LOVE: 10x copper & marble December presents

 photo Desktop1693.jpg
Deze blogpost is speciaal voor mijn moeder, die al weken om mijn decemberlijstje vraagt. Ik heb vandaag eindelijk tijd gemaakt om op onderzoek uit te gaan en dit is het resultaat.. allemaal woonaccessoires, koperkleurig of van marmer. Ik beloof dat ik tot 24 december niets van dit lijstje zelf zal kopen. Ik heb het je lekker makkelijk gemaakt mama, je kunt alles bij de Bijenkorf kopen. En ik weet dat je je verzendkosten voor de rest van het jaar  bij de Bijenkorf al hebt afgekocht, dus je hoeft ook dat pestpokkenweer dat ze voor de komende twee weken voorspeld hebben niet in.

Bekijk bericht

LOVE: GoPro

 photo GoPro.jpg

Sponsored – Toen ik afgelopen zomer in Lapland was voor Fjällräven, had ik een GoPro te leen. Ik was enthousiast, maar heb de beelden nooit zelf in handen gehad, omdat de video die van mijn beelden gemaakt is, door een team van Fjällräven in elkaar is gezet. Ik moest dus ook helaas de GoPro inleveren en wist nog steeds niet zo goed of ik het apparaat die 400 euro waard vond. Toen ik twee weken geleden naar Oostenrijk ging om te skiën leek het me wel leuk om naast mijn gewone vlog-camera, ook beelden met een GoPro te schieten. Maar ja… die 400 euro he?!

Bekijk bericht

LOVE: Jogha

 photo Desktop1571.jpg

Ik hou van mijn Nike schoenen en dry-fit knit longsleeves, ik hou van mijn Lululemon broeken die ik stiekem vaker in het dagelijks leven draag dan tijdens een rondje hardlopen. Maar ik word oprecht vrolijk van mijn Jogha-collectie.

Bekijk bericht

LOVE: Ellen Degeneres

 photo EllenDegeneresOscarSelfie.jpg

Afgelopen weekend had ik ‘algehele malaise’. Ik was te ‘ziek’ om een film of serie te kijken, maar wat ik wel kon was tussen de bedrijven door filmpjes kijken op YouTube. Op het kanaal van Ellen Degeneres om precies te zijn. Natuurlijk kende ik Ellen al lang en natuurlijk heb ik wel vaker video’s van haar gezien, maar ik heb afgelopen weekend zoveel video’s gezien dat ik met recht durf te zeggen dat ik fan ben. Ik heb hardop gelachen en dat terwijl lachen héél pijnlijk was (ik had last van mijn buikspieren door de NTC training en ik had hoofdpijn, waardoor lachen ook nogal pijnlijk was). En omdat lachen gezond schijnt te zijn deel ik graag mijn favoriete Ellen-filmpjes. De meeste duren maar zo’n drie minuten. Ideaal dus als je niet zoveel tijd hebt (dan kun je er gerust twintig kijken, ha ha ha).

Bekijk bericht

LOVE: Fashionista Magazine

 photo IMG_1208.jpg

Als je me tien jaar geleden verteld had dat ik ooit een maandelijkse column in een groot meidentijdschrift zou krijgen, zou ik je niet geloofd hebben. Natuurlijk hoopte ik het wel en ik verwachtte het aan de ene kant ook wel van mezelf, maar dat het ooit zou gebeuren, dat had ik dus eigenlijk niet. Maar eind juli, toen ik in de auto zat terug uit Italië, werd ik gemaild met de vraag of ik een proefcolumn wilde schrijven voor Fashionista Magazine.

Bekijk bericht