Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
21
nov

LET’S TALK ABOUT: Splurging


 photo acne-pistolboots.jpg

Veel mensen denken dat ik bakken met geld uit geef aan kleding en dat ik iedere week shop. Als ik ze dan vertel dat alle kledingstukken die ik dit jaar gekocht heb op twee handen te tellen zijn (en dat ik dan zelfs nog vingers over hou), zijn ze extreem verbaasd. Ik kan ze het eigenlijk niet kwalijk nemen, want ik heb inderdaad niets te klagen als het op spullen aankomt, maar ik shop niet vaak.


Posted in let's talk about, Shopping
9
okt

SHOPPING: New York Wishlist (2014)


 photo NEWYORKWISHLIST.jpg

Net als vorig jaar wil ik mijn prestatie tijdens de New York Marathon belonen met een mooi aandenken. Althans, ik hoop dat mijn optreden tijdens de New York Marathon dit jaar beloning-waardig is. Ik moet mijn doel (onder de vier uur lopen) behalen, anders ga ik mezelf niet belonen. Vorig jaar liep ik uiteindelijk direct na de finish naar Tiffany’s om daar deze medaille te halen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat er sinds die dag, geen dag voorbij is gegaan zonder dat ik dat kettinkje om mijn nek heb gehad. Een prachtig aandenken dus. Maar waar ga ik dit jaar voor?


Posted in Shopping
25
sep

SHOPPING: Autumn


 photo RecentlyUpdated235.jpg

Het is officieel herfst en dat betekent dat het officieel OK is om herfst/winterkleding te kopen en dragen. Mijn voornemen voor dit seizoen? Minder sneakers, meer laarsjes, minstens 2x per week een rokje of jurkje en niet meer dan 1 pyjamadag per week, ook al werk ik vanuit huis, dat is geen excuus om de hele dag in mijn pyjama te lopen. Geloof me, ik ben een stuk productiever wanneer ik fris gedoucht en in een toonbare outfit zit te werken.Posted in Advertorial, Shopping
14
sep

LOVE: Stripes


 photo RecentlyUpdated230.jpg

Sinds een paar maanden ben ik geobsedeerd door alles met streepjes. Ik weet niet waar de obsessie zo ineens vandaan komt, maar er gaan weinig dagen voorbij waarop ik geen streepjes draag. Gelukkig had ik nog wel wat in mijn kast liggen, anders zou deze nieuwe ‘verslaving’ een duur grapje zijn geworden, maar afgelopen week deed ik mijn eerste nieuwe aankoop, op de TRF afdeling van ZARA. Ik heb de afgelopen weken heel veel dure kledingwinkels afgelopen op zoek naar streepjes, maar nergens kon ik iets vinden. Ook op de andere afdelingen van ZARA vond ik niet iets waar ik nu direct enthousiast van werd, tot ik naar TRF liep, waar ik normaal iets minder goed kan slagen bij TRF, wilde ik nu alles, want… HEEL. VEEL. STREEPJES!


Posted in Shopping
6
sep

SHOPPING: Autumn Running Clothes


 photo DSC_8262.jpg


Posted in Advertorial, Running, Shopping