertal als beloning voor al onze harde trainingen tot nu toe! Ik ben ineens helemaal team running en dat had ik nooit gedacht!

 126. Jeske
  februari 21, 2017 / 15:52

  Leuke actie!! Zelf ben ik een aantal maanden geleden veganist geworden en het komt dus perfect uit dat dit eiwitpoeder 100% plantaardig is. Daarnaast gaan mijn vriendin en ik steeds vaker hardlopen en kickboksen en dit is weer een hele goede extra motivatie natuurlijk! Verder vinden we het gewoon allebei heerlijk om autistische lijstjes en boekjes in te vullen….. ;)

 127. Esmée
  februari 21, 2017 / 15:58

  Gaaaaaf! Ik heb toevallig een paar weken geleden een pakketje van Fitshe in de Beijenkorf gekocht maar nog niet geprobeerd (omdat ik het zonde vind als het al gelijk op is, oeps…). Maar na je vlog en dit artikel gezien te hebben ben ik nog enthousiaster geworden! Daarom doe ik graag mee aan deze toffe winactie voor mijn moeder en mij! Hopelijk geeft dit ons meer motivatie om vaker samen te sporten! En die trui!!!! ♡

 128. februari 21, 2017 / 15:59

  Heel erg leuk ik doe graag mee!

 129. Flo
  februari 21, 2017 / 16:19

  Ik was in een echte roll wat betreft het hardlopen, had reeds opgebouwd tot 21km en was al aan het dromen van een marathon binnenkort samen met men loopvriendinnetje tot een blessure roet in het eten gooide.. Sinds vorige week eindelijk weer pijnvrij aan het lopen, maar een 21km lopen zal nog niet voor binnenkort zijn. Daarom zouden een beetje extra motivatie en eiwitjes natuurlijk wel heel erg leuk zijn! :)

 130. Mariska
  februari 21, 2017 / 16:25

  Super leuke win actie! Samen met m’n zus Angela werken we altijd aan onze doelen. Zowel op sportgebied als bijv. op werk. Op sportgebied willen we dit jaar samen een halve marathon lopen en daarnaast doen we veel aan krachttraining. Met deze producten zou dat ons zeker helpen. Onze mooie doelen opschrijven in de goalplanner. Daarna samen een workout knallen en bijkomen in de mooie trui tijdens het genieten van een eiwitshake! #fingerscrossed

 131. Renske
  februari 21, 2017 / 16:28

  Wat een super leuke actie. Ik heb mijn vriendin overgehaald om in juni haar eerste halve marathon met mij te lopen. Dit pakket kunnen wij beide goed gebruiken in de voorbereiding hiervoor.

 132. Suzanne
  februari 21, 2017 / 16:31

  Mijn bestie gaat binnenkort haar fanatieke levensstijl weer oppakken, ze heeft een zwaar jaar gehad en compleet andere prioriteiten. Maar ze is back on track! En ontzettend lekker bezig. Mooie motivatie dit! (ook voor mezelf, ik ben ook lekker aan het sporten ;-))

 133. Marijke
  februari 21, 2017 / 16:40

  Dit pakket zou ik graag willen delen met mijn zus. We gaan regelmatig samen naar de sportschool maar het liefst gaan we samen hardlopen door de mooie natuur van Haarlem. Soms moeten we elkaar motiveren om te gaan, het Fitshe pakket zal ons daar zeker een handje bij helpen.

 134. Loes Doesborg
  februari 21, 2017 / 16:43

  WoW! Supertoffe actie!
  Mijn vriendin Floor en ik zijn beide net afgestuurd. Ik als verpleegkundige en zij heeft communicatie gestudeerd. We zijn sportbuddies en sporten vaak samen! Floor heeft alleen blessureleed door een hernia en een polsoperatie. Maar ze blijft gedisciplineerd en gaat vol voor haar herstel. Daar heb ik bewondering voor en daarom verdiend zij het pakket!

 135. Saskia
  februari 21, 2017 / 16:46

  Joe, wat ontzettend veel reacties heb je al binnen! Dat wordt moeilijk kiezen. Misschien maak ik je keuze nog wel moeilijker.. laten we het hopen! ;)

  Ik moet mezelf beschrijven een maffe hardloopfanaat die – in tegenstelling tot jij – graag aan intervaltraining doet. Minimaal 2x per week ben ik te vinden op een atletiekbaan voor een straffe sessie. Ik loop bovendien liefst korte afstanden! 800 meter, daar trek jij je sport-bh misschien wel niet voor aan??

  Maar.. een belangrijke overeenkomst die ik met je deel is je doel om sterk te blijven. Die planksessies die jij houdt heten bij mij “buikjes”, en niet altijd heb ik voldoende discipline om ze direct na de training te doen.. maar man man man wat is het toch fijn als je het weer een tijdje vol weet te houden!

  Eigenlijk is de goalplanner wat dat betreft het beste cadeau, maar het gelukkigst wordt ik van die trui. Daar kan je in wónen, toch zou hij ook het huis uit komen. Heb je hem al geprobeerd op een (koker)rokje? Ook mijn trainingsmaatjes zouden gelukkig worden van al dat leuks. Ik zou het pakketje verdelen onder de groep, hardlopen is al zo’n solistische sport!!

 136. februari 21, 2017 / 16:55

  Mijn beste vriendin is mijn grote inspiratie en motivatie om weer meer te gaan hardlopen. Ze heeft het al wel eens over het product gehad dus ik zou het super leuk vinden om dit aan haar te geven! En een goalplanner is voor twee ADHD’ers natuurlijk altijd erg handig met alle gedachten die door ons hoofd vliegen.

 137. Amber
  februari 21, 2017 / 17:12

  Ik loop vaak halve marathons samen met mijn moeder, zowel in Nederland als in het buitenland. Eigenlijk hebben we nog nooit eiwitpoeder gebruikt, maar ik zou het graag proberen om te kijken of het mijn herstel bevordert.

  Daarnaast heb ik veel (hardloop)doelen, die ik in de planner kwijt zou kunnen en ziet die trui er geweldig uit.

 138. M. van Bergen
  februari 21, 2017 / 17:28

  Samen met mn sportmaatje Sanne kan ik dit zeker wel gebruiken! Dan gaat Sanne hopelijk wat vaker meedoen met bodypump ondanks de spierpijn en kunnen we eindelijk onze sportsessies eens goed plannen, want met allebei een drukke baan waarbij er carriere gemaakt moet worden schiet het sporten er helaas iets te vaak bij in en laten we de ander pas op de dag zelf zitten: oeps! En ja, meer relaxen zou dan ook wel weer fijn zijn, lekker in zo’n mooi shirt!

 139. Lonneke
  februari 21, 2017 / 17:46

  Superleuke winactie, wij doen mee!

  Sinds kort zijn ik en mijn beste vriendin begonnen met sporten, en dan met name hardlopen en yoga, om ook tot rust te komen. We willen graag deze zomer met zelfvertrouwen in een bikini lopen, met een lijf waar wij ons prettig en goed bij voelen, niet superskinny met geen enkel vetrolletje, maar gewoon wat wij willen en waar wij ons fijn bij voelen. De planner zou een super goed steuntje in de rug zijn, omdat je dan een goed overzicht krijgt met je doelen en je alles op papier zet, wat voor mij altijd als goede motivatie werkt! Ook een lekkere trui om in te yoga’en en ’s avonds in weg te kruipen en het eiwitpoeder in chocoladesmaak lijken ons heerlijk! Wij zien zelf door de bomen het bos niet meer met alle soorten eiwitpoeder etc wat er allemaal in de winkel ligt, maar dit is ideaal, want de chocoladesmaak maakt eigenlijk alles lekker! Door de yoghurt of in je ijskoffie, heerlijk! Wij zijn erg benieuwd!

 140. Brigit
  februari 21, 2017 / 17:48

  Superleuk! Mijn sporty bff gelooft niet in alle troep in eiwitten en hoe kan ik haar beter overtuigen dan met dit pakket van Fitshe! Samen verder werken aan onze doelen en in september de dam tot damloop al eerste overwinning en run

 141. Annet
  februari 21, 2017 / 17:52

  Mijn zus en ik zouden hier heel blij mee zijn, kunnen allebei (mede door jou blog en boek) bijna 10 km lopen en dit pakket zou hier goed bij pas van komen!

 142. Marlyn van Steenis
  februari 21, 2017 / 17:53

  Hoiii Annemerel,
  Ik zag van de week je vlog waarin je het eiwitpoeder testte, zo toevallig! Die dag kreeg ik Mn eerste busje eiwitpoeder om te testen. Ik ben momenteel in training voor mn eerste HM! En ik moet ook echt nodig wat aan mn voedingspatroon veranderen hiervoor ? Momenteel hou ik mn trainingen bij in een simpel schriftje. Lijkt me super leuk om dit schattige boekje te winnen zodat ik daar alles in kan schrijven en zo mn doelen uit te werken. Het eiwit poeder heb ik nog steeds niet geprobeerd, dus misschien is dit het mooie moment om er dan mee te beginnen heerlijk op de bank zittend in die heerlijke warme trui kijkend naar jouw leuke vlogs :-) :-)

 143. Roselique
  februari 21, 2017 / 18:07

  Yeeeeeeeah, ik wil echt heel graag meedoen! Ik doe mee aan deze winactie voor mijn moeder en voor mij! Ondanks dat m’n moeder al 50+ is (sorry mam) doen wij nog vier keer in de week samen krachttraining en één keer in de week samen Reebok steples! Na al dat sporten kunnen we dus wel wat relax- en herstelspulletjes gebruiken! We hebben weleens eiwitten geprobeerd, maar vonden dit geen succes vanwege de chemische smaken en het feit dat er zoveel rotzooi inzit! Het lijkt mij leuk om samen met mijn mams het product van Fitshe uit te proberen! Duimen!

