SHOPPING: Black & Lace

 photo Desktop1522.jpg
Zwart kant, dat is wat ik de afgelopen maanden het meest aan mijn kledingkast heb toegevoegd. Ik weet niet wat het is, maar ik ben fan. Misschien is het omdat het aan de ene kant ontzettend netjes kan zijn, misschien zelfs een beetje tuttig, maar het kan ook ongelooflijk sexy zijn, al zeg ik het zelf. Alle gekochte items uit mijn kledingkast kwamen uiteraard bij ZARA vandaan. Ik deel graag mijn favorieten.

Bekijk bericht

SHOPPING: new season, new PB’s, new clothing

 photo Recently Updated71.jpg

Ik denk dat ik meer tijd besteed aan het online shoppen van sportkleding dan ‘normale’ kleding. Nog steeds. Ook al krijg ik regelmatig kleding van mijn favoriete sportmerken, ik besteed nog steeds net zo veel geld aan sportkleding als ik besteed aan jurkjes, broeken en schoenen. Ik heb nu eenmaal een zwak voor mooie hardloopkleding, ook al loop ik toch vaak in hetzelfde. Oeps. Omdat het nieuwe hardloopseizoen voor de deur staat, dat gaat officieel in september weer van start, vond ik het ook wel weer eens tijd om een blik te werpen op mijn favoriete nieuwe hardloopcollecties. Van Nike, StellaSport en Jogha.

Bekijk bericht

SHOPPING: Fathers day presents selected by my dad

 photo Desktop868.jpg

Zondag is het vaderdag en cadeautjes voor vaderdag kopen is niet mijn sterkste punt. Ik vind het kopen van een snoeischaar (zoals mijn vader graag wil hebben) gewoon echt niet leuk. Kijk, voor je moeder koop je gewoon een prachtige lipstick of je geeft haar een behandeling bij een beautysalon cadeau, iets dat ze graag wil maar zelf het geld niet voor uitgeeft, met vaders is dat anders. Gelukkig wist mijn moeder tien cadeautjes uit hem te halen terwijl hij TV zat te kijken. Toen ik vorige week met hem in de trein vanuit Utrecht naar huis zat, vroeg ik hem waarom hij juist die cadeautjes op het lijstje gezet had. Jup, deze blogpost is écht teamwork. Wellicht haal jij er inspiratie uit voor je eigen vader, ik heb in ieder geval genoeg om uit te kiezen dit jaar.

Bekijk bericht

SHOPPING INSPIRATION: Forever Young

 photo mei-inspiratie.jpg

Ik kan zo genieten van een middag lang struinen over het internet. Ik gooi mijn mandje vol bij ZARA, maar als ik wil afrekenen en het bedrag zie (500 euro) klik ik toch maar weg. Bij de Bijenkorf vind ik prachtige geurkaarsen van Tom Dixon, met 30% korting.. die zijn leuk voor mijn verjaardagverlanglijst. Als ik Gigi Hadid in haar Calvin Klein ondergoed zie, raak ik geïnspireerd om toch net iets gezonder te leven, haar glow en perfecte buikje zijn voor mij de perfecte inspiratie. En als ik in de webshop van Garance Doré snuffel, vraag ik me keer op keer af waarom ik geen teken-talent heb…

Bekijk bericht