VIDEO: Outlet shopping with Rosie

 photo IMG_1899.jpg

Sponsored – Afgelopen vrijdag had ik een shopdate met Roos. Dit keer niet gewoon in Den Haag, maar net iets verderop, in Roermond, bij Designer Outlet Roermond. Ik ben hier al eens eerder geweest en was dan ook super enthousiast toen ik weer een uitnodiging kreeg. Dit is namelijk mijn favoriete outletcentrum. Vaak ga ik naar een outlet met een hele hoge verwachtingen en kom ik met lege handen terug, maar dat was de vorige keer in Roermond niet het geval. Toen was ik gewoon écht goed geslaagd. Vrijdag ging ik dus terug, samen met Roos! We kochten allebei iets heel moois, maakten foto’s en een VLOG!

 photo IMG_1902.jpgJasje gepast bij Sandro

In Designer Outlet Roermond heb je naast de echte designers als Prada, Burberry, Mulberry en Dolce & Gabbana en een van mijn favoriete merken Sandro(!!!!!!!!!) ook een groot aantal sportwinkels. Zoveel brandstores van sportmerken vind je nergens zo dicht bij elkaar in de buurt. Ik zou zelfs willen beweren dat je beter hier kunt shoppen voor sportkleding dan in een stad als Den Haag of Amsterdam. Nike, Adidas, Puma, Reebok, Asics, ze hebben allemaal een brandstore in Designer Outlet Roermond. En sinds kort vind je er ook de winkel van Under Armour.

Under Armour
Wellicht ben je met dat laatste merk nog niet bekend, het is namelijk nog niet zo groot in Nederland. In Amerika is dat wel anders, daar is Under Armour het tweede sportmerk (na Nike), vorig jaar verstootten ze Adidas van die plek. Je kent ze misschien wel van hun ‘I will what I want’ campagne, waarin onder andere ballerina Misty Copeland, model Gisele Bündchen en skister Lindsey Vonn zaten. Niet de minste atleten om als brandambassadors aan je merk verbonden te hebben. Goed, dat merk heeft nu dus ook een winkel in Designer Outlet Roermond.

 photo IMG_1910.jpgRoos past een jas bij The North Face

Wintersport
En ook de wintersporter met een minder groot budget kan zijn hart op halen hier. Zowel The North Face als Salomon hebben een winkel in het outletcentrum. Bij Salomon paste ik (in opdracht van vriendinnetje Marloes) een skipak dat van 1100 euro was afgeprijsd naar 300 euro. Nog steeds een behoorlijk bedrag, maar wat een investering (je weet dat ik hou van investeringen). Ook helmen, skibrillen en andere accessoires vind je hier natuurlijk.

 photo IMG_1915.jpgRoos (en haar Resting Bitch Face) bij Coach

Ik had mijn geld aan een compleet nieuwe hardloop- en skigarderobe uit kunnen geven. Uiteindelijk heb ik dat toch niet gedaan, jullie weten allemaal hoe groot beide collecties al zijn. En hoewel ik van mening ben dat je nooit genoeg sportkleding kunt hebben, heb ik mijn budget toch maar ergens anders besteed. Roos en ik heb precies dezelfde mooie zwarte leren tas gekocht bij het Amerikaanse kleding en tassenmerk Coach. Heel fijn dat Roos dezelfde heeft trouwens, dat betekent namelijk dat ‘ie echt mooi is. Roos is zo kritisch en als ze iets niet mooi vindt schuift ze dat niet onder stoelen of banken. Nu ze hem zelf ook heeft ben ik er wel van overtuigd dat ‘ie echt mooi is. Mooiste: mijn nieuwe MacBook Air past er ook in. YES!

Bekijk hierboven de video die Roos en ik van onze shopping trip maakte! De video is door Roos ge-edit omdat ik volledig in tijdnood zat om deze video te maken en gewoon omdat Roos de allerbeste is! Thank you Roos! X

Liefs,
Annemerel

(Oh trouwens, de beautyliefhebber wordt ook helemaal hebberig bij Designer Outlet Roermond. Er zit sinds kort een outletwinkel van L’Oréal en dat betekent Essie lakjes voor 4,95 en make-upcollecties met 50% korting. Roos werd helemaal wild haha. Ik ben te verwend met pakketjes met beautyproducten om nog helemaal wild te worden (sorry, ik vertel jullie gewoon graag de waarheid).

