LOVE: Pink wall

 photo IMG_0929.jpg

Ik schreef hier gisteren al kort in mijn diary over, maar laten we er even een iets langer moment voor nemen. Na bijna vier jaar mijn eigen woning te hebben is het me afgelopen week eindelijk gelukt iets aan de muur te hangen. En dan heb ik het niet over een lullig schilderijtje, maar ik deed het meteen goed, vijf in totaal. En ik moet zeggen, het heeft wel wat. En ik moet ook zeggen: het ging makkelijker dan ik me voorstelde.

De reden dat ik mijn lijstjes met posters altijd op de grond zette en nooit de moeite nam om ze op te hangen, was omdat ik bang was de muur te slopen en daar dan onenigheid met mijn huurbaas over te krijgen. Ik had wel gehoord over zelfklevende spijkers (vooral van jullie, als jullie weer eens opmerkte dat er werkelijk waar niets aan mijn muren hing), maar ik had niet de energie om me er in te verdiepen en ik geloofde ook eigenlijk niet dat dat goed was voor mijn muur.

Maar inmiddels heb ik me dus over mijn vooroordelen heen gezet en mijn nieuwste posters van Desenio wel een mooi plekje aan de muur gegeven. Ik presenteer jullie, mijn ‘Millenial Pink Wall’. Hoe cliché, wil je het hebben. Ik kan inmiddels zeggen dat die zelfklevende spijkers van Tesa net zo goed werken als ze beloven (ik moest er eentje na een half uur van mijn muur trekken omdat ik een verkeerde berekening had gemaakt en dit ging vrij makkelijk, weet natuurlijk niet hoe goed hij te verwijderen is als hij langer op je muur zit). Ik kan ook zeggen dat iets aan de muur best wel voor wat gezelligheid zorgt en dat jullie allemaal helemaal gelijk hebben.

De posters aan mijn muur heb ik mogen uitzoeken bij Desenio. Vanaf vandaag tot en met donderdag (5 april) krijg je met de code ‘Annemerel’ 25% korting op alle posters van Desenio, met uitzondering van de Handpicked & Collaborations collecties. Lijsten zijn ook uitgesloten van de actie.

Zien hoe ik mijn schilderijen ophing (en een meeting had met mijn uitgever + mijn mening over een Kurkuma latte), kijk dan mijn vlog van donderdag.

Wat vinden jullie van mijn roze muur? Too much of kom ik er mee weg?

Liefs,
Annemerel

Disclaimer: Ik heb de posters en lijsten van Desenio gekregen, deze blog is geen onderdeel van de samenwerking, de vlog wel. Ik heb geen samenwerking met Tesa, ben slechts enthousiast over het product.

Delen:

11 Reacties

 1. Marieke
  april 3, 2018 / 13:42

  Nèh niet mijn ding, ik vind dit een beetje saai en onorigineel. Waarom niet één (of meerdere!) van jouw super gave, te gekke NY foto’s?!? :-D

  • Annemerel
   Auteur
   april 3, 2018 / 14:18

   Haha omdat die foto’s die ik in New York maakte niet te bestellen zijn op Desenio ;-). Wel van plan om er een aantal af te laten drukken en een mooi plekje te geven, heb namelijk nog wel meer muren in huis ;-)

   • Marieke
    april 4, 2018 / 10:09

    Ja gaaf, er zitten een aantal super mooie tussen!

 2. Erik de Jongh
  april 3, 2018 / 13:54

  Erg leuk geworden, die Pink Wall! En ik ben al helemaal fan van je nieuwe project, als het is wat ik denk dat het is. Ben echt heel benieuwd en ga je dus op de voet volgen. Nou ja, niet letterlijk, maar ik hou je in de gaten.

  Dat klinkt ook creepy, maar je begrijpt wat ik bedoel.

  Veel succes, en als ik ergens mee kan helpen hoor ik het!

  grts,

  – Erik (geen familie)

  • Annemerel
   Auteur
   april 3, 2018 / 14:16

   Hahaha Erik geen familie, het is wat je denkt! Keep in touch!

 3. Hannah
  april 3, 2018 / 14:22

  Ik vind die lijsten zo echt super leuk! Mag ik vragen welke maten lijsten je hebt? Ik wil zelf ook al heel lang zoiets aan mn muur, maar omdat ik het lastig vind om in te schatten welke grootte mooi zou staan etc komt het er steeds niet van. Bij jou pakt het heel mooi uit zo, dus ben benieuwd naar de maten/verhoudingen! :)

  • Annemerel
   Auteur
   april 3, 2018 / 19:25

   Ik heb 50×70 en 30×40. Tip, probeer in Photoshop (of een ander programma) een collage te maken met de posters, zo kun je zien wat leuk staat. Dat heb ik van te voren ook gedaan :)

 4. Ilse
  april 3, 2018 / 15:42

  Leuke toevoeging aan de muur!

 5. Stephanie
  april 4, 2018 / 11:47

  Ik vind het echt super tof! Het is dat ik samenwoon met mijn vriend en dat hij niet heel blij zou worden van roze lijstjes maar anders deed ik dit ook <3

  • Annemerel
   Auteur
   april 4, 2018 / 13:05

   Haha ja het voordeel van alleen wonen ;-)

 6. april 4, 2018 / 17:19

  Je komt prima weg met je roze muur! Het staat supermooi en ook niet te druk omdat je verder een witte muur hebt :) Ik vind het erg mooi, ze passen mooi bij elkaar.