SNAPSHOT DIARY: 12/8

 photo Recently Updated242.jpg

 photo Desktop2877.jpg

Goeeeeeeedemorgen! Tijd voor ontbijt en een YouTube video. Na drie dagen zonder YouTube heb ik heel wat in te halen. Maar in plaats van alles achter elkaar te kijken (zoals ik na mijn zomervakantie deed), besluit ik nu om het gewoon netjes bij een video te houden. Heb meer te doen dan YouTube video’s bekijken.

Zoals… het uploaden van een video die ik in samenwerking met Oral-B gemaakt heb. Ik daag Roos uit om een poetschallenge te doen. Wie is de beste tandenpoetser. Benieuwd wie er gewonnen heeft? Dan moet je de video maar kijken…

 photo Desktop2878.jpg

Zo blij met mijn nieuwe ZARA jasje dat ik in Parijs kocht. Heb zo’n vermoeden dat jullie me hier de komende tijd HEEL veel in gaan zien.

Post! Pakketjes! Deze pet van Goldbergh vind ik wel heel erg leuk nu voor de Olympische Spelen. Hopen dat ‘ie vanavond geluk brengt als Dafne de 100 meter loopt en Ranomi de 50 meter zwemt.

 photo Desktop2879.jpg

Nog meer post! Nieuwe shampoo en conditioner van Loving Blends (Garnier), deze is met avocado olie en is intens voedend. Ik ben heel benieuwd.

Ik wist niet dat ik het in me had om zo’n lekkere lunch voor mezelf te bereiden. Het is een pasta met basilicum, de saus is met ricotta en spinazie (allebei kant-en-klaar van de Albert Heijn) en ik heb er rucola, buffelmozzarella en tomaat bij gedaan. Afgemaakt met olijfolie, peper en zout. Super lekker!

 photo Desktop2880.jpg

Ik ben bezig met het schrijven van mijn blog over Justine Ezarik’s I, Justine (morgen in de Summer Reading) en als ik op zoek ga naar de cover van dit boek, weet Google me meteen te melden dat dit een boek is dat ik gekocht heb en door Bol.com verzonden is. Heel handig, maar tegelijkertijd ook wel een beetje bizar, als je er langer over nadenkt.

Oh ja, het gaat binnenkort gebeuren! Ik ben bezig met het openen van een ‘shop’. Dat wil zeggen, ik ben op dit moment mijn favoriete items (boeken, make-up, sportkleding, mode) op het internet aan het verzamelen en in mijn ‘shopje’ aan het zetten. Ik doe iedere dag een paar items (om het leuk te houden) en als er 100 items in staan ga ik live. Denk dat dat ergens eind volgende week zal zijn.

 photo Desktop2881.jpg

Nog meer post, van Peijnenburg dit keer. En laat ik nu net heel veel trek in iets zoets hebben. En zoet zijn deze stukjes ontbijtkoek. Probleem is alleen dat ik nu niet meer kan stoppen met eten, oeps.

Boodschappentijd! Doe liever geen boodschappen op vrijdagmiddag (druk!), maar het alternatief is morgen geen ontbijt. Nou ja, laat ik dan maar een keer verstandig zijn.

 photo Desktop2882.jpg

Nee, ik ben niet zwanger (dat is het eerste dat ik dacht toen ik deze foto terug zag), maar dit is dus mijn favoriete plekje om video’s te editten. Ik ben nu bezig met het bewerken van mijn Parijs video. Hij is eh… iets langer geworden dan normaal, maar ik hoop dat jullie dat voor deze ene keer door de vingers zien.

 photo Desktop2883.jpg

HEEL GOED NIEUWS IN MIJN MAILBOX!!! Iets met een marathon die ik deze herfst mag gaan lopen. Ik kan nu nog niet zeggen hoe en wat, maar het wordt heel erg leuk! Jullie mogen in de comments raden over welke marathon het gaat…

Als ik klaar ben met mijn video (duurde iets langer gepland, mede dankzij dit geluksmomentje dat tussendoor kwam) rij ik naar mijn ouders, mijn moeder heeft me namelijk net verteld dat mijn vader sushi aan het maken is en dat kan ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. De zon schijnt, de wijn is koud, de sushi is vers en lekker en mijn weekend had niet beter kunnen beginnen.

 photo Desktop2884.jpg

Happy Happy kid.

