Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
12
jun

LOVE: Vogue


 photo VO_2845S_A3_liggend.jpg

Zonder zonnebril ga ik de deur niet uit. Ook al wordt er de hele dag regen voorspelt, als ik op de hoek van de straat merk dat ik mijn zonnebril vergeten ben, dan ga ik terug om er één te halen. Toen ik vorige maand in Londen moest kiezen of ik een zonnebril mee zou nemen of een paraplu, koos ik voor de zonnebril, ondanks dat er voor de hele dag regen voorspeld was. De reden hiervoor? Ik kijk nu eenmaal veel lekkerder door een zonnebril wanneer de lucht ook maar een klein beetje scherp is. Ik heb de afgelopen jaren dan ook een aardige collectie zonnebrillen opgebouwd. Mijn nieuwste aanwinst? Een zonnebril van Vogue.Posted in Advertorial, LOVE
10
jun

LOVE: Nike – LunarGlide


 photo DSC_7389.jpg

In Milaan kocht ik mijn zevende paar LunarGlides, lucky number seven? Ik hoop het. Je vraagt je misschien af of ik helemaal gek in mijn hoofd ben, dat ik zoveel paren LunarGlides in mijn bezit heb, is één paar niet genoeg? Ja. Maar drie van de zeven paar heb ik volledig opgelopen, één paar is te klein, één paar is speciaal voor de winter. Dan blijven er nog twee paar over en ach… een beetje afwisseling kan geen kwaad, zeker als je je ze ook onder een spijkerbroek aantrekt (wat overigens wel de levensduur van de schoenen verkort, maar als je zoals ik last hebt van een blessure moet je dat er maar voor over hebben.. Ik bedoel, hoe erg is het? Heb je eerder een excuus om een nieuw paar te kopen, hiep hooooooi!).


Posted in LOVE, Running
6
jun

LOVE: Rens Kroes – Powerfood


 photo DSC_7368.jpg


Posted in Books, LOVE
23
mei

LOVE: Meant To Be


 photo RecentlyUpdated579-1.jpg

Sommige dingen zijn meant to be, toch? Ik heb regelmatig het gevoel dat dingen meant to be zijn als ik ze zie hangen/liggen in de winkel. Gelukkig komt het tegenwoordig iets minder vaak voor, je wordt toch ook een jaartje ouder (en wijzer), maar het gebeurt nog steeds wel eens. Mijn vorige ‘meant to be’ aankoop was in januari, ‘de’ jas van Sandro voor de helft van de prijs. Vorige week maandag gebeurde het weer. Totaal onverwachts voor zowel mij als mijn creditcard.


Posted in LOVE
21
mei

LOVE: Röhnisch


 photo DSC_7135.jpg

Esmée: “Annemerel, ik heb een sponsor voor Girlscamp, Röhnisch!”… Uhhhh leuk S, maar Röhnisch, moet ik dat ergens van kennen? Het bleek niet zo gek te zijn dat ik het nog niet ken, het is namelijk een (in Nederland) relatief nieuw sportmerk dat pas vanaf dit seizoen goed te verkrijgen is.


Posted in LOVE