Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
25
jan

SERFAUS: #1


 photo Desktop231.jpg

Oh yeah, het is weer zover, de jaarlijkse wintersport met mijn familie. Een maandje eerder dan normaal, want zolang ik me kan herinneren gaan we de laatste week van februari op wintersport. Maar hé, voor alles een eerste keer. Het wordt sowieso een wintersport van eerste keren, want het zal ook mijn eerste wintersport waarin ik samen met mijn vriend naar Oostenrijk rijd, met sneeuwbril ski en mijn eerste wintersport met helm worden. Super spannend allemaal ;-).


Posted in Holiday, Skiing, Winter
25
jul

LA BELLA VITA: La Bella Italia


 photo DSC_7856.jpg

Bardolino sunset – 3/7


Posted in Holiday, Italy
22
jul

LA BELLA VITA: 21/7


 photo RecentlyUpdated263.jpg

De wekker ging gisterochtend om 4.30u. Opstaan ging moeizaam. Veel moeizamer dan toen de wekker vroeg ging omdat we een dagje naar Milaan en een dagje naar Rome gingen. Dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat een wekker om 7.00u 2,5 uur later is dan een wekker om 4.30u, maar ook niet in de laatste plaats dat ‘naar huis gaan’ iets compleet anders is dan een dagje Rome of Milaan. Natuurlijk had ik zin in mijn eigen bed, mijn havermout en een goede internetverbinding, maar het idee dat mijn vakantie voorbij was, stemde me toch niet heel erg vrolijk.


Posted in Holiday, Italy
21
jul

LA BELLA VITA: 20/7


 photo RecentlyUpdated262.jpg


Ik ben niet goed in laatste dagen. De hele dag denk ik ‘ik moet nog dit en dit en dit doen’ en uiteindelijk doe ik vrij weinig, omdat ik alleen maar aan het nadenken ben over alle dingen die ik nog ‘moet’ doen. Zo gaan die dingen… Uiteindelijk heb ik gisteren weer vrij weinig uitgevoerd.


Posted in Holiday, Italy
20
jul

LA BELLA VITA: 19/7


 photo DSC_2143.jpg


Posted in Holiday, Italy