SNAPSHOT DIARY: 27/10

 photo Recently Updated276.jpg

 photo Recently Updated268.jpg

Goede vroege morgen, ik ‘moet’ mijn vlog van de dag ervoor nog editten en aangezien ik om elf in Hilversum moet zijn zet ik mijn wekker om half zeven om er zeker van te zijn dat ik alles op tijd af krijg. Geurkaars erbij en editten maar. Ik blijf het zeggen, maar ik vind het bewerken van video’s heel leuk om te doen. Als ik leuke beelden heb dan natuurlijk. Vandaag waren ze niet ontzettend bijzonder (ik was niet in Chicago of op Ibiza…) maar ook dan vind ik het leuk om te terug te zien.

 photo Recently Updated276.jpg

Twee uur later heb ik mijn video af en is het tijd voor mijn ontbijt. Nogmaals, jullie gaan deze crackers met avocado en het gekookte eitje echt niet de hele winter zien, maar voor nu is het even het enige wat ik in huis heb (en toevallig ook heel erg lekker).

Offffff to Hilversum. Ik heb mijn yogamat weer midden in mijn kamer liggen in de hoop dat het me inspireert om buikspieroefeningen te doen. Het effect is nog niet echt merkbaar.

recently-updated270

De reden dat ik naar Hilversum ga is omdat ik een peeling krijg (of nou ja hier betaal ik wel gewoon voor) bij de Velthuiskliniek. Mijn huid heeft het heel hard nodig en ik had eigenlijk veel eerder moeten gaan. Op de foto links zie je mijn huid vlak voor de behandeling, de foto rechts is vlak na de peeling gemaakt. Mijn huid is nog steeds niet heel mooi maar je ziet dat de verkleuringen op mijn kin en kaak iets minder zijn en dat ook de rest van mijn teint iets egaler is (kijk maar goed naar mijn wangen). Hopen dat de peeling een goede verandering in mijn huid in gang heeft gezet.

 photo Recently Updated276.jpg

Na mijn bezoekje aan de Velthuiskliniek rij ik door naar Amersfoort voor een lunch met vriendinnetje Rinke. Ik heb Rinke om wat voor reden dan ook niet op de foto staan, maar haar heerlijke zelfgemaakte soepje en het bijbehorende kopje thee (lekker boeiend?) wel. Had Rinke al een hele tijd niet gezien, maar we hebben nu meteen een afspraak gemaakt voor de volgende keer dat ik naar de Velthuiskliniek moet. Dat is mijn manier van afspraken maken, aan het eind van de afspraak meteen een nieuwe afspraak maken anders vergeet ik. Zo doe ik dat met winterbanden verwisselen en tandartsafspraken maken, maar ook afspraken met vriendinnen. Niet altijd natuurlijk, maar wel degene die ik niet dagelijks spreek.

 photo Recently Updated276.jpg

OK, deze foto’s hadden omgewisseld moeten zijn. Dus laten we met de oninspirerende rechterfoto beginnen, die is gemaakt bij het Centraal Ketelhuis in Amersfoort, waar ik een interview had met Fleur en Marloes van de Atletenfabriek, voor de Metro van komende dinsdag.

Links ziet u mijn huisartspraktijk in Monster waar ik naartoe gereden was om mijn griepprik te halen. Ik was eigenlijk pas om 20.00u aan de beurt maar ik zat in de auto vanuit Amersfoort en dacht… shit, dan moet ik dus eerst een paar uur thuis gaan zitten stressen over die stomme prik en dan moet ik daarna weer in de auto stappen. Dus ik belde mijn huisarts en legde het probleem voor, ik mocht gelukkig een paar uur eerder komen. Normaal word ik niet zo lekker van naalden en prikken, maar het ging dit keer eigenlijk best wel goed. Ik ben heel de tijd blijven praten ook toen die naald er in zat, ik denk dat dat wel geholpen heeft, daardoor word je gedwongen op een normale manier te blijven ademen…

 photo Recently Updated276.jpg

Ik overtrad mijn eigen Instagram regel en plaatste een foto van vorige week van het Vredespaleis.

Op het moment dat ik deze foto plaatste zat ik namelijk in mijn pyjama achter mijn MacBook te werken. Oeps.

 photo Recently Updated276.jpg

Ook deze foto’s hadden omgewisseld moeten zijn, lekker bezig An. Ik heb weer een heerlijke sushi maaltijd bezorgd bij de Sushimeisjes via Thuisbezorgd. Dit is ZO lekker. Ik zou het iedere dag kunnen eten… twee keer per dag misschien zelfs wel?

 photo Recently Updated276.jpg

Ik sluit de avond af met een film op Netflix, ik ga na een lange zoektocht voor No Strings Attached met Nathalie Portman en Ashton Kutcher, had die film nog nooit goed gezien en het is best een aanrader, niet mijn favoriete film ooit, maar wel gewoon leuk om te zien op de donderdagavond.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Ilse
  oktober 28, 2016 / 13:04

  No Strings Attached wil ik ook nog zien! En grappig dat je je eigen instagram-regel overtreed.

 2. lauren
  oktober 28, 2016 / 16:40

  waarom combineer je de peeling niet gelijk met een laserbehandeling tegen acne??

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 29, 2016 / 14:37

   Heb een paar keer eerder met laser gedaan maar heb het idee dat de warmte van de lampen juist voor onrust in mijn huid zorgen, het werd de afgelopen keren na een peeling erger dan ervoor.. vandaar dat ik nu alleen peelings doe.