Ibiza in 25 pictures

 photo ibiza11.jpg

Ik was in Parijs aan het hardlopen met Roos toen ik gebeld werd met de vraag of ik misschien zin had om naar Ibiza te gaan met sieradenmerk Buddha to Buddha. Hoewel er nog geen programma bekend was en het eigenlijk niet helemaal uitkwam met mijn planning zei ik meteen volmondig JA. Ibiza stond nog op mijn to-do-list voor deze zomer dus ja ik zou wel gek zijn als ik hier nee tegen zou zeggen. Afgelopen weekend was het zover, ik werd op uitnodiging van Buddha to Buddha naar Ibiza gevlogen om de lancering van de nieuwe Limited Editions te vieren. God als ik dit schrijf besef ik maar al te goed hoe te gek voor woorden dit eigenlijk is. Maar zeg ik hier nee tegen, natuurlijk niet!


 photo ibiza11.jpg

Rond een uurtje of vijf kwamen we aan bij de villa, die lag in het Roca Llisa resort. Prachtig uitzicht, idyllisch plaatje. Man waarom ben ik hier ook alweer slechts 48 uur?! Oh nee 47… want we hadden een uur vertraging op de vlucht. Balen.

 photo ibiza11.jpg

Het liefst stortte ik mezelf meteen het zwembad in om er volgens de eerst komende uren niet meer uit te komen. Maar als je maar zo kort op Ibiza bent, ga je natuurlijk niet een paar uur liggen relaxen aan het zwembad. Er is in Ibiza namelijk veel meer te doen dan hangen aan het zwembad bij de villa. Dus na een koud glas wijn en een paar burrito’s (we hadden allemaal honger) ging ik terug naar mijn kamer om me te verkleden..

 photo ibiza11.jpg

Eindelijk had ik een gelegenheid om dit pakje te dragen. Het is een rok en top van ZARA die ik begin deze zomer in de ZARA sale droeg. Maar er was nog geen enkele gelegenheid geweest waarbij deze outfit gepast was. Maar vanavond was ‘ie perfect.

 photo ibiza11.jpg

Na een kleine fotoshoot (nee deze foto werd niet toevallig gemaakt, de meeste foto’s worden niet ’toevallig’ gemaakt die op mijn blog verschijnen).

 photo ibiza11.jpg

En eentje met alle meiden van onze Ibiza groep…

 photo ibiza11.jpg

Was het tijd om in onze taxi te stappen (hier niet in beeld, obviously). Voor een avondje…

 photo ibiza11.jpg

Ushuaïa!!! Ik heb me laten vertellen dat dit dé club van Ibiza is. Wij dineren hier en tussendoor gaan we natuurlijk ook even naar buiten om even te feesten. Sander van Doorn draait vanavond, ik ken eigenlijk alleen zijn hit ‘Gold Skies’ (een samenwerking met Martin Garrix), maar hij draait lekker. We zijn nog geen vijf minuten buiten of we worden uitgenodigd voor het VIP gedeelte. Het meisje dat ons meeneemt verzekerd ons dat dit niet betekent dat we die mannen (twee Aziaten) nu ineens van alles verschuldigd zijn. Gelukkig, want dat zou ik een beetje ongemakkelijk vinden. We drinken twee glazen champagne, voelen ons heel even speciaal en zeggen de mannen vervolgens weer gedag. Want we hebben honger. In nog meer sushi.

 photo ibiza11.jpg

Rond een uurtje of half een komen we terug bij de villa, waar het zwembad er vredig bij ligt. Ook dit keer heb ik weer zin om er in te springen, maar ik verkies toch mijn bed boven een zwemavontuur.

 photo ibiza11.jpg

De volgende ochtend ben ik alweer heel vroeg wakker. Of beter gezegd, ik heb eigenlijk helemaal niet echt geslapen. Mijn kamer is best wel stoffig en met mijn huisstofmijt is dat niet zo prettig. Laat ik nu net mijn neusspray een keertje thuis gelaten hebben onder het mom van ‘ik ben maar 48 uur weg’. Balen. Maar hé, niets dat mijn dagje Ibiza kan verpesten.

 photo ibiza11.jpg

We gaan vandaag varen met een boot naar Formentera en daarna naar Ses Boques, een authentiek restaurantje aan het water. Maar voordat we dat gaan doen ontbijten we eerst bij Box 7, ik heb hier geen beeldmateriaal van, maar dit schijnt een celebrity-hotspot te zijn. Ik heb geen celebrities gespot, maar de scrambled eggs met bacon waren heerlijk.

