LOVE: Running Essentials II +WIN!

Het is alweer anderhalve maand geleden dat ik mijn eerste Running Essentials blog met jullie deelde. Zo leuk om te zien hoe enthousiast jullie waren om mijn favoriete hardloopitems van Perry Sport te zien. En natuurlijk waren jullie ook heel enthousiast over de winactie; er waren 223 reacties! Uiteindelijk kon er helaas maar een de winnaar zijn en dat was… Tessa! Tessa heeft inmiddels haar hardloopshirt ontvangen en is er ontzettend blij mee, althans, dat heeft ze me verteld.

Maar niet getreurd, ook vandaag heb ik weer mijn favoriete hardloopitems op een rijtje gezet en ook vandaag mag ik weer een van de items weggeven. Deze keer heb ik items speciaal voor de zomer geselecteerd. Want eh.. ook al lijkt de zomer deze week een ver van ons bed show, hij was er afgelopen weken wel en hij komt er (nu ook officieel) weer aan.


 photo Fotos Perry Sport.jpg

Laten we beginnen met twee van mijn favoriete topjes van Nike. Het shirt links is van hetzelfde materiaal als de longsleeve die ik vorige keer met jullie deelde. Dit is gewoon het beste hardloopmateriaal dat er is. Dit shirt droeg ik – in een andere kleur – tijdens de New York Marathon in 2016 en ik droeg dit shirt (mouwloos, maar in dezelfde kleur) tijdens de Boston Marathon. Het topje links is echt ideaal voor warme dagen, de stof is nog dunner en er zitten kleine gaatjes in waardoor het nog beter ademt. Ideaal voor een zonnige dag in Italië.

Nike Dry-Fit hardlooptop €64,99Nike Dry Miler hardlooptanktop €24,99 

 photo Fotos Perry Sport.jpg

Het shirtje links is ook van heel dun materiaal gemaakt. Ik heb meerdere shirtjes van dit materiaal en het zit heel lekker en is perfect voor een zonnige, warme dag. Het shirt links bestaat uit twee delen en is van Adidas. Ik heb ook zo’n shirt, maar heb ze van elkaar verwijderd (dat gaat heel makkelijk, ze zitten maar op twee plekken aan elkaar en het is een kwestie van een dun draadje door knippen). Ik vind lopen met een dubbele laag hartje zomer namelijk wat overdreven. Dus ik draag of de onderste laag, of de bovenste.

Nike Breathe Cool Hardloopshirt €39,99Adidas TKO 2 Layer shirt €49,99

 photo Fotos Perry Sport.jpg

De stof van het linkertopje van Adidas vind ik ook heel fijn. En het kleurtje ook. Ik hou van kleur in mijn hardloopkleding en in de zomer al helemaal. De beha die je rechts ziet draag ik al een aantal jaar, hij is voorgevormd waardoor je ook als je weinig voorgevel hebt, een behoorlijk decolleté hebt. Hij geeft daarnaast meer dan gemiddeld support en dat is ook niet geheel onbelangrijk.

Adidas Supernova tanktop €39,99Nike Pro Rival Sportsbra €54,99

 photo Fotos Perry Sport.jpg

Het broekje links is van Adidas, ik vind deze erg lekker zitten omdat hij een brede, zachte band heeft. Het kleurtje vind ik ook heel mooi. Oja, ben je het printje zat, dan kun je het broekje ook binnenstebuiten dragen. Hij is namelijk reversibele. Het broekje rechts, van Nike, heb ik in verschillende kleuren en draag ik heel graag. De stof is zacht genoeg om geen probleem op te leveren met schaafwonden tussen mijn bovenbenen, daarnaast zit er een bijna niet zichtbare korte legging in het broekje waardoor je benen nog beter beschermd zijn.

TKO Reversible hardloopshort Adidas €39,99Nike Flex Shorts €34,99

En tot slot de schoenen. Links zie je de Pegasus 34, die is al meer dan dertig jaar oud en krijgt ieder seizoen een kleine update. Dit is een veelgebruikte trainingsschoen voor mensen die ‘normaal’ lopen, dus niet overproneren. Voor mij zijn ze iets te instabiel om op hard te lopen, maar ik ken heel veel mensen die er wel heel erg goed op kunnen lopen en die echt zweren bij deze schoen. Maar goed, ik ben dan ook iemand die helaas wél overproneert. Deze schoen is pas vorige week gereleased en komt uit dezelfde collectie waarin later de befaamde ‘Breaking2’ schoen zal worden gereleased. Die schoen is echter wel 250 euro, dus daarbij vergeleken zijn deze schoenen van 120 euro echt een koopje. De UltraBoost X van Adidas zie je rechts. Ik heb deze in een roze kleurtje, maar deze zachtgrijze combinatie vind ik ook wel heel erg mooi voor de zomer.

Nike Air Zoom Pegasus 34 €119,99Adidas Ultraboost X €179,99

WINACTIE!

Net als vorige keer mag ik ook dit keer weer een van mijn favoriete items weggeven. Ik heb dit keer gekozen voor dit shirt van Adidas dat je twee kanten op kunt dragen. Met printje, of zonder. Hoe je kans maakt? Laat hieronder een reactie achter en laat me weten wat jouw goede hardloop-voornemen is voor deze zomer. Heel benieuwd!

Liefs,
Annemerel

Delen:

141 Reacties

 1. Lisa
  juni 13, 2017 / 12:03

  Hi Annemerel,
  Ik hoopte al dat het oranje shortje van Adidas je favoriet ging zijn, haha.
  Mijn loopvoornemen deze zomer is om wat meer consistent te zijn en er mij echt toe aanzetten om elke week toch 3x de loopschoenen aan te trekken! Ik ben van plan om in oktober een halve marathon te lopen dus ik kan wel wat training gebruiken ;) Ik ben ervan overtuigd dat ik met zo een leuk shortje meer motivatie ga hebben om te lopen, fingers crossed!

 2. Stephanie
  juni 13, 2017 / 12:15

  Mijn voornemen is om het dagelijks hardlopen vol te blijven houden! Dacht soms in de winter dat dat het moeilijkste seizoen was ivm kou. Maar geef mij maar winter want daar kan ik me inmiddels tegen kleden! Want met die warmte (ondanks dat ik om zes uur s ochtends al buiten sta) kan ik moeilijk omgaan. Nog niet de beste outfit ervoor gevonden denk ik! Maar ik blijf doorzetten want het geeft me achteraf de energie voor de dag!

  *ps shirtje bij je winactie moet denk ik short zijn ?

 3. Linde
  juni 13, 2017 / 12:15

  Dit shortje is een ideale motivatie om terug te beginnen trainen nadat ik eind vorig jaar een dochtertje gekregen heb.

 4. Marloes
  juni 13, 2017 / 12:16

  Hi! Toffe winactie, denk dat ik de blog de vorige keer heb gemist..
  Ik neem aan dat je het broekje kunt winnen, i.p.v. shirt (gezien de foto en je verdere beschrijving)? :)
  Mijn hardloopdoel voor de zomer is om te blijven hardlopen. Wanneer het (te) warm is ben ik snel geneigd om niet meer te gaan.. maar hup Marloes, even wat eerder je bed uit, want dan is het nog niet (te) warm om te gaan! ??‍♀️

 5. Céline
  juni 13, 2017 / 12:20

  Ik zou graag dit broekje winnen omdat ik mezelf het doel heb gesteld om dit jaar meer dan 1.000km hard te lopen. Ik zit nu op 480km, dus ik moet deze zomer hard aan de bak! Met zo’n leuk broekje geeft dit nog een extra stimulans :)

 6. Kim
  juni 13, 2017 / 12:21

  Aaah perfect moment! Ben al een maand op zoek naar het perfecte korte broekje maar kan hem telkens niet vinden.. Mijn hardloopvoornemen deze zomer is 3x per week trainen, zodat ik in oktober mee kan doen aan m’n allereerste wedstrijd! Wil 10km gaan lopen tijdens de Singelloop in Breda

 7. Marielle
  juni 13, 2017 / 12:22

  Ik zit deze zomer 4 weken in Indonesië. Mijn doel is om hier te blijven lopen voor mijn 2e 10km wedstrijd. De tijd van 59.40 moet sneller kunnen. Zo’n korte broek komt wel heel goed van pas dan!

