LOVE: To Chloé or to Gucci?

 photo Recently Updated303.jpg

Het zal je misschien zijn opgevallen dat ik na mijn New York Marathon geen sieraad bij Tiffany’s heb uitgezocht, zoals ik na andere marathons traditiegetrouw wel doe. Het heeft een reden, ik heb namelijk inmiddels zoveel marathons gelopen dat ik eigenlijk wel een beetje genoeg sieraden heb. Ik draag mijn sieraden dagelijks (doe ze gewoon nooit af) en een extra armbandje of ketting, dat heeft mijn pols of mijn nek helemaal niet nodig. Daarbij komt… als ik van plan ben om nog meer marathons te gaan lopen (wat ik zeker weten van plan ben) dan verander ik straks echt in een kerstboom.

Ik ben de dag na de marathon nog wel even bij Tiffany’s geweest, maar werd nergens heel enthousiast van. Het was er vooral heel erg druk, met marathonlopers. Het voelde op de een of andere manier daardoor ook een beetje minder speciaal. Nu is het wel logisch dat al die marathonlopers na de marathon naar Tiffany’s gaan, Tiffany’s heeft namelijk voor de NYC Marathon ieder jaar een speciale lijn. Ik word niet warm of koud van die speciale marathonlijn, dus daar kwam ik sowieso niet voor. Ik had trouwens wel wat kunnen vinden bij Tiffany’s hoor, als ik de hoofdprijs in de loterij gewonnen had.

Eigenlijk wilde ik veel liever een mooie tas kopen. Niet alleen voor het lopen van de marathon, maar eigenlijk als een soort van eindejaarscadeautje aan mezelf. Vorig jaar wilde ik eigenlijk al een mooie tas voor mezelf kopen bij Céline in Parijs, toen ben ik uiteindelijk voor een zonnebril gegaan omdat ik toch nog even wilde sparen. Maar dit jaar denk ik… fuck it, ik wil een mooie tas en ik ga hem gewoon kopen. Er zijn genoeg redenen waarom ik vind dat ik die tas ‘verdiend’ heb, maar de belangrijkste reden is dat ik graag een mooie nieuwe tas wil (en dat ik denk dat mijn bankrekening het toelaat).

Maar toen kwam het volgende ‘probleem’, Europese merken zijn in New York dus een stuk duurder dan in Europa. Voorbeeld… een tas van 1650 euro is 2150 dollar. Denk je, de dollar staat toch ook iets lager dan de de euro? Ja, klopt, maar bovenop die 2150 dollar komt dus ook nog tax en als je die er bij op geteld hebt zit je gewoon op 2150 euro. En dat scheelt dus 500 euro. Nou, voor die 500 euro wacht ik nog wel eventjes.

Even dacht ik nog, weet je wat, ik ga voor een 3.1 Philip Lim tas, die wil ik immers ook al een tijdje heel graag hebben en dat is een Amerikaans merk, dus zal het in Amerika niet duurder zijn dan in Europa. Maar toen ik die tas uiteindelijk om had, na al die jaren dat ik er verlekkerd naar gekeken heb, was ik eigenlijk helemaal niet zo enthousiast. In ieder geval niet enthousiast genoeg om er zevenhonderd dollar + tax aan uit te geven. Dus ik heb braaf gewacht. Ik heb mijn geld ook niet aan andere dingen uitgegeven, zoals een mooie trui van Tommy Hilfiger, omdat ik in mijn achterhoofd steeds had ‘ik wil een mooie tas en ik kan beter mijn geld daarvoor bewaren’.