 photo ibiza11.jpg

Mommy I’m on a boat!!!!! Oh wat is dit leuk! Ik heb een nieuwe eis voor mijn toekomstige echtgenoot, hij moet een beetje snelle boot hebben. Of er in ieder geval voor openstaan zo’n ding aan te schaffen. Grapje natuurlijk, dit soort boten starten bij een miljoen en nou ja… het gaat natuurlijk niet om geld. Maar ik hou van dat gevoel dat die boot mij geeft.

 photo ibiza11.jpg

Zoals je ziet, helemaal happy! We zijn bij Formentera alleen van de boot gedoken en hebben wat gezwommen. Ik ben van een cliff afgesprongen die er van bovenaf hoger afzag dan van beneden (zo’n suf stukje heb ik maar gesprongen) en ik heb met een seabob gespeeld. Ik heb overal GoPro beelden van, dus hou mijn vlog van donderdag maar in de gaten als je daar benieuwd naar bent.

 photo ibiza11.jpg

We lunchen bij Ses Toques, maar voordat we aan de Paella beginnen krijgen we te zien hoe Buddha to Buddha armbanden nu eigenlijk gemaakt worden. En dat is dus nog een heel proces. Bovenaan de website van Buddha to Buddha kun je de video bekijken. Op de foto hierboven zie je dat er een malletje wordt gemaakt voor het slot en je ziet daarnaast een buisje met allemaal ringetjes liggen, die worden dus allemaal los geknipt en vervolgens in elkaar geweven om een armband te creëren. Eigenlijk is het nog een veel ingewikkelder proces, maar ik ben niet de beste uitlegger.

 photo ibiza11.jpg

WOW! Super verrassing, we kregen allemaal een armband uit de Limited Edition Collection van Buddha to Buddha. Het zijn vier armbanden waarvan er van ieder 150 gemaakt worden, 600 in totaal dus. Je hebt de Ben en de Esther (vernoemd naar de founders van Buddha to Buddha). De Esther is iets grover en stoerder en de Ben is iets ronder en meer gepolijst. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit een witte (soul) en zwarte (strength) steen. Ik heb de ‘Ben Limited Soul’ armband gekregen. En dat was toevallig ook mijn favoriet. Echt ontzettend blij mee. Het meest bijzonder? Ik heb nummer 1 van 150. Je begrijpt mijn geluk en enthousiasme?

 photo ibiza11.jpg

Okee nu volgen dus een aantal foto’s waarbij ik heel onopvallend aan mijn haar zit zodat mijn armband mooi uitkomt. Mijn haar overigens… voelt aan als barbie haar. Of niets eens barbie haar, NEP barbie haar. Ik heb gezwommen in de zee (die hier ontzettend zout is) en daarna heb ik een half uur op een boot gezeten en is het alle kanten opgewaaid. Ik vind het er best cool uit zien, maar het voelt extreem vies.

 photo ibiza11.jpg
 photo ibiza11.jpg
 photo ibiza11.jpg

Ok we zijn klaar met de ‘ik hou mijn haar vast foto’s. Tijd voor een HELLO I’M ON IBIZA foto. In de vlog die donderdag online komt zie je me de grootste moeite doen om dit stukje rots te bereiken.

 photo ibiza11.jpg

Het is acht uur, de zon gaat onder en het is tijd om terug te gaan naar de boot. Aan alle mooie dagen komt helaas een einde.

 photo ibiza11.jpg

Dag Ses Boques, hier kom ik zeker terug. Met of zonder boot.

 photo ibiza11.jpg

Wauw…

 photo ibiza11.jpg

Als ik op de boot zit en we gaan lekker hard heb ik ZO het gevoel dat ik leef. Het voelt echt als een enorme high. De adrenaline stroomt door mijn lichaam. Ik wil dit iedere dag!!!!! Maar nee, dan zou het niet bijzonder meer zijn en dat is natuurlijk ook niet leuk.

