LOVE: Jogha Limitless

 photo allemaal.jpg

Sinds afgelopen vrijdag ligt alweer de derde Jogha sportswear collectie in de (digitale) winkel. Na de Badass en Fearless collectie heeft Aranka (+team natuurlijk) nu de Limitless collectie ontworpen. Ik denk wel mijn favoriete collectie tot nu toe, zeker voor deze tijd van het jaar, de kleuren en printjes flatteren namelijk een stuk meer dan de zomerse printjes van de Fearless collectie (die ik van de zomer hoogstwaarschijnlijk wel weer heel veel ga dragen).

Bekijk bericht

LOVE: Perfect Basics

 photo IMG_6599.jpg

Al maanden was ik op zoek naar de perfecte zwart/wit gestreepte longsleeve. En net als dat met die prins op het witte paard schijnt te gaan (heb er nog geen ervaring mee), kwam ik het shirt tegen op een plek waar ik het van te voren nooit verwacht had te gaan vinden, bij Merci, in Parijs. Het was liefde op het eerste gezicht en 35 euro vond ik een heel redelijke prijs. We waren onafscheidelijk, totdat iemand het nodig vond om mijn tas uit de auto in Rome te stelen, toen was ik mijn geliefde streep shirt kwijt.

Bekijk bericht

LOVE: 10x copper & marble December presents

 photo Desktop1693.jpg
Deze blogpost is speciaal voor mijn moeder, die al weken om mijn decemberlijstje vraagt. Ik heb vandaag eindelijk tijd gemaakt om op onderzoek uit te gaan en dit is het resultaat.. allemaal woonaccessoires, koperkleurig of van marmer. Ik beloof dat ik tot 24 december niets van dit lijstje zelf zal kopen. Ik heb het je lekker makkelijk gemaakt mama, je kunt alles bij de Bijenkorf kopen. En ik weet dat je je verzendkosten voor de rest van het jaar  bij de Bijenkorf al hebt afgekocht, dus je hoeft ook dat pestpokkenweer dat ze voor de komende twee weken voorspeld hebben niet in.

Bekijk bericht

LOVE: GoPro

 photo GoPro.jpg

Sponsored – Toen ik afgelopen zomer in Lapland was voor Fjällräven, had ik een GoPro te leen. Ik was enthousiast, maar heb de beelden nooit zelf in handen gehad, omdat de video die van mijn beelden gemaakt is, door een team van Fjällräven in elkaar is gezet. Ik moest dus ook helaas de GoPro inleveren en wist nog steeds niet zo goed of ik het apparaat die 400 euro waard vond. Toen ik twee weken geleden naar Oostenrijk ging om te skiën leek het me wel leuk om naast mijn gewone vlog-camera, ook beelden met een GoPro te schieten. Maar ja… die 400 euro he?!

Bekijk bericht