VLOG: Moeilijke zaken

Na een wat minder fitte zondag ben ik gisteren mijn week goed en productief begonnen. Naast schrijven, vlog editen en een rondje hardlopen bracht ik ook samen met Tuur een bezoekje aan de notaris. Dat vond ik best wel lastig.

We dachten dat we alleen kwamen voor een samenlevingscontract, maar kwamen erachter dat we ook een testament nodig hadden, voor het geval een van ons twee komt te overlijden (zonder testament zou – als Tuur zou komen te overlijden – de helft van het huis naar de ouders van Tuur gaan, in plaats van naar mij). Over dit soort dingen wil ik eigenlijk helemaal niet nadenken, want ik wil helemaal niet dat een van ons twee dood gaat. Nu niet, nooit niet. Maar we hebben onszelf er doorheen gesleept en er is nu een conceptversie van een testament. Best wel heftig hoor.

’s Avonds probeerde ik mezelf van mijn beste huisvrouwen kant te laten zien en een gezond maal op tafel te toveren. Ik was alleen totaal zonder plan naar de supermarkt gegaan en had een ratjetoe van ingrediënten gehaald. Of het een succes was… watch and see ;-).

Liefs,

Annemerel

Share: