Sunday Netflix Tips

Het is de koudste bevrijdingsdag in jaren. Ze voorspellen hevige wind, buien en had ik al gezegd dat de temperaturen dramatisch laag zijn voor deze periode van het jaar? Ik kan me geen betere dagbesteding bedenken dan Netflix. En dat is geen verkeerd plan, want Netflix heeft afgelopen weken heel veel goeds toegevoegd aan hun bibliotheek. Mijn favorieten op een rijtje.

The Last Summer

High School Teen Romance film die zich afspeelt in de zomer na senior year in High School in Chicago. Zonder heel veel substantie, maar de verhaallijn tussen Griffin (KJ Apa, Riverdale) en Phoebe (Maia Mitchell, The Fosters) vond ik de moeite waard. Zeker voor een regenachtige herfstdag zoals vandaag prima vermaak.

The Bodyguard

Deze serie – die op dit moment slechts uit 6 afleveringen bestaat – kreeg ik aangeraden na Homeland. En ik begrijp waarom. De hoofdrolspeler is een soort mannelijke (en Britse) Carrie Mathison die door de oorlog in Afghanistan en Irak een heel ander beeld over politiek en oorlogvoering gekregen heeft. De veteraan wordt lijfwacht van de Britse minister van binnenlandse zaken en spanningen lopen hoog op. Deze serie komt rechtstreeks van de BBC en wordt door recensenten ‘het grootste nieuwe TV-drama van dit decennium’ genoemd.

Dumplin’

Nieuw op Netflix een film over een Amerikaanse missverkiezing met Jennifer Aniston als ex-schoonheidskoningin en moeder van een plus-size tienerdochter in de hoofdrol. De soundtrack werd gedaan door Dolly Parton.

Age of Adeline

Adeline was een doodnormale jonge vrouw, toen ze op haar 29ste een ongeluk kreeg en aan de dood ontsnapte. Inmiddels zijn we zo’n 80 jaar verder en lijkt het alsof Adeline geen dag ouder geworden is. Klinkt fantastisch, als ik over 80 jaar nog precies zo fit ben als nu en geen (extra) grijze haren en rimpels gekregen heb? Nou, dat is het dus niet, want iedereen om je heen wordt wel gewoon ouder en heeft zo zijn bedenkingen. Een mooie film over ouder worden en lief hebben. Oh en de hoofdrollen worden vertolkt door Blake Lively en Michiel Huisman.

Extremely Wicked, Shockingly Evil & Vile

Deze film gebaseerd op een waargebeurd verhaal is MEGA creepy en heeft in Amerika al veel stof doen opwaaien. Het vertelt het verhaal van seriemoordenaar Ted Bundy en zijn vriendin Liz, die zo tot over haar oren verliefd is op Ted dat ze lange tijd niet wil en kan geloven dat hij al die gruwelijke moorden op zijn geweten heeft. Zac Efron speelt een zeer geloofwaardige Ted Bundy, even knap als altijd, maar zijn meest gruwelijke personage tot nu toe.

The Notebook

Sinds vorige week staat hij eindelijk op Netflix, een van de meest romantische films aller tijden. Ik kan de dialogen dromen, maar dat maakt mij niets uit. Deze film kan ik blijven kijken.

Fijne zondag! Heb jij nog wat nieuwe aanwinsten voor mijn lijst?

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

11 Reacties

 1. manon
  mei 5, 2019 / 12:17

  Wij hebben dit weekend Undercover gekeken, een hele spannende misdaadserie. Aanrader!

  • Anja
   mei 5, 2019 / 16:22

   Helemaal mee eens! (Undercover)

 2. mei 5, 2019 / 13:55

  Leuke tips! Ik ben net begonnen met de film over Ted Bundy, hiervoor had ik wel de tapes of Ted Bundy gekeken, wat bizar he…

 3. Teha
  mei 5, 2019 / 14:07

  Wij kijken Sinner. Een oudje maar erg goed!!

 4. Diana
  mei 5, 2019 / 15:36

  De serie Dead to me met Christina Applegate is ook echt een dikke aanrader!

 5. Lara
  mei 5, 2019 / 17:12

  Jaaa de serie undercover!! Ik ben verslaafd!

 6. mei 5, 2019 / 19:51

  Bonding ! Zeven afleveringen van een kwartier. Eergisteren keek ik Dirty John, dat vond ik tegenvallen

 7. Sharon
  mei 6, 2019 / 08:25

  Ik zie dat ie al genoemd is maar undercover is echt een aanrader inderdaad!!

 8. Irma
  mei 6, 2019 / 09:19

  Oké, mijn alltime favorite is toch écht White Collar. Zoveel liefde voor deze serie. :)

 9. Jolin
  mei 6, 2019 / 13:57

  Goed voor de inspiratie :-) Ik ben herstellende van een blessure en mag weer opbouwen op crosstrainer en loopband. Vooral dat eerste vind ik zo saai! Dus ik was op zoek naar korte tv programma’s en toen dacht ik aan jouw vlogs! Begin van dit jaar heb ik je boek gelezen. Nu ben ik de vlogs aan het kijken van jouw tijd als topatleet, en ik moet zeggen dat het super lekker weg crosst!

 10. Eva
  mei 7, 2019 / 09:25

  Overspel ben ik gaan kijken (had het op tv niet gevolgd) en is echt de moeite waard! Zijn 3 seizoenen van.