SNAPSHOT DIARY: 23/2

 photo Recently Updated174.jpg


 photo Recently Updated174.jpg

Lekker uitgeslapen vandaag! Toch iets vermoeider na die autoreis dan verwacht, open om negen uur voor het eerst mijn ogen, na ruim achtenhalf uur slaap. OK, als je het zo bekijkt is het nog niet eens zo heel lang. Maar toch, om negen uur wakker worden op een doordeweeks dag. Maar ja.. voor mij is eigenlijk iedere dag een doordeweekse dag, ik leef niet echt met de dagen, heb totaal geen week-structuur.

MIJN GEKOOKTE EITJES ZIJN GELUKT! Vraag me niet hoe lang ze er dit keer in hebben gezeten, maar ik heb dus blijkbaar een keer goed gegokt.

 photo Recently Updated174.jpg

Vandaag op het programma: BLOGGEN! De hele dag, niets anders dan… bloggen! Ik heb er echt zin in. Mijn Snapshot Diaries kan ik natuurlijk niet vooruit schrijven, maar andere blogs wel. Niet te ver natuurlijk, dan vind ik het vaak heel erg onpersoonlijk overkomen, heb ik toch minder feeling met de blogs dan wanneer ik ze binnen een korte periode plaats. Maar gewoon een aantal, zodat ik me daar de rest van de week geen zorgen meer over hoef te maken.

Mijn favoriete mascara du jour, The Falsies Push-up Drama van Maybelline. Doe hem niet op hoor, maar maak er een foto voor voor mijn Friday Favourites.

 photo Recently Updated174.jpg

Zoals ik al zei, bloggen vandaag. Aller eerst plan ik alle blogs in voor de komende drie weken. Dat vind ik zo fijn werken. Ook al heeft mijn leven weinig structuur, ik probeer die er op deze manier wel een beetje in te krijgen.

Lunch met een hele grote kom erwtensoep.

 photo Recently Updated174.jpg

Toetje, een halve rol Oreo’s… oeps… met dank aan mijn lieve lezers die tijdens mijn boekpresentatie met rollen Oreo’s aan kwamen zetten. Inmiddels zijn ze allemaal op. Gelukkig.

Pakketje van Venus Gilette, de nieuwe Swirl. Dit scheermesje heeft een balletje tussen het handvat en het mesje voor optimale beweging. Ik ben heel benieuwd, de fotoshoot die ik voor Cosmo had was ook in samenwerking met dit product. Iets anders wat ik heel fijn vind, dit massage ding. Ik ben er de hele tijd mee over mijn schouders aan het wrijven. Als ik geen vent heb die het voor me doet, moet ik het zelf maar doen, toch?

 photo Recently Updated174.jpg

Toch maar even wat mascara op gedaan, ziet er toch net iets florissanter uit.

Casey’s nieuwste vlog kijken onder het genot van mijn laatste Oreo’s, even pauze.

 photo Recently Updated174.jpg

Het is weer super donker buiten, dus tijd om mijn geurkaars aan te steken.

Als ik een uurtje later naar buiten moet schijnt gelukkig de zon, een soort van. Word ik toch een stuk vrolijker van dan van dat grauwe weer.

 photo Recently Updated174.jpg

Ik ben bij mijn ouders, mijn ski-jassen moeten namelijk gewassen worden en ik ben als de dood dat ik ze sloop, zou toch zonde zijn als die jassen niet meer waterdicht zijn. Zijn goedkoopjes ofzo. Mama heeft natuurlijk net verse thee klaar staan.

Boete gereden. SHIT! Niet een, maar twee, binnen een kwartier tijd van elkaar. In Amsterdam!!! De eerste was 70 euro (10 kilometer te hard), de tweede was 20 euro voor 1 KILOMETER TE HARD. Serieus, daar sturen ze dus ook boetes voor, een kilometer te hard. Grap van de dag. Maar dat is dus het nadeel van op zondagochtend rijden, dan is het zo rustig dat je al snel te snel rijdt.

 photo Recently Updated174.jpg

Niet alleen bij mijn ouders om mijn jassen te wassen, maar ook om lekker mee te eten natuurlijk. We hebben een mini rijsttafel. Super lekker!!!

En de cappuccino’s na het eten zijn ook nooit verkeerd. Ik kan het iedereen aanraden, ouders die op nog geen vijftien minuten rijden van je huis wonen en waar je altijd welkom bent voor het avondeten.

 photo Recently Updated174.jpg

Living on the edge, kan nog 22 kilometer rijden met deze tank. Denk dat ik toch maar even ga tanken want ik wil eigenlijk niet uitvinden wat er gebeurt als ‘ie straks op 0 springt. De laatste kilometers gaat er ook steeds 2 kilometer af, terwijl ik maar 1 kilometer rij. Gaat ineens heel snel.

