Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
20
aug

BEAUTY: Naked


 photo DSC_8160.jpg

Mijn nagels zijn naakt en ik vind het stiekem heel erg leuk.


Posted in Beauty
19
aug

BEAUTY: Acne Update August


 photo RecentlyUpdated161.jpg

Ik durf het zelf nog steeds niet uit te spreken, maar ik blijf complimentjes krijgen over mijn huid en ik moet toegeven dat ik zelf ook met een stuk meer plezier in de spiegel kijk wanneer ik ‘s ochtends wakker word. Ik blijf iedere dag wel ergens één puistje hebben en wanneer mijn hormonen weer beginnen te rommelen breidt dat aantal zich altijd ietsje uit, maar over het algemeen gaat het een stuk beter dan begin dit jaar.


Posted in Acne, Beauty
9
aug

BEAUTY: Summer Beauty Essentials


 photo summermakeup.jpg

In de zomer ga ik gerust een hele dag zonder make-up door het leven. Niet alleen op zondag, maar ook als ik naar mijn werk ga heb ik er vaak geen problemen mee om mezelf zonder make-up te vertonen. Toch vind ik mezelf net iets aantrekkelijker met een klein beetje make-up op mijn gezicht. Vandaag deel ik mijn favorieten van deze zomer.


Posted in Beauty, Summer
12
jun

BEAUTY: Acne Update June


 photo acne.jpg

“Annemerel wat ziet je huid er goed uit!” “Wauw, Annemerel, je huid!” “Annemerel, gaat het nu zo goed met je huid?”. Uhm ja, het lijkt erop, maar ik durf het eigenlijk niet hardop te zeggen. Dat heeft helaas nog nooit positief uit mogen pakken. Iedere keer als ik zeg dat mijn huid aan de beterende hand is, of wanneer ik mensen tips geef om acné te behandelen, komt de acné-klopgeest keihard terug. Ik zeg dus niet meer dat het goed gaat met mijn huid, maar op het moment dat ik dit schrijf ziet het er in ieder geval véél beter uit dan op 1 januari, nu bijna een half jaar geleden. Ik ga nu ook niet meer iedere dag met een laag foundation en poeder de deur uit en ben tevreden met een laagje BB Cream  (Estée Lauder Clear Difference BB Cream) + een beetje concealer.


Posted in Acne, Beauty, Skin
13
mei

Let’s Talk About: Be Beautiful, Be Yourself


 photo Desktop462.jpg

Vorig jaar vertelde ik jullie al over de nieuwe make-uplijn BE Creative Make Up, die in Nederland exclusief verkocht wordt bij ICI PARIS XL. BE Creative Make Up heeft vier heel belangrijke geboden:  Embrace the new ♥ You are wonderfully unique ♥ Make trends your own ♥ Express yourself with make-up, maar het allerbelangrijkste is, dat je jezelf moet zijn. Wees mooi, wees jezelf. En dat jezelf zijn met make-up, daar wil ik het vandaag graag met jullie over hebben.


Posted in Advertorial, Beauty, let's talk about