Drie fijne Black Friday sales

Er is vrijwel geen webshop die niet meedoet met Black Friday dit jaar en het lijkt ook wel ieder jaar vroeger te beginnen. Er zijn heel veel goede redenen om niet compleet los te gaan met online Black Friday sales, voor kleinere (en lokale) winkels is het bijvoorbeeld best lastig om zoveel korting te kunnen geven, daarnaast is al dat kopen ook niet echt geweldig voor onze planeet (understatement van het jaar). Toch kan ik het vaak niet laten toch voor de bijl te gaan. Vaak is dit wel iets waar ik al langere tijd mijn geld aan uit wil geven en dat net even aantrekkelijker is met een lekkere korting. Geen mandjes volgooien met alles dat er wel leuk uit ziet en dat een goede korting heeft dus, maar items selecteren die ik echt nodig heb. Ik heb de aanbiedingen van een paar van mijn favoriete webshops op een rijtje gezet. Haal er inspiratie uit, maar ga vooral zelf op zoek naar dingen die jij echt nodig hebt.

Nike had afgelopen weekend een actie waarbij je 30% korting op de sale kreeg, nu krijg je 25% korting met de code shine2020 op (bijna) alles in de webshop. Helaas zijn de VaporFly’s en Tempo Next%’s uitgesloten van deelname, maar er is genoeg moois in de webshop te vinden. Ik heb een aantal items gevonden die ik graag zou toevoegen aan mijn kledingkast, helaas is die op dit moment al overvol dus houd ik zelf mijn hand deze keer wel op de knip (alle linkjes van Nike zijn affiliate, wat betekent dat ik een klein percentage van de omzet krijg als jij iets via mijn link koopt bij Nike).

Zoals de Alpha Bra, deze beha geeft echt veel steun en ik vind hem daarnaast ook nog mooi om te zien. Nike heeft dit seizoen ook een mooi regenjasje in de collectie zitten en die is niet zo belachelijk duur als veel andere regenjasjes die Nike vaak in de collectie heeft zitten. En hoe cool is dit reflecterende pak? Het is een longsleeve en een legging en in het donker geeft hij een super tof reflecterend effect. Ik houd mijn hand op de knip want ik heb het absoluut niet nodig, maar als ik niets in mijn kast had liggen… mijn favoriete trainingsschoenen (naast de Tempo Next%) zijn de Zoom Fly en die komen dit seizoen in een heerlijk kleurtje, met 25% korting zijn ze een stuk beter betaalbaar. Mijn favoriete tops voor dit seizoen zijn warme longsleeves met een hoge kraag, de Nike Sphere heb ik uit oudere collecties en die super fijn. Kan me zo voorstellen dat deze nieuwe dat ook.

Love Stories heeft ook een goede sale! Zij hebben hoge kortingen (tot 70%) op oude collecties. Ik draag al tweeënhalf jaar alleen maar bralettes van Love Stories en ben al jaren fan van de pyjama’s. Oh en ik heb ook al heel wat slaapmaskers versleten! De website van Love Stories is – ik denk door de sale – wel heel erg druk en hij viel er bij mij vanmorgen uit toen ik mijn bestelling wilde plaatsen (ik had een hele mooie beha gevonden), maar ik had nog veel meer kunnen kopen…

Want hoe heerlijk zacht ziet die badjas eruit? Als je mijn diaries volgt dan weet je dat ik heel erg vaak in mijn badjas zit en eentje extra zou absoluut niet verkeerd zijn. En het is dat ze deze bralette helaas niet in mijn maat op voorraad hebben, anders had ik die ook aan mijn bestelling toegevoegd. Dit soort jurkjes draag ik altijd in bed in de zomer, zit zo comfortabel.

Ik draag eigenlijk vrijwel nooit andere leggings dan leggings van Lululemon. De kwaliteit is hoog, ze blijven lang mooi en ze zitten gewoon goed. Ze zijn een mega investering, maar doordat ik nu al zeven jaar leggings van Lululemon koop heb ik inmiddels een aardige collectie. Ze werken met een Amerikaans maatsysteem en als je nog nooit een legging van Lululemon gekocht hebt is het wellicht lastig in te schatten welke maat je nodig hebt. Ik draag zelf maat 6 van Lululemon, van andere sportmerken heb ik vrijwel altijd maat S (en heel soms XS).

De Align SHR (super high rise) pants van Lululemon zijn echt de lekkerste leggings ooit gemaakt. Het zit als een tweede huid en echt, als ik in mijn leven nog maar een kledingstuk zou mogen dragen, dan zou ik kiezen voor die legging. In een aantal kleuren is hij nu afgeprijsd voor Black Friday. Je hebt ook de Align HR (high rise) pants, die zijn net iets minder hoog, maar nog steeds behoorlijk hoog. Er is een nog veel grotere keuze in deze leggings. Als je op zoek bent naar een goede hardlooplegging met genoeg zakjes, dan is de Fast and Free HR Tight wellicht iets voor jou. Helaas is hij er niet in heel veel maten in verschillende kleurtjes, maar met een beetje geluk zit jouw maat er tussen.

Ben jij van plan om te shoppen met Black Friday? Of heb je al iets gekocht? Ik ben zelf nog op zoek naar een plek waar ze heerlijke geurkaarsen hebben voor een mooi prijsje. Hebben jullie daar misschien tips voor?

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Manon
  november 26, 2020 / 12:27

  Ik heb vorige week meteen bij Nike mijn kans gezien, nieuwe hardloopschoenen (Air zoom vomero) voor €58 en nog een shirtje. Heb me inderdaad voorgenomen om verder bij een kleine ondernemer (FRED in Utrecht) te gaan kopen, zij kunnen het veel beter gebruiken!

 2. marion
  november 26, 2020 / 15:53

  Annemerel, dat affiliate, betekent dat dat je ALLEEN iets verdient als ik ook specifiek die items koop, of mag ik ook een roze legging kopen van Nike en heb JIJ er dan ook nog iets aan? :-)

 3. Margreet
  november 27, 2020 / 11:18

  De Alpha Bra lijkt me fijn! Heb jij ervaring met deze beha in combinatie met een hartslagband?