Hola from Mallorca!

Op het moment van schrijven bevind ik me op een bankje op het balkon van mijn hotelkamer. De vogeltjes fluiten, voor me zie ik de zee, de Middellandse Zee. Mijn moeder zit naast me op het bankje met een boek. De zon houdt zich nog even schuil achter een dun wolkendek, maar ik denk dat het niet lang duurt voordat hij sterk genoeg is en er doorheen weet te prikken. Kort samengevat: ik heb op dit moment niets te klagen. Helemaal niets.

Ik ben tot en met woensdag in het nieuwe TUI Blue Rocador hotel in Cala D’Or, Mallorca. Samen met mijn moeder ben ik hier op uitnodiging van TUI om het nieuwe concept te testen. Dit hotel is namelijk pas sinds vorige week officieel een TUI Blue hotel.

Waar dat TUI Blue precies voor staat? Een vakantie op maat die je helemaal kunt aanpassen aan je persoonlijke wensen. Je download de TUI Blue App en daarmee regel je alles van je persoonlijke yoga training tot het tijdstip waarop de housekeeping langs kan komen. Gezondheid is een belangrijk thema in deze hotels, dit zie je onder andere terug in het eten. Er wordt gekookt met zoveel mogelijke pure en regionale ingrediënten, het is mogelijk om plantaardig te eten, of koolhydraatarm. Ook is er een sportschool waar personal training en groepslessen gegeven worden. En niet geheel onbelangrijk, een spa. Ik kan niet wachten om dit allemaal te proberen.

Ik ben vanmorgen om 7.00u eerst maar even begonnen met een rondje hardlopen langs de haven. Heerlijk. Het ontbijt (inclusief slow juice) smaakte daarna extra lekker. De reis is gisteren ook super goed verlopen trouwens. We hadden geen rij bij de security op Schiphol (!), vlogen netjes op tijd en onze koffers (drie stuks) gingen zonder al te veel moeite in de Fiat 500 cabrio die we deze week tot onze beschikking hebben (zo blij mee, zo blij!)

Zoals gezegd, ik heb niets te klagen. Helemaal niets.

Hoop dat jullie ook een fijne Hemelvaart hebben, ondanks dat het weer niet zo lekker is als afgelopen dagen. Spreek jullie snel! X

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Mieke
  mei 10, 2018 / 12:08

  Klinkt heerlijk! Ook zo gezellig samen met je moeder. Heel veel plezier!!! ☀️?

 2. Robert
  mei 10, 2018 / 12:26

  Klinkt zeer goed, geniet er van!

 3. Fred
  mei 10, 2018 / 17:38

  Klinkt supergaaf!!!!
  WIWT
  En voor jou, nog 2 nachtjes slapen ???

 4. Ilse
  mei 10, 2018 / 19:51

  Hmmm, heerlijk zeg! Geniet ervan! Ga je ook nog vloggen?

 5. mei 10, 2018 / 21:55

  Ah wat heerlijk! Geniet ervan <3 Ben benieuwd naar je ervaring met het hotel.

 6. Marieke
  mei 11, 2018 / 08:43

  Fijne vakantie!