FRIDAY FAVOURITES: 229

Favourite Shopping – ZARA Jacket

 photo IMG_0991.jpg

Ik was niet op zoek naar een nieuw jasje, maar toen ik dit leuke ding zag hangen bij ZARA in Parijs kon ik niet anders dan mijn pinpas trekken. Heb zo’n vermoeden dat jullie dit jasje de komende maanden vaak zullen gaan zien. Hij zit heerlijk en vind hem zo leuk. Ik heb het jasje nog niet gespot in de Nederlandse webshop van ZARA, maar dat kan nooit lang duren (als ik niet gewoon met mijn neus zoek).

Favourite Food – Breakfast for dinner

 photo IMG_1002.jpg

Eigenlijk wilde ik ontbijten bij La Favorite op de Rue Rivoli in Parijs, maar toen we er op woensdagavond voorbij liepen veranderde ik dat plan, laten we er gewoon dineren. Maar dan wél met een ontbijt. Want wie zegt er dat je geen Eggs Norwegian als avondeten kunt eten? Ik niet in ieder geval. Het was heerlijk.

Favourite Run – 30K

 photo IMG_0889.jpg

Soms gaan runs afschuwelijk, soms gaan ze heerlijk. Mijn dertig kilometer van afgelopen maandag was er een van de laatste categorie. Ja ik had kleine probleempjes (moest onder andere pitstop maken bij McDonald’s omdat ik zoveel last had van mijn buik), maar mijn laatste kilometer van de run was mijn snelste en dat typeerde ook eigenlijk wel mijn run, het ging met de kilometer makkelijker. Geeft vertrouwen. Maar als het komende week niet zo lekker gaat is dat ook geen punt, daar leer je van namelijk. Daar word je sterker van. Een goede run geeft vertrouwen, een slechte leert je omgaan met ‘pijn’. En dat omgaan met pijn is zowel voor het hardlopen als op andere vlakken in het leven, onwijs goed.

Favourite Spontaneous Idea – Roadtrip to Paris

Afgelopen week was de tweede opeenvolgende week waarin niets gebeurde in mijn mailbox en besloot ik dat me dit niet nog een week ging gebeuren en plande een roadtrip. De locatie was tot maandagmiddag nog niet helemaal zeker, maar toen besloot ik toch dat het Parijs moest worden. Ongeveer twaalf uur later zat ik samen met Roos in de auto richting Parijs. Perfect spontaan idee. Iets te kostbaar om een gewoonte van te maken. Maar hé, het is maar een keer per jaar zomer en in de zomer moet je soms spontane gekke dingen doen.

Favourite Song – Martin Garrix ft. Bebe Rexha – In The Name of Love

Dit nummer staat al hoog in mijn favorietenlijst sinds maart, toen het nummer voor het eerst gedraaid werd tijdens Martin Garrix’ set. Ik luister die set vaak tijdens het hardlopen en hij geeft altijd energie. Maar nu staat ‘ie dus ook op Spotify en kan ik er dus ook in mijn ‘Favourites’ lijst van genieten. Videoclip bij het nummer is trouwens ook heel gaaf, maar die vind je op dit moment alleen nog op Apple Music.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. augustus 12, 2016 / 18:05

  Heerlijk, zo’n spontane Parijs trip! Ik probeerde vriendlief ook ooit mee te slepen op een last minute road trip naar Parijs, maar hij wilde niet :( Parijs staat ook nog op mijn to-run list, dus ik ga er zeker nog een keer naar toe!

 2. Ilse
  augustus 12, 2016 / 20:20

  Heerlijke favorieten en dat jasje is zo leuk!

 3. augustus 12, 2016 / 23:30

  Wat een leuke favorieten :)!

 4. augustus 13, 2016 / 08:00

  Wat een heerlijke favorieten weer!

 5. augustus 13, 2016 / 10:15

  Dat Zara jasje is eeeecht leuk!

 6. augustus 13, 2016 / 10:38

  Wat een onwijs leuk jasje!

 7. augustus 13, 2016 / 10:54

  Je jasje is echt heel erg leuk en dat eten… Ziet er zo lekker uit!