DIARY: Week 25

Wist je dat… aankomende week de 26ste week van 2020 is, wat betekent dat na deze week we precies op de helft van het jaar zitten? Nee? Nou… dan weet je het nu. Ik vind het vooral een bizar idee dat ik op Tuur na het grootste gedeelte van 2020 niemand meer met een vinger heb aangeraakt.

Maandagochtend probeerde ik mijn diary te maken, toen ik er achter kwam dat ik afgelopen week totaal geen foto’s gemaakt had. Wat een drama. Nou ja, niet echt een drama natuurlijk, maar het bemoeilijkte het maken van mijn dagboek natuurlijk wel een beetje. Ik beloofde mezelf plechtig dat ik deze week ‘beter zou zijn’. En zo geschiedde. Na afloop van mijn drempeltraining, die best redelijk goed ging trouwens, voegde ik meteen maar daad bij mijn woord en maakte ik mijn eerste foto van de week.

Wat we op de foto rechts zien? Volgens mij was Tuur hoofdstuk 4 van Have a Good Summer Run aan het nalezen op foutjes zodat ik het de dag erna foutloos in kon spreken.

Dinsdagochtend editte ik mijn vlog in bed. De enige plek in huis waar ik geen WiFi heb en dus ongestoord kan editen zonder dat ik honderd keer ben afgeleid.

’s Middags moest ik een selfie maken van het nieuwe T-shirt dat ik bij Scotch & Soda besteld had. Tuur bleek a een half jaar ongeveer precies hetzelfde shirt in zijn kast te hebben liggen, maar hij draagt het nooit dus ja hoe moest ik me dat nou herinneren?

Deze citroenrisotto van HelloFresh was bijzonder lekker. De kip vond ik helaas wat tegenvallen (waarom eet ik dat überhaupt nog?) en de courgette heeft me drie dagen buikpijn opgeleverd (dat ga ik nu echt niet meer eten!) Maar verder… heerlijk gegeten!

Ik weet niet wat ik woensdagochtend probeerde te zeggen met deze blik, maar volgens mij was het na mijn hardlooptraining en was het een redelijk zware training geweest. Ik liep al mijn tempo’s op 10-kilometertempo.. of nou ja, dat was het idee. De warme wind leek wel van stroop en het lukte me niet zo goed om mezelf een weg te banen door die stroop. Was ook nog zo slim geweest om met de wind in mijn rug in te lopen, zodat ik mijn tempo’s met wind tegen ‘moest’ doen. Anyway, geen goede training maar wel blij dat ik het gedaan heb natuurlijk.

De woensdag was compleet toen ik ’s avonds ging kopen. Aller eerst gooide ik de zwarte balsamico door de salade in plaats van dat ik hem met suiker liet indikken tot een dressing. Daarna viel de hele saladebak over de grond (en over mijn nieuwe broek die ik nog geen half uur aan had), daarna verbrandde ik mijn vinger aan een ovenplaat en toen was ik er klaar mee. We hebben het wel opgegeten maar voordat het zover was heb ik eerst wat tranen gelaten.

Het was afgelopen week aardig zweet weer en ik heb zo’n vermoeden dat dat deze week alleen maar meer gaat zijn. Maar hé, goed water drinken, zoveel mogelijk ’s ochtends lopen en accepteren dat je tempo wellicht lager ligt dan anders.

Zaterdag namen Tuur en ik weer video’s op met Jorrit voor Have a Good Summer Run. Locatie? De tuin van Robin en Laura. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van ons dakterras, maar deze tuin… ♥️ en het feit dat we gezellig weer even langs konden bij Laura en Robin was eveneens ♥️

Bij thuiskomst was een jurkje dat ik besteld had bij de Bijenkorf binnengekomen. Dit jurkje heb ik afgelopen week dus minstens 100x voorbij zien komen op Instagram als reclame. Hij is van Reiss en Reiss adverteert dus op Instagram met dit jurkje. Na drie keer had ik genoeg gezien en heb ik hem gekocht, daarna heb ik hem nog 97x gezien maar een jurkje vond ik wel genoeg ;-).

Om tien voor negen ’s avonds zaten Tuur en ik eindelijk aan ons avondeten, zelfgemaakte poké bowls. Het smaakte zo goed.

Gisteren vierden we vaderdag bij mijn ouders in de achtertuin. Het was dat mijn broertje, zusje en ik (inclusief schoonzusje, zwager en Tuur) tegelijk waren uitgenodigd sinds de coronacrisis. Het was fijn om iedereen weer te zien en het ging eigenlijk prima, dat afstand houden. Hoewel het maken van foto’s een beetje awkward was.

Oh en die man op rechts, over twee maanden ben ik als alles goed is dus zijn vrouw. Damn. Klinkt vreemd. Maar ook wel goed. Zin in. Maar nu eerst genieten van de zomer. Zin in.

Liefs,

Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Marion
    juni 25, 2020 / 15:29

    Mag ik nog even zeggen hoe COOL en gaaf je witte nieuwe jurkje is!!!! Goeie koop!!!