 8. Jeanine
  juni 13, 2017 / 12:22

  Ik doe mee aan de Farmopstakel run in Heino en ik moet 8,5 km lopen. Met warme temperaturen loop ik buiten en binnen graag in een kort broekje. Heb de perfecte nog niet gevonden. Dus hopelijk win ik !

 9. Emma
  juni 13, 2017 / 12:24

  Mijn doel? Na een lange blessure weer rustig opbouwen. Merk dat mijn hele lichaam weer moet wennen, niet alleen mijn benen en ademhaling maar ook mijn maag..

 10. juni 13, 2017 / 12:25

  Dit zijn echt allemaal dingen die ik ook zou dragen/kopen!
  Vooral die UltraBoost X staan erg hoog op mijn verlanglijstje.
  Mijn hardloop-voornemen voor deze zomer is beginnen met mijn training voor de halve marathon. Ik weet nog niet welke ik ga lopen, maar in de zomer heb ik alle tijd om er een uit te zoeken. En natuurlijk om te trainen!

 11. Emma
  juni 13, 2017 / 12:29

  Mijn doel? Een broekje vinden dat niet schuurt tussen mijn benen! Zou deze de oplossing zijn?

 12. Floortje Hack
  juni 13, 2017 / 12:34

  Na mijn eerste marathon 2.5 is mijn hardloop-voornemen om het júist even rustiger aan te doen en niet als een kip zonder kop door te trainen haha. Nu de focus op herstellen dan op naar de Tilburg Ten Miles :-)

 13. juni 13, 2017 / 12:42

  Ontzettend toffe items weer! Ik gun mezelf eigenlijk alleen Decathlonspul of af en toe eens H&M… alleen schoenen, daar bezuinig ik nooit op. Maar zo te zien moet ik echt eens in wat van dit soort leuke en fijne kledingstukken investeren. Toevallig heeft mijn hardloopvoornemen met broekjes te maken dus je winactie vind ik supertof! (tenminste, je schrijft shirtje, maar ik denk dat je het broekje bedoelt gezien de foto?) Mijn voornemen is namelijk om zoveel mogelijk met zo kort mogelijke broekjes te lopen om eindelijk ook mijn benen wat meer kleur te geven. Zie telkens jouw jaloiersmakende bruine benen haha…

 14. Kyra
  juni 13, 2017 / 12:55

  Ik doe graag mee! Het broekje (ik denk dat je die bedoelt ?) is perfect voor nu en ook zeker straks in Spanje en ik kan hem ook gebruiken voor hockey. In oktober ga ik voor het eerst de 4Mijl lopen en daar zou dit broekje perfect voor zijn!

 15. Lianne
  juni 13, 2017 / 12:56

  Mijn goede voornemen voor deze zomer is: Na drie jaar weinig te hebben kunnen gelopen, weer terug komen als nooit te voren! Kilometers maken, PR’s gaan verbreken in lokale wedstrijdjes en misschien (ik hoop het stiekem heel erg…) kijken of de marathonafstand haalbaar is!

 16. Bernadette
  juni 13, 2017 / 12:57

  Kijk, zo ren je in stijl haha! Mijn hardloopvoornemen is om eindelijk die 10 kilometer binnen een uur te rennen. Ik loop al drie jaar hard, maar om de een of andere reden vind ik het lastig om mijn snelheid te verbeteren. Met een nieuw intervalschema en door mezelf te pushen hoop ik dat nu wel te bereiken. No pain, no gain (met mate natuurlijk). En zo’n flitsend hardloopbroekje, moet daar ook wel bij helpen!

 17. Yamina
  juni 13, 2017 / 13:00

  Mijn doel voor de zomer is om weer terug in mijn hardloop/sportflow te komen. Ik weet dat ik ik me altijd beter voel als ik heb gelopen en hoe gelukkig het me maakt. Vorige week liep ik hard in Washington en New York. Dan besef ik weer dat ik in mijn handjes mag knijpen om het feit dat ik kan en mag hardlopen, waar en wanneer ik wil zonder dat ik me onveilig hoef te voelen.

  Doel is dus om meer te doen wat me gelukkig maakt ;).

 18. Jolien
  juni 13, 2017 / 13:05

  Super leuk broekje! mijn goede hardloopvoornemen deze zomer is vroeg opstaan om te gaan lopen. Ik ga vaak pas om een uur of 12 en dan is het gewoon veel te warm…

 19. Jolieke
  juni 13, 2017 / 13:12

  Wat een tof broekje is dat zeg, en wat een mooie kleur! Mijn goede hardloopvoornemen voor de zomer is om het hardlopen weer helemaal op te bouwen naar de 10 km die ik afgelopen september eindelijk kon rennen. Door een lange tijd ziek zijn kon ik maandenlang helaas niet rennen, maar deze zomer ga ik het weer helemaal opbouwen om zo mijn energie en conditie weer terug te krijgen. Heel veel zin in! :)

 20. Zoë
  juni 13, 2017 / 13:18

  Mijn doel voor deze zomer is eindelijk eens 20km lopen! Stiekem hoop ik dit al na mijn examens (die deze vrijdag ten einde lopen) te kunnen verwezenlijken! Ik loop zo’n drie maal per week en mijn 20km als uitdaging lopen in een nieuw broekje… Dat zou fijn zijn!! :) Groetjes vanuit België!

 21. Anouk s
  juni 13, 2017 / 13:18

  Mijn hardloopvoornemen is proberen te rennen over het strand tijdens mijn vakantie naar familie in Spanje!
  Naast dat het natuurlijk ontzettend mooi is om over het strand te rennen is het ook een goede oefening om mijn spieren te versterken!
  Maar het is daar wel ontzettend warm dus deze leuke short zou heerlijk rennen en is dan ook meteen een goede stok achter de deur om ook echt op het strand te gaan rennen!

  Wat ontzettend leuk trouwens dat je steeds zulke leuke dingen mag weggeven :) !

 22. Hanna
  juni 13, 2017 / 13:19

  Mijn hardloopvoornemen voor de zomer? Een beetje regelmatiger trainen, zodat ik in september een mooie basis heb. Ik wil dan namelijk graag gaan trainen bij een atletiekclub in de stad waar ik ga studeren, maar dan moet mijn basisconditie wel nog een beetje beter zijn. Ik zou het broekje dus graag winnen!

 23. Hilde
  juni 13, 2017 / 13:24

  Hoi Annemerel,

  Wat fijn dat je echt goede zomerse producten deelt, vooral omdat ik het zelf snel warm heb. Ik zou heel graag dit broekje willen hebben of ik ga zelf deze of die van Nike halen. Ik heb op dit moment namelijk zon mooie schuurplek waar jij het over had, best wel vervelend! Nu probeer ik altijd met talkpoeder of dat poeder van de lush het te voorkomen, maar dit klinkt beter. In september doe ik mee aan de dam tot damloop, mijn eerste echte hardloopwedstrijd (als we de batavierenrace niet meetellen). Super fijn om weer echt hard te lopen na drie kwart jaar te zijn uitgeschakeld door een blessure, eigenlijk was dat met een paar korte tussenpozen zelfs iets langer dan een jaar. Ik moet het hardlopen dus weer helemaal opbouwen en dus flink trainen deze zomer. Zo’n broekje is dus zeker heel erg welkom.

  Liefs,
  Hilde

 24. Tessa
  juni 13, 2017 / 13:30

  En of ik er blij mee ben! :) Heb het shirt helaas nog niet kunnen dragen i.v.m. het mooie weer hier, maar dat gaat ongetwijfeld nog komen. Wederom een leuke winactie met een gave short! Hier ga je vast ook iemand erg blij mee maken.

