Celebrate life, contemplate life (+ win Buddha to Buddha)

 photo buddhatobuddhakerst03.jpg

Anderhalf jaar geleden ging ik voor het eerst met Buddha to Buddha een weekend naar Ibiza. Na dit heerlijke weekend ben ik niet alleen als een blok gevallen voor een boot van 2 miljoen (in geen 2 miljoen jaar dat ik dat kan betalen inderdaad), maar ben ik ook fan van het merk geworden. ‘Embrace life’ zeggen ze bij Buddha, ik geloof dat ik met mijn ‘Love, Live, Embrace Life’ aardig op een lijn zit met ze.

Mijn favoriete sieraad is de Ben Torque, een prachtige slavenband. De Ben Torque heeft onlangs een zusje gekregen genaamd de ‘Katja Torque‘, een mooie gevlochten slavenband met onyxstenen aan de uiteinden. Ik ben fan.

 photo buddhatobuddhakerst03.jpg

Het zwarte onyxssteen wordt ook gebruikt in de nieuwe Ketut Ring die bestaat uit drie gevlochten banden. Aan de buitenzijden twee zilveren banden en in het midden de band van onyxsteen. Heel mooi in combinatie met de armbanden, maar ook op zichzelf echt een eye catcher. De andere armband die ik om mijn pols heb is de Ellen XS armband met de ‘klassieke’ Buddha to Buddha sluiting. Deze draag ik ook heel graag, vaak in combinatie met een torque.

 photo buddhatobuddhakerst03.jpg

Buddha to Buddha staat voor celebrate life en contemplate life. Het leven moet gevierd worden, maar je kunt het leven niet vieren zonder bezinning. Zonder bewustwording. De balans vinden tussen die twee kan lastig zijn, maar is volgens mij een belangrijke stap richting geluk. Iets waar ik de laatste maand van het jaar net iets meer bij stil sta. Want wat heeft mij nu echt gelukkig gemaakt dit jaar? En ook, wie?

 photo buddhatobuddhakerst03.jpg

Mijn familie sowieso. Natuurlijk zijn er ook weleens onenigheden, maar als puntje bij paaltje komt staan ze altijd al voor me klaar voordat ik überhaupt om hulp heb gevraagd. Ook zonder mijn vriendinnen zou mijn leven een stuk minder leuk zijn. En dankzij jullie, lieve lieve lezers van Annemerel.com, kan ik dit werk doen. Dus wil ik jullie ook graag iets geven. Of nou ja, ik wil een van jullie graag iets geven.

 photo buddhatobuddhakerst03.jpg

De prachtige Ben Torque armband van Buddha to Buddha. Niet alleen voor jou, maar ook eentje voor de persoon die voor jou dit jaar het belangrijkst was. Laat me in de comments weten wie die persoon voor jou geweest is en waarom en wie weet heb jij dit jaar een heel mooi kerstcadeau voor jezelf en voor je dierbare.

MERRY CHRISTMAS!

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

178 Reacties

 1. nikki
  december 22, 2017 / 12:08

  mijn beste vriendin Aurelie is er altijd, in de goede en slechte momenten..

 2. Amber
  december 22, 2017 / 12:09

  Ik zou mijn zusje er blij mee maken, die ontzettend veel voor mij betekent. Net als roosmarijn voor jou ? fijne feestdagen! ??

 3. Manon
  december 22, 2017 / 12:09

  Buddha to buddha is een geweldig merk!!
  Mijn moeder is altijd heel belangrijk voor mij. In goede en slechte tijden mijn steun en toeverlaat. Ik zou haar graag willen bedanken voor de goede gesprekken, fijne adviezen en heerlijke maaltijden met deze prachtige armband.

 4. Yvonne
  december 22, 2017 / 12:10

  Oo dat lijkt mij heel leuk!!
  De belangrijkste persoon voor mij is mijn moeder. Wij wonen met zn 2en en delen en doen dus ook veel dingen samen. In januari geven mijn moeder en ik een groot feest, omdat zij 50 wordt en ik afgelopen november 21 ben geworden. Hoe leuk zou het dan zijn om hetzelfde sieraad te dragen??
  X

 5. Demi
  december 22, 2017 / 12:11

  Mn huisgenootje Sanne was de meest belangrijke persoon dit jaar! Stond altijd voor me klaar en kon me altijd opvrolijken als ik weer eens zat te mopperen op de fiets, omdat het regende ?

 6. Marloes
  december 22, 2017 / 12:13

  Voor mij de aller belangrijkste persoon dit jaar is mijn moeder.
  Na 17 jaar pijn ontdekte mijn orthopeed begin dit jaar hoe het kwam dat ik al zolang 24/7 met pijn in mijn knieën rondliep. Ben uiteindelijk in augustus geopereerd nadat ik op vakantie was geweest.
  Na de operatie kon ik helaas niet naar terug naar huis maar moest ik bij mijn ouders in huis. Mijn moeder heeft toen elke dag voor me gezorgd en me overal bij geholpen, want kon zelf niks doen. En zelfs nu in nog aan het revalideren ben helpt ze me bij de dingen die ik zelf nog niet kan. Dus gun haar zeker zo’n mooi sieraad!

 7. Vera
  december 22, 2017 / 12:13

  Wat een mooie actie, en wat een prachtig sieraad! Celebratie live klinkt mij erg bekend in de oren. Mijn lieve oma zegt dat altijd tegen mij. Mijn opa is het afgelopen jaar overleden aan de k ziekte. Iets wat erg veel impact op ons allemaal gemaakt heeft. Maar mijn lieve oma zei en zegt altijd, geniet van het leven en vier het leven. En daarom zou ik graag dit prachtige sieraad aan mijn oma willen geven, ze is heel hip dus het zal haar echt goed staan!

  • Vera
   december 22, 2017 / 12:16

   Het is natuurlijk celebrate life, spellingscontrole maakt er is moois van :)

 8. Anna wieringa
  december 22, 2017 / 12:14

  Ten eerste; super toffe winactie! Mijn beste vriendin Irma is dit jaar heel belangrijk voor mij geweest. Altijd als er iets met me is, kan ik het bij haar kwijt, en andersom ook. Ik was altijd best onzeker, maar door haar voel ik me een stuk zelfverzekerder, dit heeft mij heel erg geholpen de persoon te worden die ik nu ben. Ik hoop haar blij te kunnen maken met dit cadeau. En voor jou, Annemerel, fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

 9. Fien Heungens
  december 22, 2017 / 12:19

  mijn lieve moeder! Ze stond er steeds om me te ondersteunen bij m’n studies en om zoveel leuke dingen te doen met me om toch maar te kunnen laten ontspannen!

 10. Mams kim
  december 22, 2017 / 12:19

  Mijn lieve dochter kim…een harde werker, en woont nu samen met haar vriend in bij haar schoonouders tot haar nieuwe huis klaar is…..

 11. Emma
  december 22, 2017 / 12:20

  Mijn zusje, na het overwinnen van anorexia nervosa, is onze band nog sterker!

 12. Iris
  december 22, 2017 / 12:21

  Mijn zusje, omdat ze mijn beste vriendinnetje is ?

 13. Merel
  december 22, 2017 / 12:22

  De belangrijkste persoon voor mij dit jaar was mijn moeder.

  Eigenlijk m’n beide ouders, maar m’n vader maak ik denk ik niet heel blij met een armband voor kerst. Mijn ouders hebben me, na 7 jaar zonder kinderen in huis te hebben gewoond, zonder enig gemaar een paar maanden bij hen in huis gehaald omdat ik geopereerd werd aan m’n rug. Elke dag zorgde mama voor eten, maakte ze een wandeling met me, hielp ze m’n schoenen aan en uittrekken, douchte ze me en hielp ze me zelfs op het toilet. Nu een jaar later rennen we regelmatig samen op zaterdag een rondje hard. Ik had al een fijne band met mijn moeder, maar dit heeft ons nog veel dichter bij elkaar gebracht. Ontzettend dankbaar ben ik en mijn moeder gun ik de wereld, en een hele mooie armband.

 14. Marjolein Kraak
  december 22, 2017 / 12:24

  Mijn vriendin Angelique die een pittig jaar achter de rug heeft en desondanks de moed niet opgeeft en klaar staat voor een ander als die het moeilijk heeft. Wij hebben afgelopen jaar samen de nacht van Groningen en de Ladiesrun, dus we delen ook mooie sportieve momenten samen.

 15. Joyce
  december 22, 2017 / 12:24

  Super leuke actie! Vond ze in je vlogs al zo mooi!! Zou ze graag met/voor mn lieve vriendin merel koning willen winnen!

 16. Marlinde van den Berg
  december 22, 2017 / 12:25

  Mijn beste vriendin Carmen, 13 jaar vriendinnetjes ❤️

 17. Alycia
  december 22, 2017 / 12:27

  Zou graag meedoen voor m’n vriendin, sinds mei dit jaar samen dus je kunt wel zeggen dat ze mij dierbaar is geworden in 2017 ?. Bovendien is ze afgelopen jaar haar eigen B2B-armband kwijtgeraakt doordat de sluiting al een aantal keer gerepareerd was en weer kapot is gegaan, dus gun haar een nieuwe! Zou een mooi kerstcadeautjes zijn ?

 18. Elsemiek
  december 22, 2017 / 12:28

  Ik gun het mijn lieve moeder die het zwaar heeft gehad in 2017 en ik een heel mooi en fijn 2018 wens! Zou een heel mooi gebaar zijn voor haar van mij:)

 19. Susan van deuveren
  december 22, 2017 / 12:29

  Mijn lieve nichtje Sharon! Zij is de belangrijkste persoon voor mij geweest omdat we altijd met elkaar kunnen lachen (en huilen) we sporten samen, ze helpt met klussen in ons nieuwe huis, ze is ceremoniemeester op de bruiloft van mij en m’n aanstaande volgend jaar, we doen samen de leukste dingen die mij toch even laten relaxen (skiën, sauna, shoppen) in deze drukke hectische periode van verbouwen, een bruiloft regelen en drukte op het werk.. kortom: Eigenlijk verdient zij het meer dan ik, omdat ze altijd voor ons klaar staat! Thanks Shar, love you!

 20. Maaike
  december 22, 2017 / 12:29

  Voor mijn lieve vriendinnetje Selly, die me altijd steunt wat ik ook bedenk! Sinds baby af aan al onafscheidelijk ❤️

 21. Nikki
  december 22, 2017 / 12:29

  Wat een leuke actie! Het belangrijkste persoon voor mij dit jaar was mijn vriendje Romeo, hij staat altijd voor mij klaar en heeft mij het hele jaar blij gemaakt :)
  Xxx

 22. Jessie
  december 22, 2017 / 12:30

  Lisanne, omdat we op dit moment duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn (ik in Australië, zij in Zwitserland) We zijn al ruim 11 jaar vriendinnen en het duurt nog wel een paar maanden voor we elkaar weer zien☺️

 23. Roos
  december 22, 2017 / 12:31

  Super leuke blog & win-actie!

