Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
1
sep

LOVE: #IKEAyoutime


 photo RecentlyUpdated81-1.jpg

Misschien heb je de posters van IKEA vorige week al wel voorbij zien komen? Vanaf deze week is ook de online-campagne van IKEA van start gegaan. Dat betekent dat alles bij IKEA volledig in het teken staat van het creëren van een momentje voor jezelf. Nu weten jullie, zeker als je me al wat langer volgt, al lang dat ik daar heel erg goed in ben. Helemaal nu ik mijn nieuwe studio heb (vrijwel volledig ingericht met IKEA) ben ik heel erg goed in het creëren van momentjes voor mezelf. Sushi in bed met Gossip Girl, cappuccino & oreo’s om 9.00u ‘s ochtends (in bed), een groene smoothie terwijl ik in bed aan mijn blog werk, patatjes en kroketten in bed na een duurloop van 25 kilometer… ik kan prima voor mezelf zorgen.


Posted in Advertorial, LOVE
30
aug

REVIEW: Nike Pro Bra


 photo IMG_3695.jpg


Posted in LOVE, Running, Shopping
19
aug

LOVE: The Instagirls Vogue September Issue Cover


 photo img-vogueseptember2014cover01_10410929658.jpgJoan Smalls, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Arizona Muse, Edie Campbell, Imaan Hammam, Fei Fei Sun, Vanessa Axente & Andreea Diaconu

Begrijp me niet verkeerd, ik hou van Blake Lively, maar het feit dat ze in drie jaar tijd drie covers van de Amerikaanse Vogue sierde is vrij absurd. Zeker als je je bedenkt dat (top)modellen als Cara Delevingne en Karlie Kloss nooit eerder op de cover van de Amerikaanse editie van Vogue stonden. Maar deze september issue maakt AW het goed, er prijken maar liefst negen topmodellen op de uitvouwbare cover.


Posted in LOVE
11
aug

LOVE: LunarGlide 6


 photo DSC_8097.jpg

Het was liefde op het eerste gezicht. Maar helaas, op mijn nieuwste LunarGlides zat pas 30 kilometer, op mijn net iets oudere paar zat pas 200, ik kon het niet echt aan mezelf verantwoorden om weer 129 euro voor een paar nieuwe hardloopschoenen uit te geven. Iedere keer liep ik met grote ogen langs de LunarGlide 6. Iedere keer moest ik hem even vastpakken, even aanraken, even staren. Ik heb ze zelfs gepast en ik heb er een half uur op rondgelopen, in de Nike winkel in Milaan. Ze zaten heeeeeeerlijk. Maar ik was sterk en gebruikte mijn creditcard alleen voor meubels, niet voor een paar hardloopschoenen dat ik niet echt nodig had.


Posted in LOVE
1
aug

LOVE: Nike Fuelband SE


 photo photo-3.jpg
Goed nieuws voor iedereen die graag een Nike Fuelband wilde kopen, ze zijn sinds gisteren ook in Nederland te koop! Was dat eerst nog niet het geval dan, vraag je je misschien af. Dat klopt, hoewel de Nike Fuelband al in januari 2012 het leven zag, is hij nooit op de Nederlandse markt geïntroduceerd door Nike, tot gisteren dus. Meer goed nieuws over de Fuelband? Was de standaard Fuelband een paar maanden geleden nog 149 euro (bijvoorbeeld in Duitsland en Frankrijk), hij wordt in Nederland nu voor 99 euro verkocht. Dat is toch een hele fijne en flinke prijsverlaging!


Posted in LOVE