SUNDAY TALK: Movies I’m looking forward to

 photo Desktop2438.jpg

Bij een gebrek aan leuke films op Netflix begon ik me af te vragen of er überhaupt nog wel leuke films gemaakt worden. Ik belandde op IMDB en bekeek de releases voor het komende half jaar. Dat stelde absoluut niet teleur. De films waar ik het meest naar uitkijk zet ik voor je op een rijtje. Heb jij nog films die ik hier aan toe moet voegen?

Mother’s Day (26 april)

Na Valentine’s Day en New Year’s Eve is er weer een nieuwe film van dezelfde makers, dit keer rond moederdag. Hoofdrollen zijn voor Kate Hudson, Julia Roberts en Jennifer Aniston, laten dat nu net mijn favoriete actrices zijn. Garry Marshall, de maker van de film, is niet alleen bekend van Valentine’s Day en New Year’s Eve, maar ook van Runaway Bride, Pretty Woman en The Princess Diaries, hij is dan ook een van mijn favoriete personen in Hollywood en ik ben ontzettend benieuwd naar de film. Ben wel weer eens toe aan een lekkere romantische komedie. Daarvan komen er naar mijn mening de laatste tijd veel te weinig uit.

Bad Neighbours 2 (12 mei)

De eerste Bad Neighbours was geen cultureel hoogstandje, maar heb wel hardop moeten lachen en dat is ook belangrijk (toch?!). Dit keer spelen Seth Rogan en Rose Byrne weer de hoofdrol. Dit keer wonen ze niet naast een studentenhuis voor jongens, maar blijken hun nieuwe buren ineens een studentenhuis voor vrouwen te zijn en misschien waren die nog wel erger dan Zac Efron en zijn vrienden. De rollen van de vrouwelijke studentes worden onder andere vertolkt door Chloë Moretz en Selena Gomez, maar niet getreurd, ook Zac Efron (en zijn hot bod) komen weer in de film voorbij. De film komt uit op mijn verjaardag, wellicht kan ik hier met mijn kinderfeestje naartoe ;-).

Me Befory You (16 juni)

Van het boek was ik twee jaar geleden groot fan en nu nog steeds denk ik regelmatig terug aan het verhaal. Op de film kan ik dan ook bijna niet meer wachten, toen ik het boek las was er al sprake van een film, dus ik wacht al bijna twee jaar (!) hoop dat dit er niet voor zorgt dat ‘ie heel erg tegenvalt. Hoofdrollen worden gespeeld door Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger Games) en ik moest zelfs tijdens de trailer al een klein traantje laten. Omdat ik denk te weten hoe de film afloopt. Dit wordt een film die ik waarschijnlijk niet in de bioscoop ga willen zijn, net als The Fault in our Stars. Of wellicht tijdens een middagmatinee, waarin er geen andere mensen in de zaal zijn en dan loop ik na de film gewoon met mijn grote zwarte Céline zonnebril de bioscoop uit om die vervolgens pas weer af te zetten als ik veilig thuis ben (kan namelijk niet voorstellen dat ik kan wachten totdat de DVD uit is… en ik heb niet eens een DVD-speler, dus hoe we dat gaan doen weet ik ook niet).

Mike & Dave need wedding dates (28 juli)

Iedere film met Zac Efron is goed voor mij. In deze film speelt hij een feestende (goh alweer?) twintiger. Wanneer zijn zus gaat trouwen gaat hij samen met zijn broer (Adam Devine / Modern Family) op zoek naar wedding dates. Andere hoofdrolspelers in de film zijn Anna Kendrick en Aubrey Plaza, dus ik heb zo’n vermoeden wie de rol van de wedding dates gaat vervullen.

Bridget Jones’s Baby (15 september)

Jaaaaa natuurlijk willen we deze film allemaal zien, althans, ik denk dat wanneer je deel 1 en 2 gezien hebt, je net als ik niet kunt wachten op dit langverwachte (12 jaar!!! sinds deel 2) vervolg. Voor het derde deel keren Renee Zellweger en Colin Firth terug in hun rol van Bridget Jones en Mark Darcy, helaas zien we Hugh Grant niet terug als Daniel Cleaver, maar we krijgen er Patrick Dempsey voor terug, je hoort me niet klagen. Het gelijknamige boek van de film las ik een paar jaar geleden, maar volgens mij hebben ze dat verhaal compleet laten varen voor deze film (gelukkig, anders hadden we Colin Firth niet terug gezien in de film). Wiens baby denk jij dat Bridget draagt, Colin’s of Patrick’s?! En wat hoop je?!