  Voor mijn lieve vriend, die ik afgelopen jaar heb ontmoet. Omdat ik super trots op hem ben, hij doet het zo ontzettend goed na alles wat hij heeft meegemaakt!

 24. Jessie
  december 22, 2017 / 12:31

  Mijn bff Lisanne, omdat we op dit moment duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn (ik in Australië, zij in Zwitserland) We zijn al ruim 11 jaar vriendinnen en het duurt nog wel een paar maanden voor we elkaar weer zien☺️

 25. Linda
  december 22, 2017 / 12:32

  Mijn allerliefste dochter Naomi. Wij hebben een vreselijk jaar achter de rug door extreem tragische familieomstandigheden. Zij was er voor mij en heeft alles van heel nabij meegemaakt. Ik hoop zo dat 2018 een veel beter jaar zal worden, op allerlei fronten. Om dezelfde armband te dragen, als geschenk gekregen, zou onze verbondenheid weergeven en een positieve afsluiting van het jaar zijn!

 26. Helena
  december 22, 2017 / 12:36

  Wow wat mooi! Ik zou mn zusje er blij mee maken, al ben ik acht jaar ouder, we zijn hartstikke gek met elkaar. Komend jaar mag ik zelfs getuige zijn op haar bruiloft, hoe gaaf en hoe bijzonder. Dus haar zou ik deze armband zeker gunnen!

 27. Marjon
  december 22, 2017 / 12:37

  Mijn allerliefste mama, die me door de tentamenstress van mijn nieuwe opleiding heeft geholpen, altijd voor me klaarstaat en nooit te beroerd is om met me op pad te gaan!

 28. Nadine
  december 22, 2017 / 12:37

  Mijn collega bleek degene te zijn waarop ik het meest terug kon vallen het afgelopen jaar waarin ik mij niet lekker in m’n vel voelde. In deze periode leer je je “vrienden” echt kennen, stellen mensen je teleur maar blijken soms de onverwachte personen je het best op te vangen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle fijne momentjes het afgelopen jaar met haar en deze sieraden zullen onze inmiddels hechte vriendschap bevestigen en verzegelen!

 29. Annelies (bentley087)
  december 22, 2017 / 12:37

  Wie belangrijk is? Mijn allerliefste partner Yvonne (L)

 30. Chantal
  december 22, 2017 / 12:40

  Prachtige foto’s Annemerel en het merk past zo goed bij je :)
  Ik doe ook graag mee voor mijzelf en mijn lieve vriendinnetje Kelly. Zij verdient dit cadeautje echt momenteel en fijn om is wat voor haar terug te doen. Zij is ’the buddha 2 my buddha’ !!!

  • Chantal
   december 22, 2017 / 12:45

   Ik heb helemaal nog niet vertelt waarom ik Kelly de mooie armband gun, zoals ik al zei omdat ze het momenteel echt verdient en ik graag iets voor haar wil terug doen.

   Ik ben dit jaar getrouwd en Kelly heeft mij enorm geholpen met de bruiloft. Zo heeft ze o.a. mijn make-up die dag verzorgd en mij vooraf gaand aan de bruiloft goed geholpen met allemaal regelzaken.

   Momenteel zit ze niet zo heel goed in haar velletje en ik denk dat dit gebaar en dan vooral de tekst: embrace life haar enorm zal helpen. Soms moet je daar even aan herinnert worden, en hoe mooier dan een armband die dit als merk ook uitdraagt dat je het leven moet omarmen. Ook al is het in ‘donkere dagen’ moeilijk om dat te zien … ik hoop dat het zien van de armband haar dan weer die kracht geeft en dat ze dan altijd zal denken … oja: EMBRACE LIFE!

   Liefs

 31. Mirthe
  december 22, 2017 / 12:41

  De belangrijkste persoon dit jaar was (is) mijn moeder!
  Nu het minder goed gaat met haar eigen moeder, mijn oma, realiseer ik me steeds meer hoe fijn het is dicht bij haar te wonen en zo makkelijk langs te kunnen gaan voor een gezellig gesprek en een kop koffie- en dat je de leuke momenten die je doorbrengt met je ouders echt moet koesteren <3

 32. Esmee
  december 22, 2017 / 12:41

  Voor mijn lieve moeder Sandra die dit jaar hard heeft gevochten voor haar gezondheid! Als iemand dit verdient is zij het wel :)

 33. Floortje
  december 22, 2017 / 12:44

  Ik heb met very plezier met je meegekeken afgelopen jaar! Toch een jaar van risico’s (daily vlog, stoppen met metro etc) maar het ziet ernaar uit dat het allemaal helemaal top is gegaan voor je!

  Mijn persoon is mijn zusje Sterre, die een best wel shitte start van het jaar heeft gehad met wat zenuwslopende onderzoeken (we hebben bcra-gen in de familie, meer wil ik er liever niet over kwijt online), maar er toch een super jaar van heeft weten te maken. Samen is alles beter!

 34. december 22, 2017 / 12:50

  Wat een mooie woorden, lieve Annemerel. Mijn allerliefste vriendinnetje Esmée staat altijd voor mij klaar, ook al is het vaak moeilijk om elkaar regelmatig te zien door drukte met studies, werk en andere verplichtingen. Maar toch houdt onze vriendschap stand, want hij leeft voort in ons hart ♥️

 35. Annemieke
  december 22, 2017 / 12:51

  Mijn buddha van 2017 is Judith geweest! ❤️ Hoop dat we in 2018 heel veel leuke reisjes/weekendjes/dates/etentjes gaan hebben! ?

  Liefs,
  Annemieke

 36. Floortje
  december 22, 2017 / 12:52

  Ik heb een paar hele belangrijke én dierbare personen die ik zo’n prachtige armband gun, maar als ik hem zou winnen dan geef ik hem aan mijn lieve zus. Op dit moment hoogzwanger van haar 2de kindje, terwijl ze daarnaast ook de zorg heeft over ernstig ziek kind met jaarlijks heel veel ziekenhuisbezoekjes.
  Desondanks hoor je haar nooit klagen, is ze positief en staat ze altijd voor mij klaar :D

 37. Ingrid
  december 22, 2017 / 12:56

  Aan mijn lieve moeder, die zo’n prachtig sieraad wel verdiend! Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo goed weet wat ik voor haar als kerstcadeau moet kopen, ze wilde een mooie zachte badjes; die krijgt ze. Maar hier zal ze ook onwijs blij en verrast met zijn!

 38. SC
  december 22, 2017 / 12:56

  Mijn lieve zusje omdat ze van thuiskomen altijd weer een feestje maakt en ik haar weer ontzettend ga missen ?❄️?

 39. Mariska
  december 22, 2017 / 12:59

  Mijn moeder blijft altijd de belangrijkste persoon. De sterkste vrouw die ik ken.

 40. Edward Sprokholt
  december 22, 2017 / 13:01

  2017 een prachtig jaar met zoveel mooie momenten, dochter die na 4 jaar kei hard werken haar diploma haalde, 25 jaar samen met mijn vrouw, 17 jaar getrouwd, nieuwe baan! Deelgenomen aan de Roparun wat een lange wens van mij was!

  2018 staat voor de deur en ook daar gaan we een mooi jaar van maken maar voordat het zo ver is zou ik Therese Sprokholt met een armband van Buddha to Buddha een extra steuntje in de rug willen geven na wat voor haar een zwaar jaar is geweest!

  Een sieraad verdient gewoon een sieraad! ?

 41. Sara
  december 22, 2017 / 13:04

  Mijn mams! Ze luistert altijd naar mijn eindeloze verhalen, geeft advies, stelt me gerust, we doen leuke dingen samen. Zou een heel erg leuk cadeautje zijn als een bedankje voor haar goede zorgen!

 42. december 22, 2017 / 13:04

  Mijn vriend, Wouter, omdat we dit jaar mensen hebben verloren maar vooral hele mooie stappen en hoogtepunten hebben mogen meemaken!

 43. Ingrid Geuchies-Frowijn
  december 22, 2017 / 13:06

  Mijn vriendinnetje Carola (de Vries of van Halteren). Dit door onze mede crossfit verslaving, online marketing werk maar ook kook(boeken)- en bakverslaving. We kunnen elkaar inspireren maar ook van elkaar leren. Het afgelopen jaar is onze vriendschap nog hechter geworden en volgend jaar gaan we zelfs samen met onze mannen op wintersport. Zij heeft zich dit jaar gekwalificeerd voor haar eerste crossfit wedstrijd: ’the Dutch Throwdown’, en ben ontzettend trots op haar. Niet alleen omdat zij zich heeft gekwalificeerd, maar ook omdat zij echt een doorzetter is. Ik hoop nog heel lang vriendinnetjes met haar te blijven! Deze armband zou echt een kerst op onze taart zijn :D

 44. Heleen van den Berg
  december 22, 2017 / 13:06

  Mijn liefde van mijn leven Harry is ontzettend belangrijk voor mij! We hebben pasgeleden samen een huis gekocht en hij staat altijd voor me klaar wanneer ik hem nodig heb!

 45. Elly
  december 22, 2017 / 13:06

  Van mijn oma kreeg ik voor mijn eindexamen een ring van Buddha to Buddha. Van mijn ouders kreeg ik voor mijn verjaardag een kettinkje van Buddha to Buddha. Mijn wens voor deze armbanden gaat ook uit naar familie: naar mijn zusje.

  De afgelopen jaren woon ik vooral in het buitenland. Dit betekent helaas dat ik mijn familie maar weinig kan zien. Gelukkig ben ik op dit moment vanwege de kerstvakantie even in Nederland. Toch zal het geen gebruikelijke Kerst worden.

  Mijn zusje is twee dagen geleden vertrokken naar het buitenland voor een aantal maanden om onder begeleiding van haar verslaving af te komen. Tijdens de eerste week is er geen contact toegestaan en ook daarna zal contact spaarzaam zijn. Deze Kerst zal (hoop ik) een van de donkerste dagen in haar leven worden. Ik hoop dat het haar desalniettemin handvatten zal bieden to contemplate life zodat ze een 2018 tegemoet gaat waarin ze weer in staat is to celebrate life.

  De steen Onyx geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking. Allemaal eigenschappen die ik mijn zusje toewens op dit moment.

  Ik wens mijn zusje van harte dit (symbolische) cadeau toe. Ook om onze band te versterken op afstand, nu en in de toekomst.

 46. Laura
  december 22, 2017 / 13:11

  Hoi Annemerel,

  Wat een leuke actie! Ik moest hierbij direct aan mijn zusje Karin denken die ik dit jaar heel weinig heb gezien. Ik heb tien maanden in het buitenland gespendeerd waardoor ik haar onwijs gemist heb! Deze Kerst zijn we weer samen en ik zou het heel mooi vinden haar dit cadeau te geven. Met een mooie ring om onze vinger lijkt het net alsof we altijd samen zijn! Wouldn’t that be great?!