Een goede voorbereiding is het halve werk, alvast begonnen met mijn planning voor de eerste twee weken van maart. In maart ben ik namelijk het grootste gedeelte van de tijd op wintersport.

Inmiddels is het half elf en zit ik nog achter mijn MacBook blog-dingen te doen. Maakt niet uit, ik hou van dit soort productieve dagen waarop ik lekker veel blog. Het aantal blogs dat ik vandaag geschreven heb, doe ik normaal in twee of drie dagen. I was on a roll! Komt vast door de berglucht van afgelopen weekend. Nu maar hopen dat ik deze productieve geest nog een tijdje vol kan houden. Maar ik vind het tijd om te gaan slapen, morgen weer een dag én dan is het tijd voor mijn lange duurloop, net als vorige week loop ik 30 kilometer. Wens me veel geluk.

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. februari 24, 2016 / 12:06

  Heerlijk zo’n productief dagje! Zelf krijg ik daar altijd zo veel energie van. Veel succes met je duurloop!

 2. februari 24, 2016 / 12:13

  Lekker productief dagje zo! Oh die rijsttafel ziet er zo lekker uit!

 3. februari 24, 2016 / 12:17

  Ah fijn een lekker productieve dag. Ik hoop daar al de hele week op maar productiviteit is bij mij nog even verrrrr te zoeken helaas :(

 4. februari 24, 2016 / 13:36

  Nou ik zie net op instagram dat je je 30 km genaild hebt dus succes hoef ik je niet meer te wensen ;)

  En man, man, man wat flauw, zo’n boete voor 1km te hard rijden!

  Gelukkig heb je wel een lekker productief dagje gehad :)

 5. marijke
  februari 24, 2016 / 14:51

  Hee annemerrel! altijd leuk je snappshots!
  vraagje: waar haal je altijd je erwtensoep vandaan? of maak je hetzelf? ik ben opzoek naar een lekkere variant!
  en misschien omdat ik het bij jou vaker zie, weet jij iets?

  liefs.x

 6. februari 24, 2016 / 15:09

  Ahh klinkt als een heerlijke dag! Zulke productieve dagen zijn altijd het best! X

 7. Ilse
  februari 24, 2016 / 16:38

  Jeej, perfecte eitjes en een productieve dag!
  En fijn om je ouders zo dichtbij te hebben.

 8. D.
  februari 24, 2016 / 17:35

  Ik volg je snapshot diaries altijd met veel plezier, maar na zoveel ei-struggles vraag ik me toch af: waarom gebruik je niet gewoon een kookwekker? Als je er eenmaal achterkomt hoelang ze moeten heb je elke keer perfecte eitjes toch.

 9. februari 24, 2016 / 19:49

  Fijn dat je zo productief was! Succes met je duurloop morgen ;-)

 10. februari 24, 2016 / 19:51

  Volgens mij is het wel goedgekomen met die duurloop :) Maar die boetes, daaamn! Dat is niet normaal hoor.

 11. februari 24, 2016 / 19:52

  *Ik zie nu dat je ‘m al gelopen hebt… Fijn dat het zo goed ging!

 12. februari 24, 2016 / 20:16

  Lekker zo een productieve dag met vooral bloggen. Ik zou willen dat ik dat vaker kon doen maar toch best lastig icm mijn werk. Leuk om met je mee te kijken! X

 13. februari 24, 2016 / 20:21

  Ik lees altijd maar reageer eigenlijk zelden en ook nu heb ik weinig nuttigs te zeggen. Alleen dat ik het weer leuk vond om te lezen en dat ik altijd helemaal geïnspireerd raak door jou productiviteit:)

 14. Patricia
  februari 25, 2016 / 09:05

  Haha! Wil je weten wat er gebeurd als je brandstofmeter op 0 springt? Ask me! Ik dacht goh.. dat laatste streepje dat kan nog wel even joh, het is nog maar 10km! En toen ineens ging mijn snelheidsmeter naar beneden, terwijl ik op cruise control stond. Oh noooo! Als een idioot richting vluchtstrook gestuurd (ik reed helemaal links, hilfe!) en daar stond ik dan. In mijn nieuwe Renault Twingo, aan de kant van de A16. Wat je dan doet? Papa bellen natuurlijk! Maar voordat die er was, was de rijbaan al voor me afgezet (met zon rood kruis) en ik al weggesleept naar het dichtsbijzijnde tankstation. Volgens mij lacht die man van die sleepdienst me nog steeds uit. En terecht! Hahaha!

 15. februari 25, 2016 / 10:54

  Ik ben hartstikke benieuwd naar de nieuwe Venus producten! Dat massageding lijkt me ook handig.. ;)