 144. Shirley
  februari 21, 2017 / 18:15

  Wat een leuke actie weer! Ik neem nu af en toe eiwitpoeder van de body & fitshop. Ik betwijfel echter de kwaliteit van deze producten. Fitshe, een merk speciaal voor vrouwen, lijkt mij een goed alternatief. Ik verwacht voor 1 juli a.s. op alle (bewoonde) continenten hardgelopen te hebben. Om te herstellen van de hoogte in zuid-Amerika kan ik wel goede eiwitpoeder gebruiken!

  Dank! Shirley

 145. Ella
  februari 21, 2017 / 18:24

  Ik zou graag dit pakket willen winnen omdat ik het in 2017 anders wil aanpakken, goed en lekker in mijn vel zitten door fit te blijven (ik hardloop fitness en yoga en haal hier veel plezier en motivatie uit) maar wil dit ook goed combineren met thuis en een fulltime baan, het is soms lastig om alles maar te willen doen. Soms ontbreekt het mij aan de energie, en misschien helpt een lekkere eiwitshake hierbij.
  Daarnaast gun ik dit mijn beste vriendin omdat zij tegenslag na tegenslag moet verwerken en zij kan wel een opkikker gebruiken. Die wil ik haar graag geven!

 146. Eveline
  februari 21, 2017 / 18:26

  Wij doen graag mee omdat het als sportende vegetariërs extra belangrij (en moeilijk) is om voldoende eiwitten binnen re hebben.
  En bovendien matching sweaters… do we need to say more…;)

 147. februari 21, 2017 / 18:28

  Mijn vriendin en ik lopen samen onze grote wishlist af.
  Vorig jaar hebben we als team een marathon gelopen en renden we in Parijs bij ‘We Run Paris’.
  Ook dit jaar hebben we weer grootse plannen (Disney Half Marathon en de halve van Amsterdam) waar we samen verslag van doen op onze blog, en daar is dit heerlijke pakket natuurlijk perfect bij! Al helemaal het eiwitpoeder voor de spieren is een must, aangezien wij allebei herstellende zijn van een blessure en sterke spieren daarvoor belangrijk zijn! Het lijkt me heerlijk om al onze plannen en schema’s te kunnen plannen in deze planner en zo naar mijn en onze doelen toe te werken.

 148. Anneroos
  februari 21, 2017 / 18:35

  Ik zit momenteel op Lombok voor een stage van vijf maanden. Mijn beste vriendin komt langs in maart en dan willen we de Rinjani vulkaan gaan beklimmen. Ik denk dat we na de driedaagse tour niet meer normaal kunnen lopen van de spierpijn! Verder hou ik ontzettend veel van notieboekjes en lijstjes maken dus ze goalplanner zou super van pas komen! Misschien kan ik hier ook doelen in opstellen voor mijn stage.

 149. Irene
  februari 21, 2017 / 18:36

  Ben erg benieuwd naar dit pakket samen met mijn vriendin zijn we altijd bezig met sporten en goed eten?

 150. Ellen
  februari 21, 2017 / 18:41

  Onverwachts heb ik in mijn collegaatje Faye een sportbuddy gevonden! Ik was altijd van het solo sporten, maar omdat wij het altijd gezellig hebben op kantoor zijn we ook buiten werk gaan afspreken, namelijk voor barre en yoga! Zij gaat over een kleine 3 maanden trouwen en is dus volop bezig met gezond eten en bewegen. Daarnaast hebben wij samen georganiseerd dat onze afdeling zich gaat inzetten als vrijwilligers tijdens een sportdag in april voor vergeten kinderen. Een sportieve periode dus! Zij is nog niet bekend met proteïne shakes en denkt dat dat allemaal chemische troep is, dus ik zou het heel leuk vinden om haar te verassen met een Fitshe pakket!

 151. Aukje
  februari 21, 2017 / 18:46

  M’n bestie en ik zijn verliefd op Oostenrijk én gaan in juni samen de Hochkönigman rennen. Door een blessure aan d’r bil staan haar trainingen op een laag pitje, maar alle support is welkom. Mij lijken vooral die goalplanner en trui heel tof! Geen idee of dit mijn winkansen bevordert, maar mocht je in juni ook in Maria Alm zijn dan trakteer ik je uiteraard na je eiwitshake op een welverdiende Aperol ;-) Vette actie!

 152. Margreet Klein Willink
  februari 21, 2017 / 18:48

  Samen met mijn moeder train ik voor de Marathon van Rotterdam. Ik ben begonnen met hardlopen nadat ik vorig jaar supporter ben geweest van mijn moeder bij de marathon. Niet veel later kocht ik het boek LiveLoveRun en raakte ik helemaal enthousiast.
  Vanaf september zijn wij begonnen met trainen aan de hand van het schema uit het boek. In de tussentijd gaan wij, als gezin, door een moeilijke periode. Ondanks alles zetten mijn moeder en ik door. Voor ons heeft het lopen van de marathon een andere betekenis gekregen. Namelijk om te laten zien hoe krachtig we zijn. Dat we er samen altijd uit kunnen komen en dat we sterker zijn dan dat iedereen zou denken. Hoe dan ook, die marathon gaan we lopen! In de voorbereiding zou dit pakket ons heel erg helpen. Niet voor de motivatie, want die hebben we al. Maar wel als een beloning voor al ons harde werk tot nu toe ?

 153. Marleen
  februari 21, 2017 / 19:14

  Mijn zusje en ik zouden dit toffe pakket graag willen winnen zodat we van de zomer weer schaats fit kunnen worden. Kunnen we volgende winter weer heerlijk schaatsen (en hopelijk eindelijk weer op natuurijs!!)

 154. Tessa
  februari 21, 2017 / 19:21

  Yess wat leuk! Ik ben samen met een vriendin eind vorig jaar begonnen bij de sportschool en het gaat super! Ik ben echt heel nieuwsgierig naar eiwitpoeders omdat ik ze zelf nog nooit gebruikt heb.

 155. Priscilla
  februari 21, 2017 / 19:27

  Mijn lieve collega Eline en ik kunnen dit pakket zeker goed gebruiken aangezien we dit jaar onze eerste marathon gaan lopen! Dan kunnen we natuurlijk niet zonder eiwitten voor ons herstel, een mooie planner voor de hardlooptrainingen en een mooie trui om onszelf warm te houden na een training!

 156. Amanda
  februari 21, 2017 / 19:35

  Simpelweg omdat mijn bestie en ik verslaaaafd zijn aan carbs en het echt eens tijd wordt dat we meer eiwitten eten! (helemaal als we allebei voor (halve) marathons trainen :))

 157. Lianda
  februari 21, 2017 / 19:45

  Ik fiets tegenwoordig 2x op en neer van mn stage naar huis (3x per week, voor mijn hond) en daarnaast ook nog hardlopen (2 a 3x per week). Die eiwitten zouden dan zeker wel goed van pas komen als het gaat op de spieren en vooral de herstel ervan. Het goalplanner boekje zou goed van pas komen als het gaat om het opschrijven van te behalen doelen (voor mijn stage bijvoorbeeld) en waar ik naar toe wil (volgend jaar mijn 1e marathon rennen bijvoorbeeld).

  Het andere pakket zou zijn voor mijn lieve zusje. Ze is altijd druk in de weer en kan wel wat extra’s gebruiken. Actief bezig zijn en daarnaast keihard doorwerken.

 158. Janca
  februari 21, 2017 / 19:46

  Mijn hardloopmaatje Tessa en ik trainen allebei voor onze eigen hardloopdoelen. Zo gaat Tessa in oktober dit jaar haar eerste marathon (Amsterdam) lopen en ik ga voor de halve marathon! Daarnaast heb ik mezelf begin dit jaar voorgenomen om vaker ergens een run/wedstrijdje te lopen, zodat ik mezelf blijf uitdagen. De Goalplanner van Fitshe zou voor ons de perfecte manier zijn om onze doelen na te streven en daarnaast super gemotiveerd te blijven!

 159. Rozemarijn
  februari 21, 2017 / 19:48

  Dit pakket is ideaal voor mij en mijn vriendin Angela, omdat we beiden sinds meer dan een jaar fanatiek hardlopen. Na een starterscursus van drie maanden hebben wij vorig jaar zomer de Brooks 10K wedstrijd in Amsterdam gelopen, naast al een hoop andere 5K wedstrijden. Dit jaar doen we er een schepje bovenop door te trainen voor de halve marathon in Disneyland Parijs.
  Eiwitpoeder is nog geen onderdeel van mijn herstel, maar dat wil ik bij de langere afstanden zeker gaan doen!

