Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
5
jan

SHOPPING: 3 favourite sale-spots


 photo Collages41.jpg

Het is weer sale en daar word ik redelijk gelukkig van! Bij ZARA, MANGO en Bijenkorf heb ik mijn slag al geslagen, maar er zijn ook nog drie andere webshops waar de sale heel erg fijn is!


Posted in Shopping
11
dec

SHOPPING: 10x LBDecember Dresses


 photo Desktop576.jpg

Ik ga deze maand voor de Little Black December Dress. De reden waarom ik zo’n fan ben van zwarte jurkjes (en bijvoorbeeld niet van rode)? Zwart kleed ten eerste mooi af (dat hoef ik je vast niet meer te vertellen) en ten tweede is het makkelijker om een ‘goedkoop’ zwart jurkje te vinden dan een jurkje met een print of in een felle kleur. Als ik een zwart jurkje koop let ik altijd op de stof, zit er veel glans in (liever niet), is ‘ie al gekreukeld aan het hangertje (voorspelt niet veel goeds), hoe zijn de naden? Is het echt zwart, of zit er zo’n bruine gloed overheen (heel lelijk in combinatie met een ander zwart kledingstuk, want dan valt dat ineens heel erg op).

Ik selecteerde tien zwarte jurkjes die wel door mijn ballotage commissie komen..


Posted in Shopping
21
nov

LET’S TALK ABOUT: Splurging


 photo acne-pistolboots.jpg

Veel mensen denken dat ik bakken met geld uit geef aan kleding en dat ik iedere week shop. Als ik ze dan vertel dat alle kledingstukken die ik dit jaar gekocht heb op twee handen te tellen zijn (en dat ik dan zelfs nog vingers over hou), zijn ze extreem verbaasd. Ik kan ze het eigenlijk niet kwalijk nemen, want ik heb inderdaad niets te klagen als het op spullen aankomt, maar ik shop niet vaak.


Posted in let's talk about, Shopping
9
okt

SHOPPING: New York Wishlist (2014)


 photo NEWYORKWISHLIST.jpg

Net als vorig jaar wil ik mijn prestatie tijdens de New York Marathon belonen met een mooi aandenken. Althans, ik hoop dat mijn optreden tijdens de New York Marathon dit jaar beloning-waardig is. Ik moet mijn doel (onder de vier uur lopen) behalen, anders ga ik mezelf niet belonen. Vorig jaar liep ik uiteindelijk direct na de finish naar Tiffany’s om daar deze medaille te halen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat er sinds die dag, geen dag voorbij is gegaan zonder dat ik dat kettinkje om mijn nek heb gehad. Een prachtig aandenken dus. Maar waar ga ik dit jaar voor?


Posted in Shopping
25
sep

SHOPPING: Autumn


 photo RecentlyUpdated235.jpg

Het is officieel herfst en dat betekent dat het officieel OK is om herfst/winterkleding te kopen en dragen. Mijn voornemen voor dit seizoen? Minder sneakers, meer laarsjes, minstens 2x per week een rokje of jurkje en niet meer dan 1 pyjamadag per week, ook al werk ik vanuit huis, dat is geen excuus om de hele dag in mijn pyjama te lopen. Geloof me, ik ben een stuk productiever wanneer ik fris gedoucht en in een toonbare outfit zit te werken.Posted in Advertorial, Shopping