Nu ben ik weer in Nederland en is het grote uitzoekproces gevonden. En ik zou Annemerel niet zijn als ik dit niet met jullie zou delen. Dus hier komen ze, mijn favorieten van dit moment.
 photo Recently Updated303.jpg

Dit tasje is van Gucci en zag ik op Schiphol al liggen. Hij komt uit de Dionysis lijn en is van zwart suède. Toen ik hem zag was ik op slag verliefd. Ik vind hem alleen wel erg duur voor hoe groot hij is (1450 euro), gelukkig zijn ze op Schiphol wel goedkoper en daar moet ik binnenkort weer zijn.
 photo Recently Updated303.jpg

Dit tasje van Gucci komt uitdezelfde lijn en is een wallet on a chain, ik heb deze om gehad op Schiphol en ik vond hem erg mooi staan. Ik mocht hem toen niet meteen kopen omdat ik dacht ‘ik moet nog naar New York en ik heb nog helemaal geen prestatie neergezet’. Hij is een stuk goedkoper dan de andere tas van Gucci, maar daar tegenover staat wel dat er geen camera in past en dat is best wel onhandig, aangezien ik mijn camera overal mee naartoe sleep. Ja, wellicht moet ik deze toch laten gaan.

 photo Recently Updated303.jpg

Stiekem vind ik dit de mooiste tas uit de Dionysis collectie, maar het is wel meteen ook de duurste tas uit de collectie. Hij is 1650 euro (maar wel 200 euro goedkoper op Schiphol volgens mij). Nog een dingetje met deze tas, ik weet niet of ik hem graag in deze stijl zou willen hebben, of dat ik toch voor helemaal suède zou gaan (in deze beige kleur, of in het zwart). Het probleem met suède is dat dat wel sneller lelijk wordt en ik ben best wel onhandig, dus wat dat betreft zou dit Gucci printje een stuk beter zijn. Maar hoe lang vind ik dat leuk? Aan de andere kant, mijn moeder kocht dertig jaar geleden ook een Gucci tas met dit printje, dus het is wel een klassieker. De vriendin van Jon Olsson, Janni Déler, heeft deze tas ook en toen ik hem laatst weer in een vlog van Jon voorbij zag komen dacht ik…. ahhhh toch wel heel erg vet. Maar het is wel een ‘hate or love it’ gevalletje.
 photo Recently Updated303.jpg

En dan heb ik nog twee andere tassen waar ik al jaren fan van ben, de Chloé ‘Drew’. Ik vind deze tas zo mooi en hij is ook nog eens ontzettend handig, want hier past mijn camera perfect in. Hij is er in mindere varianten, deze is leer gecombineerd met suède.
 photo Recently Updated303.jpg

En deze is helemaal leer. Ik denk dat deze iets minder besmettelijk is en wat langer mooi blijft. Deze tassen zijn net iets goedkoper dan de tassen van Gucci, maar het scheelt niet heel veel. Al jaren loop ik te zwijmelen bij deze tassen, dus dit zou een weloverwogen keuze zijn.

Goed… ik ga nog even heel goed nadenken. Ben benieuwd wat jullie van de tassen vinden. Wat zouden jullie doen in mijn plaats (ik weet zeker dat de helft zegt ‘ik zou sowieso niet zo’n dure tas kopen’). Let me know! Ik ga in ieder geval morgen even langs de Bijenkorf in Amsterdam om nader inspectie te doen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

73 Reacties

 1. november 15, 2016 / 17:11

  Ik ben zelf fan van het formaat van een wallet of a chain, maar die van Gucci vind ik persoonlijk helemaal niets. Die met Gucci printje vind ik best wel over the top, lastig te combineren.

  De tas van Chloe vind ik dan wel weer gaaf, vooral helemaal leer. Dat is wat stoerder, die met suede vind ik te netjes, een tas die je niet echt combineert met een spijkerbroek.

 2. S
  november 15, 2016 / 17:15

  Een goede tas is een goede investering vind ik. Zelf heb ik aantal exemplaren van Prada en deze blijven bij intensief gebruik echt heel lang mooi en brengen hun geld dus wel op. Sieraden daarentegen doe ik af, leg ik ergens neer en ben ik vervolgens kwijt.
  De tassen uit jouw selectie zijn niet echt mijn smaak. Maar als ik uit deze 5 zou moeten kiezen zou ik denk ik voor de leer met suède Chloé gaan.