 160. Andrea
  februari 21, 2017 / 19:55

  Omdat we super veel plezier hebben in het sporten en elkaar af en toe wel eens mogen verwennen voor onze prestaties en vooruitgangen die we al geboekt hebben. Vind ik dat we dit geweldige pakket verdienen!

 161. februari 21, 2017 / 20:01

  Wauw wat gaaf! Ik heb gister voor het eerst hardgelopen, met behulp van jou boek heb ik eindelijk de motivatie gevonden. Deze motivatie hoop ik ook door middel van dit pakket over te geven aan m’n beste vriendin. Ze wilde je boek al van mij lenen dus hopelijk is dat al een goed teken hihi!

 162. Danique
  februari 21, 2017 / 20:03

  YEAH! Haha!
  Ik en mijn vriendinnetje verdienen dit pakket omdat we allebei keihard werken aan onze dromen :) op verschillende gebieden. We kunnen die extra eiwitten goed gebruiken als we weer trainen voor een (halve) marathon, of meteen volgende week bij de halve marathon van Parijs. De trui kunnen we daarna aandoen om lekker warm door Parijs te wandelen, want de eerste week van maart zal wel nog niet heel warm zijn. Lekker cosy samen films kijken op de bank en thee drinken in de stad. Toen mijn vriendin jarig was 2 jaar geleden gaf ik haar een boekje waarin ze iedere dag 1 zin mag opschrijven over die dag. Ze vindt het superleuk om terug te lezen wat ze 1 of 2 jaar geleden deed op dezelfde dag. Zo’n mooie planner kan ons natuurlijk allebei helpen, niet alleen met het plannen van ons drukke leven (werk, sporten, vriendjes, vriendinnen, familie, huisdieren, reizen, eten, ALLES) maar ook met het onthouden van al het moois dat je meemaakt en waar je dankbaar voor bent. Ik ben in elk geval heel dankbaar voor mij lieve vriendinnetje <3!

 163. Laura
  februari 21, 2017 / 20:11

  Ik en mijn beste vriendin zouden dit pakketje erg goed kunnen gebruiken. Wij zijn erg fanatiek aan het sporten en op onze voeding aan het letten. Dit pakketje zou een extra motivatie zijn om dit alles door te zetten. Door een planner voor onze goals kunnen onze doelen nog beter gerealiseerd worden.

 164. Tessa
  februari 21, 2017 / 20:13

  Ik denk dat ik en mn sportieve vriendin dit verdienen omdat we kei hard aan het trainen zijn voor onze trip naar Canada in Mei waar we gaan hiken, paard rijden, kajakken en nog veel sportieve dingen. Aangezien we nu na elke harde workout mega spierpijn hebben zouden deze shakes super helpen!

 165. Karlijn
  februari 21, 2017 / 20:19

  Omdat ik al 2 maanden nauwelijks heb kunnen eten en dus ook al weken nauwelijks heb kunnen trainen. Sinds dit weekend kan ik eindelijk weer wat voeding binnen houden door nieuwe medicijnen. Maar ik ben er nog lang niet. De onderzoeken gaan nog wel even door.
  De afgelopen weken heb ik ook eindelijk eens tijd gehad om na te denken over waar ik nu sta in het leven en wat nu eigenlijk mijn doelen zijn (en dat ik daar dus eigenlijk geen bal aan doe, omdat ik veel te veel bezig ben met anderen). Gezond zijn en aan jezelf kunnen werken is een voorrecht en iets waar je absoluut niet zeker van bent.

  Ik wil heel graag nieuwe doelen stellen en iets hebben om naar uit te kijken en naartoe te werken de komende tijd.
  Een van m’n beste vriendinnetjes steunt me altijd, bracht me naar het ziekenhuis toen ik bijna uitgedroogd was 2 weken terug en ik weet zeker dat ze dat de komende tijd ook weer gaat doen blijft doen. Daarom verdient zij ook zo’n pakket!!

 166. Tessa
  februari 21, 2017 / 20:28

  Ooee wat een leuke actie! Ik waag ook maar een gokje:D

  Mijn vriendin en ik gaan altijd samen naar de sportschool, maar soms slaan we nog wel eens over… Wel zouden we heel graag een bikini body willen. Dus dit zou ons super goed kunnen helpen met het laatste zetje!

  En als we onszelf dan naar de sportschool hebben gehesen kunnen we daarna lekker chillen in de sweater met een kopje thee;P En de eiwit poeder die zorgt dat we toch nog chocolade kunnen eten(drinken maar het gaat om het idee haha)

 167. Kim
  februari 21, 2017 / 20:36

  Wat een supertoffe winactie annemerel!!
  Samen met mijn schoonzusje/goede vriendin Corine trainen we hard voor de cpc halve marathon! Door weer en wind gaan we dan ook elk weekend voor een lange duurloop naast de doordeweekse trainingen en af en toe nog een training in de fitness tussendoor. Wij kunnen wat extra eiwitten dus goed gebruiken. Elke week is het weer puzzelen, hoe we de trainingen inplannen naast onze fulltime baan, drukke sociale leven etc:) maar elke keer komen we weer blij terug van het rennen en dat is zo’n heerlijk gevoel!!! Een goalplanner is dus zeker handig voor 2 typetjes als wij die altijd weer onze grenzen en doelen willen verleggen en behalen. En chillen na een lange duurloop in de warme trui is natuurlijk altijd goed;-)! En dan nu Fingers crossed!

 168. februari 21, 2017 / 20:40

  Ik zou het graag verdienen want ik heb nooit een ideale planner gehad en ik zou graag al mijn doelstellingen en uitdagingen noteren. Ik zou het ook kunnen schrijven op een blanco maar ik ben een agendaholic. Ik vind het fantastisch om lijstjes te maken voor alles (boeken, reizen, PR, workouts, …)anders vergeet ik altijd iets. Ik volg je ook heel veel Annemerel want jij zegt altijd de waarheid en het is dankzij jou ook dat ik mijn eerste uitdaging binnen 3 weken zal beleven. 40 jaar en en een marathon lopen voor het eerste keer in Barcelona. Ik volg ook al jou tips en meestal heb jij altijd gelijk dus ik twijfel niet dat dit de moeite waard is. Ook heb ik 2 kinderen en het is soms niet gemakkelijk om tijd te vinden om mijn eigen hobby’s te plannen en organiseren. (Sorry voor mijn nederlands ik ben franstalig). Lieve groetjes. Ik moet één keer iets winnen in mijn leven dat is mijn eerste korte termijn doel hihi grapje. Trui is om te chillen na de marathon van Barcelona en eiwitpoeder zal zeker van pas komen voor de herstelling…. Ik heb veel vriendinnen op instagram die ook runaddict zijn en zullen heel tevreden zijn. Top dat wij kunnen ook delen dat is heel belangrijk voor mij Jou passie, plezier en ervaringen met andere delen. Bedankt Annemerel.

 169. Sophie
  februari 21, 2017 / 20:49

  Wauw, wat een leuke winactie! Vooral die trui is zoo gaaf! Love it!

  Mijn sporty vriendin en ik zouden allebei heel erg goed dit pakket kunnen gebruiken om ons eigen doel te bereiken. Allebei hebben we een ander doel, waarbij ik heel erg aan meer spieropbouw en aankomen aan het werken ben. Hierbij zijn voldoende eiwitten heel erg belangrijk! Het is fijn als ik die uit een mooi product zoals Fitshe kan halen! Daarnaast zouden we allebei kunnen shinen in onze gave trui én samen onze trainingen plannen in de planner! Kortom, een te gaaf pakket!

  Ik wens je ook alvast heel veel succes met de marathon in Boston!
  Liefs

 170. Annemarie
  februari 21, 2017 / 20:49

  Met een superdruk schema is het zo lastig om sporttrainingen in de agenda in te plannen. Fulltime werk als gymdocent, het geven van training en ergens ook nog een sociaal leven, zorgen ervoor dat er soms zo weinig tijd is. Kostte wat kost moet er dan toch gesport worden en dat is niet altijd de meeste verstandige keuze… Het wordt dan een moetje. Wat zou het fijn zijn om een planning te kunnen maken + doelen te kunnen stellen om het sporten leuk en haalbaar te houden. Dat er ook nog ruimte is om dingen op te schrijven die positief zijn op een dag, of er nu gesport is of niet, maakt het wellicht makkelijker om te kunnen zien dat sporten niet altijd de enige manier is om een fijne, dankbare en voldane dag te hebben. En op de momenten dat de keuze dan valt op dit ‘chillen’, dan komt die prachtige trui natuurlijk heel goed van pas! :)

  Ik weet dat mijn beste vriendinnetje moeite heeft met hetzelfde. Zij zou ook weleens wat meer rust en tijd voor zichzelf kunnen pakken. Dit is dan toch wel een hele leuke motivatie! En daarnaast is het gewoon leuk om haar te kunnen verrassen met een cadeautje!

 171. Suzanne
  februari 21, 2017 / 20:55

  Yessss sinds het langskwam in je vlog hou ik je blog in de gaten of de winactie online staat en hier is hij!! Ik wil dit heel graag winnen voor mijn lieve vriendinnetje dat traint voor haar eerste cpc (10km) en daarna bij mij komt douchen en nagenieten en ik heb dan aan haar kan geven, en voor mezelf omdat ik goed bezig ben met krachttraining!!

