LOVE & SHARE: 122

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ De reden waarom ik uiteindelijk toch niet begonnen met Pokémon. Ik wil altijd overal de beste in zijn. Om in Pokémon heel goed te worden moet je of heel veel tijd aan het spelletje besteden, of geld uitgeven. Ik had in allebei geen zin. Dus besloot ik om er maar gewoon niet aan te beginnen. Ik heb verslavingen genoeg in mijn leven.

❤ Je motivatie om hard te lopen kwijt. Zo vind je hem weer.

❤ Ik denk dat hier mijn volgende reis naartoe moet gaan..

❤ Deze citroentaart ga ik sowieso binnenkort een keer maken. WOW. Of ‘ie lekker is maakt me al niet eens meer uit, hij ziet er gewoon fantastisch uit.

❤ Wist je dat negatieve gedachten de kans op blessures vergroot? Ik niet. Maar het klinkt wel logisch.

❤ Zeven manieren waarop je lengte je gezondheid beïnvloedt.

❤ How to waste less food at home. Goede voor mij. Want ik heb regelmatig een bak aardbeien of een zak sla die ik aan het eind van de week moet weggooien omdat de schimmel er op staat. Super zonde. En super niet nodig.

❤ 36 essentials voor een zomerse roadtrip. Roos, wanneer gaan we weer?

❤ Quiz: Voel jij je aangetrokken tot degene waar de meeste mensen zich aangetrokken tot voelen? Ik wel… van de vijftien koos ik dertien mensen waarvoor een meerderheid gekozen had.

❤ Quiz: Welk zomernummer ben jij? Ik ben Cool for the Summer van Taylor Swift.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. L
  juli 30, 2016 / 20:06

  Annemerel! Probeer eens een taartje (of de redvelvet cupcake) van de Drie Graefjes (in Amsterdam), weet zeker dat dit je zal bevallen!!!

  • Annemerel
   Auteur
   juli 30, 2016 / 23:38

   Jaja de carrot cake en red velvet is dat zo lekker!

 2. Ilse
  juli 31, 2016 / 01:04

  Leuke links en die motivatie-tips voor het hardlopen komen goed van pas!

 3. juli 31, 2016 / 08:08

  Ik heb ook Cool For The Summer van Demi Lovato (die bedoel je toch?) Vind ik wel een lekker nummer ook :)

 4. augustus 1, 2016 / 11:10

  Super leuk dat je dit doet! Ik vind de welk zomernummer ben jij quiz wel wat. Ik hou van gekke dingen en vaak moet ik er ook erg hard om lachen! De wereld is al serieus genoeg. Thanks for sharing!