FRIDAY FAVOURITES: 187

Favourite Lunchspot – San George

 photo Recently Updated38.jpg

George heeft een zusje, een Italiaans zusje wel te verstaan. Op de Stadhouderskade in Amsterdam vind je sinds kort San George en als ik je alvast even mag waarschuwen.. ga daar niet met een lege portemonnee heen. Niet omdat alles nou zo verschrikkelijk duur is (nou ja, echt goedkoop is het ook niet eigenlijk), maar als je die kaart ziet wil je gewoon alles. Zo hadden wij Vongole met knoflook en witte wijn, heerlijke verse buratta met tomaat, een pasta met truffel en parmezaan en een risotto met buratta en pesto. ZO GOED! De citroentaart was ook goed te doen trouwens. En de witte wijn… Fan.

Favourite Flowers – Orchids

 photo flowergirl02.jpg

Ik merkte pas hoe leeg en kaal en ongezellig mijn huis was, toen ik alle bende een beetje had opgeruimd. Eerst was het een gezellige bende, toen ik had opgeruimd was een kale boel en toen werden er een paar orchideeen ingezet door de orchideestylist en sindsdien is het weer gezellig! Wat een paar levende elementen al niet aan je studio kunnen veranderen!

Favourite thing to look forward to – Holiday

Op dit moment ziet mijn schema er moordend uit. Ik heb JA gezegd op de persreis waar ik het vorige week over had en die vindt plaats van maandag tot en met donderdag. Persreizen zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar zijn ook vermoeiend, deze zeker, want hierbij  ben ik continu in beweging! Goed, dat is nog niet het ‘ergste’, ik moet de komende twee weken naast die persreis ook vijf pagina’s voor Metro maken (in verband met mijn vakantie), ik moet extra video’s opnemen (in verband met mijn vakantie), ik moet twee hoofdstukken voor mijn boek afmaken en ik moet ook nog gewoon bij DutchCowboys werken oh en mijn blog natuurlijk. En dit allemaal in vijftien dagen tijd. Op dit moment leef ik in het moment en ik kijk niet vooruit, of nou ja, wel een beetje… ik kijk uit naar over vijftien dagen, als alles als het goed is af is en ik 2,5 week vakantie heb! YES!

Favourite Show – Pretty Little Liars

Ik heb nog steeds niet de laatste afleveringen van seizoen vijf gezien (maar ik heb wel de samenvattingen gelezen), toch begon ik deze week eindelijk maar eens aan het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars en nu zit ik er dus weer helemaal in. Nu al mijn andere favoriete shows (The Vampire Diaries, Nashville en Modern Family) allemaal een break hebben, is het fijn om toch nog één serie te kunnen volgen. Ben ik de enige die PLL soms ineens helemaal zat is en daarna ineens weer groot fan is? Ik weet het niet.. soms ben ik het gewoon ineens zat, omdat we er na vijf seizoenen nog steeds niet achter zijn wie A is, maar ja dan begin je weer en dan word je toch weer meegezogen…

Favourite Song – Rita Ora – Poison

Heerlijk nummer, echt zo’n energysong die me door de laatste kilometers van een run sleept!

Delen:

16 Reacties

 1. juni 19, 2015 / 17:10

  Die risotto bij San George ziet er echt heerlijk uit!

 2. juni 19, 2015 / 17:37

  Ik snap wat je bedoelt bij pll! Leuk nummer!

 3. juni 19, 2015 / 17:47

  Ohnee hoor, ik heb dat met PLL ook! Dan heb ik het op een gegeven moment gehad want dan vind ik het langdradig..Als ik het dan weer kijk ben ik weer hooked!

 4. Ilse
  juni 19, 2015 / 17:48

  Oooh heerlijk dat je op vakantie gaat naar Italië! Dat eten ziet er echt heerlijk uit. En ik moet nog steeds beginnen met PLL.

 5. juni 19, 2015 / 17:49

  Dat eten ziet er erg lekker uit. Je moet veel doen om lekker op vakantie kunnen zeg, maar het gaat je vast allemaal lukken. Succes!

 6. juni 19, 2015 / 17:56

  Dat eten ziet er ZO lekker uit, omg <3

 7. juni 19, 2015 / 18:32

  Ik snap helemaal wat je bedoeld met PLL. Ik heb het vorige seizoen maar tot de helft gekeken en toen heb ik veel later alles teruggekeken en nu ben ik weer hooked!

 8. juni 19, 2015 / 19:44

  Ik ben het wat betreft PLL helemaal met je eens, het wordt een beetje te langdradig!
  X

 9. juni 19, 2015 / 19:59

  Mijn orchidee van vorig jaar staat nu ook weer in bloei. Zo fijn en mooi. <3

 10. juni 19, 2015 / 21:02

  Leuke favorieten weer. Ik moet zeggen dat jij citroenentaartjes echt bij mij op de kaart hebt gezet.

 11. juni 19, 2015 / 21:15

  Oh ik kijk ook echt uit naar mijn vakantie. Nog een dikke maand doorbijten en dan naar Italië! Heerlijk.

 12. juni 19, 2015 / 21:29

  Als ik het zo hoor is San George echt een aanrader! Jum.

 13. Jessica
  juni 19, 2015 / 23:14

  Hii,

  Even een random berichtje maar ik wil je bedanken dat je Fight Song hebt aangeraden een tijdje terug. Ik had hem ik mn afspeellijst gezet, maar steeds geskipt totdat ik er een/twee weken geleden erachter kwam dat het echt een wauw nummer is and have been fan ever since. So thanks a lot :D

  Oja, en ik houuu van je hardloopverhalen (::

 14. Jennifer
  juni 20, 2015 / 09:07

  PLL ben ik soms ook helemaal zat. Duurt zo lang, maar dan zit er soms net weer een aflevering tussen waar een beetje actie is, en dan vind ik het weer onwijs leuk.

 15. Sara
  juni 20, 2015 / 09:55

  Heel herkenbaar dat van PLL! Heerlijke serie, maar soms word ik er ook gek van dat er weer iets mis gaat en dat we indd nog steeds niet weten wie A is. Ik zou de laatste afleveringen van seizoen 5 wel kijken, voor je aan 6 begint.

 16. juni 20, 2015 / 11:29

  Van PLL was één seizoen (ik weet niet meer welke) waarbij ik het bijna volledig opgaf. Er gebeurde weinig leuks, waardoor mijn normale ‘oh my god, wat gaat er gebeuren???’-mood nooit meer opkwam. Dit zesde seizoen vind ik alvast suuupergoed, ik leef tegenwoordig van woensdag naar woensdag ;-)