FRIDAY FAVOURITES: SEPTEMBER

Het is weer tijd voor mijn favorieten van de maand. September is alweer bijna voorbij, maandag start alweer het vierde kwartaal van 2018. Tijd vliegt. Ik op dit moment niet, want… mijn voet. En hoewel ik daar steeds meer van begin te balen (ik mis het lopen), probeer ik me toch zoveel mogelijk te blijven herinneren aan de positieve dingen in mijn leven. Dit waren mijn favorieten van de afgelopen maand.

Favourite Accomplishment – Tweede tijdens de 10K in Voorschoten 

Het is bijna niet voor te stellen, maar op 2 september, een kleine vier weken geleden, liep ik dus met een gebroken middenvoetsbeentje naar de tweede plaats tijdens de 10 kilometer in Voorschoten. Tijdens het lopen zelf voelde ik me belabberd, maar nu denk ik… meisje, je had wat meer moeten genieten. Ook al was het zwaar. Je kon lopen. Of nou ja, eigenlijk kon ik helemaal niet lopen want toen was het eigenlijk al niet goed met mijn voet, maar toen had mijn ‘medische staf’ me nog niet verboden om te lopen (omdat ze niet wisten dat ik ergens last van had). Deze blessure is best wel een eye-opener, het is zo ROT om niet te kunnen lopen, als ik straks wel weer kan lopen ga ik nooit meer vergeten te genieten tijdens het lopen, hoe zwaar het ook is. Of nou ja dat zeg ik nu natuurlijk, ik ga mijn best doen het niet te vergeten.

Favourite Moment – Arthur’s bronzen medaille tijdens de WK Masters in Málaga

Op 16 september had ik de marathon in Berlijn moeten lopen, maar het liep net iets anders. Ik zat op de tribune bij het WK Masters in Málaga. Hoewel dat mega zuur was, was mijn favoriete moment afgelopen maand toch wel toen ik Arthur als derde over de finish zag komen tijdens zijn 1500 meter finale. Brons, op een WK. Ik had op dat moment twee uur en een kwartier aan het hardlopen moeten zijn en ergens rond het 28-kilometerpunt in Berlijn moeten zijn, maar op dat moment was ik heel blij dat ik op de tribune zat.

Favourite Food – Spanish Omelette

Het is zo simpel, maar zo simpel: aardappel & ei. Ik zou het bij mijn ontbijt, lunch en avondeten kunnen eten. Helaas ligt hier niet – zoals in Spanje – kant-en-klaar in de supermarkt, maar zelf maken is ook niet zo lastig, heb ik onlangs ontdekt.

Favourite Fashion – Sandro Spijkerjasje

Wat ik half mei kocht in een opwelling in Parijs, blijkt mijn meest gedragen kledingitem van afgelopen zomer. Mijn spijkerjasje van Sandro en ik zijn al ruim vier maanden onafscheidelijk. Ik hoop op een mooi najaar zodat ik het nog lang door kan dragen.

Favourite Song – Martin Garrix – High On Life

Dit nummer kwam uit toen ik een paar dagen in Font-Romeu was. Ik heb het de hele vakantie (trainingsstage) veelvuldig geluisterd en als het nu voorbij komt word ik even teruggenomen naar toen. Daarnaast is het ook gewoon een heel fijn nummer, waar ik heerlijk op kan hardlopen. Of nou ja, ElliptiGO-en op dit moment dus, want hardlopen zit er nu even niet in.

Wat waren jouw favorieten van de maand september?

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

3 Reacties

 1. Vera
  september 28, 2018 / 13:06

  Ooooh High On Life is echt één van mijn favoriete liedjes van heel 2018 <3 De videoclip ook, geweldig. Ga je dit jaar weer naar z'n show op ADE? Ik twijfelde om te gaan, maar door het nare publiek van vorig jaar sla ik dit jaar toch over, ook al doet één blik naar die videoclip me wel weer twijfelen…

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 1, 2018 / 10:05

   Echt exact hetzelfde… twijfelde, maar publiek vorig jaar werd ik nu niet echt heel warm van, dus sla dit jaar over.

 2. september 28, 2018 / 14:21

  Wat een zomerse foto’s ik word de helemaal vrolijk van :) Mijn favoriet van september was de colorrun en zeker de Damloop, ik liep (voor mijn doen) best hard en het ging gewoon super goed. En vandaag mijn laatste werkdag dan heb ik twee weken vakantie, dat is ook een favoriet :)