LOVE & SHARE: 108

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Dit gebeurt er met je hersenen als je altijd op je telefoon zit.

❤ Vorig jaar zomer las ik het boek ‘Luckiest Girl Alive‘ en het was een van de beste boeken die ik die zomer las. Deze week schreef de auteur Jessica Knoll een open brief waarin ze vertelt over haar ervaringen met gang-rape (een groot onderdeel van het boek), heel erg open en eerlijk en tegelijkertijd afschuwelijk om te lezen.

❤ Dit recept op het blog van Garance Doré ziet er zo fantastisch uit, Fish Taco’s maar dan heel chic. Het water loopt me momenteel letterlijk in de mond. Toch jammer dat ik hiervoor naar de supermarkt zal moeten.

Alles dat we tot nu toe weten over de film ‘Bridget Jones’s Baby’. Kan niet wachten tot 15 september! Nog 5,5 maand!

Uit onderzoek blijkt dat hardlopen je hersenen kan beschermen. Wauw, ik wissel mijn wandelschoenen weer in (op het moment dat ik daadwerkelijk weer kan lopen zonder na 50 meter in te storten)

Het verslag dat Marloes schreef over Dutchweekend Saalbach laat mij ZO terugverlangen naar vorige week.

Tijd om je sexting wat spannender te maken? The Cut heeft de ultieme emoji sexting glossary voor je opgesteld.

Vergelijk jezelf niet met andere lopers, iedere mijl die je gelopen hebt is een overwinning op jezelf.

Quiz: Ben jij meer introvert of extrovert.. Ik ben dus een ambivert, de perfecte (hun woorden) combinatie van introvert en extrovert. Who would have thought..

Quiz: Welk nieuwe popnummer moet jij dit weekend op repeat luisteren? Ik moet naar het nieuwe nummer van Aaron Carter – Fool’s Gold – luisteren. OMG. OK, ik ga het proberen, maar klinkt fout. (vijf minuten later… not into it, ga ook niet mijn best doen om hier heel erg into te raken, want is niet goed voor mijn reputatie.. niet dat ik die op muzikaalvlak heb, maar toch).

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Lien
    april 2, 2016 / 19:12

    Leuke/goede artikelen en quizzes! Wat een bizar verhaal van Jessica Knoll… het zal je maar overkomen. Heftig!

  2. Ilse
    april 2, 2016 / 20:25

    Ik kon me heel goed vinden in de intro- extrovert test. Ik kan prima met groepen maar ook mezelf vermaken met een boek of een serie. En dat bovenste artikel opent ogen, toch maar minder op mijn telefoon.