FRIDAY FAVOURITES: 238

Favourite Accessory – Gucci Bag

Het lijkt me denk ik onnodig te melden dat mijn favoriete accessoire van afgelopen week mijn nieuwe Gucci tas was. Ik heb nog steeds geen spijt van deze aankoop, ook al vind niet iedereen hem even mooi. Weet trouwens niet of mijn vrienden mijn gevoelens niet willen kwetsen, maar iedereen die eerst een beetje ‘mwah’ was, vindt hem in het echt wél heel mooi. En uiteindelijk he… gaat het erom dat IK de tas mooi vind. Ik ben uiteindelijk degene die er mee moet lopen, toch?

Favourite Show – Downtown Abbey

Ik weet dat ik nogal laat op het feestje ben, maar afgelopen zaterdag begon ik dus met Downtown Abbey. Nadat ik The Crown binnen een week had weggewerkt had ik weer zin in een Britse serie over de aristocratie. Waarom heb ik dat niet eerder gedaan? Probleem is nu alleen… toen ik begon met kijken kreeg ik in beeld dat vanaf 1 december de serie van Netflix verwijderd wordt, maar online kan ik hier niks over vinden. Ik heb nu pas vier afleveringen gezien en ik ga voor 1 december ook geen tijd meer hebben om te kijken. Betekent dat nu dat ik als ik volgende week thuis kom niet meer verder kan kijken, of wordt de serie niet verwijderd (ik hoop het zo!). Iemand die hier meer over weet? Of wellicht een andere optie heeft om de serie te kijken, ik heb geen DVD speler dus de dvd’s voor Kerst vragen valt alvast af.

Favourite Outfit – FRVR.Fit Jogging pak
 photo IMG_3149.JPG.jpeg

Ik ben het dan misschien niet eens met alles van Personal Body Plan, maar het joggingpak uit de FRVR.Fit collectie (onderdeel van hetzelfde bedrijf als PBP, Changing Life) was afgelopen week sowieso mijn favoriete outfit. Dankjewel Changing Life, het heeft mijn leven nog niet echt veranderd, maar mijn vlucht naar Curaçao wel een stuk comfortabeler gemaakt ;-).

Favourite New Gadget – Jaybird Freedom

Sinds ik mijn iPhone 7 Plus heb zijn wireless headsets nog belangrijker voor mij geworden. Ik hou ontzettend van mijn Bose Quiet Comfort 35 en ik luister ook regelmatig met mijn Bose Soundsport Wireless oortjes muziek tijdens het hardlopen. Toch vind ik eigenlijk de Bose Soundsport met koordje fijner dan de Wireless variant, omdat de oortjes zo groot zijn waaien ze regelmatig uit mijn oren (althans, ik denk dat dat de oorzaak is). Deze week mocht ik voor een advertorial de nieuwe Jaybird Freedom oortjes testen. Eerste indruk is super goed, ze blijven goed zitten en zijn lekker klein. 

Favourite Song – Tove Lo – True Disaster

Love love love it! Sowieso is het album Lady Wood van Tove Lo een aanrader, maar mijn absolute favoriet is True Disaster. Dat weet je als je me volgt op Spotify en regelmatig bekijkt wat ik beluister, want dit nummer staat dus al anderhalve week op repeat.
HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. Britt
  november 25, 2016 / 17:08

  Ik ben eerlijk gezegd wel benieuwd naar wat je met de opmerking ‘het niet eens zijn met alles van PHP’ bedoeld ;-).

 2. Eva
  november 25, 2016 / 17:25

  Waarom ben je het niet eens met personal body plan? Gewoon interesse :)!

  • Annemerel
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:35

   Ik ben het niet met alles eens, de basis vind ik op zich wel goed, vooral nu ze zich meer op het mentale gedeelte focussen. Maar heb toch nog steeds vaak het idee dat de nadruk teveel op fysiek wordt gelegd, terwijl sporten en eten juist leuk zou moeten zijn.

   • sandra
    november 27, 2016 / 21:57

    Eens. Zij prediken dat je ‘de beste versie van jezelf’ wordt, maar die versie moet dan wel alleen een hele fitte slanke afgetrainde variant te zijn.

 3. Nicole
  november 25, 2016 / 18:45

  Op cucirca.eu staan ontiegelijk veel series. Wel zonder ondertiteling, maar hè, hier nooit Netflix nodig gehad en meestal veel eerder online dan op Netflix!

 4. Manon
  november 25, 2016 / 19:01

  Oh nee, ik hoop niet dat Downton Abbey gaat stoppen op Netflix! Ik ben nu met Gilmore Girls bezig, daarna The Crown en daaarna het laatste seizoen van DA op Netflix. Veel plezier nog op Curacao, heel benieuwd hoe je de halve ervaart!

 5. Britt
  november 25, 2016 / 21:01

  Je kunt volgens mij altijd nog dvd’s op een laptop kijken of heb ik dat fout?

  • Annemerel
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:33

   Er zit geen CD-speler in mijn MacBook Pro! Dus dan moet ik een losse drive kopen en DAN kan ik net zo goed een normale DVD-speler kopen ;-)

  • Kora
   november 26, 2016 / 10:47

   In de meeste laptops zit tegenwoordig geen cd-speler meer :(

 6. november 26, 2016 / 07:25

  Op Facebook kan je Flixinfo nl volgen, die geven aan welke nieuwe series en films er op Netflix komen en welke eraf gaan. Bij het laatste “verwijderalarm” zie ik Downtown Abbey er niet bij staan. Is er eerder wel een keer vanaf geweest, maar was toen snel weer terug.

 7. november 26, 2016 / 08:45

  Ja, je tas <3<3

 8. november 26, 2016 / 09:00

  Aah, zó leuk dat je bent begonnen aan Downton Abbey! Afgelopen winter alles gekeken en nu één van mijn favoriete series :) Ik ben net begonnen aan The Crown, heel benieuwd wat ik daar van ga vinden! Helaas geen (legale) tip om DA verder te kunnen kijken zonder Netflix, ik baal ook heel erg dat het er misschien vanaf gaat want ik kijk heel vaak afleveringen terug, haha!

 9. Charlotte
  november 26, 2016 / 12:32

  Ik las ergens dat Amazon Prime tv naar Nederland komt in december of januari. Als dat zo is zou Downton Abbey daarop te streamen moeten zijn want hij zit er hier in de UK wel op Amazon maar niet op Netflix!

 10. Manon
  november 26, 2016 / 16:02

  Hoe heten je Nike schoenen op de outfit post? Vind ze erg mooi!

 11. november 26, 2016 / 17:19

  Het is bijna alsof je je verdedigt voor het kopen van je tas, dat vind ik wel bijzonder. ;) Hoewel het ook mijn reactie zou zijn.

  Bij mij is Gilmore Girls de laatste tijd favoriet. Het is geen typische serie voor mij, maar toch ben ik verslaafd. Bedankt Annemerel! :)