 photo ibiza11.jpg

De volgende dag word ik helaas niet erg gelukkig wakker. Dit keer heb ik echt niet geslapen en alles doet pijn. Gelukkig is het uitzicht prachtig…

 photo ibiza11.jpg

Maar ik skip toch even de activiteit die voor vanmorgen gepland staat. Yoga op een SUP-plank. Ik kan niet meer. Alles doet pijn. Maar het ziet er wel super leuk uit en de volgende keer dat ik op Ibiza ben wil ik dit zeker proberen. Volgens mij kun je dit ook in Nederland doen, maar eh… dan heb je dus niet dit uitzicht en het is ook nog maar de vraag of je deze temperaturen hebt.

 photo ibiza11.jpg

Ons laatste maal op Ibiza, een heerlijke tartaar van tonijn met avocado en sesam. HEERLIJK!

 photo ibiza11.jpg

Maar dan is het toch echt voorbij. De 47 uur op Ibiza. Erg jammer, maar ik denk dat ik weinig te klagen heb, want WOW wat was dit een vette trip!

Hierbij wil nogmaals Buddha to Buddha bedanken voor deze bijzondere ervaring. Deze reis staat zeker in mijn top drie beste persreizen ooit (samen met mijn allereerste persreis, naar Monaco in 2012 en mijn favoriete wintersportpersreis in 2014).

Zijn jullie weleens op Ibiza geweest? En kennen jullie de armbanden van Buddha to Buddha?

Liefs,
Annemerel

P.S. Weet je wat ik trouwens heel bijzonder vind.. de tagline van Buddha to Buddha is ‘Embrace Life’ en zoals jullie waarschijnlijk wel weten is de tagline van mijn blog ‘Live, Love, Embrace Life’. Toen ik dit in 2007 verzon wist ik überhaupt niet of ‘Embrace Life’ iets was wat je in het Engels zo kon zeggen, maar ik vond het wel grappig en het was zoals ik tegen het leven aan keek. Anno 2016 ben ik in eerste instantie heel blij dat ‘Embrace Life’ dus niet gek is om te zeggen en dat er meer mensen zich in deze uitspraak kunnen vinden, zoals Buddha to Buddha dus. Love it.

Delen:

15 Reacties

 1. september 20, 2016 / 17:56

  Leuke reis en prachtige armband!

 2. Lana
  september 20, 2016 / 18:19

  Ziet er uit als een heerlijke trip! Ibiza staat nu zeker op m’n lijstje voor volgende zomer!

 3. september 20, 2016 / 18:24

  Wat een geweldige outfit had je aan! Heel erg mooi :)

 4. september 20, 2016 / 18:44

  Jaloers! Super dat je dit soort dingen met je blog mag meemaken. Hoop dat je inmiddels weer wat beter bent!

 5. september 20, 2016 / 18:49

  Oh heerlijk! En dat gevoel wat je op de boot krijgt, dat je leeft en een enorme high is zó herkenbaar! Op de speedboot van mijn schoonouders (nee ik heb ze er niet op uitgekozen :P ) heb ik dat gevoel ook altijd. Maakt niet uit hoe vaak, op volle snelheid gaat er zo ontzettend veel adrenaline door je heen!
  Ik ben nog nooit op Ibiza geweest maar het staat wel op mijn lijstje!

 6. september 20, 2016 / 19:02

  ZO jaloers Annemerel, ziet er echt top uit!

 7. september 20, 2016 / 19:42

  Ah, je ziet er zo mooi uit met dat pakje van de Zara! En heerlijk even naar Ibiza.

 8. september 20, 2016 / 20:20

  Ik ben daar nog nooit geweest. Lijkt me leuk om eens heen te gaan!

 9. september 20, 2016 / 20:34

  Oh heerlijk! Ibiza staat hier ook nog op de lijst! Wel balen dat je daarna ziek werd, maar gelukkig heb je wel nog kunnen genieten :)

 10. floflo
  september 20, 2016 / 20:50

  At last you unveiled your bottom ! ;-)
  You filled me with joy tonight.

 11. september 20, 2016 / 22:12

  Super vet dat je werd uitgenodigd en nog voor zo’n mooi werk! Mooie foto’s ook :)

 12. september 21, 2016 / 07:07

  Die foto’s alleen al… Dit zou ik nu wel kunnen gebruiken, haha

 13. september 21, 2016 / 08:55

  Oh wauw, dat zara jurkje staat je echt fantastisch!

 14. Ilse
  september 21, 2016 / 19:39

  Ibiza is zo gaaf! Toffe foto’s heb je gemaakt!

 15. Nadia
  september 26, 2016 / 14:52

  Geweldig! :D