LOVE: Nike Free Flyknit RN

 photo Nikefree Flyknit RN 2016.jpg

Het is deze week precies vier jaar geleden dat ik voor het eerst een paar Nike Free’s aan mijn voeten had. Het is ook precies vier jaar geleden dat ik voor het eerst in aanraking kwam met Nike hardloopschoenen. Dat wil niet zeggen dat ik vroeger nooit op Nike’s heb hardgelopen. Als je mijn boek hebt gelezen dan weet je dat ik in juni 2006 mijn hardloopcarrière op een paar oude Nikes die ik voor gym gebruikte gestart ben. Maar goed, Nike maakt ook écht hardloopschoenen en hoewel me die schoenen in iedere hardloopwinkel werd afgeraden – waardoor ik dus een beetje sceptisch was over Nike hardloopschoenen – bleken die ook helemaal niet zo verkeerd te zijn.

Bekijk bericht

❤: 17/3

 photo IMG_3716.jpg

Stiekem vind ik deze blogs het leukst om te maken, ik besef iedere keer weer hoeveel redenen ik heb om gelukkig te zijn.

Bekijk bericht

LOVE: Adidas Ultraboost x Stella McCartney

 photo IMG_3914.jpg

Het weekend voor de fotoshoot van mijn boek afgelopen zomer, kwam ik er ineens achter dat ik alleen maar Nike schoenen in mijn spreekwoordelijke kast had staan. Niets mis met Nike hardloopschoenen, maar een hardloopshoot met alleen maar Nike-schoenen is misschien wat overdreven. Ik bedoel, ik word niet gesponsord door Nike en die illusie wilde ik ook zeker niet wekken. Ik benaderde adidas met de vraag of ze misschien een paar schoenen voor me hadden dat ik tijdens de shoot zou kunnen dragen. Een dag later was daar de adidas Ultra Boost.

Bekijk bericht

LOVE: Jogha Limitless

 photo allemaal.jpg

Sinds afgelopen vrijdag ligt alweer de derde Jogha sportswear collectie in de (digitale) winkel. Na de Badass en Fearless collectie heeft Aranka (+team natuurlijk) nu de Limitless collectie ontworpen. Ik denk wel mijn favoriete collectie tot nu toe, zeker voor deze tijd van het jaar, de kleuren en printjes flatteren namelijk een stuk meer dan de zomerse printjes van de Fearless collectie (die ik van de zomer hoogstwaarschijnlijk wel weer heel veel ga dragen).

Bekijk bericht