FRIDAY FAVOURITES: 236

Favourite Breakfast – Avocado Crackers + Boiled Egg + Beet juice + Green Tea

 photo IMG_1973.jpg

Afgelopen maandag kondigde ik aan dat ik voor nu even klaar was met de Açaì Bowl, als reactie kreeg ik ruim zestig tips voor ontbijtjes die ik dan zou kunnen proberen.. THANK YOU! Uiteindelijk ben ik voor de combinatie speltcrackers met avocado, een gekookt eitje, een glaasje bietensap en een kop groene thee gegaan. Wellicht zou ik ook iets meer kunnen variëren, maar daarvoor moet ik eerst boodschappen doen en dat heb ik deze week nog niet gedaan.

Favourite Drink – Hot Chocolate

 photo IMG_1942.jpg

Ik heb mijn eerste warme chocolademelk met slagroom van het seizoen alweer naar binnen gewerkt. Afgelopen zondag, met een stralend zonnetje op het strand met Marloes. We hadden wat te vieren, Marloes gaat in 2017 namelijk een boek schrijven. O M G. Hou jullie op de hoogte.

Favourite Video of the Week – Gilmore Girls A Year in the Life Trailer

Nog vier weken, dan kunnen we eindelijk de nieuwe afleveringen van Gilmore Girls bekijken. Na het zien van deze trailer baal ik helemaal dat ik op 25 november niet thuis ben en dat ik nog een weekje langer moet wachten. Maar 1 december staat geblokt in zowel mijn agenda als die van mijn moeder. GILMORE DAY!

Favourite Show – Life Unexpected

Ik begon er donderdagavond aan, zondagnacht om half een was ik klaar met alle twee de seizoenen. Zegt genoeg over hoe leuk (en vooral verslavend) ik deze serie vond. Kijken dus, als je Netflix hebt en op zoek bent naar een lekkere simpele meidenserie.

Favourite Song – Anything Martin Garrix

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik afgelopen week eigenlijk alleen maar naar de set van Martin Garrix in de RAI heb geluisterd. Niet alleen omdat dat gewoon een hele fijne set is, maar ook omdat het afgelopen vrijdag gewoon heel gezellig was en ik dat gevoel graag zo lang mogelijk vast wil houden. Je verwacht het misschien niet, maar ik kan prima schrijven als er zulke ‘harde’ muziek uit mijn koptelefoon komt. Helaas staat de set niet op YouTube dus kan ik hem niet met jullie delen, dan maar een van mijn favoriete nummers/momenten uit de set, Welcome (in samenwerking met Julian Jordan), het nummer wordt gevolgd door Torrent (gemaakt in samenwerking met Sidney Samson), serieus… deze twee nummers achterelkaar zijn volgens mij gemaakt om op hard te lopen. LOVE IT. Verwacht dat de set binnenkort wel op het officiele YouTube account van Martin Garrix zal komen te staan (er was namelijk een livestream, dus het materiaal is er). Mocht dat zo zijn, zijn jullie natuurlijk de eerste met wie ik die deel ;-).

HAPPY FRIDAY Y’ALL 

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. oktober 28, 2016 / 17:20

  Interessante combinatie voor je ontbijt, maar ik zou het niet naar binnen kunnen werken op de vroege ochtend, dan kan ik zo weinig verdragen. Heerlijk die chocomel, wat leuk dat ze en boek schrijft! Gezellig rubriekje, lekker positief.

 2. Marley
  oktober 28, 2016 / 17:33

  Bedankt voor de serie tips! Ga meteen dit weekend beginnen met life unexpected. Ook ik ben sinds vorige week weer begonnen met warme chocolademelk met (veel) slagroom, echt een guilty pleasure.

 3. Manon
  oktober 28, 2016 / 18:33

  Ik ben na de aankondiging pas begonnen met Gilmore Girls op Netflix, denk dat ik net iets te jong was toen de serie werd uitgezonden… Nu seizoen 3, dus schiet al op! Fijn weekend Annemerel

 4. Ilse
  oktober 28, 2016 / 20:06

  Heerlijk ontbijtje en oooh warme chocolademelk!

 5. oktober 29, 2016 / 10:34

  Lekker, warme chocolademelk! Maar hij moet wel ‘echt’ zijn voor mij. Met echte chocolade en gestoomde melk. Geen poedertjescacao.

 6. Iren
  oktober 30, 2016 / 00:51

  Hi annemerel, zou je een keer een blog kunnen maken over wonen in Den haag? Hoe en waar koos jij je studio? Hoe besloot je in welke wijken je wou wonen? Welke wijken zijn goed om te wonen als vrouw alleen? Etc. Etc. Ben erg benieuwd! ? Ben zelf op zoek naar appartement maar weet niet zo goed hoe je nu de juiste wijk voor jezelf kiest of de juiste stad/dorp.

 7. Susanne
  oktober 30, 2016 / 13:50

  Door jouw vorige blog over Gilmore Girls ben ik zelf ook maar begonnen met kijken. Ik had een beetje Netflix-inspiratie nodig. En, JEETJE, wat een geweldige serie haha. Ook al begint mijn tentamenweek bijna, ik kan niet stoppen met kijken. Té verslavend. Thankyou!