LET’S TALK ABOUT: TV-show addiction

 photo IMG_6428.jpg

Het is zaterdagavond en ik heb niets te doen… Of nou ja er zijn natuurlijk altijd dingen die ik kan doen. Administratie, dat artikel dat nog geschreven moet worden, de was, je kent het wel.. nuttige dingen waar ik op dit moment gewoon niet op zit te wachten. Dus ik open Netflix.

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: Best of The Vampire Diaries & The Originals

 photo RecentlyUpdated563.jpg

Het is een beetje stil in serieland op dit moment. Twee weken geleden waren de season finale’s van onder andere The Originals, The Vampire Diaries, Glee en Nashville. Suits, The Fosters en Pretty Little Liars komen over een paar weken pas weer terug. The Carrie Diaries is gecancelt… Rustig dus en dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg, want ik heb het druk genoeg en ik heb nog heel veel afleveringen van verschillende series te zien. Modern Family, White Collar Hart of Dixie, Scandal, ik ben met alle series ergens halverwege het seizoen gestrand. En ik heb zelfs nog niet de laatste afleveringen van The Originals en The Vampire Diaries gezien.

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: Midseason Break

 photo Desktop132.jpg

Thanks God! Midseason Break is bijna voorbij, vanaf volgende week zijn er eindelijk weer nieuwe afleveringen van The Vampire Diaries en The Originals, de enige twee series die ik op de voet volg. Glee, Hart of Dixie, Nashville, The Carrie Diaries en Beauty & The Beast, White Collar en Pretty Little Liars volg ik ook nog steeds, maar anders. Soms kijk ik een paar maanden niet en dan kijk ik op een vrije zondag ineens alle afleveringen achter elkaar. Het is niet dat ik de ochtend nadat de serie in de Verenigde Staten is uitgezonden meteen naar mijn MacBook ren om de nieuwste aflevering te kijken.

Bekijk bericht