VLOG: Sunday (not so) funday

Na een superproductieve zaterdag had ik gisteren een klein beetje een set-back. Ik werd wakker met de allerergste hoofdpijn die ik in maanden gehad heb. Tuur nam de vlog ’s ochtends van me over en na het middaguur voelde ik me gelukkig alweer wat beter en nog iets later voelde ik me zelfs als herboren. Vind dat altijd zo bijzonder van migraine, het ene moment voel je je verschrikkelijk, een paar uur later voel je je eigenlijk best wel super prima fantastisch goed. Althans, zo werkt het met ‘mijn’ migraine.

De eerste vlog-week zit er op en ik vond het heel leuk om mijn dagen weer op deze manier vast te leggen. Benieuwd of jullie dat ook vonden. De ene dag is natuurlijk net iets leuker om vast te leggen dan de ander, maar zo zit het leven nu eenmaal in elkaar. Dank voor al jullie leuke reacties en duimpjes omhoog, dat motiveert mij weer om door te gaan.

Hebben jullie nog dingen die jullie graag zouden willen zien die ik misschien over het hoofd heb gezien afgelopen week?

Liefs,

Annemerel

Share:

6 Comments

 1. B
  september 10, 2019 / 12:40

  Ik vind het eerlijk gezegd wel er dat je zo veel vlogt en minder blogt op dit moment. Een blog lees ik even snel tussendoor, maar je vlogs kijk ik niet, dat kost veel meer tijd. En ik ben meer een lezer dan een kijker, dat speelt ook mee. Als jij het vloggen leuk vindt moet je het natuurlijk lekker blijven doen, en ik heb ook geen idee van je lees- en kijkcijfers, maar voor mijn gevoel is de drempel hoger om een vlog te kijken dan om een blog te lezen.

 2. B
  september 10, 2019 / 12:41

  ‘wel jammer’ moest dat zijn in de eerste regel, ging iets mis met insert geloof ik…

  • Annemerel
   Auteur
   september 10, 2019 / 15:57

   Snap ik, maar dit is nu even een maandje. De een vindt vlogs leuker, dan ander blogs. Ik wissel het een beetje met elkaar af.

   • B
    september 11, 2019 / 11:52

    Is ook prima hoor, ik sla de vlogs over en blijf je blogs gewoon lezen.

 3. Jorgen
  september 11, 2019 / 09:08

  Op 14 september is het NK 100 km in Winschoten, haha

 4. Shirley
  september 11, 2019 / 17:06

  Wat lief van Tuur om je vlog even over te nemen!