Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
15
sep

LOVE: If you never ever ever ever quit… Just do it!


 photo RecentlyUpdated129-1.jpg
Een event op zondagochtend… daar zeg ik niet vaak JA op. Sterker nog, ik kan me niet herinneren dat ik ooit op zondagochtend naar een event geweest ben. Maar wanneer Nike mij een uitnodiging stuurt voor een VIP Run, dan kan ik daar toch zeker geen nee tegen zeggen? Nike stuurde me dus die uitnodiging en ik zei dus ook geen nee en zondagochtend zat ik om 9.00u in de auto richting Amsterdam.


Posted in LOVE
8
sep

LOVE: Pineapple Flowers


 photo ananas01.jpg


Posted in LOVE
5
sep

LOVE: Daniel Wellington


 photo DSC_8235.jpg

Een horloge met een leren bandje? Als je me een jaar geleden gevraagd had of ik dat in de nabije toekomst zou dragen zou ik je keihard hebben uitgelachen. Nee. Natuurlijk niet. Maar smaken veranderen. En snel ook. Ik had je namelijk ook uitgelachen als je me drie maanden geleden verteld had dat ik vrijwillig wekenlang zonder nagellak door het leven zou gaan en ook dat is al sinds eind juli het geval (inmiddels zijn ze niet zo mooi meer trouwens, ik ging een aantal pompoenen slachten en sindsdien zijn mijn nagels oranje en met geen mogelijkheid meer netjes blank te krijgen, iemand tips, citroen en zelfs chloor al geprobeerd!).


Posted in LOVE
4
sep

LOVE: Green Monster


 photo DSC_8182.jpg

Als je net iets te vaak slechte dingen eet en net iets te weinig gezonde dingen eet, is het na een tijdje best lastig om uit die vicieuze cirkel van slechte gewoonten te komen. Althans, dat probleem heb ik. De afgelopen maanden waren niet mijn gezondste. Het was dat mijn ouders ‘s avonds meestal wel prima eten op tafel zetten, maar de rest van de dag at ik slecht. Op een gegeven moment had ik drie zakken van de McDonalds in mijn auto liggen. Uh ja, ik at niet alleen slecht ik was ook een beetje laks met opruimen.


Posted in LOVE
1
sep

LOVE: #IKEAyoutime


 photo RecentlyUpdated81-1.jpg

Misschien heb je de posters van IKEA vorige week al wel voorbij zien komen? Vanaf deze week is ook de online-campagne van IKEA van start gegaan. Dat betekent dat alles bij IKEA volledig in het teken staat van het creëren van een momentje voor jezelf. Nu weten jullie, zeker als je me al wat langer volgt, al lang dat ik daar heel erg goed in ben. Helemaal nu ik mijn nieuwe studio heb (vrijwel volledig ingericht met IKEA) ben ik heel erg goed in het creëren van momentjes voor mezelf. Sushi in bed met Gossip Girl, cappuccino & oreo’s om 9.00u ‘s ochtends (in bed), een groene smoothie terwijl ik in bed aan mijn blog werk, patatjes en kroketten in bed na een duurloop van 25 kilometer… ik kan prima voor mezelf zorgen.


Posted in Advertorial, LOVE