LOVE: Ice Tea Red Fruits Mojito Cocktail

 photo DSC_0666.jpg

Sponsored – Wat is er lekkerder dan op een zonnige dag – zoals afgelopen woensdag bijvoorbeeld – aan een heerlijke verfrissende cocktail te sippen? Ik draaide afgelopen woensdag, nog voor 12.00u, een heerlijke cocktail met Lipton Ice Tea in elkaar.  Natuurlijk deel ik het recept met jullie.

Bekijk bericht

LOVE: Céline

 photo celine03.jpg
When in Monte Carlo… Buy yourself a Celine Bag. Nee, de loterij heb ik niet gewonnen, ik heb het casino ook niet van binnen gezien, het aanbod van die rijke man uit Dubai heb ik ook afgeslagen en van een boek schrijven word je helaas ook niet rijk (of ik moet 100.000 exemplaren gaan verkopen, wat natuurlijk altijd het streven is, haha). Ik kan mijn nieuwe Celine Bag dan ook op geen enkele manier goed praten, anders dan dat ik hem écht al een tijdje op mijn verlanglijstje heb staan en dat het al even geleden is dat ik mezelf een designertas cadeau deed.

Bekijk bericht

LOVE: Happy April!

 photo DSC_9753.jpg

De eerste drie maanden van het jaar zijn voorbij gevlogen. Mede dankzij een groot aantal (pers)reizen gingen de wintermaanden sneller dan ooit. Ik bezocht maar liefst vier keer Oostenrijk om te skiën, ik skiede een paar dagen in Italië, bracht een bezoek aan München, zag Parijs twee dagen en sloot mijn internationale winter af in Londen met Marloes. Als ik dit zo allemaal achter elkaar opschrijf besef ik pas wat ik afgelopen maanden allemaal gedaan heb en hoeveel mogelijkheden ik krijg. Maar nu is het april, 1 april en is het afgelopen met de sneeuw.

Bekijk bericht