Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
11
mrt

LOVE: Girls on top


 photo girlsontop01.jpg


Posted in LOVE
20
feb

LOVE: My new ride


 photo Desktop114.jpg

Ik was ontzettend blij met mijn lieve kleine KA’tje. In januari 2011 geadopteerd van mijn moeder en toen ik er in december – na bijna vier jaar trouwe dienst – afscheid van nam, was dat ook best wel even moeilijk. Maar iedereen verzekerde me, wanneer je eenmaal je nieuwe auto hebt ben je je KA’tje zo vergeten. Nou, vergeten ben ik hem nog lang niet, ik denk niet dat ik mijn allereerste auto ooit zal vergeten (insert melodramatisch muziekje), maar het gemis van mijn KA staat in schril contrast met hoe blij ik met mijn nieuwe Ford Fiesta ben.


Posted in LOVE
19
feb

LOOKBOOK: StellaSport


 photo Desktop144.jpg

Hoe kon ik dit gemist hebben? Stella McCartney heeft een nieuwe sportlijn voor Adidas ontworpen. Dit jaar bestaat haar Adidas by Stella McCartney  lijn precies tien jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe collectie, de StellaSport collectie.


Posted in LOVE
14
feb

LOVE: Nutella is my Valentine


 photo DSC_9729.jpg

Ik gruwelde van je. Kon me niet voorstellen dat iemand je smakelijk vond. Een simpele blik was genoeg voor kots-neigingen. Waarom, vraag ik me nu af? Waarom kon ik je nooit waarderen? Waarom zag ik jou nooit staan? Waarom zocht ik altijd naar van alles, terwijl jij er al die tijd al was.


Posted in LOVE
28
jan

LOVE: Go pro or go home


 photo DSC_9593.jpg

In juni 2007 kreeg ik mijn eerste MacBook. Een witte, stiekem nog steeds de mooiste MacBook die Apple ooit gemaakt heeft. Maar goed, die witte MacBook voldeed na een kleine drie jaar al niet meer aan mijn eisen. Ik bedoel, je kan dan wel een lekkerding zijn, maar je moet ook een beetje inhoud hebben. In januari 2010 probeerde ik het met mijn eerste MacBook Air, maar deze relatie was van korte duur… Na twee jaar en drie maanden besefte ik dat deze Air letterlijk een leeghoofd was! Dus op mijn 23ste verjaardag trakteerde ik mezelf op een nieuwe MacBook Air. Het leven was weer even goed, mijn MacBook deed precies wat ik van hem vroeg en het was een redelijk stabiele relatie. Maar het afgelopen jaar ben ik nog meer gaan multitasken dan normaal en mijn MacBook Air dacht, laten we het allemaal wat rustiger aan gaan doen, terwijl ik alleen maar meer werk kreeg en de dingen gewoon iets wilde versnellen. En dat botste. Dus gistermiddag besloot ik de relatie te verbreken en er met een MacBook Pro vandoor te gaan.


Posted in LOVE