SUNDAY TALK: YouTube Round-up #5

 photo Desktop2853_2.jpg

Het is zondagochtend, nou ja middag… (vinden jullie ook niet dat zondag 12.00u eigenlijk nog ochtend is?), misschien lig je nog in bed met een kater (ik hoop het niet voor je en als dat wel het geval is hoop ik dat je een hele leuke avond gehad hebt die alles goed maakt), misschien ben je aan het bedenken wat je vandaag voor iets leuks kunt doen. Hoe dan ook, het is tijd voor mijn favoriete entertainment video’s op YouTube van de afgelopen week. Het was weer een goede week. Met onder andere Mila Kunis, Margot Robbie, Cara, Gigi en Gilmore Girls.

Suicide Squad draait vanaf volgende week in de bioscoop en hoewel het plot van de film me niet meteen naar de bioscoop doet rennen, zou de cast van de film me dat misschien wel laten doen. Onder andere Cara Delevingne en Margot Robbie spelen hoofdrollen in de film. En je begrijpt het waarschijnlijk al, Cara en Margot waren afgelopen week bij vrijwel alle talkshows te zien en dat leverde leuke video’s op.

Margot was bij Jimmy Fallon en vertelde onder andere dat ze voor de film vijf minuten lang onder water moest kunnen blijven. Hoe dan? Mediteren onder water? Nou ja kijk maar…

Ze vertelde ook dat ze Cara Delevingne getatoeëerd heeft. Ze heeft tattoo pistool gekocht op eBay en tatoeëren vrijwel al haar vrienden. Maar erg goed is ze naar eigen zeggen niet.

Cara Delevingne en Dave Franco waren bij James Corden en deden Drop The Mic en dit was wellicht mijn favoriete video van afgelopen week. Cara is zo goed. Vraag me af wie die teksten voor ze schrijft, neem aan dat ze dat niet zelf doen?

Cara vertelt ook over haar 4th of July die ze met vrienden bij Taylor Swift spendeerde. Dat heb je wellicht op Instagram wel voorbij zien komen. Maar wat je op Instagram niet gezien hebt, is dat Cara een deel van de andere gasten geprankt heeft.

Mila Kunis heeft ook een nieuwe film te promoten, Bad Moms, dus Mila zien we ook overal deze week. Onder andere bij James Corden waar ze vertelt hoe ze van friendzone naar endzone ging met Ashton Kutcher.

Bij Jimmy Fallon vertelde Mila dat haar dochter het verschil niet tussen een bierbuik en een babybuik weet.

Ik kan me bijna niet voorstellen dat je dit afgelopen week gemist hebt, de eerste trailer van de Gilmore Girls revival! 25 november staat geblokkeerd in mijn agenda. Kruidnoten, pepernoten, geurkaarsen en herfstthee staan alvast op de boodschappenlijst. CAN’T WAIT!!! Who’s with me?

Gigi Hadid staat samen met Ashton Eaton (een van de meest succesvolste atleten uit de Amerikaanse geschiedenis) op de cover van de Amerikaanse Vogue. Om de cover te vieren namen Gigi en Vogue een leuke video op, een karikatuur van Gigi’s leven in LA.

De 73 Questions met Queen of the Court Serena Williams is ook sowieso het kijken waard.

HAPPY SUNDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Ilse
  juli 31, 2016 / 15:55

  Die drop the mic is nice! Enne laat gilmore girls maar gauw weer beginnen!

 2. Dagmar
  augustus 1, 2016 / 14:46

  Jaaaa Gilmore Girls <3!!!! Vroeger keek ik het echt altijd, zo blij ook dat de serie nu op Netflix staat! De datum staat bij mij ook geblokkeerd in mijn agenda :-)

 3. nettelie
  augustus 1, 2016 / 14:49

  Ik vind het zo irritant dat Jimmy Fallon mensen nooit laat uitpraten! Ik wil weten wat er met Full House was :’D

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 1, 2016 / 16:36

   Hahaha heb ik eigenlijk nooit op gelet…