  Fijne dagen!

 47. december 22, 2017 / 13:11

  Ik doe graag mee om zo’n prachtige armband te winnen voor mijn zusje en mij.

  Ik wens je nog een hele fijne kerst toe!

 48. Maud
  december 22, 2017 / 13:12

  Afgelopen jaar stond bij mij in het teken van herstel. Hierbij heeft mijn allerbeste vriendinnetje super goed geholpen, gesteund en me af en toe een schop onder me kont gaf als het nodig was. Dus dit zou een mooi extra bedankje zijn!

 49. Anna
  december 22, 2017 / 13:14

  Wat mooi zeg! Mijn moeder was dit jaar het belangrijkste! Ze is er altijd voor mij en ik kan altijd op haar rekenen. We vinden ook echt dezelfde dingen leuk en matchen goed samen. We zijn dit jaar samen een weekendje weggeweest en dat was zo leuk!

 50. Angela
  december 22, 2017 / 13:15

  Hoi Annemerel,

  Voor mij was de belangrijkste persoon dit jaar mijn zusje Claudia. Haar dochtertje, mijn nichtje werd eind vorig jaar levensbedreigend ziek. Het is zo bewonderenswaardig hoe zij met deze moeilijke situatie omgaat. Ze straalt zoveel kracht uit, ze heeft zoveel doorzettingsvermogen, ze blijft positief en ze geeft zoveel liefde aan haar gezin. Ik heb daar veel respect voor en het zorgt ervoor dat je zelf ook met een ander oog naar dingen kijkt. We zijn heel dankbaar dat we deze kerst met de hele familie kunnen vieren ❤️

  Groet,
  Angela

 51. Milou
  december 22, 2017 / 13:16

  Mijn lieve mama! Ze heeft een een pittig jaar gehad, waarin mijn vader een zware operatie onderging en later in het jaar mijn oma (de mama van mijn mama dus!) ziek werd en veel mantelzorg nodig had. Ondanks dat kon ik ook gewoon bij haar terecht. Hopelijk wordt 2018 een goed jaar voor mama!

 52. Stéphanie Bartelse
  december 22, 2017 / 13:18

  super leuke winactie! Zou mijn zusje zo blij maken met buddha to buddha. ❤ hoe gaaf als we allebei deze armband dragen. En wat een prachtige foto’s van jou in de sneeuw.

 53. Janneke
  december 22, 2017 / 13:20

  Ik zou de armband graag willen winnen voor mij zus. Zij is belangrijk geweest dit jaar voor mij. Ik ben de peettante van jaar dochtertje, doordat we nu beide kinderen hebben merken we nog meer hoe erg we elkaar missen doordat we ver bij elkaar vandaan wonen is even binnenspringen niet zo vanzelfsprekend.

 54. Janique
  december 22, 2017 / 13:27

  Wauw Anne, ik móet je toch echt even een dik compliment gegeven over dit artikel! De foto’s zijn prachtig(Props voor Roos) en het is inhoudelijk ook echt een mooi artikel om te lezen! Just saying..

  Ik ben al járen fan van dit merk, vooral van de armbanden. Ik ben deze maand eindelijk naar de stad vertrokken en op mezelf gaan wonen. In de decembermaand gaan verhuizen, tja..

  Ik zou heel graag dezelfde armband als mijn moeder om mijn arm willen dragen. Ze heeft er al oorbellen van en een ring, wat het setje dus compleet zou maken. Ik heb er zelfs gisteravond met het kerstinkopen doen nog aan gedacht.. Waarom? Ze staat altijd voor mij klaar, heeft het lang niet altijd makkelijk en dit vind ik symbolisch dan op dit moment wel het perfecte kado. Even naar dat prachtige ding kijken en denken met een glimlach op mijn gezicht aan thuis.

 55. Evita verheij
  december 22, 2017 / 13:31

  Afgelopen jaar ben ik me bewust geworden hoeveel de band die ik met mijn zus Chiara heb, voor mij betekent. Verschillende momenten stond zij voor mij klaar. Zo kwam zij bijvoorbeeld helemaal uit Groningen afreizen om te kijken naar mijn deelname aan de dam tot damloop. Op het moment dat we elkaar zagen, begon ze ineens spontaan in haar gewone kleren met rugzak, paraplu en al mee te rennen. Een onbegrijfelijk mooie herinnering! Maar bovenal is zij degene die me keer op keer weer laat zien, dat je moet genieten van het leven en dat klaarstaan voor een ander zo betekenisvol kan zijn! Ook vanwege haar inzet voor de voedselbank en allerlei andere stichtingen, is het enige wat ik nog kwijt wil, chi ik ben ontzettend trots op jou!

 56. december 22, 2017 / 13:33

  Lieve Annemerel,

  Allereerst wat een toppertje ben jij! Superleuke blogs, vlogs en je boeeeek, je boek is just wauw! En heeft me al heel vaak een schop onder mn kont gegeven om toch wél dat rondje te maken! En inderdaad, je komt altijd gelukkiger thuis!

  Dit jaar was mijn lieve vriendinnetje Claire ontzettend belangrijk voor me! Hoe ze er altijd voor mij en al onze vriendinne is, ondanks dat ze het zelf erg moeilijk heeft af en toe. Ik vindt dat ze het enorm verdiend, zou haar graag willen motiveren om zo door te blijven gaan, maar ook laten weten dat ze er zelf ook mag zijn!
  (En stiekem zou ik het zelf ook heel erg leuk vinden!)

  Alvast hele fijne feestdagen en een mooi en super sportief 2018!

  Xxx Lau

 57. Marloes
  december 22, 2017 / 13:39

  Ik zou de armband graag aan mijn zusje geven. Mijn zusje doet topsport (Turnen) en heeft dit jaar het Olympische team behaald. Ik ben ontzettend trots op haar en het lijkt me leuk om dit aan haar te geven als waardering voor de jarenlange inzet die ze heeft moeten geven om dit te bereiken.

 58. Thea
  december 22, 2017 / 13:40

  Wie, dat is heel makkelijk; mijn partner, maatje, rots in de branding, steun in stormachtige dagen, maar helaas ook mijn mantelzorger…

 59. december 22, 2017 / 13:42

  Eentje kiezen is moeilijk, maar dan kies ik voor mijn vriend. Beiden een zwaar jaar gehad, maar ondanks dat staan we samen sterk! <3 En hij is enorm lief voor me als het even tegenzit.

  Super mooie foto's dit trouwens. Heerlijke omgeving!

 60. Hansje
  december 22, 2017 / 13:46

  Wauw wat een leuke actie. Mijn beste vriendin is mijn belangrijkste persoon. Ik heb zelf geen familie waar ik op kan bouwen omdat ik kind uit eerder huwelijk ben. Maar zij en haar familie staan altijd voor me klaar. Graag zou ik haar op deze manier willen bedanken, zeker nu ze zelf door een moeilijke periode gaat in haar huwelijk. Kerst wordt drama voor haar dit jaar dus zou haar echt heel graag verrassen. In ieder geval fijne feestdagen Annemerel!

 61. Jolijn
  december 22, 2017 / 13:46

  Mijn bestie Evelien,
  In het kort samengevat; relatiebreuken, financiële rompslomp en advocaten, narigheid om verliezen, angst om de gezondheid van dierbaren, huizenkoop- en verkoop (met wederom de nodige narigheid), maar.. ook vele feestjes, festivals, thee-tjes en gezelligheid die alles weer in balans brachten. Dit zou een geweldig kado zijn als reminder dat we ook van 2018 gewoon weer een feestje moeten maken, vier het leven, en samen gaat ons dat zeker lukken! ✨

 62. Marieke
  december 22, 2017 / 13:52

  Mijn beste en sportieve vriendin Meta. Dankzij haar ben ik nu spinninginstructrice. Sinds 2016 kamp ik met een overbelaste knie t.g.v. marathontraining. Hardlopen is echt mijn passie. De cursus om hardloopinstructeur te worden moest ik op pauze zetten. Dat was best frustrerend. Meta is gastvrouw bij een sportschool. Daar werd een spinninginstructrice gevraagd. Meta vond dat perfect bij mij passen en stelde mij aldaar voor. Inmiddels ben ik een diploma rijker en geef ik met zo veel plezier les! Meta had gelijk. Het past bij mij en geeft me zoveel positieve energie! Bedankt Meta dat je het geluk van sporten terug in mijn leven bracht op zo een onverwachte wijze!
  (En niet onbelangrijk, mijn pace is er een stuk sneller van geworden! ?)

 63. Laura
  december 22, 2017 / 13:57

  Voor mijn lieve moeder, die ondanks alles toch elke keer voor mij klaarstaat en daardoor zichzelf een beetje voorbij loopt. Met dit armbandje hoop ik een gebaar terug te geven ☺️

 64. Esmée
  december 22, 2017 / 13:58

  Wat ben je toch een prachtige vrouw!

 65. Anke
  december 22, 2017 / 14:00

  Voor mij was dat mijn zusje. Ze is er altijd voor de leuke en minder leuke dingen. Ook motiveren we elkaar om te blijven hardlopen!

 66. Margot
  december 22, 2017 / 14:00

  Lieve @riadoorn, jij maakte mij zo gelukkig het afgelopen halfjaar! Ik ging halsoverkop nog naar Ierland als extra reisbegeleider om wederom een super actieve vakantie te verzorgen samen met… JOU! En wat bleek -> wij samen voor een groep van 16 man bleek één groot succesverhaal. Complimenten onze combinatie als personen tot we er gek van werden, maar stiekem hadden we het zelf nog niet zo door geloof ik. We werden zelfs als zussen beschreven na nog maar 1 week samengewerkt te hebben. Met dit in mijn achterhoofd proost ik tijdens de jaarwisseling op nog heel veel mooie momenten, op verschillende plaatsen in de wereld en op heel veel mooie (misschien zelfs werkgerelateerde) ideeën die we samen gaan voortbrengen. DANKJEWEL TOPPER

 67. Cassandra Oostrom
  december 22, 2017 / 14:04

  Mijn beste vriendin Renske. Zij is er 100% en door dik en dun voor mij geweest dit jaar en volgend jaar hebben we prachtige tripjes en concerten op de plannen staan en ik kan er niet op wachten. En ik weet hoe ontzettend schitterend zij buddha to buddha vind

 68. Yolanda Berkhout
  december 22, 2017 / 14:13

  Hoi Annemerel, heel graag zou ik mijn schoonzusje verrassen met deze prachtige armband. Zij zit in een moeilijke periode door de ziekte van haar vader en het verlies van haar baan. Groetjes Yo

 69. Anne
  december 22, 2017 / 14:16

  Deze zou ik heel graag voor mij en Mn beste vriendinnetje willen winnen, omdat ze in de periode dat mijn oma op sterven lag (binnen 6 weken na diagnose was ze overleden. Er altijd voor mij is geweest… en we vinden dit merk allebei helemaal te gek!