 3. Lilian
  november 15, 2016 / 17:22

  Leuk alternatief voor je sieraad..
  Ik moet zeggen dat ik de laatste twee tassen mooier vind, komt ook dat dit meer mijn smaak is.

  Succes met kiezen!

 4. M.
  november 15, 2016 / 17:32

  Ik vind de derde Gucci tas inderdaad een ‘hate or love it’ gevalletje want ik vind hem de minst mooie (om niet te zeggen: in mijn ogen ‘lelijk’) tas uit je hele lijstje.

  Mijn favoriet is de eerste of de vierde in de lijst! Veel succes met kiezen. En tuurlijk heb je die tas verdiend!

 5. Juliet
  november 15, 2016 / 17:39

  Mooie tassen!
  Wat vindt je van de Chloè Faye?
  Zit er wel een beetje tussenin :-)
  Heb laatst de zwarte Cèline trio gekocht, nogsteeds erg blij mee!

 6. Hanne
  november 15, 2016 / 17:41

  Ik ben voor Chloé! Ik heb het niet zo op Gucci…

 7. november 15, 2016 / 17:42

  Hmm, ik word niet echt warm van de tassen die jij op je lijstje hebt. Ik zou bijvoorbeeld eerder voor een Proenza Schouler gaan of een Rebecca Minkoff (geen extreme prijzen, das ook mooi meegenomen.) Zoals je merkt ben ik iets meer van de strakkere modellen, zonder tierelantijnen. Een Chanel WOC vind ik ook heel mooi, maar daar staan wachtlijsten voor en daar past ook zeker geen camera in. In een Chanel Boy wel, maar daar kun je 3 tassen van jouw lijstje van kopen oeps haha. Aan mij heb je eigenlijk ook helemaal niets. Ben wel benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden!

 8. november 15, 2016 / 17:46

  Ik vind die laatste tas het allermooiste! Wel prijzig allemaal, maar je mag jezelf best een keer een cadeau geven :)

 9. Smilla
  november 15, 2016 / 17:56

  Ik heb dus echt totaal geen ervaring met designertassen, maar die tas van Chloé ziet dr een beetje uit alsof ie kan ‘lebberen’ zegmaar misschien even googlen daarop? Vind m wel het mooiste van de 4. Succes met je keuze :)

 10. xAmber
  november 15, 2016 / 18:10

  Ik vind gucci tassen de laatste tijd best wel mooi. Ik vind zelf met bordeaux rood erg mooi. Het gaat er bij zo een tas om wat jij mooi vindt, jij loopt uiteindelijk met de tas!

 11. Tessa
  november 15, 2016 / 18:10

  Moeilijk moeilijk.. ik moet zeggen dat ik de modellen van Gucci sowieso mooier vind dan Chloé. De derde tas van de Dionysis collectie vind ik prachtig! Hij is ruim (en jij neemt graag het één en ander mee op pad) en valt vrijwel met iedere outfit te combineren denk ik. Persoonlijk zou ik wel voor de zwarte variant gaan. Tijdloos en kan altijd! Printje is ook leuk, maar het is inderdaad de vraag of je daar niet gauw op uitgekeken raakt. Het is en blijft een hoop geld. Maar als je het doet, doe het dan goed en ga dan niet “besparen” op een kleinere variant.

  Ben benieuwd of je wellicht nog wat kunt vinden in Amsterdam. Wie weet spot ik je nog even, want ben zelf ook in de stad! ;-)

 12. Jacqueline
  november 15, 2016 / 18:12

  Drew.. sowieso! ?

 13. Marianne
  november 15, 2016 / 18:12

  Die gucci met het printje!!!

 14. november 15, 2016 / 18:14

  Oh, ik zou zeker voor nummer 1 gaan. Love it!

 15. Laura
  november 15, 2016 / 18:16

  Ik zou die gucci tas doen maar dan in het bordeaux rood! Queen of jetlags heeft die ook en die is echt prachtig!!