 172. februari 21, 2017 / 21:00

  Waaahhh, wat een heerlijke verwenactie! Dit wil ik heel graag winnen voor mijn collega Nicole: we werken samen op de sportschool en sinds kort heeft zij het hardlopen weer opgepakt. Zelf loop ik op 28 mei weer een halve marathon en tot op heden lukt het me niet haar te overtuigen met me mee te lopen (ze kán het wel!). Ik hoop dat dit pakketje dat én herstelt én verwent én je helpt je doelen te behalen haar over de streep kan trekken, zowel de startstreep als de finishstreep!

 173. Elise
  februari 21, 2017 / 21:03

  Wat een geweldig pakket! Mijn vriendin en ik beginnen in maart aan een hardloopcursus. Daar kunnen wij wel wat hulp bij gebruiken ;)

  En ik heb het altijd koud, dus die trui is ook een goede aanwinst

 174. Anne Marije
  februari 21, 2017 / 21:04

  Ooh wat zou ik dit tof vinden! Dit kunnen m’n beste vriendin en ik supergoes gebruiken! Zijn is in verwachting, maar de hele zwangerschap al ziek. Geen sporten voor haar, terwijl ze dat heerlijk vindt! Ik kijk er echt naar uit om weer een keer samen in de sportschool te staan! En zo’n fijne trui komt altijd van pas, wat issie mooi!

 175. Kelly
  februari 21, 2017 / 21:15

  Ik zou dit graag voor mij en m’n vriendinnetje willen winnen omdat wij samen vorig jaar op het Glamour health event al kennis hebben kunnen maken met Fitshe. Er werd o.a. een training gegeven door Fajah dus die eiwitshake van Fitshe konden we erg goed gebruiken. En we hebben er ook nog hun mooie shake beker aan overgehouden :) Groetjes!

 176. februari 21, 2017 / 21:16

  Mijn vriendin Alexandra (uit Dublin!) En ik zijn bezig met het trainen van de rock and roll halve marathon in liverpool in mei. Dus dit zouden we goed kunnen gebruiken als extra motivatie!

 177. februari 21, 2017 / 21:18

  Jaaaa dit is waar ik op gewacht heb! Mijn vriendin en ik zouden dit pakket echt ontzettend graag winnen! Na ontzettend veel pogingen tot een ‘healthy lifestyle’ en hardlopen, is het ons eindelijk gelukt en daar zijn wij echt heel blij mee! Zonder jouw blog was het eerlijk waar niet gelukt; je gaf ons veel motivatie en liet ons realiseren dat alles mogelijk is, zolang je maar genoeg discipline hebt. Anyways, ik dwaal weer af. Het komt erop neer dat mijn vriendin en ik dit pakket echt ontzettend zouden waarderen ;)

 178. februari 21, 2017 / 21:20

  Vorig jaar ben ik afgestudeerd en kwam alle stress van jaren drukte eruit. Dit voel ik nu nog Sinds januari volg ik de opleiding tot yogadocent en probeer ik meer uit mijn hoofd en meer in mijn leven te komen, ook naast de yogamat. Afgelopen weekend heb ik me voorgenomen om meer te gaan schrijven, en zo meer rust te ervaren en stil te staan bij dingen; mijn proces, het leven, leuke dingen. Aangezien dit toch best een drempel is, het daadwerkelijk aanleren van een nieuwe gewoonte bedacht ik het excuus dat ik eerst het juiste (dag)boekje/planner moest vinden. Tsja.. onzin natuurlijk maaar ja. Dit komt dus precies op het goede moment. Niet alleen het perfecte boekje hiervoor, ook nog eens de kans om mijn vriendin in het zonnetje te zetten. Iets wat niet alleen een lach en een fijn gevoel geeft voor mij, zo kan ik ook iets betekenen voor haar. Samen een stapje dichter om dromen na te jagen. En niet te vergeten: genieten van het leven.

 179. B.
  februari 21, 2017 / 21:22

  Ik zie dit pakket als een mooie herinnering aan mijn wens om weer te kunnen sporten. Ik droom ervan om weer eens een keer te kunnen hardlopen bijvoorbeeld. Als de situatie/de omstandigheden daar weer naar is/zijn komen de spullen in dit pakket natuurlijk heel erg van pas. Tot die tijd kan ik werken aan andere doelen die niet sportgerelateerd zijn en lekker cocoonen in de trui.

 180. Maryse
  februari 21, 2017 / 21:42

  Super leuk pakket om te winnen, het bevat echt alle essentials om goed te kunnen trainen en daarna te relaxen :)
  Mijn sportbuddy en ik verdienen dit pakket omdat we al heel lang bezig zijn met fit worden en dit ook erg belangrijk vinden. Sporten draagt voor ons bij aan een goed humeur, zelfvertrouwen en een moment om ook te ontspannen en alles los te laten. Daarnaast vinden we het ook allebei leuk om gezonde recepten uit te proberen. Ik heb al een paar recepten op het oog waarin de eiwitpoeder in ‘verstopt’ kan worden, dat is extra genieten! Het pakket van Fitchie komt hierbij zeker van pas, want een goed herstel is natuurlijk ook belangrijk :)

 181. Laure
  februari 21, 2017 / 21:51

  Mijn mama en ik hebben dit weekend onze eerste loopwedstrijd samen gelopen (en voor mijn moeder haar eerste wedstrijd ooit!). De wedstrijd was zaterdagavond en nu ben ik nog steeds wat stijf in mijn kuiten. Eiwitpoeder zou ik dus wel kunnen gebruiken, ik heb het nog nooit gebruikt, dus ik ben benieuwd! Zo kunnen mijn moeder en ik nog meer samen lopen, we hebben de smaak te pakken!

 182. Imke
  februari 21, 2017 / 21:53

  Wat hebben jullie een leuk pakketje samengesteld!
  In maart ga ik mijn eerste halve marathon lopen (yes, eindelijk)! Om motivatie te houden voor mijn trainingen, wat ik met slecht weer nog wel eens lastig vind, lijkt een goalplanner me erg geschikt (het is natuurlijk veel leuker om te bedenken dat je op kan schrijven dat je wél bent gaan hardlopen dan dat je lui op de bank bent blijven liggen). Lekkere truien zijn in deze winterperiode natuurlijk altijd welkom, zeker voor een koukleum zoals ik! :)
  Ik gun mijn zus dit pakketje ook heel erg! Naast dat zij fan is van allemaal leuke boekjes, vind ik dat ze het ook verdient! Sinds korte tijd is ook zij begonnen met hardlopen. Ons doel is om in 2018 samen de marathon in New York te lopen. Ik denk dat een goal planner ook haar blijft motiveren om door te gaan. Omdat ze al een poosje vooral veganistisch eet (of als dit niet mogelijk is vegetarisch) denk ik dat het eiwitpoeder een toegevoerde waarde is voor haar herstel. Zodat we samen weer fijn door kunnen trainen voor de marathon!

 183. Suzanne
  februari 21, 2017 / 22:00

  Sporten is mijn favoriete bezigheid, hardlopen, boksen, krachttraining en spinning.. ik doe het allemaal en geniet er ontzettend van.
  Mijn BFF merkt hoeveel plezier en voldoening ik uit mijn workouts haal en raakt hierzelf ook geïnspireerd door.
  Deze winactie zou zo top zijn voor dat laatste zetje in de rug dat zij zeker wel kan gebruiken ! (En ik stiekem ook want betere resultaten zijn mooi meegenomen)

  Fingers crossed !

 184. Henny
  februari 21, 2017 / 22:18

  Hoi Annemerel,
  Wat een toffe winactie! Ook ik doe graag mee. Ik ren al een hele tijd, maar loop in april voor het eerst een marathon (Rotterdam). Best spannend dus. Het tweede pakket zou ik geven aan mijn zusje Wimke. Zij doet aan sloeproeien en doet regelmatig mee aan intensieve wedstrijden. Eiwitpoeders gebruikten we nooit. Die drempel was, voor ons als nuchtere Friezen, net wat te hoog. Maar nu lees ik dat het jou goed bevalt en durven we het aan. Het fitshe-pakket zou een mooie stap zijn om het uit te proberen op verschillende sportgebieden!

 185. Roos
  februari 21, 2017 / 22:29

  Omdat mijn beste vriendin (Bernadette) en ik elkaar onwijs kunnen motiveren om te gaan lopen! Maar ook omdat we elkaar maandelijks brieven schrijven en daarin onze doelen voor die maand opschrijven. Die passen nog mooier in de mooie notitieboekje. Bovendien komen de truien dan goed van pas tijdens een theeleut middagje. Perfect pakket dus! Leuke winactie!! x

 186. februari 21, 2017 / 22:33

  Ah wat een verhalen hierboven! De moed zakt me al in de schoenen! Mijn vriendinnetje Giverny is keihard goed bezig met lopen en wat sweaters betreft hebben we hélemaal dezelfde smaak. Ze is net als ik een sportief chickie. Op persoonlijk en familiaal vlak gaat het haar niet altijd voor de wind en daarom verdient zij dit pakketje echt dubbel en dik!

