Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
9
apr

BEAUTY: The Acne Truth / April


 photo bijlagen-6.jpg

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update over de acné-situatie in mijn gezicht schreef. De afgelopen zes weken ging het soms even beter met mijn huid, om vervolgens weer slechter te worden. Waar ik nu 100% over uit ben… pure chocola (als in 86%) zorgt bij mij voor acné. Dat eet ik dan ook vrijwel niet meer. Ik wil nog wel eens een bonbon wegwerken, of een truffel, of een dessert waar chocola in verwerkt zit, maar ik probeer het zoveel mogelijk te vermijden. Pure chocola vermijd ik als de pest, want daar wordt mijn huid erg onrustig van.

In mijn zoektocht naar dé oplossing voor mijn acné ben ik langs geweest bij de Velthuiskliniek. Vorige week werd mijn huid geanalyseerd door huidtherapeute Annelijn van Ierland, gisteren kreeg ik mijn eerste van twee behandelingen. Twee behandelingen is helaas waarschijnlijk niet genoeg om voor goed mijn acné de baas te zijn, maar het is een mooi begin.


Posted in Beauty
7
mrt

BEAUTY: Treating my poor runner-feet


 photo RecentlyUpdated1.jpg

Mijn voeten zagen er het afgelopen half jaar rampzalig uit. Mijn voeten zijn altijd een beetje zorgenkindjes geweest, ook voordat ik begon met hardlopen had ik al veel last van blaren en ingroeiende teennagels. Toen ik (lange afstanden) ging hardlopen werd het er niet beter op. Ik verloor wel eens een teennagel, had vaak bloedende voeten tijdens het rennen (waar ik pas thuis achterkwam, want tijdens het rennen voel je zoiets niet, endorfine!) en dan die blaren. In nieuwe schoenen kreeg ik standaard blaren op mijn hielen, maar als ik langer dan vijftien kilometer ging rennen kreeg ik ook blaren onder mijn voeten, aan de binnenkant van mijn grote tenen en op de bovenkant van mijn tenen. Ik probeerde mijn voeten zo goed mogelijk te verzorgen, zorgde altijd voor een vrolijk lakje op mijn teennagels en smeerde ze vaak in met een crème van OPI.


Posted in Beauty
26
feb

BEAUTY: The make-upless make-uplook


 photo RecentlyUpdated397.jpg

Make-up moet me vooral net iets mooier maken. Het hoeft me niet te veranderen, experimenteren met gewaagde kleurtjes is niet mijn ding. Prima als anderen dat doen, mooi ook vaak, maar het past niet bij mij. Make-up moet mijn huid laten stralen, mijn ogen net iets beter uit de verf laten komen, hetzelfde geldt voor mijn lippen.


Posted in Beauty
20
feb

BEAUTY: Acne, solution? (II)


 photo Desktop329.jpg(Drie keer ander licht… hoe krijg ik het voor elkaar? Ik ben echt niet zo’n spookje zoals ik er op de foto van afgelopen dinsdag uitzie..)

Precies een maand geleden schreef ik mijn laatste acné-update. Hierin schreef ik dat het een stuk beter met mijn huid ging dan in de maanden ervoor en ik dacht misschien mijn oplossing gevonden te hebben. Chocola. De afgelopen maand heb ik mijn chocolade-onderzoek doorgezet en ik geef jullie graag een update.


Posted in Acne, Beauty, Skin
9
feb

BEAUTY: Estée Lauder #Lipstickenvy & CC Creme


 photo DSC_5070.jpg

Afgelopen woensdag bezocht ik een evenement van Estée Lauder. De nieuwe Pure Color Envy Sculpting Lipstick en Revitalizing Supreme CC creme  werden gelanceerd. Beide producten heb ik dit weekend getest.


Posted in Beauty