 16. Floor
  november 15, 2016 / 18:29

  Daar zitten pareltjes tussen hoor, de laatste is mijn favorite! Ik zou persoonlijk niet voor suede gaan. Dit wordt vrij snel lelijk (spreekt uit ervaring) en dat is wel het minste wat je wilt bij zo’n dure aanschaf haha.

  Ik vind het de investering elke keer meer dan waard :) Elke keer als ik een van mijn tassen pak, ben ik nog als een kind zo blij. Daarnaast hoef je dan niet elk half jaar een tas bij de H&M te kopen. Ik zou morgen ook even naar de Proenza Schouler PS11 kijken, als je toch bij de Bijenkorf bent ;)

 17. Lisanne
  november 15, 2016 / 18:42

  Ik kwijl al tijden om de Chloe Drew (en de Chloe Faye trouwens ook)! Die met leer en suede vind ik echt to die for, haha. Ik vind een mooie tas een goede investering, dus helemaal niet gek dat je erover nadenkt! Is toch een hartstikke mooi cadeau voor jezelf :)

 18. Pam
  november 15, 2016 / 18:43

  Definitely de Chloe Drew!

 19. Pascale
  november 15, 2016 / 18:53

  ik vind de eerste Gucci tas het mooist, perfecte formaat en tijdloos.
  Ik hou niet zo van goud dus de Chloé tassen vind ik persoonlijk niet zo mooi.

 20. Margaretha
  november 15, 2016 / 18:54

  Gezien het feit dat jij snel laat hebt van je nek/schouders zou ik sowieso niet kiezen voor een tas met ketting als hengsel….
  Maar ik vind de Chloe tas (de laatste) wel erg gaaf!

 21. Danique
  november 15, 2016 / 19:47

  oooh ik heb precies dezelfde issue
  of een valentino tas of een guess tas

  maar als ik mocht kiezen tussen die van jou, zou ik voor de chloé suède zijn gegaan: love it en tijdloos!
  past overal bij en praktisch past alles erin

 22. november 15, 2016 / 19:49

  Die zwarte Gucci’s zijn echt fan-tas-tisch, love it! <3

 23. Catelijne
  november 15, 2016 / 19:57

  Chloé! Die met suede vind ik het mooiste, maar is inderdaad iets gevoeliger voor slijtage. En je camera past er in, dus win win!

 24. marion
  november 15, 2016 / 20:12

  Allemaal prachtig, maar die allereerste, die van Gucci van suede is echt de aller- allermooiste. Ik vind ook dat je het verdient en ik ben heel benieuwd wat het gaat worden! Prachtige tassen!!

 25. CarlijnD
  november 15, 2016 / 20:14

  Ik vind de Cloé echt veel beter bij je passen. Haha nu doe ik net of ik je ken, maar we kennen natuurlijk via je blog wel een beetje je stijl… zou sowieso voor een zwarte gaan en geen printje. Ben benieuwd welke het gaat worden!

 26. Kelly
  november 15, 2016 / 20:18

  Ik zou gaan voor de Chloe, die zit ik ook al maaaaanden te eyeballen maarja zoveel geld voor een tas.. ik vond mijn michael kors tassen al prijzig en de Chloe tassen zijn wel weer een segmentje duurder.. :(

 27. november 15, 2016 / 20:23

  Absouluut één (of allebei haha) de Chloé tassen.. zo mooi ‘klassiek’!

 28. Michelle
  november 15, 2016 / 20:33

  Ik vind de eerste 2 erg mooi. Elegant, simpel, maar toch heel speciaal. Ik zou niet gaan voor iets met een Gucci print, wat ik heb gezien van je style past dat er niet zo goed bij. Ik zou gaan voor een zwarte tas, en denk dat het suede er juist wat extra’s aan geeft.

 29. Manon
  november 15, 2016 / 20:37

  Ik vind de eerste Gucci het mooist! Vooral ook vanwege de zilveren details aangezien ik nooit goud draag.