 187. Rosah
  februari 21, 2017 / 22:35

  Ik zag het goalplan boekje en ben om! Die wil ik hebben.. ik ben een echte denker die altijd het positieve iit de dag probeer te haleN. Daarbij maak ik to do listst omdat ik anders mijn studie/werk/hardlopen niet kan combineren :)

  Uit werk gaan de nette kleren uit en trek ik een gemakkelijke jogging met trui aan of mn hardloopkleding :)

  Het klinkt te mooi om waar te zijn ;) I know. Maar graag zou ik het pakket willen winnen..

  Erg leuke actie!

  • Rosah
   februari 22, 2017 / 14:42

   O zojuist even gekeken in mijn voedseltracker app. Ik hou elke dag mijn voedsel bij en sommige dagen zit ik ver onder het eiwit doel voor 60KG aan lichaamsgewicht. Toch maar is wat meer op letten :) Misschien leuk om een blogpost te maken over goede voedingsmiddelen en waar het in zit? Om aan mijn ‘ideale’ hoeveelheid voedingsstoffen te komen is nog al een opgaaf. Calcium bijvoorbeeld…. nog nooit mijn doel gehaald :$

 188. Marloes Giesen
  februari 21, 2017 / 22:38

  Super leuk, wat een heerlijk fit pakketje om je doelen mee te behalen! Mijn vriendin en ik gaan allebei onze grenzen verleggen en onze eerste 10 kilometer wedstrijd lopen binnenkort, super spannend! Ik denk dat dit pakketje goed van oas zal komen in de voorbereidingen.

 189. Mireille
  februari 21, 2017 / 22:38

  Ik zou het niet alleen met m’n beste vriendin delen, maar met m’n hele lacrosse team! (het eiwitpoeder dan). De goalplanner en de trui zou ik delen met m’n zusje, omdat ze anders toch wel m’n kleding “leent”.

 190. Judith
  februari 21, 2017 / 22:42

  Mijn liefste vriendin Annemieke mag van mij dit pakket winnen omdat zij super hard werkt aan zoveel doelen tegelijk, dat ze wel een steuntje in de rug kan gebruiken. We werden vriendinnen omdat we beide jouw blog volgen, misschien weet je dat nog niet maar dat schept een band. Een hele goede band zelfs! We sporten regelmatig samen Miek heeft er al een aantal marathons op zitten en is alweer in training voor de volgende. Daarom zij wel wat extra eiwitten gebruiken. Ik loop graag de kortere afstanden met haar mee maar wordt gelukkiger van hitt en circuit trainingen, iets waar extra eiwitten ook wel handig bij zijn. Verder is Annemieke druk bezig met afstuderen en moet zich straks gaan focussen op de arbeidsmarkt. Een goalplanner komt daarbij zeker van pas. Ik kan het weten want ik ben op het moment erg hard opzoek naar een baan of een manier om een baan te creëren. Die tuien wil ik graag aan op onze bankhangsessies met een sportbroek eronder. Because sporty clothes are the best, always.

 191. februari 21, 2017 / 22:44

  Ik woon samen op kamers met twee andere meiden. Onze gedeelde passie: sport! We motiveren elkaar om sportief en gezond bezig te zijn. Lijkt me fantastisch leuk om dit pakket samen met hen te delen. Zo houden we onszelf lichamelijk én geestelijk gezond. :D

 192. Danique
  februari 21, 2017 / 23:10

  Zelf ben ik al enige tijd bezig met krachttraning om een strakker lichaam krijgen en mooiere billen te vormen. Daarnaast wil ik ook mijn vetpercentage verminderen. Ik sta hiervoor 6 dagen per week in de sportschool. Gelukkig heb ik mijn beste vriendinnetje weten over te halen om samen met mij te gaan boksen. Nu is ze naast onze bokslessen ook begonnen met krachttraining. Ik vind dat wij dit pakket winnen omdat wij keihard werk verrichten in de sportschool en hoe leuk is het dan om je resultaten op te schrijven in je goalplanner, een eiwitshake te kunnen pakken na de training en te kunnen shinen in je Fitshe trui ??

 193. Mirthe
  februari 21, 2017 / 23:29

  Jaaaaa ik doe heel graag mee! Zelf ben ik niet de grootste sportheld en was ik de hele middelbare school dat meisje dat als laatste werd gekozen met gym, en mijn astma helpt ook niet bepaald mee. Toen ik ging studeren heb ik na een tijdje toch de knop omgezet en nu heb ik alweer twee jaar een sportschoolabonnement en ga ik elke week 2/3x sporten! Voor mij persoonlijk een grote overwinning, dat mijn lichaam wel iets kan, dat ik prima mee kan doen in de pilatesles en dat sporten kan helpen mijn conditie op te trekken, wat ik door mijn slechte longen juist nodig heb. Mijn moeder en mijn vrienden kunnen het nog steeds niet geloven. Mijn zusje daarentegen is een echte fitgurl, doet een dansopleiding waarvoor ze elke dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat beweegt en eet altijd gezond. Het is wel duidelijk waar de goede genen zijn belandt haha, maar wat we wel delen is een voorliefde voor fijne truien, mooie notitieboekjes en de struggles met dromen, doelen en niet te veel doorslaan in perfectionisme, dus ik zou haar en mezelf heel graag blij maken met zo’n pakket!

 194. Desiré van den Beld
  februari 21, 2017 / 23:33

  Omdat ik gewoon verliefd ben op de Fitshe uitstraling, maar het nog niet heb kunnen proberen! Zou de perfecte boost zijn in m’n fitjourney.

 195. Anouk
  februari 22, 2017 / 00:55

  Super gaaf! Ik vind dat Lisa en ik dit pakket verdienen. We zijn beide sinds 2017 bezig met gezonde voeding en sporten en dit zou natuurlijk een leuke beloning en motivatie zijn! Toffe print op die trui trouwens, love it!

 196. Lieke
  februari 22, 2017 / 01:55

  Aimée en ik hebben dit pakket met toffe goodies echt nodig! Gisteren avond samen op de bank nog besloten dat we doelen gingen stellen en ons hieraan gingen houden, terwijl we beiden in slobbertrui net uit de gym kwamen. Hoe erg komt dit pakket van pas!! Daarnaast wil ik ook heel graag de fitshe proteïne proberen want na vele merken testen heb ik nog alrijd niet de perfecte formule gevonden. Laten we hopen op wat geluk om deze actie te winnen <3

 197. Paul
  februari 22, 2017 / 06:14

  Hebben ze ook iets voor de man met een actieve levensstijl. Met hardblauw notitieblok?

 198. februari 22, 2017 / 08:35

  Wow, wat een reacties! Toch waag ik graag een poging. Ik denk dat een van m’n lieve vriendinnetjes en ik dit wel goed kunnen gebruiken omdat wij allemaal de opleiding Voeding & Diëtetiek doen en dus ook heel veel bezig zijn met gezond eten en sporten. Wij zijn altijd wel weer op zoek naar betere producten. Dit lijkt mij een heel fijn product aangezien er zo weinig ‘rare’ toevoegingen inzitten.

 199. Machteld
  februari 22, 2017 / 08:42

  Hoi Annemerel,

  Wat een leuke actie! Ik zie fitshe de laatste tijd veel voorbij komen op social, dat moet een teken zijn. Ik en mijn beste vriendin verdienen dit omdat we nu al een jaar 3 keer in de week Crossfit doen, en net als jou nog nooit een shake hebben gehad (terwijl iedereen het aanraad). We hebben het er steeds over om te bestellen maar op de één of andere manier komt het er nooit van.

  Daarnaast zullen de matching sweaters goed van pas komen in de team wods die we hebben :) team fitshe!

 200. Yvette
  februari 22, 2017 / 08:44

  Wauw, wat een te gekke winactie weer!! Graag zou ik dit willen winnen, wat een aanvulling zou dit zijn op mijn actieve leven. Na wat heftige blessures probeer ik het hardlopen weer volop op te pakken. Ik loop drie keer per week (doel is toch echt een keer die marathon, maar voor een derde keer een halve lopen vind ik ook mooi ?) en om blessures te voorkomen train ik twee keer per week in de sportschool mijn spieren. Eiwitpoeders wil ik al lang eens proberen, maar wist eigenlijk net als jij nooit zo goed hoe en op welke wijze. Dit zou een uitkomst zijn! En die sweater? Daar wil ik in wonen ?. En dit alles wil ik graag delen met mijn lieve, actieve zusje Jeanine. Ze heeft na een verbroken relatie en de borstkanker van onze mama wel een oppepper verdiend. So… let us win!!

 201. Kerensa
  februari 22, 2017 / 08:50

  Ik en mijn vriendin zijn pas begonnen met fitnessen, we zijn al gemotiveerd maar dit zou ons nog 10x meer motiveren en zou ons een vast structuur geven ! Heel handig en fijn!

 202. Eva
  februari 22, 2017 / 09:03

  Ik loop al een tijdje. Maar ik bleef altijd een beetje rond de 5 km hangen. Toen heb ik besloten om voor de 10 km te trainen. Soms lijkt 5 km niks als je lange afstanden loopt. Maar hé je moet ergens beginnen om voor een lange afstand te trainen he?! Blijven dromen en waarmaken van dromen en streven naar het waarmaken van dromen is leuk!

