SNAPSHOT DIARY: 18/6

 photo Recently Updated38_1.jpg


 photo Desktop885.jpg

Oh oooooh geen bananenpannenkoeken als ontbijt maar een heerlijk stukje brood dat ik nog van gisteren over heb, van Philippe Galerne natuurlijk en met boter en zeezout, natuurlijk.

Dit vind ik zo jammer van bloemen, ze gaan dood… orchideeen die in een pot staan kunnen lang mee, maar als ze alleen in water staan gaan ze helaas iets sneller de pijp uit.

 photo Desktop885.jpg

Morgen interview ik Céline en Marjolein van het sportmerk Deblon voor Metro, Céline staat deze zomer op de cover van Women’s Health, in haar eigenlijk kleding natuurlijk. Wow.

To Do Lijstje voor deze week. Ik vind deze manier van werken heel erg fijn omdat je een goed overzicht hebt wat je in de hele week moet doen. Voorheen werkte ik met aparte pagina’s voor iedere dag, dat was ook wel fijn, maar als ik dan mijn to-do-list af had om 15.00u dan ging ik gewoon lekker niets doen. Nu begin ik dan al aan mijn to-do-list van de volgende dag waardoor ik uiteindelijk een stuk productiever ben. Want het komt natuurlijk ook wel eens voor dat ik een keer een dag iets niet af krijg en dat maakt – als je een beetje vooruit werkt – dus helemaal niet uit.

 photo Desktop885.jpg

Ok… deze plant ziet er ook al niet zo vrolijk uit, maar die ben ik dus vergeten water te geven. Oeps. Volgende keer toch beter lezen hoe de planten verzorgd moeten worden.

Pakketjes tijd! Ik kreeg een mooi pakket van Glamour als dank voor de deelname aan het Glamour Health Challenge event!

 photo Desktop885.jpg

Er zat onder andere een lekkere geurkaars in! En in een ander pakket zat een zonnebrand van Garnier Ambre Soleire, een nieuwe zonnebrand speciaal gemaakt voor sporters! Top! Ik ga trouwens maandag met Ambre Soleire op persreis, maar daar over later meer!

 photo Desktop885.jpg
De zon schijnt, smile! Even naar mijn favoriete bakker om taartjes te halen!

 photo Desktop885.jpg

Ik kon niet kiezen! Ik heb een citroen merengue taartje, een chocolade ganache taartje en een rabarber crumble taartje. Ik eet van alle drie de helft en de rest laat ik netjes staan, maar voor hoe lang…

Druk, druk, druk! Ik moet in zestien dagen tijd (-4 dagen voor een persreis) vijf pagina’s voor Metro maken, naast alles dat ik normaal ook al doe. Maar het gaat lukken want ik weet waar ik over ga schrijven en ik heb een goed schema. Ik heb zelfs al drie interviews gedaan die ik alleen nog wel even moet uitwerken. De interviews schrijf ik eerst altijd helemaal uit, daarna print ik ze uit en daarna ga ik ze pas bewerken, zo werk ik het fijnste. De onderste twee interviews zijn in roze en blauw, niet omdat ik zwart zat was, maar omdat mijn zwarte inkt op was. Ik wist eerst niet hoe ik de inkt moest vervangen (nieuwe printer!) maar toen bedacht ik me… er zal vast wel een tutorial voor zijn op YouTube. En nou ja verrek! Dat was er inderdaad!

 photo Desktop885.jpg

Ok, alle drie de interviews zijn uitgewerkt en ik ben moe, even lezen in mijn boek… het zijn ruim 1000 bladzijden (wel kleine, want ik lees op mijn iPhone) maar ik moet het boek zondag echt uit hebben, omdat ik er zondag een review over wil plaatsen…

Salades besteld! Allebei voor moi! Ik moest er wel twee bestellen anders had ik niet genoeg besteed om het te kunnen laten bezorgen. De salade links met komkommer en Oosters gemarineerde kip was zo lekker, mijn favoriet!

 photo Desktop885.jpg

Ughhhh er is weer iemand die mijn foto’s gebruikt voor haar (of zijn, ik denk dat het een hij is, waarom zou je anders mijn foto’s gebruiken) Facebookprofiel. Ik kreeg een berichtje van lezeres Britt, thanks Britt! Ik heb het gemeld en ik kreeg vanmorgen een berichtje dat het al verwijderd is!

Ik wil dus een foto maken van dat ik aan het lezen ben, maar dat kan niet zo goed, want ik lees op mijn iPhone en ik maak ook foto’s met mijn iPhone, dan maar zo… Dit is trouwens een van de laatste momenten dat ik wakker was, ik viel al om 21.00u in slaap. Gister viel ik ook al zo vroeg in slaap, om 21.15u. Waar die vermoeidheid vandaan komt mag Joost weten!

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

29 Reacties

 1. juni 19, 2015 / 12:05

  Er gaat iets niet helemaal goed met de post volgens mij… Ik zie alleen maar afbeeldingen, geen teksten erbij…

 2. juni 19, 2015 / 12:09

  Volgens mij gaat er iets niet goed Annemerel, er staat geen tekst onder je foto’s!

 3. juni 19, 2015 / 12:31

  leuke foto’s..ik mis alleen tekst ;)!