 30. Liset
  november 15, 2016 / 20:45

  Ah gaaf! Sowieso doen, als je zo hard gewerkt hebt en je een tas wilt en het geld hebt, waarom niet. Het leven is te kort om dingen te laten (als ze kunnen dan). Ik ben zo’n you-hate-it person wat betreft het gucci printje, dus die zou ik zelf nooit kopen. Mijn favorieten zijn de eerste van gucci en de eerste van celine. Maar uiteindelijk moet je vooral doen wat je zelf gaaf vindt! Veel plezier met kiezen :-)

 31. Céline
  november 15, 2016 / 21:03

  Ik stem voor de eerste Gucci of de Chloe (denk dan de lederen versie inderdaad)! Ik kan het niet uitleggen maar vind die beige tas niet zo ‘Annemerel’. Ik denk dat je van die zwarte (en dan wel een model waar je camera inpast!) veel meer plezier gaat hebben. Een soort grote voor je Céline ;)! Maar hee.. niet haar dan gaan vergeten he! Dat kunnen ze niet aan..

  • Céline
   november 15, 2016 / 21:03

   Soort grote zus * moest het zijn!

 32. november 15, 2016 / 21:07

  Chloé met suede! Ik heb de chloé faye en hij is echt veel minder besmettelijk dan je zou denken. Daarnaast maakt de suedeflap hem net even anders dan andere (namaak) tassen. De Drew heeft ook echt een prachtig slot.

  Mocht je toch voor de Gucci gaan dan zou ik voor het eerste model gaan, een wallet on a chain is vaak net te klein voor dagelijks gebruik en die met logo is inderdaad een love it or hate it. Die met logo is wel een betere investering mocht je hem ooit nog willen verkopen, maar dat neem ik aan van niet ;-)

 33. november 15, 2016 / 21:17

  Persoonlijk vind ik de tassen van Gucci het mooist, maar op de een of andere manier vind ik de Chloé nóg beter bij jou passen, haha. Zelf denk ik over een tas van Saint Laurent en de Louis Vuitton Pochette. Die laatste is eenzelfde gevalletje als waar jij mee zit: hoe lang vind ik dat printje leuk? Dit jaar is het namelijk echt een ’trend’ waardoor ik het automatisch weer leuk ben gaan vinden. Aan de andere kant: het is inderdaad echt een klassieker.. Lastig!

 34. Siel
  november 15, 2016 / 21:27

  To Gucci! Ik vind de eerste het mooist :) ik snap de verleiding van de beige met het printje, maar ik denk dat die binnen enkele jaren wel eens “out” zou kunnen zijn. Een zwart leren Chloé is natuurlijk ook tijdloos… veel succes ;)

 35. Franka
  november 15, 2016 / 21:39

  De eerste tas van Gucci is prachtig! ?

 36. november 15, 2016 / 21:41

  De eerste!

 37. M
  november 15, 2016 / 21:50

  Ik zou sowieso niet zo’n dure tas kopen ;-)

  Ik vind de eerste het mooist, maar €1450 voor een tasJE vind ik eigenlijk van de zotte.

 38. Luca
  november 15, 2016 / 21:57

  Ik heb het dessin van Gucci tassen eigenlijk nooit mooi gevonden, ik associeer het vaak met ‘nepperds’. Ik zou sowieso voor de Chloé tas gaan, die is echt prachtig! Wel heb ik gehoord dat het gouden ‘hangertje’ snel het leer bekrast. Ik vind de Chloé tas ook een echte Annemerel-tas!

  Succes met beslissen! X

 39. Merel
  november 15, 2016 / 21:58

  Als ik zelf zou moeten kiezen tussen deze tassen zou ik voor de eerste of de laatste gaan. De all over print vind ik persoonlijk niet zo heel mooi. Maar het is jouw prestatie en jouw beloning dus doe waar je gelukkig van wordt! Ben heel benieuwd welke het uiteindelijk wordt. Update daarna? :)

 40. Brenda
  november 15, 2016 / 22:02

  Gucci! Zonder twijfel…. ik kocht vorig jaar de Gucci Disco en ben er nog elke dag superblij mee!

