Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
12
jun

BEAUTY: Acne Update June


 photo acne.jpg

“Annemerel wat ziet je huid er goed uit!” “Wauw, Annemerel, je huid!” “Annemerel, gaat het nu zo goed met je huid?”. Uhm ja, het lijkt erop, maar ik durf het eigenlijk niet hardop te zeggen. Dat heeft helaas nog nooit positief uit mogen pakken. Iedere keer als ik zeg dat mijn huid aan de beterende hand is, of wanneer ik mensen tips geef om acné te behandelen, komt de acné-klopgeest keihard terug. Ik zeg dus niet meer dat het goed gaat met mijn huid, maar op het moment dat ik dit schrijf ziet het er in ieder geval véél beter uit dan op 1 januari, nu bijna een half jaar geleden. Ik ga nu ook niet meer iedere dag met een laag foundation en poeder de deur uit en ben tevreden met een laagje BB Cream  (Estée Lauder Clear Difference BB Cream) + een beetje concealer.


Posted in Acne, Beauty, Skin
13
mei

Let’s Talk About: Be Beautiful, Be Yourself


 photo Desktop462.jpg

Vorig jaar vertelde ik jullie al over de nieuwe make-uplijn BE Creative Make Up, die in Nederland exclusief verkocht wordt bij ICI PARIS XL. BE Creative Make Up heeft vier heel belangrijke geboden:  Embrace the new ♥ You are wonderfully unique ♥ Make trends your own ♥ Express yourself with make-up, maar het allerbelangrijkste is, dat je jezelf moet zijn. Wees mooi, wees jezelf. En dat jezelf zijn met make-up, daar wil ik het vandaag graag met jullie over hebben.


Posted in Advertorial, Beauty, let's talk about
8
mei

BEAUTY: Acne Update (may)


 photo Desktop488.jpg
Precies een maand geleden schreef ik mijn laatste ‘acné update’. Ik was net naar de Velthuiskliniek geweest voor mijn eerste behandeling en deelde mijn ervaring. Inmiddels zijn we dus een maand verder en heb ik alweer een tweede behandeling van Annelijn achter de rug. Benieuwd naar hoe het afgelopen maand gegaan is en of ik effect zie van de behandeling?


Posted in Acne, Beauty, Skin
9
apr

BEAUTY: The Acne Truth / April


 photo bijlagen-6.jpg

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update over de acné-situatie in mijn gezicht schreef. De afgelopen zes weken ging het soms even beter met mijn huid, om vervolgens weer slechter te worden. Waar ik nu 100% over uit ben… pure chocola (als in 86%) zorgt bij mij voor acné. Dat eet ik dan ook vrijwel niet meer. Ik wil nog wel eens een bonbon wegwerken, of een truffel, of een dessert waar chocola in verwerkt zit, maar ik probeer het zoveel mogelijk te vermijden. Pure chocola vermijd ik als de pest, want daar wordt mijn huid erg onrustig van.

In mijn zoektocht naar dé oplossing voor mijn acné ben ik langs geweest bij de Velthuiskliniek. Vorige week werd mijn huid geanalyseerd door huidtherapeute Annelijn van Ierland, gisteren kreeg ik mijn eerste van twee behandelingen. Twee behandelingen is helaas waarschijnlijk niet genoeg om voor goed mijn acné de baas te zijn, maar het is een mooi begin.


Posted in Beauty
7
mrt

BEAUTY: Treating my poor runner-feet


 photo RecentlyUpdated1.jpg

Mijn voeten zagen er het afgelopen half jaar rampzalig uit. Mijn voeten zijn altijd een beetje zorgenkindjes geweest, ook voordat ik begon met hardlopen had ik al veel last van blaren en ingroeiende teennagels. Toen ik (lange afstanden) ging hardlopen werd het er niet beter op. Ik verloor wel eens een teennagel, had vaak bloedende voeten tijdens het rennen (waar ik pas thuis achterkwam, want tijdens het rennen voel je zoiets niet, endorfine!) en dan die blaren. In nieuwe schoenen kreeg ik standaard blaren op mijn hielen, maar als ik langer dan vijftien kilometer ging rennen kreeg ik ook blaren onder mijn voeten, aan de binnenkant van mijn grote tenen en op de bovenkant van mijn tenen. Ik probeerde mijn voeten zo goed mogelijk te verzorgen, zorgde altijd voor een vrolijk lakje op mijn teennagels en smeerde ze vaak in met een crème van OPI.


Posted in Beauty