  Mijn trainingen zijn niet altijd zonder blessures verlopen, maar nu ziet het eruit dat het de goede (hardloop) kant op gaat! Dat is een fijn gevoel. Ik beleef er meer en veel meer plezier in. Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou kunnen. Ik ben blij dat ik ben blijven doorzetten. Ik ben nieuwsgierig naar het gebruik van eiwitpoeder. Als het zo goed werkt voor het herstellen van je spieren denk ik dat het je nog een boost geeft bovenop de rest!

 203. Linda
  februari 22, 2017 / 09:07

  Wat een mooi pakket! Net als jij heb ik een beetje angst voor eiwitpoeders. Wat zit er nu eigenlijk in, is het niet heel kunstmatig, kan ik niet gewoon een extra eitje of iets dergelijks eten denk ik dan, maar in de praktijk let ik er gewoon niet goed genoeg op. Mijn vriendin en ik zijn allebei vegetariër en kunnen denk ik wel wat extra eiwitten gebruiken! We trainen niet naar een groot doel ofzo maar sporten meerdere malen per week omdat we daar van genieten, natuurlijk is het niet altijd genieten maar je begrijpt wat ik bedoel ;). We zijn graag fit en zo’n geweldig pakket geeft toch ook weer extra motivatie! Daarbij gun ik het haar gewoon want ze zit midden in een mega verbouwing!

 204. Mandy
  februari 22, 2017 / 09:31

  Ik ben zelf bezig met trainen voor mijn snelste 10 km en daar kan ik deze eiwitshakes heel goed bij gebruiken! Tegelijkertijd ben ik druk met school, nog een halfjaartje en dan zit mijn bachelor Geneeskunde erop! Het zijn een paar drukke laatste maanden en zo’n goalplanner komt dan heel handig uit om alles overzichtelijk te houden! Mijn beste vriendin vindt het moeilijk om sportschool te blijven inplannen naast drukke stageweken, maar samen helpen we elkaar en geven we elkaar motivatie!

  Ik vind het trouwens supertof dat je weer zo druk aan het trainen bent voor de marathon en ik blijf je weg(en) ernaar volgen! Het staat nog op mijn bucketlist om een keer een marathon te lopen, maar ik stel het nog eventjes uit haha

 205. februari 22, 2017 / 09:39

  Om eerlijk te zijn doe ik vooral voor mijn vriendin mee; ze is uitgeloot voor de halve marathon in Londen EN doet de halve marathon in Leiden binnenkort. Dus ze kan haar eiwitten wel gebruiken. Ze staat altijd voor mij klaar, altijd een luisterend oor als ik het moeilijk heb en ik wil haar graag kunnen helpen! Met dit pakket heb ik het idee dat ik haar ook een beetje kan ondersteunen met deze doelen. Zelf wil ik natuurlijk ook zo’n pakket, maar dan vooral de goalplanner. Een bulletjournal bleek toch niet zo handig te werken (mijn handschrift is niet netjes genoeg), dus zo’n planner lijkt mij ideaal om mijn doelen voor ogen te houden en gericht te kunnen werken aan m’n fitnessdoelen (die meer gericht zijn op gewichten dan hardrennen ;P)

 206. februari 22, 2017 / 14:45

  Wat een leuke actie!! Lijken me hele fijne producten… en mijn vriendin en ik zouden moeten winnen omdat we binnenkort voor het eerst aan een mud masters run mee gaan doen. Dat vergt nog wel een beetje voorbereiding ;)

 207. februari 22, 2017 / 15:07

  Waarom mijn beste vriendin en ik dit nodig hebben? Omdat ik super trots ben op Sam (zo heet ze). Ze heeft dit jaar haar levensstijl compleet omgegooid en is van overgewicht naar heuze fitgirl gegaan. Ik daarentegen kan de motivatie van Fitshe wel weer gebruiken om de sportschool wat vaker te bezoeken en de training van mijn eerste marathon echt door te zetten.

 208. Britt
  februari 22, 2017 / 16:06

  Sowieso hebben wij al grote sportieve en leuke momenten met elkaar, maar wij zitten op zwemmen waardoor er ondertussen weinig gepraat kan worden. Door juist zo’n goed en mooi pakket te krijgen, kunnen we elkaar buiten die zwemtrainingen om nog extra motiveren om bijvoorbeeld te gaan hardlopen, fietsen of naar de sportschool, en dat gaat dan extra goedkomen met alle mooie spullen waarvan we dan gebruik kunnen maken!

 209. Inneke
  februari 22, 2017 / 16:29

  Wauw wat een reacties!!!! en toch nog een poging wagen :) riscant ja, maar mijn grootvader zaliger zei altijd een nee heb je en een ja kan je krijgen.
  waarom we toch onze kans nog wagen?
  Omdat mijn loopmaatje en ik gewoon héél graag lopen, dit elke week 2x tijdens onze lunchpauze doen, in het weekend ook nog lekker ofwel samen ofwel alleen gaan lopen en we alle wedstrijden die we lopen samen lopen onder het moto samen uit samen thuis. En de ene keer trekt de ene de andere vooruit en de andere keer is het andersom.
  Dit jaar willen we ons ook een stapje hoger tillen en een halve marathon lopen.
  En omdat ik de laatste tijd zoveel heb gelezen over extra eiwitten ik al een paar keer ben gaan rondkijken welke nu goed zou zijn maar ik helemaal door het bos de bomen niet zag. Dus misschien is dit wel degene die we moeten proberen en net zoals jij ons eraan wagen!

 210. Roos
  februari 22, 2017 / 16:59

  Ik zou dit heel graag willen winnen. Ik doe al lang aan sport (hardlopen, krachttraining, voetbal) en sinds kort doen een vriendin en ik ook aan CrossFit. Hier heb ik echt mijn passie in gevonden en we trainen erg vaak. Het is dan zeker noodzakelijk om onze eiwitjes binnen te krijgen om maximale resultaten te behalen. Daarnaast is de goalplanner heel handig om onze PR’s bij te houden en ons te focussen op nieuwe PR’s! En stiekem zitten we al een beetje te denken aan wedstrijden.

 211. Jolynn
  februari 22, 2017 / 16:59

  Samen met een goede vriendin zijn wij beide aan het afstuderen en allebei een scriptie aan het schrijven. Naast onze drukke studie sporten we beide veel: het werkt als uitlaatklep. Zij als volleyballer en ik als hardloper. Om goed te kunnen herstellen en onze hersenen het werk te laten doen voor het schrijven van onze scriptie hebben we wel wat leuks verdiend!

 212. Janneke
  februari 22, 2017 / 17:21

  ooeeeh dit ziet er leuk uit! Ik heb ooit eiwit poeder geprobeerd omdat iedereen zei dat het zo goed was maar ieuw, wat vond ik dat vies. Dus ik wil deze met chocoladesmaak wel heel graag proberen:) ( kijken of ik die wel lust hihi)
  Maar ook moet ik meer tijd voor mezelf maken. Mijn beste vriendin wijst me daar nogal vaak op, want ik loop mezelf een beetje voorbij ( lig nu dus ook ziek in bed :( ) dus een super chille trui om meer me time te creeeren lijkt me top!
  En met het super gave notitie boek kan ik dus ook goals opstellen voor meer me time en mijn beste vriendin misschien meer gerust te stellen dat ik ook echt me time inplan:) Ik zou dit super leuke pakket dus echt heeeeeeel erg graag willen winnen! Om ook wat meer rust te krijgen. Fingers crossed:):)

 213. M Woest
  februari 22, 2017 / 19:15

  Oh want een tof pakket zeg! Ik zou die whey protein alleen al kopen vanwege de verpakking! Ik zou dit pakket graag winnen voor mijn lieve roomie die eindelijk de moed bij elkaar heeft geraapt om te stoppen met roken en te gaan sporten en aangezien ik al wat langer bezig ben met gezond leven kan ik haar daar zo bij ondersteunen!!

 214. Sandra
  februari 22, 2017 / 19:38

  Samen met mjn collegaatje ga ik dit jaar minimaal 2 wedstrijden lopen. Hiervoor zouden we dit pakket zeker goed kunnen gebruiken. Sowieso de goalplanner en de trui maar ook heb ik nog geen eiwitpoeder gevonden wat echt lekker smaakt….vaak zoooooo zoet! Wil dit van Fitshe echt heel graag proberen!!

 215. Dewi
  februari 22, 2017 / 19:42

  Hi Annemerel!

  Ik zou heel erg graag dit pakket willen winnen voor mijn vriendin en mij. Zij loopt bij de CPC begin maart voor het eerst een 10 km wedstrijd en ik ren mijn tweede halve marathon. We zijn allebei 100% geïnspireerd en gemotiveerd geraakt door JOUW verhalen op je blog en mooie fotootjes op Instagram! Zo weet ik dankzij jou dat ik altijd rietjes mee moet nemen naar een hardloopwedstrijd, dat een acai bowl echt awesome is als ontbijt en dat je eens in de zoveel tijd jezelf best mag verwennen met een stuk taart (en die niet hoeft te delen).

