Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
27
nov

LOVE: Hyperflex


 photo stretch.jpg

Foto: Ashley Lynn

“Hi Annemerel, zou jij de nieuwe Hyperflex Denim van Replay willen proberen?” “Ja natuurlijk, maar eh.. Alessandra Ambrosio ziet er prachtig uit in die witte broek, ik hoop wel dat jullie ook een iets donkerder kleurtje hebben, want mijn heupen worden nu niet echt vrolijk van wit!” Dat was geen enkel probleem en een paar weken later ontving ik de Replay Hyperflex Denim in prachtig donkerblauw.


Posted in LOVE
23
nov

LOVE: Autumn (II)


 photo starbucks.jpg

Net als Carlissa was ik vroeger nooit zo’n fan van de herfst. Ik vond het altijd maar ellendig lang duren. Er leek nooit een einde te komen aan de maanden oktober en november, en dat terwijl juli en augustus in mijn beleving binnen een poep en een zucht voorbij waren. Maar die tijd is niet meer… Ik moet iedere keer weer met mijn ogen knipperen als ik de datum zie.. is het echt al 23 november? Vieren we echt al over twaalf dagen Sinterklaas, is Kerst echt maar een maandje van ons verwijderd?


Posted in LOVE
17
nov

LOVE: Jogha


 photo jogha01.jpg


Posted in LOVE
14
nov

LOVE: Nike Zoom Structure+ 18


 photo unnamed.jpg
Tweeënhalf jaar lang koos ik vrijwel altijd voor de LunarGlide wanneer ik ging hardlopen. Ik had andere modellen van Nike, zoals de Nike Free en de Nike Flyknit. Ik had ook modellen van Saucony en Puma, maar altijd ging ik terug naar de LunarGlide. Samen met mijn speciale zooltjes van de podotherapeut waren wij namelijk onoverwinnelijk. Ok, ik kreeg wel eens blaren, maar daar hield het dan ook wel bij op. Tot de marathon van New York (ja mensen, het gaat weer over de marathon, het spijt me) toen knelden mijn LunarGlides ineens op mijn wreef. Waarschijnlijk door de combinatie zooltjes en nieuw LunarGlide model + nog steeds opgezwollen voeten van het vliegtuig. Goed, de liefde voor de LunarGlide is zeker niet over, maar ik heb mijn ogen wel geopend voor alternatieven. En dat eerste alternatief dat heb ik inmiddels via Sarenza in mijn bezit. De Nike Zoom Structure+ 18.


Posted in LOVE
13
nov

LOVE: Small medals


 photo DSC_9139.jpg

Ik vond eigenlijk dat ik het niet verdiend had. Een cadeautje bij Tiffany’s. Dit was toch geen echte prestatie? Daarnaast kocht ik vorig jaar die ketting als aandenken. Wilde ik nu weer een aandenken? Ik bedoel, wilde ik dit niet gewoon zo snel mogelijk vergeten? Vergeef me mijn deprimerende gedachten, het was vlak na de marathon. Ik zat met een nieuwe Nike trui en een Caramel Frappuccino bij Starbucks in de Trump Tower en ik kon gewoon niet vrolijk zijn.


Posted in LOVE