VLOG: De eerste zomervlog

YES! Het is zomer. Of nou ja… yes… op het moment dat de zomer begint moet ik heel hard mijn best doen om niet meteen al te gaan stressen over het moment dat de zomer eindigt. Zo van ‘oooh no over drie maanden is het alweer herfst’. Ja. Dat is niet echt ‘in het moment leven’ zeg maar. Anyway… deze vlog bevat beelden van zondag en maandag. Zondag was het vaderdag, gisteren deed ik een training en maakte ik een groot pakket open.

Ik sloot de dag helaas af met beginnende migraine waar ik op het moment van schrijven nog niet helemaal vanaf ben. Ik heb zondag en maandag een paar armspieroefeningen gedaan, wat ik nooit doe omdat ik er vaak last van mijn schouders van krijg (wat dan vaak resulteert in migraine-achtige hoofdpijn), maar nu dacht ik dat het misschien wel goed zou gaan. Nou, niet dus. Anyway. Les geleerd. Hopelijk lukt het vandaag de spanning uit mijn nek te krijgen.

Liefs,

Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Miny
  juni 23, 2020 / 16:20

  Dat heb ik ook.. dan denk ik goed bezig te zijn, maar dan zit vervolgens mijn hele nek en schouders vast en heb ik dagenlang hoofdpijn. Dan maar geen Popeye armen 😬

 2. Merel
  juni 23, 2020 / 18:41

  Heel irritant om steeds ‘anyway’ te horen

  • Annemerel
   Auteur
   juni 24, 2020 / 08:08

   Sorry stopwoordje, je kunt altijd wegklikken natuurlijk, dan hoor je het niet meer :)