  Om heel eerlijk te zijn grappen we zelfs weleens naar elkaar dat we ‘de Annemerel uithangen’ wanneer we hardlopen, random midden op de dag een plank challenge doen of sushi gaan eten…

  Ik hoop dat ik haar kan verrassen met dit pakket!
  Liefs,
  Dewi

 216. Ani
  februari 22, 2017 / 20:20

  Eigenlijk was het plan om een lieve collega te gaan hazen op de laste 10 kilometers van de Rotterdam Marathon dit jaar. Helaas heeft zij zich vanwegen een blessure weer af moeten melden. Mocht ik dit lekkere pakketje winnen, deel ik het graag met haar voor wat extra motivatie om door te zetten voor de volgende marathon.

 217. Marinda
  februari 22, 2017 / 20:43

  Na een jaar strijden mag en kan ik eindelijk weer sporten. Al een paar jaar heb ik Anorexia en ik moet eerlijk zeggen dat je altijd een goal voor mij bent geweest. Jou combinatie van hardlopen en lekker (on)gezond eten vind ik echt supertof!
  Het lijkt me super leuk om dit pakket te winnen, het 2de pakket ga ik (als ik het win) aan mijn leuke sportmate te geven.

 218. Claudia
  februari 22, 2017 / 22:17

  Hoi annemerel

  Mijn vriendin en ik doen aan bokzaktraining.
  Het lijkt mij gaaf om dit pakketje te winnen en proberen. Soms, als het lukt, dan ga ik 2 x per dag. S ochtends en s avonds. Dan is t ideaal om m’n eiwitten aan te vullen met deze shake!!
  Wil m graag uitproberen en na t trainen gezellig samen met m’n vriendin op te drinken.
  Leuke winactie! En leuke vlog weer waarin je het aankondigde!!

  Groetjes Claudia rosalinde.

 219. Anouk Lunstroo
  februari 22, 2017 / 23:49

  Ahh nee ik kom er nu na mijn wintersport pas achter dat er een winactie is voor Fitshe!! Ik hoop dat ik nog optijd ben om mee te doen, (ik werd namelijk vorige week echt hysterisch enthousiast toen ik die planner en producten zag in je vlog).
  Ik zou het pakket super graag willen winnen en geven aan mijn zusje. Al jaren is zij zo bezig met sporten & bewust eten dat ze mij er onbewust ook in mee sleurde. Ik ben niet altijd de actiefste geweest maar sinds kort is bij mij ook het roer om!! Hardlopen doen we samen nu heel erg veel en daar kunnen de producten van fitshe ons heel erg goed bij helpen om te trainen voor onze 1e wedstrijdjes en voor het herstel van onze spieren!

 220. Anzji
  februari 22, 2017 / 23:59

  Wat een prachtig pakket! Lijkt me perfect voor mijn crossfit- buddy (en mezelf). Sinds ongeveer een jaar weet zij mij telkens weer te motiveren om tijdens elke training het beste van mezelf te laten zien, een cadeautje om haar te bedanken is dus absoluut op zijn plaats :)

 221. Eveline
  februari 23, 2017 / 01:20

  Wat een mooie producten! Ik heb me ingeschreven voor mijn eerste triathlon en ga vanaf komende maandag hard trainen, dus zou de extra motivate een eiwitten prima kunnen gebruiken! Mijn beste hardloop vriendin heeft juist de motivate een beetje verloren na onze marathon vorig jaar, dus wellicht dat dit haar weer een beetje oppept ;)

 222. Kautar
  februari 23, 2017 / 06:37

  Wat leuk geschreven! Ik heb een tijdje geleden al gehoord over Fitshe en ben zeker geintrigeerd geraakt. Ik wil weer meer gaan sporten en dit pakket zou zeker een goed hulpmiddel zijn en ik weet zo 10 vriendinnen die ook Fitshe zouden willen proberen :-))) Ik geef liever dan dat ik krijg. Ga zo door en ik blijf jullie volgen op de verschillende media.

 223. Linda
  februari 23, 2017 / 07:29

  Dit pakket zou ik natuurlijk delen met m’n bestie én roomie Marieke. Zij traint voor de hele marathon en is mijn inspiratie geweest om te gaan trainen voor de halve. Die gaan we nu samen lopen in Den Haag volgende maand. Ons harde werk kan wel wat herstel en ontspanning gebruiken, waar dit amazing pakket ideaal voor zou zijn :) Liefs, linda

 224. Carianne
  februari 23, 2017 / 07:44

  Ik gun mijn zusje extra ondersteuning om haar sportieve doelen te behalen. Ze is dol op pure chocolade, dus de eiwitpoeder zal zeker in de smaak vallen. Heerlijk om na het sporten in de heerlijk warme, zachte trui met een eiwitshake op de bank alle sportieve prestaties vast te leggen en plannen in de goalplanner. Enne…Zelf vind ik dit stiekem natuurlijk ook heel fijn! Ik ben namelijk weer helemaal back in the game met hardlopen, na een jaartje fanatiek te zijn geweest in de sportschool. <3

 225. Carolien
  februari 23, 2017 / 09:07

  Mn beste vriendinnetje woont in Paris dus als we samen dit pakket hebben ziin we toch een beetje connected als we trainen !

 226. Lonneke
  februari 23, 2017 / 09:20

  Ik zou deze prijs graag willen winnen voor mijn vriendin Judith en mijzelf. We zijn vanaf 4 jarige kleuters vriendinnen. We hebben samen veel meegemaakt en tegenwoordig runnen we allebei een druk gezin. Heel leuk maar soms is het hierdoor ook moeilijk om tijd te vinden voor onszelf. Tijd voor onszelf vinden we beide in het sporten en uiteraard bij elkaar! Vooral de goalpanner lijkt me mooi om je eigen gedachten en goals op papier te zetten. Er zit vaak zoveel in mijn hoofd om te doen…. En zo kun je het goed ordenen voor jezelf!

 227. Ilona
  februari 23, 2017 / 09:55

  Ik wil graag meedoen om mijn beste vriendin hier mee te verassen! We willen allebei wat kilootjes kwijtraken en ik denk dat zeker de planner ons erbij kan helpen om onze doelen te halen :) :)

 228. Emmie
  februari 23, 2017 / 11:52

  Wat leuk. Ik doe graag mee! Ben weer flink aan t sporten na de bevalling van een prachtige dochter. Samen met mn beste vriendin die ook net bevallen is. En we kunnen dit als extra stimulance goed gebruiken! ?

 229. februari 23, 2017 / 11:52

  Jaaaa wat een leuke samenwerking! Ook duidelijk te zien aan alle reacties hier :D Ik doe vooral mee voor de zalige trui én de goalplanner, dat lijkt me zo’n geweldig ding! (Ik spreek nu waarschijnlijk mijn win-kansen tegen door wat ik nu ga vertellen..) Als ik niet win, koop ik ‘m gewoon zelf! Maar winnen zou nog leuker zijn, want dan kan ik ‘m cadeau geven aan mijn zusje, die nog in struggle is met haar laatste post-baby-vetjes. En dan kunnen we samen aan de bak!

 230. Lisa
  februari 23, 2017 / 16:46

  Annelotte van Dijk gun ik dit pakket ook. Ze is mijn zus, beste vriendin en sportmaatje. Met haar heb ik tijdens het sporten altijd lol en plezier.

 231. februari 23, 2017 / 17:31

  We zijn samen letterlijk en figuurlijk door weer en wind gegaan. Toen we elkaar leerden kennen waren onze eetstoornissen vrijwel onder controle. Na een tijdje, door stressvolle gebeurtenissen, stak het bij beiden de kop weer op. Machteloosheid, verdriet, frustratie.. Het zijn enkele gevoelens die niet half beschrijven waar we zijn doorgegaan. Toch hebben we in al die tijd mekaar nooit katen vallen. We trokken steeds terug naar elkaar toe, wisten in elke donderwolk weer een lichtstraaltje te vinden. Ondertussen gaat het stap per stap met ons beiden beter en is onze vriendschap enkel sterker geworden. We hebben letterlijk en figuurlijk meer energie , genieten meer van alles en dus ook de momenten samen. Zij is mijn recoveryhero, en ik wil haar nooit kwijt. Deze spulletjes zouden een mooie symbolisatie zijn van hoe sterk een vriendschap kan zijn.

 232. Lindsay
  februari 23, 2017 / 18:51

  Jaaa wat een gave winactie!!
  Ik doe heel graag mee voor mijn vriendin & ik. We gaan over 2 maanden naar Zuid-Amerika en zijn bezig om conditie op te bouwen voor alle super gave dingen die we daar gaan doen!!
  Daarnaast vind ik de goal planner ook echt fantastisch en zat ik zelf al te twijfelen of om hem zelf te kopen, maar winnen is natuurlijk veel leuker!!

  Hardlopen gaat bij mij moeizaam, ben nog bezig met het trainen voor 5 km. Maar je moet natuurlijk ergens beginnen. Jouw hardlopen verhalen helpen in ieder geval heel goed!!

 233. Diede
  februari 23, 2017 / 23:02

  Wauw! Hoe leuk! Ik zou het supertof vinden om dit voor mijn zus Eva te winnen. Haar knieband is een maand geleden voor de tweede keer afgescheurd en ik hoop dat dit pakket haar kan opvrolijken en later, als de operaties achter de rug zijn, kan ze dit mooi gebruiken om weer back in shape te komen!