Delen:

19 Reacties

 1. Marit
  januari 19, 2016 / 17:02

  De video staat op privé als ik hem aanklik..

 2. Merel
  januari 19, 2016 / 17:09

  Ik kan de vlog helaas ook niet bekijken ;(

 3. Ilse
  januari 19, 2016 / 17:52

  Erg leuk alleen ik kan helaas de video ook niet zien.

 4. januari 19, 2016 / 18:10

  Aaahhh, het DOC. Ik heb er jaren gewerkt en zelfs manlief leren kennen. ;-) Ik kom er niet zo heel erg vaak moet ik eerlijk bekennen. ( wel om naar de bioscoop ernaast te gaan overigens ) Dat is natuurlijk vaak zo met dingen die om de hoek zijn. Als we er al naar toe gaan dan is het even snel de Nike store in voor nieuwe schoenen. Eerder had je er ook Sketchers zitten, daar haalden we ook wel eens schoenen voor de kinderen. En ik ben redelijk fan van de Body Shop en inderdaad L`oreal nu. Ik heb dochterlief nog niet mee durven nemen want ze heeft echt een nagellak-tic. Ik denk dat ze het gevoel heeft alsof ze in de hemel terecht is gekomen als ze die winkel binnenloopt.

 5. Annemerel
  Auteur
  januari 19, 2016 / 18:24

  SHIT! Sorry hij stond op privé in plaats van op verborgen. Als het goed is staat hij nu wel online! X uit Noorwegen!

 6. januari 19, 2016 / 19:13

  Leuke video! Fijn dat jullie elks wat leuks hebben gevonden :) veel plezier in Noorwegen en wees voorzichtig! X

 7. Petra
  januari 19, 2016 / 22:30

  Wat een prachtige tas. Mag ik vragen hoe duur hij was en hoe hij heet?

  • Nienke
   januari 20, 2016 / 11:06

   Hier ben ik ook heel benieuwd naar!

   • Jojanneke
    januari 21, 2016 / 12:54

    Hallo? Waarom reageer je hier niet op? Ik wil het ook graag weten!

 8. januari 19, 2016 / 23:46

  Ah een leuke video! Lief dat Roos je uit de brand wilde helpen door de video te editen. Heeft ze goed gedaan! :-)

 9. Robin
  januari 20, 2016 / 08:38

  Wat een leuke video! Ben nog nooit bij het outlet centrum van Roermond geweest, zeker de moeite waard.

  Roos heeft in de vlog een leuke zwarte jas aan. Mag ik vragen waar deze van is?

  Groetjes,
  Robin

  • Roosmarijn
   januari 20, 2016 / 11:11

   Thanks! Zara :)

   • Liselotte
    januari 21, 2016 / 09:39

    Hoi Roos,
    In de snapshot van Annemerel op 10 jan, had jij een hele gave trui aan met een leopard print en een A erop. Waar heb je deze gekocht?
    Alvast bedankt voor je reactie!

    Groetjes,
    Liselotte

 10. januari 20, 2016 / 10:30

  Super leuke video en leuk stukje :)! Misschien moet ik toch maar eens kijken daar voor mijn aankomende reis naar Lapland!

 11. januari 20, 2016 / 10:31

  Leuke video! En wat lief dat Roos voor je wilde editen :)

 12. januari 20, 2016 / 11:04

  Ah leuk! Krijg helemaal zin om te shoppen

 13. januari 20, 2016 / 11:45

  Ik ben ook helemaal weg van die tas. Ga ‘m eens opzoeken!

 14. januari 20, 2016 / 13:13

  Wat een toffe outlet!! Al veel over gehoord, maar ben er nog nooit geweest. Die staat nu zeker op de planning! Liefs

 15. Inneke
  januari 20, 2016 / 14:43

  Oooh Ook al wonen we in Antwerpen. We komen zéér regelmatig in de buurt van Roermond en echt… I Love it! Fijn dat het voor jullie ook zo goed is meegevallen…
  En van die tas wordt ik precies helemaal hebberig. Dit weekend toch even in Roermonde die winkel binnenstappen :)