 25. Floor
  juni 13, 2017 / 13:31

  Mijn voornemen is om weer net zo van hardlopen te kunnen genieten als voor mijn zwangerschap. Het is super frustrerend om vanaf het begin alles op te pakken, maar kan niet wachten om mijn geliefde hobby weer op volle kracht te kunnen doen! En daar helpt nieuwe gear natuurlijk ook bij :)

 26. juni 13, 2017 / 13:31

  Ah het shortje van Adidas vind ik écht helemaal geweldig (net zoals de andere tips die je deelt). Mijn ouders maken soms grappen over dat al mijn hardloopkleding zwart is, dus ik kan wel wat kleur in mijn garderobe gebruiken ;-). Op het moment ben ik aan het trainen voor de Dam tot Damloop die ik in september ga lopen voor het goede doel. Af en toe doe ik nu mee aan 10 kilometerwedstrijden, maar deze zomer zal ik vooral het aantal kilometers moeten gaan opbouwen en hopelijk lukt het me ook om ietsjes sneller weer te worden. Vol bewondering lees ik daarom ook jouw blogposts. Keep up the good work! <3

 27. juni 13, 2017 / 13:40

  Wat een chille dingen weer in deze post! Ik wil weer alles, dit is niet goed voor mijn portemonnee… Een kort broekje komt met het lekkere weer natuurlijk vet goed van pas.
  Mijn goede hardloopvoornemen deze zomer is dat het ondanks het warme weer zwaarder is om hard te lopen, toch mijn heuvelroutes te blijven lopen omdat dat goed voor me is. Ik ben gisteren weer een keer geweest :D

 28. Esther
  juni 13, 2017 / 13:40

  Hi Annemerel,
  Wat een leuke items. Fijn om te zien wat er allemaal is en wat een doorgewinterde hardloopster fijn vindt! :-)
  Vorige maand heb ik eindelijk nieuwe hardloopschoenen aangeschaft en ben echt nog maar een beginner. Na deze zomer (of tijdens) wil ik de 5k kunnen lopen. Ben nu aan de hand van een trainingsschema aan het trainen. Ik merk dat in de ochtend een stuk te gaan hardlopen mijn hoofd voor de dag lekker leeg maakt en ik fris aan mijn werkdag kan beginnen.

  Waar ik eerst dacht dat ik hardlopen snel op zou geven en niet leuk zou vinden, merk ik dat het heerlijk is. Even een half uurtje (niet erg lang nog) verstand op 0 en een moment voor mezelf!

  Bedankt voor je inspiratie en het motiveert mij om mijn schoenen ook weer aan te trekken! :-)

 29. Kirsty
  juni 13, 2017 / 13:43

  Mijn ultieme doel is om deze zomer de 20 km te halen! Ik zit nu op 13, maar wil dit steeds iets verder uit gaan breiden komende zomer. Een nieuw shortje zou dan zeker weten zorgen voor een goede motivatie!

 30. Ester
  juni 13, 2017 / 13:45

  Mijn goed voornemen? Aanstaande zaterdag mn eerste halve marathon lopen. En dan? Ik hoop dat ik dan de smaak te pakken heb en door train voor een tweede in het najaar. Wil nog wel wat sneller worden. Dus shortje komt hoe dan ook van pas!

 31. Desiree
  juni 13, 2017 / 13:45

  Ik doe graag mee. Maar in de tekst staat shirt en ik zie een foto van een broekje… I’m confused ;) Allebei zouden van pas komen. Heb dankzij jou het hardloopvirus te pakken en ga in september meedoen met mijn eerste “wedstrijd”: de Disney run!

 32. Marjolein
  juni 13, 2017 / 13:47

  Mijn goede hardloopvoornemen voor deze zomer is om meer heuveltrainingen te doen. Dit broekje is een extra motivatie voor mooie, gespierde én bruine benen!

 33. juni 13, 2017 / 13:49

  Erg interessant om jouw favoriete te zien! Zou leuk zijn als deze blog maandelijks terug keert, ook als de samenwerking (?) met Perry Sport erop zit.

  Vanwege een peesschede ontsteking in mijn kuit mag ik niks anders dan op mijn billen zitten, waardoor ik deze zomer rustig aan moet doen. De winactie laat ik dus aan mij voorbij gaan helaas, hopelijk is de winnares er blij mee! :)

 34. Eveline
  juni 13, 2017 / 13:50

  Mijn voornemen isnom in de zomervakantie mijn wekker te zetten om vroeg te gaan lopen.!
  Nu ja vroeg, om 9 uur de deur uit, het blijft wel vakantie natuurlijk ;)

 35. Minke
  juni 13, 2017 / 13:50

  Aah zo’n leuk broekje! Heerlijk voor deze zomer! Ik loop over 1,5 week mijn eerste halve marathon, hier heb ik natuurlijk flink voor getraind. Maar mijn hardloopvoornemen voor na deze wedstrijd is dat ik gewoon door blijf hardlopen, en dan in ieder geval 3x in de week. Als de halve marathon over minder dan 2 weken goed is gegaan wil ik me graag inschrijven voor een leuke wedstrijdje in het najaar waar ik voor kan trainen.

 36. Esmee
  juni 13, 2017 / 13:54

  Mijn hardloopvoornemen? Weer fit genoeg worden om flink te gaan trainen voor de 10 km. Vorig jaar voor het eerst 10 km gerend (1u09min), dit jaar ga ik voor onder de 60 min. Tijd maken, gezond eten, voldoende rust nemen en gaan.

  PS Ik ben het helemaal met je eens, ik ga ook altijd voor kleur in mijn sportkleding. Vooral rood/oranje (ook de felle zalm achtige kleurtjes) en felgeel zijn bij mij favoriet!

 37. juni 13, 2017 / 13:58

  Leuk kleurtje dat broekje van Adidas! Ik heb eigenlijk twee goede voornemers voor deze zomer:
  – beginnen met trainen voor mijn eerste marathon (Amsterdam)
  – in de zomer ga ik een roadtrip maken aan de westkust van de VS en daar wil ik heel graag pver de Golden Gate Bridge in San Francisco rennen!

 38. Melanie
  juni 13, 2017 / 14:00

  Hoi Annemerel,
  Het lijkt me inderdaad een heel fijn broekje en de kleur is ook lekker fris. Ik ben momenteel aan het trainen voor een trailrun van 23 kilometer door de Oosterhoutse bossen. Het doel is om hem uit te lopen. Vast niet zo moeilijk als de trail die jij gaat doen binnenkort, maar het zal ook een flinke uitdaging worden.

 39. Johanne
  juni 13, 2017 / 14:05

  Mijn marathonkriebels zijn aangewakkerd door jouw blog en ik heb daardoor die van Rotterdam gelopen vorig jaar. Dit was zó tof dat ik voor mijn 21e verjaardag een buitenlandse marathon cadeau heb gekregen; Athene in het najaar! Deze zomer hard trainen dus, daar zou dit vrolijke broekje perfect voor zijn!

 40. Marleen
  juni 13, 2017 / 14:14

  Super leuk hardloopbroekje! Mijn doel is om eindelijk eens het lopen uit te breiden, zodat ik straks 5 km kan lopen. Ik blijf nu altijd hangen op 10 min lopen maximaal maar daarmee kan ik natuurlijk geen 5 km lopen

 41. Rozemarijn
  juni 13, 2017 / 14:14

  Jaa! Ik doe weer mee! Ik wil graag in de zomer motivatie genoeg vinden om 1-2 keer in de week hard te lopen, met 1-2 keer in de week krachttraining, zodat ik na de zomer weer helemaal dit op de roeisport kan gaan richten! Mijn ouders lopen al jaren hard en sinds een aantal maanden mijn zusje ook. Eerder ging ik nog wel eens mee en kon ik ze (vrij hardloop ongetraind) bijhouden maar nu niet meer! En dan laten we natuurlijk niet gebeuren, ik moet meer gaan trainen!

 42. Denise
  juni 13, 2017 / 14:18

  Leuke winactie! Ik doe zeker mee! Mijn hardloopdoel voor deze zomer is om op vakantie in Italie lekker te blijven hardlopen, zodat ik straks bij de Dam tot damloop een dik PR kan neerzetten! En daarnaast buiten de zomervakantie om (maar wel in de zomer haha!) mijn basis blijven behouden en regelmatig 20-25km te lopen, zodat de opbouw naar de marathon Rotterdam in april die ik in 2017 echt nog een keer wil lopen wat makkelijker gaat! Daar zou dit shortje goed bij van pas komen natuurlijk!

 43. Tessa
  juni 13, 2017 / 14:25

  Ik wil deze zomer mijn eerste 10 kilometer gaan lopen. Geen wedstrijd want die zijn helaas schaars in de zomermaanden. Ik wil hiervoor onder andere trainen op vakantie in een zonnig oord, in korte broek dus. Hopelijk maak je nog een keer een Tessa blij met de winactie!

