VLOG: Ik voel me net een echt atleet #24

Afgelopen woensdag was ik een dagje op Papendal, het topsportcentrum van Nederland. Ik kreeg een rondleiding (op de fiets) van 400 meter atleet Bjorn Blauwhof (hij is 3x Nederlands kampioen op deze afstand).

Op 6 mei is het weer tijd voor de Wings For Life World Run. Dit jaar is er in Nederland niet een groot evenement zoals afgelopen jaren in Breda, maar kun je deelnemen door middel van een App. Het concept blijft hetzelfde: net zo lang lopen totdat je wordt ingehaald, dit keer niet door een auto, maar de App geeft aan wanneer het voor jou einde oefening is. Naast dat je overal kunt lopen waar je wil, worden er ook op verschillende plekken in de wereld georganiseerde App Runs gehouden. In Nederland zijn die in Utrecht, Breda en Arnhem (Papendal). Zelf zal ik op 6 mei de WFLWR vanaf Papendal lopen en ik zou het super leuk vinden als jij daar ook bij bent.

Inschrijven kost 20 euro, de opbrengst komt geheel ten goede aan dwarslaesie onderzoek. In deze blog vertel ik je onder andere waarom ik dat zo belangrijk vind en wat daar zo belangrijk aan is. Zelf kan ik me een leven in een rolstoel niet voorstellen, ik zeur al als ik een paar weken niet kan lopen door een blessure. Die rolstoel is echter niet de enige handicap die een dwarslaesie met zich meebrengt, veel mensen met een dwarslaesie kunnen hun eigen lichaamstemperatuur niet meer regelen en ook incontinentie is een probleem.

Ik zou het super leuk vinden als je je aansluit bij mijn team, Team Annemerel. Dit kun je doen nadat je je individueel hebt ingeschreven. Geen zin om te lopen maar wel dit goede doel steunen? Dat kan natuurlijk ook, hier kun je ook doneren. Mocht je zelf een team willen starten, dan kan dat uiteraard ook.

Lees hier meer over mijn ervaringen met WFL in 2016 en 2017.

Loop jij mee op 6 mei?

Liefs,
Annemerel

(Dit is geen gesponsorde samenwerking, ik werk met Wings For Life omdat ik graag meer aandacht aan dit probleem schenk).

Delen:

2 Reacties

  1. Nathalie
    maart 16, 2018 / 13:25

    Kan ik me ook bij jouw team aansluiten als ik niet in Papendal ren, maar in Breda?

  2. maart 16, 2018 / 19:22

    Mooie video Annemerel! Goed dat je hier uit jezelf aandacht aan besteedt :)