Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
14
sep

LOVE: Stripes


 photo RecentlyUpdated230.jpg

Sinds een paar maanden ben ik geobsedeerd door alles met streepjes. Ik weet niet waar de obsessie zo ineens vandaan komt, maar er gaan weinig dagen voorbij waarop ik geen streepjes draag. Gelukkig had ik nog wel wat in mijn kast liggen, anders zou deze nieuwe ‘verslaving’ een duur grapje zijn geworden, maar afgelopen week deed ik mijn eerste nieuwe aankoop, op de TRF afdeling van ZARA. Ik heb de afgelopen weken heel veel dure kledingwinkels afgelopen op zoek naar streepjes, maar nergens kon ik iets vinden. Ook op de andere afdelingen van ZARA vond ik niet iets waar ik nu direct enthousiast van werd, tot ik naar TRF liep, waar ik normaal iets minder goed kan slagen bij TRF, wilde ik nu alles, want… HEEL. VEEL. STREEPJES!


Posted in Shopping
6
sep

SHOPPING: Autumn Running Clothes


 photo DSC_8262.jpg


Posted in Advertorial, Running, Shopping
30
aug

REVIEW: Nike Pro Bra


 photo IMG_3695.jpg


Posted in LOVE, Running, Shopping
27
aug

LOOK: Indian Summer


 photo RecentlyUpdated63-1.jpg

Een Bretons gestreept truitje, een baggy jeans en een paar mooie sandaaltjes: alles dat ik wens voor een Indian Summer, want die krijgen we na deze verregende Augustusmaand wel, toch?


Posted in Advertorial, Shopping
3
mei

SHOPPING: Little Bags


 photo Desktop467.jpg

Vroeger zeulde ik de grootste tassen met me mee tijdens een dagje citytrip. Ik nam een paraplu mee, een flesje water, een complete toilettas vol met make-up, als het mee zat nam ik zelfs nog een extra kledingstuk mee, voor… je weet maar nooit. Maar sinds vorig jaar doe ik dat anders. Mijn camera weegt al zo’n slordige twee kilo en mijn nek en schouders liggen in de prak, een hele dag lopen met een zware tas en zware camera is vragen om ellende, in de vorm van migraine. Daarom kocht ik vorig jaar een schattig klein tasje van Marc by Marc Jacobs voor mijn 24ste verjaardag. Sindsdien ben ik niet vaak de deur uit gegaan zonder dat schattige kleine tasje.


Posted in Shopping