Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
19
aug

LOVE: The Instagirls Vogue September Issue Cover


 photo img-vogueseptember2014cover01_10410929658.jpgJoan Smalls, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Arizona Muse, Edie Campbell, Imaan Hammam, Fei Fei Sun, Vanessa Axente & Andreea Diaconu

Begrijp me niet verkeerd, ik hou van Blake Lively, maar het feit dat ze in drie jaar tijd drie covers van de Amerikaanse Vogue sierde is vrij absurd. Zeker als je je bedenkt dat (top)modellen als Cara Delevingne en Karlie Kloss nooit eerder op de cover van de Amerikaanse editie van Vogue stonden. Maar deze september issue maakt AW het goed, er prijken maar liefst negen topmodellen op de uitvouwbare cover.


Posted in LOVE
11
aug

LOVE: LunarGlide 6


 photo DSC_8097.jpg

Het was liefde op het eerste gezicht. Maar helaas, op mijn nieuwste LunarGlides zat pas 30 kilometer, op mijn net iets oudere paar zat pas 200, ik kon het niet echt aan mezelf verantwoorden om weer 129 euro voor een paar nieuwe hardloopschoenen uit te geven. Iedere keer liep ik met grote ogen langs de LunarGlide 6. Iedere keer moest ik hem even vastpakken, even aanraken, even staren. Ik heb ze zelfs gepast en ik heb er een half uur op rondgelopen, in de Nike winkel in Milaan. Ze zaten heeeeeeerlijk. Maar ik was sterk en gebruikte mijn creditcard alleen voor meubels, niet voor een paar hardloopschoenen dat ik niet echt nodig had.


Posted in LOVE
1
aug

LOVE: Nike Fuelband SE


 photo photo-3.jpg
Goed nieuws voor iedereen die graag een Nike Fuelband wilde kopen, ze zijn sinds gisteren ook in Nederland te koop! Was dat eerst nog niet het geval dan, vraag je je misschien af. Dat klopt, hoewel de Nike Fuelband al in januari 2012 het leven zag, is hij nooit op de Nederlandse markt geïntroduceerd door Nike, tot gisteren dus. Meer goed nieuws over de Fuelband? Was de standaard Fuelband een paar maanden geleden nog 149 euro (bijvoorbeeld in Duitsland en Frankrijk), hij wordt in Nederland nu voor 99 euro verkocht. Dat is toch een hele fijne en flinke prijsverlaging!


Posted in LOVE
31
jul

LOVE: AF1


 photo photo.jpg

De eerste keer dat ik oog in oog stond met een paar Nike Air Force Ones kon ik mijn afschuw bijna niet verbergen. Wat was dit voor een lelijke witte gymp. Maar zoals dat bij mij wel vaker gaat met dingen, ik wen er aan en vaak komt er zelfs een periode waarin ik ervan overtuigd ben dat het mijn leven zal verrijken. Met de Nike Air Force One’s was het verhaal niet anders. Toch was ik tot op heden een klein beetje terughoudend, want eh… ik heb dus maat 42 en zo’n witte sportschoen in een maat 42, dat ziet er toch niet uit? Het staat schattig bij een maat 36, het staat leuk bij een maat 38, maar maat 42?


Posted in LOVE
28
jul

LOVE: What’SUP?


 photo RecentlyUpdated148.jpg

Toen ik twee maanden gevraagd werd of ik zin had in een middagje SUP’en op de Bergse Plas in Rotterdam zei ik meteen volmondig JA. Al die celebs op die sup-planken lieten het er ontzettend eenvoudig en vooral relaxt uit zien. Moest ik ook kunnen, toch? Nou, stiekem wist ik eigenlijk al dat het een uitdaging voor mij zou gaan worden, coördinatie is niet mijn ding en balans is niet iets dat ik van naturen heb.


Posted in LOVE