Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
9
dec

BEAUTY: Winter Essentials


 photo DSC_9430.jpg

Mijn laatste Beauty-essentials update plaatste ik vandaag precies vier maanden geleden, op 9 augustus. Tijd voor een update, want in de winter gebruik ik – logisch – veel andere producten.


Posted in Beauty
20
nov

BEAUTY: Back To Red


 photo backtored.jpg

Bijna vier maanden lang waren mijn nagels naakt. Mijn langste nagellak-strike in meer dan tien jaar tijd. De reden voor de strike? Ik was als te dood dat er rode strepen op mijn nieuwe meubels en net geverfde witte muren in mijn studio zouden komen.


Posted in Beauty
10
nov

#POWEROFCHANGE: Challenge kick-off! (+ win)


 photo sdfdfs-1.jpg

Never change a winning team, of misschien toch wel als je ‘on top’ wilt blijven moet je je blijven verbeteren om aan de veranderende eisen te blijven voldoen en de concurrentie voorbij te blijven.

Uit onderzoek van de BBC bleek zeven jaar geleden dat het Protect & Perfect serum van Boots No7 het enige serum is dat écht werkt. Het serum belooft de verschijning van poriën, fijne lijntjes en rimpels te verminderen binnen vier weken. Nadat de onderzoeksresultaten van het BBC-programma Horizon bekend werden, was het product vrijwel meteen uitverkocht. Het serum was in de winkel nog geen 17 pond, op eBay werd het voor 65 pond aangeboden. Dat was 2007, begin dit jaar ging het serum toch nog iedere vijftien seconden over de toonbank. Best spannend dus, om de formule van zo’n bestseller aan te passen. Het heeft dus even geduurd voordat de vernieuwde formule in de winkel lag. Maar ook het nieuwe serum is een succes, het serum wordt in de UK – waar de roots van Boots liggen – iedere acht seconden verkocht.


Posted in Advertorial, Beauty
20
aug

BEAUTY: Naked


 photo DSC_8160.jpg

Mijn nagels zijn naakt en ik vind het stiekem heel erg leuk.


Posted in Beauty
19
aug

BEAUTY: Acne Update August


 photo RecentlyUpdated161.jpg

Ik durf het zelf nog steeds niet uit te spreken, maar ik blijf complimentjes krijgen over mijn huid en ik moet toegeven dat ik zelf ook met een stuk meer plezier in de spiegel kijk wanneer ik ‘s ochtends wakker word. Ik blijf iedere dag wel ergens één puistje hebben en wanneer mijn hormonen weer beginnen te rommelen breidt dat aantal zich altijd ietsje uit, maar over het algemeen gaat het een stuk beter dan begin dit jaar.


Posted in Acne, Beauty