 44. Ella
  juni 13, 2017 / 14:36

  Mijn doel is in oktober mijn 2e halve marathon pijn- en blessurevrij te lopen! Mijn eerste halve marathon heb ik uitgelopen, met een knieblessure, dus die tijd kan beter!

  In oktober ga ik de halve marathon lopen in Eindhoven, een herkansing voor mijzelf, en hopelijk heel erg genieten!

  Komende zomer wil ik graag in dit broekje trainen, al mijn mooie korte broekjes geven schuurplekken, dus ik hoop deze niet!

 45. juni 13, 2017 / 14:37

  Leuke actie, ik doe graag mee! Mijn goede hardloopvoornemen voor deze zomer is om veel heuveltraining te doen, zodat ik in november eindelijk aan de start durf te gaan staan van de Zevenheuvelennacht in Nijmegen.

 46. Nathalie
  juni 13, 2017 / 14:43

  Wat een leuk en felgekleurd broekje :) ! Het valt me zo vaak op dat vrijwel iedereen altijd zwarte broeken draag, terwijl kleurtjes er veel vrolijker uitzien. Hoogste tijd dus dat meer mensen in kleur rond gaan lopen!
  Afgelopen weekend heb ik voor de allereerste keer in m’n leven aan een hardloopwedstrijd meegedaan, de 10 km van de ladiesrun. Het was echt superwarm, maar wel een geweldige ervaring, dus dat wil ik zeker vaker gaan doen. Mijn volgende run wordt als het goed is de airport run in Eelde/Groningen. Dus daar moet ik nog wel even goed voor blijven trainen :).
  Groetjes!

 47. juni 13, 2017 / 14:49

  Wat blijf he toch leuke, maar voor mij ver boven mijn budget, kleding uitkiezen. Volgende keer een budgetversie?

  Ik heb zelf aan het einde van de zomervakantie de Zeeuwse hardloop driedaagse gepland staan, met veel lopen over het strand en op de tweede dag een halve marathon. Mijn doel is om deze 3 dagen blessurevrij uit te lopen, waardoor ik deze zomer dus serieus zal moeten blijven trainen. Mijn doel is dus ook om braaf alle trainingen uit mijn schema te doen en dan ook wat duinen en stukken strand mee te pakken. Het belangrijkste doel is fit blijven en mezelf niet slopen :)

 48. Claudia
  juni 13, 2017 / 14:53

  Wat gaaf!!

  Mijn voornemen deze vakantie is dat ik ondanks de eerste 3 weken van de schoolvakantie alle 5 de kids bij ons zijn. (Samen gesteld gezin. Vriend 2 kids en ik 3) dat ik toch zeker 2 x in de week wil hardlopen.
  De laatste 3 weken van de zomervakantie als de kids er niet zijn en wij weer werken, wil ik 3 a 4 x hardlopen per week.

  Leuke blog weer annemerel! Hoe is t met je knie en elleboog na je val? ☺️☺️ Kan je alweer normaal planken?? ?

  Groetjes Claudia.

 49. Hanneke
  juni 13, 2017 / 14:54

  Supergaaaaf.

  Mijn hardloopvoornemen is mijn dreamteam voor de Dam tot Dam businessloop door de zomer heen slepen met wekelijkse trainingen en de hardloopliefde over te dragen aan tien WINNAARS!

 50. Claudia
  juni 13, 2017 / 14:55

  Er staat shirt maar de foto is een short ??

 51. Aimée
  juni 13, 2017 / 15:05

  Superleuk broekje om me deze zomer super goed voor te bereiden voor de New York Marathon ??

 52. Suzanne
  juni 13, 2017 / 15:18

  Leuke winactie! Dit broekje zou ook ik heeel graag willen winnen! Mijn doel is om aankomende zomer mijn allereerste officiele halve marathon te gaan lopen, ik moet alleen nog een definitief, leuk evenement kiezen en een leuk broekje scoren ;-) en dan ben ik er klaar voor!

 53. juni 13, 2017 / 15:26

  Ah wat leuk dat we weer iets kunnen winnen :D, en ook nog eens zo’n leuk broekje!

  Mijn voornemen voor de zomer is weer rustig opbouwen tot de 5 km, na maanden met zere schenen te hebben gelopen leek het me verstandig om gewoon weer eens rustig vanaf het begin te gaan lopen, lastig als je weet dat je meer kan, maar tot nu toe weinig last van mijn schenen! (ik loop trouwens nu jouw 5 km schema uit je boek :)), en vervolgens uit bouwen naar de 10. In September loop ik voor het eerste de Damloop by night (na 3 keer de echte dam tot damloop te hebben gelopen). Ben heel erg benieuwd naar dit loopje in mijn hometown! En wil dan ook een mooie tijd neerzetten in september!

 54. Amy
  juni 13, 2017 / 15:27

  Ik wil nu ik sinds twee maanden weer ben begonnen met sporten (en fanatiek ook!) dit volhouden en mijn conditie en spierkracht verbeteren! En mij hierdoor gezonder, gelukkiger en energieker voelen.

 55. Marlinde
  juni 13, 2017 / 15:41

  Erg leuk dat je beide kanten kunt dragen! Mijn hardloopdeal voor deze zomer is een keer 5k in één stuk door te rennen

 56. Ilona
  juni 13, 2017 / 15:45

  Leuk!! Na een klei harde val en een kapotte knie afgelopen september ben ik na 9 maanden rust eindelijk weer hersteld en afgelopen vrijdag mijn eerste rondje weer gemaakt. Mijn doel in mijn hoofd was 3 kilometer. De waarheid was 900 meter, helemaal buiten adem, 500 meter gewandeld, 900 meter rennen en nogmaals 500 meter wandelen. Maar gisteravond ging ik weer en kwam ik al zonder problemen op 1.6 kilometer. De weg zal lang zijn, met bloed, zweet en tranen, maar in september wil ik terug zijn met mijn favo ochtend rondje van 10 kilometer.

 57. Daisy
  juni 13, 2017 / 16:03

  Superleuk broekje! Mijn voornemen is om nu eens echt naar mijn lichaam te (blijven) luisteren, zodat ik zonder blessures weer aan de start sta bij de marathon van Eindhoven!

 58. Iris
  juni 13, 2017 / 16:04

  Leuke blog! Al staat er bij de eerste 2 foto’s wel telkens 2x links en staat er shirtje ipv shortjes bij de winactie:). Ik zou heel erg graag mijn pr die ik afgelopen zondag bij de ladiesrun in Utrecht op de 10 km liep (53,59) willen verbeteren!

 59. Marjolein
  juni 13, 2017 / 16:05

  Leuke actie! Ik ga eind augustus op vakantie naar Toscane & zal ook daar in de hitte doortrainen voor mijn eerste 1/2 marathon (Amsterdam). Om mijn witte melkflessen extra goed uit te laten komen is zo’n tof oranje shortje natuurlijk heel bienvenido ;)

 60. Lieke
  juni 13, 2017 / 16:16

  Hi Annemerel!

  Mijn goede hardloop-voornemen is mijn training voor mijn eerste halve marathon (24 september in Haarlem!) ook voort te zetten tijdens mijn vakantie in Portugal… Met zulke temperaturen kan ik zo’n gaaf broekje wel gebruiken! ;-)

  Liefs, Lieke

 61. Mieke
  juni 13, 2017 / 16:23

  Leuk! Ik doe ook graag mee. Tijdens de zomer ‘vakantie’ (werken) mag ik een half uur later starten op mijn werk, waardoor ik geen enkel excuus meer heb om niet ’s morgens te gaan hardlopen. Mijn doel is dan ook om 3 keer per week om 6u ’s morgens een uur te gaan hardlopen, voor ik naar mijn werk vertrek. Ideaal om zo de dag te starten!!

 62. Gerjanne
  juni 13, 2017 / 16:25

  Mijn voornemen? De 5K uitbouwen naar de 10K. Een paar weken geleden bij ongeveer 30 graden mijn eerste 5K wedstrijd gelopen. Pff.. erg warm, maar het was het helemaal waard!
  Dit shortje kan me de komende tijd ook nog wel van pas komen :)

 63. Lotte
  juni 13, 2017 / 16:31

  Superleuk broekje!! Mijn hardloopvoornemen is om deze zomer mijn 10 km uit te breiden naar de 15, zodat ik hopelijk volgend jaar voorjaar de halve kan gaan lopen. Ik ben al lekker bezig, dus ik hoop dit te gaan redden!

