BEAUTY: Spring make-up favourites

 photo IMG_3880.jpg

Nieuw seizoen, nieuwe make-upfavorieten! Niet allemaal vrijwillig trouwens.. ZO irritant als je favoriete producten ineens uit het assortiment verdwijnen voordat jij een voorraadje hebt kunnen inslaan..

Bekijk bericht

LET’S TALK ABOUT: Een nieuw beautyproduct voor stralend witte tanden + WIN!

 photo IMG_7665_1.jpg

Sponsored – Mooie stralende witte tanden, willen we dat niet allemaal? De een is misschien bereid er iets meer moeite voor te doen dan een ander, maar ik heb nog nooit iemand horen zeggen dat ‘ie liever gele tanden heeft. Zelf heb ik natuurlijk ook het liefst witte tanden, maar daarvoor een speciale behandeling ondergaan bij de tandarts heb ik nog nooit gedaan. Het kost geld, het kost tijd. Ik zeg niet dat ik het nooit van mijn leven wil proberen, maar tot nu toe is het er nog nooit van gekomen. Maar dat betekent niet dat ik er thuis niet alles aan doe om mijn tanden zo stralend en wit mogelijk te krijgen. Ik lach namelijk graag en als ik lach (echt lach), dan doe ik dat natuurlijk met mijn tanden bloot. Oral-B heeft net een nieuw product geïntroduceerd dat mij hierbij kan helpen.

Bekijk bericht

BEAUTY: Fall Favourites

 photo IMG_4667.jpg

Een beautylover die ieder beautyproduct wil proberen ben ik niet, maar ik ben wel 100% voor functionele beauty. Wat dat wil zeggen? Producten die me mooier maken en handig zijn in het gebruik. Zijn we daar eigenlijk niet allemaal naar op zoek? Mijn favorieten van de afgelopen maanden op een rijtje.

Bekijk bericht

LOVE: Shortcut

 photo Screen Shot 2015-08-08 at 17.59.44.png

Jarenlang ging ik alleen voor de ‘dode puntjes’, ieder half jaar weer. Totdat ik het in oktober vorig jaar ineens zat was, dat hele lange haar. Ik liet er vijftien centimeter vanaf knippen en nog steeds was het onwijs lang. Dus in januari van dit jaar ging er weer tien centimeter extra af en een paar maanden later, in mei, ging het nog korter. Het werkt een beetje verslavend, dat korter en korter gaan, want afgelopen vrijdag moest er nóg meer van af.

Bekijk bericht

VIDEO: Make-up Rituals

Ik had mezelf eigenlijk beloofd dat ik nooit een make-upvideo zou maken, ik ben nu eenmaal geen beautyguru en al helemaal geen held met make-up. Maar de afgelopen maanden, ik denk zelfs het afgelopen half jaar, heb ik wel een hele fijne make-up routine en hoewel ik ik alles vast tegen de regels in zou doen, werkt het voor mij wel. Dus ik presenteer jullie, mijn make-up ritueel dat ik vrijwel iedere dag – of nou ja wanneer ik make-up draag dan – herhaal.

Bekijk bericht