SNAPSHOT DIARY: 5/8

 photo Recently Updated239.jpg


 photo Desktop2862.jpg

Ik wil jullie van te voren even waarschuwen. Deze Snapshot Diary gaat vrij saai en kort worden. Ik weet niet wat het is, maar sinds ik drie weken geen Snapshot Diaries gemaakt heb vergeet ik continu foto’s te maken. Oeps. Na mijn ontbijtje (Açaì Bowl, duh), schrijf ik een paar blogs, maar hier heb ik verder geen foto-bewijs van.

Waar ik wel bewijs van heb is dat ik het boek van Justine Ezarik (YouTube: iJustine) aan het lezen ben. Justine was een van de eerste YouTube celebs en heeft inmiddels bijna drie miljoen subscribers. Haar verhaal is soms herkenbaar, niet omdat ik ook maar een beetje in de buurt kom van de populariteit van Justine, maar hoe we begonnen zijn (voordat Justine begon met video blogde ze al sinds eind jaren negentig!).

 photo Desktop2862.jpg

De manier waarop ze met commentaar omgaat vind ik bewonderenswaardig. En commentaar krijgt ze! Ze heeft genoeg video’s waar er meer duimpjes naar beneden zijn dan omhoog. Knap als je dan toch doorgaat, vind ik.

Ik heb een nieuwe gradatie van luiheid uitgevonden. Omdat ik geen zin heb om af te wassen gebruik ik tegenwoordig keukenpapier als bord. WAUW. Ik wist niet dat ik het in me had.

 photo Desktop2862.jpg

Offfff to Amsterdam! Ik heb een afspraak met een mediabureau en Femmefab, het bureau dat me helpt met gesponsorde deals. Ik ben lekker zwart vandaag. Zelfs mijn Bobble is in stijl.

En als ik een tussenstop maak bij mijn ouders, is zelfs mijn koffiekopje in thema.

 photo Desktop2862.jpg

Mijn zusje – die ik meenaam naar Amsterdam omdat zij daar ook een afspraak heeft – heeft het thema niet doorgekregen en heeft haar roze sweater (Topshop) aangetrokken. Gelukkig zit haar make-up wel on leek. Ik wil haar wenkbrauwen.

Even vooruitspoelen naar het kantoor van het mediabureau waar ik een afspraak heb. Kan niet zoveel over de afspraak zeggen, dat wordt waarschijnlijk december. Denk dat het super leuk kan worden, maar uh heb zelf altijd een hekel aan als mensen zeggen “ja over een paar maanden mag ik het bekend maken OMG OMG OMG”, dus dat ga ik lekker niet doen. Het is gewoon een leuke samenwerking waarin ik jullie waarschijnlijk kan betrekken, maar we gaan de wereld helaas niet veranderen, dus jullie kunnen gewoon doorgaan met je leven totdat ik er wat over kan zeggen, haha.

 photo Desktop2862.jpg

Mijn zusje is de leukste. We zijn ongeveer tegelijk klaar met onze afspraken en rijden samen terug. Ik breng haar naar Leiden, maar voordat we afscheid nemen moeten er eerst een paar selfies gemaakt worden want het licht is ERG goed (zo goed zien we er in het echt namelijk niet uit). Grote kans dat ik volgende week een kleine roadtrip met Roos ga maken, dus stay tuned voor heel veel meer van dit soort foto’s.

 photo Desktop2862.jpg

En na een kleine tussenstop bij mijn ouders…

 photo Desktop2862.jpg

Rij ik naar huis, waar ik raspatat en kroketten bestel en met acné crème op mijn gezicht (tijd van de maand) een film kijk op Netflix. Weer een boeiende dag uit het leven van Annemerel. Mijn excuses voor de foto’s. En voor de raspatat met kroketten, ik weet dat je daar nu ook trek in hebt ;-).

Fijne zaterdag!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Ilse
  augustus 6, 2016 / 13:32

  Ondanks dat hij zo kort is vind ik hem wel leuk! En gelukkig staat er vanavond patat bij ons op het menu.

 2. Vera
  augustus 6, 2016 / 15:34

  Keukenpapier gebruiken in plaats van een bord moeten afwassen, wat een topidee! #studentenleef

 3. Linda
  augustus 6, 2016 / 15:48

  “Mijn excuses voor de foto’s. En voor de raspatat met kroketten, ik weet dat je daar nu ook trek in hebt ;-).”
  Haha, betrapt! Niet in de kroketten (want vegetariër), wel in friehiet!

 4. augustus 7, 2016 / 08:12

  Die patat ziet er heerlijk uit!

 5. augustus 7, 2016 / 13:47

  Hahah keukenpapier als bord gebruiken! Geniaal hoor. En ach niet iedere dag is zo bijzonder dat je overal foto’s van wil maken toch?

 6. Eveline
  augustus 7, 2016 / 17:58

  Raspatat? Na wat gegoogle besef ik dat we dit in België niet kennen. :p

 7. augustus 7, 2016 / 20:19

  Niet eens zo’n gek idee om keukenpapier te gebruiken in plaats van een bord, haha!

 8. Nadia
  augustus 7, 2016 / 22:09

  Haha, een nieuwe gradatie van luiheid. :p

 9. Tien
  augustus 8, 2016 / 08:02

  Hahaha die laatste zin! Zelfs om 8u smorgens geeft dit mij zin om naar de frituur te gaan :)

 10. augustus 26, 2016 / 11:44

  Die frietjes, die doen het! :)