Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
13
jan

BEAUTY: Beauty-sunday


 photo Desktop785.jpg

Soms kijk ik in de spiegel en dan begint het weer te kriebelen. Alles moet anders. Niet dat ik niet tevreden ben met mijn spiegelbeeld, maar ik heb gewoon zin in verse highlights, mooie bot afgeknipte punten en als we dan toch bezig zijn, mag die snor met blonde donshaartjes ook weg? En moet ik eigenlijk niet eens wat aan die wildgroei van mijn wenkbrauwen gaan doen? Afgelopen week had ik weer zo’n moment en besloot ik in actie te komen. Ik belde eerst Rob Peetoom voor een knip- en verfbeurt en plakte er daarna nog een waxbeurt (voor de wenkbrauwen en bovenlip) aan vast bij Soap Treatment Store. Op zondag, want wat is er fijner dan dit soort activiteiten op ZONDAG te plannen. Dankjewel Rob Peetoom en Soap, dat jullie op dit tijdstip ook gewoon geopend zijn.


Posted in Beauty
23
dec

BEAUTY: I did NOT wake up like this


 photo ididnotwakeuplikethis01.jpg

Ik vertel jullie regelmatig dat ik groot fan ben van Laura Mercier’s make-up. Dit merk heeft mijn favoriete foundation, eentje die relatief goed blijft zitten en perfect bij mijn huid past en daarnaast niet zorgt voor een acné uitbraak. Ook van de andere producten van Laura Mercier krijg ik niet spontaan een agglomeratie van ellende op mijn kaaklijn. Maar goed, heel leuk dat ik jullie dat continu vertel, maar laten zien doe ik het eigenlijk nooit. Natuurlijk zien jullie mijn selfies op instagram en in mijn Snapshot Diary’s, maar een goede close-up met mijn Laura Mercier make-up ben ik jullie vooralsnog verschuldigd. Ga ik vandaag verandering in brengen…


Posted in Beauty
9
dec

BEAUTY: Winter Essentials


 photo DSC_9430.jpg

Mijn laatste Beauty-essentials update plaatste ik vandaag precies vier maanden geleden, op 9 augustus. Tijd voor een update, want in de winter gebruik ik – logisch – veel andere producten.


Posted in Beauty
20
nov

BEAUTY: Back To Red


 photo backtored.jpg

Bijna vier maanden lang waren mijn nagels naakt. Mijn langste nagellak-strike in meer dan tien jaar tijd. De reden voor de strike? Ik was als te dood dat er rode strepen op mijn nieuwe meubels en net geverfde witte muren in mijn studio zouden komen.


Posted in Beauty
10
nov

#POWEROFCHANGE: Challenge kick-off! (+ win)


 photo sdfdfs-1.jpg

Never change a winning team, of misschien toch wel als je ‘on top’ wilt blijven moet je je blijven verbeteren om aan de veranderende eisen te blijven voldoen en de concurrentie voorbij te blijven.

Uit onderzoek van de BBC bleek zeven jaar geleden dat het Protect & Perfect serum van Boots No7 het enige serum is dat écht werkt. Het serum belooft de verschijning van poriën, fijne lijntjes en rimpels te verminderen binnen vier weken. Nadat de onderzoeksresultaten van het BBC-programma Horizon bekend werden, was het product vrijwel meteen uitverkocht. Het serum was in de winkel nog geen 17 pond, op eBay werd het voor 65 pond aangeboden. Dat was 2007, begin dit jaar ging het serum toch nog iedere vijftien seconden over de toonbank. Best spannend dus, om de formule van zo’n bestseller aan te passen. Het heeft dus even geduurd voordat de vernieuwde formule in de winkel lag. Maar ook het nieuwe serum is een succes, het serum wordt in de UK – waar de roots van Boots liggen – iedere acht seconden verkocht.


Posted in Advertorial, Beauty