Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
15
dec

LOVE: Nike Zoom Structure+ 18 FLASH!


 photo nike-zoom-structure.jpg
Precies een maand geleden schreef ik over mijn nieuwe Nike Zoom Structure+ 18 hardloopschoenen, vandaag wil ik het hebben over mijn nieuwste aanwinst. Onder mijn kerstboom trof ik afgelopen zaterdag de Nike Zoom Structure+ 18 FLASH aan. Dat zijn dus dezelfde schoenen, maar dan met reflecterende delen die me zichtbaar maken in het donker en een speciaal laagje dat ervoor zorgt dat mijn voeten warm en droog blijven, in iedere omstandigheid.


Posted in LOVE
14
dec

LOVE: Malin+Goetz


 photo DSC_9417.jpg

Een geurkaars van 50 euro? Waar heb je die in vredesnaam voor nodig? Daar kan je een week van eten. Met een beetje creativiteit kun je daar twee weken van eten. Ik weet het. Daarom duurde het zo’n vijf jaar voordat ik eindelijk overstag ging en een geurkaars van Malin+Goetz op mijn verlanglijstje zette. Sinterklaas vond blijkbaar ook dat ik hem verdiende, want op 5 december zat de Mojito kaars van Malin+Goetz tussen mijn cadeautjes.


Posted in LOVE
4
dec

LOVE: Mad Hatter


 photo hoed.jpg

Foto door Ashley Lynn

Hoeden, ik vind ze fantastisch bij anderen, maar voor mezelf kon ik nooit een mooi exemplaar vinden. Totdat ik met Carlissa door Greenwich Village liep in New York. We liepen langs een winkeltje genaamd ‘Goorin Bros’ en naast een heleboel hoeden, zagen we dat de winkel super druk was. En dat is vaak een goed teken…


Posted in LOVE
27
nov

LOVE: Hyperflex


 photo stretch.jpg

Foto: Ashley Lynn

“Hi Annemerel, zou jij de nieuwe Hyperflex Denim van Replay willen proberen?” “Ja natuurlijk, maar eh.. Alessandra Ambrosio ziet er prachtig uit in die witte broek, ik hoop wel dat jullie ook een iets donkerder kleurtje hebben, want mijn heupen worden nu niet echt vrolijk van wit!” Dat was geen enkel probleem en een paar weken later ontving ik de Replay Hyperflex Denim in prachtig donkerblauw.


Posted in LOVE
23
nov

LOVE: Autumn (II)


 photo starbucks.jpg

Net als Carlissa was ik vroeger nooit zo’n fan van de herfst. Ik vond het altijd maar ellendig lang duren. Er leek nooit een einde te komen aan de maanden oktober en november, en dat terwijl juli en augustus in mijn beleving binnen een poep en een zucht voorbij waren. Maar die tijd is niet meer… Ik moet iedere keer weer met mijn ogen knipperen als ik de datum zie.. is het echt al 23 november? Vieren we echt al over twaalf dagen Sinterklaas, is Kerst echt maar een maandje van ons verwijderd?


Posted in LOVE