LOVE: Favourite YouTube accounts

 photo Desktop2222.jpg
Sinds mei vorig jaar ben ik een ‘ YouTuber’. Of nou ja, eigenlijk ben ik best wel een neppe… want mijn video’s krijgen de meeste views via mijn blog, niet omdat er nu zoveel mensen op mijn account geabonneerd zijn. Soms denk ik wel eens, misschien moet ik het allemaal een stukje serieuzer gaan nemen. De eerste stap heb ik gezet, met mijn wekelijkse vlogs, maar het kan nog zo en ZO veel professioneler. Of dat ooit gaat gebeuren weet ik niet, schrijven blijft toch hetgeen waar ik het ‘beste’ in ben. En ze zeggen vaak, schoenmaker blijf bij uw leest. Maar ja… als blogger kun je nu bijna niet meer onder YouTube uit en ik vind het oprecht ook heel erg leuk om video’s te maken. Dus we zullen zien wat de toekomst ons brengt.

Maar sinds ik dus een ‘YouTuber’ ben, kijk ik ook steeds meer video’s van anderen. Ik heb een tijdje heel veel vloggers gevolgd, vooral Britse (Zoëlla en Alfie waren mijn favoriet), maar daar ben ik een beetje van afgestapt. Die video’s duren zo intens lang en ik had na het kijken van de video’s nooit zoiets van ‘nou hé, daar ben ik echt een stuk beter van geworden’. Inmiddels zijn er nog maar vier accounts die ik echt volg en waar ik altijd gelukkig van word.


1. Casey Neistat
Met stip op nummer 1! Het zal je – als je mijn blog al wat langer volgt – zeker niet verbazen. Casey vlogt nu bijna een jaar dagelijks en zijn video’s zijn anders dan van andere vloggers, Casey is namelijk net iets ouder dan de gemiddelde vlogger en hij is van origine een filmmaker. De vlogs van Casey zitten filmtechnisch dan ook heel goed in elkaar, het is net alsof hij iedere dag een film maakt van negen minuten. Ook zit er vaak een boodschap in Casey’s vlog, je kijkt niet alleen naar wat hij de hele dag uitvreet, zijn visie op het leven deelt hij ook bijna dagelijks en die is best inspirerend. Ik heb na het kijken van Casey’s vlogs nooit het idee dat ik tijd heb weggegooid. Mijn droom is om een keer met Casey hard te lopen in New York. Hij loopt namelijk iedere ochtend door de straten van New York. Hoe ik dat ga regelen weet ik nog niet precies, inmiddels heeft hij meer dan 2 miljoen subscribers en heel erg veel fans, dus ik zal wel echt met iets heel goeds willen komen wil ik zijn aandacht kunnen krijgen… maar niet geschoten is altijd mis. Mijn lievelingsvideo van Casey is de snowboarding with the NYPD movie die hij een paar weken geleden maakte en die ongeveer in iedere media wel is langsgekomen.

2. Karlie Kloss
Een van mijn favoriete modellen Karlie Kloss is sinds een half jaartje ook op YouTube te vinden. Haar account wordt geproduceerd door goede vriend Casey Neistat, dus het kan natuurlijk niet anders dat haar video’s van goede kwaliteit zijn. Karlie vlogt, doet Q&A’s en bakt koekjes. Daarnaast lijkt ze me een heel hartelijk, open, eerlijk en hardwerkend persoon. Eentje die het prima als vriendin van mij zou doen, denk ik zomaar. En dan kan Taylor ook meteen mijn BFF worden. Karlie’s video’s duren nooit ontzettend lang dus zijn heerlijk voor tussendoor. Mijn favoriete video is de video waarin Karlie en Casey een work-out challenge doen. Dat wil ik ook ooit nog eens gaan doen, nu eens kijken wie ik daarvoor bereid ga vinden.

3. The Ellen Show
Ja, dit is niet eens een echt YouTube account (en mijn vierde is ook geen echt YouTube account), maar het kanaal van mijn favoriete vrouwelijke talkshow host Ellen. Items als Never Have I Ever vind ik fantastisch, maar ook de interviews met celebs zijn altijd leuk. Ik heb altijd het idee dat mensen bij Ellen net iets meer zeggen dan ze eigenlijk zouden willen. Mijn favoriete video is de Never Have I Ever met One Direction.


4. The Late Show with James Corden
Er is serieus geen YouTubeserie waar ik gelukkiger van word dan van Carpool Karaoke. Mijn favoriet is de tweede video met Justin Bieber, maar die van One Direction, Adele, Chris Martin en Sia zijn ook FANTASTISCH. Ik bekijk ze dan ook gewoon meerdere keren, als ik een pick-me-up nodig heb. Maar goed, James Corden is dus ook geen YouTuber, maar gewoon een talkshow host waarvan de video’s ook online worden gezet (waar ik ze heel dankbaar voor ben!). De Carpool Karaoke video’s zijn niet de enige leuke video’s op het account van The Late Show trouwens, je kunt je hier uren vermaken. Ik kijk graag een paar video’s voor het slapen. Love it!

Wat zijn jouw favoriete YouTube-kanalen?

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

9 Reacties

 1. februari 23, 2016 / 17:30

  The Ellen Show en The Late Late show kijk ik ook altijd! Vooral door mijn liefde voor Taylor Swift en One Direction. Mijn favoriete kanalen zijn toevallig van 2 nederlandse Youtubers. Dit was Domein & Bram de Wijs. Allebei de heren hun vlogs zitten goed in elkaar, elke keer weer genieten!

 2. februari 23, 2016 / 18:58

  Leuk dat je ook zo’n grote Casey fan bent! Hij is zo tof :) X

 3. Ilse
  februari 23, 2016 / 19:45

  Die carpool karaoke zijn zoo leuk en die van Ellen ook!
  Daarnaast vind ik de vlogs van Shifra (op YouTube gewoon Shifra) echt onwijs leuk en die kijk ik elke week met veel plezier!

 4. Tessa
  februari 23, 2016 / 20:31

  Casey is ook mn nummer 1!! Echt beste vlogger én filmmaker ooit! Heb je nooit gedacht om iemand anders je videos te laten editen? Niet omdat ik je videos niet leuk vind (tegendeels zelfs) maar misschien kan je dan wel meer maken hihi

  • Annemerel
   Auteur
   februari 23, 2016 / 21:21

   Haha heel soms doet Roos het voor me, maar probleem is dat ik graag zelf de regie in handen heb… ik bepaal graag zelf welke fragmenten ik wel en niet gebruik. En dat selecteren is eigenlijk nog het meeste werk!

 5. februari 23, 2016 / 20:46

  Ahhhh ja, Ellen is zo leuk! En James Cordon ook. James’ sketch met One Direction waar ze dodgeball spelen is nu al een klassieker, vind ik, haha.

  • Annemerel
   Auteur
   februari 24, 2016 / 08:40

   Haha ja die is ook echt super leuk!!!

 6. Anneroos
  februari 23, 2016 / 22:25

  Ohhh ja ik vind de Carpool Karaoke’s echt geweldig!

 7. februari 24, 2016 / 11:48

  Jaaa die carpool karaoke’s zijn ZO tof!