 64. Linda janssen
  juni 13, 2017 / 16:31

  Wat leuk Annemerel! Tof om je favorieten te zien! Ik heb maar aanleiding van een van je vorige blogs bij de sale van Perry de Nike Lunartempo aangeschaft als motivatie om mezelf nu eindelijk eens te trainen om fatsoenlijk hard te lopen. Naast het aanschaffen van nieuwe schoenen is stap 2 ook al gezet, het uitprinten van een hardloopschema, stap 3 zou een nieuw broekje kunnen zijn ?

 65. Rosalie
  juni 13, 2017 / 16:32

  Leuk broekje. Ik loop al 3 keer in de week hard (halve van Haarlem ) dus voor motivatie heb ik hem niet nodig. Ik vind het gewoon leuk om er leuk uit te zien tijdens een loop. Overigens zal ik deze alleen voor de kortere afstanden gebruiken (tot 15 km) omdat ik anders schaafplekken krijg op mijn benen.

 66. Miny
  juni 13, 2017 / 16:34

  Wat een tof broekje! Mijn goede voornemen is om beter op mezelf te passen tijdens het hardlopen. Ik heb nu 2x last van warmtestuwing gehad, waarvan ik 1x zelfs op de SEH terecht ben gekomen. Geen aanrader kan ik je vertellen.

 67. Brenda Pelgrim
  juni 13, 2017 / 16:44

  Mijn doel dit jaar is iets minder mee te doen met hardloopevenementen maar mij focussen op 1 doel. En dat is de halve marathon in september. Aankomend weekend begin ik met mijn schema. Ook ben ik vanaf januari al bezig met krachtraining. En ik moet zeggen dat dat echt helpt. Daarom zou ik (net als al die andere meiden ?) graag dit shortje willen winnen ?

 68. Tember
  juni 13, 2017 / 16:48

  Wow wat gaaf weer deze kleren! Mijn hardloopvoornemen voor deze zomer heb ik eigenlijk een beetje van jou gestolen ;) Ik ga dit jaar kamperen aan het Gardameer. Ik natuurlijk zodra mijn vakantie gepland was meteen googlen op hardlopen en Gardameer en ik kwam daar ergens boven aan jouw blog tegen. En toen werd ik herinnerd aan vorig jaar zomer en het feit dat ik jouw blogs over je vakantie zat te lezen terwijl ik op kantoor zat. Oh wat was ik toen jaloers (en natuurlijk gunde ik het je van harte) maar man ik zag mezelf al helemaal lopen elke dag. Dus om een lang verhaal kort te maken (waar ik niet zo goed in ben); mijn 12 dagen aan het Gardameer ga ik een mini hardloopstreak doen <3

 69. juni 13, 2017 / 17:05

  Leuk zeg!!
  Ik heb van de week voor het eerst 10 km gehaald, nu ben ik verder aan het voorbereiden voor de Singelloop in Utrecht. Deze wil ik zeker onder het uur gaan uitlopen! Komende zondag hopelijk een PR km de 5km, 26 min of minder.

 70. Irene
  juni 13, 2017 / 17:26

  Super leuk broekje. Mijn hardloopdoel is het hardlopen weer oppakken en aan het eind van de zomer weer 5 tot 10 km kunnen rennen. Ik ben vijf weken geleden moeder geworden en heb dus lange tijd niet kunnen rennen en mijn conditie is een stuk slechter geworden. Ik heb weer super veel zin om weer regelmatig te gaan lopen en om aan mijn conditie te gaan werken. Ik heb het hardlopen echt gemist.

 71. Nynke
  juni 13, 2017 / 17:34

  Mijn hardloopvoornemen is om vooral te genieten en ook tijdens mijn vakantie de omgeving te verkennen tijdens het hardlopen. Dat vind ik altijd zo leuk en je ziet zoveel.

 72. Rosalie
  juni 13, 2017 / 17:40

  Super leuk! Ik zou hem super graag willen winnen, omdat ik deze zomer voor het eerst aan het trainen ben voor een marathon (Amsterdam)! Spannend, maar vooral ook heel erg leuk en dit broekje zal het loopplezier alleen maar vergroten :)

 73. Marloes
  juni 13, 2017 / 17:43

  Super leuk weer!

  Mijn goede voornemen is om deze zomer me voor te bereiden op het baanseizoen (atletiek) en dit te doen door meer lange duurlopen te gaan doen, zodat ik straks makkelijker een 800, 1500 of 3000m kan rennen. Daarnaast wil ik me daarmee ook alvast gaan voorbereiden voor de Midwinter marathon in Apeldoorn. En aangezien ik deze zomervakantie 6 weken in Kroatië zit, lijkt een shortje me geen overbodige luxe ;)

  Groetjes Marloes

 74. Elsemieke
  juni 13, 2017 / 17:50

  Ik was net aan het bedenken wat mijn favoriete item uit dit artikel zou zijn en kwam ook bij deze short uit, erg leuk! Mijn goede hardloopvoornemen is om van mijn runners knee af te komen en weer lekker vrijuit te kunnen hardlopen, mijn vriend is aan het trainen voor de halve marathon en ik ren graag met zijn trainingen mee om hem te supporten!

 75. Tamara
  juni 13, 2017 / 18:00

  Deze zomer is mijn voornemen om EINDELIJK weer het hardlopen op te pakken. Na twee jaar lang constant excuses voor mezelf te hebben bedacht, loop ik sinds een maand weer hard (met de Hardlopen.nl app!). Het enige wat nog mis is een goede korte hardloopshort!

 76. Stephanie
  juni 13, 2017 / 18:09

  Hele leuke winactie, ik doe graag mee!

  Ik heb me voor het eerst aangemeld voor een hardloopwedstrijd: de dam tot dam loop! Mijn goede hardloopvoornemen is om deze zonder te pauzeren uit te lopen:) Ik heb nog heel wat trainingen te gaan, en het hardloopschema uit je boek hangt al bij mij op de deur;)

 77. Kim
  juni 13, 2017 / 18:14

  Wat een ontzettend fijn broekje lijkt me dat! Vorig jaar liep in een flinke voedselvergiftiging op in India en belandde in het ziekenhuis. Hierdoor kreeg ik PDS en heb ik een half jaar moeten herstellen. Toen ik merkte dat ik inderdaad niet meer kon hardlopen zonder buikpijn zakte de moed aardig in mijn schoenen, wat je wel kunt begrijpen denk ik haha. Vorige maand heb ik voor het eerst sinds maanden een pijnloze 10 km kunnen lopen! Het broekje is dus van harte welkom, want ik ben weer helemaal klaar om het hardlopen op te pakken!

 78. Milou
  juni 13, 2017 / 18:37

  Leuk broekje, toffe kleur! Love it. Mijn zomerdoel is al heel snel: as zondag halve marathon van Amersfoort! Hoop onder de twee uur te lopen. Als dat niet lukt wordt mijn zomerdoel doortrainen voor een snellere halve in het najaar;) en anders de 10k officieel onder de 50min lopen. Zin in!!

 79. Tjeska
  juni 13, 2017 / 19:01

  Super leuke dingen! Een goed kort hardloopbroekje is echt nog wat ik mis. Ik heb besloten om de Dam tot Dam loop te gaan doen aankomende september, en gezien het mooie weer nu zal het dan ook zeker nodig zijn om in een korte broek te lopen. En wanneer het kan wil ik mijn bruine benen natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen laten zien na mijn heerlijke vakantie in Spanje ;).

  Mijn goede voornemen voor de komende weken is het vol blijven houden om 2 keer in de week te lopen en ook in mijn vakantie van de nieuwe omgeving te genieten en daar ook korte rondjes te rennen. Wanneer je hardloopt kan je toch een stuk meer zien dan wanneer je wandelt :)

 80. Emma
  juni 13, 2017 / 19:01

  Wat een mooie kleding allemaal! Mijn hardloop voornemen voor deze zomer is om iedere week minimaal 3 keer te gaan hardlopen en uiteindelijk 5 km aan een stuk door te lopen.