En met een lekkere cappuccino voor de TV (Olympische Spelen) sluit ik mijn vrijdagavond af. Of nee, dat is niet helemaal waar. Hierna ben ik naar huis gereden en heb ik tweeënhalf uur lang dingen opgezocht over de marathon die ik dit najaar ga lopen. Ken inmiddels het parcours zo goed als uit mijn hoofd (thanks YouTube) en heb er zo mogelijk nog meer zin in dan ik aanvankelijk al had. BRING IT ON! Kan niet wachten om jullie precies te vertellen waar ik straks 42,195 kilometer ga lopen.

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. Olga
  augustus 13, 2016 / 12:05

  Boston?

 2. augustus 13, 2016 / 14:16

  Ik zet mijn geld op Londen! Ik ben erg benieuwd!

 3. Ilse
  augustus 13, 2016 / 14:21

  Je maakt me nieuwsgierig met je marathon en ook naar de Parijs-vlog!

 4. Diede
  augustus 13, 2016 / 15:30

  Ik ga voor Valencia! Als dat zo is heb je echt mega veel geluk want dat is zo’n mooie stad!

 5. Diede
  augustus 13, 2016 / 15:30

  Ik ga voor Valencia! Als dat zo is heb je echt mega veel geluk want dat is zo’n mooie stad!

 6. Carlijn
  augustus 13, 2016 / 16:06

  Berlijn?

 7. Sabrina
  augustus 13, 2016 / 16:56

  Vind je jasje zooo leuk! Hoeveel heeft ie gekost?

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 13, 2016 / 17:56

   79,95! Thanks

 8. Marjolein
  augustus 13, 2016 / 18:20

  Ben super benieuwd op welke marathon je je zinnen hebt gezet! Ik kan niet wachten om ook weer te gaan hardlopen, maar naast mijn zomerbaan waar ik al heel veel moet lopen kan ik het echt niet opbrengen, haha. En leuk dat jasje :)

 9. Rianne
  augustus 13, 2016 / 19:20

  Ik denk Boston!

 10. augustus 13, 2016 / 23:08

  Chicago!

 11. Krista
  augustus 14, 2016 / 00:01

  Boston is in april dus dat zal niet.. Valencia?

 12. Marjon
  augustus 14, 2016 / 14:58

  Ik ga voor Lissabon of Kangerlussuaq :D

 13. Lotte
  augustus 14, 2016 / 17:01

  New York?

 14. Mannon
  augustus 14, 2016 / 19:54

  Leuk van die shop! Misschien is het ook leuk om boeken/kleding etc die je zelf niet meer wilt of gebruikt ook in de shop te verkopen? Lijkt mij heel leuk namelijk!

 15. Tessa
  augustus 14, 2016 / 23:16

  Oh ik ben heel erg benieuwd naar welke marathon je gaat lopen! Londen, Chicago, Rome, Valencia? Genoeg mogelijkheden haha

 16. augustus 15, 2016 / 11:16

  Boston is niet in het najaar dus dat kan het niet zijn… Berlijn heb je al eens gelopen dus ik denk ook Valencia!

 17. augustus 15, 2016 / 14:14

  Die doos Peijnenburg! :O Oei, daar zou ik ook niet af kunnen blijven, hahaha…
  Ik ben heel benieuwd welke marathon je dit najaar wilt gaan lopen. :-) Je bent weer lekker van het “geheim doen”, waar Roos het in de vlog over had. ;-)

 18. Linda
  augustus 16, 2016 / 11:27

  Wanneer onthul je welke marathon het wordt?

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 16, 2016 / 12:17

   Zodra het mag… Ik hoop zo snel mogelijk want ik had het het liefst gisteren al gedeeld!