LOVE & SHARE: 124

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Kans is groot (99,9%) dat Taylor Swift dit jaar geen album uitbrengt (volgens de statistieken zou ze ergens eind oktober/begin november een album uit moeten brengen). Om de pijn te verzachten zet Grazia UK 10 ondergewaardeerde nummers van Taylor op een rijtje. Ik ben vooral fan van ‘Clean’, ‘All Too Well’ en ‘State of Grace’. Wat zijn jouw favoriete Taylor nummers?

❤ Mooie column van journalist en wielrenner Thijs Zonneveld over het eeuwige pijn lijden van Tom Dumoulin. Zo’n tijdrit lijkt mij de hel op aarde, laat mij maar marathons lopen.

❤ 10 sterke quotes uit het Essay van (Barack) Obama over feminisme, op een rijtje gezet door Grazia UK.

❤ Kun je niet naar het toilet, Runner’s World zet 10 voedingsmiddelen op een rijtje om jezelf aan het p**pen te krijgen. (Tot nu toe heel veel rijtjes van 10 deze Love & Share).

❤ Het slechtste advies dat we uit romantische komedies gekregen hebben. Thanks Hollywood.

❤ Kendall Jenner staat op de felbegeerde cover van het September nummer van Vogue. Vogue vertelt hoe Kendall Jenner hét model van haar generatie werd.

❤ 20 dingen die iedere 20-something in haar eerste huis nodig heeft.

❤ Obama, ik heb zo’n vermoeden dat we die man enorm gaan missen als hij in januari het stokje overdraagt aan Hillary of Donald. Ik denk persoonlijk dat we hem nog een stukje meer gaan missen als het stokje wordt overgenomen door Donald, maar dat terzijde. Barack Obama deelde deze week zijn zomerplaylist voor overdag en ’s avonds op Twitter. Love it.

❤ Quiz: Laat aan de hand van wat je bestelt bij McDonald’s je leeftijd raden. Bij mij kwam er 28 uit. Zaten ze er niet ver naast. Heel benieuwd naar jullie McDonald’s leeftijd.

❤ Quiz: Hoe goed ben jij in sport? Ik kreeg ‘Can’t Sports’. Gelukkig kan ik wel marathons lopen, maar de rest … No can’t do.

HAPPY SATURDAY! Ga je vannacht ook naar Dafne op de 100 meter kijken? Ik wel! Fingers crossed!

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. augustus 13, 2016 / 18:57

  All Too Well is sowieso mijn #1 Taylor nummer! Ik leef voor die bridge, haha. Verder is mijn Maccie leeftijd 20 en ik ben 21, dus dat zat er ook niet ver naast!

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 13, 2016 / 19:59

   Jaaaaa die is zo mooi he!!! Kan ik honderd keer opnieuw luisteren.

 2. Vera
  augustus 14, 2016 / 00:30

  Omg, all too well is op iTunes mijn meest afgespeelde liedje. Mijn break-up song, hoe vaak ik die wel niet jankend heb geluisterd… Ik vind hem nog steeds geweldig en daarbij ook mijn lievelingsliedje van haar. Wildest dreams is mijn favo van het laatste album :)

  Weet jij trouwens waarom ze (waarschijnlijk) geen album uitbrengt dit najaar? Wat stom! Misschien vanwege haar tour ofzo… Al doet Beyoncé dat ook gewoon tegelijk.

 3. augustus 14, 2016 / 09:48

  Jaaa!! All Too Well is mijn favoriete Taylor liedje. Verder vind ik Long Live en State of Grace ook geweldig <3

 4. Ilse
  augustus 14, 2016 / 12:27

  Mijn mac-leeftijd is 40, haha!
  En ik kan ook niet sporten maar hardlopen kan ik wel

 5. Naomi
  augustus 15, 2016 / 14:40

  Damnd… volgens de macquiz ben ik 40… ik kom er eigenlijk nooit. :”)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 16, 2016 / 11:04

   k denk dat 40 wel heel gezond is :P