  Liefs Emma

 81. Janine
  juni 13, 2017 / 19:02

  Echt erg, in comment eigenlijk nooit, alleen wanneer er winacties zijn haha
  Maar weet, ik lees wel iedere blog die je schrijft ;)

  Wat een cool broekje dat je het zo om kunt keren, nog nooit gezien!
  Ook erg handig, heb je eigenlijk gewoon 2 broekjes!
  Ik wil waarschijnlijk de halve marathon in Eindhoven gaan rennen in oktober,
  want ik ben nu maar wat vrolijk rond aan het huppelen zonder specifiek doel..
  Dus dat wordt mijn doel voor deze zomer!

 82. Yasmine
  juni 13, 2017 / 19:18

  Mijn hardloopdoel is om op vakantie in de Pyreneeën te blijven trainen voor m’n eerste halve marathon dit najaar. Ook zou ik graag een goede balans vinden tussen crossfit en hardlopen.

 83. Yvonne
  juni 13, 2017 / 19:21

  Waaaaauuuw die is echt ontzettend mooi! Ben nog steeds op zoek naar het perfecte korte broekje die niet omhoog kruipt.

  Mijn goede voornemen is om minimaal 2 keer in de week te blijven hardlopen, en als mijn spieren het toelaten 3 keer in de week (blessure gevoelig ?). Met als einddoel voor dit jaar de halve marathon van Disneyland Parijs! En zou natuurlijk heel vet zijn om die te lopen in die korte broek ?

 84. Anke
  juni 13, 2017 / 19:24

  Erg leuk shortje! Leuk ook dat je hem op 2 manieren kan dragen.
  Mijn hardloopvoornemens voor de zomer zijn om een rondje tijdens mijn vakantie in NY te lopen en de afstand die ik loop uit te breiden. Op dit moment loop ik 10km, maar wil voor de dam tot damloop richting de 16. Oh en ik heb ook het voornemen om eens wat eerder op te staan in de zomer zodat ik niet elke keer in de warmte hoef te lopen, maar dat gaat nog een moeilijke worden (;

 85. Rianka
  juni 13, 2017 / 19:27

  Heel leuk shortje! Ik heb vorige week mijn eerste halve marathon gelopen en dat verdiend wel een belonging ;) Verder wil ik deze zomer vooral aan mijn snelheid werken.

 86. L
  juni 13, 2017 / 19:44

  Het hoogte punt qua hardlopen deze zomer gaat de kika run zijn voor mij! Heel veel zin in en super goed en mooi doel! Hoop dat er een hoop geld wordt ingezameld voor kika.

 87. Annemieke
  juni 13, 2017 / 19:45

  Ik ben net weer helemaal hersteld van een blessure en kan ein-de-lijk weer pijnvrij lopen. Ik ben dus zeker van plan om heel veel te gaan lopen deze zomer, hopelijk weer opbouwen om zonder pijn 20km te kunnen lopen. Jouw vlogs en blogs motiveren me elke dag weer! Ga zo door!

 88. juni 13, 2017 / 19:47

  Ik ben deze week weer begonnen met hardlopen! Na jarenlang in de sportschool krachttraining te hebben gedaan wilde ik weer iets anders. Jaren geleden heb ik ooit een poging gedaan om te beginnen met hardlopen met de podcast van Evy Gruyaert. Nu wil ik het weer oppakken. Mijn doel is om aan het eind van de zomer 5 km achter elkaar te kunnen lopen. Een eitje voor jou, maar voor mij een hele opgave ;). Ik heb nu alleen maar een lange legging dus een kort broekje is zeer welkom deze zomer. Hij matcht in ieder geval perfect met mijn shirt en hardloopschoenen!

 89. Nanda
  juni 13, 2017 / 20:09

  Leuk broekje! Helaas kan ik zoiets niet echt dragen, heb altijd last van het schurende benen probleem. Dus draag van die strakke korte broekjes. Denk wel dat je iemand hier heel erg blij mee gaat maken!

 90. juni 13, 2017 / 20:16

  Wat een super tropisch, zomers, vrolijk broekje! Ik ga graag af op jouw adviezen. Zelf klooide ik jaren aan met korte broekjes, met als resultaat rode benen, schaafplekken en dat ik op het laatst ook in de zomer in mijn driekwart broek liep, snikheet… Sinds ik je boek las kocht ik een Nike broekje en ben ik dat meisje met die mooie bruine benen door het hardlopen in zo’n lekker kort broekje. Ik zou dit broekje dus ook graag gaan uittesten en lekker veel dragen! :)

 91. Gemma van Merkestijn
  juni 13, 2017 / 20:16

  Leuk artikel om te lezen! Mijn voornemen is om na een paar maanden er uit gelegen te hebben i.v.m. shin splints, nu weer rustig te kunnen opbouwen richting de 5 km die ik hoop 1 september weer te kunnen lopen! Winacties zijn altijd tof voor net dat stukje motivatie om door te zetten als het tegenzit!

 92. Katinka
  juni 13, 2017 / 20:34

  Ik ben sinds een paar maanden begonnen met hardlopen en ik kan nu consequent 5K rennen zonder te hoeven stoppen, maar mijn doel voor de zomer is 7,5K te kunnen! En dat shortje kan me daar wel bij helpen denk ik ;)

 93. Ingrid
  juni 13, 2017 / 20:49

  Ja, super tof broekje! Na een korte week break van 2 weken na de halve marathon ben ik weer begonnen. Mijn lichaam had even rust nodig om te herstellen. Mijn hardloopdoel; van 3x per week trainen naar 4x per week en een PR op de Dam tot Damloop. Dit is een mooi opzetje naar de halve marathon van Amsterdam en Marathon in april van Rotterdam. En er komen vast nog heeeeeel veel zonnig trainingen aan, waarbij dat broekje van pas komt :-)

 94. Sanne
  juni 13, 2017 / 21:09

  Het doel van deze zomer is de heen -en terugweg naar het Zuiderstrand hard te lopen in plaats van te fietsen! Deze zomer conditie opbouwen en aan motivatie geen gebrek met zo’n tof broekje!

 95. Yvonne
  juni 13, 2017 / 21:11

  Wat een leuk broekje!
  Mijn hardloop voornemen is om na een lange tijd van blessure weer rustig op te gaan bouwen zodat ik straks weer met gemak 10km kan rennen. En er weer een ritme in vinden. Door mijn nieuwe baan met onregelmatige werktijden is het nog even zoeken naar de juiste momenten.

  Erg leuke items heb je weer uitgezocht. Vaak koop ik toch wat meer budget en bij uitzondering trakteer ik mijzelf soms op een wat duurder exemplaar.

 96. esja
  juni 13, 2017 / 21:17

  Mijn goede voornemen? Blijven doorgaan zoals ik nu bezig ben. Ik loop sinds oktober 3 keer per week hard, en kan ondertussen afstanden van 15 – 19 kilometer lopen. Ik wil vooral blijven genieten hiervan. Het meest trots ben ik niet op dat ik ben begonnen, maar dat ik het heb volgehouden, en dat hardlopen nu zo’n belangrijk onderdeel van mijn leven is! Ik vergelijk mezelf niet met anderen, alleen maar met mezelf. Wat ik een maand geleden nog niet kon, kan ik nu wel. Dat is wat ‘geluk’ voor mij betekent :)

  Oh, en hardloopkleren heb je natuurlijk nooit genoeg, en ik hou van flashy kleurtjes, dus die adidas short is zeer welkom!

 97. Priscilla Pellis
  juni 13, 2017 / 21:23

  Mijn voornemen is om heel de zomer hard te trainen voor mijn eerste marathon in oktober. Zo’n kort broekje komt dan heel goed van pas!

 98. Lonneke
  juni 13, 2017 / 21:28

  Nu een hernia maar ik hoop dat ik na zomer toch echt weer kan hardlopen……
  Ik mis het zo!!!!

 99. Hanne
  juni 13, 2017 / 21:35

  Een paar weken geleden heb ik het hardlopen weer opgepakt, maar blijf nu op de 5km hangen. Het broekje van adidas zou een goede motivatie zijn om deze zomer die 5km uit te breiden naar 10 km.

