NYC DIARY: There we go #32

Op het moment van schrijven is het 9:09 en heb ik er al 5787 stappen opzitten. Redelijk knap vind ik dat van mezelf. Mijn wekker ging vanmorgen om 5:30, maar om 4:45 was ik al klaar wakker. Ik heb nog geprobeerd om wat slaap te pakken, maar het lukte niet meer. Het mantra dat ik bleef herhalen was ‘slaap je niet, dan rust je toch’. Dat zei mijn moeder vroeg altijd als ik klaagde dat ik niet kon slapen. Ik hoop dat het waar is.

Honger zal ik de eerst komende uren in ieder geval niet hebben. Ik ontbeet vanmorgen met een wrap met avocado en ei én twee American Pancakes. In het kader van ‘het moet op’ zeg maar. Hier op Schiphol heb ik mijn favoriete smoothie (sinaasappel, ananas, mango, munt) en gingershot ook al weg gewerkt. Ik ben hier al sinds kwart voor acht. Mijn auto heb ik op P3 geparkeerd en – zoals mijn vader al voorspelde – had ik geen file op vrijdagochtend, dus ik was hier ietwat aan de vroege kant. Maar hé beter Anne-altijd-op-tijd-merel dan Annemerel-altijd-te-laat-merel.

Om half elf ga ik als alles volgens plan verloopt de lucht in. Iets na tweeën zou mijn vliegtuig dan moeten landen. Ik hoop dat het niet al te druk is bij de douane en dat ik lekker vlot richting Manhattan kan. Om 18.00u vanavond heb ik tickets voor een Q&A met Allie Kieffer, Allie werd afgelopen november vijfde bij de New York City marathon, ze was toen nog geen professioneel atleet. Zondag loopt ze ook mee, inmiddels wel tussen de elite. Ben echt heel benieuwd naar haar verhaal.

Verder op de planning voor vandaag: een Amerikaanse simkaart halen bij T-Mobile en ergens iets lekkers te eten scoren (niet geheel onbelangrijk). Ik denk dat het Whole Foods wordt. En dan lekker vroeg naar bed zodat ik morgen de zonsopgang kan bekijken vanaf de Brooklyn Bridge. Waarschijnlijk zal slapen niet zo moeilijk zijn, aangezien ik vanmorgen dus al om 4.45u (dat is 23:45 Amerikaanse tijd) mijn ogen opende.

Morgenochtend een update vanuit NY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Marieke
  maart 16, 2018 / 10:04

  Goede reis & veel plezier!

 2. Fred
  maart 16, 2018 / 10:45

  Als je niet kunt slapen, raad ik je aan de slaapmeditatie van Esther Mostert te gebruiken. Die werkt supergoed en is te vinden op YouTube.
  Have fun in NY!!

 3. Marianne Elshof
  maart 16, 2018 / 15:54

  Ik ben dit weekend ook in NY om St. Patrick’s day te vieren!!! Hoop je zaterdag nog ergens te zien, of anders zondag te kunnen aanmoedigen!

 4. maart 16, 2018 / 17:05

  Fijne vlucht en veel plezier. Zit zelf nog 3 dagen in Florida dus geniet er nog even van.

 5. Ilse
  maart 16, 2018 / 18:36

  Hopelijk heb je een goede vlucht gehad. Heel veel plezier.