Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
6
mei

SHOPPING INSPIRATION: Forever Young


 photo mei-inspiratie.jpg

Ik kan zo genieten van een middag lang struinen over het internet. Ik gooi mijn mandje vol bij ZARA, maar als ik wil afrekenen en het bedrag zie (500 euro) klik ik toch maar weg. Bij de Bijenkorf vind ik prachtige geurkaarsen van Tom Dixon, met 30% korting.. die zijn leuk voor mijn verjaardagverlanglijst. Als ik Gigi Hadid in haar Calvin Klein ondergoed zie, raak ik geïnspireerd om toch net iets gezonder te leven, haar glow en perfecte buikje zijn voor mij de perfecte inspiratie. En als ik in de webshop van Garance Doré snuffel, vraag ik me keer op keer af waarom ik geen teken-talent heb…


Posted in Shopping
30
apr

SHOPPING: Mother’s Day Favourites (by my mom)


 photo Desktop686.jpg

Normaliter maak ik zelf een shoppinglijstje voor moederdag, maar dit keer dacht ik, waarom vraag ik het niet gewoon aan mijn eigen moeder? Weet zij dat niet gewoon veel beter? Stiekem is dit natuurlijk ook héél handig voor mij… ik weet nu precies waar ik haar op 10 mei blij mee kan maken!


Posted in Shopping
5
jan

SHOPPING: 3 favourite sale-spots


 photo Collages41.jpg

Het is weer sale en daar word ik redelijk gelukkig van! Bij ZARA, MANGO en Bijenkorf heb ik mijn slag al geslagen, maar er zijn ook nog drie andere webshops waar de sale heel erg fijn is!


Posted in Shopping
11
dec

SHOPPING: 10x LBDecember Dresses


 photo Desktop576.jpg

Ik ga deze maand voor de Little Black December Dress. De reden waarom ik zo’n fan ben van zwarte jurkjes (en bijvoorbeeld niet van rode)? Zwart kleed ten eerste mooi af (dat hoef ik je vast niet meer te vertellen) en ten tweede is het makkelijker om een ‘goedkoop’ zwart jurkje te vinden dan een jurkje met een print of in een felle kleur. Als ik een zwart jurkje koop let ik altijd op de stof, zit er veel glans in (liever niet), is ‘ie al gekreukeld aan het hangertje (voorspelt niet veel goeds), hoe zijn de naden? Is het echt zwart, of zit er zo’n bruine gloed overheen (heel lelijk in combinatie met een ander zwart kledingstuk, want dan valt dat ineens heel erg op).

Ik selecteerde tien zwarte jurkjes die wel door mijn ballotage commissie komen..


Posted in Shopping
21
nov

LET’S TALK ABOUT: Splurging


 photo acne-pistolboots.jpg

Veel mensen denken dat ik bakken met geld uit geef aan kleding en dat ik iedere week shop. Als ik ze dan vertel dat alle kledingstukken die ik dit jaar gekocht heb op twee handen te tellen zijn (en dat ik dan zelfs nog vingers over hou), zijn ze extreem verbaasd. Ik kan ze het eigenlijk niet kwalijk nemen, want ik heb inderdaad niets te klagen als het op spullen aankomt, maar ik shop niet vaak.


Posted in let's talk about, Shopping