 100. Melanie Huyghe
  juni 13, 2017 / 21:44

  Ik sta bekend als “Madame roze” omdat ik haast automatisch naar roze kledij grijp, zowel in het dagelijks leven als voor hardloopkledij. Met dit oranje shortje zou ik echt uit mijn comfort zone en routine gaan en iedereen verrassen :-) :-) :-)

 101. Femke
  juni 13, 2017 / 21:47

  Hi Annemerel! Supertoffe items waar ik zeker iets aan heb als ik weer iets nieuws ga aanschaffen! Het korte broekje is erg mooi, mijn goede hardloop voornemen voor deze zomer? Heel vaak in korte broek lopen! Dit durfde ik eerder niet zo goed en gelukkig nu wel! Afgelopen zaterdag zelfs een wedstrijd voor de aller eerste keer in korte broek gelopen!! Een hele overwinning ? Ik kan mijn collectie dus wel gaan uitbreiden! ?

 102. Amanda
  juni 13, 2017 / 21:57

  Weer zo’n leuke actie! Ik doe graag mee omdat ik deze zomer naar Brazilië ga verhuizen en dus véél meer zomerhardloopkleding nodig heb <3 Afgelopen oktober liep ik mijn eerste marathon (Amsterdam), Rotterdam viel daarna helaas in het water door een blessure, maar nu is mijn volgende doel de marathon van Rio in 2018! Deze zomer wordt mijn goede voornemen dus weer lekker veel lopen en rustig opbouwen, in de heerlijke warmte van Brazilië :)

 103. Debbie
  juni 13, 2017 / 22:01

  Mijn doel is om 3x in de week te blijven hardlopen ondanks dat onze kinderen binnenkort 6 weken zomervakantie hebben. Wil heel graag met jouw schema uit het boek een halve marathon lopen dus niet opgeven ??. Go for it !!!!

 104. Eline
  juni 13, 2017 / 22:08

  Wat heb je de laatste tijd veel winacies, leuk! Mijn goede hardloopvoornemen is om me aan het schema te houden uit jouw boek. Drie maanden geleden ben ik van 5 naar 11 km in drie weken gegaan en meteen een runners knee opgelopen. Ik ben naar de fysio geweest, krachttraining gedaan en ik plank braaf, net zoals jij, 2 minuten per dag. Fit genoeg dus om het hardlopen op te pakken maar nu niet te veel willen en me braaf te houden aan jouw schema.

 105. Lianne
  juni 13, 2017 / 22:09

  ik hoop eind deze zomer 10 km te kunnen rennen! :)

 106. Gwen
  juni 13, 2017 / 22:19

  Wat een toffe actie! Mijn doel is om veel kilometers te maken deze zomer omdat ik altijd als een blijer en minder gestresst persoon terugkom. En natuurlijk in m’n shorts zodat ik (bijna) zulke bruine benen krijgt als jij ;)

 107. Nathalie
  juni 13, 2017 / 22:32

  Leuke items! Mijn doel is om elke training heel iets verder te kunnen lopen :)

 108. Judith
  juni 13, 2017 / 23:03

  Wat leuk! Ik houd van oranje! (lijk je lekker bruin haha)

  Afgelopen januari was ik een weekje skien met mijn moeder en keken we elke avond de vlogs van jou en je vader in Serfaus. Mijn moeder was direct fan van je en heeft mij dankzij jouw blog uitgedaagd samen een marathon te gaan lopen! We zijn beginners dus hebben beiden nog jaren training voor ons, lijkt me extra leuk met dit broekje! Nog een leuk voordeel; mijn moeder en ik hebben dezelfde maat, kunnen we het broekje delen ;)

 109. Karlijn
  juni 13, 2017 / 23:14

  Mijn doel is om deze zomer in een kort broekje te gaan hardlopen, want dat heb ik namelijk nog NOOIT gedaan! Ik voelde me nooit comfortabel genoeg om dat te doen, maar deze zomer heb ik besloten dat dat onzin is en dat hardlopen in een kort broekje de perfecte manier om mijn benen een beetje kleur te geven :)

 110. Jantine
  juni 13, 2017 / 23:15

  Mijn goede voornemen is om deze zomer net als jij voor een paar weken elke dag te gaan hardlopen, kort of lang, gewoon even lekker in beweging zijn. Een extra broekje komt dan goed van pas!

 111. Roos
  juni 13, 2017 / 23:34

  Supergave short! Mijn hardloopvoornemen is trainen voor mijn eerste halve marathon in Amsterdam in oktober.

 112. Eveline
  juni 14, 2017 / 06:26

  Wat een super leuke winactie weer.
  Dat Adidas shortje lijkt me echt super. Ik ga er in proberen mn tijd te beaten van afgelopen zondag waar ik in een race van 10km in 1.07.37 met tropische temperatuur meer dood dan levend over de finish kwam ?

 113. Linda
  juni 14, 2017 / 08:17

  Ik hoop deze zomer voor het eerst een halve marathon te lopen! Spannend of het gaat lukken (en mn knieën het gaan redden)!

 114. juni 14, 2017 / 08:32

  Jaaa, leuk, ik doe mee :-) Ik loop in september voor het eerst een verdere afstand: 10K. Voor mij best big deal aangezien ik best veel last heb van mijn longen. Dus deze zomer focus ik me daar helemaal op en is dat mijn goede voornemen: 10K lopen door minimaal 3x per week hard te lopen.

 115. Mir
  juni 14, 2017 / 09:18

  Wat fijn dat jij alles voor ons kan testen. ;)

  Dit zou toch een mooi cadeau zijn voor mijn 1e wedstrijd a.s. zaterdag!
  Zooo…spannend!

 116. Lot
  juni 14, 2017 / 10:17

  Mijn voornemen is om in de zomer de 10K aan te tikken! 5 kilometer lukt me nu, dus wil ik nu de afstand wat langer maken. Heel tof shortje!

 117. juni 14, 2017 / 10:43

  Hoi Annemerel,

  Super toffe winactie weer en het shirt is echt geweldig!
  Mijn goede voornemen voor deze zomer:
  Sneller worden, het trainingsschema (uit jouw boek) voor de halve marathon starten en gewoon lekker veel hardlopen!

 118. Juliette
  juni 14, 2017 / 11:14

  Volgend jaar wil ik de singelloop en/of de Leiden marathon gaan lopen.
  Helaas heb ik nog geen kort broekje, dit zou dus het perfecte moment zijn om te gaan hardlopen weer ook in de zomer!

 119. Lisanne
  juni 14, 2017 / 11:38

  Mijn doel is om eind oktober voor de 2e x de halve marathon te gaan lopen! :)

 120. Stephanie
  juni 14, 2017 / 11:55

  Oeh.. van dit lijstje wordt je hebberig! Veel zijn ook mijn favoriet óf staan op mijn wishlist.

  Mijn doel is om van de zomer het hardlopen weer op te pakken na twee maanden deadlinestress, na het werken zo’n 2 a 3 keer per week mijn hardloopschoenen weer aan te trekken en het rustig op te bouwen tot waar ik was gebleven en vervolgens door te trainen tot minimaal de 10 KM.

 121. Lineke
  juni 14, 2017 / 12:07

  Wat een leuke short heb je uitgekozen! Vooral in de zomer draag ik het liefst hardloopkleding in felle kleuren.

  Mijn voornemen/doel voor deze zomer is om 10 km onder de 50 minuten te lopen. Aanstaande zaterdag doe ik weer een poging met de Wiezoloop.

 122. Cindy
  juni 14, 2017 / 13:42

  Ik heb nog geen fijn kort broekje kunnen vinden. Mijn doel voor deze zomer is trainen voor mijn eerste 10km loop tijdens de ladies run die altijd voorafgaand aan de Zeeuwse kust marathon gehouden word.

 123. Angela
  juni 14, 2017 / 14:51

  Hi Annemerel,

  Wat een supergave winactie is dit! Ik heb na de zomer (15 oktober) de halve marathon van Amsterdam op de planning staan. Ook gaat hardlopen een van mijn bezigheden zijn deze zomer omdat ik na de zomer mijn scriptie opnieuw moet inleveren. Heerlijk even ontspannen nadat ik een dagje achter mijn laptop heb gezeten.
  Ik hoop dat alles ook verder goed gaat (lees: wond op je knie na je val).

 124. Sanne
  juni 14, 2017 / 15:40

  Oh ja die zou ik heel graag willen winnen om aan te trekken naar de dam tot damloop. Voor het eerst ga ik mee doen met deze loop. Het lijkt mij super gaaf! Met jouw boek, die ik voor mijn verjaardag heb gekregen en het shortje moet dat vast lukken!!

