Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
17
apr

LOVE: 9X Favourite Instagram Accounts


 photo Desktop448.jpg

Instagram is mijn guilty pleasure en één van de hoofdoorzaken waarom mijn iPhone altijd al voor 12.00u leeg is, ondanks dat ik hem ‘s nachts heb opgeladen. Vandaag deel ik mijn negen favoriete accounts van dit moment.


Posted in LOVE, www
17
apr

WISHLIST: 25


 photo Desktop447.jpg

Mijn verjaardag is over drieënhalve week, mijn 25ste verjaardag. Het leek me dan ook een goed moment om mijn wensenlijst op te stellen. Alleen ik kwam tot een ‘schrikbarende ontdekking’.


Posted in LOVE
15
apr

LOVE: Stella McCartney does it better


 photo RecentlyUpdated460.jpg


Posted in LOVE
6
apr

LOVE: Nike Roshe Run Hyperfuse + Hypercool Compression


 photo DSC_6577.jpg


Posted in LOVE
1
apr

LOVE: Bose QC 15


 photo DSC_6552.jpg

Ik hou van muziek. Als peuter liep ik al met mijn ‘My First Sony‘ door de huiskamer naar liedjes van Kinderen voor Kinderen te luisteren, totdat mijn ouders er gek van werden en mij m’n eerste Sony Walkman cadeau gaven. Kon ik met koptelefoon op door het huis lopen, het enige geluid dat mijn ouders dan nog moesten verdragen was mijn gezang, want ik zong altijd met de liedjes mee. Gelukkig vonden mijn ouders dat wel schattig. Oooooh those good old times! Ook gelukkig voor mijn ouders: dat er op die walkman een soort van gehoorbeschermingsknopje zat, waardoor ik mijn muziek niet te hard kon zetten en zij dus ook geen last hadden van de muziek die er uit mijn koptelefoon kwam.


Posted in Electronics, LOVE