Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
7
jan

TUNE TUESDAY: Midseason Break


 photo Desktop132.jpg

Thanks God! Midseason Break is bijna voorbij, vanaf volgende week zijn er eindelijk weer nieuwe afleveringen van The Vampire Diaries en The Originals, de enige twee series die ik op de voet volg. Glee, Hart of Dixie, Nashville, The Carrie Diaries en Beauty & The Beast, White Collar en Pretty Little Liars volg ik ook nog steeds, maar anders. Soms kijk ik een paar maanden niet en dan kijk ik op een vrije zondag ineens alle afleveringen achter elkaar. Het is niet dat ik de ochtend nadat de serie in de Verenigde Staten is uitgezonden meteen naar mijn MacBook ren om de nieuwste aflevering te kijken.


Posted in Tune Tuesday, TV
25
dec

2013: Favourite TV shows


 photo Desktop139.jpg

Wat is er beter dan een jaar samenvatten in lijstjes? Vandaag mijn top 10 van favoriete series van 2013.


Posted in 2013, TV
18
dec

THE LIST: Gossip Girl has been dead for one year, these are a few of the things I miss the most


Het is vandaag precies een jaar geleden dat we met z’n alle de laatste aflevering van Gossip Girl bekeken. De aflevering werd uitgezonden op maandagavond 17 december 2012, de volgende ochtend, dinsdagochtend 18 december 2012 zaten we met zijn alle in spanning te kijken wie nu Gossip Girl was. Een historisch moment, an end of an era. Ik deel vandaag graag mijn favoriete Gossip Girl momenten, om de dood van Gossip Girl in stijl te herdenken.


Posted in Gossip Girl, Lists, LOVE, TV
10
dec

LOVE: Gossip Girl GIF’s


Volgende week is het alweer een jaar geleden dat de laatste Gossip Girl-aflevering werd uitgezonden. Ik mis Gossip Girl nog steeds, ook al waren de laatste seizoenen soms niet om aan te zien. Ik wacht in spanning op de aankondiging van een Gossip Girl-film, maar bekijk in de tussentijd gewoon nog een keer de eerste twee seizoenen of vermaak mezelf met GIF-jes.


Posted in Gossip Girl, TV
8
aug

LOVE: The OC – celebrating 10 years


 photo Season-2-Cast-Photo-Shoot-the-oc-5221402-1500-1125.jpg
Afgelopen maandag was het precies tien jaar geleden dat The OC voor het eerst werd uitgezonden. Op 5 augustus 2003 werd The Pilot op Fox (nu The CW) in de VS uitgezonden. Een paar maanden later (toen het in Nederland op Net 5 werd uitgezonden) was ik groot fan. Mijn eerste echte serie-liefde. The OC, tien jaar… OK, nu word ik écht oud. Om te vieren dat The OC deze week precies tien jaar bestaat, vind ik dat het tijd is om weer eens over The OC te praten…


Posted in LOVE, Media, TV