SHOPPING: Fathers day presents selected by my dad

 photo Desktop868.jpg

Zondag is het vaderdag en cadeautjes voor vaderdag kopen is niet mijn sterkste punt. Ik vind het kopen van een snoeischaar (zoals mijn vader graag wil hebben) gewoon echt niet leuk. Kijk, voor je moeder koop je gewoon een prachtige lipstick of je geeft haar een behandeling bij een beautysalon cadeau, iets dat ze graag wil maar zelf het geld niet voor uitgeeft, met vaders is dat anders. Gelukkig wist mijn moeder tien cadeautjes uit hem te halen terwijl hij TV zat te kijken. Toen ik vorige week met hem in de trein vanuit Utrecht naar huis zat, vroeg ik hem waarom hij juist die cadeautjes op het lijstje gezet had. Jup, deze blogpost is écht teamwork. Wellicht haal jij er inspiratie uit voor je eigen vader, ik heb in ieder geval genoeg om uit te kiezen dit jaar.

Bekijk bericht

SHOPPING INSPIRATION: Forever Young

 photo mei-inspiratie.jpg

Ik kan zo genieten van een middag lang struinen over het internet. Ik gooi mijn mandje vol bij ZARA, maar als ik wil afrekenen en het bedrag zie (500 euro) klik ik toch maar weg. Bij de Bijenkorf vind ik prachtige geurkaarsen van Tom Dixon, met 30% korting.. die zijn leuk voor mijn verjaardagverlanglijst. Als ik Gigi Hadid in haar Calvin Klein ondergoed zie, raak ik geïnspireerd om toch net iets gezonder te leven, haar glow en perfecte buikje zijn voor mij de perfecte inspiratie. En als ik in de webshop van Garance Doré snuffel, vraag ik me keer op keer af waarom ik geen teken-talent heb…

Bekijk bericht

SHOPPING: Mother’s Day Favourites (by my mom)

 photo Desktop686.jpg

Normaliter maak ik zelf een shoppinglijstje voor moederdag, maar dit keer dacht ik, waarom vraag ik het niet gewoon aan mijn eigen moeder? Weet zij dat niet gewoon veel beter? Stiekem is dit natuurlijk ook héél handig voor mij… ik weet nu precies waar ik haar op 10 mei blij mee kan maken!

Bekijk bericht

SHOPPING: 10x LBDecember Dresses

 photo Desktop576.jpg

Ik ga deze maand voor de Little Black December Dress. De reden waarom ik zo’n fan ben van zwarte jurkjes (en bijvoorbeeld niet van rode)? Zwart kleed ten eerste mooi af (dat hoef ik je vast niet meer te vertellen) en ten tweede is het makkelijker om een ‘goedkoop’ zwart jurkje te vinden dan een jurkje met een print of in een felle kleur. Als ik een zwart jurkje koop let ik altijd op de stof, zit er veel glans in (liever niet), is ‘ie al gekreukeld aan het hangertje (voorspelt niet veel goeds), hoe zijn de naden? Is het echt zwart, of zit er zo’n bruine gloed overheen (heel lelijk in combinatie met een ander zwart kledingstuk, want dan valt dat ineens heel erg op).

Ik selecteerde tien zwarte jurkjes die wel door mijn ballotage commissie komen..

Bekijk bericht