Mijn plank-challenge in Sylvie Sport collectie

 photo Recently Updated145.jpg

Sponsored – Tussen mijn goede voornemens stond hij niet, maar als je mijn snapshot diaries de afgelopen weken gelezen hebben dan weet je dat ik bezig ben met een persoonlijke plank-challenge. Het doel is niet om extreem lang te kunnen planken, het doel is ook geen sixpack, het doel is core stability, dat om heel veel verschillende redenen belangrijk is, niet in de laatste plaats omdat het je behoedt voor blessures met hardlopen. Wat de challenge precies inhoudt? Ik moet iedere dag planken. Iedere dag, ja iedere dag! Het neemt nog geen 4 minuten tijd in beslag, dus excuses zijn er niet.

De reden dat ik niet gewoon 4 of 5 keer in de week plank? 4 of 5 keer wordt al snel 3 of 4 keer en dat wordt al snel 2 tot 3 keer en voor je het weet heb ik drie weken niet geplankt.

Motivation is what gets you started. habit is what keeps you going, daar geloof ik echt  in.

 photo sylvie01.jpg
 photo sylvie01.jpg

We zijn inmiddels op dag 20 (deze foto’s werden op dag 9 gemaakt) en ik merk echt al verschil. Die vier minuten (2 minuten normale plank, 4x 30 seconden side-plank) worden steeds makkelijker en zijn gedaan voordat ik er erg in heb. Als ik mijn eitjes aan het koken ben bijvoorbeeld. Mijn buik lijkt ook iets strakker. En ondanks dat een sixpack niet bovenaan mijn prioriteitenlijst staat, is dat natuurlijk wel mooi meegenomen.

 photo sylvie01.jpg
 photo sylvie01.jpg

Op deze foto’s draag ik de nieuwe Sylvie Sport collectie van Hunkemöller, die zowel online als in store beschikbaar is.. De collectie bestaat uit sportkleding voor allerlei activiteiten. Van hardloopkleding tot deze items die gebruikt kunnen worden voor sporten als yoga, pilates en dansen. Hardloopkleding heb ik genoeg, kleding die ik specifiek tijdens mijn home-workouts kan dragen had ik nog niet, dus de keuze was snel gemaakt.

 photo sylvie01.jpg
 photo sylvie01.jpg

De collectie staat trouwens wel net iets anders bij Sylvie, dat zou iets te maken kunnen hebben met het feit dat we zo’n 20 centimeter in lengte verschillen (dat is het enige verschil tussen Sylvie en mij hoor, verder zouden we zusjes kunnen zijn).

 photo sylvie01.jpg

WIN!
Wil jij ook graag items uit de nieuwe Sylvie Sport collectie? Plaats een foto van je work-out op Instagram en gebruik de hashtag #Sylviesport #Hunkemoller en @annemerelcom. Je maakt dan kans op een voucher van 50 euro en leuke goodies van Hunkemöller!

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. Rieke
  januari 20, 2016 / 12:03

  Staat je heel mooi! Ben nu doodnieuwsgierig hoe t bij Silvie staat haha.

 2. januari 20, 2016 / 12:11

  Staat jou in ieder geval heel goed! En mooie buik heb je! :)

 3. januari 20, 2016 / 12:22

  Leuke foto’s! Moest echt lachen om die opmerking dat jullie zusjes kunnen zijn. Je ziet er prachtig uit en good job dat je de plank challenge volhoudt!

 4. Esther
  januari 20, 2016 / 12:29

  Je ziet er prachtig uit! Het zou niets voor mij zijn, ik voel me er niet comfortabel bij zoveel van mezelf te laten zien, maar jij hebt er absoluut het lijf voor!

 5. nettelie
  januari 20, 2016 / 12:30

  ,,Ik heb geen sixpack.”
  UHU!! Geef mij die buik van jou plix.

 6. januari 20, 2016 / 12:31

  Leuke kleding! Ik zou het vestje ook willen voor ballet, maar dan wel in een andere kleur (hallo zweetplekken :p)

 7. Lisa
  januari 20, 2016 / 12:33

  Wat zie je er goed uit! Vind de kleding minder, vooral omdat je borsten ongeveer in je nek zitten.. Maar je buik, wauw!

 8. januari 20, 2016 / 12:37

  Leuke outfit! Maakt sporten meteen veel leuker eh, hehe. Leuk ook dat je al verbetering merkt. Misschien doe ik wel mee met de winactie.

 9. januari 20, 2016 / 12:43

  Knap dat je dit elke dag doet. Ik zou dus ook bij het halve werk (een paar keer per week) al snel de boel loslaten.
  De wall sit vind ik een hele fijne.

  Je ziet er goed uit woman!

 10. Marieke
  januari 20, 2016 / 13:39

  Mooie kleding! Kan me alleen niet voorstellen dat het lekker sport met je borsten zo hoog

 11. Ilse
  januari 20, 2016 / 15:27

  Kleding ziet er erg leuk uit en wat ben je goed bezig met je plank challenge!

 12. januari 20, 2016 / 16:31

  Leuke outfit! :)

 13. januari 20, 2016 / 16:53

  Oh volgens mij zag ik een soortgelijke sport-bh pas in de Hunkemöller hangen en ik was een beetje verbaasd over het feit dat er tegenwoordig ook al pushupsport-bh’s zijn moet ik zeggen, haha. Ik vind het altijd wat minder chill zitten maar aan de andere kant zijn ze ook wel weer stevig, dat kan wel handig zijn. En het staat je natuurlijk prima :)

 14. Marieke
  januari 20, 2016 / 17:35

  Hmmm JIJ ziet er goed uit. Maar een top + bh waar mn boobies tijdens het planken zowat uitrollen zou niks voor mij zijn.. :’-D

 15. januari 20, 2016 / 17:47

  Wauw, die top! Zo’n ‘overslag’ model vind ik altijd heel erg mooi, staat je super!

 16. januari 20, 2016 / 17:48

  Leuke foto’s en outfit! 4 minuten planken lukt mij nog niet, maar zelf merk ik ook dat ik langzaam sterker word.
  Elke dag planken, een mooi goal!

 17. januari 20, 2016 / 19:05

  Looking good!

 18. januari 20, 2016 / 20:56

  Wat een mooie kleding! En ik zei het al op internet, maar wat zie je er goed uit zeg!! Leuke challenge ook! Misschien moet ik me er ook eens aan gaan wagen.

 19. januari 20, 2016 / 21:37

  Oh, wat staat dit je mooi! Echt prachtig :)

 20. januari 21, 2016 / 08:58

  Wat zie je er goed uit zeg! Je straalt.

  Mooie outfit, vooral het grijze topje/vestje vind ik super staan. Ik ga een kijkje nemen!

 21. januari 21, 2016 / 10:03

  Wat een mooie legging! Die wil ik ook! De challenge moet ik ook maar eens gaan doen!

 22. januari 25, 2016 / 10:46

  ohh wat leuk! Het staat je echt zo mooi!
  Ik plaatste net een reactie op je instagram dat ik de outfit ook zo graag zou willen, maar er niet echt geld voor heb als studentzijnde.
  Nu zie ik dat ik ook mee kan doen met de winactie!
  Nouja, wie niet waagt wie niet wint toch?! Ik doe mee! Heb mijn work out foto zojuist geplaatst en je getagd. :D

 23. Nadia
  januari 27, 2016 / 13:35

  Prachtige plaatjes! Je hebt zo’n mooi lichaam en ik vind de kleding echt geweldig, de totaalplaatjes vind ik gewoon echt heel mooi!