 70. Claudine
  december 22, 2017 / 14:17

  Lieve Kirsten,
  Jij en ik weten als geen ander hoe belangrijk bewustwording is, om zo te kunnen groeien en een stap verder in de richting van geluk te kunnen maken!
  Je verdient het.
  Liefs, je nichtje

 71. Henrike
  december 22, 2017 / 14:21

  Mijn man Maarten is mijn persoon dit jaar, en eigenlijk alle jaren, maar afgelopen jaar was extra speciaal vanwege onze bruiloft en ons eerste gekochte huis samen. Op naar nog vele gelukkig jaren samen.
  Daarnaast is hij er altijd voor mij en zeker afgelopen jaar toen ik werkeloos werd opzoek naar mijn ambitie en ik niet altijd even gezellig was. Dus hij verdient zeker wat extra’s!

 72. Ankie
  december 22, 2017 / 14:23

  Wauw wat een mooi cadeau!
  De belangrijkste persoon voor mij dit jaar is mijn moeder.
  In Maart ben ik haar bijna kwijtgeraakt door een hersenbloeding en ik ben dan ook meer dan ooit dankbaar dat ik komend weekend weer met haar in de keuken kan staan voor een heerlijk kerstdiner! Deze mooie armband zou daarbij het perfecte kerstcadeau zijn:)

 73. Stephanie
  december 22, 2017 / 14:25

  Voor een vriendin die ik heb leren kennen toen er allebei in diep dal zaten. Nu hebben we betere momenten en gaan we in bet nieuwe jaar samen lunchen bij bagels en beans. Hoe leuk als ik haar dan met zo een bijzondere vriendschapsarmband kan verrassen

 74. Barbara Huizenga
  december 22, 2017 / 14:30

  Mooi merk! Ik gun mijn vriendin ronneke de wit echt deze winactie!

 75. Monique
  december 22, 2017 / 14:48

  Prachtig! Ik zou de armband geven aan mijn schoonzusje Monique. Toen haar zus in oktober haar zoontje van 9 verloor was zij steun en toeverlaat voor de familie. Ondanks haar hulp voelt zij zich nu machteloos omdat ze dit grote verdriet niet kan wegnemen.

 76. Sophie
  december 22, 2017 / 14:58

  Supermooie sieraden!! ? Ik zou hem graag aan m’n zusje geven, omdat ze echt een schat is! ?

 77. Britt
  december 22, 2017 / 14:59

  Ik zeg dan een hele goede vriendin van mij, Sophie. We kennen elkaar al sinds een hele lange tijd, inmiddels al ongeveer 15 jaar vanaf de basisschool, en ondanks dat we compleet verschillende lessen hebben, in een ander jaar zitten, en elkaar eigenlijk niet bizar vaak spreken en zien, is het elke keer wanneer we elkaar wel zien alsof we nooit zijn weggeweest. We weten alles van elkaar, of het nu goed of slecht is, ik voel me op mijn gemak en ik kan haar alles vertellen. Juist doordat we ook niet constant op elkaars lip zitten, is het elke keer wanneer we samen zijn ontzettend fijn. Ik gun haar ook zo’n mooi sieraad omdat ze er dus altijd voor me is, misschien niet fysiek maar toch altijd!

 78. Marian B
  december 22, 2017 / 15:06

  Dat is dit jaar echt mijn moeder! Ze staat altijd voor me klaar en heeft me echt door een moeilijke periode geholpen. Door er voor me te zijn en naar me luisteren, maar ook voor het oppassen, eten etc, te veel om op te noemen Maar gelukkig kunnen we er weer tegenaan! En allebei zo’n armband geeft het gevoel van verbondenheid goed weer.

 79. Lianda
  december 22, 2017 / 15:16

  Mijn moeder, een lastig en pittig jaar achter de rug. Zij die zichzelf wegcijfert en werkt voor de anderen. Zij verdient dit prachtige sieraad om ook eens op de voorgrond en in het zonnetje te worden gezet. Het is zo belangrijk om ook eens aan jezelf te denken, maar dat zal zij niet zomaar doen. Zij is een prachtig en krachtig mens. Wat een prachtige sieraden zijn het toch.

 80. Steffi
  december 22, 2017 / 15:16

  5 december 2016 brak ik tijdens een vervelende val mijn pols. Dit resulteerde in het feit dat ik moest stoppen met tennissen op hoog niveau. Ik heb helaas hierna nooit meer een racket vast kunnen houden omdat mijn pols nog steeds niet herstelt is. Mijn aller liefste moeder heeft mij in deze tijd gedoucht, haren vast gemaakt gefungeerd als taxi maar ook met het vinden van een nieuwe sport. Gadver…. hardlopen, daar heb ik echt “geen zin” in! Nu een jaar later kan ik zeggen dat ik het geweldig vind. Ik heb mijn eerste halve marathon gelopen en de tweede staat op de planning. Mede door de motiverende blogs en vlogs van Annemerel heb ik er ontzettend veel plezier in. En wie weet een annemerelrun2018! Mijn lieve mama zou ik graag bedanken met een mooi Buddha to Buddha sierraad aangezien ze ontzettend gek is op dit merk. <3

 81. Maaike
  december 22, 2017 / 15:44

  Mijn beste vriendin omdat we samen onze propedeuse hebben gehaald en ze alijd klaar staat!

 82. Linda
  december 22, 2017 / 15:46

  Hi Annemerel,

  Ik zou deze armband heel graag aan mijn zusje willen geven, nu ik studeer in een andere stad zien we elkaar super weinig en dat is zoals jezelf waarschijnlijk ook wel weet helemaal niet leuk. Daarom zou ik mijn zusje graag een armband willen geven zodat we beide dezelfde hebben, dus altijd aan elkaar kunnen denken:) we zijn beide ook echt enorme fan van Buddha to Buddha. Een tijdje terug was ik mijn ring bij mijn ouders vergeten, en die heeft mijn zusje toen ook twee weken lang omgehad zodat ik volgens haar toch bij haar was. Super lief!! Maar die ring wilde ik natuurlijk terug.. dus dit zou echt ontzettend leuk zijn!!!

  Liefs Linda

 83. Len
  december 22, 2017 / 15:47

  Mijn vriendin en – gelukkig tevens! – buurmeisje. Omdat bij ons allebei dit jaar een soortgelijke aandoening is geconstateerd en zij me daarom als geen ander begrijpt. En dag en nacht voor me klaarstaat. En ik voor haar. De ene keer om samen verdrietig te zijn, de andere keer om te proosten op wat er wél is, en even te vergeten. Onze band is heel bijzonder en sterk geworden en het lijkt me mooi dit een soort van “vast te leggen”.

 84. Agnes
  december 22, 2017 / 15:53

  Voor lief vriendinnetje die ik nu zolang moet missen omdat ze het hele seizoen skilerares is in Oostenrijk, en ik vind dat ze dat heel er verdiend! Na jaren eindelijk een beetje de balans gevonden, en nu tijd om optimaal te genieten in de Oostenrijkse sneeuw.. en omdat ik haar dankbaar ben voor onze vriendschap?

 85. Anna
  december 22, 2017 / 16:03

  Voor mij en mijn zus, omdat ze soms een beetje zichzelf vergeet in het moeder zijn. En ik vind haar een fantastische moeder, maar ook een mooie jonge vrouw, dus die armband staat haar vast ook heel mooi! Je zus kindjes zien hebben is een van de bijzonderste dingen.

 86. Esja
  december 22, 2017 / 16:08

  Mijn moeder heeft fibromyalgie en daardoor vaak pijn. Ondanks dat ze zich hierdoor vaak slecht voelt, is ze er toch altijd voor me. Daarom verdient mijn moeder dit mooie cadeau. Ze wordt in februari 50 jaar, dus ik zou haar graag met een matchend moeder-dochter sieraad verrassen.

 87. Sanne
  december 22, 2017 / 16:10

  De armband zou ik geven aan mijn moeder, omdat het mij heel leuk lijkt om allebei hetzelfde sierraad te hebben, omdat ze heel hard werkt om alles draaiende te houden en omdat ik wil bedanken voor alles wat ze voor mij (en mijn broers) doet!

 88. Tamar
  december 22, 2017 / 16:12

  Mijn hubbie ofwel mijn vriend. Al is het misschien geen mannen armband :)
  Een ode aan de perfecte persoon, dat wel, voor mij. In 9 jaar tijd is er al zoveel gebeurd, gezegd en gedaan. Wat is de tijd snel gegaan!

 89. Paula
  december 22, 2017 / 16:18

  Voor mijn zusje Simone die altijd voor mij klaarstaat en een geweldige tante voor mijn kinderen is, maar vooral omdat ze in 2018 haar grote dag gaat beleven!

 90. Jana
  december 22, 2017 / 16:33

  Mijn lieve zusje. Gewoon zomaar. En omdat ik trots op d’r ben dat ze haar eerste survivalrun heeft uitgelopen dit jaar.

 91. Isa
  december 22, 2017 / 16:46

  Ik gun een lieve vriendin van mij dit sierraad.
  Zij heeft het dit jaar niet makkelijk gehad met een zieke vader en als blijk van waardering voor haar doorzettingsvermogen in werk/liefde die in het buitenland woont ondanks alles zou ik dit een mooi cadeau vinden!

 92. Evelien Hupkens
  december 22, 2017 / 16:54

  Ik vind Buddha to Buddha een heel mooi merk en zou ontzettend blij zijn om mijn moeder zo’n prachtige armband cadeau te geven. Na mijn marathon in Rotterdam ging het niet goed met mij, er werd bloedarmoede geconstateerd en daarnaast ook een hartritmestoornis. Mijn moeder is bij alle operaties en onderzoeken geweest en heeft mij heel erg goed gesteund. Nu lopen mijn moeder en ik weer samen hard en trainen we voor de marathon van Milaan.
  Ik weet zeker dat mijn moeder heel blij wordt van zo’n mooie armband, zeker als ik die mag geven als blijk van waardering van het afgelopen jaar.

 93. Kirsten
  december 22, 2017 / 17:09

  Ik zou graag willen winnen voor mij en mijn beste vriendin!
  We hebben allebei een lastig jaar achter de rug met de ziektes van onze beide vaders. Ondanks dat we allebei in een moeilijke periode zitten uit ze dit niet echt en cijfert zichzelf al gauw weg. Als ik haar dit cadeau zou geven zou ik haar willen vertellen dat ze altijd bij mij terecht kan (ze weet dit uiteraard ook al maar een extra steuntje in de rug is altijd goed).

