Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
5
apr

SHOPPING: Roermond


 photo RecentlyUpdated430.jpg

Gisteren maakte ik een wereldreis naar Roermond. Designer Outlet Roermond wel te verstaan. Maar wat in eerste instantie een wereldreis leek viel uiteindelijk hartstikke mee. Om 9.00u stapte ik op de trein in Den Haag, twee uur later zette ik voet in het outletcentrum. Natuurlijk staat Designer Outlet Roermond vooral bekend om winkels zoals Prada, Dolce & Gabbana, Mulberry, Burberry & Gucci, maar ik kwam ergens anders voor. Sportmerken! Want die vind je er ook. In Designer Outlet Roermond vind je meer sportwinkels dan in het centrum van Amsterdam.. Puma, Reebok, Adidas EN Nike!


Posted in Shopping
1
apr

SHOPPING: Little White Dress


 photo Desktop418.jpg

Als ik mijn kledingstijl in vijf kledingstukken zou moeten omschrijven zou ik zeggen… witte blouses, zwarte leren jasjes, skinny pants, Nikes en… witte jurkjes. In de zomer kun je me er in uittekenen. Met een paar sandaaltjes of Nikes, met een leren jasje of met mooier weer gewoon alleen met een door de zon gekleurd lichaam. In de zomer gaat er wat mij betreft niets boven een wit jurkje. Waar ik ze meestal scoor? Moet ik dat echt nog vertellen… ZARA. Natuurlijk. Soms aan het begin van de zomer bij TRF (iets goedkoper), of tijdens de laatste sale ronde op de ‘Woman’ afdeling (dan scoor ik dus echt jurkjes die van 99,95 voor 22,95 zijn afgeprijsd!). Ook dit seizoen heeft ZARA weer heel veel mooie witte jurkjes in de collectie zitten, kijk maar!


Posted in Shopping
30
mrt

LOVE: Zara Jacket


 photo zara.jpg

Herinneren jullie je deze blog van ruim drie weken geleden nog? Ik schreef dat ik na twee maanden onthouding weer eens op de ZARA website had gekeken. Ik schreef dat als ik aan het eind van de maand een beetje geld over zou houden, ik iets bij ZARA zou mogen kopen. Ik ben heel trots.. het is me gelukt. Ik ben zelfs een ZARA binnen geweest (in Wenen) en ik heb me in kunnen houden. Gisteren was ik met mijn moeder en zusje de stad in en had ik nog zo’n honderd euro te besteden… Yeah… let’s do this!


Posted in Shopping
27
mrt

SHOPPING: Pret-A-Sporter


 photo DSC_6528.jpg


Posted in Running, Shopping
20
mrt

LOOK: Fashion x Sports


 photo sarenza03.jpg


Posted in Shopping