SNAPSHOT DIARY: 2/4

 photo Recently Updated201.jpg


 photo Desktop2433.jpg

OK. Lesson learned. Als je denkt dat je weer beter bent en dan maar gewoon verder gaat met je leven alsof er niets aan de hand is, dan kan het zo zijn dat je een ’terugval’ krijgt. Dat gebeurde dus bij mij. Toen ik gisterochtend wakker werd was het eerste dat ik dacht YOU HAVE GOT TO BE KIDDING ME! Ieder bot, iedere spier in mijn lichaam deed weer pijn. Maar goed, omdat dit de laatste snapshot diary van mijn snapshot diary-streak van twee maanden is, kon ik jullie niet mijn gekookte eitje onthouden. Die voor de verandering goed gelukt was.

Mijn dag spendeerde ik dus in bed, met de nieuwe Netflix-serie Love. Best een aanrader.

 photo Desktop2433.jpg

En zo lag ik er dus de hele dag bij. Met mijn deken in mijn armen, op mijn zij, starend naar mijn MacBook, of gewoon met mijn ogen gesloten als ik besloot dat het beter was om even te slapen.

Ik had nog net genoeg energie om voor mezelf een pan kippensoep te maken. Mijn moeder had donderdag ingrediënten achtergelaten voor nog een pan soep en er lag ook nog brood in mijn koelkast.

 photo Desktop2433.jpg

Afgelopen dinsdag deed ik een zogenaamde spring cleaning, na vier dagen is daar weinig meer van te zien. Morgen maar weer een poging doen. Gelukkig is de binnenkant van mijn kledingkast nog wel netjes.

Ik heb honger maar heb geen eten in huis. Of nou ja, ik heb nog wel een halve avocado en twee (hele oude) rijstwafels liggen. Lekker is anders, maar het stilt de ergste honger.

 photo Desktop2433.jpg

Ik (en mijn blote buik, oeps) staan dus dit weekend in het Haagse gedeelte van het AD, samen met Mascha en Bibi (van die laatste heb ik deze Instagramfoto gejat). Voel me wel een klein beetje een loser met mijn 3289 YouTube-volgers naast het aantal volgers dan Mascha en Bibi hebben. Maarrrrrrrr ik zag dat ik er vanmorgen 3303 had, dus dankjewel AD ;-).

Mijn avondeten is de andere helft van mijn pan kippensoep. Ik zou natuurlijk ook wat kunnen bestellen, maar ik heb heel weinig smaak en ik vind het zonde om veel geld uit te geven aan eten als ik er toch niets van proef. Ook heb ik – wonder boven wonder – absoluut geen zin in gefrituurd eten, wat de enige ‘goedkope’ oplossing is op thuisbezorg-sites. Waar ik wel zin in heb? Vietnamese Springrolls! Ik heb daar al dagen zoveel zin in, maar bij alle websites waar je dit kunt bestellen moet je voor minstens 15 euro bestellen en om nou 10 Springrolls te bestellen vind ik ook zoiets. Dus ik hou het maar bij kippensoep.

 photo Desktop2433.jpg

OK, ik ga HEEL even naar buiten.. en wel om ijsjes te halen bij de avondwinkel. De Ben & Jerry’s is voor nu, de perenijsje leg ik in mijn vriezer.

Ik was van plan om mijn Ben & Jerry’s te eten terwijl ik een leuke film of serie op Netflix bekijk, maar ik kan dus weer eens niets vinden en uiteindelijk is mijn ijs al op voordat ik überhaupt iets heb aangezet. Ik kies na een half uur zoeken voor de film The Shawshank Redemption, omdat dit een van de lievelingsfilms van Roos is en omdat ik hem nog nooit gezien heb (schijnt een schande te zijn!). Maar ik heb inmiddels knallende koppijn gekregen en kan mijn aandacht er niet goed genoeg bijhouden om deze film te begrijpen en dat is natuurlijk zonde. Ik zet hem na drie minuten al uit en besluit maar gewoon weer te gaan slapen. Dit was gewoon niet mijn week.

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. J
  april 3, 2016 / 12:25

  Balen dat je je nog steeds niet zo goed voelt! Ik zie trouwens dat je “Echte vrouwen bestaan niet” hebt liggen… ga je die reviewen? Want ik zag ‘m voorbij komen op de instagram van ankeschrijfthetneer en ik ben er best nieuwsgierig naar.

 2. Jor
  april 3, 2016 / 12:38

  Beterschap meis! Komen er vanaf nu geen snapshot diaries meer? Jammer, jammer. Hoop dat je je gauw weer wat beter voelt!

 3. april 3, 2016 / 12:49

  Beterschap Annemerel! Ik hoop dat je je snel weer helemaal beter voelt. Neem vooral lekker veel rust en geef toe aan de slaap die je nodig hebt, en dan gaat het vast het snelst weer over :) Ik herken het wel dat ik nooit weet welke film ik moet kijken, en als ik dan eindelijk iets gevonden heb, ik geen zin meer heb om een film te kijken haha.

  • mei 2, 2016 / 20:13

   “Great. Another insider who doesn’t have to worry about being the best writerhe can be…just hand it off to his ag8;Y.&#e221ntep. That’s how it works. Studios– especially ones like Searchlight — buy scripts because of nepotism.Keep telling yourself the only reason you’re not successful is because you don’t know the right people. It will keep you warm at night in your parent’s basement.

 4. april 3, 2016 / 13:11

  Balen zo’n terugval.. Misschien wel een ‘goede’ les als je weer eens flink ziek bent dat je niet te snel weer alles doet. Ik ken die nieuwe Netflix serie helemaal niet, ga ik eens even bekijken :-).

 5. april 3, 2016 / 13:33

  Van harte beterschap!!

 6. Ilse
  april 3, 2016 / 13:36

  Toch maar nog even rustig aan doen tot je weer helemaal beter bent. En ik weet heel vaak ook niet welke film ik ga kijken, haha.

 7. april 3, 2016 / 13:43

  Heel veel beterschap! Balen van die terugval. En zo’n niet opgeruimde kamer is heel herkenbaar. Ik heb gisteren opgeruimd, maar er is eigenlijk niks meer van te zien :P

 8. april 3, 2016 / 13:59

  Aaiiiii, zo’n terugval is echt wel vreselijk :-(

 9. april 3, 2016 / 14:58

  Ai ai ai… Beterschap! Je bent helemaal geen loser met YouTube volgens mij hebben jullie alle drie een heel ander publiek.

 10. nettelie
  april 3, 2016 / 15:05

  Ik heb dat dus ook zo vaak hè, dat de bak ijs al leeg is voordat ik een serie/film heb uitgekozen en ik word er altijd weer chagrijnig van :’)

 11. Lara M
  april 3, 2016 / 18:19

  Als je oude rijstwafels heb: Doe ze even een minuutje in de microwave en ze zijn weer lekker knapperig!

 12. april 3, 2016 / 21:56

  Vervelend dat je je niet goed voelt. Beterschap! Herkenbaar van de Ben & Jerry ☺

 13. Maaike
  april 4, 2016 / 09:42

  Ik had laatst met de griep precies hetzelfde, was wel 3 keer in een maand ziek.. Maar mijn moeder had het over een soort van Mexicaanse griepvirus van een aantal jaren geleden (dat vertelde iemand van de infectie afdeling in het ziekenhuis), dat deze erop lijkt, dus doe maar rustig aan!! Beterschap!