SUNDAY TALK: YouTube Round-up #6 (The Hills Edition)

 photo 6350.jpeg

Het is deze zomer precies tien jaar geleden dat The Hills werd uitgezonden en dat wordt door MTV gevierd met een The Hills special waarin Lauren Conrad je meeneemt op een trip down memory lane. Ze laten zelfs zien hoe scenes werden opgenomen en dat zag er best wel awkward uit. Zelf heb ik alleen het eerste en laatste deel van de show gezien, omdat het middelste gedeelte dus nergens op YouTube te vinden is (en het pas half september in Nederland wordt uitgezonden). Maar er zijn genoeg dingen op YouTube te vinden om de pijn te verzachten.

MTV maakte een ‘100 Things’ video met een aantal castleden van The Hills. Heidi Montag/Pratt, Whitney Port, Stephanie Pratt en Brody Jenner. Vooral Stephanie is hilarisch. Ze zit inmiddels in een andere reality serie, Made in Chelsea, en woont in Londen. Dat is ook wel aan haar accent te horen. Ik weet niet of ze het express doet, maar haar Amerikaanse accent gemixt met haar Britse accent is alleen al heel erg grappig om naar te luisteren. Daarnaast heeft ze redelijk droge humor en haar on-going-pseudo-fight met Brody Jenner is ook heel leuk om te zien. Dus ga voor deze video’s zeker even zitten.
Wisten jullie trouwens dat Kim Kardashian ook in The Hills zou komen, maar uiteindelijk er uitgeknipt is? Deze scene is best grappig, Kim Kardashian en Heidi Montag hebben hier allebei nog hun ‘oude’ gezicht. Dit was volgens mij 2007..

Deze video is al een paar maanden oud, maar hierin vertelt de cast hun meest neppe verhaallijnen die in The Hills te zien waren.

Wist je trouwens dat Whitney Port en Spencer Pratt elkaar al kende voor The Hills!

En omdat we nu toch lekker bezig zijn… ik vond ook deze video waarin een gedeelte van de Laguna Beach cast ‘real or fake’ speelt. Man was er iets echt?! Toen ik zeventien, achttien was (en deze serie voor het eerst keek) geloofde ik alles HEILIG. Naïef? Wellicht, maar reality TV was iets nieuws en ik denk dat ik niet de enige was die niet helemaal doorhad hoe het eigenlijk gemaakt werd. Die goede oude tijd… Nu denk ik bij alles dat ik zie in een “reality” serie.. in eerste instantie meteen: FAKE!

Mis jij The Hills en Laguna Beach ook nog steeds af en toe? Denk jij dat een show zoals The Hills anno 2016 nog steeds populair zal zijn, met YouTube, social media en alles dat we nu weten over reality shows? Ik ben benieuwd hoe jullie hier over denken.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Maaike
  augustus 7, 2016 / 12:45

  Als je naar http://www.mtv.ca gaat kan je de show in zijn geheel zien! Moet je wel even via HOLA streamen vanuit Canada ?

 2. Kim
  augustus 7, 2016 / 14:29

  De hele aflevering hiervan komt 15 september in Nederland op tv, ik heb hem kunnen downloaden en hij is het kijken zeker waard :) Leuke post! Ben nog steeds een grooooote fan van The Hills en geloofde er ook heilig in dat het allemaal echt was.

 3. augustus 7, 2016 / 15:07

  Oh my, thanks for sharing, dit is zó heerlijk om terug te kijken. Vroeger dacht ik ook dat álles echt was, zo lame dat 90% gewoon fake is haha!

 4. Ilse
  augustus 7, 2016 / 16:04

  The hills keek ik vroeger altijd graag ondanks dat ik het soms wel wat overdreven vond! En ik wil die The Hills special graag zien als hij in NL op tv is!

 5. augustus 14, 2016 / 20:21

  Voor The Hills marathons bleef ik een heel weekend thuis. Ook al had ik alle afleveringen al 30x gezien (leve de herhalingen bij MTV). En nu.. Nu kijk ik echt nooit meer MTV haha