 94. Amber
  december 22, 2017 / 17:15

  Hoi Annemerel,

  Deze prachtige armband gun ik mijn moeder. Ze staat altijd voor me klaar en is een kanjer.
  We doen veel samen: hardloopwedstrijden (in het buitenland), winkelen, fietsen, taartjes eten etc.
  Dankzij mijn moeder ben ik “hardloopverslaafd”, en hier wil ik haar voor bedanken.
  We liepen altijd samen hard, maar ik loop steeds harder en train om te winnen. Hierin steunt zij mij onvoorwaardelijk. Ook ben ik supertrots op haar omdat ze dit jaar 2 marathons heeft gelopen.

 95. desiree
  december 22, 2017 / 17:26

  Dit antwoord is niet moeilijk’ mijn lieve vriendinnetje & zoals veel mensen denken tweeling zusje: Kim! De persoon die ik elke dag en ieder moment van de dag kan bellen. Iemand die je steunt door dik en dun & misschien net zo belangrijk waarmee geen moment niet hilarisch is. Dit jaar is voor ons alleen maar duidelijker geworden dat we niet zonder elkaar kunnen & dat onze vriendschap sterker is dan ooit. Dit cadeau is perfect als teken, maar mochten we niet winnen is dit wel weer gezegd & dat schiet er misschien toch te vaak bij in! <3

 96. Anne-Mei
  december 22, 2017 / 17:30

  Mijn beste vriendin Maaike, die heeft een moeilijke tijd achter de rug en ik zou haar graag dan ook een cadeau gunnen.

 97. Britt
  december 22, 2017 / 17:30

  Mijn moeder. Ze heeft me laten zien wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt.

 98. Kari
  december 22, 2017 / 17:44

  Mijn favoriete mens van niet alleen dit jaar, maar elk jaar is mijn partner Erwin! Omdat hij het als geen ander uit kan houden met mijn boosheid (om niets) en met alles wat ik wil – al is dat een utopie- altijd achter mij staat. Afgelopen jaar op vakantie is zijn buddha, gegeven door mij, gestolen! Helaas nog geen reisverzekering. :( Dus ik zou het toffer dan ooit vinden om deze bijzondere man nogmaals een mooie armband te kunnen geven. Ik proost voor ons en de rest op nog zo’n mooi bijzonder jaar.

 99. Mandy Maas
  december 22, 2017 / 17:57

  Mijn lieve zusje Nikki gun ik deze armband omdat ik meer dan trots op haar ben en omdat ze een kleine ekster is. :)

 100. december 22, 2017 / 18:00

  Mijn liefste vriendin Anne van ’t hoff zij is er altijd voor me ook toen ik in ’t ziekenhuis lag zij betekent heel veel voor me!!

 101. Ilse
  december 22, 2017 / 18:01

  Wat een leuke winactie.
  Mijn vriend Remco is het afgelopen jaar de belangrijkste persoon voor mij geweest.
  We hebben allebei een lastig jaar achter de rug waarin veel dingen zijn gebeurd. Daarnaast heeft onze relatie het af en toe zwaar te verduren gehad maar we zijn nog steeds samen. En daarom gun ik hem een leuk cadeautje.

 102. Cinthia
  december 22, 2017 / 18:26

  Wat een mooie winactie. Op mijn 21 diner heb ik van mijn lieve vriendinnen van de middelbare school een setje oorbellen van Buddha to Buddha gekregen, de armband zou daar super mooi bij staan!

  En wie ik hem ook gun, dat is mijn vriending Hester, waarmee ik al 16 jaar vriendinnen ben en zo goed als maandekijks samen een leuke activiteit onderneem. Ik ben deze vriendschap heel dankbaar. Daarnaast steunt en stimuleert ze me, zowel op sport gebied als met het studeren. Ze neemt zelfs de moeite om mijn scriptie helemaal te controleren op taal, dat noem ik nou een echte vriendin. Als dank voor de 16 jaren vriendschap zal deze armband een mooi cadeau zijn.

  Liefs

 103. december 22, 2017 / 18:38

  Wat een prachtige armband zeg! Ik viind hem echt heel erg mooi. Ik zou hem graag weggeven aan Lianne, een lieve vriendin die ik eigenlijk pas sinds januari ken. Via onze blogs hebben we elkaar dit jaar leren kennen, maar ze is nu al heel speciaal voor mij. Ook al zien we elkaar niet wekelijks, het is altijd gezellig en we steunen elkaar door dik en dun. Dit jaar was voor ons allebei vol met veranderingen. Ik kreeg mijn eerste echte fulltime baan, maakte later in het jaar promotie en zette veel stappen op persoonlijk gebied. Lianne verhuisde naar de andere kant van Nederland om te gaan samenwonen en nam het besluit om voor zichzelf te gaan werken. Allebei wisten we ons soms even geen raad met de nieuwe situatie of gingen we even onderuit om elkaar te stimuleren toch weer door te zetten. Ik zou haar graag laten weten hoe stoer ik haar vind en hoe blij ik ben dat ik haar heb leren kennen. En hoe kun je dat nu beter doen dan met zo’n mooie armband! :)

 104. Jessie
  december 22, 2017 / 19:01

  Zonder twijfel: mijn vader. Ik heb in 27 jaar niemand leren kennen die is zoals mijn vader. Hij kan alles, werkt zo hard, doet alles voor iedereen, klaagt nooit, is altijd eerlijk en oprecht. Mijn vader is voor mij van onschatbare waarde en nu hij ouder wordt, krijgt onze hechte band ongewild een dubbele betekenis. Wat zou ik ooit zonder hem moeten doen? Hij is in elke situatie, van extreme blijdschap tot extreme paniek, de eerste die ik bel. Ben zo dankbaar en tegelijk maakt het me heel kwetsbaar. Deze periode van het jaar is voor mij de gelegenheid om mijn familie uitdrukkelijk te laten weten hoeveel ik van ze hou, genieten van ieder moment voor het alweer voorbij is. Fijne feestdagen voor jou en je familie, Annemerel??

 105. Eline
  december 22, 2017 / 19:06

  Een voor mijn zusje. Mijn zusje marije (19) is dit jaar voor 4 maanden naar Mallorca gegaan om stage te lopen. Ik wist niet dat je iemand zo erg kan missen. Nu ze weer terug is is onze band sterker dan ooit. Mijn zusje is mijn beste vrienden, mijn steun en toeverlaat, mijn alles. Omdat ze dol is op mooie sieraden en ik haar hier graag mee zou verassen verdient zij de budha To budha armband.

 106. Mandy
  december 22, 2017 / 19:12

  Voor mij en mijn lieve man (sinds 9-6-2017)

 107. Liselotte
  december 22, 2017 / 19:38

  Doe mee samen met mijn lieve fantastische moeder ?

 108. Elise
  december 22, 2017 / 20:01

  Mijn moeder is mijn heldin. Ze staat altijd voor mij klaar. Met liefde, praktische hulp en vaak een rake opmerking. Dit jaar heeft ze ook veel klaar gestaan voor mijn opa en oma die Door hun leeftijd meer zorg nodig hebben. Door alle zorgen om hun vergeet ze soms om voor zichzelf te zorgen. Daarom hoop ik dat zij een mooi sieraad wint. Omdat ze het zeker verdient.

 109. Chanou
  december 22, 2017 / 20:11

  Voor mijn lieve vriend Bas, die ik ontzettend graag zou willen verrassen met iets moois. De afgelopen tijd verschillende tegenslagen gehad. In zo een periode leer je ook echt kennen wie je echte dierbare zijn en wie niet. Helaas ben ik daar dus ook achter gekomen. Ondanks alle tegenslagen was mijn vriend er altijd voor me.ik zou hem daarom graag willen verrassen om hem te bedanken want het is niet altijd makkelijk voor hem, alleen kan ik dit in deze dure maand niet veroorloven, want helaas ben ik ook een tijdje geleden mijn baan kwijt geraakt :( ik hoop hem hiermee een leuk kerstcadeautje te kunnen geven met speciale boodschap . <3<3 heel veel liefs

 110. Marieke
  december 22, 2017 / 20:31

  M I J N L I E V E L I E V E L I E V E Z U S J E ! OM 1001 R E D E N E N, M A A R V O O R A L O M D A T I K Z O V E E L V A N H A A R H O U !

 111. Kim
  december 22, 2017 / 21:13

  Wauw wat heb je het mooi omschreven! Ik ben al langere tijd heel erg fan van Buddha to Buddha en vind de nieuwe toevoegingen van de ‘gekleurde’ stenen zo gaaf! Ik zou het heel tof vinden om zo’n zelfde ding te dragen met mijn moeder. Ik merk dat nu ik uit huis ben mijn hand met haar steeds hechter wordt, misschien omdat je elkaar minder ziet. Helemaal nu ze het zelf haar moeder (mijn oma) heeft verloren, zijn we closer dan ooit. Lijkt me bijzonder om te bestempelen met een mooi symbool

  • Kim
   december 22, 2017 / 21:14

   Ding, daar bedoel ik natuurlijk armband mee haha

 112. Rosan
  december 22, 2017 / 21:35

  Al vele keren wat getikt en weer gewist ik ben niet iemand die een heel persoonlijk iets deelt.
  Het jaar is hier nogal turbulent begonnen, te turbulent eigenlijk en zeker ook voor mijn zusje.
  Mijn vader is behoorlijk ziek geweest en gelukkkg gaat het nu weer goed met hem.
  Mijn zusje is arts (niet zijn arts laat ik daar duidelijk over zijn) en haar collegas’s hebben zich dus over mijn (onze) vader gebogen als case.
  Ook heeft ze in die periode haar promotie afgerond heel knap in zo’n stressvolle periode.
  Gelukkig kon mijn vader bij haar promotie aanwezig zijn waar wij dus dankbaar voor zijn.
  Ook is hij nagenoeg weer helemaal de oude (ok hij mist nog steeds heel wat kilo’s)

  Mijn zusje en ik zijn niet altijd 4 handen op 1 buik geweest maar naarmate we ouder worden gaan we steeds beter door 1 deur.
  Vroeger tijdens vakanties scheurden we elkaars slaap matjes aan gort want deze gingen over de helft heen bijvoorbeeld (toen we kleine ukjes waren)
  Wijsheid komt met de jaren zeggen ze en dat klopt ook wel we gunnen elkaar nu dingen dat was toen we jong en onbezonnen waren dus niet altijd zo.
  Ik zou het mijn zusje onwijs gunnen zo’n mooie Buddha armband dat verdiend ze wel!

 113. december 22, 2017 / 21:49

  Mijn beste vriendin Charlotte heeft heel veel voor mij betekend dit jaar. Nadat we elkaar 6 jaar geleden uit het oog zijn verloren hebben we de draad weer opgepakt en zijn we onafscheidelijk. Zij is tevens mijn steun en toeverlaat (geweest) bij de opstart van Sevendays Sportswear.

