VLOG: Het spijt me #55

Ik heb iedere vlog smoesjes en excuusjes en ook deze vlog zijn ze er weer. En nu ga ik ook nog eens mijn excuses aanbieden voor die smoesjes en excuusjes. Lekker bezig ben ik. Hoop dat jullie de vlog – ondanks dat het wederom van de hak op de tak springt – toch met plezier zullen bekijken. Ik ga mijn vlog voor volgende week nu alvast plannen, zodat er hopelijk net iets meer structuur in komt. Haha.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. juli 5, 2018 / 17:10

  Hee meid.

  Wees gerust, het is ontzettend leuk om naar de kijken. Ik vind je vlogs altijd geweldig. Btw. waar heb je dat prachtige horloge vandaag?

  • Annemerel
   Auteur
   juli 6, 2018 / 11:03

   Dankjewel! Dat is de Garmin Fenix 5S in rosé goud!

   • juli 6, 2018 / 14:18

    Die ga ik eens opzoeken, ziet er geweldig uit. Hoe is dat trouwens, zo’n eliptiGo? Moet ook nog even zeggen dat ik jaloers ben op het feit dat je zo dicht bij het strand en de duinen woont, wat zal dat lekker zijn.

 2. Inneke
  juli 6, 2018 / 16:42

  Ik kijk nog altijd graag naar je vlogs, ze zijn wat rommeliger als anders maar dat is het leven en het is nog altijd leuk om een kijkje te mogen nemen in jouw leven en het doet mij alvast meer gaan lopen, sporten,… het is dus nog altijd een mooie motivatie!