LOVE: Fall

 photo FullSizeRender_1.jpg

Er is geen ontkennen meer aan, het is herfst. Als ik wakker word is het donker, als ik ‘s ochtends mijn make-up aan wil brengen moet ik een lamp aan doen. Voorbij zijn de lange avonden bij mijn ouders in de tuin met witte wijn en Aperol Spritz. Voorbij zijn de avondruns met ondergaande zon in zee. De benen gaan weer in dikke zwarte panty’s wanneer er een jurkje gedragen wordt en mijn zomerse kleurtje zie ik met de dag minder worden. Balen. Maar de herfst heeft ook zijn charmes.

Bekijk bericht

LOVE: Champagne at Tiffany’s

 photo IMG_3334.jpg

Zaterdag, de dag voor de marathon. De dag waarop ik normaliter zo min mogelijk probeer te doen. Ik mocht van mezelf tussen 10.00u en 14.00u winkelen, geen minuut langer. Mijn doel tijdens deze shopsessie? Iets vinden waarmee ik mezelf na de marathon kan belonen. Eerst loop ik naar de Apple Store en bijna koop ik de nieuwe iPhone 6S. Het is natuurlijk eigenlijk de bedoeling dat ik mijn cadeautje NA de marathon pas koop, maar de kans dat de iPhone op maandag is uitverkocht is zeker aanwezig, dus ik moet van mijn eigen regels afwijken. Net op tijd bedenk ik me, ik heb helemaal geen nieuwe iPhone nodig. Ik sprint de winkel nog net niet uit.

Bekijk bericht

LOVE: Apple Watch

 photo image1_1.jpeg

Toen ik de Apple Watch twee weken geleden kocht, had ik niet gedacht dat ik er ook daadwerkelijk wat aan zou hebben. Ik kocht het horloge omdat ik het – als groot Apple fan – graag wilde hebben. Maar de afgelopen twee weken ben ik van het horloge gaan houden en oké, het is nog steeds een hebbeding, maar het is wel degelijk een heel handig hebbeding. Omdat ik héél veel vragen gekregen heb, zal ik jullie vandaag precies vertellen waarom ik die 419 euro voor mijn Apple Watch dubbel en dwars waard vond.

Bekijk bericht

HELLO AUGUST

 photo HELLO AUGUST.jpg

Juli was een fantastische maand. Ik bracht drie weken door in Italië, heeft dat nog verdere uitleg nodig? Maar ik heb er alle vertrouwen in dat augustus ook een hele mooie maand gaat worden.. Waarom?

Bekijk bericht