 114. Yvonne kroes
  december 22, 2017 / 21:52

  Hi Annemerel,

  Ik zou graag deze prachtige Ben Torque armband van Buddha to Buddha winnen voor mijn dochter. Ze is de liefste dochter en vriendin die je kunt bedenken. We doen veel leuke dingen samen en ik ben heel trots op haar. Ze weet precies wat ze wilt en hier vecht ze dan ook keihard voor! Met deze ijzersterke wilskracht kan ze volgend jaar een HBO opleiding doen. Daarnaast heeft ze een bijbaantje bij een supermarkt en valt ze altijd in als een collega dat vraagt.
  Maar nog belangrijker is dat ze een hele leuke vrienden heeft. Dit jaar heeft ze een emotionele ervaring bij een van haar vriendinnen meegemaakt. Ik kan hier verder niets over zeggen maar hoe zij en 2 vrienden gehandeld heeft is zo fijn! Het is mooi om voor een ander klaar te staan en te laten voelen dat je er bent en dat iemand op je kan bouwen in moeilijke tijden. Zo trots op haar en het feit dat ze mij hier ook in verrouwd heeft en het durfde te vertellen en hulp vroeg. Ik hoop dat onze band altijd zo zal blijven. ?

  • Yvonne kroes
   december 22, 2017 / 21:56

   Sorry voor de tikfouten, zucht

 115. Stefanie
  december 22, 2017 / 22:20

  Mijn vriend, zonder twijfel! Nadat we terug zijn gekomen van een geweldige vakantie begon de ellende, het overlijden van zijn vader en mijn schoonvader. Zwanger zijn van ons eerste kindje waarbij het hartje van de baby bij 8wkn gestopt is met kloppen. De geboorte van ons nichtje, het overleden van mijn opa en mijn zwager die net op tijd is gevonden, door mijn vriend, waardoor zn leven is gered.. een half jaar die wij niet snel vergeten maar waar we samen hopelijk alleen maar sterker van worden! Deze mooie armbanden zullen ons nog sterker met elkaar verbinden en ons kracht geven voor een nieuw jaar!

 116. Marijke
  december 22, 2017 / 22:25

  Annemarije, mijn beste vriendin is zo belangrijk voor me geweest dit jaar. Nog meer dan de afgelopen 15 jaar, want we zijn al minimaal 15 jaar vriendinnen. Dit jaar heeft ze moeten vechten voor haar leven, helaas heeft de kleine meid in haar buik de strijd niet gehaald :( Ineens komt het besef dat het leven zo ongelooflijk kort kan zijn en dat ik bijna mijn beste en liefste maatje kwijt was. Ondanks dat alles nog heel vers is en ze nog een lange weg te gaan heeft, weet ik dat ze hier bovenop gaat komen. Ze is de sterkste vrouw die ik ken en is echt een van de belangrijkste mensen in mijn leven!

 117. Rosanne
  december 22, 2017 / 22:37

  Dat moet mn vriendin Anne zijn.
  Nu ze door de chronische vermoeidheid niet meer kan werken en mijn relatie voorbij is, hebben we veel aan elkaars gezelschap en steun!

  Fijne dagen.

 118. Jennifer
  december 22, 2017 / 22:59

  Voor mijn beste studie maatje Jotika. Zonder haar had ik de studie misschien wel minder gevonden, en was ik niet elke dag zo lang gebleven om samen te leren. Maar doorzetten beloond en zo toch zonder mijn P op stage en gewoon naar het 3e leerjaar. Dit zou een toff bedankje zijn, en iets moois voor onze zomervakantie die er in 2018 gaat komen. Ze is iemand die mij in 2 jaar goed heeft leren kennen en een echte vriendin is geworden.

 119. Laura
  december 22, 2017 / 23:08

  Mijn lieve huisgenootje die, ondanks dat ze zelf een moeilijk jaar heeft gehad, altijd voor me klaar staat als ik weer eens in zak en as thuis kwam. Ze geeft me steun en vertrouwen, waardoor de band tussen ons afgelopen jaar steeds sterker is geworden. Ik zou haar graag willen bedanken dat ons huisje nu echt een veilige thuishaven is. Dit mooie symbolische sierraad zou hiervoor het ideale kado zijn:)

 120. Simone
  december 22, 2017 / 23:36

  Mijn moeder omdat ze een paar geleden door rot periode met operatie en chemo is gegaan. We hebben ons er samen doorheen geslagen. Daar staat celebrate life echt in ons middelpunt van ons bestaan en hebben we nu samen een lotus tattoo laten zetten. Je moet je niet tegen laten houden door de modder om als een mooie bloem in het leven te staan! We willen beide graag een mooie buddha armband om dit samen te vieren !

 121. Anouk
  december 23, 2017 / 00:09

  Sierraden symboliseren vaak iets; je hebt ze vaak gekocht/gekregen met een bepaalde reden. Buddha to Buddha gaat mij voor kerst een beetje (erg) boven mijn budget, maar HOE lucky zou ik zijn als ik deze actie win en mijn lieve mama zo’n prachtig sierraad kan schenken!

 122. Fien Rijff
  december 23, 2017 / 00:14

  Voor mijn lieve mama en mijzelf! We hebben ons dankzij jou ingeschreven voor de CPC 10km en twijfelen nu nog om ons ook maar gelijk in te schrijven voor een halve! Ik ben zo blij dat mama mij zo ver heeft gekregen om ook te gaan hardlopen, dat ik haar graag zou willen bedanken met deze prachtige armband ??

 123. Anne-Britt
  december 23, 2017 / 02:32

  Ik zou hem schenken aan mijn lieve zusje niet alleen omdat ze dit jaar belangrijk was maar dat altijd is! Daarnaast ben ik dit jaar extra trots omdat ze haar havodiploma heeft behaald en het zo goed doet in het eerste jaar van haar nieuwe opleiding! ❤️

 124. Marloes
  december 23, 2017 / 06:17

  Voor mijn allerbeste vriendje, mijn man Robert. Al zoveel leed met elkaar gedeeld en na het overlijden van mijn moeder dit jaar kort na de geboorte van onze prachtige zoon bewees hij maar weer waarom ik zoveel van m hou..hij is mn alles!

 125. Esther
  december 23, 2017 / 06:38

  13 reasons Why… Ik deze armband heel graag zou winnen en delen met mijn dochter Fleur. ❤️Omdat deze super mooi bij onze Budha to Budha ringen zou passen❤️ Omdat ik echt iedere dag je blog en vlog volg en Fleur (17 jaar) het best gek vindt dat haar moeder (45) dat doet?❤️ omdat 2017 voor mij het jaar is waarin ik ben begonnen met hardlopen en ik nu bijna het loopschema voor de 10 miles heb afgerond#trots❤️ Omdat op de momenten waarop ik het moeilijk heb tijdens het hardlopen ik alleen maar hoef te denken aan het doorzettingsvermogen van Fleur na haar rugoperaties en dan houd ik wel weer even vol❤️ Omdat ik ook wel eens een keer iets wil winnen❤️Omdat Fleur volgend jaar 3 maanden in Curacao stage gaat lopen en de armbanden dan een mooie herinnering aan elkaar zijn❤️Omdat er nog geen cadeautjes onder onze boom liggen❤️Omdat de armbanden gewoon prachtig zijn❤️Omdat Fleur dan hopelijk nog wat vaker mee gaat hardlopen ❤️ Omdat ik stiekem best jaloers ben op al die pakketjes die jij ontvangt❤️Omdat ik je eerste boek in een ruk heb uitgelezen en nu in nr 2 bezig ben en het mij enorm motiveert❤️ Omdat het toch nog best lastig is om 13 redenen te bedenken❤️ Maar bovenal omdat mijn dochter een topper is en ik ontzettend veel van haar houd!

 126. Romy
  december 23, 2017 / 06:52

  Voor mijn lieve zus, Nikky! Ze staat gewoon altijd voor mij klaar! En ik ben super trots want in 2018 gaat ze ook nog eens haar eigen onderneming starten ?

 127. Marjolijn
  december 23, 2017 / 07:35

  De belangrijkste persoon in mijn leven? Dat zijn er een hoop. Ik heb het geluk veel lieve mensen om mij heen te hebben. Als ik er dan toch een moet kiezen dan is het mijn lieve collega (en nu toch ook wel vriendinnetje). In 2.5 jaar hebben wij elkaar goed leren kennen en ik heb nu al zo onwijs veel steun aan haar en plezier met haar gehad. Gisteren nog, reed ze drie kwartier om slechts 1 minuut met mij te spreken voor de condoleance van mijn oma. Helaas zullen wij door een reorganisatie niet lang meer op dezelfde locatie werken, maar ik weet zeker dat wij elkaar nog vaak blijven zien!

 128. december 23, 2017 / 07:56

  Mijn zus Vera is heel bijzonder voor mij. Zij woont al bijna 14 jaar in New York, en soms missen we elkaar enorm. Gelukkig is er FaceTime en vliegen we weleens naar elkaar toe uiteraard. Toch vind ik het best bizar dat in al bijna anderhalf decennium een zus aan de andere kant van de oceaan heb wonen, mijn enigste zus…
  Vera inspireert mij door haar energie, optimisme en passie voor het hardlopen. Mede door haar heb ik het sinds mijn laatste zwangerschap goed opgepakt en lukt het me om trouw mijn schema van 3 x per week rennen te volgen.

 129. Joyce
  december 23, 2017 / 08:49

  Mijn beste vriendin Albertine, zij is er altijd als ik haar nodig heb. Zowel bij leuke als bij niet leuke gebeurtenissen steunt ze me, is ze er voor me en vrolijkt me op of huilt met me mee.

 130. Marianne
  december 23, 2017 / 09:05

  Dit jaar is er veel om dankbaar voor te zijn. Rots in mijn bestaan is mijn vriend Jacques. Deze liefde te vinden na mijn scheiding en vervroegd de overgang in te duiken is iets wat ik niet had kunnen dromen!

 131. Willemijn
  december 23, 2017 / 09:31

  Mijn zus, ook al woont ze in het buitenland is ze de eerste die ik bel met goed of slecht nieuws. Als ik er helemaal doorheen zat met mijn studie, motiveerde ze me om toch weer bezig te gaan. Haar doorzettingsvermogen en creativiteit inspireren me dagelijks om mijn beste beentje voor te zetten.

 132. Eline
  december 23, 2017 / 09:48

  Ik zou mijn beste vriendin, en mezelf natuurlijk, heel blij maken met de prachtige ringen ?

 133. Daisy
  december 23, 2017 / 09:59

  Mijn beste vriendin Eline is de meest dierbare persoon geweest dit jaar! Eigenlijk al elk jaar voor het 9e jaar op rij!

