VIDEO: 48 uur op Ibiza

Mocht het je ontgaan zijn, vorige week was ik twee dagen op Ibiza. Het was mijn aller eerste keer op het Spaanse eiland en ik hoop dat het niet de laatste keer was. Want, spoiler alert, het was fantastisch. In 48 uur kun je natuurlijk bij lange na niet alle dingen doen die je eigenlijk moet doen. Dat betekent overigens niet dat ik in die 48 uur niet heel veel leuke dingen gedaan heb.


Ik at sushi bij Ushuaïa en feestte er dankzij twee vermogende Aziaten als VIP. Ik zat op een hele snelle (en mooie) boot, ik zwom in het meest heldere blauwe water, at paella totdat ik er bij neer viel en heb me nog nooit zo levend gevoeld als op het moment dat we keihard over de golven knalden op de boot. Wat een heerlijk gevoel is dat zeg. Nu moet ik dus op zoek naar iemand met een boot, want ik kan rondkomen hoor van het geld dat ik verdien, maar een boot van een miljoen zal ik in geen miljoen jaar verdienen. En ik doe ook al niet mee aan de loterij, dus nee, ook die kans heb ik niet.

Anyway, ik hoop dat jullie de video leuk vinden, ik heb geprobeerd het zo kort en bondig mogelijk te maken, wat nog best lastig was met de hoeveelheid aan materiaal die ik had. Maar ik denk dat het wel gelukt is.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. september 22, 2016 / 17:58

    Hele leuke vlog! Ik zou ook ooit nog wel eens naar Ibiza willen, gewoon om het een keertje te zien. Wel balen dat je je aan het aan het eind ziekig voelde, hopelijk is dat iets heel erg tijdelijks en kun je straks knallen in Chicago!

  2. Ilse
    september 23, 2016 / 10:38

    Ik wil terug naar Ibiza! En wat een toffe vlog!