LOVE & SHARE: 123

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ The Hills bestaat deze zomer tien jaar, Vogue zette de modelessen die we van de serie kregen op een rijtje.

❤ In Italië liep ik iedere dag, hier in Nederland probeer ik vier keer in de week te lopen. Maar er zijn ook wel eens weken waarin ik maar een of twee keer loop. Hoe vaak zou je eigenlijk moeten lopen? Runner’s World geeft antwoord.

❤ Grazia UK schreef een artikel met als kop ‘Are you a victim of singlism’. Interessant, over de discriminatie tegen vrouwen die alleen wonen. Ik voel me eerlijk gezegd nog niet echt een slachtoffer.

❤ Acht gewoonten die je er van weerhouden om hard te lopen.

❤ (nog een keer) Acht gewoonten die je in de zomer hebt, maar die je eigenlijk het hele jaar door zou moeten hebben.

❤ Hoe maak je de perfecte soul/buddha bowl? Athena legt uit. Man die eerste foto zorgde er meteen al voor dat dit ergens bovenaan mijn to-do-list belandde.

❤ Vogue legt uit hoe je de beste Food Instagrams maakt.

❤ Quiz: Weet jij of deze scenes zich afspeelden in de boeken of in de films van Harry Potter? Ik had zeventien van de twintig vragen goed. Moet toegeven dat het meeste een beetje geluk was. Als ik het niet wist dan dacht ik… is dit meer J.K. Rowling of is dit meer Hollywood Film en dan maakte ik mijn keuze gebaseerd op die afweging. Was een goed idee blijkbaar ;-).

 Quiz: Ben jij een celebrity-feud expert? Hoewel ik een beetje moe wordt van al die celebrity ‘feuds’ waar populaire websites tot in den treure over door zeuren (en mij daar dan mee spammen op Facebook), had ik toch tien van de zestien vragen goed beantwoord. Lees toch meer dan ik wil toegeven.

❤ Quiz: Een schokbarende uitkomst uit de quiz die voorspelt op welke leeftijd je zal gaan trouwen. Want als ik aan deze standpunten vasthoud zal ik volgens Buzzfeed dus NOOIT trouwen. Ai. Reden is omdat ik te ‘badass’ en ‘independent’ ben. Pfffttt.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Ilse
  augustus 7, 2016 / 00:57

  Leuke en leerzame artikels!
  Ik had 16 van de 20 goed maar bij mij was het ook meer logisch nadenken.
  En de quiz denkt te menen dat ik ga trouwen op mijn 30ste.. Nou nee.. ;)

 2. augustus 7, 2016 / 08:11

  Ik heb ook never bij de marrying quiz.. En voor de Harry Potter quiz heb ik ook 17 van de 20 goed. Extreme Potterhead :p

 3. Tessa
  augustus 7, 2016 / 09:35

  Hee Annemerel,
  Even een vraagje ongerelateerd aan dit stukje. Het lijkt erop alsof ik op mijn WiFi op de uni oid geblokkeerd ben?! Ik ben nu op vakantie en ik kan hier wel reageren, maar in Nederland verschenen m’n posts nooit. :( Ik hoop dat je kunt helpen want ik zou veel vaker willen reageren.
  X

 4. augustus 7, 2016 / 11:10

  Die food instagram tips ga ik eens checken :-)