 134. Esther
  december 23, 2017 / 10:01

  Mijn man die me ondanks zijn eigen drukke baan in staat stelt om naast mijn werk nog een fijne studie te volgen. Niet alleen een investering voor mij, maar ook voor hem omdat het overgrote deel van het runnen van ons gezin met twee kleintjes nu op hem neerkomt.

 135. december 23, 2017 / 10:05

  Mn beste vriendin Hannah, die echt een top meid is en mij heel erg heeft gesteund dit jaar toen ik problemen had met mijn mentale gezondheid. Ondanks dat zij in Amerika woont zie wij elkaar gelukkig minimaal een keer per jaar. De armband is zeker een prachtig kado om te geven als we elkaar weer zien in New York in 2018!

 136. Charlotte Santegoeds
  december 23, 2017 / 10:43

  Mijn mama wordt 10 januari 50 jaar. Ik wil jaar graag een speciaal cadeau geven, iets blijvends, omdat ze voor mij de beste is <3

 137. Jacqueline
  december 23, 2017 / 10:45

  Goh dat is moeilijk kiezen. Ik heb zoveel lieve mensen om mij heen… ik ga toch voor mijn zusje met wie ik zoveel dingen samen doe (vakanties, shoppen, netflixen). Oja, en omdat zij ook groot liefhebber is van Buddha to Buddha ? ook niet geheel onbelangrijk!

 138. Annabelle
  december 23, 2017 / 11:56

  Ik zou hem dolgraag willen geven aan mijn moeder!
  Vijf jaar geleden overleed mijn vader en ben ontzettend trots op hoe ze zich heeft ‘herpakt’. Na diepe dalen heeft ze toch voor haar eigen geluk gekozen. Inmiddels haar eigen bedrijfje, een leuk huis en ook nog de liefste moeder zijn! Dat vind ik ontzettend knap. Daar mag ik best vaker bij stil staan. Inderdaad zoals je zegt; celebrate life (!), maar ook een beetje stilstaan bij wat je allemaal hebt en hebt bereikt ;).

 139. Marloes
  december 23, 2017 / 11:56

  Wat prachtig! Ik zou mijn beste vriendin blij willen maken. We zien elkaar niet meer zo vaak sinds ik ben verhuisd en we kleine kindjes hebben. het is jammer om niet ff koffie te drinken samen. Met dezelfde armband kunnen we aan elkaar denken

 140. december 23, 2017 / 12:57

  Wat een onwijs toffe winactie Annemerel! Ik zou heel graag een armband winnen voor mijn zusje. Zij is dit jaar afgestudeerd, waar ik natuurlijk heel trots op ben. Ondanks dat ik al een poosje niet meer thuis woon kan ik gelukkig nog altijd goed met haar overweg en proberen we elk jaar samen een reisje te maken. Dit zou ik een heel mooi cadeau vinden om haar te laten weten dat ik blij ben dat ze mijn zusje is en zodat we toch een beetje bij elkaar zijn, ondanks dat we niet bij elkaar in de buurt wonen.

 141. Marjolein
  december 23, 2017 / 13:21

  Als ik aan de persoon denk die het dichtst bij me staat denk ik al vrij snel aan mijn zusje. In veel dingen zijn we enorm verschillend, maar dat is soms juist de reden dat ze me heel goed kan laten inzien wat ik anders zou moeten doen en ze doet er dan ook niet moeilijk over om me af en toe goed de waarheid te vertellen. Niet altijd leuk, wel erg belangrijk. Ik zou haar erg graag blij maken met deze prachtige armband omdat ik als grote zus natuurlijk ook erg trots op haar ben.

 142. Rianne rutjes
  december 23, 2017 / 13:26

  Super actie!

  Mijn moeder.. zeker weten!
  Na mijn relatiebreuk was zij degene die mij op kwam halen, die me hielp binnen 24 uur alles over te verhuizen.. die me weer motiveerde om weer te gaan hardlopen, die samen met mij 22 medailles na binnen harkte dit jaar en die me op dit moment het meeste verwend.. en dan kan ik iets terug doen om haar te bedanken dat ze mijn mama is!

  Daarom kies ik haar!
  X

 143. Sanne Klever
  december 23, 2017 / 13:34

  Ik zou mijn moeder iets van buddha gunnen. Ze staat altijd voor mij klaar. ik wil haar laten zien hoe dierbaar ze voor mij is. Dit zou het perfect middel zij voor het gebaar. We willen beide met de buddha sieradenlijn beginnen maar ergens moet een start zijn! Onwijs toffe actie??

 144. Joyce
  december 23, 2017 / 13:47

  Zo tof voor mijn lieve vriendinnetje Amber ?

 145. CarlijnD
  december 23, 2017 / 14:08

  Mijn mama! Ik ben 6 weken terug bevallen van ons tweede meisje en had veel hulp nodig omdat ik een keizersnede gehad heb. Ze heeft erg veel voor ons gedaan en ik gun haar dit heel erg! Weet ook zeker dat ze deze erg mooi gaat vinden ?

 146. Merel
  december 23, 2017 / 15:10

  Wauw, wat een fantastische winactie. Als sinds ik Ben Torque bij jou zag, wilde ik ‘m al kopen. Hij is helaas wel erg prijzig, zeker voor mij als student. Laatst beloofde ik mezelf: als ik deze doelen haal (studie-gerelateerd), dan koop ik hem. Doelen zijn gehaald maar het geld kon ik op dat moment beter voor andere zaken gebruiken i.p.v. een beloningscadeau aan mezelf, dus heb ik hem uiteindelijk niet gekocht. Om hem nu alsnog te winnen zou echt helemaal fantastisch zijn. Die andere armband zou ik dan aan mijn moeder geven (lijkt me mooi om een moeder-dochter sieraad te hebben), zij is altijd al heel belangrijk, en zeker afgelopen jaar heeft zij mij door hoogte- en dieptepunten gesleept.

 147. Eline de Graaff
  december 23, 2017 / 17:05

  Ik zou hem voor mijn vriendin mariska en mij willen winnen. We zijn al sinds de middelbare school vriendinnen en aangezien we allebei van deze armabanden houden is dat een percecte match! Duimen maar!

 148. Valery
  december 23, 2017 / 17:32

  Het lijkt me echt heel leuk om de armband te winnen voor mijn lieve vriendinnetje Esther. Ze is in oktober alleen op wereldreis vertrokken en ik vind het onwijs goed dat ze na jaren dromen dit eindelijk gewoon doet. Ze toont zoveel lef door op deze manier voor zichzelf te kiezen en dan vind ik zo knap. Momenteel is ze meer dan 21.000 km van me vandaan en het lijkt me zo leuk om haar te verrassen met het nieuws dat ze dit kadootje krijgt! Ze komt pas volgend jaar na de zomer weer terug en ik mis haar en onze slappe lach buien nu al. We spreken elkaar niet dagelijks, en dat hebben we nooit gedaan, maar zijn al zo lang vriendinnen dat we aan een paar woorden genoeg hebben. Er verschijnt ook nu weer een lach op me gezicht als ik denk al onze belachelijke avonturen! Het lijkt me super leuk om met haar te facetimen en haar te verrassen met een buddha to buddha armband.
  Fijne feestdagen gewenst!

 149. Linda
  december 23, 2017 / 17:38

  Je hebt het heel mooi omschreven, het is voor mij precies hetzelfde. Mijn familie is zó belangrijk geweest dit jaar. Heb echt een moeilijk jaar gehad maar alles gaat nu weer zo goed en dat komt vooral door hen. In het bijzonder mijn zus, die dit jaar een kindje kreeg, én me als haar getuige vroeg. Zijn echt geweldige lichtpuntjes geweest dit jaar. Ik zou het sieraad daarom echt graag aan haar geven.

 150. Lotte
  december 23, 2017 / 18:50

  Mijn zusje ❤️ is heel belangrijk voor mij, ze heeft mij altijd bij gestaan in de periode dat ik erg ziek was. Ze is altijd bij mij gebleven en heeft me door elke moeilijke stap heen getrokken. Zonder haar had ik niet zo ver kunnen komen, ik vecht niet alleen.. dat doe ik samen met haar. Ze is niet alleen bijzonder omdat ze mij zusje, steun en toeverlaat is. Maar ook m’n beste vriendin waar aan ik alles kan vertellen. ⭐️

  Toen ik hardlopen weer mocht opppaken ( & door de inspirerende blogs en vlogs van Annemerel :) kon ik gelukkig snel weer mijn conditie gaan opbouwen. Ook heb ik van haar heb boek; Ik heb geen zin ” gekregen. Ze weet precies wat ik nodig heb, door haar een speciaal sieraad te geven, hoop ik met haar altijd in ‘ verbinding ‘ te blijven.. het is niet alleen iets blijvend, maar ook buddha to buddha ( waar wij allebei weg van zijn)

  ♥️

 151. S
  december 23, 2017 / 19:00

  Even een misschien niet-zo-standaard antwoord, maar voor mij was de belangrijkste persoon dit jaar mijn psychologe – omdat ze me deed inzien dat je voor je mentale gezondheid even hard moet zorgen als voor je fysieke gezondheid, en dat was voor mij helemaal niet evident. Gelukkig heeft ze nét dezelfde mindset als Buddha to Buddha :)

 152. Esmée
  december 23, 2017 / 21:44

  Mijn lieve collega Yara. Wat hebben wij dit jaar vele slappe lachbuien gehad tijdens onze pauze’s. Daar kijk ik met een grote glimlach op terug

 153. Roobin
  december 23, 2017 / 22:47

  Toevallig hebben ik en een vriendin van me allebei een liefde voor buddha to buddha en hebben we al 2x dezelfde ring gekocht zonder het van elkaar te weten! Een mooie armband zou onze collectie nog mooier maken!

 154. Jori
  december 23, 2017 / 23:35

  De persoon die afgelopen jaar het meest voor mij betekend heeft, is mijn beste vriendin Lydia. Ze heeft mij er doorheen gesleept toen mijn relatie stukliep; ze heeft me opgeveegd toen ik neerviel, praktisch geholpen met alle chaos en uiteindelijk samen weer het leven gevierd. Door vriendschap durf ik weer open in het leven staan.

 155. Majkie
  december 24, 2017 / 08:44

  Celebrate life. Contemplate life, dit sluit echt perfect aan bij de maga stap die mijn nicht (en beste vriendin) in 2017 hebben gezet. We wilden al.heel wat jaar een citytripje maken, maar onze vliegangst hield ons altijd tegen. Omdat we ons niet langer wilden laten stoppen door angst, hebben we in een wilde bui tickets geboekt. Uiteindelijk moesten we vorige maand dan toch echt samen dat vliegtuig in, inclusief zweterige handjes en zo nu en dan een traan. De vlucht zelf, was verre van leuk, maar wat zijn we trots op onszelf!!!! We zijn samen in dat vliegtuig gestapt en hebben een geweldig weekend gehad. Een geweldige armband van. Buddha to buddha zou een geweldige blijvende herinnering zijn aan de stap die wij samen hebben gezet en ons te helpen herinneren het leven te vieren (al is het soms wat spannend)!

