HOME: Posterliefde

Het is inmiddels alweer ruim een maand geleden dat we de sleutels van ons nieuwe appartement kregen. En hoewel we er sindsdien slechts twee nachten niet geslapen hebben (een keer in het oude huis omdat we de vloer hadden gelakt, of geolied, ik kan nooit onthouden wat het nu precies was en een keer op Texel), hebben we nog steeds niet echt heel veel verhuisd. Mijn bureau staat er, evenals de eettafel en ons bed. We hebben een nieuwe bank en televisie gekocht en een nieuwe kast voor de slaapkamer, maar het verhuizen van kasten, dat laat nog even op zich wachten.

De reden? We hebben er nu niet zoveel tijd voor en over twee weken heeft Tuur herfstvakantie, dus een stuk meer tijd om te verhuizen. Daarnaast komen er ook nog veel kijkers in Monster (het is nog niet verkocht) en we willen het huis graag een klein beetje gezellig houden.

Ik vind het stiekem wel lekker, dat ons huis niet zo mega vol staat, maar een beetje gezelligheid aan de muur kon zeker geen kwaad. Voor een samenwerking met Desenio mocht ik een aantal posters met lijsten uitzoeken en dat hebben Tuur en ik samen met veel plezier gedaan. Anderhalf jaar geleden heb ik dit ook gedaan, toen woonde ik alleen (het was een week voordat ik Tuur leerde kennen) en ik nam het er lekker van… alles roze! Ik dacht, als je dan toch met geen man rekening hoeft te houden, waarom niet? Dit keer heb ik wel rekening gehouden met Tuur, sterker nog, we zijn echt samen achter mijn MacBook gaan zitten en zijn posters gaan selecteren.

Het thema? Blauw (onze bank is blauw en we vinden het beiden een mooie kleur) en ‘positieve gevoelens’. Zo kwamen we bij een poster met mooie besneeuwde bergtoppen, een plaatje van een Italiaans kustdorpje en palmbomen (die staan voor mij gelijk aan vakantie). Good vibes only beschreef ons positieve gevoel en de koffie, ja, die hoort bij ons. Met een beetje hulp van mijn ouders (zie je volgende week in de vlog) hebben we de posters opgehangen en we zijn mega blij met het eindresultaat.

En die roze posters? Die staan nu nog in Monster, maar gaan wel mee naar Den Haag. Of ze de woonkamer gaan halen? Geen idee. Maar ze krijgen zeker een waardig plekje (Tuur vind ze – vooral de avocado – toch ook wel leuk).

Liefs,

Annemerel

P.S. houd mijn Instagram en vlog in de gaten volgende week, want ik heb een kortingscode. Deze blog is geen onderdeel van de samenwerking, maar de posters heb ik ‘natuurlijk’ wel gekregen.

Delen:

5 Reacties

 1. kelly
  oktober 5, 2019 / 15:58

  Posters maken de muur ook net even gezelliger! Ik ben vorig jaar verhuisd en na 1 jaar non-stop klussen gaan we nu eindelijk onze oude bank vervangen (lees : we zijn eindelijk stofvrij!). De bank die jullie hebben is toch de monterosso bank van made ? Wij twijfelen heel erg over deze bank (hij is zo mooi! maar we kunnen hem niet testen) en ik hoop dat jij antwoord kan geven op de vraag: hoe zit deze bank? is hij heel hard?

  • Tuur
   oktober 7, 2019 / 18:52

   Hoi Kelly, Wauw een jaar lang non stop klussen dat moet veel voldoening geven. Wij hadden dat al met de vloer in de olie zetten en de schilderijen ophangen….. Ja de bank zit/ligt heerlijk! En hij is lekker groot en niet zo zacht dat je er in wegzakt maar ook niet heel hard. Wij zijn er heel blij mee.

   • Kelly
    oktober 9, 2019 / 09:17

    Bedankt voor je reactie Tuur, en ja het was hard werken maar het is nu wel helemaal zoals we het voor ogen hadden :) (En ook de vloer in de olie zetten is gewoon een rotklus dus dan ben je blij dat ’t af is)

 2. oktober 8, 2019 / 11:58

  Wauw dit staat super tof bij elkaar!