 234. Jans
  februari 23, 2017 / 23:06

  Ziet er ook mooi uit!
  Ik doe graag mee!

  Nodig omdat ik wat kilo’s kwijt ben geraakt en deze er erg graag weer bij krijg.. Wat extra spiermassa is dus welkom, en eiwitten daarbij nodig :). Verdienen omdat ik er keihard voor werk.

  En mijn vriendin is gewoon heel lief, een bikkel, en houd net als ik veel van donkere chocolade en lekkere truien.. :)!

  Go-go!

 235. Li
  februari 24, 2017 / 07:14

  Dinnie en ik verdienen dit, omdat wij ons helemaal lens trainen met een wedstrijd in gedachte. We doen nu krachttraining, paaldansen en cardio.

  We vergeten nogal vaak rustdagen in te plannen (want ach, ff doorgeen jassen toch?), maar ik denk dat we met de mooie goalplanner en trui tocg gedwongen worden te gaan rusten ;) daarnaast zijn de eiwitten die we nemen nou niet bepaald lekker.. Dit zou wel een goede sample zijn! :)

 236. Susan Kathagen
  februari 24, 2017 / 11:37

  Samen met mijn vriendin Sanne ga ik trainen voor onze eerste marathon! Dus daarom zou ik graag kans maken op het pakketje. Ook kan ik haar dan verrassen met een leuk en sportief cadeautje!

 237. Tessa
  februari 24, 2017 / 11:38

  Ik zou graag willen winnen!
  Ik ben vandaag begonnen met hardlopen om mijn conditie te verbeteren en om af te vallen. Ik wil aankomend judoseisoen namelijk mee kunnen doen aan wedstrijden en ik kan dat niet omdat ik nu in een te hoge gewichtsklasse zou zitten.
  Ik wil samen met een lief judomaatje winnen omdat eiwitten in combinatie met sport zorgen voor spieropbouw en dat hebben wij echt nodig!

  Groetjes Tessa

 238. Marian B
  februari 25, 2017 / 13:34

  Doe mee voor mijn twee zussen, allebei heel sportief en zijn beide verloofd! Verras ze graag met dit pakketje.

 239. Jildou
  februari 25, 2017 / 21:51

  WoW! 240 reacties?? Tsja nu heeft het vast weinig zin meer.. Maar goed let’s try it! En dat is niet alleen het motto tijdens de hardloopsessies van mij en mijn vriendin het is ook nog eens super leuk om samen te doen! Én hardlopen én bijkletsen, multitasken wie had dat ooit gedacht?! :) Een fijn en sneller herstel van je spieren met deze gave win-actie maakt het mogelijk dat we nog vaker van deze sportiviteiten samen kunnen genieten! That’s life, enjoy! En aangezien wij daarnaast beide een groot modehart hebben krijgt die super te gekke trui natuurlijk een prominente plek in onze garderobe!

  We love it! ❤️

 240. Carlijn
  februari 26, 2017 / 08:10

  Mijn BFFF Hilde van Kessel en ik zijn al een tijdje aan het crossfitten en voor The Open 2017 kunnen we zeker extra eiwitten gebruiken! Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar het ziet er mooi uit en het is van natuurlijke bronnen gemaakt en ze hebben leuke gadgets dus ik ga het sowieso nog een keer proberen!
  Daarnaast hoop ik dat mijn hardloop aspiraties worden gestimuleerd om dit jaar nog eens mee te doen met een aantal hardloopwedstrijden.

 241. Esther van Winden
  februari 26, 2017 / 22:01

  Supertof! En wat superhandig! Heb gezegd eens een marathon te lopen, maar doordat ik het niet opschrijf en het niet de volle aandacht heeft, verlies ik dit doel steeds uit het oog. En waar te beginnen met eiwitten? Geen idee welke ik moet gebruiken. Dit zou zeker nog van pas kunnen komen! Toffe actie! ??

 242. Myrthe
  februari 27, 2017 / 12:24

  Ik zou dit pakket graag voor mijzelf en mijn beste zusje willen winnen. Het lijkt me heerlijk om in zo’n warme trui samen over straat te gaan. Dan kan iedereen zien dat we zussies zijn :). De goalplannner zou ook zeker goed van pas komen. ik vind het altijd wel een prettige mindset en zo leer je van jezelf zonder eerst helemaal fout te gaan. De shake is echt in de perfecte smaak, want je hebt hier twee chocolade freakssss.

 243. Jeannette
  februari 27, 2017 / 20:57

  Omdat mijn vriendinnetje Ariena zojuist het killerbody boek heeft gekocht en op dieet wil. Dieeten zijn stom en deze zeker! Ik wil haar hiervan overtuigen en laten zien dat je met gezond en lekker eten in combinatie met sporten, veel verder komt. En daar passen de shakes van Fitshe toch perfect bij!

 244. Nienke
  februari 28, 2017 / 15:15

  Het lijken me echt heerlijke producten, zeker nu om wat aan te sterken in de wintermaanden! Ik heb zelf moeite met de balans te vinden, ook wat energie en sport betreft en misschien helpen wat pure eiwitten wel! Ik heb nu (vanwege prijs) alleen Whey eiwitten, maar een echt verschil merk ik nog niet. Ik hoop dat dit product dan ook met die balans wat kan helpen, zodat je je echt lekkerder voelt na zo’n shake. Al weet ik dat dat niet met een product kan ;)
  Toch heerlijk om het te kunnen proberen en in ieder geval doelen enzo op te schrijven en eten bijhouden!

 245. Mieke
  maart 1, 2017 / 15:42

  Samen met mijn jongste zus wil ik voor mijn 30ste een marathon gelopen hebben (zij is jonger en heeft nog meer tijd, maar gaat me helpen mijn doel voor m’n 30ste te halen – ik ben nu 27). Omdat we niet meteen té hoog willen mikken, lopen we dit jaar eerst een halve marathon (Brussel!). Daarvoor zijn we nu aan het trainen, lopen gecombineerd met spinning en krachttrainingen (bootcamps) en het pakket zou dan ook voor ons beide heeeeel goed van pas komen (en zo heb ik wat krediet verdiend voor wanneer ik haar weer eens afsnauw door de inspanning ooopssssieee).

 246. Maaike
  maart 2, 2017 / 21:47

  Oooh wat een leuke actie! Ik sport sinds september heel fanatiek met m’n schoonmoeder. Nu het conditioneel steeds makkelijker gaat, ligt de focus inmiddels op krachttraining. De zoektocht naar fijne eiwitshakes blijkt lastig, ik vind er veel niet lekker, ze klonteren te makkelijk, ik word er niet zo blij van. Nu eet ik vaak 2 gekookte eitjes of kwark met een banaantje, al wordt dat wat saai en wil ik niet altijd nog moeten eten om half 10 ’s avonds. Ik zou het pakket dan ook graag met m’n schoonmams delen, om het samen sporten nog nét iets aantrekkelijker te maken.

 247. Diah
  maart 4, 2017 / 06:58

  Voorzichtig weer begonnen met hardlopen na bekkeninstabiliteit, maar wel actief al aan het zwemmen, spinnen en HIITtrainen, zou ik het pakket graag delen met mijn zusje om samen onze spieren goed te kunnen hetstellen na onze butt te hebben laten kicken en een extra zet te geven to never give up??

 248. Jessica
  maart 5, 2017 / 08:00

  Sinds het bekend is dat ik naar Utrecht verhuis, is mijn beste vriendin me al aan het motiveren voor alle sportieve activiteiten die we samen gaan doen. Dus zo’n prachtig pakket zou een mooie start zijn van onze sportieve voornemens :)

 249. Jolien steyfkens
  maart 5, 2017 / 09:26

  Van mijn schoonzus kreeg ik begin dit jaar als cadeau voor mijn verjaardag een inschrijving voor de Houfalize trail. 25km! Nog nooit een trail gedaan dus dat alleen wordt al een hele opgave!
  Zij heeft mij er ook van overtuigd om mee te doen aan crossfit, nog eens een opgave erbij! Omdat ik dit jaar er een heel erg sporty jaar van wil maken ? Lijkt mij jullie pakketje een top extra duwtje in de rug om dat ook vol te houden en de trail te kunnen meedoen, samen met haar natuurlijk!!
  Fingers crossed dus, niet alleen voor het pakketje maar ook voor de trail en de crossfit challenge ?

 250. Shalitha
  maart 12, 2017 / 10:12

  Mijn vriendin en ik zouden het pakket super graag willen winnen.

  Mijn vriendin en ik zijn allebei heel erg bezig met ons gewicht zij wil graag aankomen en ik graag afvallen, hierdoor vind je ons vaak in de sportschool, we drinken dan ook regelmatig eiwitshakes en wij zijn nu erg nieuwsgierig naar de eiwitshake van Fitshe. Ook zijn wij helemaal verliefd op de Fitshe trui die ook in het pakket zit.

  Daarnaast zijn wij studenten, dus hebben wij naast onze sportroutines en sportgoals genoeg te plannen. Daarom zou het fantastisch zijn als wij dit pakket zouden winnen. *fingerscrossed* ?

 251. Sammy
  maart 13, 2017 / 20:28

  Mijn vriendin en ik zoeken motivatie om meer te sporten! dit pakket zou zeker helpen!