VIDEO: Make-up Rituals

Ik had mezelf eigenlijk beloofd dat ik nooit een make-upvideo zou maken, ik ben nu eenmaal geen beautyguru en al helemaal geen held met make-up. Maar de afgelopen maanden, ik denk zelfs het afgelopen half jaar, heb ik wel een hele fijne make-up routine en hoewel ik ik alles vast tegen de regels in zou doen, werkt het voor mij wel. Dus ik presenteer jullie, mijn make-up ritueel dat ik vrijwel iedere dag – of nou ja wanneer ik make-up draag dan – herhaal.

Bekijk bericht

BEAUTY: Beauty-sunday

 photo Desktop785.jpg

Soms kijk ik in de spiegel en dan begint het weer te kriebelen. Alles moet anders. Niet dat ik niet tevreden ben met mijn spiegelbeeld, maar ik heb gewoon zin in verse highlights, mooie bot afgeknipte punten en als we dan toch bezig zijn, mag die snor met blonde donshaartjes ook weg? En moet ik eigenlijk niet eens wat aan die wildgroei van mijn wenkbrauwen gaan doen? Afgelopen week had ik weer zo’n moment en besloot ik in actie te komen. Ik belde eerst Rob Peetoom voor een knip- en verfbeurt en plakte er daarna nog een waxbeurt (voor de wenkbrauwen en bovenlip) aan vast bij Soap Treatment Store. Op zondag, want wat is er fijner dan dit soort activiteiten op ZONDAG te plannen. Dankjewel Rob Peetoom en Soap, dat jullie op dit tijdstip ook gewoon geopend zijn.

Bekijk bericht

BEAUTY: I did NOT wake up like this

 photo ididnotwakeuplikethis01.jpg

Ik vertel jullie regelmatig dat ik groot fan ben van Laura Mercier’s make-up. Dit merk heeft mijn favoriete foundation, eentje die relatief goed blijft zitten en perfect bij mijn huid past en daarnaast niet zorgt voor een acné uitbraak. Ook van de andere producten van Laura Mercier krijg ik niet spontaan een agglomeratie van ellende op mijn kaaklijn. Maar goed, heel leuk dat ik jullie dat continu vertel, maar laten zien doe ik het eigenlijk nooit. Natuurlijk zien jullie mijn selfies op instagram en in mijn Snapshot Diary’s, maar een goede close-up met mijn Laura Mercier make-up ben ik jullie vooralsnog verschuldigd. Ga ik vandaag verandering in brengen…

Bekijk bericht

BEAUTY: Back To Red

 photo backtored.jpg

Bijna vier maanden lang waren mijn nagels naakt. Mijn langste nagellak-strike in meer dan tien jaar tijd. De reden voor de strike? Ik was als te dood dat er rode strepen op mijn nieuwe meubels en net geverfde witte muren in mijn studio zouden komen.

Bekijk bericht