Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
28
jan

LOVE: Go pro or go home


 photo DSC_9593.jpg

In juni 2007 kreeg ik mijn eerste MacBook. Een witte, stiekem nog steeds de mooiste MacBook die Apple ooit gemaakt heeft. Maar goed, die witte MacBook voldeed na een kleine drie jaar al niet meer aan mijn eisen. Ik bedoel, je kan dan wel een lekkerding zijn, maar je moet ook een beetje inhoud hebben. In januari 2010 probeerde ik het met mijn eerste MacBook Air, maar deze relatie was van korte duur… Na twee jaar en drie maanden besefte ik dat deze Air letterlijk een leeghoofd was! Dus op mijn 23ste verjaardag trakteerde ik mezelf op een nieuwe MacBook Air. Het leven was weer even goed, mijn MacBook deed precies wat ik van hem vroeg en het was een redelijk stabiele relatie. Maar het afgelopen jaar ben ik nog meer gaan multitasken dan normaal en mijn MacBook Air dacht, laten we het allemaal wat rustiger aan gaan doen, terwijl ik alleen maar meer werk kreeg en de dingen gewoon iets wilde versnellen. En dat botste. Dus gistermiddag besloot ik de relatie te verbreken en er met een MacBook Pro vandoor te gaan.


Posted in LOVE
17
jan

LOVE: Jewelry


 photo pandora01.jpg


Posted in Advertorial, LOVE
15
jan

LOVE: Roadtrip to the Alps


Het ziet er naar uit dat ik dit jaar voor het eerst in mijn leven niet met mijn familie op wintersport ga. Ontzettend jammer en best wel verdrietig, maar goed, volgend jaar is er weer een jaar en ik mag zeker niet klagen. Eind november ging ik op persreis naar Tirol en stond ik twee dagen op de ski’s. En vannacht ben ik wederom in de auto gestapt richting Oostenrijk.


Posted in LOVE
13
jan

LOVE: Apps I would rather not live without


 photo Collages43.jpg
Als je me in real life wel eens gezien hebt, dan was dat vast met mijn iPhone in de hand. Iedereen die me een uurtje kent zal dit zeggen… “Annemerel en haar iPhone zijn onafscheidelijk.” Wat ik de hele dag met mijn iPhone uitspook? Ik zette mijn 10 favorieten apps op een rij,


Posted in LOVE
15
dec

LOVE: Nike Zoom Structure+ 18 FLASH!


 photo nike-zoom-structure.jpg
Precies een maand geleden schreef ik over mijn nieuwe Nike Zoom Structure+ 18 hardloopschoenen, vandaag wil ik het hebben over mijn nieuwste aanwinst. Onder mijn kerstboom trof ik afgelopen zaterdag de Nike Zoom Structure+ 18 FLASH aan. Dat zijn dus dezelfde schoenen, maar dan met reflecterende delen die me zichtbaar maken in het donker en een speciaal laagje dat ervoor zorgt dat mijn voeten warm en droog blijven, in iedere omstandigheid.


Posted in LOVE