Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
8
okt

LOVE: These shoes are made for running (The NYC Marathon)


 photo DSC_8593.jpg

“Annemerel, dit meen je niet. Alweer nieuwe hardloopschoenen?” Guilty (as charged).


Posted in LOVE
30
sep

INSTAGRAM: 10K


 photo RecentlyUpdated244.jpg

Jup, 10K volgers op Instagram, ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik daar niet héél erg blij mee ben. Op 1 januari hoopte ik voor het eind van het jaar de 10K gehaald te hebben. Twee maanden geleden hoopte ik dat het in of net voor New York zou gebeuren, maar nu is het nú ineens al zover. Instagram is in de afgelopen 2,5 jaar uitgegroeid tot mijn allerfavorietste Social Media platform, iets dat mijn volgers waarschijnlijk niet ontgaan is. Ben ik op Facebook en Twitter nog wel eens afwezig, er gaat bijna geen dag voorbij dat ik wat van mezelf laat horen op Instagram.


Posted in LOVE
27
sep

LOVE: Say hello to…


 photo iphone6-2.jpg


Posted in LOVE
21
sep

LOVE: Hello Autumn!


HELLO AUTUMN!

Ik ben klaar voor je, zolang je maar wel precies zo bent als ik me op dit moment voorstel. Overwegend droog, met stralende blauwe luchten. Tussen de 10 en 18 graden en met niet al te veel wind, want hé ik vind je zo mooi als er nog blaadjes in allerlei verschillende kleuren aan de bomen hangen. Het mag best wel eens regenen, ik snap dat dat ook nodig is, maar dan wel graag op het moment dat ik niet naar buiten hoef. ‘s Avonds een keer bijvoorbeeld, of een keer op een zondag als ik geen duurloop hoef te lopen.


Posted in LOVE
19
sep

LOVE: Stan Smith


 photo DSC_8405.jpg

“Af-schu-we-lijk. Dat ga ik dus écht niet dragen.” Aldus mijn reactie toen Fashionscene’s Tess me begin dit jaar vertelde dat er steeds meer fashionbloggers met Adidas’jes aan hun voeten gespot werden. “Sorry, I’m a Nike-gal, er komt geen Adidas aan mijn voeten.” Oh boy was I wrong. En ik had het kunnen weten, want ik denk wel vaker dat soort dingen als ik trends voor de eerste keer zie.


Posted in LOVE