 4. CT
  juni 19, 2015 / 12:36

  Same here helaas :(

 5. juni 19, 2015 / 12:37

  Beeld zegt meer dan 1000 woorden toch Laura Vertonghen? OMG.

  Het citroentaartje ziet er weer heerlijk uit.

  Ik ben benieuwd of hier nog tekst aan wordt toegevoegd.

 6. juni 19, 2015 / 12:40

  Haha leuke foto’s. Heb je een dubbelganger ontdekt?!

 7. juni 19, 2015 / 13:49

  Leuke diary weer! Die taartjes zien er hemels uit! En wat had je een leuk topje aan

 8. juni 19, 2015 / 13:51

  Dacht ik toch even dat jij de show gestolen had op de cover!

 9. juni 19, 2015 / 14:03

  Handig die zonnebrand voor tijdens het sporten! Misschien voorkom ik daar volgend jaar mee dat m’n hardloopshirtjes op m’n rug gemerkt staan.

 10. juni 19, 2015 / 14:32

  Leuke foto’s! Die gebakjes en salades zien er erg lekker uit :)

 11. Nathalie
  juni 19, 2015 / 14:40

  Wat ontzettend gek! Waarom doen mensen dat? Jouw foto’s (of die van een ander) gebruiken voor een nep-profiel? Misschien heb ik de laatste tijd onder een steen geleefd, maar kan iemand mij uitleggen welk doel mensen daar mee hebben?

 12. juni 19, 2015 / 14:44

  Haha, misschien ben je zo moe omdat je toevallig wel echt héél veel gedaan hebt overdag? Komt op mij in elk geval productief over. Waren die taartjes nog met een reden of gewoon joe, de zon schijnt, ik ga taart halen? ;-)

 13. juni 19, 2015 / 15:14

  Haha, vanochtend was er idd geen tekst onder de plaatjes, nu wel! Maar het klinkt heel anders dan normaal, heeft Roos niet toevallig het artikel geschreven? :P

 14. Ilse
  juni 19, 2015 / 15:39

  Druk dagje zo en wat moet je veel pagina’s schrijven zeg en ik snap dus echt niet waarom iemand andermans foto’s gebruikt en een eigen profiel aanmaakt.

 15. juni 19, 2015 / 15:53

  Leuke snapshot’s heb je weer! Zo gezellig om die telkens te lezen!
  X

 16. Margriet
  juni 19, 2015 / 16:26

  Echt, ik vind het altijd zo debiel dat iemand een profiel aanmaakt met iemands foto enz. Ik hoor dat wel vaker, sta er altijd van te kijken dat mensen dat doen. Zo raar! ;(

  Die taartjes, wauw! :)

 17. juni 19, 2015 / 16:37

  Je to-do boekje ziet er echt heel leuk uit! Ik ben nog een beetje te zuinig met m’n washitape, haha :-)

 18. juni 19, 2015 / 16:44

  Leuk! Het is toch bijzonder dat mensen elke keer jouw foto’s gebruiken zeg… Irritant wel, want je bent er steeds weer tijd aan kwijt.
  Hopelijk zat je er niet teveel over in, haha, anders had je altijd nog taartjes staan. :-)
  Liefs

 19. juni 19, 2015 / 17:58

  He bah, catfishes..zoek een echte hobby!

 20. juni 19, 2015 / 18:07

  De manier waarop je nu je to-do lijstjes maakt ziet er echt fijn en overzichtelijk uit! Dat er zondag een artikel online moet staan over het boek is een goed excuus om lekker veel te lezen toch? En die salades zien er goed uit!

 21. juni 19, 2015 / 18:08

  Lekker die taartjes! En de salades zien er heerlijk uit!

 22. juni 19, 2015 / 19:14

  Ik dacht even dat jij op de cover van Women’s Health stond!

 23. juni 19, 2015 / 19:14

  Aaah die taartjes zien er goddelijk uit! Maar om 21 uur in bed liggen, lukt mij alleen als ik ziek bent of echt niet meer vooruit kan komen.

 24. juni 19, 2015 / 21:37

  Leuke post! Al snap ik niet waarom je andermans foto’s zou gebruiken voor je facebookaccount.

 25. Nienke
  juni 19, 2015 / 21:45

  Leuke diary weer! Wilde alleen even zeggen dat je Ambre soleir fout hebt geschreven (op de verpakking staat tenminste ambre solaire) aangezien je nog met ze op persreis gaat ;) sorry voor het zeiken!

 26. Benthe
  juni 20, 2015 / 08:37

  Heerlijk, zo vroeg in bed :) Het fijne is dat je dan ook weer zo lekker vroeg kan opstaan!

 27. elisa
  juni 20, 2015 / 08:55

  die manier van plannen heb je denk ik van beautygloss?

 28. juni 20, 2015 / 10:29

  Die vermoeidheid? Van het wisselende weer, van het druk bezig zijn met de deadlines, misschien hormonaal? Er kunnen zoveel redenen zijn! Als je goed slaapt, dat is al veel waard! :)

 29. Kim
  juni 21, 2015 / 08:18

  Ik denk dat het team van Garnier Ambre Solaire het wel zou waarderen als je leert hoe je de productnaam juist spelt voordat je meegaat op persreis, denk je ook niet?