 41. Eva
  november 15, 2016 / 22:16

  Chloe Drew!!!!

 42. Eva
  november 15, 2016 / 22:16

  Chloe Drew!!!!

 43. Carlijn
  november 15, 2016 / 22:27

  Ik zou sowieso voor zwart gaan, vind ik veel mooier dan het printje en ik ben het meest fan van de Chloe tas.
  Persoonlijk zou ik inderdaad never nooit zoveel geld aan een tas uitgeven, ik zou de tas dan nooit durven te dragen of bang zijn dat ik achteraf hem niet meer zo leuk vind haha! Ik ben wel benieuwd naar de prijzen van de Chloe tas.

 44. Eva
  november 15, 2016 / 22:32

  De Celine in volledig leer!

 45. Ikke
  november 15, 2016 / 22:33

  100% Chloé ‘Drew’!!

 46. Chantal
  november 15, 2016 / 22:34

  Bij de laatste tas krijg ik het meeste een Annemerel gevoel. Vind hem prachtig en dus ook erg goed bij jou passen :)

 47. L
  november 15, 2016 / 22:38

  Ik vond van dichtbij de Dionysis-tassen van Gucci kwalitatiever er een stuk beter uitzien dan enkele modellen van Chloé. Maar eigenlijk zou je gewoon alle tassen die je op het oog hebt gewoon rustig in de winkel moeten passen

 48. Ilse
  november 15, 2016 / 22:57

  Dat is niet mijn smaak, ieder zijn eigen ding. En ik snap wel dat je niet meer sieraden wil als je alles elke dag draagt.

 49. november 16, 2016 / 00:54

  Die eerste zwarte Dionysus is prachtig! Daar heb je denk ik wel meer plezier van dan zo’n model met Gucci print.

 50. Cynthia
  november 16, 2016 / 06:40

  Ik zou voor de allereerste van Gucci gaan! Die heeft zilveren hardware en dat past mooi bij jouw sierraden. Plus dat het een bijzonder model is en hij door de kleur super tijdloos is!

 51. Ilona
  november 16, 2016 / 07:19

  De eerste!!! ?

 52. Charlotte
  november 16, 2016 / 07:38

  Ik zou voor die klassieke Gucci gaan die wat Janni ook heeft…. Geweldig mooie tas en vind hem net iets specialer dan bijvoorbeeld die laatste twee (alhoewel die ook heel mooi zijn hoor, maar je ziet ze erg vaak).

  En ik zou zeggen: ik zou sowieso WEL zo’n dure tas kopen. Hele goede investering en je hebt het verdient!

 53. Y.
  november 16, 2016 / 08:20

  Ik vind een tas een goede investering om jezelf af en toe mee te verwennen/belonen! Als het goed is gaat de tas heel lang mee. De Chloe tassen vind ik wel een stuk mooier, iets klassieker en stijlvoller en leer wordt alleen maar mooier met de jaren. Veel succes met de keuze!

  Ps. ooit nagedacht om een ‘duurzame tas’ te kopen die onder goede omstandigheden gemaakt is en van duurzaam leer of zelfs vegan? ( ik ben nu zelf ook opzoek naar een nieuwe tas) er zijn veel opties maar meestal niet van de bekende designers.

 54. Madebyuna
  november 16, 2016 / 08:37

  Ik hou van tassen en zeg ‘ga zeker voor een tas!’. Echt zn geld waard :) zelf vind ik de chloe drew met suede het mooist, maar dat is inderdaad misschien wel bemettelijker dan helemaal leer..