 156. Kirsty
  december 24, 2017 / 09:18

  Wie voor mij het afgelopen jaar heel belangrijk is geweest, is mijn moeder. Ikzelf heb anorexia nervosa en ik ben hier al 7 jaar tegen aan het strijden. Mijn moeder is iemand die gedurende al deze jaren ook op hele zwarte dieptepunten voor mij klaar staat en stond én altijd in mij is blijven geloven. Momenteel ben ik heel goed op weg in herstel, eindelijk(!) Wat zou het mooi zijn als ik haar middels deze mooie armband zou kunnen bedanken, en tevens een mooi symbool voor dit punt en onze relatie!

 157. Isabelle
  december 24, 2017 / 11:46

  Heel erg leuk! Ik zou mijn moeder hier graag blij mee willen maken. Ze is er altijd voor me, ook op de wat slechtere momenten het afgelopen jaar!

 158. Loes
  december 24, 2017 / 12:05

  Voor mijn lieve mama natuurlijk. Omdat niets haar te gek is!

 159. december 24, 2017 / 12:53

  Mijn moeder heeft een mooi cadeau heel erg verdiend. Niet alleen cijfert ze zichzelf altijd weg en vindt ze het niet nodig om zichzelf eens een keer te belonen of iets moois cadeau te doen, ze staat ook al 23 jaar lang dag en nacht voor me klaar. 2017 gaat voor mij de boeken in als het heftigste jaar uit mijn leven, waarin ik moeilijke tijden heb gekend. Twee operaties gehad, een afstudeerstage waar ze me niet prettig behandelden, een vervolg studie die veel pittiger was dan gedacht met een lichte burn-out als gevolg, en het nieuws dat mijn schoonvader weer levensbedreigend ziek is. In deze zware periode stond mijn moeder altijd voor me klaar, niet omdat ze mijn moeder was en ze voor haar kind hoort te zorgen, maar omdat ze dat graag wilde en dat haar karakter is. Toen ik niets kon kleedde ze me aan, bracht ze eten op mijn bed en zorgde ze ervoor dat ik mijn pijnstillers slikte. Toen ik helemaal klaar was met mijn stage bleef ze me steunen, hulp bieden en een schouder om op uit te huilen. En nu, nu ik een half jaar lang niets anders heb kunnen doen dan studeren, geen aandacht meer had voor anderen maar alleen maar voor mijn studie, en niet meer vrolijk was maar altijd chagrijnig, bleef ze voor me klaar staan. Ze gaf me extra liefde en steun en moedigde me aan. Dankzij haar heb ik deze moeilijke tijden kunnen overwinnen, laat ze me inzien dat 2017 ook mooie dagen heeft gekend, en heb ik vandaag een lach op mijn gezicht. Bovendien is haar moeder (mijn oma) erg ziek en dementerend. Als ze niet voor mij hoefde te zorgen, was ze dagenlang bij haar omdat ze niet meer weet dat de kaas niet in de vaatwasser hoort maar in de koelkast en ze vergeten is dat een theelepeltje niet het volume van de televisie harder kan zetten. Het is voor haar heel moeilijk om haar moeder zo achteruit te zien gaan, maar ze houdt zich ongelofelijk sterk en denkt alleen aan anderen. Ze verdient het enorm om even verwend te worden. <3

 160. machteldb
  december 24, 2017 / 16:32

  Wat mooi! Mijn zusje heeft een zwaar jaar gehad en toch stond ze ook altijd voor mij klaar. Zou het heel fijn vinden als ik haar hiermee kan verrassen. Daarnaast is Buddha to Buddha voor ons ook nostalgie, wat wilden we vroeger graag onze polsen vol chains zoals sommige meiden hier hadden…

 161. Roxanne
  december 24, 2017 / 19:21

  Hier hoef ik absoluut niet over na te denken. Namelijk; mijn moeder. Het afgelopen jaar is voor ons beide heftig en moeilijk geweest, maar door onze ijzersterke band zijn we er samen doorheen gekomen. Het viel niet altijd mee, maar we hebben samen weer bewezen dat we alles aan kunnen en je met humor een heel eind komt ;)! Deze kerst wil ik haar bedanken voor haar onvoorwaardelijke sturen en liefde. Haar eindeloze geduld en vertrouwen in mij. Zelfs als ik het vertrouwen in mezelf compleet kwijt was, was zij er om me uit de put te halen.

  Ik ben dankbaar en blij dat we dit jaar samen van de kerst kunnen genieten. Vorig jaar om deze tijd lag ik namelijk als een huilend hoopje mens onder de dekens worstelend met een depressie en burn-out. Maar mede dankzij mijn allerliefste moeder ben ik er uit gekomen en krabbelde ik weer langzaam op.

  2018 gaat het jaar worden waarin ik op eigen benen ga staan; ik vertrek naar mijn eigen appartementje in Vlaardingen en ga mijn vertrouwde en gekoesterde plekje bij mijn moeder verlaten.

  Zou haar zo graag dit cadeau geven als blijk van waardering en om haar te bedanken; voor alles wat ze voor me doet, maar vooral om haar te bedanken voor wie ze is… namelijk de beste moeder ooit, mijn moeder!

 162. Jet
  december 25, 2017 / 09:40

  Voor mijn tante omdat ze altijd zo attent voor mij is.?

 163. lynet
  december 25, 2017 / 13:50

  Echt een oprechte blog Annemerel. Dankbaarheid is heel fijn en goed om soms bij stil te staan, hè.
  Als ik klik op de link in je artikel kom ik op de homepage van de site, maar ik heb de armband uiteraard even opgezocht en ik vind de armband echt súper mooi. Ik heb zelf van B2B alleen de oorbellen tot nu toe, maar die draag ik iedere jaar met veel plezier.
  Sieraden met een herinnering of verhaal vind ik prachtig, dus ik zou de armband graag cadeau geven aan een lieve vriendin van mij. Zij is afgelopen jaar 10 maanden weg geweest om te reizen, dus ik ben mega blij dat ik nu alle momenten weer kan delen met haar! Ze zou het zeker weten een fantastische verrassing vinden.

 164. december 25, 2017 / 23:20

  Wat een geweldige actie! Zou fantastisch zijn om te winnen. En dit zou ik dan heel graag willen delen met mijn zus Lydia!

 165. Lonneke
  december 26, 2017 / 09:45

  Ik gun mijn schoonzusje, Bianca kuipers davidson , deze armband. We hebben met onze beide gezinnen een heftig jaar achter de rug. Zij en ik beide een hernia. Mijn man (haar broer) die voor de zomer hersenvliesontsteking kreeg. Haar vader (mijn schoonvader) die in de zomer na een strijd tegen leukemie overleed..
  Het was heel pittig. Toch stond ze ondanks alles voor ons klaar toen wij het zwaar hadden.
  Ze zit er nu een beetje doorheen en ik hoop echt dat 2018 weer een heleboel mooie dingen gaat brengen!

 166. Esther
  december 26, 2017 / 10:54

  Niet alleen dit jaar, maar ook de afgelopen jaren: mijn zoon Lee. Samen hebben we ons door mindere tijden geslagen en nu mogen we met goede moed naar de toekomst kijken.

 167. Anita H.
  december 26, 2017 / 14:41

  Zeker in de winter, heb ik nogal de neiging om erg op mezelf te zijn, me terug te trekken. Vriendin Rita pept me op, zorgt dat ik overal bij betrokken blijf, nodigt me uit om te wandelen. Kortom: een vriendin die er altijd voor me is. Haar gun ik zo’n mooie armband.

 168. Judith
  december 26, 2017 / 18:11

  Dat is Fon! Dit jaar hadden we het plan samen de NY Marathon te rennen. Helaas kreeg ik een blessure en kon ik niet mee. Ze bleef me steunen (o.a. door me 10.000 keer per dag in memes te taggen) en hield me op de hoogte van haar vooruitgang. Ook luistert ze naar m’n eeuwige gezeur en geklaag. Ook hebben we dit jaar samen de meest legendarische Vastelaovesmaondig beleefd! Ze is er altijd voor me en daarom verdient ze zo’n prachtige armband.

 169. Myrthe
  december 27, 2017 / 13:14

  Ik zie dat al veel mensen hun moeder hebben opgegeven… maar dat zou ik ook graag doen!
  Ze is er altijd voor me (moeders eigen ;) ) en ze is altijd bereid om een gaatje in haar drukke agenda te maken om met me mee te gaan naar een afspraak. Dat vind ik toch wel erg lief en daar zou ik haar graag eens extra voor bedanken :).

 170. Charlotte van Gruijthuijsen
  december 27, 2017 / 18:50

  Wat een onwijs gave actie Annemerel!
  Een sieraad blijft een prachtige herinnering aan bepaalde momenten. Afgelopen jaar ben ik uit huis gegaan om met mijn vriend samen te gaan wonen, daarbij heb ik veel steun gehad van mijn lieve moeder die op elk moment van de dag klaar stond

  • Charlotte van Gruijthuijsen
   december 27, 2017 / 18:52

   Oeps, ik klik hem weg terwijl m’n reactie nog niet klaar was.

   Ik zou graag mijn moeder verrassen met een prachtige armband van Buddha to Buddha. Op deze manier blijven we voor altijd met elkaar verbonden! ❤️

 171. Malou Hoogendoorn
  december 27, 2017 / 23:50

  Hi Annemerel! Ik doe ook graag mee :) Zoals ik op instagram ook al vertelde, wil ik graag winnen voor een van mn beste vriendinnetjes: Sem! Ik kan altijd met haar lachen maar ook over de serieuze dingen wordt er gepraat en die combinatie is wat mij betreft echt goud waard!!

 172. Emma
  december 28, 2017 / 16:42

  Wauw wat een toffe armbanden! Ik zou graag mijn beste vriendin Femke zo’n armband gunnen. We zijn afgelopen jaar samen afgestudeerd en we hebben elkaar daarbij echt geholpen. Dat we nu bij hetzelfde bedrijf werken maakt het natuurlijk helemaal af.

  De beste wensen voor 2018 Annemerel!

 173. Nathalie
  december 29, 2017 / 20:14

  Wat zou ik mijn moeder hier graag blij mee maken zeg als hij nog niet vergeven is! Het was een roerig jaar, veel dierbare mensen verloren helaas. O.a. mijn oma, de moeder van mijn moeder. Zeker zo rondom de kerstdagen en het nieuwe jaar is het extra confronterend dat deze mensen er niet meer zijn.
  Gelukkig heb ik een hele goede band met mijn moeder en kunnen we bij elkaar terecht. Het zou top zijn om twinning en met frisse moed 2018 in te gaan! En zeg nou eerlijk: wie wordt er niet blij van buddha?!