 125. Simone
  juni 14, 2017 / 16:12

  Wauw, gaaf broekje! Mijn hardloop voornemen is eigenlijk een beetje gek omdat ik nu niet meer hardloop. Ik heb me totaal gefocust op krachttraining en het kweken van massa. In de zomer begin ik aan een nieuw project, cutten, dus het weghalen van het vetlaagje over de spieren. Hardlopen is hier perfect voor en daarbij kan dit shortje natuurlijk niet missen!

 126. Maaike
  juni 14, 2017 / 18:33

  Ik ben pas sinds eind april begonnen met hardlopen, en hou sindsdien stug twee keer per week vol!
  Ik ren nog niet heel snel, en nog geen hele lange afstanden.. maar voor iemand die daarvoor nog nooit iets met hardlopen heeft gedaan, ben ik zelf al heel trots! (en lees al jaren je blog haha!)
  Afgelopen zondag liep ik m’n eerste hardloopevenement 2,5 kilometer tijdens de ladiesrun in Groningen.
  Komende zaterdag sta ik aan de start van de TT run in Assen. 4,4 kilometer.

  Mijn hardloopdoel is om te blijven hardlopen, en me goed voor te bereiden op de 4 mijl in Groningen begin Oktober. Ik wil dan 6 km in 1 stuk kunnen rennen, en het liefst onder de 45 minuten. Dat mooie adidas shortje zou daar denk ik zeker bij helpen :)

 127. Iris
  juni 14, 2017 / 19:00

  Wat een leuk en zomers broekje!! ? Ik ben deze zomer in Bali en mijn voornemen is om daar bijna iedere ochtend een stukje te gaan hardlopen. Ik vind het lastig om in warme temperaturen te rennen, dus dat wordt een hele uitdaging.

 128. Merel
  juni 14, 2017 / 19:21

  Mooi broekje, erg leuk voor de zomer. Mijn hardloopdoel voor deze zomer is om nu eindelijk eens door te zetten en de 5 km te kunnen lopen. Ik ben namelijk totaal niet sportief (vroeger wel, toen ik ging studeren ging het fout) en iedere keer begin ik weer vol goede moed aan hardlopen maar na een tijdje is er wel weer iets waardoor het even wat minder gaat en dan zakt mijn conditie weer in. Dus deze zomer wil ik eindelijk eens een keer die 5 kilometer kunnen lopen. Voor 90% van deze bloglezers is dit waarschijnlijk super vanzelfsprekend maar voor mij is dit daadwerkelijk een uitdagend doel.

 129. Tessa
  juni 14, 2017 / 20:00

  Wat een gave winactie! Mijn hardloopvoornemen is weer plezier te krijgen in het hardlopen. Door pfeiffer is mijn conditie ontzettend achteruit gegaan en ik kan maar niet accepteren dat zelfs een 5km me nu weer ontzettend veel moeite kost. Ik wil graag weer kunnen genieten (ook met voor mijn doen ‘slechte’ resultaten), want hardlopen blijft de mooiste sport die er is!

 130. Yvonne
  juni 14, 2017 / 21:19

  Wat leuk dat je weer een item mag weggeven, de kleding die jij kiest is altijd erg mooi! Ik heb zelf nog geen kort broekje, dus ik wil graag mee doen met de actie.
  Mijn hardloopdoel is om 10 km te kunnen rennen zodat ik samen met mijn vriendje, die eigenlijk altijd 10 km rondjes doet, kan hardlopen ^-^

 131. Naomi
  juni 14, 2017 / 22:13

  Leuke shorts!

  Mijn doel voor deze zomer is opbouwen tot 7 km achter elkaar pijnloos hardlopen en dit daarna uit te breiden zodat ik in december kan meedoen met de leukste loop in mijn hometown: de Bruggenloop in Rotterdam :D Zoals jij ook al blogt; pijntjes (of onhandigheid :p) zitten het hardlopen regelmatig in de weg dus het is vaak twee stappen vooruit en weer één achteruit. Irritant, maar als uiteindelijk die 15 km maar pijnloos gelopen kunnen worden! Deze shorts komen goed van pas om te trainen in de warmte die de lente ons nu al geeft en de zomer vast ook voor ons in het vooruitzicht heeft. :)

 132. Delian
  juni 15, 2017 / 12:52

  Mijn hardloopvoornemen dit zomer is om langs het strand van Spanje te hobbelen… in de zon… met 35-40 graden celcius… En daarna heerlijk koud douchen.

 133. A
  juni 15, 2017 / 13:32

  Met zonder printje, wat leuk! Hmm mijn goede hardloopvoornemen….. met of zonder mooi weer, met of zonder hardloopmaatje, en met of zonder after-workout raketje toch proberen met een hopelijk met-zonder printje hardloop broekje iets vaker de deur uit te sprinten om even de benen te strekken in mijn all-time-favorite Vondelpark!

 134. Lotte
  juni 15, 2017 / 16:15

  Wat leuk! Mijn doel is om na de zomer mee te doen aan een 10k-wedstrijd. Hopen dat het lukt zonder blessures, daar schijn ik nogal een handje van te hebben… Ik ben begonnen met de schema’s in je boek, hopelijk is dit de laatste keer dat ik ‘begin’ met hardlopen. Ik ben al lang op zoek naar een kort hardloopbroekje in een leuk kleurtje, en met deze zou ik graag heel wat rondjes rennen van de zomer!

 135. Elise
  juni 15, 2017 / 16:44

  Mijn hardloop voornemen voor deze zomer is om weer op schema te komen! Ik loop nu achter door een blessure en gebrek aan motivatie… Dit broekje (of shirtje? beschrijving klopt niet helemaal met de foto volgens mij) is zeker motivatie om weer te gaan rennen (want nieuwe hardloopkleding moet je altijd testen hè! ;) )

 136. Ilse
  juni 15, 2017 / 17:41

  Toffe winactie en mooie spullen! Mijn goede voornemen is ondanks mijn vele werk toch het hardlopen weer op te pakken en vele kilometers te maken!

 137. Angela
  juni 15, 2017 / 18:28

  Bedankt voor de leuke tips qua kleding & schoenen!
  Mijn doel voor deze zomer is na 3 maanden niet kunnen trainen, om weer lekker te lopen en in het najaar een halve marathon lopen! Misschien in oktober op Mallorca, omdat mijn zusje daar woont :) daar komt dit gave broekje natuurlijk helemaal van pas!

 138. Aviva
  juni 16, 2017 / 11:44

  Goede voornemen om me niet uit het veld te laten slaan door een blessure en in plaats van de TCS Amsterdam marathon de halve marathon te lopen… Vallen en opstaan. Genoeg andere kansen voor een marathon, maar ik ga hoe dan ook het TCS parcour lopen.

 139. Lien
  juni 17, 2017 / 13:47

  Leuke post! Ben best wel sportkledij verslaafd (ja, nike en addidas)! Het geeft me net wat meer moed om te gaan sporten! Goed voornemen? Wel, het ook volhouden van het hardlopen tijdens de zomer (maar zo lastig als je hooikoorts hebt!). Raar maar waar, ik loop veel liever in de herfst en winter, lekker warm aangekleed en de koude kunnen voelen. Maar na het uitlopen van de 10miles, wil ik het hardlopen wel beter onderhouden ook in de zomer!

 140. Kirsten
  juni 18, 2017 / 12:23

  Wat een toffe winactie. Leuk om al die items te zien, kan ik weer wat nieuwe inspiratie uithalen, aangezien ik volgende week jarig ben dus nieuwe items op m’n lijstje. Ik zou dit broekje daarom ook graag willen winnen, leuk verjaardagscadeautje en omdat ik aan het trainen ben voor de 10km na de zomer en dus de hele zomer lekker wil doortrainen met deze warme temperaturen. Ik wil graag een nieuw PR lopen op de 10km :)

 141. Minke
  juni 19, 2017 / 09:08

  Dat shortje is echt supergaaf! Omdat ik eind augustus naar het buitenland ga verhuizen voor een vervolgstudie (zo exciting!) wil ik tussen alle verhuisstress door lekker blijven hardlopen. Mijn doel voor deze zomer is dus lekker ontspannen te blijven lopen. Maar heel stiekem heb ik nog een ander doel, want op 1 Oktober zal ook de Great Scottish Run zijn, en eigenlijk wil ik deze zomer dus ook hard gaan trainen om mijn eerste halve marathon in Glasgow te lopen ;)