 55. Kirsten
  november 16, 2016 / 09:10

  Zonder twijfel de laatste! Prachtig! (en belachelijk duur ja, maar geniet er gewoon van dat je zoiets kunt betalen na er lang voor te hebben gespaard :))

 56. Naomi
  november 16, 2016 / 09:32

  Oeh! Vind alle zwarte sowieso mooi, maar als ik maar een mocht kiezen ging ik voor de de eerste…. of de een na laatste haha. Maar denk toch de eerste!

 57. november 16, 2016 / 09:35

  Ik zou voor de chloe gaan! En als je voor de Gucci tas gaat zou ik niet de laatste nemen, ik vind het motiefje niet zo mooi

  • Annemerel
   Auteur
   november 17, 2016 / 10:26

   Die is 950 in het suede, volgens mij 900 met de print!

   • november 23, 2016 / 13:13

    Ah thanks Annemerel! Dat wordt dan mijn nieuwe dream bag!!
    P.s. je nieuwe tas is geweldig. Wat een top aankoop.

 58. november 16, 2016 / 10:23

  Moeilijk… maar ik zou zelf denk ik voor de tweede gaan.

 59. Jolien
  november 16, 2016 / 10:44

  Ik vind de Chloé tassen echt veel mooier dan de Gucci tassen, ik vind die zilveren ‘ring’ niet zo mooi bij de Gucci modellen en het Gucci printje vind ik gewoon echt heel lelijk en ordi.
  Ik denk dat je er wel goed aan doet om te bedenken of je liever zilveren of gouden hardware wil en wat het beste combineert met je jassen/schoenen/sieraden!

 60. Michelle
  november 16, 2016 / 10:45

  Die van Chloe, van leer met suede!

 61. november 16, 2016 / 11:54

  Hahaha ik wilde inderdaad zeggen ‘ik zou nooit zo’n dure tas kopen’ maar nu kan ik dat eigenlijk niet meer zeggen na je laatste zin :’) Hahaha. Toch is het zo. Ik geef er gewoon te weinig om, om er zoveel geld aan uit te geven. Dan vind ik andere dingen belangrijker. Van deze tassen vind ik de laatste het mooiste, hoewel ze allemaal niet echt mijn stijl zijn.

 62. Floor
  november 16, 2016 / 12:11

  Het eerste tasje en laatste tasje zijn mijn favoriet!

 63. Lana
  november 16, 2016 / 12:44

  Ze zijn allemaal mooi, maar mijn favoriet is de zwarte van Gucci!

 64. Ramona
  november 16, 2016 / 14:21

  CHLOE!! <3

 65. Damla
  november 16, 2016 / 17:29

  Prachtige tassen Annemerel! Ik zou absoluut voor de eerste zwarte Gucci tas gaan???

 66. Marit
  november 16, 2016 / 19:19

  Die tas die je op Insta liet zien vind ik absoluut de mooiste <3

 67. Hanne
  november 16, 2016 / 21:47

  Als het in het budget past, gewoon doen. Mijn voorkeur gaat uit naar een zwarte tas, die van Gucci, maar het suède is inderdaad wel erg kwetsbaar. Een print aan die prijs is misschien wel riskant (combinaties, op uitgekeken geraken), maar neemt niet weg dat het wel mooi is. Ben zelf geen fan van goud, dus zou daar persoonlijk niet voor opteren.
  Om de keuze niet nog moeilijker te maken: de Chloé Faye tas als compensatie tussen model en merk?

 68. vera
  november 17, 2016 / 16:25

  Als je moest kiezen zou ik een van de Chloe tassen nemen, die van Gucci met print vind ik een beetje oma-achtig/ordi en die andere vind ik niet zo bijzonder, gewoon een zwarte tas.

 69. november 18, 2016 / 11:45

  Sorry Annemerel, maar ik vind de Gucci’s niets voor jou, veel te aanwezig. En als je moeder al eentje met een printje heeft, kan je die dan niet gewoon lenen?

  Jou zie ik veel meer met de Chloe’s lopen, of toch Celine. Succes met je keuzes, you deserve it!