BEAUTY: Fall Favourites

 photo IMG_4667.jpg

Een beautylover die ieder beautyproduct wil proberen ben ik niet, maar ik ben wel 100% voor functionele beauty. Wat dat wil zeggen? Producten die me mooier maken en handig zijn in het gebruik. Zijn we daar eigenlijk niet allemaal naar op zoek? Mijn favorieten van de afgelopen maanden op een rijtje.

Bekijk bericht

LOVE: Shortcut

 photo Screen Shot 2015-08-08 at 17.59.44.png

Jarenlang ging ik alleen voor de ‘dode puntjes’, ieder half jaar weer. Totdat ik het in oktober vorig jaar ineens zat was, dat hele lange haar. Ik liet er vijftien centimeter vanaf knippen en nog steeds was het onwijs lang. Dus in januari van dit jaar ging er weer tien centimeter extra af en een paar maanden later, in mei, ging het nog korter. Het werkt een beetje verslavend, dat korter en korter gaan, want afgelopen vrijdag moest er nóg meer van af.

Bekijk bericht

VIDEO: Make-up Rituals

Ik had mezelf eigenlijk beloofd dat ik nooit een make-upvideo zou maken, ik ben nu eenmaal geen beautyguru en al helemaal geen held met make-up. Maar de afgelopen maanden, ik denk zelfs het afgelopen half jaar, heb ik wel een hele fijne make-up routine en hoewel ik ik alles vast tegen de regels in zou doen, werkt het voor mij wel. Dus ik presenteer jullie, mijn make-up ritueel dat ik vrijwel iedere dag – of nou ja wanneer ik make-up draag dan – herhaal.

Bekijk bericht

BEAUTY: Beauty-sunday

 photo Desktop785.jpg

Soms kijk ik in de spiegel en dan begint het weer te kriebelen. Alles moet anders. Niet dat ik niet tevreden ben met mijn spiegelbeeld, maar ik heb gewoon zin in verse highlights, mooie bot afgeknipte punten en als we dan toch bezig zijn, mag die snor met blonde donshaartjes ook weg? En moet ik eigenlijk niet eens wat aan die wildgroei van mijn wenkbrauwen gaan doen? Afgelopen week had ik weer zo’n moment en besloot ik in actie te komen. Ik belde eerst Rob Peetoom voor een knip- en verfbeurt en plakte er daarna nog een waxbeurt (voor de wenkbrauwen en bovenlip) aan vast bij Soap Treatment Store. Op zondag, want wat is er fijner dan dit soort activiteiten op ZONDAG te plannen. Dankjewel Rob Peetoom en Soap, dat jullie op dit tijdstip ook gewoon geopend zijn.

Bekijk bericht

BEAUTY: I did NOT wake up like this

 photo ididnotwakeuplikethis01.jpg

Ik vertel jullie regelmatig dat ik groot fan ben van Laura Mercier’s make-up. Dit merk heeft mijn favoriete foundation, eentje die relatief goed blijft zitten en perfect bij mijn huid past en daarnaast niet zorgt voor een acné uitbraak. Ook van de andere producten van Laura Mercier krijg ik niet spontaan een agglomeratie van ellende op mijn kaaklijn. Maar goed, heel leuk dat ik jullie dat continu vertel, maar laten zien doe ik het eigenlijk nooit. Natuurlijk zien jullie mijn selfies op instagram en in mijn Snapshot Diary’s, maar een goede close-up met mijn Laura Mercier make-up ben ik jullie vooralsnog verschuldigd. Ga ik vandaag verandering in brengen…

Bekijk bericht