Naar welke film kijk jij het meeste uit? Of zijn deze films totaal niet jouw cup-of-tea?

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. J
  april 3, 2016 / 17:03

  Heb je deel twee van me before you al gelezen? Want ik kwam laatst tegen dat er een tweede boek was, aangezien ik na het zien van de trailer het eerste boek ook graag wilde lezen (sorry, volgens mij laat ik vandaag alleen boekgerelateerde comments achter op je blog).

 2. Diana
  april 3, 2016 / 17:06

  Nieuw op Netflix is The big wedding.! Best een vermakelijke film als je van typisch Amerikaanse chickflicks houdt. Ook Revenge of the bridesmaids is best leuk trouwens!

  • Annemerel
   Auteur
   april 4, 2016 / 08:59

   Oooh bedankt voor de tips!!!!!

 3. Emma
  april 3, 2016 / 17:38

  Ooh superleuk al die nieuwe trailers! Thanks for sharing :D
  Ben vooral benieuwd naar Me before you, ik denk dat ik dat boek eerst gauw ga lezen.

 4. april 3, 2016 / 17:55

  Ik kijk enorm uit naar Me before you. Het boek vond ik ook zo geweldig! Hij komt ook uit op mijn verjaardag, dus ik zou hem het liefst al op de openingsdag willen zien, maar het houdt mij ook wel tegen om hem in een volle bioscoopzaal te gaan zien. Ik ga denk ik sowieso wel een traantje laten

 5. Ilse
  april 3, 2016 / 19:40

  Mother’s day klinkt goed en Me before you ook! Die wil ik allebei sowieso zien.

 6. Claudia
  april 3, 2016 / 20:00

  Jaaaa maar ik ga te weinig naar de bioscoop, toch vaker doen. Ik kijk uit naar ‘The Choice’ van Nicholas Sparks (The Notebook) en ‘Miss you already’, met Drew Barrymore!

  • J
   april 3, 2016 / 20:45

   The Choice is volgens mij al in de bioscoop geweest.

  • Annemerel
   Auteur
   april 4, 2016 / 09:01

   Jaa The Choice was in februari in de bioscoop! Maar die wil ik inderdaad ook nog zien want afgelopen maanden was ik veel te druk voor de bioscoop en ik heb die dus gemist! Maar ik vind Nicholas Sparks films ook het lekkerst in mijn eigen bed ;-)

   • Claudia
    april 4, 2016 / 12:55

    Ohhh my mistake! Dan ga ik hem nu maar bestellen, om inderdaad lekker thuis te kijken

 7. april 4, 2016 / 08:06

  Leuk artikel, stonden toch nog een paar films tussen waar ik nog niet van had gehoord! Ik kijk erg uit naar Mother’s day, Me before you en Bridget jones’s baby :) dat worden weer wat leuke bioscoop-uitjes!
  Liefs XXX

 8. Danielle
  april 4, 2016 / 10:02

  Wat een goed lijstje! Ik ben redelijk lui met films uitzoeken en aangezien jij een beetje dezelfde smaak hebt, mag je van mij wel vaker zo’n lijstje posten. Me before you ben ik net begonnen te lezen, ben heel benieuwd! En Bridget Jones Baby, leuk, leuk, leuk!

 9. nettelie
  april 4, 2016 / 10:25

  Ik heb ‘Me Before You’ een paar jaar geleden gelezen en eerlijk gezegd deed het me helemaal niets. Ik vond de personages heel vlak en hun verhaal raakte me gewoon totaal niet; het was een worsteling om het boek uit te krijgen. Toch was ik wel benieuwd naar de film, maar helaas… Ik heb de trailer niet eens afgekeken. Ik houuu normaal gesproken van romantische films (hier spreekt iemand die ‘Titanic’ 11x heeft gezien en het script van ‘The Notebook’ uit haar hoofd kent), maar ‘Me Before You’ laat ik aan me voorbij gaan. Ik heb wel heel veel zin in de nieuwe Bridget Jones (ik heb de datum ook omcirkeld in mijn agenda :’)), al vraag ik me af of we Hugh Grant niet heel erg gaan missen…

 10. april 4, 2016 / 12:18

  Ohh, dat wordt janken bij Me Before You, haha!

 11. april 4, 2016 / 18:12

  Als je nog een serie zoekt op Netflix, ik vond Unbreakable Kimmy Schmidt erg leuk! Thanks voor het delen van de trailers, me before you en Mothersday lijken me heel mooi/leuk!